Κατάλογος Επιχειρήσεων

ΜΑΡΜΑΡΑ – ΓΡΑΝΙΤΕΣ ΜΑΡΜΑΡΑ – ΓΡΑΝΙΤΕΣ
σε: Όλη την Ελλάδα
Περιοχή

Κατηγορίες

 

 

 • MARMIGRANITI - EΜΠΟΡΙΟ ΚΑΙ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΧΑΛΑΖΙΕΣ - ΓΡΑΝΙΤΕΣ FRANKE CORIAN BY DUPONT - ΠΑΓΚΟΙ ΚΟΥΖΙΝΑΣ ΑΠΟ ΧΑΛΑΖΙΑ

  Η εταιρεία μας ειδικεύεται στην κατασκευή και τοποθέτηση χαλαζιακών υλικών σε έπιπλα κουζίνας (πάγκος - πλάτη), έπιπλα μπάνιου (πάγκος), επενδύσεις τζακιών. Η παρουσία μας στο συγκεκριμένο χώρο για πάνω από δέκα συνεχή έτη εγγυάται ένα άριστο αποτέλεσμα σε συνδυασμό υλικού και τοποθέτησης. Στον εκθεσιακό μας χώρο υπάρχει πλήρες χρωματολόγιο από όλες τις επώνυμες Ιταλικές και Ισπανικές εταιρείες όπως Quarella, Compac, Stone Italiana, Santa Margherita κ.α. και σε όλες τις επεξεργασίες επιφάνειας όπως ΓΥΑΛΙΣΜΕΝΟ - ΜΑΤ - ΑΝΤΙΚΕ - ΚΥΜΑ - ΒΡΑΧΟΣ - SPASOLLATO - LEVIGATO - ABBIATO - WAVE - REEF και έτοιμες κουζίνες με πάγκους - πλάτες για να σας βοηθήσουν στην επιλογή χρώματος πάγκου - πλάτης για τη δική σας κουζίνα. Εάν επιθυμείτε να αγοράσετε τον δικό σας πάγκο η απλά να μας ρωτήσετε για τα υλικά μας, μπορείτε να εξερευνήσετε την ιστοσελίδα μας για να σας βοηθήσει στην απόφαση σας σχετικά με την επιλογή του πάγκου σας.

  Κατηγορία: ΜΑΡΜΑΡΑ – ΓΡΑΝΙΤΕΣ

  Στείλτε e-mail
  ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ ΛΑΜΠΡΑΚΗ 67 - Νίκαια
  2104958016
  6959396464
 • ΑΣΑΡΓΙΩΤΑΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ - ΜΑΡΜΑΡΑ - ΠΛΑΚΑΚΙΑ ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ ΑΘΗΝΑ

  Αναλαμβάνω τοποθετήσεις σε: - Πλακάκια όλων των τύπων - Μάρμαρα - Γρανίτες - Γυψοσανίδα Χρησιμοποιώ πάντα υλικά που τηρούν τις προδιαγραφές που απαιτούνται για κάθε εργασία.

  Κατηγορία: ΜΑΡΜΑΡΑ – ΓΡΑΝΙΤΕΣ

  Στείλτε e-mail
  ΠΕΡΓΑΜΟΥ 33 - Νέα Ιωνία
  2114028638
  6977571229
 • ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ - ΜΑΡΜΑΡΑ ΓΡΑΝΙΤΕΣ ΕΠΥΝΔΥΣΕΙΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΤΖΑΚΙΩΝ - ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΠΛΑΚΙΔΙΩΝ - ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΜΝΗΜΕΙΩΝ ΣΚΟΠΕΛΟΣ

  Μάρμαρα, γρανίτες, πλακίδια, πλάκες, κατασκευές μνημείων, επενδύσεις και κατασκευές τζακιών στη Σκόπελο.

  Κατηγορία: ΜΑΡΜΑΡΑ – ΓΡΑΝΙΤΕΣ

  ΚΑΜΠΟΣ - Σκόπελος
  2424024240
  6972506158
 • Δεσποτάκης Εμπόριο & Επεξεργασία Μαρμάρων, Γρανιτών, Τεχνογρανιτών, Τεχνομαρμάρων, Ενεργειακά Τζάκια Φλώρινα

