Κατάλογος Επιχειρήσεων

ΒΙΟΤΕΧΝΙΑ,ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΒΙΟΤΕΧΝΙΑ,ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ
σε: Όλη την Ελλάδα
Περιοχή

Κατηγορίες

 

 

 • ARISTON SUPPLIES - ΙΜΑΤΙΣΜΟΣ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΣΤΙΑΣΗΣ ΚΑΙ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ

  Η Ariston Supplies ξεκίνησε τις δραστηριότητές της το 1998 στο χώρο του στεγνοκαθαριστηρίου και βιομηχανικών πλυντηρίων. Όμως το 2004 οι ανάγκες των πελατών έδωσαν την αφορμή να δημιουργηθεί ένα βιοτεχνικό τμήμα για την κατασκευή και ενοικίαση ιματισμού μαζικής εστίασης σε ξενοδοχεία, εστιατόρια & κέντρα εκδηλώσεων. Οι συμφωνίες με οίκους της ευρωπαϊκης αγοράς αλλά και με εγχώριες βιομηχανίες υφασμάτων εγγυόνται την άριστη ποιότητα. Ταυτόχρονα η εταιρεία έχει δημιουργήσει ένα ολοκληρωμένο εξοπλισμό catering εξωτερικών εκδηλώσεων. Σήμερα, σε συνεχή ενημέρωση για τις εξελίξεις και τις ανάγκες της αγοράς, η Ariston Supllies, διατηρεί δύο καταστήματα στη Λιβαδειά και στον Ορχομενό και επιπλέον έναν ιδιόκτητο χώρο 400 τ.μ. όπου στεγάζεται το εμπορικό & βιοτεχνικό της τμήμα όπως επίσης και το βιομηχανικό πλυντήριο.

  Κατηγορία: ΒΙΟΤΕΧΝΙΑ,ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ

  Στείλτε e-mail
  18ο ΧΛΜ ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ - ΚΑΣΤΡΟΥ - Βοιωτίας
  2261034261
  6974432570
 • BRANDA ΕΠΕ - ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΜΠΑΧΑΡΙΚΩΝ ΙΩΑΝΝΙΝΑ - ΜΠΑΧΑΡΙΚΑ - ΑΡΩΜΑΤΙΚΑ ΒΟΤΑΝΑ - ΜΙΓΑΤΑ ΜΠΑΧΑΡΙΚΩΝ - ΞΗΡΟΙ ΚΑΡΠΟΙ - ΜΕΛΙ - ΠΑΣΤΕΛΙΑ - ΞΥΔΙ - ΑΡΤΥΜΑ ΛΕΜΟΝΙΟΥ

  Πάνω από 35 χρόνια η οικογενειακή επιχείρηση BRANDA ασχολείται με την εισαγωγή, την επεξεργασία, τη συσκευασία και τη διάθεση μπαχαρικών, ξηρών καρπών, βοτάνων και αρωματικών φυτών με το brand name “ΧΑΡΜΑ” .  Προμηθευόμενη τις πρώτες ύλες από αξιόπιστους προμηθευτές και χρησιμοποιώντας κατά την επεξεργασία τα πιο σύγχρονα μέσα, έχει ως  τελικό αποτέλεσμα την υψηλή ποιότητα των προϊόντων της. Η διάθεση και η διανομή των προϊόντων μας γίνεται μέσω χονδρικής πώλησης, αλλά και σε μικρότερη  κλίμακα προς χώρους εστίασης, με ειδικές για αυτό το σκοπό συσκευασίες τροφοδοσίας. Παρακολουθώντας τις τάσεις της αγοράς προς τη δημιουργικότητα και την διαφοροποίηση, εφαρμόσαμε νέες ιδέες στον τομέα μας, παράγοντας μια γκάμα καινοτόμων προϊόντων. Βασισμένοι σε μυστικά της γευστικής μας παράδοσης, αναμείξαμε γεύσεις και ποικιλίες συστατικών της ελληνικής κουζίνας και δημιουργήσαμε ιδιαίτερα προϊόντα, όπως το νέα  μας μίγματα  για χωριάτικη σαλάτα, τζατζίκι, φέτα, μουσακά  κλπ . Επιπλέον παρέχουμε σε ομίλους, αλυσίδες SM και εταιρίες χονδρικής πώλησης τη δυνατότητα παραγωγής ιδιωτικής ετικέτας. Η δυναμικότητα και οι υποδομές  της εταιρίας μας, την καθιστούν ικανή να δημιουργήσει προϊόντα ανάλογα με τις απαιτήσεις των πελατών μας. Βασιζόμενη στις άριστες υποδομές της, η εταιρία BRANDA λάνσαρε πρόσφατα την αποκλειστική σειρά προϊόντων Greek Flavor που αποτελείται από μείγματα, μπαχαρικά,  αρωματικά φυτά (βότανα), καθώς επίσης και κασετίνες(σετ) προϊόντων. Δεσμευόμαστε τέλος, τόσο για την σταθερή ποιότητα των προϊόντων μας, όσο για τον επαγγελματισμό και τη συνέπεια στη συνεργασία μας.  

