noscript image for google
 • Κατηγορία: ΜΕΤΑΛΛΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ
  ΑΓΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ 13-15, ΠΑΛΑΙΟΧΩΡΙ - Μάνδρα
  2293022900
  6937341668
  - Κατασκευές αλουμινίου
  - Σιδηροκατασκευές
  - Γύψινες κατασκευές
  Toggle
 • Κατηγορία: ΤΕΧΝΙΚΕΣ – ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ – ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ – ΑΝΑΠΑΛΑΙΩΣΕΙΣ
  Λ.ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ 35 - Κορωπί
  2106628760,2106628761,2106628762
  Η ΕΤΑΙΡΙΑ TEMPO REALE ΕΙΝΑΙ ΑΝΩΝΥΜΗ ΤΕΧΝΙΚΗ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ Η ΟΠΟΙΑ ΙΔΡΥΘΗΚΕ ΤΟΝ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟ ΤΟΥ 2002 ΜΕ ΕΔΡΑ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΔΡΕΑ ΛΟΥΝΤΖΗ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΜΕΛΕΤΗ,ΕΠΙΒΛΕΨΗ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΠΑΣΗΣ ΦΥΣΕΩΣ ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΩΝ ΚΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΜΗΧΑΝΟΛΟΓΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ.
  Η ΤΕΧΝΟΓΝΩΣΙΑ ΤΩΝ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΣΕ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ ΜΑΣ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΑΛΗΨΗ ΜΕΓΑΛΩΝ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΓΚΑΙΡΗ ΚΑΙ ΑΡΤΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΤΟΥΣ.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΑΛΟΥΜΙΝΙΑ – ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ
  ΠΑΤΡΙΑΡΧΟΥ ΙΩΑΚΕΙΜ 15 - Ταύρος
  2103462995
  6977655340
  Από το 1979 είμαστε στην αγορά κατασκευής κουφωμάτων αλουμινίου. Η πολυετή πείρα μας, η συνέπεια του χρόνου παράδοσης αλλά και η ποιότητα των κατασκευών μας, μας καθιέρωσαν στον χώρο του αλουμινίου.
  - Πόρτες, παράθυρα με διπλά κρύσταλλα
  - Αντικατάσταση χωρίς μερεμέτια
  - Τοποθετούνται απ ευθείας στην παλιά κάσα
  - Σίτες
  - Επισκευές αλουμινίου
  - Κλειδαριές ασφαλείας στα συρόμενα κουφώματα
  - Πλαστικά ρολά αντικατάσταση
  - Πρόσθετες κλειδαριές ασφαλείας στα συρόμενα και ανοιγόμενα κουφώματα
  Toggle
 • Κατηγορία: ΑΛΟΥΜΙΝΙΑ – ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ
  ΠΕΛΑΣΓΩΝ 1 - Περιστέρι
  80011676767,2105026069
  6980236170
  ΕΔΡΑ: Ναυαρίνου 55, Πετρούπολη

  Η εταιρεία "Κλιάπος Κων/νος" ιδρύθηκε το 2007 από τον Κλιάπο Κων/νο ο οποίος έχει πείρα 15 ετών με πτυχίο στην Αρχιτεκτονική διακόσμηση και στις κατασκευές όλων των κουφωμάτων αλουμινίου, σιδήρου και ειδικών κατασκευών.

  Το εργαστήρι μας βρίσκεται στο Περιστέρι, Πελασγών 1, όπου μπορείτε να μας βρείτε. Η ειδικότητα μας είναι η κατασκευή και τοποθέτηση κουφωμάτων αλουμινίου θωρακισμένων θυρών. Επίσης, αναλαμβάνουμε πάσης φύσεως επισκευές - μερεμέτια στον κλάδο αυτό. Η συνεργασία με την εταιρεία Profilco α.ε. μας παρέχει άριστη ποιότητα, αισθητική και το κυριότερο ασφάλεια για να μπορούμε να κοιμόμαστε πιο ήσυχοι. Τα εξαρτήματα των κουφωμάτων είναι αποκλειστικά της εταιρείας Profilco, με την εγγύηση της αντοχής και της ασφάλειας. Το επίτευγμα μας είναι η απόλυτη εξυπηρέτηση των πελατών ενώ στόχος μας είναι οι προσιτές τιμές και οι προσφορές για τις οποίες θα ενημερώνονται οι πελάτες μέσω του site μας.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ
  ΜΟΥΔΑΝΙΑ - Χαλκιδικής
  2373025550
  6976438759
  Εσωτερικά-εξωτερικά κουφώματα-θωρακισμένες πόρτες-προστατευτικά κάγκελα αλουμινίου-ιταλικά έπιπλα κουζίνας -πατώματα laminate-κάγκελα τύπου inox.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΞΥΛΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ
  ΚΥΚΛΑΔΩΝ 35 - Αγία Παρασκευή
  2106523181
  6945135395
  Η επιχείρησή μας διαθέτει σύγχρονα εργοστασιακό και τεχνολογικό εξοπλισμό. Όλα τα έπιπλα κατασκευάζονται στην επιχείρηση μας, όπου η μακροχρόνια τεχνογνωσία στον σχεδιασμό και στην παραγωγή εγγυούνται για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

  Με γνώμονα την ποιότητα, την καλαισθησία και φυσικά τις προσιτές τιμές μας. Στο χώρο μας θα βρείτε έπιπλα κουζίνας, κλασσικά και μοντέρνα. Ντουλάπες συρόμενες, άνετες και λειτουργικές. Κουφώματα, πόρτες, παράθυρα και μπαλκονόπορτες.

  Τα προϊόντα μας σχεδιάζονται και παράγονται σύμφωνα με δύο κριτήρια: την ποιότητα και την αισθητική. Δε συμβιβαζόμαστε με τίποτα λιγότερο από την καλύτερη ποιότητα και την υψηλή αισθητική πάντα στην καλύτερη αναλογία ποιότητας- τιμής. Έτσι προσφέρουμε προϊόντα με πραγματική αξία στην καλύτερη τιμή.

  Η ποιότητα όμως δεν εξαντλείται μόνο στα προϊόντα μας. Προσφέρουμε επίσης υψηλή ποιότητα υπηρεσιών στον πελάτη μας, αφού ακόμα και μετά την πώληση φροντίζουμε για την έγκαιρη και σωστή τοποθέτηση καθώς επίσης και για την καθοδήγηση όσον αφορά τη χρήση και τη συντήρηση των προϊόντων.

  Είμαστε πρόθυμοι για την άψογη εξυπηρέτησή σας.

  Ευχαριστούμε για την προτίμησή σας.

  ΞΥΛΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ,ΞΥΛΟΥΡΓΟΣ,ΞΥΛΙΝΑ ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ,ΕΠΙΠΛΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ,ΞΥΛΙΝΕΣ ΠΟΡΤΕΣ-ΠΑΡΑΘΥΡΑ-ΝΤΟΥΛΑΠΕΣ ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, ΧΟΛΑΡΓΟΣ, ΠΑΠΑΓΟΥ, ΓΕΡΑΚΑΣ, ΧΑΛΑΝΔΡΙ, ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ,ΒΥΡΩΝΑΣ,ΠΑΓΚΡΑΤΙ,ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ,ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ,ΜΑΡΟΥΣΙ,ΚΗΦΙΣΙΑ,ΑΘΗΝΑ,ΑΤΤΙΚΗ.

