Κατάλογος Επιχειρήσεων

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ
σε: Όλη την Ελλάδα
Περιοχή

Κατηγορίες

 

 

 • DIGIMATIONS

  Παροχή υπηρεσιών εφαρμογών πληροφορικής.

  Κατηγορία: ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ

  ΔΕΚ.ΧΡΗΣΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ 24 - Αγιος Δημήτριος
  2109715679
 • E-WORLD

  Εμπορία ηλεκτρονικών υπολογιστών ,μηχανογράφηση

  Κατηγορία: ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ

  Φωτογραφίες [1]
  Στείλτε e-mail
  ΑΓΙΟΥ ΑΝΔΡΕΟΥ 134 - Πάτρα
  2610221620
 • ENTERWEB

  Υπηρεσίες ανάπτυξης λογισμικού Η/Υ.

  Κατηγορία: ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ

  Ν. ΜΑΛΤΕΖΟΥ 39 - Αλιμος
  2105242709
 • EXPERT IN

  Κατηγορία: ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ

  Φωτογραφίες [1]
  Στείλτε e-mail
  ΑΘΗΝΑΣ & ΔΙΟΜΗΔΟΥΣ 52 - Βουλιαγμένη
  2104977977
 • GA IT Solutions - Υπηρεσίες Πληροφορικής

  Υπηρεσίες Πληροφορικής Νέα Ερυθραία,Κηφισιά,Αττική,Αθήνα Ιστοσελίδες & e-shops Νέα Ερυθραία,Κηφισιά,Αττική,Αθήνα Δικτύωση Επιχειρήσεων Νέα Ερυθραία,Κηφισιά,Αττική,Αθήνα Λογισμικό Νέα Ερυθραία,Κηφισιά,Αττική,Αθήνα Εξοπλισμός Νέα Ερυθραία,Κηφισιά,Αττική,Αθήνα Αυτοματισμός Γραφείου Νέα Ερυθραία,Κηφισιά,Αττική,Αθήνα Ψηφιακή Διαφήμιση Νέα Ερυθραία,Κηφισιά,Αττική,Αθήνα Συμβόλαια Υποστήριξης Νέα Ερυθραία,Κηφισιά,Αττική,Αθήνα  

  Κατηγορία: ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ

  Φωτογραφίες [4]
  Στείλτε e-mail
  ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΕΩΣ 68Α - Νέα Ερυθραία
  2106251750
  6977207222
 • Infodata ΚΕΝΤΡΟ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΕΛΕΥΣΙΝΑ - ΚΕΝΤΡΟ ΜΕΛΕΤΗΣ ΕΛΕΥΣΙΝΑ

  Κέντρο πληροφορικής Ελευσίνα Πληροφορική Ελευσίνα Κέντρο μηχανογραφημένης λογιστικής Μηχανογράφηση Λογιστικά Εξειδικευμένο κέντρο μελέτης Κέντρο μελέτης δημοτικού Προγραμματισμός Δακτυλογραφία Γραμματείς Διεύθυνσης Εξειδικευμένο τμήμα πληροφορικής - ρομποτικής για μαθητές δημοτικού και γυμνασίου. Για όλες τις παραπάνω ενότητες παρέχεται επίσημη πιστοποίηση παό τεχνοβλαστό Αριστοτελείου Παν. Θεσσαλονίκης (ACTA).

  Κατηγορία: ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ

  Φωτογραφίες [3]
  Στείλτε e-mail
  ΛΕΟΦΩΡΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ 88 - Ελευσίνα
  2105541388
  6972132616
 • INTELLIGENT TECHNOLOGIES - ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΚΑΛΛΙΘΕΑ ΑΓΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΡΕΝΤΗΣ ΑΘΗΝΑ

  Η INTELLIGENT TECHNOLOGIES είναι από τις σημαντικότερες ελληνικές εταιρείες στο χώρο του system integration, με ισχυρή κληρονομιά και πάνω από δεκα χρόνια εμπειρίας στον τομέα της. Στόχος της είναι να παρέχει ολοκληρωμένες επιχειρησιακές λύσεις, προσφέροντας εξειδικευμένα προϊόντα τεχνολογίας και ποιοτικές υπηρεσίες πληροφορικής, προκειμένου να συμβάλλει αποτελεσματικά, με ευελιξία και συνέπεια, στην επίτευξη των στόχων των πελατών της. Τα τελευταία χρόνια οι προκλήσεις στην αγορά των ολοκληρωμένων πληροφοριακών συστημάτων είναι μεγάλες, δεδομένης της εξέλιξης και της πολυπλοκότητας στα προϊόντα που προσφέρουν οι κατασκευαστές παγκοσμίως. Το γεγονός ότι τα προϊόντα είναι τόσο εξειδικευμένα, οδηγεί στην ανάγκη εξεύρεσης λύσεων αντίστοιχης εξειδίκευσης, έτσι ώστε να διασφαλίζεται η συμβατότητά τους και η λειτουργία τους ως μια συνεκτική πληροφοριακή δομή που να ικανοποιεί τις απαιτήσεων της επιχείρησης. Διαθέτοντας έμπειρο προσωπικό με υψηλή τεχνογνωσία, συνεχή εκπαίδευση και πιστοποίηση σε νέα συστήματα και τεχνολογίες, η INTELLIGENT TECHNOLOGIES αποτελεί έναν αξιόπιστο συνεργάτη, που παρακολουθεί, γνωρίζει και προτείνει ολοκληρωμένες επιχειρησιακές λύσεις βάσει κόστους – ωφέλειας, οι οποίες σχεδιάζονται και εφαρμόζονται με τρόπο ώστε να πληρούν τις εξειδικευμένες απαιτήσεις των σύγχρονων επιχειρήσεων.