  Κατηγορία: ΒΙΟΤΕΧΝΙΑ,ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ

  Στείλτε e-mail
  ΒΙ.ΠΕ. ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ - Ιωαννίνων
  2651057606
 • ΒΙΟΤΕΧΝΙΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΚΥΨΕΛΩΝ - ΚΥΨΕΛΕΣ ΒΑΣΙΛΙΚΟ ΧΑΛΚΙΔΑ - ΑΛΕΞΑΝΔΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

  Κατασκευή κυψελών, μελισσοκομικά προϊόντα, Αλεξανδρής Δημήτριος. Μετά από 30 χρόνια πορείας στην κατασκευή της κυψέλης έχουμε καταφέρει να συνδέσουμε το όνομα μας με την άριστη ποιότητα και την συνέπεια. Με γνώμονα την κάλυψη των αναγκών του μελισσοκόμου κατασκεύαζουμε το προιόν μας από επιλεγμένη ξυλεία Α ποιότητας εισαγωγής μας. Επίσης δινουμε μεγάλη σημασία στην ακρίβεια των διαστάσεων και στον προγραμματισμό της παραγωγής, χάρις στον οποίο καταφέραμε να παράγουμε πάνω από 1000 κυψέλες μηνιαίως.   Κύρια Μελισσοκομική δραστηριότητα: Η κατασκευή κυψελών.   Τεχνικές προδιαγραφές: *οι κυψέλες μας κατασκευάζονται από ξυλεία ελάτης κεντρικής Ευρώπης με επεξεργασία ξηραντηρίου  *το καπάκι και το πλαίσιο κατασκευάζονται από σουηδική ξυλεία Α ποιότητας  *η βάση κατασκευάζεται από ξύλο ελάτης ή από κόντρα πλακέ θαλάσσης ελληνικής προέλευσης   Εξυπηρετούμε Έβρο, Καβάλα, Σέρρες, Ξάνθη, Κομοτηνή, Ροδόπη, Δράμα, Κιλκίς, Πέλλα, Φλώρινα, Θεσσαλονίκη, Χαλκιδική, Κοζάνη, Καστοριά, Πιερία, Ημαθία, Καρδίτσα, Λάρισα, Γρεβενά, Ιωάννινα, Ηγουμενίτσα, Τρίκαλα, Άρτα, Αιτωλοακαρνανία, Φωκίδα, Φθιώτιδα, Μαγνησία, Πρέβεζα, Εύβοια, Βοιωτία, Αττική, Αχαΐα, Κορινθία, Λακωνία, Ηλεία, Μεσσηνία, Αρκαδία, Αργολίδα, Χανιά, Λασίθι, Ηράκλειο, Ρέθυμνο.

