noscript image for google
 • Κατηγορία: ΕΛΑΙΟΧΡΩΜΑΤΙΣΜΟΙ – ΤΕΧΝΟΤΡΟΠΙΕΣ - ΤΑΠΕΤΣΑΡΙΕΣ
  ΑΘΗΝΑ - Αττική
  2102407543
  6977624081, 6988601802
  Η 20 ΕΤΗΣ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΜΑΣ, ΜΑΣ ΕΚΑΝΕ ΠΙΟ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ ΚΑΙ ΠΙΟ ΕΜΠΕΙΡΟΥΣ ΠΑΝΩ ΣΤ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΤΗΣ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ.ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΕ ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΚΑΙ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟ ΣΥΝΕΡΓΙΟ. ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗΣ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ ΣΑΣ(ΕΛΑΙΟΧΡΩΜΑΤΙΣΜΟΙ, ΤΕΧΝΟΤΡΟΠΙΕΣ, ΜΟΝΩΣΕΙΣ ΤΑΡΑΤΣΩΝ, ΓΥΨΟΣΑΝΙΔΕΣ,ΣΟΦΑΤΙΣΜΑΤΑ, ΧΤΙΣΙΜΑΤΑ, ΠΛΑΚΑΚΙΑ)ΣΕ ΠΟΛΥ ΠΡΟΣΙΤΕΣ ΤΙΜΕΣ. ΑΝΩ ΤΩΝ 10.000 ΕΥΡΩ ΔΩΡΟ ΜΙΑ ΠΟΡΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΤΕΧΝΙΚΕΣ – ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ – ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ – ΑΝΑΠΑΛΑΙΩΣΕΙΣ
  ΦΙΛΑΡΕΤΟΥ 24 - Γαλάτσι
  2102916880
  6936283005
  Η εταιρεία Darko Design λειτουργεί από το 1998 με έδρα το Γαλάτσι, στο κέντρο της Αθήνας. Παρά την πρόσφατη ίδρυσή της, τα στελέχη χαρακτηρίζονται από την πολυετή πείρα που έχουν στον χώρο της διακοσμητικής αρχιτεκτονικής, της αναπαλαίωσης και της διαμόρφωσης εσωτερικών και εξωτερικών χώρων.

  Οι ανάγκες και οι απαιτήσεις της σημερινής εποχής ώθησαν στην ίδρυση της Darko Design με σκοπό την ικανοποίηση εκείνων που θέλουν κάτι το ξεχωριστό, το μοντέρνο μέσα σε λογικά οικονομικά πλαίσια χωρίς να υστερεί σε ποιότητα και αντοχή.

  Η πολυετή πείρα των συνεργείων και ή υπευθυνότητα είναι ότι πολυτιμότερο μπορεί να προσφέρει η Darko Design για την επισκευή ή ανακαίνιση του χώρου ή του κτιρίου σας. Οι εξειδικευμένες εργασίες που παρέχει όπως:

  - Ελαιοχρωματισμοί / Τεχνοτροπίες
  - Γυψοσανίδες
  - Ηλεκτρικές Εγκαταστάσεις
  - Υδραυλικές Εγκαταστάσεις
  - Τοποθέτηση Ξύλινων Πατωμάτων / Βιομηχανικών Δαπέδων
  - Γύψινες Διακοσμήσεις
  - Κρυσταλλοποίηση Μαρμάρων
  - Σμάλτωση Ειδών Υγιεινής
  - Κατασκευή Ξύλινων & Πέτρινων Κατοικιών

  Πραγματοποιεί την κάθε σας ανάγκη και επιθυμία με αισθητική, πρωτοπορία, επαγγελματισμό και προ πάντων βάση των δικών σας οικονομικών δυνατοτήτων και επιλογών.

  Η Darko Design πάντα είναι πρόθυμη να ακούσει τις δικές σας επιθυμίες, να συμβουλέψει και να δημιουργήσει για εσάς.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ
  ΙΑΤΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ, ΧΩΡΑ - Νάξος
  2285024785
  6947564923, 6945259868
  Αν θέλετε να αλλάξετε τον εξωτερικό ή εσωτερικό σας χώρο και να του δώσετε μια άλλη πνοή τότε απευθυνθείτε σε εμάς. Με τις πέτρινες κατασκευές της εταιρείας μας μπορείτε να δημιουργήσετε μια άλλη εικόνα στο σπίτι ή στην επιχείρηση σας. Πραγματικά κομψοτεχνήματα που θα σας εντυπωσιάσουν και θα κάνουν όλους να αναρωτιούνται σε ποιόν απευθυνθήκατε. Η απάντηση είναι σε μας.

  Η εταιρεία μας μπορεί να καλύψει τις ανάγκες και απαιτήσεις κάθε πελάτη στις Κυκλάδες. Έξυπνες και λειτουργικές ιδέες που δεν θα ομορφύνουν απλά το χώρο σας αλλά και θα τον αναβαθμίσουν. Αν λοιπόν θέλετε οικονομικές , κομψές και απλές λύσεις βασισμένες σε μια πέτρινη κατασκευή, τότε καλέστε μας αμέσως.

  2o mail: tushgame2@gmail.com
  Toggle
 • Κατηγορία: ΨΕΥΔΟΡΟΦΕΣ – ΧΩΡΙΣΜΑΤΑ – ΓΥΨΟΣΑΝΙΔΕΣ
  ΠΑΣΤΙΔΑ - Ρόδος
  2241009095
  6932207947
  ΚΑΓΙΑΝΗΣ ΧΟΥΣΕΙΝ
  Γυψοσανίδες ψευδοροφές – χωρίσματα Ρόδος
  Ελαιοχρωματισμοί τεχνοτροπίες Ρόδος
  Γύψινες κατασκευές Ρόδος
  Οικοδομικές εργασίες Ρόδος - Οικοδομικές εργολαβίες Ρόδος

  Η επιχείριση ΚΑΓΙΑΝΗΣ ΧΟΥΣΕΙΝ που εδρεύει στην Ρόδο δραστηριοποιείται στο χώρο των ΓΥΨΙΝΩΝ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΕΩΝ στις ΓΥΨΟΣΑΝΙΔΕΣ, ΨΕΥΔΟΡΟΦΕΣ, ΧΩΡΙΣΜΑΤΑ στις ΓΥΨΙΝΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ στις ΜΟΝΩΣΕΙΣ ΘΕΡΜΟΝΩΣΕΙΣ, και στους ΕΛΑΙΟΧΡΩΜΑΤΙΣΜΟΥΣ με πολυετή εμπειρία και τεχνογνωσία. Είτε πρόκειται απλά για μια ανανέωση, είτε για ριζικές αλλαγές, το έμπειρο συνεργείο μας αναλαμβάνει να μεταμορφώσει τον χώρο σας! Προτάσσοντας τον επαγγελματισμό, την υπευθυνότητα, αλλά και την προσωπική μας σχέση με κάθε πελάτη ξεχωριστά, εγγυόμαστε για την ποιότητα των υλικών και το τελικό αποτέλεσμα. Χάρη στον κατάλληλο εξοπλισμό που διαθέτουμε και το άριστα εκπαιδευμένο προσωπικό μας, εγγυόμαστε άψογη εφαρμογή κάθε κατασκευής, ενώ τα συνεργεία μας αφήνουν το χώρο σας απόλυτα καθαρό.

  Αναλαμβάνουμε κάθε είδους κατασκευές με γυψοσανίδες και ψευδοροφές, για την πλήρη διαμόρφωση του εσωτερικού χώρου του καταστήματός σας ή του σπιτιού σας.

  Δημιουργούμε κατασκευές υψηλής ποιότητας και αισθητικής, που μπορούν να καλύψουν κάθε ανάγκη των πελατών μας.

  Τα συστήματα ξηράς δόμησης, προσφέρουν την λύση στις σημερινές απαιτήσεις διαβίωσης ενώ συνθέτουν δομικά στοιχεία που καλύπτουν εγγυημένα και τις πιο υψηλές προδιαγραφές. Αποτελούνται από υλικά, απόλυτα συμβατά και συνεργάσιμα μεταξύ τους δημιουργώντας δομικά στοιχεία μεγάλης αντοχής και υψηλής αισθητικής. Τα υλικά αυτά είναι απόλυτα εναρμονισμένα με την καινούρια αντίληψη που κυριαρχεί στην Ευρώπη και αφορά στην χρήση υγιεινών δομικών υλικών την βιοαρχιτεκτονική. Επιπλέον προσφέρουν ελευθερία σχεδιασμού, γρήγορα καθαρή τοποθέτηση, αντισεισμική προστασία, ηχομόνωση, ηχοαπορρόφηση, θερμομόνωση, πυροπροστασία και υγιεινό ευχάριστο κλίμα περιβάλλοντος χώρου.

  Συστήματα εξωτερικών θερμοπροσόψεων - θερμομονώσεων

  Μονώσεις ταρατσών

  ψευδοροφές - Χωρίσματα - Γυψοσανίδες

  Γενικές ανακαινίσεις

  Κρυφός φωτισμός

  Γύψινες διακοσμήσεις

  Θερμοπροσόψεις

  Μονώσεις

  Μόνωση ταρατσών

  Θερμομόνωση ταρατσών

  Το σύστημα Thermoprosopsis πέρα από τα άλλα του πλεονεκτήματα, παρέχει σημαντική εξοικονόμηση ενέργειας, πράγμα απαραίτητο, αφού σύντομα όλα τα κτίρια θα αποκτήσουν ενεργειακή ταυτότητα, σύμφωνα με τους Ευρωπαϊκούς κανονισμούς.