    Δεσποτάκης Εμπόριο & Επεξεργασία Μαρμάρων Φλώρινα Η επιχείρηση μας “Δεσποτάκης” δραστηριοποιείται από το 1976 στο χώρο της εμπορίας και επεξεργασίας μαρμάρων στη Φλώρινα και στις όμορες περιοχές της. Μέχρι σήμερα, συνεχίζει τη μακρά παράδοση της αξιοποιώντας ταυτόχρονα σύγχρονες τεχνικές αλλά και εισάγοντας νέα προϊόντα με σκοπό την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών της.    Η επιχείρηση μας εξειδικεύεται στην κατασκευή ταφικών μνημείων αλλά και στην επεξεργασία και τοποθέτηση επενδύσεων από μάρμαρο, γρανίτη, τεχνομάρμαρο και τεχνογρανίτη.    Αναλαμβάνουμε τοποθετήσεις μαρμάρων, γρανίτη ,τεχνομάρμαρο και τεχνογρανίτη σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους του σπιτιού σας ή του επαγγελματικού σας χώρου, χρησιμοποιώντας πάντα τα καλύτερα υλικά για την τοποθέτηση τους, με έμφαση πάντα στην λεπτομέρεια για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.   Ο υπερσύγχρονος εξοπλισμός που διαθέτουμε και η πολυετή εμπειρία μας στο χώρο, σας εγγυώνται ποιότητα κατασκευής, ικανοποιώντας και τους πιο απαιτητικούς πελάτες.   Η επιχείρηση επίσης διαθέτει μεγάλη ποικιλία ενεργειακών τζακιών εισαγωγής της Βόρειας και Κεντρικής Ευρώπης (Νορβηγία ,Δανία ,Πολωνία) των οποίων αναλαμβάνει την τοποθέτηση και επένδυση με διαφορά σχέδια.   Στόχος μας είναι να παρέχουμε στους πελάτες μας την υψηλότερη δυνατή ποιότητα κατασκευής και προϊόντων, διατηρώντας παράλληλα τις προσιτές τιμές.    Εξυπηρετούμε άμεσα την Φλώρινα, τις γύρω περιοχές και όλη την Ελλάδα.  Προϊόντα   Δουλειές μας Δεσποτάκης | Εμπόριο & Επεξεργασία Μαρμάρων Φλώρινα Τέρμα Δημάρχου Παπαθανασίου, Φλώρινας  Τηλ: 2385022601 Κιν: 6936857140  

  Κατηγορία: ΜΑΡΜΑΡΑ – ΓΡΑΝΙΤΕΣ

  Στείλτε e-mail
  Τέρμα Δημάρχου Παπαθανασίου - Φλώρινας
  2385022601
  6936857140
 • ΕΛΙΣΣΑΙΟΣ ΦΛΑΜΟΣ - ΕΜΠΟΡΙΟ ΜΑΡΜΑΡΟΥ - ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ - ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ - ΜΝΗΜΕΙΑ

  Πολυετής εμπειρία, συνέπεια και επαγγελματισμός διακρίνει την επιχείρηση ΦΛΑΜΟΣ. Το εξειδικευμένο προσωπικό μας παρέχει άμεσα τις υπηρεσίες μας, απο όπου μας ζητηθεί στη Χίο, Ψαρά, Οινούσσες. Ποιοτική εργασία στις πιο λογικές τιμές. Εμπόριο μαρμάρων, κοπή και επεξεργασία σε ποικιλία μαρμάρων, γρανιτών, μάρμαρα λευκά, πάγκοι κουζίνας, σκάλες, ορθομαρμαρώσεις, δάπεδα. Κατασκευάζουμε επίσης και μνημεία. Κύριο μέλημά μας είναι η καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών μας, που για μας ο κάθε πελάτης είναι ξεχωριστός. Επικοινωνήστε μαζί μας και για να επωφεληθείτε ποιότητα, συνέπεια, στις πιο ανταγωνιστικές τιμές.

  Κατηγορία: ΜΑΡΜΑΡΑ – ΓΡΑΝΙΤΕΣ

  Στείλτε e-mail
  ΒΡΟΝΤΑΔΟΣ - ΤΡΕΙΣ ΜΥΛΟΙ - Χίος
  2271093751
  6936509648
 • ΕΞΟΡΥΞΗ ΚΑΙ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΜΑΡΜΑΡΩΝ ΙΩΑΝΝΙΝΑ - ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ ΜΑΡΜΑΡΩΝ ΚΛΗΜΑΤΙΑΣ

  ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΒΙΟΤΕΧΝΙΚΟΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ ΚΛΗΜΑΤΙΑΣ Εξόρυξη μαρμάρων Ιωάννινα, Άρτα, Πρέβεζα Επεξεργασία μαρμάρων Ιωάννινα, Άρτα, Πρέβεζα Ο Α.Β.Σ.Μ Κληματίας Ιωαννίνων δραστηριοποιείται στο χώρο του μαρμάρου από το 1977, με συνεργασίες σε Ελλάδα και εξωτερικό. Είναι μία δυναμιή συνεταιριστική επιχείρηση στο χώρο του μαρμάρου, με σύγχρονες πρακτικές και αντιλήψεις τόσο στην εξόρυξη όσο και την επεξεργασία. Ο συνεταιρισμός προκειμένου να ανταποκριθεί στις αυξημένες απαιτήσεις ποιότητας και ποσότητας, που ο ίδιος έχει θέσει σαν στόχο διαθέτει: ΓΕΩΤΕΧΝΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ Με εξειδικευμένες γνώσεις και πολύχρονη εμπειρία. Το σύνολο σχεδόν του προσωπικού αποτελεί και τους μετόχους της εταιρίας. ΠΡΩΤΗ ΥΛΗ Σε μεγάλες εκτάσεις και αστήρευτες ποσότητες. ΥΠΕΡΣΥΓΧΡΟΝΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ Ιταλικής προέλευσης για τέλεια επεξεργασία του μαρμάρου. Πιο συγκεκριμένα, στον τομέα αυτό ο Συνεταιρισμός διαθέτει: - πλήρη γραμμή επεξεργασίας πλακών μαρμάρου από τελάρα με λάμες διαμαντέ. - πλήρη γραμμή πλακιδίων από ορθογώνιους κόφτες. - πλήρη στιλβωτική γραμμή για όλες τις διαστάσεις και τα μεγέθη των μαρμάρων (ακόμα και για τις πλακες από τελάρο με λάμες διαμαντέ). - πλήρες συγκρότημα καθαρισμού νερού με λούμες. ΒΑΡΗ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ Για κάθε είδους εξόρυξη. ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΠΟΥ ΠΑΡΑΓΕΙ Ο Α.Β.Σ.Μ ΚΛΗΜΑΤΙΑΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ - Μάρμαρα Κληματιάς Ιωαννίνων ΣΠΕΣΙΑΛ - ΚΟΡΜΟΣ ΒΡΑΧΟΣ ΟΓΔΟΝΤΑΡΙ Τα προϊόντα αυτά προωθούνται στην αγορά είτε σε όγκο, είτε τυποποιημένα. Συγκεκριμένα: - ΚΑΔΡΕΤΤΑ, για στρώση και επένδυση, σε όλες τις διάστασεις και μεγέθη. - ΠΛΑΚΕΣ τελάρων, από λάμες διαμαντέ, και αποκλειστικά ΣΠΕΣΙΑΛ μάρμαρο Κληματιάς, πάχους 2 και 3 εκατοστών. - ΠΛΑΚΙΔΙΑ, για στρώσεις και επενδύσεις, πάχους ενός εκατοστού. - ΣΚΑΛΕΣ όλων των διαστάσεων, ρίχτια σκαλομέρια. - ΠΑΓΚΟΙ, ΣΟΦΟΤΕΠΙΑ, ΜΠΑΛΚΟΝΟΠΟΔΙΕΣ, ΚΑΤΩΚΑΣΙΑ. Όλα τα προϊόντα του συνεταιρισμού είναι αυστηρά επιλεγμένα με βάση την ποιότητα, το χρώμα, τις διαστάσεις και την ομοιομορφία του μαρμάρου. Έτσι λοιπόν, με δεδομένες τις υψηλές προδιαγραφές εξόρυξης και επεξεργασίας καθώς επίσης τη συνέπεια και ταχύτητα στην παράδοση, τα προϊόντα του Α.Β.Σ.Μ ΚΛΗΜΑΤΙΑΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ δεν μπορόυσαν παρά να έχουν συνεχώς αυξανόμενη ζήτηση τόσο στην Ελληνική όσο και τη διεθνή αγορά.

  Κατηγορία: ΜΑΡΜΑΡΑ – ΓΡΑΝΙΤΕΣ

  Στείλτε e-mail
  17ο ΧΛΜ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ - ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ - Ιωαννίνων
  2658061236
  6942889249
 • ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΚΑΤΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΑΡΜΑΡΩΝ - ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΜΝΗΜΕΙΩΝ ΖΩΓΡΑΦΟΥ ΑΘΗΝΑ

  Κατασκευή μνημείων, διακοσμητικά μνημείων, εργοστάσιο κατεργασίας μαρμάρων, στου Ζωγράφου, Αθήνα.

  Κατηγορία: ΜΑΡΜΑΡΑ – ΓΡΑΝΙΤΕΣ

  Στείλτε e-mail
  ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ ΚΟΥΣΙΔΟΥ 88 - Ζωγράφου
  2107704961
  6972884751
 • ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΚΑΤΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΑΡΜΑΡΩΝ ΖΩΓΡΑΦΟΥ ΑΘΗΝΑ - ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ Δ. ΤΖΑΝΗΣ - ΜΑΡΜΑΡΑ - ΚΑΝΤΗΛΙΑ - ΛΙΒΑΝΙΣΤΗΡΙΑ - ΑΓΑΛΜΑΤΑ

  ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΜΑΡΜΑΡΩΝ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΚΑΙ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΤΖΑΝΗ Αναλαμβάνονται πάσης φύσεως καλλιτεχνικές μαρμάρινες εργασίες. Η εταιρεία αυτή ανήκει στο χώρο του μαρμάρου από το 1959 και δραστηριοποιείται στην κατασκευή μνημείων παντός τύπου. Διαθέτουμε σύγχρονα μηχανήματα για την κοπή και την επεξεργασία του μαρμάρου προκειμένου να καλύψουμε όλες τις ανάγκες. Στην εταιρεία μας μπορείτε να βρείτε μεγάλη ποικιλία μαρμάρων όπως Νάξου, Αλιβερίου, Καβάλας και πολλά άλλα.Για τις διακοσμήσεις των μνημείων στο κατάστημα μας θα βρείτε μεταλλικά αντικείμενα όπως καντήλια, λιβανιστήρια καθώς και αγάλματα, προτομές και πορσελάνινες φωτογραφίες.