  Κατηγορία: ΒΙΟΤΕΧΝΙΑ,ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ

  Στείλτε e-mail
  ΒΑΣΙΛΙΚΟ ΧΑΛΚΙΔΑΣ - Χαλκίδα
  2221051140,2221052900
  6973303078
 • Εμπόριο Αυτοκινήτων, Service, Ανταλλακτικά, Βιομηχανικά Προϊόντα

  Ζαχαρόγιαννης Α.Ε.   Η Εταιρεία μας: Η Εταιρεία ιδρύθηκε ως ατομική επιχείρηση το 1991 με αντικείμενο εργασιών το εμπόριο μεταχειρισμένων αυτοκινήτων. Από το 1996 έως το 1999 υπήρξε επίσημος διανομέας της εταιρείας KIA MOTORS για το νομό Μεσσηνίας. Από το 1999 έως το τέλος του 2016 υπήρξε επίσημος διανομέας της εταιρείας CITRΟËN για το νομό Μεσσηνίας. Η αύξηση των πωλήσεων και η εδραίωση της εταιρείας οδήγησε στην αλλαγή της νομικής μορφής σε Α.Ε. το 2004. Από το 2005 η εταιρεία μεταφέρθηκε στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις της με εμβαδόν 1.850 m2 στο Ασπρόχωμα Μεσσηνίας όπου λειτουργεί ως κάθετη μονάδα με έκθεση και συνεργείο. Στα πλαίσια της διαρκούς αναζήτησης νέων τομέων δραστηριότητας και επαγγελματικών προκλήσεων από τα μέσα του 2012 δημιουργήθηκε ο νέος κλάδος βιομηχανικών προϊόντων. Τομείς Δραστηριότητας:   Εμπόριο Αυτοκινήτων   Βιομηχανικά Προϊόντα     Στοιχεία Επικοινωνίας Τηλ. : 27210 69174, 27210 62370 | Fax: 27210 26739 Email: info@zaxarogiannis.gr

  Κατηγορία: ΒΙΟΤΕΧΝΙΑ,ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ

  2185
  Στείλτε e-mail
  Ασπρόχωμα - Καλαμάτα
  2721069174
  6992371869
 • ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΚΥΤΙΩΝ ΑΤΤΙΚΗ - ΚΥΤΙΟΠΟΙΙΑ - ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ - ΚΟΥΤΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΙΔΩΝ - ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΧΑΡΤΙΟΥ ΑΤΤΙΚΗ - ΚΑΛΟΥΠΙΑ ΑΤΤΙΚΗ - ΧΑΡΤΙΝΕΣ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΕΣ - BOX PACKING