  Κατασκευές με γυψοσανίδες

  Ράφια

  Διάφορες κατασκευές γύψινες διακοσμήσεις

  Κρυφοί φωτισμοί θόλοι, κορνίζες, ροζετες

  Τζάκια επενδύσεις τζακιων

  ψευδοροφες χωρισματα

  Είμαστε έτοιμοι να προσφέρουμε λύσεις, αρμονικές με το περιβάλλον σας. Θα βρείτε ιδανικές λύσεις για την ανακαίνιση του χώρου σας, την επιλογή υλικών και προτάσεις σχεδιασμού, τη διακόσμηση δωματίων, και τη γενική διαμόρφωση των εσωτερικών & εξωτερικών χώρων.ειτε πρόκειτε για ιδιωτικούς χώρους ειτε για επαγγελματικούς σεβόμενοι τον προκαθορισμένο χρόνο.

  Κατασκευη ψευδοροφης με γυψοσανιδα

  κατασκευαστικες λεπτομερειες κρυφου φωτισμου απο γυψοσανιδα

  κατασκευη ψευδοροφης ορυκτων ινων

  ψευδοροφές με κρυφό φωτισμό

  Χωρίσματα γυψοσανίδας- διαχωριστικά

  Με την κατασκευή χωρισμάτων από γυψοσανίδα εχουμε πολύ σημαντικά πλεονεκτήματα σε σχέση με το κόστος & τις τεχνικές προδιαγραφές.

  Ανάλογα με τις κατασκευαστικές & τεχνικές απαιτήσεις μπορεί να χρησιμοποιηθεί μονή,διπλή ή τριπλή στρώση γυψοσανίδων όπως επίσης μπορεί να επιλεγεί & το κατάλληλο μονωτικό υλικό (πετροβάμβακας ή υαλοβάμβακας ).

  Οι γύψινες κατασκευές μας, πληρούν υψηλές προδιαγραφές και δίνουν λύσεις στις πιο απαιτητικές προσδοκίες.

  ΕΛΑΙΟΧΡΩΜΑΤΙΣΜΟΙ ΤΕΧΝΟΤΡΟΠΙΕΣ
  Αναλαμβάνουμε κάθε είδους βαψίματα
  Η επιχείριση ΚΑΓΙΑΝΝΗΣ ΧΟΥΣΕΙΝ στη ΡΟΔΟ

  Δημιουργεί τέχνη για τον χώρο, και όχι χώρο για την τέχνη. Δηλαδή, προσαρμόζει την εμπειρία του και τις εξειδικευμένες τεχνικές που εφαρμόζει σε κάθε χώρο, κλασικής αισθητικής ή μοντέρνου στιλ, δημιουργώντας αρμονικά σύνολα που κάνουν τους χώρους προέκταση της προσωπικότητάς μας. Μοναδικούς συνδυασμούς χρωμάτων .Προσφέρουμε εργασίες χρωματισμού και φρεσκαρίσματος για οποιοδήποτε χώρο…

  Διαθέτουμε όλο τον απαραίτητο εξοπλισμό σκαλωσιές , μηχανήματα , τριβεία. προκειμένου να πραγματοποιήσουμε με επιτυχία κάθε εργασία σε ψηλά και δύσκολα σημεία.

  Καλέστε μας για μια δωρεάν εκτίμηση στο χώρο σας. Θα σας δώσουμε άμεσα, προσφορά περιγράφοντας αναλυτικά όλες τις εργασίες που θα πραγματοποιηθούν. Πιστέψτε μας, Στην πιο συμφέρουσα τιμή της αγοράς!

  Η έναρξη, η εκτέλεση και η ολοκλήρωση των εργασιών πραγματοποιείται πάντα στα προσυμφωνημένα χρονικά περιθώρια, με συνέπεια και υπευθυνότητα.

  Χρησιμοποιώντας τα πιο μοντέρνα υλικά και μηχανήματα, δημιουργούμε άριστα αποτελέσματα που θα σας εκπλήξουν. Με μοντέρνες τεχνικές βρίσκουμε πάντα την κατάλληλη λύση για κάθε έργο.

  Πατητή τσιμεντοκονία.

  Ανακαινίσεις , ελαιοχρωματισμοί σε προσόψεις κτιρίων, εσωτερικοί και εξωτερικοί χώροι, πολυκατοικίες, βίλες, σπίτια, ξενοδοχεία, εργοστάσια, μεζονέτες, εξοχικές κατοικίες , καταστήματα , γραφεία , δημόσια κτήρια,. τεχνοτροπίες, (Στούκο Βενετσιάνο). Stucco Veneziano, Spatula i, πατίνες, τεχνοτροπίες με σφουγγάρια, κρακελε τεχνοτροπια, σπατουλαριστα, Λάκκες

  Συνεργαζόμαστε με τις πιο γνωστές εταιρείες χρωμάτων.
  Χρησιμοποιούμε για το βάψιμο άριστης ποιότητας

  Το έμπειρο σχεδιαστικό τμήμα και το άρτια καταρτισμένο τεχνικό προσωπικό, θα υλοποιήσουν, σε συνεργασία με τον πελάτη, την ιδανική λύση διακόσμησης Εξυπηρετούμε από οπου μας ζητηθεί στην Ρόδο

  Καλέστε μας για μια δωρεάν εκτίμηση στο χώρο σας. Θα σας δώσουμε άμεσα, προσφορά περιγράφοντας αναλυτικά όλες τις εργασίες που θα πραγματοποιηθούν. Πιστέψτε μας, στην πιο συμφέρουσα τιμή της αγοράς!

  Εξυπηρετούμε από οπου μας ζητηθεί στην Ρόδο και στα Δωδεκάννησα, Σύμη Χάλκη

  Με εκτίμηση
  ΚΑΓΙΑΝΝΗΣ ΧΟΥΣΕΙΝ
  Toggle
 • Κατηγορία: ΕΡΓΟΛΑΒΟΙ
  ΚΛΑΥΔΙΟΥ ΠΕΠΕΡ 1 - Ρόδος
  6942480960
  DERKA ARTAN

  ΕΡΓΟΛΑΒΙΕΣ ΟΙΚΟΔΟΜΩΝ ΡΟΔΟΣ

  ΕΡΓΟΛΑΒΟΣ ΟΙΚΟΔΟΜΩΝ ΡΟΔΟΣ

  Οικοδομικές εργασίες στην Ρόδο Κάλυμνο Κώ Σύμη

  Οικοδομικές εργασίες απο την αρχή έως το τέλος της οικοδομής.

  Θα μας βρείτε στο facebook https://www.facebook.com/artan.derka.1 Artan Derka

  Η εταιρεία του κυρίου DERKA ARTAN που εδρεύει στην ΡΟΔΟ, με πολυετή εμπειρία και εξειδίκευση σε όλα τα στάδια της ανέγερσης της οικοδομής σας, αναλαμβάνει για εσάς την κατασκευή της οικίας σας απο τα σκαψίματα των θεμελίων σας μέχρι και την παράδοσή του, "με το κλειδί στο χέρι".

  Γρήγορα, ποιοτικά και με πολύ καλές τιμές. Αποπερατώνουμε πάσης φύσεως οικοδομικές εργασίες βγάζοντάς σας απο το άγχος του ψαξίματος συνεργείων για οποιαδήποτε δουλειά.

  Η μεγάλη μας πείρα, ο επαγγελματισμός και η συνέπεια είναι τα βασικά χαρακτηριστικά της δουλειάς μας. Η επιχείριση DERKA ARTAN με την πείρα της στον τομέα της οικοδομής, εφαρμόζοντας τεχνικές υψηλών προδιαγραφών δραστηριοποιείται και αναλαμβάνει κάθε μορφής οικοδόμικές εργασίες. Τα συνεργεία μας αποδεικνύουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την αξιοπιστία και την ποιότητα, καθώς και την τήρηση των χρονοδιαγραμμάτων παράδοσης των έργων.

  ΑΝΑΚΑΙΝΙΖΟΥΜΕ - ΕΠΙΣΚΕΥΑΖΟΥΜΕ ολους τους επαγγελματικούς και ιδιωτικούς χώρους (κατοικίες, καταστήματα, ξενοδοχεία, κτίρια)

  Εργασίες:

  Aναλαμβάνουμε εξ ολοκλήρου όλες τις οικοδομικές εργασίες.

  ΕΡΓΟΛΑΒΙΕΣ ΟΙΚΟΔΟΜΩΝ ΡΟΔΟΣ

  ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ ΚΑΤΟΙΚΙΩΝ ΡΟΔΟΣ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ ΚΤΙΡΙΩΝ ΡΟΔΟΣ

  ΕΡΓΟΛΗΨΙΕΣ ΡΟΔΟΣ

  ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΟΙΚΟΔΟΜΩΝ

  Ανακαινίσεις κατοικιών στην Ρόδο

  Γενικές ανακαινίσεις χώρων Ρόδος

  Ανακαινίσεις εξωτερικών – εσωτερικών χώρων

  Επιχρίσματα

  Σοβάδες Μερεμέτια Ρόδος

  Κτισίματα, μπετά

  Ελαιοχρωματισμοί - τεχνοτροπίες στην Ρόδο

  Μονώσεις θερμομονώσεις Ρόδος θερμοπροσόψεις (κέλυφος), μονώσεις ταρατσών, και ενεργειακή αναδόμηση των οικοδομημάτων, για την εξοικονόμηση ενέργειας και οικονομίας.

  Τοποθετήσεις πλακιδίων τοποθετήσεις μαρμάρων Ρόδος, ανακαινίσεις μπάνιων, κουζινών

  Τοποθετήσεις πέτρας

  πετρόκτιστα στη Ρόδο

  πλακοστρώσεις αυλών πεζοδρομίων.