  Κατηγορία: ΜΑΡΜΑΡΑ – ΓΡΑΝΙΤΕΣ

  Στείλτε e-mail
  ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ ΚΟΥΣΙΔΗ 88 - Ζωγράφου
  2107704961
  6972884751
 • ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ ΛΑΜΠΡΑΚΗ 306 - Νίκαια
  2104839904
  6944513818
 • ΚΑΤΡΑΜΑΔΑΣ ΜΑΡΜΑΡΑ - ΓΡΑΝΙΤΕΣ - ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΜΑΡΜΑΡΩΝ ΠΟΛΥΚΑΣΤΡΟ ΚΙΛΚΙΣ - ΜΝΗΜΕΙΑ - ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ - ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ

  Μάρμαρα, γρανίτες, επεξεργασία μαρμάρων, μνημεία, κατασκευές, επενδύσεις, τζακια, σόμπες, Πολύκαστρο, Κιλκίς. Διαθέτουμε μεγάλη γκάμα υλικών και στις πιο συμφέρουσες τιμές. Στόχος μας είναι η απόλυτη ικανοποίηση και εξυπηρέτησή σας.

  Κατηγορία: ΜΑΡΜΑΡΑ – ΓΡΑΝΙΤΕΣ

  Στείλτε e-mail
  Δίπλα στον Ι.Ν.ΑΓΙΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ - ΠΟΛΥΚΑΣΤΡΟ - ΠΟΛΥΚΑΣΤΡΟ - Κιλκίς
  2343022291
  6937241477
 • ΚΙΤΣΑΝΤΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ - Α ΚΑΜΙΝ - ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΖΑΚΙΩΝ ΑΡΤΑ - ΜΑΡΜΑΡΑ ΓΡΑΝΙΤΕΣ ΨΗΣΤΑΡΙΕΣ ΦΟΥΡΝΟΙ - ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΤΖΑΚΙΑ - ΠΕΤΡΕΣ ΚΤΙΣΙΜΑΤΟΣ - ΑΡΤΑ ΠΡΕΒΕΖΑ ΙΩΑΝΝΙΝΑ ΗΠΕΙΡΟΣ

  Κατασκευή τζακιών, μάρμαρα, γρανίτες, ψησταριές, φούρνοι, ενεργειακά τζάκια, μπάρμπεκιου, καθαρισμοί τζακιών, πέτρες κτισίματος, επενδύσεις τζακιών, χαλαζίες, Άρτα, Πρέβεζα, Ιωάννινα, Ήπειρος.

  Κατηγορία: ΜΑΡΜΑΡΑ – ΓΡΑΝΙΤΕΣ

  19263
  Στείλτε e-mail
  13ο ΧΛΜ ΑΡΤΑΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ - Αρτας
  2681051719
  6973892894
 • ΛΕΟΝΤΙΑΔΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ - ΤΖΑΚΙΑ ΣΠΑΤΑ ΒΟΥΛΑ ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΓΕΡΑΚΑΣ ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΠΑΛΛΗΝΗ ΑΤΤΙΚΗ - ΜΑΡΜΑΡΑ - ΓΡΑΝΙΤΕΣ

  Εξειδικευόμαστε στον χώρο της επένδυσης του τζακιού χρησιμοποιώντας μάρμαρο, γρανίτη ή πέτρα σε όλες τις μορφές των παραπάνω,καλύπτοντας έτσι τις απαιτήσεις της όποιας κατασκευής.Στην σειρά επεξεργασίας περιλαμβάνονται ποδιες,δάπεδα,σκάλες, επένδυση λουτρών, πάγκοι κουζίνας,πισινες και κάθε είδους κατασκευής,διαθέτοντας όλα τα είδη μαρμάρου.

  Κατηγορία: ΜΑΡΜΑΡΑ – ΓΡΑΝΙΤΕΣ

  Στείλτε e-mail
  ΑΓΙΑΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ 40 - Σπάτα
  6986989008
 • ΛΙΜΝΑΙΟΣ - ΜΑΡΜΑΡΑ ΠΑΤΡΑ ΑΧΑΙΑ - ΓΡΑΝΙΤΕΣ - ΧΑΛΑΖΙΑΣ - ΠΑΓΚΟΙ ΚΟΥΖΙΝΑΣ - ΠΕΤΡΩΜΑΤΑ - ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΤΖΑΚΙΑ - ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΕΠΕΝΔΥΣΗ ΤΖΑΚΙΩΝ - ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΕΣ ΠΡΟΚΑΤ ΒΡΥΣΕΣ - BARBEQUE ΚΑΥΣΟΞΥΛΑ

