Κατάλογος Επιχειρήσεων

ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ
σε: Όλη την Ελλάδα
Περιοχή

Κατηγορίες

 

 

 • ANΔΡΟΥΛΑΚΗΣ M. & ΣΙΑ Ο.Ε.

  Ιδιωτικά εκπαιδευτήρια ξένων γλωσσών

  Κατηγορία: ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ

  Στείλτε e-mail
  ΣΟΦΟΚΛΗ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ 70 - Ηλιούπολη
  2109912755,2109939976,2107564139
 • COMPUTER SCHOOL

  Το ευχάριστο περιβάλλον και ο άρτιος τεχνολογικός εξοπλισμός του Computer School συμβάλλουν στην εξοικείωση με τους υπολογιστές, στην απόκτηση κάποιας πιστοποίησης και στην εκπλήρωση του δημιουργικού σας δυναμικού. Ο υποψήφιος σπουδαστής θα πρέπει να είναι αρκετά προσεκτικός όσον αφορά αφειδείς, παραπλανητικές και απραγματοποίητες υποσχέσεις εκ μέρους των υπευθύνων ενημέρωσης των σχολών. Η απαίτηση για ταχύρυθμη εκπαίδευση δυσκολεύει ακόμη περισσότερο την προσπάθεια μας για μεταλαμπάδευση γνώσεων. Η διάρκεια ολοκλήρωσης κάποιου κύκλου σπουδών (π.χ. η απόκτηση και των επτά ενοτήτων στο ECDL) δεν μπορεί να είναι μικρότερη των 80 ωρών. Η σχολή μας παρέχει υλικό στο οποίο ο μαθητής μπορεί να χρησιμοποιήσει για αυτοεξέταση. Το υλικό είναι διαθέσιμο στους υπολογιστές της σχολής.

  Κατηγορία: ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ

  Φωτογραφίες [1]
  Στείλτε e-mail
  ΜΑΡΑΓΚΟΥΔΑΚΗ 10 - Σερρών
  2321055532
 • DEVELOPMENT OF MARKETING

  Εργαστήρι Εκπαίδευσης Ανθρώπινου Δυναμικού.

  Κατηγορία: ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ

  Στείλτε e-mail
  Γλαράκη 5 - Αθήνα
  2102027384,2102027319
 • NOBILIS TOURISM STUDIES E. E.

  Εργαστήρια ελευθέρων σπουδών.

  Κατηγορία: ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ

  ΠΛ. ΒΙΚΤΩΡΙΑΣ 2 - Αθήνα
  2106625802
 • PRISMA

  Φροντιστήριο ξένων γλωσσών-πληροφορική

  Κατηγορία: ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ

  ΚΑΖΑΝΤΖΑΚΗ 42 - Έυοσμος
  2310759349
 • ΑΛΦΑ

  Αγαπητοί γονείς, Σε ένα θαυμάσιο και ευχάριστο περιβάλλον ιδανικό για μια σωστή εκπαίδευση, δημιουργήσαμε το Κέντρο Ξένων Γλωσσών «ΑΛΦΑ». Το κέντρο ξένων γλωσσών και πληροφορικής ΑΛΦΑ με εικοσαετή πείρα στην εκπαίδευση ξένων γλωσσών, είναι μία σταθερή αξία και χρησιμοποιώντας υπερσύγχρονο συστήματα βιντεοπροβολής κάνει το μάθημα για τους μαθητές του ευχάριστο και ταυτόχρονα αποδοτικό. Στο φροντιστήριο μας μπορείτε να κάνετε αγγλικά, γαλλικά, γερμανικά, ισπανικά, ιταλικά και κινέζικα σε ολιγομελή τμήματα αλλά και σε ιδιαίτερα. Υπάρχουν και ταχύρυθμα τμήματα ενηλίκων. Επίσης κατανοώντας τις σύγχρονες ανάγκες μας παραδίδονται μαθήματα ECDL για όλα τα επίπεδα και για όλες τις απαιτήσεις των μαθητών. * Στόχος μας είναι σωστή μόρφωση των σπουδαστών και η επιτυχία τους. * Το διδακτική μας προσωπικό αποτελείται από πτυχιούχους καθηγητές Ελληνικών & ξένων πανεπιστημίων. * Τα μαθήματα γίνονται σε μεγάλες φωτεινές αίθουσες που δημιουργούν ιδανικές συνθήκες για μια σωστή μάθηση. * Πτυχία όλων των πανεπιστημίων: GAMBRIDGE, MICHIGAN, UCLan, Κ.Π.Γ., City & Guilds, EDEXEL, TOEIC. * Διδασκαλία με διαδραστικούς πίνακες. Το πιο σύγχρονο οπτικοακουστικό μέσο εκμάθησης ξένων γλωσσών. * Προετοιμασία ειδικών μαθημάτων πανελληνίων εξετάσεων * Ειδικά τμήματα μετεξεταστέων. * Ιδιαίτερα μαθήματα.