  Toggle
 • Κατηγορία: ΞΥΛΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ
  ΛΑΓΚΑΔΑ - Μύκονος
  2289025802
  6944743083
  κατασκευη επιπλων επαγγελματικων χωρων μυκονος
  εσωτερικες ξυλινες σκαλες μυκονος
  κιοσκια περγκολες μυκονος

  ξυλινες κατασκευες μυκονος
  ειδικες κατασκευες ξυλου μυκονος
  ξυλινες πορτες - παραθυρα μυκονος
  μαραγκος μυκονος
  χειροποιητα επιπλα μυκονος
  επιπλα κουζινας μυκονος
  επιπλα μπανιου μυκονος
  ξυλινες ντουλαπες μυκονος

  Εάν επιθυμείτε χειροποίητα έπιπλα για το σπίτι ή τον επαγγελματικό σας χώρο και ειδικές κατασκευές ξύλου στα μέτρα σας και μάλιστα στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς ... τότε βρήκατε τον σωστό επαγγελματία ξυλουργό - μαραγκό!

  ΓΡΥΠΑΡΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ - ΜΟΡΦΗ - ΜΥΚΟΝΟΣ.

  Η επιχείρησή μας ''ΞΥΛΙΝΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ - ΜΟΡΦΗ'' δραστηριοποιείται στις ξυλουργικές εργασίες από το 2003.

  Η μακροχρόνια ενασχόλησή μας με την κατασκευή του επίπλου και η εμπειρία μας, μας επιτρέπει να κατασκευάζουμε προϊόντα εγγυημένης ποιότητας, συνεχίζοντας την ανοδική πορεία τόσων χρόνων στο χώρο των ειδικών ξυλουργικών εργασιών και κατασκευών.

  Σχεδιάζουμε και κατασκευάζουμε οτιδήποτε χρειάζεστε και μπορεί να φτιαχτεί από ξύλο, βοηθώντας σας να ικανοποιήσετε τις επιθυμίες σας και να δώσετε στο σπίτι ή στον επαγγελματικό σας χώρο την προσωπική σας σφραγίδα.

  Αναλαμβάνουμε την κατασκευή οικιακών επίπλων όπως: έπιπλα κουζίνας, μπάνιου, ντουλάπες, ντουλάπια, σύνθετα, τραπεζαρίες, πόρτες, εσωτερικές ξύλινες σκάλες κ.λ.π.

  Επίπλων επαγγελματικών χώρων όπως: γραφεία, βιβλιοθήκες, βιτρίνες, ειδικές εφαρμογές, μπαρ αλλά και ότι άλλο μπορεί να εμπνευστεί κανείς.

  Κατασκευάζουμε αυτό ακριβώς που εσείς επιθυμείτε, απόλυτα προσαρμοσμένο για τη χρήση που το θέλετε και φυσικά στο μπάτζετ που έχετε.

  Ανακαινίσεις ξύλου επαγγελματικών χώρων: σε ξενοδοχεία, ενοικιαζόμενα, εστιατόρια, μπιστρό, καφετέριες, μπαρ, κ.α

  Μεταλλικές κατασκευές στα μέτρα και στα σχέδια που επιθυμείτε, Γκαραζόπορτες, Πόρτες εξωτερικού χώρου.

  Για όλες μας τις κατασκευές χρησιμοποιούμε υλικά υψηλής ποιότητας.

  Η συνέπεια και η φιλική εξυπηρέτηση, είναι μέρος της ουσιαστικής σχέσης με τον πελάτη που μας καταξίωσε στην αγορά.

  Ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη που μας δείχνετε.

  Με εκτίμηση:

  Γρυπάρης Γιάννης - ΄΄Μορφή΄΄

  μεταλλικες κατασκευες μυκονος, γκαραζοπορτες μυκονος, ξυλουργικες κατασκευες μυκονος, ξυλουργειο, μαραγκος, ξενοδοχειακες κατασκευες μυκονος
  Toggle
 • Κατηγορία: ΕΠΙΠΛΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ
  ΑΓΙΟΣ ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ - Τήνος
  2283023071
  6936959951
  Η εταιρεία ΦΩΣΚΟΛΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ δραστηριοποιείται εδώ και 38 χρόνια στο χώρο της ξυλουργικής προσφέροντας κατασκευαστικές λύσεις ικανές να καλύψουν όλες τις ανάγκες και απαιτήσεις σας.

  Με γνώμονα την ποιότητα, την καλαισθησία και τις οικονομικές τιμές, η μακρόχρονη εμπειρία μας στην τεχνογνωσία, το σχεδιασμό και την παραγωγή ξύλινων δημιουργιών, εγγυούνται το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

  Οι υπηρεσίες μας:

  Σχεδιασμος και κατασκευη επιπλων κουζινας, τηνος, κυκλαδες

  Κατασκευη ξυλινων θερμοηχομονωτικων κουφωματων, τηνος, κυκλαδες

  Κατασκευη ντουλαπων, συρομενων και ανοιγομενων, σχεδιασμενων αναλογα με τις εκαστοτε απαιτήσειςΚατασκευη εσωτερικων πορτων, τηνος, κυκλαδες

  Εμπορια και τοποθετηση ξυλινων δαπεδων και laminate, κυκλαδες

  Κατασκευη περγκολας, τηνος, κυκλαδες

  Κατασκευη επιπλων ολων των ειδων, τηνος, κυκλαδες

  Κατασκευη απο CORIAN παγκων κουζινας, μπανιου, μπαρ εστιατοριων, ρεσεψιον ξενοδοχειου, τηνος, κυκλαδες

  Εμπορια και τοποθετηση κουφωματων PVC και αλουμινιου. Διατηρει συνεργασία με τις αντιπροσωπιες EUROPA, ALUMIL, ALUPLAST, REHAU

  Η ποιότητά μας δεν εξαντλείται μόνο στα προϊόντα μας τα οποία κατασκευάζονται και παράγονται στην οικογενειακή μας επιχείρηση. Η ομάδα μας προσφέρει υψηλές υπηρεσίες για την έγκαιρη και σωστή τοπουθέτηση καθώς επίσης και την καθοδήγηση όσων αφορά τη συντήρηση και χρήση των προϊόντων μας.

  Χαρά μας να σας εξυπηρετήσουμε.

  Με εκτίμηση,
  Φώσκολος Θεόδωρος

  επιπλα τηνος, κυκλαδες επιπλα κουζινας τηνος, κυκλαδες ντουλαπες τηνος, κυκλαδες πορτες τηνος, κυκλαδες, εσωτερικες πορτες τηνος, κυκλαδες ξυλινο δαπεδο τηνος, κυκλαδες ξυλινα κουφωματα τηνος, κυκλαδες δαπεδο λαμινειτ τηνος, κυκλαδες περγκολες τηνος, κυκλαδες
  Toggle
 • Κατηγορία: ΞΥΛΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ
  ΦΙΛΟΣΟΦΟΥ ΜΕΝΕΔΗΜΟΥ 32 - Ερέτρια
  2229064154
  6973614557
  ξυλουργικες εργασιες παντος τυπου χαλκιδα, ευβοια, ερετρια, πανελλαδικα
  ξυλινα κουφωματα χαλκιδα, ευβοια, ερετρια, πανελλαδικα
  κουφωματα pvc χαλκιδα, ευβοια, ερετρια, πανελλαδικα
  ειδικες κατασκευες ξυλου χαλκιδα, ευβοια, ερετρια, πανελλαδικα
  επιπλωσεις επαγγελματικων χωρων χαλκιδα, ευβοια, ερετρια, πανελλαδικα

  Η επιχείρηση ''DK DESIGN'' δραστηριοποιείται στις ξυλουργικές εργασίες, στην κατασκευή επίπλων, ειδικών κατασκευών όλες χειροποίητες και με έδρα μας την Ερέτρια Εύβοιας εξυπηρετούμε όλη την Ελλάδα κατόπιν συνεννόησης.

  Μετά από σχεδόν 20 χρόνια επιτυχημένης πορείας στο χώρο του χειροποίητου επίπλου, εξακολουθούμε να δημιουργούμε κομμάτια μοναδικά που εμπνέουν και εκφράζουν την προσωπικότητα όσων τα αποκτούν.