  Η επιχείρηση ΛΙΜΝΑΙΟΣ ΜΑΡΜΑΡΑ εδρεύει στην ΠΑΤΡΑ – ΑΧΑΙΑ από το 1987 και δραστηριοποιείται στον τομέα των μαρμάρων, γρανιτών. Ο κ. Λιμναίος ξεκινώντας πολλά χρόνια πριν σαν εμπειροτέχνης  στο χτίσιμο της πέτρας, καταξιώθηκε στο χώρο. Μαζί με ειδικούς τεχνίτες, αναλαμβάνουμε παντός είδους κατασκευών. Η πολυετής εμπειρία, η συνέπεια, η αγάπη για την δουλειά μας και η άριστη γνώση των τεχνικών σμίλευσης και επεξεργασίας του μαρμάρου και της πέτρας, είναι αυτά που μας κάνουν πρώτους στο νομό μας και πάντα ανταγωνιστικούς. Διαθέτουμε υπερσύγχρονα μηχανήματα κοπής και επεξεργασίας μαρμάρου, για γρήγορη εξυπηρέτηση των πελατών. ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ – ΠΡΟΙΟΝΤΑ Μάρμαρα – γρανίτες – χαλαζίες ΠΑΤΡΑ – ΑΧΑΙΑ Επενδύσεις και τοποθετήσεις τζακιών Ενεργειακά τζάκια Επενδύσεις τοίχων – Δάπεδα -κολώνες Κατασκευές πέτρας παντός τύπου Πάγκοι κουζίνας Πλακοστρώσεις αυλών Πετρώματα Παραδοσιακές χτιστές βρύσες Μπάρμπεκιου – καυσόξυλα κ.α Η εταιρεία διαθέτει μια ολοκληρωμένη γκάμα προϊόντων, δίνοντας πάντα βαρύτητα στην ποιότητα και την πρωτοπορία των υλικών. ΕΙΔΙΚΕΤΟΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΤΗΣ ΠΕΤΡΑΣ Επικοινωνήστε, ενημερωθείτε και θα εξυπηρετηθείτε άμεσα σε ότι χρειαστείτε με πολύ λογικές τιμές. Με εκτίμηση, Λιμναίος Ιωάννης  

  Κατηγορία: ΜΑΡΜΑΡΑ – ΓΡΑΝΙΤΕΣ

  ΑΛΜΥΡΟΥ 14 - ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟ ΠΑΡΚΟ - Πάτρα
  2610524082
  6936919319
 • ΜΑΡΜΑΡΑ - ΓΡΑΝΙΤΕΣ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ - ΜΑΡΜΑΡΑ ΜΟΥΖΑΚΙ ΚΑΡΔΙΤΣΑ - ΓΡΑΝΙΤΕΣ - ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΜΝΗΜΕΙΩΝ - ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΤΖΑΚΙΑ - BARBEQUE

  Μάρμαρα - γρανίτες ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗΣ. Σε μας θα βρείτε μεγάλη ποικιλία σε μάρμαρα, γρανίτες, ενεργειακά τζάκια, barbeque και πέτρες όλων των ειδών. Παράλληλα αναλαμβάνουμε κατασκευές - τοποθέτηση μνημείων, καθώς και την κατασκευή βρυσών εξωτερικού χώρου.

  Κατηγορία: ΜΑΡΜΑΡΑ – ΓΡΑΝΙΤΕΣ

  13277
  Στείλτε e-mail
  ΜΟΥΖΑΚΙ - Καρδίτσα
  2445041074
  6977455379
 • ΜΑΡΜΑΡΑ - ΓΡΑΝΙΤΕΣ ΤΡΙΠΟΛΗ - ΜΝΗΜΕΙΑ - ΠΑΓΚΟΙ ΚΟΥΖΙΝΑΣ - ΜΑΡΜΑΡΙΝΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΤΡΙΠΟΛΗ ΛΑΚΩΝΙΑ ΑΡΚΑΔΙΑ ΜΕΣΣΗΝΙΑ ΑΡΓΟΛΙΔΑ - ΚΟΚΚΩΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

    Κοκκώνης Βασίλειος | Μαρμάρινες εργασίες Τρίπολη   Η εταιρεία μας που βρίσκετε στο 6ο ΧΛΜ Τρίπολης Πύργου / Τρίπολη ιδρύθηκε το 1985, με αρχικό προσανατολισμό τις υψηλού επιπέδου κατασκευές σε όλη την Ελλάδα. Δίνουμε βαρύτητα τόσο στην ποιότητα και την τεχνογνωσία του υλικού όσο και στην ικανοποίηση των πελατών, υπό την αδιάκοπη προσαρμογή στις εξελίξεις. Η αυξημένη ζήτηση για Ελληνικά Λευκά μάρμαρα έπαιξε καταλυτικό ρόλο στην εξέλιξη και την ανάπτυξη της επιχειρήσεις και εκτός συνόρων.   Προσφέρουμε την καλύτερη ποιότητα μαρμάρων και γρανιτών σε μεγάλη ποικιλία χρωμάτων, σχεδίων και διαστάσεων που είναι ιδανικά για εσωτερικούς αλλά και εξωτερικούς χώρους.   Το καλλιτεχνικό τμήμα και η πείρα μας, μπορεί να αντεπεξέλθει στις σχεδιαστικές απαιτήσεις τόσο των μηχανικών, αρχιτεκτόνων και διακοσμητών, όσο και αυτών που διαθέτουν φαντασία, έτσι ώστε να δημιουργηθούν πρωτότυπες συνθέσεις που θα δώσουν στο χώρο που ζείτε, λειτουργικότητα και υψηλή αισθητική.          Αναλαμβάνουμε μεγάλα έργα σε όλη την Ελλάδα και γειτονικές χώρες   Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας 6ο ΧΛΜ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ΠΥΡΓΟΥ, Τριπολη / Αρκαδία Τηλέφωνο: 2710411131 Κινητό: 6976442233    

