Κατάλογος Επιχειρήσεων

ΜΠΑΓΚΑΖΙΕΡΕΣ – ΚΟΤΣΑΔΟΡΟΙ – ΤΡΕΙΛΕΡ ΜΠΑΓΚΑΖΙΕΡΕΣ – ΚΟΤΣΑΔΟΡΟΙ – ΤΡΕΙΛΕΡ
σε: Όλη την Ελλάδα
Περιοχή

Κατηγορίες

 

 

 • ΚΟΤΣΑΔΟΡΟΙ - ΜΠΑΓΚΑΖΙΕΡΕΣ - ΤΡΕΙΛΕΡ - ΣΤΑΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

  Η εταιρεία « Smart Cargo by Σταυρόπουλος» κατασκευάζει Μπαγαζιέρες - κοτσαδόρους – τρέιλερς. Έχει καθιερωθεί ως μια από τις σημαντικότερες στη βιομηχανική παραγωγή αυτών των προϊόντων στην Ελλάδα και στα Βαλκάνια. Η πολυετής εμπειρία μας, οι ιδιόκτητες εγκαταστάσεις, ο υπερσύγχρονος μηχανολογικός εξοπλισμός μας και το άριστα καταρτισμένο μας προσωπικό εγγυώνται την άμεση και πλήρη εξυπηρέτηση και του πιο απαιτητικού μας πελάτη.

  Κατηγορία: ΜΠΑΓΚΑΖΙΕΡΕΣ – ΚΟΤΣΑΔΟΡΟΙ – ΤΡΕΙΛΕΡ

  Στείλτε e-mail
  26ης ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 44 - Θεσσαλονίκη
  2310751777
  6992711720
 • Συνεργείο - Ηλεκτρολογείο - Φανοποιείο - Βαφείο - Γέρακας

  Γενικό συνεργείο-service-συντήρηση-βελτιώσεις-μετατροπές, τοπικές επισκευές-υγραεριο κίνησης-υδρογοκίνηση αυτοκινήτων - ηλεκτρολογείο - φανοποιείο - βαφείο Γέρακας Αθήνα Αττικής Στις σύγχρονες εγκαταστάσεις για το αυτοκίνητο η επιχείρηση Γαβαλάς που εδρεύει στον γέρακα απλοποιεί της διαδικασίες υπηρεσίες συνεργείου, ηλεκτρολογείου, υδρογονοκίνησης και υγραεριοκίνησης. Παρέχουμε: Ένα χρόνο εγγύηση ανταλλακτικών Χρήση πιστωτικών καρτών Άμεση εξυπηρέτηση Το συνεργείο παρέχει: -γενικό Service, -συντήρηση αυτοκινήτου -μετατροπές μηχανών -βελτιώσεις μηχανών -ανάρτηση-φρενών -υγραεριοκινιηση (τοποθετηση συστηματων υγραερίου) -υδρογονοκινηση (τοποθετηση συστηματων υδρογονου) -ηλεκτρολογείο -επισκευή μίζας  -επισκευή συναμό -επισκευή καλωδώσης αυτοκινήτου -διαγνωστικός έλεγχος -επισκευή A/C -συντήρηση A/C -επισκευή υβριδικών μπαταριών - φανοποιείο - βαφείο (αναλαμβάνουμε ζημιές μέσω ασφαλιστικών εταιρειών χωρίς να πληρώσετε τίποτα) Με μια απλή εξουσιοδότηση αναλαμβάνουμε την διαδικασία χωρίς να χρειαστεί εσείς να δαπανήσετε χρόνο και χρήμα για την φανοποιεία. Η επισκευή γίνεται από έμπειρο προσωπικό στις σύγχρονες εγκαταστάσεις. Τέλος αναλαμβάνουμε την μετατροπή του αυτοκινήτου σας σε υγραέριο κίνησης στην καλύτερη τιμή της αγοράς κάνοντας έτσι οικονομία στα καύσιμα σας έως και 50% εφόρου ζωής.. Είμαστε αποκλειστικοί αντιπρόσωποι της hhopowerkit η οποία: EIΝΑΙ Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΓΕΝΝΗΤΡΙΩΝ ΥΔΡΟΓΟΝΟΥ ΣΕ ΠΑΝΤΟΣ ΤΥΠΟΥ ΟΧΗΜΑΤΑ ΜΕ ΚΙΝΗΤΗΡΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΚΑΥΣΗΣ. ΓΑΒΑΛΑΣ Α ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΜΟΝΑΔΑ ΕΠΙΣΚΕΥΗΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΣΕ ΤΙΜΕΣ ΚΡΙΣΗΣ... (μπορείτε επίσης να επικοινωνήσετε και στο email gavalasracing@yahoo.gr)  