  Κτίσιμο αυλογύρων με Πέτρα

  Σκεπές (ξύλινες στέγες) Ροδος Κάλυμνος Κώ Σύμη

  Κεραμοσκεπές, Συντηρησεις, επισκευες κεραμοσκεπων, στέγες, ξύλινες σκεπες, παντος τυπου (διριχτες, μονοριχτες, τετραριχτες)

  Περγκολες

  Κιόσκια

  Οι κατασκευές μας σας εξασφαλίζουν την άριστη λειτουργικότητα και εμφάνιση.

  Oι πέργκολες μας κοσμούν τους ομορφότερους κήπους και βεράντες.

  Ξύλινες κατασκευές

  Ξύλινα πατώματα

  Τοποθετήσεις LAMINATE

  Μελετούμε τις ανάγκες σας

  Σεβόμαστε τις επιθυμίες σας

  Αξιοποιούμε τους χώρους σας

  Προσαρμοζόμαστε στις δυνατότητές σας

  Έχουμε την τεχνογνωσία

  Δουλεύουμε με συνέπεια

  Εξυπηρετούμε άμεσα απο όπου μας ζητηθεί, στην Ρόδο Κάλυμνο Κώ Σύμη και όλα τα Δωδεκάννησα μονο για σοβαρές προτάσεις

  Το εξειδικευμένο προσωπικό μας παρέχει τις πιο οικονομικές λύσεις, με ποιότητα εργασίας.

  Φιλικά

  DERKA ARTAN

  Εργολαβος οικοδομων Ρόδος Κάλυμνος Κώς Σύμη Δωδεκαννησα

  Οικοδομικες εργολαβίες Ρόδος Κάλυμνος Κώς Σύμη Δωδεκαννησα

  Οικοδομικές Ανακαινίσεις Κτιρίων Κατοικιών Ρόδος Κάλυμνος Κώς Σύμη Δωδεκαννησα

  Οικοδομικές εργοληψίες Ρόδος Κάλυμνος Κώς Σύμη Δωδεκαννησα

  Γενικές ανακαινίσεις Ρόδος Κάλυμνος Κώς Σύμη Δωδεκαννησα

  Τοποθετήσεις πλακιδίων Ρόδος Κάλυμνος Κώς Σύμη Δωδεκαννησα

  Τοποθετήσεις μαρμάρων Ρόδος Κάλυμνος Κώς Σύμη Δωδεκαννησα

  Κεραμοσκεπές Ρόδος Κάλυμνος Κώς Σύμη Δωδεκαννησα

  Στέγες Ρόδος Κάλυμνος Κώς Σύμη Δωδεκαννησα
  Toggle
 • Κατηγορία: ΤΕΧΝΙΚΕΣ – ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ – ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ – ΑΝΑΠΑΛΑΙΩΣΕΙΣ
  Βάκχου 10 - Νέο Ηράκλειο
  2105765162
  6945436039, 6946479226
  Ανακαινίσεις στΟ Περιστέρι
  Toggle
 • Κατηγορία: ΕΛΑΙΟΧΡΩΜΑΤΙΣΜΟΙ – ΤΕΧΝΟΤΡΟΠΙΕΣ - ΤΑΠΕΤΣΑΡΙΕΣ
  Δεμερτζή 64 - Κερατσίνι
  2155456158
  6986572901
  Χρώμα &STIL

  Η εταιρεία Χρώμα & Stil που εδρεύει στο Kερατσίνι, στην οδό Δεμερτζή 64 στον Πειραιά έχονταςπολύχρονη πείρα στον τομέα των ελαιοχρωματισμών έχει την ικανότητα να ολοκληρώνει την οποιαδήποτε εργασία ελαιοχρωματισμού με άριτα αποτελέσματα και ανταγωνιστικές τιμές.

  Αναλαμβάνει έργα ελαιοχρωματισμού παντός τύπου, τόσο οικιακών, όσο και επαγγελματικών χώρων. Διακρίνεται για την ποιότητα των υλικών της, το εξειδικευμένο συνεργεία της και τις προσιτές της τιμές. Στόχος της Εταιρείας είναι η ικανοποίηση των αναγκών του πελάτη και η δημιουργία ενός άρτια αισθητικού και επαγγελματικού αποτελέσματος, αντάξιο των προσδοκιών του εκάστοτε πελάτη.

  Περιοχές που εξυπηρετούμε:

  Αμφιάλη

  Κερατσίνι

  Κορυδαλλός

  Πέραμα

  Δραπετσώνα

  Ρέντη

  Αιγάλεω

  Περιστέρι

  Υπηρεσίες:

  Ελαιοχρωματισμοί

  Τεχνοτροπίες

  Μονώσεις ταρατσών

  Επισκευές προσόψεων

  Γυψοσανίδες

  Τοποθέτηση Πλακιδίων

  Περιοχές που εξυπηρετούμε: Πέραμα, Πειραιάς, Νίκαια και όλη την Αττική

  Άμεση εξυπηρέτηση, εγγυημένη εργασία, οικονομικές τιμές.

  Δεμερτζή 64, Κερατσίνι

  18452 / Πειραιάς

  Τηλέφωνο: 6986572901

  Toggle
 • Κατηγορία: ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ
  ΝΤΟΥΝΗ 35 - Κορωπί
  2109652492
  6974250504
  ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ – ΑΤΤΙΚΗ

  ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ – ΑΝΑΠΑΛΑΙΩΣΕΙΣ

  ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΠΛΑΚΙΔΙΩΝ – ΜΑΡΜΑΡΩΝ – ΘΕΡΜΟΠΡΟΣΩΨΕΙΣ – ΕΛΑΙΟΧΡΩΜΑΤΙΣΜΟΙ - ΓΥΨΟΣΑΝΙΔΕΣ - ΠΑΡΚΕ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ - ΜΟΝΩΣΕΙΣ - ΕΠΙΧΡΥΣΜΑΤΑ - ΥΑΛΟΤΟΥΒΛΑ

  ΜΗΤΣΗΣ – ΑΤΤΙΚΗ

  Η επιχείρηση ΜΗΤΣΗΣ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ ιδρύθηκε το 2003 από τον Μήτση Αναστάσιο και συνεχίζει έως και σήμερα δυναμικά στον χώρο.

  Εδρεύει στο ΚΟΡΩΠΙ – ΑΤΤΙΚΗ και δραστηριοποιείται στον τομέα της κατασκευής μα μεγάλη επιτυχία.

  Το εξειδικευμένο συνεργείο μας διαθέτει άμεσα τις πιο οικονομικές λύσεις.

  Κύριο μέλημα μας είναι η συνέπεια, η άμεση εξυπηρέτηση των πελατών και η ποιοτική μας εργασία.

  Μελετάμε μαζί με τον πελάτη τον σχεδιασμό για την κατασκευή και προτείνουμε την πιο συμφέρουσα πρόταση.

  Με την εμπειρία και την συνέπεια που έχουμε, οι εργασίες θα ολοκληρωθούν στην ώρα τους .

  ΑΡΧΗ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ: ΚΑΜΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΔΕΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΝΕΤΑΙ, ΕΑΝ Ο ΠΕΛΑΤΗΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΛΗΡΩΣ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ.

  ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

  Οικοδομικές εργασίες ΚΟΡΩΠΙ – ΜΕΣΟΓΕΙΑ – ΑΤΤΙΚΗ

  Ανακαινίσεις ΚΟΡΩΠΙ –ΜΕΣΟΓΕΙΑ –ΑΤΤΙΚΗ

  Τοποθετήσεις πλακιδίων ΚΟΡΩΠΙ-ΜΕΣΟΓΕΙΑ – ΑΤΤΙΚΗ

  Τοποθετήσεις μαρμάρων ΚΟΡΩΠΙ-ΜΕΣΟΓΕΙΑ-ΑΤΤΙΚΗ

  Θερμοπροσόψεις ΚΟΡΩΠΙ – ΜΕΣΟΓΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗ

  Ελαιοχρωματισμοί ΚΟΡΩΠΙ-ΜΕΣΟΓΕΙΑ –ΑΤΤΙΚΗ

  ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΜΕ ΚΟΡΩΠΙ – ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΓΥΡΩ ΠΕΡΙΟΧΕΣ, ΜΕΣΟΓΕΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ, ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΑΛΛΟΥ ΜΑΣ ΖΗΤΗΘΕΙ.

  Με εκτίμηση,

  Μήτσης Αναστάσιος

  Toggle
 • Κατηγορία: ΓΥΨΙΝΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ
  Νέα Μουδανιά - Χαλκιδικής
  6983886810
  ALEX CELIKA (ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΤΣΕΛΙΚΑ)

  ΓΥΨΟΣΑΝΙΔΕΣ, ΜΟΝΩΣΕΙΣ, ΕΛΑΙΟΧΡΩΜΑΤΙΣΜΟΙ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ

  Γυψοσανιδες ψευδοροφές χωρίσματα μονώσεις θερμονώσεις ελαιοχρωματισμοί στην Χαλκιδικη

  Γενικές ανακαινίσεις ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ

  Η επιχείριση ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΤΣΕΛΙΚΑ που εδρεύει στα Νεα Μουδανια Χαλκιδικής δραστηριοποιείτε στο χώρο των ΓΥΨΙΝΩΝ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΕΩΝ στις ΓΥΨΙΝΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ στις ΜΟΝΩΣΕΙΣ ΘΕΡΜΟΝΩΣΕΙΣ και στους ΕΛΑΙΟΧΡΩΜΑΤΙΣΜΟΥΣ με πολυετή εμπειρία και τεχνογνωσία . Είτε πρόκειται απλά για μια ανανέωση, είτε για ριζικές αλλαγές, το έμπειρο συνεργείο μας αναλαμβάνει να μεταμορφώσει τον χώρο σας! Προτάσσοντας τον επαγγελματισμό, την υπευθυνότητα, αλλά και την προσωπική μας σχέση με κάθε πελάτη ξεχωριστά, εγγυόμαστε για την ποιότητα των υλικών και το τελικό αποτέλεσμα.