  Πικμάνσεις Αττική, Κοπτικές εργασίες, Αττική, Κοπτικά. Ειδικές κατασκευές χάρτου  Αττική. Επεξεργασία χάρτου. Κουτιά  Αττική, Συρταροκόλληση. Λαμινάρισμα  Αττική. Κοπή χαρτονιών. Κυτιοποιία Αττική. Κόλλημα κουτιών Αττική. Folder και επιτραπέζια σταντ Αττική.Γραφικές τέχνες Αττική Κυτιοποιία συσκευασία Αττική,Κατασκευές χάρτινες Αττική. Αγαπητοί φίλοι Τυπογράφοι – Εκτυπωτές Η ΚΥΤΙΟΠΟΙΙΑ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ (Δαγγούλης) είναι μια από τις παλαιότερες ίσως βιοτεχνίες Γραφικών Τεχνών. Πολλοί τυπογράφοι – εκτυπωτές, μας αξιοποιούν, εμάς αλλά και την μεγάλη μας εμπειρία στον κλάδο, σαν συνεργάτες τους για να πετύχουν και να παράγουν μεγαλύτερη υπεραξία στις εκτυπώσεις τους με ειδικά τελικά προϊόντα! Έτσι η ΚΥΤΙΟΠΟΙΙΑ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ κατάφερε, για περισσότερο από 30 χρόνια, να είναι ένας από τους πιο πολύτιμους συνεργάτες για πολλούς φίλους εκτυπωτές, που βγάζουν από τη δουλειά μας «καλές Υπεραξίες». Τώρα η ΚΥΤΙΟΠΟΙΙΑ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ, στις καινούργιες της εγκαταστάσεις, όπου έχει ήδη μεταφέρει όλες της τις δραστηριότητες μέσα στον ίδιο χώρο, στον Ταύρο, μπορεί να προσφέρει ακόμη καλύτερα και αρτιότερα, όλο το φάσμα των υπηρεσιών της, με ακόμα καλύτερους όρους, χρονικούς και οικονομικούς, ακριβώς γιατί όλα πλέον γίνονται «κάτω από την ίδια στέγη»! Τώρα μπορούμε να εξυπηρετήσουμε ακόμα μεγαλύτερο όγκο εργασιών, άρα και τον δικό σας, όσο μεγάλος, όσο μικρός και όσο δύσκολος και αν είναι! Εκμεταλλευτείτε την πείρα μας, τις γνώσεις μας, τις εγκαταστάσεις και τον εξοπλισμό μας, τους ανθρώπους μας και «μπείτε» ΚΑΙ στην αγορά της ΚΥΤΙΟΠΟΙΙΑΣ και γενικότερα των ΕΙΔΙΚΩΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ, που δίνουν παραδοσιακά, τις μεγαλύτερες υπεραξίες στις εκτυπωτικές εργασίες! Στις δύσκολες οικονομικές εποχές που ζούμε, εκμεταλλέψου όλο το φάσμα εργασιών των πελατών σου! Δεν υπάρχει πλέον η πολυτέλεια «εγώ κάνω μόνο….». ΠΡΕΠΕΙ να παρέχεις στους πελάτες σου περισσότερα προϊόντα. ΠΡΕΠΕΙ να συνεργαστούμε για να προσπεράσουμε την κρίση! Διεύρυναι  άμεσα, μαζί μας, την γκάμα των προϊόντων που παρέχεις, με δεκάδες επιπλέον προϊόντα που μπορούμε να παράγουμε σε συνεργασία, χωρίς επενδύσεις, χωρίς επιπλέον προσωπικό, με μια απλή Συνεργασία! Μην το σκέπτεσαι άλλο, ίσως να είναι η μόνη και η οικονομικότερη λύση για να αυξήσεις άμεσα τον κύκλο των εργασιών σου! Τηλεφώνησε μας τώρα για μια νέα κερδοφόρα Συνεργασία! Για την ΚΥΤΙΟΠΟΙΙΑ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ Νίκος Δαγγούλης Υπεύθυνος Παραγωγής

  Κατηγορία: ΒΙΟΤΕΧΝΙΑ,ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ

  Στείλτε e-mail
  ΜΙΧΑΗΛ ΨΑΡΡΟΥ 6 - Ταύρος
  2103464700,2103464703
 • ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΧΑΡΤΟΥ ΑΘΗΝΑ - ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΚΑΙ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΧΑΡΤΟΥ ΑΘΗΝΑ - ΒΕΧΑΡΤ ΕΠΕ

  Επεξεργασία και παραγωγή χάρτου, Αθήνα. Κατασκευή κυματοειδούς χάρτου, Αθήνα. Επεξεργασία χάρτου, Αθήνα. Παραγωγή και επεξεργασία χάρτου, Αθήνα.