  Μοντέρνα και κλασσικά σχέδια, εξαιρετικές προτάσεις επίπλωσης για ιδιωτικούς και επαγγελματικούς χώρους, από ένα εξειδικευμένο προσωπικό που εγγυάται την άμεση και φιλική σας εξυπηρέτηση.

  Διαθέτουμε το σχεδιαστικό πρόγραμμα μέσω Η/Υ για να έχετε ολοκληρωμένη εικόνα της κατασκευής σας, δίνοντας έμφαση στις προσωπικές και αισθητικές ανάγκες σας.

  - Μελέτη, σχεδίαση, κατασκευή και τοποθέτηση με ιδιαίτερη προσοχή στο χώρο σας από την έμπειρη ομάδα μας.

  - Εξυπηρέτηση του πελάτη σε ότι μπορεί να χρειαστεί ακόμα και μετά την παράδοση των επίπλων - κατασκευών.

  Υπηρεσίες - Κατασκευές:

  Ανακαινίσεις επαγγελματικών χώρων
  Ειδικές ξύλινες κατασκευές και ξυλουργικές εργασίες
  Συντήρηση και επισκευή επίπλων
  Κατασκευές επίπλων
  Έπιπλα Κουζίνας
  Ντουλάπες Υπνοδωματίων
  Ντουλάπια
  Γραφεία, Βιβλιοθήκες, Ράφια
  Ξύλινα πατώματα - δάπεδα
  Ξύλινα κουφώματα και πόρτες
  Κουφώματα PVC
  Θωρακισμένες πόρτες ασφαλείας
  Κιόσκια - πέργκολες

  ΑΝΑΚΑΙΝΙΖΟΥΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΞΥΛΙΝΕΣ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ σε ιδιωτικό και επαγγελματικό χώρο (καταστήματα, μπαρ, εστιατόρια, ξενοδοχειακές μονάδες) πάντα με επαγγελματισμό, συνέπεια παράδοσης έργου και ποιότητα δουλειάς.

  ΑΝΑΠΑΛΑΙΩΣΕΙΣ ΚΤΙΡΙΩΝ: με την αναπαλαίωση ανακατασκευάζονται εκτός όλων των άλλων εργασιών και οι στέγες και τα κουφώματα που εμείς αναλαμβάνουμε.

  Επικοινωνήστε μαζί μας να σας δώσουμε την προσφορά μας, ώστε να επωφεληθείτε από την ποιότητα των εργασιών μας, την εξυπηρέτηση και την αξιοπιστία μας.

  Με εκτίμηση

  DK DESIGN - ΑΦΟΙ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΚΑΤΡΑΚΑΖΟΥ Ο.Ε.

  Toggle
 • Κατηγορία: ΑΛΟΥΜΙΝΙΑ – ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ
  ΧΕΙΛΙΟΥ Α. 17 - Αχαρνές
  6984854267
  αλουμινια αχαρνες, αθηνα, αττικη

  αλουμινοκατασκευες αχαρνες, αθηνα, αττικη

  κουφωματα αλουμινιου αχαρνες, αθηνα, αττικη

  σιδηροκατασκευες αχαρνες, αθηνα, αττικη

  μεταλλικες κατασκευες αχαρνες, αθηνα, αττικη

  ειδικες πορτες αχαρνες, αθηνα, αττικη

  πορτες ασφαλειας αχαρνες, αθηνα, αττικη

  ρολα ασφαλειας αχαρνες, αθηνα, αττικη

  καγκελα ασφαλειας αχαρνες, αθηνα, αττικη

  καγκελα ινοξ αχαρνες, αθηνα, αττικη

  καγκελα συρομενα αχαρνες, αθηνα, αττικη

  καγκελα πτυσσομενα αχαρνες, αθηνα, αττικη

  αυτοματισμοι αχαρνες, αθηνα, αττικη

  αυτοματισμοι αχαρνες, αθηνα, αττικη

  ηλεκτρικα μοτερ ρολων αχαρνες, αθηνα, αττικη

  αναβαθμιση κλειδαριων αχαρνες, αθηνα, αττικη

  αιθρια αχαρνες, αθηνα, αττικη

  σκιαστρα αχαρνες, αθηνα, αττικη

  σιτες αχαρνες, αθηνα, αττικη

  σιτες με μαγνητες αχαρνες, αθηνα, αττικη

  σιτες κουνουπιων αχαρνες, αθηνα, αττικη

  σιτες παραθυρων αχαρνες, αθηνα, αττικη

  σιτες συρομενες αχαρνες, αθηνα, αττικη

  γκαραζοπορτες αχαρνες, αθηνα, αττικη

  πορτες γκαραζ αχαρνες, αθηνα, αττικη

  αυτοματες πορτες αχαρνες, αθηνα, αττικη

  Η εταιρία του _ Μιχάλη Νερούτσου, με έδρα της τις Αχαρνές Αττικής, δραστηριοποιείται πάνω από 3 δεκαετίες στο χώρο των κουφωμάτων αλουμινίου, αλουμινικατασκευών, σιδηροκατασκευών, και μεταλλικών κατασκευών, παρέχοντας στους πελάτες της άριστη ποιότητα στην κατασκευή και στην τοποθέτηση των έργων από εξειδικευμένους τεχνίτες, απόλυτα ανταγωνιστικές τιμές και όλα αυτά στον σωστό χρόνο παράδοσης.

  Μέσα από μια διαδικασία συνεχούς ενημέρωσης για νέες τεχνολογίες και προϊόντα, αναλαμβάνουμε την κατασκευή, τοποθέτηση, συντήρηση και αποκατάσταση κουφωμάτων αλουμινίου και ενεργειακών κουφωμάτων, και ειδικών μεταλλικών κατασκευών και κατασκευών σιδήρου ( κάγκελα, αίθρια, σκίαστρα, κ.λ.π)

  Στο χώρο μας θα βρείτε μια τεράστια γκάμα πιστοποιημένων προϊόντων επώνυμων εταιριών της Ελλάδας και του εξωτερικού όπως πόρτες ασφαλείας και ειδικές πόρτες, ρολά ασφαλείας, αυτοματισμούς ρολών, πτυσσόμενες πόρτες, πτυσσόμενες πόρτες ασφαλείας, αναβαθμίσεις κλειδαριών, σίτες παντός τύπου, κ.λ.π.

  Ακόμα και μετά το πέρας των εργασιών είμαστε εδώ για εσάς να δώσουμε λύση σε ότι πρόβλημα και αν αντιπετωπίσετε.

  Φιλοσοφία μας και πρωταρχικό μας μέλημα, όλα αυτά τα χρόνια παρουσίας μας στο χώρο, είναι η ικανοποίηση ακόμα και του πιο απαιτητικού μας πελάτη, εξασφαλίζοντας την ασφάλεια των κατασκευών μας, την εγγύηση των προϊόντων μας και παραδίδοντάς σας ένα άρτιο κατασκευαστικά και αισθητικά αποτέλεσμα.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΞΥΛΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ
  ΛΕΩΝΙΔΙΟ - Τριπολη
  2757023004
  6938027190
  ξυλουργειο τριπολη, αρκαδια, λεωνιδιο, πελοποννησο, αττικη
  ξυλινα κουφωματα τριπολη, αρκαδια, λεωνιδιο, πελοποννησο, αττικη
  ειδικες κατασκευες ξυλου τριπολη, αρκαδια, λεωνιδιο, πελοποννησο, αττικη
  επιπλωσεις επαγγελματικων χωρων τριπολη, αρκαδια, λεωνιδιο, πελοποννησο, αττικη
  αναπαλαιωσεις κτιριων τριπολη, αρκαδια, λεωνιδιο, πελοποννησο, αττικη

  Η επιχείρηση ''Ξυλουργικές Εργασίες - Καττής'' με έδρα στο Λεωνίδιο Αρκαδίας, δραστηριοποιείται από το 1963 στην κατασκευή κουφωμάτων, επίπλων, ντουλαπών και παντός τύπου ξύλινων κατασκευών.