  Συστήματα εξωτερικών θερμοπροσόψεων - θερμομονώσεων

  Μονώσεις ταρατσών

  Ελαιοχρωματισμούς με βιολογικά και οικολογικά χρώματα

  Καλλιτεχνικές τεχνοτροπίες

  ψευδοοροφές - Χωρίσματα - Γυψοσανίδες

  Γενικές ανακαινίσεις

  Ελαιοχρωματισμοί

  Κρυφός φωτισμός

  Γύψινες διακοσμήσεις

  Αναλαμβάνουμε παντός είδους ελαιοχρωματισμούς, από μικρά φρεσκαρίσματα και μερεμέτια, έως νέες κατασκευές, μονοκατοικίες, πολυκατοικίες, εμπορικά κέντρα, δημόσια κτίρια κλπ. Με πολυετή εμπειρία και εξοπλισμένοι με σύγχρονα εργαλεία, πραγματοποιούμε βαψίματα εσωτερικών και εξωτερικών χώρων, σπατουλαρίσματα, τεχνοτροπίες και απαιτητικές εργασίες στις καλύτερες τιμές της αγοράς, τεχνοτροπίες, (Στούκο Βενετσιάνο). Stucco Veneziano, Spatula , πατίνες, τεχνοτροπίες με σφουγγάρια, κρακελε, σπατουλαριστα, λάκκες. Διαθέτουμε όλο τον απαραίτητο εξοπλισμό σκαλωσιές, μηχανήματα, τριβεία. προκειμένου να πραγματοποιήσουμε με επιτυχία κάθε εργασία σε ψηλά και δύσκολα σημεία.

  ΘΕΡΜΟΠΡΟΣΟΨΕΙΣ

  ΜΟΝΩΣΕΙΣ

  Μόνωση ταρατσών

  Θερμομόνωση ταρατσών

  Το σύστημα Thermoprosopsis πέρα από τα άλλα του πλεονεκτήματα, παρέχει σημαντική εξοικονόμηση ενέργειας, πράγμα απαραίτητο, αφού σύντομα όλα τα κτίρια θα αποκτήσουν ενεργειακή ταυτότητα, σύμφωνα με τους Ευρωπαϊκούς κανονισμούς.

  Κατασκευές με γυψοσανίδες

  Ράφια

  Διάφορες κατασκευές γύψινες διακοσμήσεις

  Κρυφοί φωτισμοί θόλοι, κορνίζες, ροζετες

  Τζάκια επενδύσεις τζακιων

  ψευδοροφες χωρισματα ειμαστε έτοιμοι να προσφέρουμε λύσεις, αρμονικές με το περιβάλλον σας. Θα βρείτε ιδανικές λύσεις για την ανακαίνιση του χώρου σας, την επιλογή υλικών και προτάσεις σχεδιασμού, τη διακόσμηση δωματίων, και τη γενική διαμόρφωση των εσωτερικών & εξωτερικών χώρων.ειτε πρόκειτε για ιδιωτικούς χώρους ειτε για επαγγελματικούς σεβόμενοι τον προκαθορισμένο χρόνο.

  Καλέστε μας για μια δωρεάν εκτίμηση στο χώρο σας. Θα σας δώσουμε άμεσα, προσφορά περιγράφοντας αναλυτικά όλες τις εργασίες που θα πραγματοποιηθούν. Πιστέψτε μας, στην πιο συμφέρουσα τιμή της αγοράς!

  Εξυπηρετούμε από οπου μας ζητηθεί στην Χαλκιδικη Πελλα Ημαθία Λάρισα Θεσσαλονίκη Σέρρες Καβάλα Ξάνθη Κομοτηνή Αλεξανδρούπολη και πανελλαδικά για σοβαρές προτάσεις

  Με εκτίμηση

  ALEX CELIKA

  ΓΥΨΟΣΑΝΙΔΕΣ ΨΕΥΔΟΡΟΦΕΣ ΧΩΡΙΣΜΑΤΑ ΝΕΑ ΜΟΥΔΑΝΙΑ ΠΟΛΥΓΥΡΟΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ

  ΜΟΝΩΣΕΙΣ ΘΕΡΜΟΝΩΣΕΙΣ ΝΕΑ ΜΟΥΔΑΝΙΑ ΠΟΛΥΓΥΡΟΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ

  ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ ΝΕΑ ΜΟΥΔΑΝΙΑ ΠΟΛΥΓΥΡΟΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ

  ΕΛΑΙΟΧΡΩΜΑΤΙΣΜΟΙ ΤΕΧΝΟΤΡΟΠΙΕΣ ΝΕΑ ΜΟΥΔΑΝΙΑ ΠΟΛΥΓΥΡΟΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ

  ΓΥΨΙΝΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΝΕΑ ΜΟΥΔΑΝΙΑ ΠΟΛΥΓΥΡΟΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ

  ΓΥΨΙΝΕΣ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΕΙΣ ΝΕΑ ΜΟΥΔΑΝΙΑ ΠΟΛΥΓΥΡΟΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ

  Toggle
 • Κατηγορία: ΕΛΑΙΟΧΡΩΜΑΤΙΣΜΟΙ – ΤΕΧΝΟΤΡΟΠΙΕΣ - ΤΑΠΕΤΣΑΡΙΕΣ
  ΜΗΝΙΑΤΗ ΗΛΙΑ 2 - Κεφαλονιά
  6946382378
  ΜΟΝΩΣΕΙΣ - ΕΛΑΙΟΧΡΩΜΑΤΙΣΜΟΙ - ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ ΚΤΙΡΙΩΝ - ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΑ ΕΡΓΑ - ΓΕΝΙΚΑ ΜΕΡΕΜΕΤΙΑ

  Ο Γιάννης Πιγκούλης και οι εξειδικευμένοι τεχνίτες- συνεργάτες του, δραστηριοποιείται στο χώρο των ελαιοχρωματισμών και μονώσεων, αναλαμβάνοντας ανακαινίσεις και οικοδομικά μερεμέτια, προσφέροντάς σας ολοκληρωμένες λύσεις, ακόμα και στα πιο δύσκολα προβλήματα.

  Με έδρα του το Αργοστόλι Κεφαλονιάς, αναλαμβάνει κάθε είδους χρωματισμούς, τεχνοτροπίες, διακοσμήσεις, παντός είδους μονώσεις, ανακαινίσεις κτιρίων, επισκευές και συντηρήσεις οικίων αλλά και επαγγελματικών χώρων, παραδίδοντάς σας, ένα άψογα αισθητικά, κατασκευαστικά, εγγυημένο και ασφαλές, αποτέλεσμα.

  Η εμπειρία του, η συνεχής ενημέρωση του γύρω από τη σύγχρονη εξέλιξη των μεθόδων που αφορούν στον τομέα των χρωματισμών, της διακόσμησης και της ανάπτυξης νέων τεχνικών σε μοντέρνες αλλά και κλασσικές τεχνοτροπίες, η τεχνογνωσία και ο σύγχρονος μηχανικός εξοπλισμός, σε συνδυασμό με υλικά υψηλής ποιότητας και αντοχής επώνυμων εταιριών, προσφέρει στους πελάτες κατασκευές που ανταποκρίνονται στις ανάγκες τους και εναρμονίζονται με την αισθητική τους.

  Συνέπεια, επαγγελματισμός, άμεση παράδοση του έργου, σεβασμός στον πελάτη, εγγύηση εργασίας και ανταγωνιστικές τιμές σφραγίζουν τη δουλειά μας!!

  ελαιοχρωματιστης αργοστολι, κεφαλονια, κεφαλληνια / ελαιοχρωματισμοι αργοστολι, κεφαλονια, κεφαλληνια / τεχνοτροπιες αργοστολι, κεφαλονια, κεφαλληνια / μονωσεις αργοστολι, κεφαλονια, κεφαλληνια / παντος ειδους μονωσεις αργοστολι, κεφαλονια, κεφαλληνια / μονωσεις ταρατσων αργοστολι, κεφαλονια, κεφαλληνια / θερμομονωσεις αργοστολι, κεφαλονια, κεφαλληνια / θερμοπροσοψεις αργοστολι, κεφαλονια, κεφαλληνια / βαψιματα αργοστολι, κεφαλονια, κεφαλληνια / μπογιατζης αργοστολι, κεφαλονια, κεφαλληνια / οικοδομικες εργασιες αργοστολι, κεφαλονια, κεφαλληνια / ανακαινισεις κτιριων αργοστολι, κεφαλονια, κεφαλληνια / μερεμετια αργοστολι, κεφαλονια, κεφαλληνια / γενικα μερεμετια αργοστολι, κεφαλονια, κεφαλληνια
  Toggle
 • Κατηγορία: ΕΛΑΙΟΧΡΩΜΑΤΙΣΜΟΙ – ΤΕΧΝΟΤΡΟΠΙΕΣ - ΤΑΠΕΤΣΑΡΙΕΣ
  ΣΕΡΡΕΣ - Σέρρες
  6944673675
  ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ ΚΤΙΡΙΩΝ ΣΕΡΡΕΣ / Mypainting.gr /
  ΕΛΑΙΟΧΡΩΜΑΤΙΣΜΟΙ ΣΕΡΡΕΣ / ΤΕΧΝΟΤΡΟΠΙΕΣ ΣΕΡΡΕΣ / ΜΟΝΩΣΕΙΣ ΣΕΡΡΕΣ / ΓΥΨΟΣΑΝΙΔΕΣ ΣΕΡΡΕΣ

  Ο Παναγιώτης Ελευθεριάδης, με έδρα του τις Σέρρες του νομού Σερρών, έχοντας μια πορεία 30 ετών στο χώρο των ανακαινίσεων και δόμησης εσωτερικού και εξωτερικού χώρου, εγγυάται το αισθητικό και παράλληλα λειτουργικό αποτέλεσμα στον δικό σας επαγγελματικό ή ιδιωτικό χώρο, παρέχοντας υψηλής ποιότητας εργασίες και κατασκευές, που ικανοποιούν και τον πιο απαιτητικό πελάτη.