  Κατηγορία: ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ

  Στείλτε e-mail
  ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ ΛΑΜΠΡΑΚΗ 17 - Άγιος Ιωαννης Ρέντης
  2104918182
  6943257289
 • ISERV.GR

  "Υπηρεσίες διαδικτύου"

  Κατηγορία: ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ

  ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΕΩΣ 8 - Δράμας
  2521057180
 • MS-Minisystems

  Τεχνολογική πολυτέλεια για όλους.

  Κατηγορία: ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ

  Στείλτε e-mail
  ΠΑΠΑΖΩΛΗ 6 - Θεσσαλονίκη
  2310522707,2311241010
 • UNICA ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ Α.Ε.

  Η εταιρεία UNICA παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις και υπηρεσίες που αφορούν προμήθεια νέων προϊόντων, δίκτυα , υποστήριξη , συμβουλευτικές υπηρεσίες και εκπαίδευση.Εξειδικεύται στα συστήματα σχεδιασμού με υπολογιστή (Computer Aided Design - CAD).Είναι επίσημος μεταπωλητής της AUTODESK και Preferred Partner της HEWLETT PACKARD από το 1990.Η UNICA είναι γνωστή στο χώρο των μηχανικών με τα προγράμματα της Autodesk (AutoCAD και AutoCAD Architecture) καθώς και τους εκτυπωτές μεγάλου μεγέθους (plotters).

  Κατηγορία: ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ

  Στείλτε e-mail
  ΜΕΣΟΓΕΙΩΝ 198 - Χολαργός
  2106528678
 • ΑΛΦΑ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ

  Πιστοποιημένο Εξεταστικό Κέντρο ECDL από το 2001 (με αύξ. αρ. 0217), συμβάλλει με επιτυχία στο έργο της εκπαίδευσης ενηλίκων, νέων και παιδιών στη χρήση των ηλεκτρονικών υπολογιστών, αλλά και στην εξειδικευμένη κατάρτιση φοιτητών και επαγγελματιών (μηχανικών, τεχνολόγων, διακοσμητών και παρεμφερών ειδικοτήτων) πάνω στη χρήση των ειδικών προγραμμάτων που απαιτεί το επαγγελματικό τους πεδίο. Με ποιότητα και μεθοδικότητα στην εκπαιδευτική διαδικασία, καθηγητές υψηλού επιπέδου, σύγχρονες εγκαταστάσεις και πάνω από όλα, με αληθινό ενδιαφέρον και αποδεδειγμένη αφιέρωση στην πρόοδο των σπουδαστών μας, όχι μόνο κατά τη διάρκεια, αλλά και μετά το πέρας της φοίτησής τους.

  Κατηγορία: ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ

  Φωτογραφίες [1]
  Στείλτε e-mail
  ΑΓ. ΣΠΥΡΙΔΩΝΟΣ ΚΑΙ ΖΩΣΙΜΑΔΩΝ 64 - Αιγάλεω
  2105319491
 • ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΙ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕΣ ΜΑΜΜΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ E-WORLD

  ΜΑΜΜΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ E-WORLD Έμπορία ηλεκτρονικών υπολογιστών ,μηχανογράφηση Μαμμίδης Ιωάννης

  Κατηγορία: ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ

  Φωτογραφίες [15]
  Στείλτε e-mail
  ΑΓΙΟΥ ΑΝΔΡΕΟΥ 134 - Άγιος Ιωαννης Ρέντης
  2610221620
 • ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΧΑΛΚΙΔΑ ΕΥΒΟΙΑ - ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΑΣ ΚΑΙ ΙNTERNET FORTHNET - MILONAS COMPUTER SERVICE Η/Υ ΚΑΙ LAPTOPS - ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΕΙΣ - ANAΛΩΣΗΜΑ - ΦΩΤΟΤΥΠΙΕΣ KAI ΔΙΚΤΥΑ

  Κατάστημα πληροφορικής, service υπολογιστων και laptops , υπηρεσίες σταθερής τηλεφωνίας και internet, φωτοτυπικό κέντρο, αναλωσιμα ,δικτυα , μηχανογράφηση (καταστημάτων και για εταιρίες) ολα αυτα αποκλείστηκα θα τα βρειτε στο καταστημα MILONAS COMPUTERS στη Χαλκίδα.