  Στη μακρόχρονη πορεία μας έχουμε πάντα πρώτο μας μέλημα, το υψηλό επίπεδο υπηρεσιών, την άρτια αισθητική και το σεβασμό προς τους πελάτες μας, προσπαθώντας κάθε μέρα να γινόμαστε καλύτεροι.

  Το 2005 αναλαμβάνοντας ο γιος Γρηγόρης Καττής, η ''Ξυλουργικές Εργασίες - Καττής'' αναβαθμίζεται και ανανεώνει τον μηχανολογικό εξοπλισμό της με σύγχρονα μηχανήματα, για την καλύτερη και πληρέστερη εξυπηρέτηση του πελάτη, σε λειτουργικά – σχεδιαστικά και σε τεχνικά – κατασκευαστικά θέματα.

  Η τεχνογνωσία μας στην επεξεργασία του ξύλου, μας δίνει την δυνατότητα να κατασκευάσουμε για εσάς ό,τι φανταστείτε, διατηρώντας πάντα τα υψηλότερα standards ποιότητας και αισθητικής, που μας διακρίνουν.

  Στην επιχείρηση ''Ξυλουργικές Εργασίες - Καττής'' διακρινόμαστε για τη συνεχής εξέλιξη στη χρήση υλικών, την ποιότητα του ξύλου, τις πρωτοπόρες σχεδιαστικές μας ιδέες και την ανεξάντλητη διάθεση που έχουμε για καινοτομίες στο δημιουργικό χώρο του ξύλου.

  Αναλαμβάνουμε αναπαλαιώσεις κτιρίων, ανακαινίσεις και επιπλώσεις επαγγελματικών χώρων, ξενοδοχείων, εστιατορίων, καφέ κ.α. σύμφωνα με τις απαιτήσεις του πελάτη, σε όλη την Ελλάδα, κατόπιν συνεννόησης.

  Υπηρεσίες - Κατασκευές:
  ξυλινες κατασκευες τριπολη, αρκαδια, λεωνιδιο, πελοποννησο, αττικη
  ξυλουργικες εργασιες τριπολη, αρκαδια, λεωνιδιο, πελοποννησο, αττικη
  ειδικες ξυλινες κατασκευες τριπολη, αρκαδια, λεωνιδιο, πελοποννησο, αττικη
  χειροποιητα επιπλα τριπολη, αρκαδια, λεωνιδιο, πελοποννησο, αττικη
  επιπλα κουζινας τριπολη, αρκαδια, λεωνιδιο, πελοποννησο, αττικη
  ξυλινα κουφωματα τριπολη, αρκαδια, λεωνιδιο, πελοποννησο, αττικη
  πορτες - παραθυρα τριπολη, αρκαδια, λεωνιδιο, πελοποννησο, αττικη
  περγκολες τριπολη, αρκαδια, λεωνιδιο, πελοποννησο, αττικη
  ξυλινες σκαλες τριπολη, αρκαδια, λεωνιδιο, πελοποννησο, αττικη
  επισκευες επιπλων τριπολη, αρκαδια, λεωνιδιο, πελοποννησο, αττικη
  κρεβατοκαμαρες τριπολη, αρκαδια, λεωνιδιο, πελοποννησο, αττικη
  ξυλουργειο τριπολη, αρκαδια, λεωνιδιο, πελοποννησο, αττικη

  Με εκτίμηση

  Καττής Γρηγόρης
  Toggle
 • Κατηγορία: ΞΥΛΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ
  ΠΑΝΑΓΙΑ - ΑΝΩ ΒΑΘΥ - Σάμος
  2273024059
  6974670693
  ΒΟΥΡΝΟΒΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

  Επιπλοποιός ξυλουργός ξυλουργικές εργασίες Σάμος

  Έπιπλα με διαχρονικότητα και φινέτσα

  Η επιχείρηση ΒΟΥΡΝΟΒΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ιδρύθηκε το 1988 εδρεύει στην Σάμο και δραστηριοποιείται στο χώρο των ξυλουργικών εργασιών με μεράκι και αγάπη στην τέχνη του ξύλου.Ειμαστε επιπλοποιοί δεύτερη γενιά. Η επιχείρησή μας διακρίνεται στην τοπική αγορά της Σάμου για την υψηλή ποιότητα των υλικών που χρησιμοποιούμε την άψογη αισθητική των δημιουργιών μας. Δίνουμε λύση στο πρόβλημα σας και στο χώρο σας. Αναλαμβάνουμε ανακαινίσεις ξενοδοχείων, καταστημάτων, κατοικιών,σε ό,τι αφορά τις ξυλουργικές εργασίες. Μοναδικές προτάσεις επίπλωσης παρέχονται από ένα εξειδικευμένο προσωπικό που εγγυάται την άμεση και φιλική σας εξυπηρέτηση.

  Ακόμα και μετά την παράδοση των επίπλων, είμαστε δίπλα σας για κάθε απορία και επίλυση οποιουδήποτε ζητήματος.

  Στόχος της επιχείρησης μας

  Η ικανοποίηση του πελάτη, με συνέπεια, τηρώντας αυστηρά τα χρονοδιαγράμματα και επιτυγχάνοντας το τέλειο αποτέλεσμα σε οποιαδήποτε εργασία. Πάντα στις πιο λογικές τιμές .

  Οι υπηρεσίες μας

  Ξύλινα ΕΞΩΤΕΡΙΚΑ ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ (ΚΑΜΑΡΟΠΟΡΤΕΣ) παραδοσιακά κουφώμτα Ξύλινα κουφώματα εξωτερικά σε ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων. Έτσι, μπορείτε να είστε τριπλά σίγουροι ότι η επιλογή σας είναι για ακόμα μία φορά η καλύτερη.

  Εξώπορτες Πόρτες (Ασφαλείας - Θωρακισμένες – Εισόδου) - Μπαλκονόπορτες,- ΠΑΡΑΘΥΡΑ ΠΑΝΤΖΟΥΡΙΑ

  Κουζίνες

  Ντουλάπες Δεκάδες εναλλακτικές λύσεις, σε χρώματα, σχέδια και εσωτερική διαμόρφωση της ντουλάπας σας.

  Συρόμετοιχισμένες , ανοιγόνενες εντοιχισμένες

  Ξύλινα Πατώματα τοποθετήσεις LAMINATE

  Σκάλες

  Πέργκολες, κιόσκια, χαγιάτια

  Ξύλινα ταβάνια

  Ξύλινες επενδύσεις

  Έπιπλα Μπάνιου, καναπέδες μικροέπιπλα

  Κρεβάτια κρεβατοκάμαρες σε σχέδια και διαστάσεις ανάλογα των αναγκών σας

  Τραπεζαρίες , παιδικά δωμάτια

  Ειδικές Κατασκευές

  Έπιπλα κουζίνας: κλασικές, μοντέρνες, ανάλογα με το ύφος του σπιτιού με ποιότητα διαχρονικά σχέδια και λειτουργικότητα και σε ότι ξύλο επιθυμεί ο πελάτης.

  Παραδοσιακα Επιπλα

  Ειδικευόμαστε στα έπιπλα κουζίνας και στις ειδικές κατασκευές.

  ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΑ ΕΠΙΠΛΑ κατόπιν παραγγελίας συντηρήσεις επίπλων επισκευές

  Ανακαίνιση Καταστημάτων και Επαγγελματικών Χώρων

  Ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη που μας δείχνετε, ώστε αυτό να αποτελεί εγγύηση στη συνέχεια του έργου μας.