  Εφαρμόζοντας έξυπνες λύσεις για την πράσινη δόμηση σε κάθε σπίτι και εξοχική κατοικία καταφέρνει και δημιουργεί κατασκευές μοναδικής αισθητικής και λειτουργικότητας, που αντανακλούν το νέο κύμα της αρχιτεκτονικής και της εφαρμογή σχεδίων συνδυάζοντας νέες καινοτόμες ιδέες, επώνυμα πιστοποιημένα υλικά φιλικά προς το περιβάλλον και ολοκληρωμένες υπηρεσίες.

  Με πλήρη υπευθυνότητα, τεχνογνωσία, επαγγελματική συνείδηση, εμπειρία και σεβασμό στον πελάτη αναλαμβάνει κάθε εργασία που αφορά σε ελαιοχρωματισμούς, τεχνοτροπίες, κατασκευές με γυψοσανίδα, κάθε είδους επαλειφώμενης μόνωσης, θερμική κάλυψη κτιρίου και πατητής τσιμεντοκονίας, επιτυγχάνοντας το καλύτερο αποτέλεσμα στις καλύτερες τιμές της αγοράς!

  ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ:

  ανακαινισεις κτιριων σερρες, θεσσαλονικη / βαψιματα σερρες, θεσσαλονικη / μπογιατζης σερρες, θεσσαλονικη / βαφεας σερρες, θεσσαλονικη / τεχνοτροπιες σερρες, θεσσαλονικη / βαφη με πιστολι σερρες, θεσσαλονικη / κουφωματα σερρες, θεσσαλονικη / πορτες - πορτες αλουμινιου σερρες, θεσσαλονικη / γυψοσανιδες σερρες, θεσσαλονικη / γυψινες κατασκευες σερρες, θεσσαλονικη / επενδυση τζακιου σερρες, θεσσαλονικη / χωρισματα - οροφες σερρες, θεσσαλονικη / μονωσεις σερρες, θεσσαλονικη / επαλειφόμενες μονωσεις σερρες, θεσσαλονικη / στεγανωση δοματος σερρες, θεσσαλονικη / μονωση ταρατσας σερρες, θεσσαλονικη / θερμικη καλυψη κτιριου σερρες, θεσσαλονικη / ηχομονωση σερρες, θεσσαλονικη / πατητη τσιμεντοκονια σερρες, θεσσαλονικη / γενικα μερεμετια σερρες, θεσσαλονικη / ανακαινισεις σερρες, θεσσαλονικη

  https://www.youtube.com/user/stalitsa1000
  Toggle
 • Κατηγορία: ΕΛΑΙΟΧΡΩΜΑΤΙΣΜΟΙ – ΤΕΧΝΟΤΡΟΠΙΕΣ - ΤΑΠΕΤΣΑΡΙΕΣ
  ΓΕΡΑΣΙΜΟΥ ΣΚΛΑΒΟΥ 23 - Λάρισα
  6974821399
  ΕΛΑΙΟΧΡΩΜΑΤΙΣΜΟΙ - ΤΕΧΝΟΤΡΟΠΙΕΣ - ΓΕΝΙΚΑ ΜΕΡΕΜΕΤΙΑ - ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ - ΛΑΡΙΣΑ - ΘΕΣΣΑΛΙΑ

  Ο Ηλίας Πουρτσίδης δραστηριοποιείται στο χώρο των ελαιοχρωματισμών, αναλαμβάνοντας ελαιοχρωματισμούς κτιρίων, φρεσκαρίσματα, γενικά μερεμέτια και προτείνοντάς σας τεχνοτροπίες και ιδέες που θα αλλάξουν την οπτική και αισθητική του ιδιωτικού ή επαγγελματικού σας χώρου.

  Με έδρα του την Λάρισα, αναλαμβάνει εργασίες και σε όλη τη Θεσσαλία.

  Η εμπειρία του, η συνεχής ενημέρωση του γύρω από τη σύγχρονη εξέλιξη των μεθόδων που αφορούν στον τομέα των χρωματισμών, της διακόσμησης και της ανάπτυξης νέων τεχνικών σε μοντέρνες αλλά και κλασσικές τεχνοτροπίες, εγγυούνται ένα άψογο αποτέλεσμα.

  Ο συνδυασμός των υλικών υψηλής ποιότητας και αντοχής και της τέχνης, προσφέρει στους πελάτες κατασκευές που ανταποκρίνονται στις ανάγκες τους και εναρμονίζονται με την αισθητική τους.

  Συνέπεια, επαγγελματισμός, άμεση παράδοση του έργου, σεβασμός στον πελάτη, εγγύηση εργασίας και ανταγωνιστικές τιμές σφραγίζουν κάθε έργο που αναλαμβάνει.

  μπογιατζης λαρισα, θεσσαλια / ελαιοχρωματισμοι λαρισα, θεσσαλια / τεχνοτροπιες λαρισα, θεσσαλια / βαψιμο ντουλαπιων λαρισα, θεσσαλια / βαψιματα λαρισα, θεσσαλια / πατητη τσιμεντοκονια λαρισα, θεσσαλια / βαφη με πιστολι λαρισα, θεσσαλια / μερεμετια λαρισα θεσσαλια / γενικα μερεμετια λαρισα, θεσσαλια / φρεσκαρισματα λαρισα, θεσσαλια
  Toggle
 • Κατηγορία: ΕΛΑΙΟΧΡΩΜΑΤΙΣΜΟΙ – ΤΕΧΝΟΤΡΟΠΙΕΣ - ΤΑΠΕΤΣΑΡΙΕΣ
  ΜΑΡΑΘΩΝΟΜΑΧΩΝ 75 - ΕΓΛΥΚΑΔΑ - Πάτρα
  2610590378
  6988231947, 6977506544
  ΕΛΑΙΟΧΡΩΜΑΤΙΣΜΟΙ _ ΤΕΧΝΟΤΡΟΠΙΕΣ _ ΜΟΝΩΣΕΙΣ _ ΣΤΕΓΑΝΩΣΕΙΣ _ ΠΑΤΡΑ _ ΑΧΑΙΑ _ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

  Ο Νίκος Σπυρόπουλος σε συνεργασία με τους γιούς του Γιάννη και Κωνσταντίνο και μια ομάδα εξιδεικευμένων τεχνιτών δραστηριοποιούνται στο χώρο των ελαιοχρωματισμών και μονώσεων αναλαμβάνοντας εργασίες σε Πάτρα, Αχαία αλλά και στην ευρύτερη περιοχή της Πελοποννήσου, προσφέροντάς σας καινοτόμες ιδέες και λύσεις για τον ιδιωτικό ή επαγγελματικό σας χώρο.

  Με πλήρη υπευθυνότητα, τεχνογνωσία, επαγγελματική συνείδηση, εμπειρία και σεβασμό στον πελάτη αναλαμβάνουμε κάθε εργασία στο χώρο της οικοδομής, επιτυγχάνοντας το καλύτερο αποτέλεσμα στις καλύτερες τιμές της αγοράς.

  Αναλαμβάνουμε ελαιοχρωματισμούς, με ιδιαίτερους συνδυασμούς χρωμάτων αλλά και κάθε είδουςτεχνοτροπίεςαναδεικνύοντας τον εσωτερικό και εξωτερικό, επαγγελματικό ή ιδιωτικό σας χώρο.

  Αναλαμβάνουμε επίσηςανακαινίσεις και αναπαλαιώσεις κτιρίων, καθώς και μονώσειςκάθε είδους, θερμομονώσεις, θερμοπροσόψεις, μονώσεις ταρατσών, στεγανώσεις, χρησιμοποιώντας τα πλέον εξελιγμένα οικολογικά υλικά και προϊόντα.

  Η άριστη ποιότητα εργασίας και η συνεχής ενημέρωση για νέες τεχνολογίες- υλικά - εξοπλισμό, αποτελούν σφραγίδα της δουλειάς μας προσδίδοντας αξία στο αποτέλεσμα κάθε έργου που αναλαμβάνουμε.