  Κατηγορία: ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ

  Φωτογραφίες [10]
  Στείλτε e-mail
  ΠΑΤΡΟΚΛΟΥ 83 - Ιλιον
  2102622210
 • ΑΓΙΑΣ ΦΩΤΕΙΝΗΣ 127 - Βόλος
  2421086096
 • ΓΕΝΕΣΙΣ

  Το Κέντρο Ξένων γλωσσών Γένεsιs στα 10 χρόνια παρουσίας του στο χώρο της ξενόγλωσσης εκπαίδευσης με το ολοκληρωμένο πρόγραμμά του και σε ένα περιβάλλον σύγχρονο, άνετο, λειτουργικό και εξαιρετικά φιλικό,κατάφερε Η ΠΕΙΡΑ να ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ. Το μέλλον της εκπαίδευσης βασίζεται όλο και περισσότερο στη χρήση υπερσύγχρονων οπτικοακουστικών μέσων τα οποία διαθέτει αποκλειστικά το ΓΕΝΕSΙS και βοηθούν στην αποτελεσματική και ευχάριστη εκμάθηση της Ξένης Γλώσσας .

  Κατηγορία: ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ

  Φωτογραφίες [1]
  Στείλτε e-mail
  ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ 33 - Έυοσμος
  2310704400
 • Φωτογραφίες [1]
  Στείλτε e-mail
  ΛΑΖΑΡΟΥ ΤΣΑΜΗ 8 - Θεσσαλονίκη
  2310900391
 • ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ - ΑΙΓΑΛΕΩ

  ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ - ΑΙΓΑΛΕΩ Ιδιωτικά εκπαιδευτήρια στο Αιγάλεω.

  Κατηγορία: ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ

  ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ 9-11 - Αιγάλεω
  2105904266,2105909703
 • ΕΛΛΗΝΟΓΑΛΛΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΑΘΗΝΩΝ ΑΓΙΟΣ ΠΑΥΛΟΣ - ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ ΠΑΤΗΣΙΑ ΑΘΗΝΑ

  Εκπαιδευτήριο - Ελληνογαλλική Σχολή Η σχολή μας ιδρύθηκε το 1957. Το 1996, ο ιδρυτής της Σχολής, Βενέδικτος Πρίντεζης, μου πρότεινε, με την ιδιότητά μου του πρώην διευθυντή -επί δωδεκαετία- της Ελληνογαλλικής Σχολής στην Αγία Παρασκευή, να αναλάβω τη Σχολή. Πράγματι, τον Οκτώβριο του έτους 1997, ανέλαβα τη διοίκηση και διεύθυνση της Σχολής, επικουρούμενος από τους δύο γιους μου, τον Βικέντιο και τον Πέτρο. Έκτοτε, η Ελληνογαλλική Σχολή Άγιος Παύλος Αθηνών, η οποία αποτελείται από ένα τμήμα Προνηπιαγωγείου, δύο τμήματα Νηπιαγωγείου και δώδεκα τμήματα Δημοτικού, λειτουργεί ως ολοήμερο σχολείο, με επιτυχία, παρέχοντας μια πολυδιάστατη εκπαίδευση: στους μαθητές παρέχεται η δυνατότητα να παρακολουθούν όχι μόνο το επίσημο πρόγραμμα του Ελληνικού Υπουργείου Παιδείας, αλλά και μαθήματα Γαλλικών (υπό την αιγίδα της Πρεσβείας της Γαλλίας στην Αθήνα και του Γαλλικού Ινστιτούτου Αθηνών) και Αγγλικών (υπό την αιγίδα του Πανεπιστημίου του Cambridge ) καθώς και τμήματα πληροφορικής, χορού, μουσικής, πιάνου, ξιφασκίας, ποδοσφαίρου, μπάσκετ, εικαστικών τεχνών και σκακιού. Η πρώτη επαφή του παιδιού με τη γαλλική και την αγγλική γλώσσα πραγματοποιείται από το Προνηπιαγωγείο μας. Η διδασκαλία της Γαλλικής, ως ξένη γλώσσα στο Δημοτικό πραγματοποιείται σε ολιγομελή τμήματα 12-15 μαθητών, 3 ώρες στο πλαίσιο των πρωινών μαθημάτων και 3 ώρες στο πλαίσιο των απογευματινών μαθημάτων εβδομαδιαίως. Αντίστοιχα της Αγγλικής, 3 ώρες στο πλαίσιο των πρωινών μαθημάτων και 2 ώρες στο πλαίσιο των απογευματινών μαθημάτων εβδομαδιαίως. Τα αποτελέσματα που έχει επιτύχει μέχρι σήμερα η Σχολή, στο πλαίσιο των εξετάσεων των Διπλωμάτων Γαλλικής και Αγγλικής Γλώσσας, είναι εξαιρετικά.

