Κατάλογος Επιχειρήσεων

ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ
σε: Όλη την Ελλάδα
Περιοχή

Κατηγορίες

 

 

 • KESIDIS GAMES - ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΠΑΙΧΝΙΔΙΩΝ ΜΕ ΚΕΡΜΑΤΟΔΕΚΤΕΣ ΝΑΟΥΣΑ ΗΜΑΘΙΑ - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΑΚΙΑ - ΠΟΛΥΘΡΟΝΕΣ ΜΑΣΑΖ - ΜΠΑΣΚΕΤΕΣ ΜΕ ΚΕΡΜΑΤΟΔΕΚΤΗ - ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΙ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΚΑΦΕ ΜΕ ΚΕΡΜΑΤΟΔΕΚΤΗ

  Η εταιρεία μας εδρεύει στα Λευκάδια Νάουσας και δραστηριοποιείται στον χώρο των Εκμετάλευσης Ηλεκτρονικών Υπολογιστών και παιδικών παιγνίων με Ηλεκτρονικούς Κερματοδεκτες (Αμερικάνικο Μπιλιάρδο, Air Hockey, Ποδοσφαιράκι, Πολυθρόνες Μασαζ, Μπασκέτες).    Το όνομα Κεσσίδης Games είναι συνώνυμο με τη συνέπεια και τη διάθεση παιχνιδιών τελευταίας τεχνολογίας. Η προτίμηση των πελατών μας (πελάτες-καταστήματα) μας έχει αναδείξει σε market leader με μερίδιο αγοράς 60% στην περιοχή της Ημαθίας (Βέροια και Νάουσα). Οι δραστηριότητές μας έχουν επεκταθεί τα τελευταία χρόνια στην περιοχή των Γιαννιτσών-Θεσσαλονίκης-Χαλκιδικής-Σερρεs-Δραμα-Κατερινηs-Λεπτοκαριαs-Κοζανηs-Aθηναs-Κεφαλονιαs-Φλωριναs-Αριδαιας. Περιηγηθείτε στην ηλεκτρονική μας ιστοσελίδα, για να δείτε την μεγάλη ποικιλία προϊόντων που διαθέτουμε.   Είμαστε πάντα στη διάθεσή σας, για να λύσουμε οποιαδήποτε απορία που μπορεί να παρουσιαστεί κατά την περιήγησή σας, καθώς και να σας παρέχουμε επιπλέον πληροφορίες για τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν.

  Κατηγορία: ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

  Στείλτε e-mail
  ΝΑΟΥΣΑ - Ναουσα
  6944778427
 • ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΠΑΙΧΝΙΔΙΩΝ ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΑΤΤΙΚΗ - ΠΩΛΗΣΗ - ΕΜΠΟΡΙΟ - ΚΟΚΚΙΝΟΣ TOYS

  Η εταιρία μας, με πολύχρονη πείρα στην εισαγωγή και διάθεση παιχνιδιών, απευθύνεται σε κάθε ενδιαφερόμενο που θα ήθελε να αγοράσει ή να συνεκμεταλλευτεί ψυχαγωγικά παιχνίδια όπως, αυτόματους πωλητές δώρων, γερανούς, κουνιστά με κερματοδέκτη, φουσκωτά και πολλά άλλα.   Επίσης, διατίθενται αναλώσιμα για όλα τα παιχνίδια, κάψουλες δώρου σε όλα τα μεγέθη, τρελομπαλάκια, λούτρινα παιχνίδια κ.λ.π.

  Κατηγορία: ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

  Φωτογραφίες [10]
  Στείλτε e-mail
  ΣΤΡΑΤΗΓΟΥ ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗ 2-4 - Αγιος Δημήτριος
  2109931677
  6972828517