  Με εκτίμηση

  ΒΟΥΡΝΟΒΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

  Ο επιπλοποιός ξυλουργός της Σάμου

  Ξυλουργικές εργασίες Σάμος – μαραγκός Σάμος

  Ξυλουργικά Σάμος

  Ξυλουργειο Σάμος

  Ξύλινα κουφώματα Σάμος

  Επιπλα κουζίνας Σάμος

  Ντουλάπες Σάμος

  Ξύλινα πατώματα Σάμος

  Ξύλινες κατασκευές Σάμος

  Χειροποίητα Επιπλα Σάμος

  Κατασκευές επίπλων Σάμος

  Τοποθετήσεις LAMINATE Σάμος

  Πέργκολες Σάμος

  Επιπλοποιός Σάμος
  Toggle
 • Κατηγορία: ΞΥΛΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ
  ΣΤΡΑΒΩΝΟΣ 29 - Αίγιο
  2691022141
  6973749836
  ξυλουργος αιγιο, αχαια, πελοποννησος, αττικη, πανελλαδικα
  ξυλουργικες εργασιες αιγιο, αχαια, πελοποννησος, αττικη, πανελλαδικα
  ξυλουργικα μερεμετια αιγιο, αχαια, πελοποννησος, αττικη, πανελλαδικα

  πατωματζης αιγιο, αχαια, πελοποννησος, αττικη, πανελλαδικα
  τοποθετηση ξυλινου δαπεδου αιγιο, αχαια, πελοποννησος, αττικη, πανελλαδικα
  δαπεδα, πατωματα lamineit αιγιο, αχαια, πελοποννησος, αττικη, πανελλαδικα
  οροφες ραμποτε αιγιο, αχαια, πελοποννησος, αττικη, πανελλαδικα
  επισκευες δαπεδων αιγιο, αχαια, πελοποννησος, αττικη, πανελλαδικα
  χειροποιητα ξυλινα επιπλα αιγιο, αχαια, πελοποννησος, αττικη, πανελλαδικα
  πορτες - παραθυρα αιγιο, αχαια, πελοποννησος, αττικη, πανελλαδικα

  Ο ξυλουργός στο Αίγιο, Κουρεμένος Νικόλαος δραστηριοποιείται στις ξυλουργικές εργασίες και ξύλινες κατασκευές πάνω από 25 χρόνια.

  Η πολυετής πείρα μας είναι εγγύηση για την άψογη εργασία που θα σας προσφέρουμε.
  Μπορείτε να απευθυνθείτε σε εμάς για οποιαδήποτε κατασκευή ή επισκευή θέλετε να κάνετε στο χώρο σας.

  Θέλετε να κάνετε επιδιορθώσεις ή μερεμέτια σε ξύλινες επιφάνειες και σας φαίνονται μπελάς;
  Βρήκατε τον άνθρωπό σας... Κύριος Νίκος.
  Είμαστε εδώ για να δώσουμε οικονομικές λύσεις σε οποιοδήποτε μερεμέτι, επισκευή και συντήρηση ξυλουργικών κατασκευών.

  Με έδρα μας στο Αίγιο αναλαμβάνουμε εργασίες σε όλη την Ελλάδα.
  Έχουμε παραδώσει δουλειές μας στην Αθήνα, Γιάννενα, Τρίπολη, Καλαμάτα, Κύθηρα, Κουφονήσια και σε πολλές ακόμα περιοχές της Ελλάδας.

  Υπηρεσίες:

  Κατασκευές επίπλων κουζίνας
  Βαφές επίπλων
  Επιδιορθώσεις επίπλων
  Τοποθέτηση επίπλων κουζίνας
  Ντουλάπες - ντουλάπια
  Πόρτες εσωτερικές
  Παιδικά δωμάτια
  Επιπλοσυνθέσεις
  Τραπεζαρίες
  Έπιπλα επαγγελματικών χώρων
  Λουστράρισμα ξύλινων επίπλων

  Το μεράκι που έχουμε για τη δουλειά μας, η πορεία μας στον χώρο καθώς και η εμπιστοσύνη των πελατών μας ειναι μερικά από τα χαρακτηριστικά που μας κάνουν να ξεχωρίζουμε.

  Με εκτίμηση

  Κουρεμένος Νικόλαος
  Toggle
 • Κατηγορία: ΞΥΛΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ
  1ο ΧΛΜ ΤΣΑΙΡΙ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ - Ρόδος
  6944416665
  ΘΕΟΛΟΓΟΥ ΜΙΧΑΗΛ

  Ξυλουργός επιπλοποιός Ροδος

  ξυλουργικές εργασίες

  ΕΠΙΠΛΑ ΠΑΝΤΟΣ ΤΥΠΟΥ ΜΕ ΠΟΙΟΤΗΤΑ

  Η επιχείρηση ΘΕΟΛΟΓΟΥ ΜΙΧΑΗΛ εδρεύει στην Ρόδο και ιδρύθηκε από το1989.

  Δραστηριοποιείται στο χώρο της κατασκευής επιπλων – κουφωμάτων, ξυλουργικών εργασιών, με μεγάλη επιτυχία.

  Η μεγάλη εμπειρία, η τεχνογνωσία και ο επαγγελματισμός έχει σαν αποτέλεσμα την συνεργασία με πλήθος ιδιωτών και επιχειρήσεων, στο νησί της Ρόδου αλλά και σε όλα τα Δωδεκάνησα. Ειμαστε επιπλοποιοί με φαντασία, φινέτσα και αγάπη στην τέχνη του ξύλου, και το εξειδικευμένο προσωπικό μας εξυπηρετεί άμεσα από οπου μας ζητηθεί στην Ρόδο.

  Στόχος της επιχείρησης μας

  Η ικανοποίηση του πελάτη, με συνέπεια, τηρώντας αυστηρά τα χρονοδιαγράμματα και επιτυγχάνοντας το τέλειο αποτέλεσμα σε οποιαδήποτε εργασία.

  ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΑΣ

  Δωρεάν επίσκεψη στο χώρο σας, μελέτη και σχεδιασμός της κατασκευής, διακοσμητικές προτάσεις που ταιριάζουν σε σας και στο σπίτι ή το κατάστημα σας.

  Έπιπλα κατά παραγγελία χειροποίητα επιπλα που αντέχουν στον χρόνο.

  Επιπλα κουζίνας, κλασσικές και μοντέρνες ανάλογα με το υφος του σπιτιού σας. Προτείνουμε λύσεις λειτουργικές οικονομικές και διαχρονικές

  Ντουλάπες συρόμενες ανοιγόμενες σε διαστάσεις και σχέδιο της επιθυμίας σας

  Κουφώματα παραδοσιακά (ξύλινα κουφώματα) εσωτερικές πόρτες, εξωτερικες πόρτες, θωρακισμένες, πόρτες, παράθυρα.

  Κατασκευάζουμε κουφώματα παραδοσιακά, εσωτερικά και εξωτερικά σύμφωνα με τις προδιαγραφές της Ευρώπης, πάντα με τα καλύτερα υλικά για υψηλή αντοχή και ασφάλεια των πελατών μας.

  Παντζουρια

  Επιπλα, τραπεζαριες, επιπλοσυνθέσεις, μικροεπιπλα, κρεβάτια, κρεβατοκάμαρες σε σχέδια και διαστάσεις ανάλογα των αναγκών σας

  Παιδικό δωμάτιο σε ποικιλία σχεδίων

  Επιπλα μπανιου

  Ξύλινες Πέργκολες

  Ξύλινες Πέργκολες σε πληθώρα σχεδίων και χρωμάτων με αποτέλεσμα την υψηλή αισθητική και λειτουργικότητα.

  Tοποθετήσεις laminate

  Σκάλες εσωτερικές

  Ειδικές κατασκευές

  Επαγγελματικοί χώροι ανακαινίσεις ξενοδοχειακών μονάδων καταστημάτων οικιών

  Σχεδιασμός & μελέτη

  Για μας η σημασία στη λεπτομέρεια είναι πρόκληση και το αποτέλεσμα είναι προσωπικό μας στοίχημα.

  Κάθε μας κατασκευή είναι ξεχωριστή και κάθε μας πελάτης, αποτελεί μοναδική πηγή εμπνευσης.