  Κατηγορία: ΒΙΟΤΕΧΝΙΑ,ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ

  Στείλτε e-mail
  ΥΔΡΑΣ 14 - Μοσχάτο
  2104819934
 • ΨΗΚΤΡΟΠΟΙΙΑ ΠΙΝΕΛΟΠΟΙΙΑ - ΠΙΝΕΛΑ ΒΟΥΡΤΣΕΣ ΡΟΛΑ - ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΒΑΦΗΣ ΑΘΗΝΑ ΑΤΤΙΚΗ - ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΠΙΝΕΛΩΝ - ΚΑΤΡΑΚΑΖΟΣ ΑΛΕΞΗΣ

  Κατασκευές - αντιπροσωπείες, ψηκτροποιία, πινελοποιία, κατασκευή πινέλων, εργαλεία βαφής, ρολλά βαφής, ρολλάκια βαφής, εργαλεία τεχνοτροπίας, βούρτσες. Με οικογενειακή παράδοση από το 1936, σχεδιάζουμε και υλοποιούμε νέα προϊόντα, ώστε να καλύπτουν κάθε σας ανάγκη ή ιδιαιτερότητα στον τομέα της βαφής. Σύμμαχος μας στην εξέλιξη και πρωτοτυπία των προϊόντων μας η τεχνολογία, που σε συνδυασμό με την τεχνογνωσία μας, παρέχει εργονομία, αισθητική και άψογο αποτέλεσμα. Όλα τα πινέλα μας διαθέτουν ανατομικές λαβές για ευκολία και άνεση στη χρήση, με παράλληλη αντοχή στους διαλύτες. Είναι κατασκευασμένα με κορυφαίας ποιότητας τρίχα παραγόμενη με την καλύτερη και πιο εξελιγμένη δυνατή επεξεργασία. Τέλος, η κόλληση γίνεται με ειδική κόλλα ώστε να επιτυγχάνεται μεγάλη αντοχή σε σκληρή χρήση. Η τεχνογνωσία μας όμως δε σταματά εδώ. Συνεχίζεται αμείωτη όπως το πάθος μας για εργονομικότερα και ποιοτικά ανώτερα προϊόντα! Λόγω της συνεχούς βελτίωσης των προϊόντων μας, τα χαρακτηριστικά ή οι πληροφορίες που τα συνοδεύουν μπορεί να αλλάξουν, χωρίς προειδοποίηση.

  Κατηγορία: ΒΙΟΤΕΧΝΙΑ,ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ

  Στείλτε e-mail
  ΚΑΣΣΑΝΔΡΑΣ 1 - Νέα Φιλαδέλφεια
  2102713005
  6946262742
 • ΑΛΑΤΙ ΖΑΡΟΥ - ΒΙΟΤΕΧΝΙΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΑΛΑΤΙΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗ - ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΑΛΑΤΙΟΥ - ΕΜΠΟΡΙΟ ΑΛΑΤΙΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗ - Μ. ΓΙΑΤΡΟΜΑΝΩΛΑΚΗΣ - Μ. ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ Ο.Ε.