  Κατηγορία: ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ

  Φωτογραφίες [4]
  Στείλτε e-mail
  ΠΟΛΥΛΑ 5 - Πατήσια
  2102280568,2102116442
 • ΕΣΠΕΡΙΝΟ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ Ε. ΚΟΡΟΠΟΥΛΗ

  Το Εσπερινό Σχολείο αντικρούει τις εξαιρετικά αρνητικές συνέπειες, τόσο κοινωνικά όσο και οικονομικά που προκύπτουν από το εκπαιδευτικό μας σύστημα.Πολλοί μαθητές που αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν το σχολείο απευθύνονται στο Εσπερινό Λύκειο για να ολοκληρώσουν τις σπουδές τους.

  Κατηγορία: ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ

  Στείλτε e-mail
  ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ 311 - Αγιος Δημήτριος
  2109737791, 2109752036
 • ΕΥΑΓΓΕΛΗ ΜΑΝΑAΚΟΥ

  "Φροντιστήριο ξένων γλωσσών"

  Κατηγορία: ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ

  Στείλτε e-mail
  ΚΟΡΑΗ 30 - Νέα Σμύρνη
  2109340570
 • ΘΗΣΕΙΟ - Θησείο
  2103413764
 • ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ ΑΘΗΝΑ - ΟΜΑΔΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΑΤΤΙΚΗ ΑΘΗΝΑ - OXFORD GJT

  ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΙΔΙΑΙΤΕΡΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ - OXFORD GJT Ιδιαίτερα μαθήματα Αγγλικών, Γαλλίκων, Γερμανικών, Ισπανικών, Ιταλικών και Ελληνικών για ξένους, τώρα στο χώρο σας με ατομικά και ομαδικά προγράμματα. Εξασφαλίστε την μελλοντική σας επιτυχία με Ιδιαίτερα Μαθήματα κατ'οίκον. Επιλέξτε την ξένη γλώσσα που σας ενδιαφέρει για την επιμόρφωση σας, στο δικό σας χώρο με Ιδιαίτερα Μαθήματα στο σπίτι ή στο γραφείο σας. Για εταιρείες, παρέχουμε εκπαιδευτικά ξενόγλωσσα σεμινάρια σε στελέχη εταιρειών, ενδοεπιχειρησιακά (στο χώρο εργασίας) με 100% επιδότηση από τον ΟΑΕΔ (ΛΑΕΚ 0,45%). ΣΤΟΧΟΣ ΜΑΣ Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΠΙ ΜΟΡΦΩΣΗ!

  Κατηγορία: ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ

  Στείλτε e-mail
  ΧΑΛΚΟΚΟΝΔΥΛΗ 24-26 - Αθήνα
  2105233565,2105234511
 • ΙΕΚ ΔΟΜΗ

  Ένα διαφορετικό περιβάλλον εκπαίδευσης απολαμβάνουν οι σπουδαστές του ΙΕΚ ΔΟΜΗ! Ένας χώρος μοντέρνος, 5.200 τ.μ., με υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις και εξοπλισμό, αποδίδουν με μοναδικό τρόπο και στυλ τη φιλοσοφία της κάθε ειδικότητας! Η μεγάλη συλλογή από μετάλλια, επαίνους, βραβεία και κύπελλα επιβεβαιώνει ότι οι σπουδαστές του ΙΕΚ ΔΟΜΗ βρίσκονται πάντα πρώτοι στις μεγάλες διακρίσεις! Καθηγητές και μαθητές εργάζονται δημιουργικά για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα ώστε πάντα να πρωταγωνιστούν και να δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους σε διαγωνισμούς και εκθέσεις. Στόχος όλων μας είναι μια πετυχημένη επαγγελματική καριέρα!