  Επικοινωνήστε μαζί μας για μία ενημέρωσή σας.

  Ευχαριστούμε για την πολυετή εμπιστοσύνη που μας δείχντε

  Με εκτίμηση

  ΘΕΟΛΟΓΟΥ ΜΙΧΑΗΛ

  Επιπλα Ρόδος

  Ξυλουργικές εργασίες Ρόδος – μαραγκός Ρόδος

  Ξυλουργικά Ρόδος

  Ξυλουργειο Ρόδος

  Ξύλινα κουφώματα Ρόδος

  Επιπλα κουζίνας Ρόδος

  Ντουλάπες Ρόδος

  Ξύλινα πατώματα Ρόδος

  Ξύλινες κατασκευές Ρόδος

  Χειροποίητα Επιπλα Ρόδος

  Κατασκευές επίπλων Ρόδος

  Τοποθετήσεις LAMINATE Ρόδος

  Πέργκολες Ρόδος
  Toggle
 • Κατηγορία: ΠΟΡΤΕΣ, ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ
  ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ 133 - Κατερίνη
  2351400557
  6972536045
  πορτες παραθυρα κατερινη, πιερια, μακεδονια

  κουφωματα ασφαλειας κατερινη, πιερια, μακεδονια

  ειδικες πορτες κατερινη, πιερια, μακεδονια

  πορτες ασφαλειας κατερινη, πιερια, μακεδονια

  ρολα ασφαλειας κατερινη, πιερια, μακεδονια

  καγκελα ασφαλειας κατερινη, πιερια, μακεδονια

  καγκελα ανοιγωμενα κατερινη, πιερια, μακεδονια

  καγκελα συρομενα κατερινη, πιερια, μακεδονια

  καγκελα πτυσσομενα κατερινη, πιερια, μακεδονια

  αυτοματισμοι κατερινη, πιερια, μακεδονια

  αυτοματισμοι ρολων κατερινη, πιερια, μακεδονια

  ηλεκτρικα μοτερ ρολων κατερινη, πιερια, μακεδονια

  αναβαθμιση κλειδαριων κατερινη, πιερια, μακεδονια

  σιτες κατερινη, πιερια, μακεδονια

  σιτες με μαγνητες κατερινη, πιερια, μακεδονια

  σιτες κουνουπιων κατερινη, πιερια, μακεδονια

  σιτες παραθυρων κατερινη, πιερια, μακεδονια

  σιτες συρομενες κατερινη, πιερια, μακεδονια

  γκαραζοπορτες κατερινη, πιερια, μακεδονια

  πορτες γκαραζ κατερινη, πιερια, μακεδονια

  αυτοματες πορτες κατερινη, πιερια, μακεδονια

  πορτες πυρασφαλειας κατερινη, πιερια, μακεδονια

  Η εταιρία του _ Πασχούλη Αντώνη δραστηριοποιείται στο χώρο των κουφωμάτων ασφαλείας, της σίτας, του αλουμινίου και των ειδικών κατασκευών, με έδρα του την Κατερίνη, Θεσσαλονίκης 133.

  Με την εμπειρία όλων αυτών των ετών, μετά από αρκετά χρόνια παρουσίας στο χώρο, με υπευθυνότητα, τεχνογνωσία σε συνδυασμό με μια ομάδα άρτια εξειδικευμένων τεχνικών, παρέχουμε τις υπηρεσίες μας, έχοντας ως πρωταρχικό μέλημά μας τη δική σας ικανοποίηση από το τελικό αποτέλεσμα των εργασιών μας.

  Ακόμα και μετά το πέρας των εργασιών είμαστε εδώ για εσάς να δώσουμε λύση σε ότι πρόβλημα και αν αντιπετωπίσετε.

  Σε συνεργασία με επώνυμες ελληνικές και ξένες εταιρίες στο χώρο του αλουμινίου, παρέχουμε σε σας ένα απόλυτα ασφαλές αποτέλεσμα, με εγγυημένα προϊόντα και πρώτες ύλες, ικανοποιώντας και τους πιο απαιτητικούς μας πελάτες!

  Η εταιρία μας εκτός από κουφώματα ασφαλείας, σίτες παντός τύπου και κουφώματα αλουμινίου σας παρέχει μεγάλη ποικιλία και από επιμέρους προϊόντα όπως _ πόρτες ασφαλείας, ρολλά ασφαλείας, γκαραζόπορτες, κάγκελα αλουμινίου ή κάγκελα ΙΝΟΧ, πτυσσόμενες πόρτες, πτυσσόμενες πόρτες ασφαλείας, αναβαθμίσεις κλειδαριών, αυτοματισμούς και αυτοματισμούς ρολών.

  Αναλαμβάνουμε επισκευές και συντηρήσεις σε ιμάντες ρολλών, ρουλεμαν, ροδάκια και ράουλα σε κουφώματα αλουμινίου, κλειδαριές σε κουφώματα και σίτες παντός τύπου οποιοδήποτε τυχόν πρόβλημα παρουσιάζουν!

  Ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη σας όλα αυτά τα χρόνια!
  Toggle
 • Κατηγορία: ΞΥΛΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ
  ΚΑΡΤΕΡΑΔΟΣ - Σαντορίνη
  6948172444
  ξυλουργικες εργασιες σαντορινη, κυκλαδες
  ξυλινες κατασκευες σαντορινη, κυκλαδες
  ξυλουργειο σαντορινη, κυκλαδες
  επιπλοξυλουργος σαντορινη, κυκλαδες
  χειροποιητα επιπλα σαντορινη, κυκλαδες
  κιοσκια - περγκολες σαντορινη, κυκλαδες
  επιπλα κουζινας σαντορινη, κυκλαδες
  τοποθετηση δαπεδων σαντορινη, κυκλαδες

  Η επιχείρησή μας ''Ρούσσος Γιώργος'' που εδρεύει στην Σαντορίνη, δραστηριοποιείται στις ξυλουργικές εργασίες και εξειδικεύεται στις παντός είδους ξύλινες ειδικές κατασκευές.

  Δημιουργούμε για εσάς μοναδικά κομμάτια σε μοντέρνα ή κλασσικά σχέδια, φτιαγμένα με έμπνευση και μεράκι, καλύπτοντας ακόμα και τα πιο απαιτητικά σας γούστα.

  Παρέχουμε δωρεάν μελέτη του χώρου σας.

  Σημαντικό κομμάτι της δουλειάς μας είναι ο επαγγελματικός και ξενοδοχειακός εξοπλισμός.

  Ανανεώνουμε τον χώρο σας (ξενοδοχεία, καταστήματα, εστιατόρια) με μια μεγάλη ποικιλία σχεδίων και επίπλων που ξεχωρίζουν για την κομψότητα, τη λειτουργικότητα και τη μακροβιότητά τους.

  Τεχνογνωσία, εμπειρία και υψηλά επίπεδα εξυπηρέτησης και εγκατάστασης από μία ομάδα άρτια καταρτισμένων τεχνικών, ταυτοποιούν την εργασία μας και σφραγίζουν το αποτέλεσμα της δουλειάς μας.

  Η άριστη συνεργασία με τους πελάτες μας όλα αυτά τα χρόνια αποτελεί το ''κλειδί'' για την διατήρηση της επιχείρησής μας και γι’ αυτό θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε για την εμπιστοσύνη που μας δείχνετε.

  Δημιουργούμε για εσάς:

  Μπαλκονόπορτες
  Ξύλινα Παντζούρια
  Χειροποίητα έπιπλα
  Πέργκολες Κιόσκια
  Έπιπλα κατόπιν παραγγελίας
  Ξύλινα δάπεδα
  Ξύλινα κάγκελα
  Ντουλάπες συρόμενες, ανοιγόμενες
  Ξύλινες κρεβατοκάμαρες
  Μπουφέδες - τραπεζαρίες
  Συντηρήσεις Ξυλουργικών Κατασκευών
  Έπιπλα μπάνιου.