  Η εταιρεία με διακριτικό τίτλο  «ΑΛΑΤΙ ΖΑΡΟΥ» εδρεύει στην βιομηχανική περιοχή, στο Ηράκλειο Κρήτης.  Ιδρύθηκε το 1971 με την επωνυμία Μ. ΓΙΑΤΡΟΜΑΝΩΛΑΚΗΣ - Μ. ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ Ο.Ε. στο χωριό Ζαρός, του Νομού Ηρακλείου, όπου το αλάτι πλενόταν στους νερόμυλους του χωριού! Κύρια δραστηριότητα της εταρείας αποτελεί η παραγωγή αλατιού. Λόγω των αυξανόμενων αναγκών η εταιρεία το 1976 μεταφέρεται στο Γιόφυρο Ηρακλείου. Με το πέρασμα των ετών και συγκεκριμένα το 1993, η εταιρεία επεκτείνεται δημιουργώντας ιδιόκτητες εγκαταστάσεις 800τ.μ. στη Βιομηχανική Περιοχή του Ηρακλείου, ενώ προκειμένου να καλύψει τις όλο και αυξανόμενες καταναλωτικές ανάγκες, προχωρά στην παραγωγή, επεξεργασία και συσκευασία 20 διαφόρων τύπων αλατιού,τόσο για βιομηχανική όσο και οικιακή χρήση, όπως αλάτι μαγειρικό, αλάτι ημίχονδρο και χονδρόκοκκο για τυροκομία, αλάτι κατάλληλο για κτηνοτροφία, για χιόνια και για αποσκλήρυνση νερού. Το «ΑΛΑΤΙ ΖΑΡΟΥ» είναι φυσικό θαλασσινό αλάτι, προσεκτικά διαλεγμένο από αλυκές. Δεν περιέχει χημικά πρόσθετα, βελτιωτικά ροής και αντισυσσωματικά.  Σήμερα, η εταιρεία κατατάσσεται σε μια από τις πιο δυναμικές μονάδες παραγωγής στο χώρο της. Διαθέτει εξειδικευμένο προσωπικό και τμήμα ποιοτικού ελέγχου, ενώ είναι πλήρως πιστοποιημένη με Σύστημα Ποιότητας ISO 22000:2005, που αφορούν στην παραγωγή και τυποποίηση αλατιού, καθώς και την παρασκευή πρώτων υλών ζωοτροφών, ενώ πλέον δραστηριοποιείται και στον κλάδο των εξαγωγών. Η γνώση και η εμπειρία της εταιρείας κάνουν το όνομά της συνώνυμο του φυσικού, θαλασσινού, ποιοτικού αλατιού!

  Κατηγορία: ΒΙΟΤΕΧΝΙΑ,ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ

  Φωτογραφίες [9]
  Στείλτε e-mail
  ΒΙΠΕ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ - ΟΔΟΣ Ι - Ηράκλειο
  2810380750
  6972409131, 6942248442
 • ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΕΩΣ 17 - Δάφνη
  2109714193
 • ΒΙΟΤΕΧΝΙΑ ΕΠΙΠΛΩΝ ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ - ΕΜΠΟΡΙΟ ΕΠΙΠΛΩΝ ΙΩΑΝΝΙΝΑ - ΓΚΑΡΑΖΟΠΟΡΤΕΣ ΙΩΑΝΝΙΝΑ - ΠΑΡΑΘΥΡΑ PVC ΙΩΑΝΝΙΝΑ