  Κατηγορία: ΜΑΡΜΑΡΑ – ΓΡΑΝΙΤΕΣ

  Στείλτε e-mail
  6ο ΧΛΜ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ΠΥΡΓΟΥ - Τριπολη
  2710411131
  6976442233
 • ΜΑΡΜΑΡΑ - ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΤΖΑΚΙΑ ΣΠΑΡΤΗ ΛΑΚΩΝΙΑ - ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΕΣ ΣΟΜΠΕΣ - ΓΡΑΝΙΤΕΣ - ΡΗΓΟΣ Ε. - Β. ΠΕΤΡΟΥ ΟΕ

  Με αφετηρία τις Κυκλάδες και ιδιαίτερα το σημαντικότερο κέντρο μαρμαροτεχνίας, την Τήνο, οι ιδρυτές της εταιρείας Ε. Ρήγος-Β. Πέτρου Ο.Ε. έφεραν, πριν από 45 χρόνια, την τέχνη και την παράδοση του μαρμάρου στη Λακωνία. Το μεράκι και η αγάπη για το μάρμαρο αποτυπώνονται στις δημιουργίες μας, ενώ η πολύχρονη πείρα μας αποτελεί εγγύηση ποιότητας και συνέπειας. Διαθέτουμε ποικιλία μαρμάρων και γρανιτών που θα ομορφύνουν και θα διακοσμήσουν το χώρο σας, καθώς και ψησταριές και φούρνους , διαφόρων τύπων. Είμαστε πρωτοπόροι στην κατασκευή τζακιών κάθε είδους. Νιώστε θαλπωρή με τζάκια απλά, ενεργειακά, καλοριφέρ αλλά και ενεργειακές σόμπες. Μετατρέψτε το παλιό σας τζάκι σε ενεργειακό με την τοποθέτηση ειδικής κασέτας. Χαρείτε την οικονομία που σας προσφέρουν τα προϊόντα μας και νιώστε σίγουροι για την επιλογή σας με την πενταετή εγγύηση των μεγαλύτερων εταιρειών, με τις οποίες συνεργαζόμαστε: Είμαστε αντιπρόσωποι Λακωνίας των εταιρειών «Εστία», η οποία εισάγει τζάκια των μεγαλύτερων κατασκευαστών της Ευρώπης (Jolly Mec, Axis και Grilli), της Lanortica, καθώς και της ελληνικής πιστοποιημένης εταιρείας Caminos. Ε. Ρήγος –Β. Πέτρου 7ο χιλ. Σπάρτης-Γυθείου 23100 Σπάρτη Τηλ. 27310-44344, 27310-44666 e-mail: rigospetrou@gmail.com

  Κατηγορία: ΜΑΡΜΑΡΑ – ΓΡΑΝΙΤΕΣ

  Στείλτε e-mail
  7ο ΧΛΜ ΣΠΑΡΤΗΣ ΓΥΘΕΙΟΥ - Σπαρτη
  2731044344
 • ΜΑΡΜΑΡΑ - ΜΝΗΜΕΙΑ ΑΣΤΑΚΟΣ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑ ΣΤΕΡΕΑ ΕΛΛΑΔΑ - ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ - ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΑ ΜΝΗΜΕΙΩΝ - ΓΡΑΝΙΤΕΣ

  Η επιχείρηση Π. ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ δραστηριοποιείται στον χώρο του μαρμάρου από το 1988 με έδρα τον Αστακό.  Με συνεχή μελέτη και ανάπτυξη σε μηχανολογικό εξοπλισμό έχει καταφέρει να προσφέρει στον πελάτη υψηλής ποιότητας προϊόντα, καλαίσθητα, με αντοχή στο χρόνο & διαχρονική αξία. Η εξαιρετική γνώση του αντικειμένου, η καλαισθησία & η απόλυτη συνέπεια μας έχουν κάνει όλα αυτά τα χρόνια την νούμερο ένα επιλογή στο χώρο & η ικανοποίηση του πελάτη μας δίνει τη δύναμη να συνεχίσουμε.    