  χρωματισμοι πατρα, αχαια, πελοποννησος

  βαψιματα πατρα, αχαια, πελοποννησος

  στεγανωσεις πατρα, αχαια, πελοποννησος

  μονωσεις ταρατσων πατρα, αχαια, πελοποννησος

  ελαιοχρωματισμοι πατρα, αχαια, πελοποννησος

  τεχνοτροπιες πατρα, αχαια, πελοποννησος

  ανακαινισεις πατρα, αχαια, πελοποννησος

  μονωσεις καθε ειδους πατρα, αχαια, πελοποννησος

  μονωσεις ταρατσων πατρα, αχαια, πελοποννησος

  θερμοπροσοψεις πατρα, αχαια, πελοποννησος

  θερμομονωσεις πατρα, αχαια, πελοποννησος

  επισκευες κτιριων πατρα, αχαια, πελοποννησος

  συντηρησεις κτιριων πατρα, αχαια, πελοποννησος

  Toggle
 • Κατηγορία: ΕΛΑΙΟΧΡΩΜΑΤΙΣΜΟΙ – ΤΕΧΝΟΤΡΟΠΙΕΣ - ΤΑΠΕΤΣΑΡΙΕΣ
  ΚΥΠΡΑΙΟΥ 1 - Ελευσίνα
  6982560333
  Η επιχείρηση του κ. Ζιώγα Ηλία εδρεύει στην Ελευσίνα και δραστηριοποιείται στο χώρο της οικοδομής και των χρωμάτων.

  Χρησιμοποιούμε τα ποιοτικότερα υλικά και αναλαμβάνουμε υπεύθυνα εργασίες σε οικίες και επαγγελματικούς χώρους.

  γυψοσανίδες (ειδικές κατασκευές παντός τύπου)

  ελαιοχρωματισμοί

  ανακαινίσεις χώρων (οικίες - επαγγελματικοί χώροι)

  τεχνοτροπίες

  ειδικές κατασκευές

  Καλέστε μας για μια ΔΩΡΕΑΝ εκτίμηση στο χώρο σας !!!

  Ποιοτική εργασία στις οικονομικότερες τιμές...

  Μπορείτε να μας βρείτε και μέσω facebook:www.facebook.com/ΒΖΙΩΓΑΣ-ΓΥΨΟΣΑΝΙΔΕΣ-ΕΛΑΙΟΧΡΩΜΑΤΙΣΜΟΙ-526721600704556

  ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ

  Φιλικά,
  Ζιώγας Ηλίας
  Toggle
 • Κατηγορία: ΤΕΧΝΙΚΕΣ – ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ – ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ – ΑΝΑΠΑΛΑΙΩΣΕΙΣ
  ΜΑΧΗΣ ΚΡΗΤΗΣ 101 - ΚΑΜΙΝΙΑ - Ηράκλειο
  2810333305
  6944520684
  Η Επισκευαστική Κρήτης ιδρύθηκε το 1999, οραματιζόμενη μια μορφή εξυπηρέτησης με βασικό γνώμονα τις πραγματικές ανάγκες σας στο κομμάτι της επισκευής και της κατασκευής. Κατάφερε να παντρέψει την τεχνολογία και την τεχνογνωσία με την καθημερινότητα και αυτός είναι ένας από τους βασικούς λόγους της ανοδικής πορείας της. Εξυπηρετεί από μικρές βλάβες που δυσκολεύουν τη καθημερινή ροή της ζωής σας και αφορούν υδραυλικά, ηλεκτρολογικά, αλουμίνια, ξυλουργικά, οικοδομικά, μονώσεις, ελαιοχρωματισμούς, κλιματισμό, όπως και παντός τύπου επισκευές, μέχρι να κατασκευαστεί το σπίτι ή το κατάστημα σας.

  Συνεργάζεται με μεγάλες, αξιόπιστες εταιρείες της αγοράς, που σφραγίζουν με το όνομα τους την ποιότητα και την διαχρονικότητα των προϊόντων τους (Calpak, Intertherm, Χρωτέξ, Cerezit κ.α.) . Με την εμπιστοσύνη που δείχνετε στην Επισκευαστική Κρήτης, θα καταφέρει και στο μέλλον να σας παρέχει όσο το δυνατόν πιο ασφαλείς και αξιόπιστες υπηρεσίες, πιστοποιημένες και με γραπτή εγγύηση ποιότητας!

  Συντηρήσεις καυστήρων

  Ξυλεία κουζίνες ντουλάπες,πέργκολες

  Τζάμια - Κρύσταλλα, Καθρέπτες

  Ψυκτικοί - Ψυκτικές Εγκαταστάσεις

  Αποφράξεις

  Υδραυλικοί - Υδραυλικές Εγκαταστάσεις θέρμανση,Αποχέτευση

  Εμπορεία

  ΗΛΙΑΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ CALPAK

  Κεντρικά συστήματα ζεστού νερού

  φωτοβολτα'ικα,λέβιτες καυστήρες,κληματισμός,κουφώματα αλουμινίου ΕΤΕΜ κ.α

  Επισκεφθείτε μας και μέσω facebook στην ηλεκτρονική διεύθυνση: www.facebook.com/ΕΠΙΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ-ΚΡΗΤΗΣ-ΚΟΥΤΕΝΤΑΚΗΣ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ-164015550319448

  Toggle
 • Κατηγορία: ΚΑΥΣΤΗΡΕΣ
  ΑΓΙΟΥ ΣΤΥΛΙΑΝΟΥ 2 - ΠΟΛΙΧΝΗ - Θεσσαλονίκη
  6972167884
  Η εταιρία μας εδρεύει στην Πολίχνη Θεσσαλονίκης και δραστηριοποιείται εδώ και πολλά χρόνια στον χώρο της ανακαίνισης κτιριών - ελαιοχρωματισμούς.

  Τεχνοτροπίες

  Ταπετσαρίες

  Σοβατίσματα

  Μερεμέτια
  Toggle
 • Κατηγορία: ΧΡΩΜΑΤΟΠΩΛΕΙΑ – ΣΙΔΗΡΙΚΑ
  ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ 53 - ΕΥΚΑΡΠΙΑ - Θεσσαλονίκη
  2311241733
  6936660377
  Οικολογικά χρώματα, Ευκαρπία

  Χρώματα - βερνίκια, Ευκαρπία

  Υδραυλικές εργασίες, Ευκαρπία

  Ηλεκτρολογικές εργασίες, Ευκαρπία

  Βάψιμο κατοικιών

  Βάψιμο επαγγελματικών χώρων

  Σιδηρικά

  Αλουμινοκατασκευές

  Σιδηροκατασκευές

  Υδραυλικές εργασίες

  Ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις

  Μονωτικά & Στεγανωτικά υλικά

  Οικοδομικά υλικά

  Στο κατάστημά μας θα βρείτε μεγάλη γκάμα προϊόντων για οικοδομές και άλλες εργασίες σε τιμές Έκπληξη!

  Kraft, Οικολογικα Χρωματα, Isomat

  ΕξυπηρετούμεΘεσσαλονίκη, Κεντρική Μακεδονία.

  Ωράριο λειτουργίας

  Καθημερινά ανοικτά 07.00 -21.00

  Σάββατο 07.00 -16.00

  Toggle
 • Κατηγορία: ΕΛΑΙΟΧΡΩΜΑΤΙΣΜΟΙ – ΤΕΧΝΟΤΡΟΠΙΕΣ - ΤΑΠΕΤΣΑΡΙΕΣ
  ΑΓΙΑ ΚΥΡΙΑΚΗ - Ναύπλιο
  6938629282
  Η επιχείρηση του κ. ΠΑΤΣΙΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ, βρίσκεται στο Ναύπλιο.

  Ο κ. ΠΑΤΣΙΟΣ διαθέτει πολυετή εμπειρία στο χώρο των ελαιοχρωματισμών.

  Υπηρεσίες

  Ελαιοχρωματισμοί

  Τεχνοτροπίες

  Φρεσκαρίσματα

  Θερμομονώσεις

  Ανακαινίσεις

  Ταπετσαρίες

  Τιμές προσιτές.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΕΛΑΙΟΧΡΩΜΑΤΙΣΜΟΙ – ΤΕΧΝΟΤΡΟΠΙΕΣ - ΤΑΠΕΤΣΑΡΙΕΣ
  ΠΥΡΓΕΛΛΑ - Άργος
  2751062881
  6944935449
  Η επιχείρηση ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΗΤΣΑΚΟΣ εδρεύει στην περιοχή Πυργέλλα Άργους.

  Οι υπηρεσίες μας περιλαμβάνουν ελαιοχρωματισμούς, μερεμέτια, ανακαινίσεις, αναπαλαιώσεις, βαψίματα, τεχνοτροπίες, σεεξωτερικούς χώρους, πολυκατοικίες, βίλες, σπίτια, ξενοδοχεία, εργοστάσια,μεζονέτες, εξοχικές κατοικίες, καταστήματα, γραφεία, δημοσίους χώρους.

  Αναλαμβάνουμε την εργασία μας με επιμέλεια, αξιοπιστία, με σύγχρονo εξοπλισμό, γρήγορο χρόνο παράδοσης και σε ανταγωνιστικές τιμές.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΕΛΑΙΟΧΡΩΜΑΤΙΣΜΟΙ – ΤΕΧΝΟΤΡΟΠΙΕΣ - ΤΑΠΕΤΣΑΡΙΕΣ
  ΚΑΛΛΙΟΥ 6 - Λαμια
  2231034818
  6984458803
  ΒΑΦΕΙΑΔΗΣ ΘΩΜΑΣ

  ΕΛΑΙΟΧΡΩΜΑΤΙΣΤΗΣ ΛΑΜΙΑ ΕΛΑΙΟΧΡΩΜΑΤΙΣΤΕΣ ΛΑΜΙΑ ΦΘΙΩΤΙΔΑ ΦΩΚΙΔΑ ΕΥΡΥΤΑΝΙΑ

  ΕΛΑΙΟΧΡΩΜΑΤΙΣΜΟΙ ΤΕΧΝΟΤΡΟΠΙΕΣ ΛΑΜΙΑ ΦΘΙΩΤΙΔΑ ΦΩΚΙΔΑ ΕΥΡΥΤΑΝΙΑ ΑΜΦΙΣΣΑ ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ

  ΘΕΡΜΟΜΟΝΩΣΕΙΣ ΘΕΡΜΟΠΡΟΣΟΨΕΙΣ ΛΑΜΙΑ ΦΘΙΩΤΙΔΑ ΦΩΚΙΔΑ ΕΥΡΥΤΑΝΙΑ ΑΜΦΙΣΣΑ ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ

  Η επιχείριση ΒΑΦΕΙΑΔΗΣ ΘΩΜΑΣ που εδρεύει στην Λαμία , εδώ και πολλά χρόνια δραστηριοποιείται στο χώρο των ελαιοχρωμστισμών,και στις Μονώσεις θερμοπροσόψεις Στα χρόνια της πορείας του, η τεχνική του, ΒΑΦΕΙΑΔΗ ΘΩΜΑ αφήνει την τέχνη της σε πολλά κτήρια σε ολο το νομό της Φθιώτιδας στη Λαμία και πανελλαδικά παρεμβάσεις, που κερδίζουν τον χρόνο.

