Κατάλογος Επιχειρήσεων

ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑ ΤΣΙΜΕΝΤΟΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑ ΤΣΙΜΕΝΤΟΠΡΟΙΟΝΤΩΝ
σε: Όλη την Ελλάδα
Περιοχή

Κατηγορίες

 

 

 • ΒΙΟΤΕΧΝΙΑ ΤΣΙΜΕΝΤΟΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΚΕΡΚΥΡΑ - ΕΜΠΟΡΙΟ ΚΕΡΑΜΙΚΩΝ - ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΕΙΣ - ΠΟΛΥΕΣΤΕΡΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΚΕΡΚΥΡΑ ΤΡΙΚΛΙΝΟ ΧΑΛΙΚΙΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

  Κύριο αντικείμενο την παραγωγή προϊόντων τσιμέντου. Η  συνεχής βελτίωση των προϊόντων της εταιρίας μας και η αξιόπιστη παροχή υπηρεσιών, μας οδήγησε στο να κερδίσουμε με  τα χρόνια μια πολύ καλή θέση στην αγορά.   Το άρτια ειδικευμένο προσωπικό μας και ο υπερσύγχρονος εξοπλισμός, μας δίνουν τη δυνατότητα αξιόπιστων και λειτουργικών κατασκευών στο μικρότερο δυνατό χρόνο. Όλα τα προϊόντα τσιμέντου που διαθέτουμε στην αγορά, παράγονται στο ιδιόκτητο εργοστάσιό μας που βρίσκεται στο 5ο χλμ. εθνικής Πέλεκα - Τρικλινο, Κέρκυρα.   Τα προϊόντα μας διατίθενται στη λιανική ή και την χονδρική.   Ανταποκρινόμενοι με συνέπεια στις απαιτήσεις των πελατών μας, διαθέτουμε τα προϊόντα μας και παρέχουμε άρτιες υπηρεσίες με το εξειδικευμένο προσωπικό μας, όπου μας  ζητηθεί Πανελλαδικά.   Στην έκθεσή μας θα βρείτε κολωνάκια, κολώνες, ζαρτινιέρες, επενδύσεις τοίχου, πήλινα διακοσμητικά κήπου.  

  Κατηγορία: ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑ ΤΣΙΜΕΝΤΟΠΡΟΙΟΝΤΩΝ

  Στείλτε e-mail
  5ο ΧΛΜ ΕΘΝΙΚΗΣ ΠΕΛΕΚΑ - ΤΡΙΚΛΙΝΟ - Κέρκυρα
  2661052344
  6946947850
 • ΒΙΟΤΕΧΝΙΑ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΤΣΙΜΕΝΤΟΥ - ΔΟΜΙΚΑ ΥΛΙΚΑ ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΑ ΑΤΤΙΚΗ - ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ - ΓΡΑΦΑΚΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

  Η εταιρία μας εδώ και τρεις δεκαετίες ειδικεύεται στην κατασκευή   τσιμεντοιειδών προϊόντων . Τα προϊόντα της παράγωγης μας είναι τα ακόλουθα: Τσιμεντόλιθοι Τσιμεντόλιθοι ελαφρόπετρας Κράσπεδα πεζοδρομίου/οδοποιίας Κράσπεδο κήπου/μαργαρίτα Κυβόλιθοι 10*20 Πλάκες  πεζοδρομίου  50*50 λευκές Καμινάδες φ27 για τζάκια κ φ21 για καλοριφέρ Η παράδοση των προϊόντων γίνεται από την έδρα μας αλλά και στον τόπο εργασίας σας με δικά μας μέσα μεταφοράς εφόσον αυτό είναι εφικτό και ύστερα από σχετική συνεννόηση.  

  Κατηγορία: ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑ ΤΣΙΜΕΝΤΟΠΡΟΙΟΝΤΩΝ

  Φωτογραφίες [6]
  Στείλτε e-mail
  ΔΙΚΤΑΙΟΥ ΑΝΤΡΟΥ 5 - Ανω Λιόσια
  2102475040
  6948260600
 • ΠΟΥΛΙΑ ΤΟΥ ΑΝΤΡΕΑ ΠΑΝΤΕΛΗ

  Το εργοστάσιο μας παράγει διάφορα τσιμεντοπροϊόντα στη Βιομηχανική Περιοχή της Πάτρας. Εμπορευόμαστε και παράγουμε τσιμέντο και σκυρόδεμα.

  Κατηγορία: ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑ ΤΣΙΜΕΝΤΟΠΡΟΙΟΝΤΩΝ

  Στείλτε e-mail
  ΘΕΡΙΑΝΟ ΒΡΑΧΝΑΙΙΚΑ - Πάτρα
  2610671711