  Κατηγορία: ΜΑΡΜΑΡΑ – ΓΡΑΝΙΤΕΣ

  Στείλτε e-mail
  ΑΣΤΑΚΟΣ - Αιτωλοακαρνανία
  2646042000
  6973010968
 • ΜΑΡΜΑΡΑ - ΨΗΦΙΔΩΤΑ - ΓΡΑΝΙΤΕΣ ΣΕΡΡΕΣ - ΒΟΓΙΑΡΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ - ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΜΑΡΜΑΡΩΝ ΣΕΡΡΕΣ - ΔΑΠΕΔΑ - ΣΚΑΛΕΣ - ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΤΖΑΚΙΩΝ ΣΕΡΡΕΣ

  ΒΟΓΙΑΡΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ ΜΑΡΜΑΡΑ ΓΡΑΝΙΤΕΣ ΨΗΦΙΔΩΤΑ     ΜΑΡΜΑΡΑ ΓΡΑΝΙΤΕΣ ΨΗΦΙΔΩΤΑ ΣΕΡΡΕΣ ΚΙΛΚΙΣ ΔΡΑΜΑ   ΔΑΠΕΔΑ- ΣΚΑΛΕΣ-ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΕΙΣ ΦΗΦΙΔΩΤΕΣ ΣΕΡΡΕΣ ΚΙΛΚΙΣ ΔΡΑΜΑ   ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΜΑΡΜΑΡΩΝ ΣΕΡΡΕΣ ΚΙΛΚΙΣ ΔΡΑΜΑ   ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΜΝΗΜΕΙΩΝ ΣΕΡΡΕΣ   ΕΜΠΟΡΙΟ ΜΑΡΜΑΡΟΥ ΣΕΡΡΕΣ ΚΙΛΚΙΣ ΔΡΑΜΑ    ΜΑΡΜΑΡΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΣΕΡΡΕΣ ΚΙΛΚΙΣ ΔΡΑΜΑ   ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΜΑΡΜΑΡΟΥ ΣΕΡΡΕΣ ΚΙΛΚΙΣ ΔΡΑΜΑ     Η επιχείριση ΜΑΡΜΑΡΑ ΨΗΦΙΔΩΤΑ ΣΕΡΡΕΣ ιδρύθηκε εδώ και πολλα χρονια  από τον ΒΟΓΙΑΡΟ ΑΝΔΡΕΑ ΣΤΙΣ ΣΕΡΡΕΣ. Η ποιότητα εργασίας, η καλή εξυπηρέτηση στους πελάτες μας και οι ανταγωνιστικές μας τιμές, είναι μερικοί από τους λόγους για τους οποίους οι πελάτες μας, μας προτιμούν μας προτείνουν και διατηρούν τη συνεργασία τους μαζί μας.   Προτείνουμε την ιδανική επιλογή υλικού σύμφωνα με τις προδιαγραφές του έργου σας. Η δυναμική ανάπτυξη της εταιρείας, βασίζεται στη συνεχή έρευνα νέων υλικών, στο συνεχή εκσυγχρονισμό της και στο ειδικευμένο ανθρώπινο δυναμικό.   Σ' εμάς μπορείτε να βρείτε στρώσεις δαπέδων, τζάκια, επενδύσεις σκάλας, μπάνιων, εσωτερικών και εξωτερικών χώρων, πάγκους λουτρού και κουζίνας. Μαρμαροψηφίδες, μάρμαρα, γρανίτες, καλλιτεχνικές εργασίες, ΨΗΦΙΔΩΤΑ  σε περιτεχνα σχεδια εμπνευσμενα από την παραδοση δημιουργιες μοναδικες    Τα μάρμαρα και οι γρανίτες είναι από τα πιο εντυπωσιακά υλικά, πολύτιμοι βοηθοί της διακόσμησης. Τα φυσικά αυτά σκληρά (υλικά) ή πετρώματα προσφέρουν λύσεις υψηλής αισθητικής αλλά και αντοχής.   Μάρμαρα ιδανικά για δαπεδοστρώσεις καθώς και ορθομαρμαρώσεις.     ΨΗΦΙΔΩΤΑ   Διαθέτουμε  πολλές  Ψηφίδες  και ψηφιδωτά,  έτοιμα και κατά παράγγελλία, από μάρμαρα και πέτρες  σε διάφορα  χρώματα και σχεδία. Με υδροκοπη, η στο χέρι , για διαφορές  διακοσμητικές  λύσεις  όπως  τοίχος, δάπεδο, πισινά.   Η εταιρεία μας συνεργάζεται με τους μεγαλύτερους προμηθευτές στο χώρο στην Ελλάδα   Συνεπώς μπορούμε να επενδύσουμε στο χώρο σας επιλέγοντας από μεγάλη ποικιλία λευκών και χρωματιστώνμαρμάρων και γρανιτών, σε διάφορες διαστάσεις, προσφέροντας την ιδανική λύση ποιότητας και τιμής. Σύμφωνα με τις ανάγκες σας και τις ιδιαιτερότητες του χώρου σας, μπορούμε να σχεδιάσουμε και να κατασκευάσουμε το τζάκι σας, επιλέγοντας από εστίες διαφόρων διαστάσεων και θέσεων, από μαντέμι ή πυρότουβλο.   Το τζάκι μπορούμε να επενδύσουμε με μάρμαρα, γρανίτες και διάφορα άλλαπετρώματα σε μεγάλη ποικιλία χρωμάτων.   Στόχοι μας: η καλύτερη εξυπηρέτηση, οι ανταγωνιστηκές τιμές, το AFTER SALE SERVICE, η ευελιξία και προσαρμοστικότητα με γνώμονα πάντα τις ανάγκες των πελατών μας.   Η Εταιρία μας δίνει μεγάλη σημασία στη λεπτομέρεια και την τέλεια επεξεργασία στο τελικό αποτέλεσμα. Με σοβαρότητα, συνέπεια και επαγγελματισμό.   Σας περιμένουμε να σας ξεναγήσουμε, να σας εντυπωσιάσουμε και να σας εξυπηρετήσουμε στον υψηλής αισθητικής χώρο μας της φυσικής ομορφιάς.   Ξεχωριζουμε στη συνεπεια και στη λεπτομερεια   Ανταποκρινόμαστε σε όποια εργασία μας ζητηθεί, σε μάρμαρο και γρανίτη, με ποιότητα και συνέπεια. Και επυπηρετουμε από οπου μας ζητηθει στις ΣΕΡΡΕΣ ΚΙΛΚΙΣ ΔΡΑΜΑ ΚΑΒΑΛΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ.    Ανταγωνιστικές τιμές.