  Ευχαριστούμε για την προτίμησή σας!
  Με εκτίμηση: Ρούσσος Γιώργος.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΞΥΛΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ
  ΑΚΑΝΤΙΑ - Ρόδος
  6959978010
  ΖΛΑΤΑΝΗΣ ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ

  ΕΠΙΠΛΟΠΟΙΟΣ ΡΟΔΟΣ ΚΑΛΥΜΝΟΣ ΣΥΜΗ ΧΑΛΚΗ ΛΕΙΨΟΙ

  Ξυλουργός Ρόδου

  Επιπλοποιός Ρόδος Κάλυμνος Σύμη Χάλκη Λειψοί

  Έπιπλα με ποιότητα, φινέτσα και παράδοση

  Επισκευές και τοποθέτηση ξυλουργικών κατασκευών

  Θα μας βρείτε στο facebook: https://www.facebook.com/Epiplodimiourgies-zlatanhs-grhgorios-1569839113335333/?fref=ts

  Η επιχείρηση ΖΛΑΤΑΝΗΣ ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ που εδρεύει στην Ρόδο, δραστηριοποιείται στο χώρο των ξυλουργικών εργασιών και στις Μεταλλικές κατασκευές, εδώ και πολλά χρόνια.

  Με πολύ μεράκι και αγάπη για τη δουλειά, αναλαμβάνουμε κάθε είδους ξυλουργική εργασία και ειδική κατασκευή. Σύμμαχός μας η πολυετής πείρα και η γνώση για το ξύλο, που για μας αποτελεί το πιο όμορφο, διαχρονικό και πολυδιάστατο υλικό.

  Κάθε κομμάτι ξύλο διηγείται μία ιστορία: οι ρόζοι, τα νερά, το χρώμα και η μυρωδιά του γοητεύουν και συγκινούν. Ταυτόχρονα, η χρηστική του αξία σε συνδυασμό με την καθημερινή απλότητα και κομψότητα, απογειώνουν το ξύλο μέσα στο περιβάλλον ενός σπιτιού.

  Είμαστε εδώ για να πραγματοποιήσουμε τις επιθυμίες σας και να αναβαθμίσουμε το χώρο σας, με έμφαση στην ποιότητα, την τεχνική και το στυλ, πάντα σε προσιτές τιμές.

  Η πολυετής εμπειρία και η τεχνογνωσία που έχουμε αποκτήσει μας διακρίνει στην τοπική αγορά της Ρόδου. Το εξειδικευμένο προσωπικό μας παρέχει άμεση εξυπηρέτηση με συνέπεια και αξιοπιστία στον προκαθορισμένο χρόνο από όπου μας ζητηθεί στην Ρόδο, Κάλυμνο και σε όλα τα Δωδεκάνησα.

  Είμαστε έμπειροι επιπλοποιοί, ξυλουργοί στην Ρόδο.

  ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΑΣ

  Δημιουργούμε για εσάς:

  ΕΠΙΠΛΑ ΠΑΝΤΟΣ ΤΥΠΟΥ

  Ξύλινα ΕΞΩΤΕΡΙΚΑ ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ (ΚΑΜΑΡΟΠΟΡΤΕΣ)

  Εξώπορτες Πόρτες (Ασφαλείας - Θωρακισμένες – Εισόδου), Μπαλκονόπορτες, ΠΑΡΑΘΥΡΑ ΠΑΝΤΖΟΥΡΙΑ

  Κουζίνες

  Ντουλάπες

  Ξύλινα Πατώματα τοποθετήσεις LAMINATE

  Σκάλες

  Ξύλινες επενδύσεις

  Έπιπλα Μπάνιου, καναπέδες μικροέπιπλα

  Κρεβάτια κρεβατοκάμαρες σε σχέδια και διαστάσεις ανάλογα των αναγκών σας

  Ειδικές Κατασκευές

  Έπιπλα κουζίνας: κλασικές, μοντέρνες, ανάλογα με το ύφος του σπιτιού με ποιότητα διαχρονικά σχέδια και λειτουργικότητα και σε ότι ξύλο επιθυμεί ο πελάτης.

  Παραδοσιακα Επιπλα

  Ειδικευόμαστε στα έπιπλα κουζίνας και στις ειδικές κατασκευές.

  Ξύλινα κουφώματα εξωτερικά σε ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων. Έτσι, μπορείτε να είστε τριπλά σίγουροι ότι η επιλογή σας είναι για ακόμα μία φορά η καλύτερη!

  Ερχόμαστε στο χώρο σας και προτείνουμε λύσεις οικονομικές και λειτουργικές.

  Στα κουφώματα εξωτερικού χώρου, πόρτες κλασσικές, σύγχρονων κατασκευών, η επιχείρηση ΖΛΑΤΑΝΗΣ ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ, παρέχει πλήρεις, ολοκληρωμένες λύσεις σε κάθε είδους κατασκευή. Ο συνδυασμός της κλασσικής εμφάνισης με την σύγχρονη τεχνολογία βρίσκει την απόλυτη έκφρασή του στις παραδοσιακές πόρτες της εταιρείας μας. Έχουμε τη δυνατότητα να κατασκευάσουμε οποιοδήποτε σχέδιο επιθυμεί ο πελάτης και ένα μικρό δείγμα των δυνατοτήτων κατασκευής παραδοσιακών πορτών ακολουθεί στην σελίδα μας .

  Έπιπλα μπάνιου, τραπεζαρίες, συνθέσεις, τραπεζάκια σαλονιών

  Ντουλάπες συρόμενες, ανοιγόμενες, εντοιχισμένες άνετες και λειτουργικές, μοντέρνες και κλασσικές

  Δημιουργίες γεμάτες έμπνευση.

  Διαμόρφωση - Ανακαίνιση Καταστημάτων και Επαγγελματικών Χώρων (ξενοδοχείων, εστιατορίων οικιών)

  Σκάλες, παιδικά δωμάτια και παντός είδους ξυλουργικές εργασίες και ειδικές κατασκευές.

  ΜΕΤΑΛΛΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ

  Κάγκελα - inox σιδήρου

  Υπόστεγα, στέγαστρα

  Γκαραζόπορτες- εξωτερικές πόρτες καγκελόπορτες

  Σκάλες εξωτερικές - πατάρια

  Ολες οι μεταλλικές κατασκευές δημιουργούνται με ποιοτικά υλικά για αντοχή στο χρόνο.

  Δημιουργίες υψηλής αισθητικής και σε ποικλία σχεδίων.

  Επικοινωνήστε μαζί μας για να επωφεληθείτε ποιότητα, συνέπεια, στις πιο λογικές τιμές. Άμεση εξυπηρέτηση.

  Το εξειδικευμένο προσωπικό μας παρέχει άμεση εξυπηρέτηση με συνέπεια και αξιοπιστία στον προκαθορισμένο χρόνο απο όπου μας ζητηθεί, Ρόδο, Κάλυμνο και σε όλα τα Δωδεκάνησα.

  Ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη που μας δείχνετε, ώστε αυτό να αποτελεί εγγύηση στη συνέχεια του έργου μας.

  Με εκτίμηση

  ΖΛΑΤΑΝΗΣ ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ
  Toggle
 • Κατηγορία: ΞΥΛΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ
  ΑΝΔΡΕΑ ΚΑΛΒΟΥ 105 - Νέα Ιωνία
  2102797609
  6977627327-ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
  ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΞΥΛΟΥ ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ, ΒΟΡΕΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ,ΑΤΤΙΚΗ

  ΞΥΛΙΝΑ ΠΗΧΑΚΙΑ, ΠΕΡΒΑΖΙΑ, ΣΟΒΑΤΕΠΙΑ

  ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ, ΒΟΡΕΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ, ΑΤΤΙΚΗ

  ΞΥΛΙΝΑ ΚΑΓΚΕΛΑ, ΑΡΜΟΙ, ΞΥΛΙΝΑ ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ

  ΛΙΑΝΙΚΗ – ΧΟΝΔΡΙΚΗ ΠΩΛΗΣΗ, ATTIKH

  Η επιχείρηση ΘΩΜΑΪΔΗΣ εδρεύει στη ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ – ΑΤΤΙΚΗ και δραστηριοποιείται στο χώρο της επεξεργασίας ξύλου.