  Εξάλλου, αυτή είναι και η μοναδικότητά του, για την οποία τον εμπιστεύονται σταθερά οι πελάτες τους: Δημιουργεί τέχνη για τον χώρο, και όχι χώρο για την τέχνη. Προσφέρουμε εργασίες χρωματισμού και φρεσκαρίσματος για οποιοδήποτε χώρο…

  Μοναδικούς συνδυασμούς χρωμάτων.

  Διαθέτουμε όλο τον απαραίτητο εξοπλισμό σκαλωσιές, μηχανήματα, τριβεία. προκειμένου να πραγματοποιήσουμε με επιτυχία κάθε εργασία σε ψηλά και δύσκολα σημεία.

  Καλέστε μας για μια δωρεάν εκτίμηση στο χώρο σας. Θα σας δώσουμε άμεσα, προσφορά περιγράφοντας αναλυτικά όλες τις εργασίες που θα πραγματοποιηθούν. Πιστέψτε μας, Στην πιο συμφέρουσα τιμή της αγοράς!

  Η έναρξη, η εκτέλεση και η ολοκλήρωση των εργασιών πραγματοποιείται πάντα στα προσυμφωνημένα χρονικά περιθώρια, με συνέπεια και υπευθυνότητα.

  Αναλαμβάνουμε κάθε είδους βαψίματα.

  Χρησιμοποιώντας τα πιο μοντέρνα υλικά και μηχανήματα, δημιουργούμε άριστα αποτελέσματα που θα σας εκπλήξουν. Με μοντέρνες τεχνικές βρίσκουμε πάντα την κατάλληλη λύση για κάθε έργο.

  Ανακαινίσεις, ελαιοχρωματισμοί σε προσόψεις κτιρίων, εσωτερικοί και εξωτερικοί χώροι, πολυκατοικίες, βίλες, σπίτια, ξενοδοχεία, εργοστάσια, μεζονέτες, εξοχικές κατοικίες, καταστήματα , γραφεία , δημόσια κτήρια,. τεχνοτροπίες, (Στούκο Βενετσιάνο). Stucco Veneziano, Spatula i, πατίνες, τεχνοτροπίες με σφουγγάρια κρακελε τεχνοτροπια

  Σπατουλαριστα

  Λάκκες

  Συνεργαζόμαστε με τις πιο γνωστές εταιρείες χρωμάτων.

  Χρησιμοποιούμε για το βάψιμο άριστης ποιότητας υλικά, πλαστικά οικολογικά η βιολογικά, ανθεκτικά μονωτικά η ακρυλικά χρώματα. Με τα καλύτερα αποτελέσματα για κάθε επιφάνεια και για όλες τις καιρικές συνθήκες

  Χαμηλές Τιμές & Άμεση Εξυπηρέτηση παρέχει το εξειδικευμένο προσωπικό μας από οπου μας ζητηθει στην Λαμία Φθιώτιδα Αμφισσα Φωκίδα Ευρυτανία και πανελλαδικά για σοβαρές προτάσεις

  Υλικά Υψηλής Ποιότητας & Αισθητικής

  Σύγχρονα Μηχανήματα & Μοντέρνες Τεχνικές

  Επιμελημένη & Καθαρή Εργασία

  ΜΟΝΩΣΕΙΣ

  Οι μονωσεις ταρατσων - κτιριων αποτελουν σημαντικο παραγοντα για την επιτευξη θερμικης ανεσης για τους ενοικους.Η μονωση μειωνει την ανεπιθυμητη απωλεια θερμοτητας και μπορει να μειωσει τις ενεργειακες απαιτησεις των συστηματων θερμανσης και ψυξης.Οι μονωσεις μπορει να περιλαμβανουν μονωτικα υλικα που χρησιμοποιουνται για να επιβραδυνουν την απωλεια θερμοτητας αλλά μπορεί επίσης να περιλαμβάνει μια σειρά από σχέδια και τεχνικές για την αντιμετώπιση των κύριων τρόπων μεταφοράς θερμότητας - α) αγωγιμότητα, β) ακτινοβολία .

  Υγρομονώσεις στεγανοποιήσεις υπογείων

  Θερμομονώσεις - Θερμοπροσόψεις. Τι είναι η θερμοπρόσοψη ή εξωτερική θερμομόνωση;

  Θερμοπρόσοψη ή εξωτερική θερμομόνωση είναι η θερμομόνωση των όψεων ενός σπιτιού από την εξωτερική τους πλευρά. Ο πιο σωστός όρος είναι θερμοπρόσοψη, γιατί αφορά μόνο τις προσόψεις. Θερμοπρόσοψη λοιπόν είναι ένας μονωτικός προστατευτικός μανδύας που περιβάλλει τις όψεις του κτιρίου προστατεύοντάς το από την έκθεση σε δυσμενείς κλιματολογικούς παράγοντες και προσδίδει υψηλή αισθητική αξία. Επικοινωνήστε μαζί μας για να επωφεληθείτε συνέπεια, ποιότητα, στις καλύτερες τιμές.

  Ευχαριστούμε για την πολυετή εμπιστοσύνη που μας δείχνετε.

  Με εκτίμηση

  ΒΑΦΕΙΑΔΗΣ ΘΩΜΑΣ

  Ο ελαιοχρωματιστης της Λαμία και Φθιώτιδας
  Toggle
 • Κατηγορία: ΕΠΙΠΛΑ
  ΚΑΛΑΜΑΤΑ - Καλαμάτα
  6942016388
  Με πολύχρονη πείρα αναλαμβάνουμε παλετοκατασκευές καθώς και άλλες έξυπνες κατασκευές και αναπαλαιώσεις επίπλων.

  Επίσης αναλαμβάνουμε ελαιοχρωματισμούς και μονώσεις.

  Toggle
 • Κατηγορία: ΕΛΑΙΟΧΡΩΜΑΤΙΣΜΟΙ – ΤΕΧΝΟΤΡΟΠΙΕΣ - ΤΑΠΕΤΣΑΡΙΕΣ
  ΑΓΙΟΥ ΙΩΑΝΝΟΥ 4 - Αγιος Δημήτριος
  2102832775,2111836044
  6974485599, 6972295911
  Με πολύχρονη πείρα αναλαμβάνουμε παντός τύπου ελαιοχρωματισμούς, ανακαινίσεις, μονώσεις ταρατσών, τεχνοτροπίες, τεχνικές με χρώματα.

  Χρησιμοποιούμε άριστης ποιότητας υλικά, πλαστικά οικολογικά και ακρυλικά χρώματα ελληνικών και ξένων εταιρειών.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΕΛΑΙΟΧΡΩΜΑΤΙΣΜΟΙ – ΤΕΧΝΟΤΡΟΠΙΕΣ - ΤΑΠΕΤΣΑΡΙΕΣ
  ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ 54 - Γλυφάδα
  6947806193
  Το Paints World είναι αυτό που χρειάζεται το σπίτι σας, η βεράντα σας ή ο χώρος εργασίας σας.

  Με 35 χρόνια εμπειρίας είσαστε σίγουροι, ότι το αποτέλεσμα εργασιών στο χώρο σας θα είναι κορυφαίο.

  Από ένα απλό βάψιμο, έως τις πιο ειδικευμένες εργασίες τεχνοτροπιών, μονώσεων, τσιμεντοκονίας ή άλλων ειδικών εργασιών, θα έχετε αυτό που ζητάτε.

  Ο συνδυασμός κορυφαίας επιλογής υλικών, ειδικευμένων αργίλιων, και έμπειρου προσωπικού υπό την εποπτεία μας, σας δίνει τη σιγουριά της επιλογή σας.

  Το Paints World χρησιμοποιεί μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας για να έχει την καλύτερη απόδοση και ποιότητα. Επίσης σας προσφέρει τις καλύτερες επιλογές σε χρώματα, βερνίκια, λάκες, τεχνοτροπίες, συμβουλές.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΕΛΑΙΟΧΡΩΜΑΤΙΣΜΟΙ – ΤΕΧΝΟΤΡΟΠΙΕΣ - ΤΑΠΕΤΣΑΡΙΕΣ
  ΦΙΛΩΤΙ - Νάξος
  2285031957
  6945402755
  ΒΡΟΥΤΣΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ

  ΕΛΑΙΟΧΡΩΜΑΤΙΣΤΗΣ ΝΑΞΟΥ

  ΕΛΑΙΟΧΡΩΜΑΤΙΣΜΟΙ ΤΕΧΝΟΤΡΟΠΙΕΣ ΝΑΞΟΣ

  Η επιχείριση ΒΡΟΥΤΣΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ που εδρεύει στο Φιλώτι της Νάξου δραστηριοποείται στο χώρο της οικοδομής και των χρωμάτων εδώ και πολλά χρόνια, οτι αφορά και έχει να κάνει με το χρώμα, το βάψιμο κατοικιών, εξοχικών κατοικιών και επαγγελματικών χώρων.