  Κατηγορία: ΜΠΑΓΚΑΖΙΕΡΕΣ – ΚΟΤΣΑΔΟΡΟΙ – ΤΡΕΙΛΕΡ

  Στείλτε e-mail
  ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΓΕΡΑΚΑ 5-7 - Γέρακας
  2106047397,2106611232
  6932885109
 • Στείλτε e-mail
  13ο ΧΛΜ Ε.Ο ΑΘΗΝΩΝ ΛΑΜΙΑΣ - ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ - Μεταμόρφωση
  2102819537
  6972256037
 • STEFANIDIS TRAILERS - ΜΠΑΓΑΖΙΕΡΕΣ - ΚΟΤΣΑΔΟΡΟΙ - ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ - ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ - ΑΞΕΣΟΥΑΡ

  Είμαστε Επίσημοι Εισαγωγείς - Αντιπρόσωποι για την Ελλάδα των NEPTUN & TEMA ΜΠΑΓΑΖΙΕΡΩΝ & ΤΡΕΥΛΕΡ με έδρα την πόλη της Θεσσαλονίκης. Εχοντας αναλάβει επίσημα την εισαγωγή & αντιπροσώπευση των προιόντων της NEPTUN & ΤΕΜΑ , προσφέρουμε μια τεράστια επιλογή καινούριων Trailers πολλαπλών λειτουργιών ανάλογα με τις ανάγκες του κάθε ενός απο εμάς τους καταναλωτές. Στις υπηρεσίες που προσφέρουμε εκτός των πωλήσεων των καινούριων και μεταχειρισμένων Τρεύλερ προσφέρουμε και την ανταλλαγή - απόσυρση - συντήρηση αλλά και επισκευή του παλαιού σας τρεύλερ, βοήθεια και συμβουλές για την σωστή επιλογή βάσει των καθημερινών σας αναγκών αλλά και μιας κατάλληλης λύσης χρηματοδότησης για την απόκτηση του πολυπόθητου για εσάς χρήσιμου καθημερινού σας συνεργάτη που δεν είναι άλλο απο μια Μπαγαζιέρα η ένα Τρεύλερ NEPTUN ή ΤΕΜΑ. Δέσμευσή μας είναι να σας παρέχουμε την υψηλότερη ποιότητα προϊόντων και υπηρεσιών σε προσιτές τιμές.Ερχόμενοι σε μας να είστε σίγουροι οτι θα πραγματοποιήσουμε το καλύτερο για εσάς και θα σας βοηθήσουμε να κάνετε την καλύτερη και οικονομικότερη δυνατή επένδυση για την αγορά του επόμενο σας NEPTUN ή ΤΕΜΑ Τρεύλερ - συνεργάτη σας για όλες σας τις καθημερινές ανάγκες.. ............ΟΙ ΣΥΝΤΕΤΑΓΜΕΝΕΣ ΕΑΝ ΕΠΙΘΥΜΕΙΤΕ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΥΤΕΙΤΕ ΤΟΝ ΧΩΡΟ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ................... .................GPS POSITION : +40°35'32.52", +22°58'44.10".................

  Κατηγορία: ΜΠΑΓΚΑΖΙΕΡΕΣ – ΚΟΤΣΑΔΟΡΟΙ – ΤΡΕΙΛΕΡ

  Φωτογραφίες [10]
  Στείλτε e-mail
  ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΓΕΝΗΜΑΤΑ 17 - ΠΥΛΑΙΑ - Θεσσαλονίκη
  2310334224
  6974185691