  Κατηγορία: ΜΑΡΜΑΡΑ – ΓΡΑΝΙΤΕΣ

  Στείλτε e-mail
  1ο ΧΛΜ ΣΕΡΡΩΝ ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ - Σερρών
  2321035360
 • ΜΑΡΜΑΡΑ ΑΓΡΙΝΙΟ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑ - ΜΑΝΤΖΑΦΙΝΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ - ΓΡΑΝΙΤΕΣ - ΤΖΑΚΙΑ - ΜΝΗΜΕΙΑ - ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΤΖΑΚΙΩΝ - ΔΑΠΕΔΑ

  Με βασικές της αρχές όμως, την προσήλωση στην υψηλή ποιότητα των προϊόντων, την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση επαγγελματία και ιδιώτη και την δημιουργία ενός αξιόπιστου ονόματος στην αγορά, η εταιρία μας κατάφερε να εδραιώσει δυναμικά την παρουσία της στον ευρύ χώρο της δόμησης, των κατασκευών και της επένδυσης, δημιουργώντας μια πολυδιάστατη ανάπτυξη, μοναδική για τα δεδομένα της αγοράς.  Μάρμαρα, γρανίτες, μνημεία, γυάλισμα, κοπή, επεξεργασία, τοποθέτηση, επένδυση τζακιών, δάπεδα. Ειδικές κατασκευές, πετρώματα. Το μάρμαρο είναι το υλικό που συνδέεται άμεσα με την πολιτιστική μας κληρονομιά. Πολυετής πείρα, συνέπεια, υπεύθυνη και εγγυημένη εργασία.  

  Κατηγορία: ΜΑΡΜΑΡΑ – ΓΡΑΝΙΤΕΣ

  Στείλτε e-mail
  ΚΟΜΒΟΣ ΑΜΑΛΙΑΣ - Αγρίνιο
  2641031157
  6976698752
 • ΜΑΡΜΑΡΑ ΓΡΑΝΙΤΕΣ ΜΝΗΜΕΙΑ ΚΕΡΑΜΩΤΗ ΚΑΒΑΛΑ ΘΑΣΟΣ - ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΜΑΡΜΑΡΩΝ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΤΖΑΚΙΩΝ - ΝΤΕΡΜΕΝΤΖΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

  Μάρμαρα, γρανίτες, μνημεία, επεξεργασία μαρμάρων, επενδύσεις τζακιών, Καβάλα, Θάσος. Εδώ και 40 χρόνια η επιχείρηση ΝΤΕΡΜΕΝΤΖΗΣ δραστηριοποιείται στην τέχνη των μαρμάρων. Με το εξειδικευμένο προσωπικό που διαθέτουμε και την μεγάλη εμπειρία μπορούμε να εξυπηρετήσουμε άμεσα και με συνέπεια παράδοσης του έργου από όπου μας ζητηθεί. Τοποθετούμε επενδύνσεις τζάκιων, ορθοτοιχίες με μάρμαρα, σκάλες, δάπεδα, μνημεία σε νεκροταφεία από την αρχή μέχρι τέλους σε ότι μάρμαρο και σχέδιο ζητηθεί από τους πελάτες. Αναλαμβάνουμε να ανακαινήσουμε όλους τους ιδιωτικούς χώρους καταστήματα - ξενοδοχεία, οικίες και κτίρια με τις τοποθετήσεις όλων των μαρμάρων. Επικοινωνήστε μαζί μας για να εξασφαλίσετε ποιότητα-συνέπεια και προσιτές τιμές.

  Κατηγορία: ΜΑΡΜΑΡΑ – ΓΡΑΝΙΤΕΣ

  ΝΕΑ ΚΑΡΥΑ ΚΕΡΑΜΩΤΗΣ - Καβάλα
  2591061117
  6932622892
Σελίδα 1 από 4