  Η διάρκεια μας στο χρόνο μαρτυρεί την ποιότητα και το μεράκι γι’ αυτό που κάνουμε!

  Προσφέρουμε εργασίες χρωματισμού και φρεσκαρίσματος για οποιοδήποτε χώρο.

  Διαθέτουμε όλο τον απαραίτητο εξοπλισμό σκαλωσιές, μηχανήματα, τριβεία, προκειμένου να πραγματοποιήσουμε με επιτυχία κάθε εργασία σε ψηλά και δύσκολα σημεία. Επιλέγετε τους χρωματισμούς που επιθυμείτε, συμβουλεύεστε, εφόσον υπάρχει ανάγκη, και εμάς και ξεκινάμε την αισθητική ανανέωση του χώρου σας.

  Καλέστε μας για μια δωρεάν εκτίμηση στο χώρο σας. Θα σας δώσουμε άμεσα προσφορά περιγράφοντας αναλυτικά όλες τις εργασίες που θα πραγματοποιηθούν. Πιστέψτε μας, Στην πιο συμφέρουσα τιμή της αγοράς! Σας δίνουμε τη λύση ώστε να φρεσκάρετε και να ομορφύνετε με οποιαδήποτε τεχνοτροπία και το δικό σας σπίτι με πολύ λίγα χρήματα από επαγγελματία χωρίς να χρειαστεί να αναστατώσετε όλο σας το νοικοκυριό.

  Τα συνεργεία μας αποτελούνται από έμπειρο προσωπικό που δίνει μεγάλη έμφαση στην καθαριότητα γνώμονας μας το καλύτερα δυνατό αποτέλεσμα και εξυπηρετεί αμεσα από οπου μας ζητηθεί στην Νάξο, Πάρο, Αντίπαρο, Αστυπάλαια, Κουφονήσια, Δονούσα και Σχοινούσα.

  Η έναρξη, η εκτέλεση και η ολοκλήρωση των εργασιών πραγματοποιείται πάντα στα προσυμφωνημένα χρονικά περιθώρια, με συνέπεια και υπευθυνότητα.

  Αναλαμβάνουμε κάθε είδους βαψίματα.

  Ανακαινίσεις, ελαιοχρωματισμοί σε προσόψεις κτιρίων, εσωτερικοί και εξωτερικοί χώροι, πολυκατοικίες, βίλες, σπίτια, ξενοδοχεία, εργοστάσια, μεζονέτες, εξοχικές κατοικίες, καταστήματα, γραφεία, δημόσια κτήρια, τεχνοτροπίες, (Στούκο Βενετσιάνο), σπατουλαριστα Λάκκες Διαθέτουμε μια μεγάλη ποικιλία decor γερμανικής και ελληνικής εισαγωγής, σε πληθώρα αποχρώσεων και σχεδίων (africa, stucco veneziano, courasanit κ.ά.)

  Συνεργαζόμαστε με τις πιο γνωστές εταιρείες χρωμάτων.

  Χρησιμοποιούμε για το βάψιμο άριστης ποιότητας υλικά, πλαστικά οικολογικά η βιολογικά , ανθεκτικά μονωτικά η ακρυλικά χρώματα. Με τα καλύτερα αποτελέσματα για κάθε επιφάνεια και για όλες τις καιρικές συνθήκες. Υλικά Υψηλής Ποιότητας & Αισθητικής.

  Σύγχρονα Μηχανήματα & Μοντέρνες Τεχνικές

  Επικοινωνήστε μαζί μας για να επωφεληθείτε συνέπεια, ποιότητα, στις καλύτερες τιμές.

  Ευχαριστούμε για την πολυετή εμπιστοσύνη που μας δείχνετε.

  Με εκτίμηση

  ΒΡΟΥΤΣΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ

  Toggle
 • Κατηγορία: ΕΛΑΙΟΧΡΩΜΑΤΙΣΜΟΙ – ΤΕΧΝΟΤΡΟΠΙΕΣ - ΤΑΠΕΤΣΑΡΙΕΣ
  ΚΑΛΑΜΙΤΣΙ - Λευκάδας
  2645099413,2645024348
  6974872248
  ΚΑΡΥΔΗΣ ΦΩΤΗΣ - ΕΛΑΙΟΧΡΩΜΑΤΙΣΜΟΙ ΤΕΧΝΟΤΡΟΠΙΕΣ

  Η επιχείριση ΚΑΡΥΔΗΣ ΦΩΤΙΟΣ που εδρεύει στην Λευκάδα στο Καλαμίτσι, εδώ και πολλά χρόνια δραστηριοποιείται στο χώρο των ελαιοχρωμστισμών. Στα χρόνια της πορείας του, η τεχνική του, ΚΑΡΥΔΗ ΦΩΤΗ αφήνει το αποτύπωμά της σε πολλά κτήρια σε ολο το νησί της Λευκάδας με ανεπιτήδευτες παρεμβάσεις, που κερδίζουν τον χρόνο.

  Εξάλλου, αυτή είναι και η μοναδικότητά του, για την οποία τον εμπιστεύονται σταθερά οι πελάτες τους: Δημιουργεί τέχνη για τον χώρο, και όχι χώρο για την τέχνη. Δηλαδή, προσαρμόζει την εμπειρία του και τις εξειδικευμένες τεχνικές που εφαρμόζει σε κάθε χώρο, κλασικής αισθητικής ή μοντέρνου στιλ, δημιουργώντας αρμονικά σύνολα που κάνουν τους χώρους προέκταση της προσωπικότητάς μας. Μοναδικούς συνδυασμούς χρωμάτων. Προσφέρουμε εργασίες χρωματισμού και φρεσκαρίσματος για οποιοδήποτε χώρο…

  Διαθέτουμε όλο τον απαραίτητο εξοπλισμό σκαλωσιές, μηχανήματα, τριβεία. προκειμένου να πραγματοποιήσουμε με επιτυχία κάθε εργασία σε ψηλά και δύσκολα σημεία.

  Καλέστε μας για μια δωρεάν εκτίμηση στο χώρο σας. Θα σας δώσουμε άμεσα, προσφορά περιγράφοντας αναλυτικά όλες τις εργασίες που θα πραγματοποιηθούν. Πιστέψτε μας, Στην πιο συμφέρουσα τιμή της αγοράς!

  Η έναρξη, η εκτέλεση και η ολοκλήρωση των εργασιών πραγματοποιείται πάντα στα προσυμφωνημένα χρονικά περιθώρια, με συνέπεια και υπευθυνότητα.

  Αναλαμβάνουμε κάθε είδους βαψίματα.

  Χρησιμοποιώντας τα πιο μοντέρνα υλικά και μηχανήματα, δημιουργούμε άριστα αποτελέσματα που θα σας εκπλήξουν. Με μοντέρνες τεχνικές βρίσκουμε πάντα την κατάλληλη λύση για κάθε έργο.

  Πατητή τσιμεντοκονία.

  Ανακαινίσεις, ελαιοχρωματισμοί σε προσόψεις κτιρίων, εσωτερικοί και εξωτερικοί χώροι, πολυκατοικίες, βίλες, σπίτια, ξενοδοχεία, εργοστάσια, μεζονέτες, εξοχικές κατοικίες, καταστήματα , γραφεία , δημόσια κτήρια,. τεχνοτροπίες, (Στούκο Βενετσιάνο). Stucco Veneziano, Spatula i, πατίνες, τεχνοτροπίες με σφουγγάρια κρακελε τεχνοτροπια

  σπατουλαριστα

  Λάκκες

  Συνεργαζόμαστε με τις πιο γνωστές εταιρείες χρωμάτων.

  Χρησιμοποιούμε για το βάψιμο άριστης ποιότητας υλικά, πλαστικά οικολογικά η βιολογικά, ανθεκτικά μονωτικά η ακρυλικά χρώματα. Με τα καλύτερα αποτελέσματα για κάθε επιφάνεια και για όλες τις καιρικές συνθήκες

  Χαμηλές Τιμές & Άμεση Εξυπηρέτηση παρέχει το εξειδικευμένο προσωπικό μας από οπου μας ζητηθει στην Λευκάδα

  Υλικά Υψηλής Ποιότητας & Αισθητικής

  Σύγχρονα Μηχανήματα & Μοντέρνες Τεχνικές

  Επιμελημένη & Καθαρή Εργασία

  Επικοινωνήστε μαζί μας για να επωφεληθείτε συνέπεια, ποιότητα, στις καλύτερες τιμές.

  Ευχαριστούμε για την πολυετή εμπιστοσύνη που μας δείχνετε

  Με εκτίμηση

  ΚΑΡΥΔΗΣ ΦΩΤΗΣ, ο ελαιοχρωματιστης της ΛΕΥΚΑΔΑΣ

  Ελαιοχρωματισμοί - ελαιοχρωματιστες Λευκάδα

  Τεχνοτροπίες ελαιοχρωματισμών Λευκάδα

  Μερεμέτια Λευκάδα

  Λάκκες Λευκάδα

  Βάψιμο κατοικιών Λευκάδα

  Βάψιμο κτηρίων Λευκάδα

  Ελαιοχρωματιστής της Λευκάδας

  Εργολάβος ελαιοχρωματισμών Λευκάδα

  Μπογιατζής στη Λευκάδα

  Χρώματα και διακοσμήσεις Λευκάδα
  Toggle
προηγούμενη 1 από 19 επόμενη
Διαφημιστείτε εδώ