  Κατηγορία: ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ

  Στείλτε e-mail
  ΧΑΡΙΛΑΟΥ ΤΡΙΚΟΥΠΗ 17 - Αθήνα
  2103840552
 • ΙΣΤΟΣ

  Στην εποχή μας που οι εξελίξεις και οι ανακατατάξεις στον επιχειρηματικό χώρο, καθώς και η τεχνολογική εξέλιξη πραγματοποιούνται σε πολύ γρήγορους ρυθμούς, η αξιοπιστία και η ταχύτητα της πληροφορίας μέσα από μια σωστή οργάνωση και επίβλεψη, σε συνδυασμό με την ορθή καθοδήγηση σε επίπεδο διοίκησης, παίζουν καθοριστικό ρόλο στην πορεία και την εξέλιξη της κάθε επιχείρησης. Το φροντιστήριό μας έχοντας συνεχόμενα σύγχρονη υλικοτεχνική υποδομή και εξειδικευμένο ανθρώπινο δυναμικό, σκοπό έχει να καλύπτει αξιόπιστα τις ανάγκες του επιχειρηματικού κόσμου προσφέροντας την αρτιότερη πρόταση για την ορθή και απρόσκοπτη λειτουργία κάθε επιχείρησης. Οι ολοένα αυξανόμενες απαιτήσεις στο χώρο της Παιδείας έχουν καταστήσει επιτακτική ανάγκη το σωστό εκπαιδευτικό σχεδιασμό, ο οποίος θα οδηγεί στα επιδιωκόμενα αποτελέσματα. Η προσεκτική επιλογή του φροντιστηρίου λοιπόν που θα σταθεί κύριος αρωγός στις προσπάθειες των μαθητών να εκπληρώσουν τα όνειρά τους αποτελεί το πρώτο σημαντικό βήμα σε αυτή την πορεία. Οι σύγχρονες απαιτήσεις για άριστη γνωστική κατάρτιση, κριτική και δημιουργική σκέψη, μεθοδικότητα και σωστό προγραμματισμό μάς ωθούν να αντιμετωπίζουμε κάθε νέα σχολική χρονιά εξοπλισμένοι με ισχυρό αίσθημα ευθύνης απέναντι σε γονείς και μαθητές. Με συνεχείς ανανεώσεις και εκσυγχρονισμό στα μέσα διδασκαλίας, ώστε τα παιδιά να αποκτούν βιωματική μάθηση, με προσεκτική επιλογή των συνεργατών μας και ολοκληρωμένο προγραμματισμό για τη διδασκαλία της ύλης, ώστε να ελαχιστοποιείται το άγχος των μαθητών, με στενή συνεργασία με τους γονείς και προπάντων με πραγματική αγάπη και μεράκι για το λειτούργημά μας πιστεύουμε ότι μπορούμε να προσφέρουμε την κατάλληλη «στρατηγική», που οδηγεί στην υλοποίηση των οραμάτων των παιδιών. Σε μιαν κοινωνία λοιπόν γεμάτη προκλήσεις, αλλαγές και καινοτομίες η Εκπαίδευση οφείλει να γαλουχεί τους νέους όχι μόνο προσφέροντάς τους τη δύναμη της γνώσης αλλά καλλιεργώντας και την κρίση, το χαρακτήρα και τις κλίσεις τους. Το φροντιστήριό μας ευελπιστούμε ότι διαδραματίζει σημαντικό ρόλο για την επίτευξη του σκοπού αυτού. H προσέγγισή μας βασίζεται στη φιλοσοφία της στενής σχέσης μακροχρόνιας συνεργασίας με τους πελάτες της και της ουσιαστικής κατανόησης των αναγκών τους. Ο Χάρτης των Αρχών μας Η «Αγάπη» προς τον εαυτό μας και προς τον συνάνθρωπο μας είναι το απαραίτητο συστατικό που καθορίζει τις προθέσεις μας. H «Γνώση» και η διάκριση είναι τα εφόδια για την υπευθυνότητα των πράξεων μας. Η «Δύναμη» της θέλησης να παραμείνουμε σταθεροί σε όλα τα παραπάνω παρ’ όλες τις αντιξοότητες που αντιμετωπίζουμε από το ανταγωνιστικό περιβάλλον είναι εκείνη που μας βοηθά να συνεχίσουμε την παραγωγή του εκπαιδευτικού και παιδαγωγικού μας έργου μέσα από τις ίδιες μας τις πράξεις. Διδάσκονται μαθήματα εξ αποστάσεως

  Κατηγορία: ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ

  Στείλτε e-mail
  ΡΟΔΟΣ - Ρόδος
  2241066304
  6946283008
 • ΚΑΜΠΑΝΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ - ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΟ ΚΩΣ - ΚΕΝΤΡΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ

  ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΟ ΚΩΣ Το ιδιωτικό εκπαιδευτήριο - κέντρο ελευθέρων σπουδών του Καμπάνη Κωνσταντίνου προσφέρει εξαιρετικής ποιότητας μαθήματα. Προσφέρουμε μία ευρεία γκάμα προγραμμάτων για να επιλέξετε αυτό που σας ταιριάζει καλύτερα. Έμπειροι και εξειδικευμένοι καθηγητές.

  Κατηγορία: ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ

  ΠΛΑΤΑΝΙ - Κως
  2242020015
  6937423313
 • ΚΑΡΑΠΕΤΡΙΔΗΣ ΚΑΙ ΣΙΑ Ο.Ε.

  Εκμάθηση ηλεκτρονικών υπολογιστών, διοργάνωση εξετάσεων πιστοποίησης γνώσης ξένων γλωσσών

  Κατηγορία: ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ

  ΣΤΑΔΙΟΥ 33 - Αθήνα
  2109645758
Σελίδα 1 από 2