  Κατηγορία: ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ

  Φωτογραφίες [1]
  Στείλτε e-mail
  ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΝΙΚΑ 13 - Χαλκίδα
  2221112014
 • ΚΕΝΙΞ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ

  "Εφαρμογές πληροφορικής".

  Κατηγορία: ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ

  ΚΑΛΒΟΥ 2 - Αγία Παρασκευή
  2106084012
 • ΚΕΝΤΡΟ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ - ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΕΚΜΑΘΗΣΗΣ Η/Υ @ ΣΠΑΡΤΗ - ΧΕΙΛΑΚΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

  -> Προετοιμασία Α.Ε.Π.Π. - Α.Ο.Θ. - Α.Ο.Δ.Ε.Υ. για πανελλήνιες εξετάσεις Αυστηρά Ολιγομελή Τμήματα 4-5 ατόμων Νέες μειωμένες τιμές. -> Εργαστήριο Εκμάθησης Η/Υ Ταχύρρυθμα ατομικά σεμινάρια χρήσης του Η/Υ για αρχάριους χρήστες. -> Πιστοποιημένο Εξεταστικό Κέντρο ICT Europe Για να έχετε όλα τα απαραίτητα προσόντα για ΑΣΕΠ, Δημόσιο. Ταχύρρυθμα μαθήματα σε ολιγομελή τμήματα ή και ατομικά χωρίς επιπλέον κόστος. Πακέτο Basic: Μαθήματα + Κόστος Πιστοποίησης για 3 ενότητες επιλογής του υποψηφίου (220 € τελική τιμή) Πακέτο Exams: Κόστος Πιστοποίησης για 3 ενότητες επιλογής του υποψηφίου (120 € τελική τιμή) -> Φοιτητική Υποστήριξη για ΤΕΙ Πληρ/κης Σπάρτης. Παραδίδονται μαθήματα και αναλαμβάνουμε εργασίες για τα μαθήματα: @ Προγραμματισμός Ι & ΙΙ ( C C++ Pascal Fortran) @ Δίκτυα Υπολογιστών Ι & ΙΙ @ Λειτουργικά Συστήματα @ Matlab

  Κατηγορία: ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ

  Φωτογραφίες [4]
  Στείλτε e-mail
  ΛΕΩΝΙΔΙΟΥ 49 - Σπαρτη
  2731027407
  6976994618
 • Στείλτε e-mail
  ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ 11 - Θεσσαλονίκη
  2310721722
 • ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕΣ ΧΑΛΚΙΔΑ - OBRA

  Λίγα λόγια:Η εταιρεία ΟΒRA Ι.C.S ιδρύθηκε το 2005 με σκοπό την μελέτη και τη δημιουργία συστήματος τηλεματικής που αφορούσε το σύνολο των επαγγελματικών οδηγών. Σε συνεργασία με την CarTFT που εδρεύει στην Γερμανία και την ZELITRON που εδρεύει στην Αθήνα κατάφερε να ολοκληρώσει το έργο της και να είναι η πρώτη εταιρεία της Εύβοιας που κατασκεύασε και υποστήριξε Η/Υ αυτοκινήτου (carPC). Οι παροχές που σας προσφέρει η ΟΒRA I.C.S ξεκινούν από την μελέτη κατάλληλων υλικών για τις δικές σας ανάγκες και επεκτέινονται στην πώληση, στην εγκατάσταση και στην υποστήριξη του δικτύοου σας, καθώς και ενοικιάσεις εξοπλισμού. Όλα τα προϊόντα που προσφέρονται μέσω της OBRA I.C.S έχουν περάσει όλες τις απαραίτητες δοκιμές και εξαντλητικά τεστ, διασφαλίζοντας έτσι την άρτια λειτουργία τους για τη θέση που καλούνται να υπηρετήσουν. Τέλος το προσωπικό της OBRA I.C.S έχει λάβει μέρος σε αρκετές παρουσιάσεις ως εισηγητές σε διάφορες εταιρείες σχετικά με τα προϊόντα της με σκοπό τόσο της ενημέρωσης πελατών όσο και την εκπαίδευση μεταπωλητών.

  Κατηγορία: ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ

  Φωτογραφίες [1]
  Στείλτε e-mail
  ΑΥΛΙΔΟΣ 14 - Χαλκίδα
  2221080404
 • ΤΑΛΩΣ Ε. Σ. Π. Ε. Π. Ε.

  "Εμπόριο προγραμμάτων Η/Υ και προϊόντων πληροφορικής, ανάπτυξη συστημάτων πληροφορικής και παροχή υπηρεσιών".

  Κατηγορία: ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ

  ΚΡΥΣΤΑΛΛΗ 6 - Γλυκά Νερά
  2108140911