  επιπλα κουζινας ιωαννινα επιπλα μπανιου γιαννενα κρεβατοκαμαρα ιωαννινα ξυλινα κουφωματα ιωαννινα κουζινες γιαννενα τεχνοτροπιες επιπλων ιωαννινα ντουλαπες γιαννενα σαλονια ιωαννινα τραπεζαριες γιαννενα ξυλινες σκαλες ιωαννινα θωρακισμενες πορτες γιαννενα γκαραζοπορτες ιωαννινα ρολα ασφαλειας γιαννενα   Βιοτεχνία επίπλων Γιάννενα - Ντάσης! Η βιοτεχνία επίπλων στα Ιωάννινα του κ. Ντάση Μάριου συνεχίζει μια παράδοση χρόνων από το 1973, με αντικείμενο την κατασκευή και διάθεση οικονομικών επίπλων, ικανών να στολίσουν το προσωπικό αλλά και τον επαγγελματικό σας χώρο. Με την πάροδο των χρόνων κατανοήσαμε πως λόγω αυξημένων και διαφοροποιημένων αναγκών των καταναλωτών, προκειμένου να είμαστε πάντα έτοιμοι να ικανοποιήσουμε όλες τις ανάγκες, διανθίσαμε το κατάστημά μας, εκτός από τα έπιπλα, και με μια τεράστια γκάμα προϊόντων που στόχο έχουν να σας δώσουν ολοκληρωμένες προτάσεις και λύσεις για το μπάνιο, την κουζίνα, τα παράθυρα, το γκαράζ. Με έδρα στα Ιωάννινα εξυπηρετούμε το Μέτσοβο, την Ηγουμενίτσα, την Κέρκυρα, τους Παξούς, τα Σύβωτα, την Πάργα, την Άρτα, την Πρέβεζα, το Αγρίνιο, την Θεσσαλονίκη και ολόκληρη την βορειοδυτική Ελλάδα. Στο κατάστημά μας θα βρείτε: Προϊόντα - Ξύλινες δημιουργίες: Βιοτεχνία επίπλων Ιωάννινα, Μέτσοβο, Ηγουμενίτσα Έπιπλα κουζίνας Γιάννενα, Μέτσοβο, Ηγουμενίτσα Ξύλινα κουφώματα Γιάννενα, Μέτσοβο, Ηγουμενίτσα Γκαραζόπορτες Γιάννενα, Μέτσοβο, Ηγουμενίτσα Ρολά ασφαλείας Γιάννενα, Μέτσοβο, Ηγουμενίτσα Θωρακισμένες πόρτες Γιάννενα, Μέτσοβο, Ηγουμενίτσα Ηλεκτρικές κουζίνες Γιάννενα, Μέτσοβο, Ηγουμενίτσα Βρύσες, νεροχύτες Γιάννενα, Μέτσοβο, Ηγουμενίτσα Τεχνοτροπίες επίπλων Γιάννενα, Μέτσοβο, Ηγουμενίτσα Αναπαλαιώσεις επίπλων Γιάννενα, Μέτσοβο, Ηγουμενίτσα Εξοπλισμοί ξενοδοχείων Γιάννενα, Μέτσοβο, Ηγουμενίτσα   Επισκεφτείτε το κατάστημά μας και δείτε από κοντά τις εξαιρετικές ξύλινες δημιουργίες μας και τα σύγχρονα προϊόντα μοναδικής ποιότητας. Χαρά μας να σας εξυπηρετήσουμε. Με εκτίμηση: Μάριος Ντάσης           επιπλα κουζινας πρεβεζα, αρτα, κερκυρα, παξοι, συβωτα, επιπλα μπανιου ηγουμενιτσα, μετσοβο, πρεβεζα, αρτα, κερκυρα, παξοι, συβωτα, κρεβατοκαμαρες ηγουμενιτσα, μετσοβο, πρεβεζα, αρτα, κερκυρα, παξοι, συβωτα, κουφωματα  ηγουμενιτσα, μετσοβο, πρεβεζα, αρτα, κερκυρα, παξοι, συβωτα, κουζινες γιαννενα, ηγουμενιτσα, μετσοβο, πρεβεζα, αρτα, κερκυρα, παξοι, συβωτα, τεχνοτροπιες επιπλων πρεβεζα, αρτα, κερκυρα, παξοι, συβωτα, ντουλαπες ηγουμενιτσα, μετσοβο, πρεβεζα, αρτα, κερκυρα, παξοι, συβωτα, σαλονια ηγουμενιτσα, μετσοβο, πρεβεζα, αρτα, κερκυρα, παξοι, συβωτα, θωρακισμενες πορτες πρεβεζα, αρτα, κερκυρα, παξοι, συβωτα, σκαλες ηγουμενιτσα, μετσοβο, πρεβεζα, αρτα, κερκυρα, παξοι, συβωτα, τραπεζαρια  ηγουμενιτσα, μετσοβο, πρεβεζα, αρτα, κερκυρα, παξοι, συβωτα, γκαραζοπορτες πρεβεζα, αρτα, κερκυρα, παξοι, συβωτα,ρολα ασφαλειας πρεβεζα, αρτα, κερκυρα, παξοι, συβωτα, εξοπλισμοί ξενοδοχείων πρεβεζα, αρτα, κερκυρα, παξοι, συβωτα

  Κατηγορία: ΒΙΟΤΕΧΝΙΑ,ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ

  Φωτογραφίες [21]
  Στείλτε e-mail
  ΝΙΚΟΠΟΛΕΩΣ 67Β ΚΑΙ ΠΛΟΥΤΑΡΧΟΥ 1 - Ιωάννινα
  2651038184
  6974649209