  Η πολυετής εμπειρία και το μεράκι για την δουλειά μας είναι αυτά που μας κάνουν πρώτους στο είδος μας.

  Η εταιρεία μας κατέχει σήμερα μια σημαντική θέση στην αγορά, έχοντας ανοδική πορεία.

  Το ξύλο, ως το βασικότερο υλικό της δουλειάς μας, ήταν και παραμένει πηγή δημιουργίας.

  Τα υλικά που χρησιμοποιούμε είναι αρίστης ποιότητας, με μεγάλη διάρκεια ζωής και παρέχονται από αξιόπιστες προμηθευτικές εταιρείες του χώρου.

  ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

  Ξυλουργικές εργασίες ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ, ΒΟΡΕΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ, ΑΤΤΙΚΗ

  Επεξεργασία ξύλου ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ, ΒΟΡΕΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ, ΑΤΤΙΚΗ

  Ξύλινα πηχάκια ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ, ΒΟΡΕΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ, ΑΤΤΙΚΗ

  Ξύλινα κάγκελα ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ, ΒΟΡΕΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ, ΑΤΤΙΚΗ

  Ξύλινα πρεβάζια

  Ξύλινα σοβατεπιά

  Ξύλινοι αρμοί

  Ξύλινα κουφώματα

  ΣΚΟΠΟΣ και ΣΤΟΧΟΣ μας είναι η καλύτερη εξυπηρέτηση του πελάτη, προσφέροντας ποιοτικές υπηρεσίες, οι οποίες συνοδεύονται με άρτια οργανωτική δομή και τεχνογνωσία, εξυπηρετώντας τις ανάγκες των πελατών.

  Οι τιμές μας είναι προσιτές και πάντα ανταγωνιστικές.

  ΧΟΝΔΡΙΚΗ ΚΑΙ ΛΙΑΝΙΚΗ ΠΩΛΗΣΗ

  ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΜΕ ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ, ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΓΥΡΩ ΠΕΡΙΟΧΕΣ, ΤΑ ΒΟΡΕΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ, ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΑΛΛΟΥ ΜΑΣ ΖΗΤΗΘΕΙ.

  Φιλικά,

  ΑΦΟΙ ΘΩΜΑΪΔΗ
  Toggle
 • Κατηγορία: ΞΥΛΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ
  3ο ΧΛΜ ΑΓΡΙΝΙΟΥ ΚΑΡΠΕΝΗΣΙΟΥ - ΚΑΜΑΡΟΥΛΑ - Αγρίνιο
  2641023013
  6977657837
  ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

  Ξυλουργός Αγρινίου - Επιπλοποιός Αγρίνιο

  Έπιπλα με ποιότητα, φινέτσα και παράδοση Αγρίνιο Αιτωλοακαρνανία

  Επισκευές και τοποθέτηση Ξυλουργικών κατασκευών

  Η επιχείρηση ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ που εδρεύει στο Αγρίνιο της Αιτωλοακαρνανίας δραστηριοποιείται στο χώρο των ξυλουργικών εργασιών εδώ και πολλά χρόνια. Είμαστε επιπλοποιοί μαραγκοί.

  Με πολύ μεράκι και αγάπη για τη δουλειά, αναλαμβάνουμε κάθε είδους ξυλουργική εργασία και ειδική κατασκευή. Σύμμαχός μας η πολυετής πείρα και η γνώση για το ξύλο, που για μας αποτελεί το πιο όμορφο, διαχρονικό και πολυδιάστατο υλικό.

  Κάθε κομμάτι ξύλο διηγείται μία ιστορία: οι ρόζοι, τα νερά, το χρώμα και η μυρωδιά του γοητεύουν και συγκινούν. Ταυτόχρονα, η χρηστική του αξία σε συνδυασμό με την καθημερινή απλότητα και κομψότητα, απογειώνουν το ξύλο μέσα στο περιβάλλον ενός σπιτιού.

  Είμαστε εδώ για να πραγματοποιήσουμε τις επιθυμίες σας και να αναβαθμίσουμε το χώρο σας, με έμφαση στην ποιότητα, την τεχνική και το στυλ, πάντα σε προσιτές τιμές.

  Η πολυετής εμπειρία και η τεχνογνωσία που έχουμε αποκτήσει μας διακρίνει στην τοπική αγορά του Αγρινίου. Το εξειδικευμένο προσωπικό μας παρέχει άμεση εξυπηρέτηση με συνέπεια και αξιοπιστία στον προκαθορισμένο χρόνο από όπου μας ζητηθεί στο Αγρίνιο.

  ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΑΣ

  Δημιουργούμε για εσάς:

  ΕΠΙΠΛΑ ΠΑΝΤΟΣ ΤΥΠΟΥ - ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΑ ΕΠΙΠΛΑ κατόπιν παραγγελίας

  Ξύλινες κατασκευές

  Ξύλινα ΕΞΩΤΕΡΙΚΑ ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ

  Εξώπορτες Πόρτες (Ασφαλείας - Θωρακισμένες – Εισόδου) - Μπαλκονόπορτες,- ΠΑΡΑΘΥΡΑ ΠΑΝΤΖΟΥΡΙΑ

  Κουζίνες

  Ντουλάπες

  Ξύλινα Πατώματα τοποθετήσεις LAMINATE

  Σκάλες

  Έπιπλα Μπάνιου, καναπέδες μικροέπιπλα

  Ξύλινες επενδύσεις

  Κρεβάτια κρεβατοκάμαρες σε σχέδια και διαστάσεις ανάλογα των αναγκών σας

  Ειδικές Κατασκευές

  Έπιπλα κουζίνας: κλασικές, μοντέρνες, ανάλογα με το ύφος του σπιτιού με ποιότητα διαχρονικά σχέδια και λειτουργικότητα και σε ότι ξύλο επιθυμεί ο πελάτης

  Παραδοσιακα Επιπλα

  Ειδικευόμαστε στα έπιπλα κουζίνας και στις ειδικές κατασκευές.

  Ξύλινα κουφώματα εξωτερικά σε ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων. Έτσι, μπορείτε να είστε τριπλά σίγουροι ότι η επιλογή σας είναι για ακόμα μία φορά η καλύτερη!

  Ερχόμαστε στο χώρο σας και προτείνουμε λύσεις οικονομικές και λειτουργικές. Στα κουφώματα εξωτερικού χώρου, πόρτες κλασσικές, σύγχρονων κατασκευών, η επιχείρηση ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ , παρέχει πλήρεις, ολοκληρωμένες και ευέλικτες εφαρμοσμένες λύσεις σε κάθε είδους κατασκευή. Ο συνδυασμός της κλασσικής εμφάνισης με την σύγχρονη τεχνολογία βρίσκει την απόλυτη έκφρασή του στις παραδοσιακές πόρτες της εταιρείας μας. Έχουμε τη δυνατότητα να κατασκευάσουμε οποιοδήποτε σχέδιο επιθυμεί ο πελάτης και ένα μικρό δείγμα των δυνατοτήτων κατασκευής παραδοσιακών πορτών ακολουθεί στην σελίδα μας.

  Έπιπλα μπάνιου, τραπεζαρίες, συνθέσεις, τραπεζάκια σαλονιών.

  Ντουλάπες συρόμενες, ανοιγόμενες, εντοιχισμένες άνετες και λειτουργικές, μοντέρνες και κλασσικές .

  Δημιουργίες γεμάτες έμπνευση.

  Διαμόρφωση - Ανακαίνιση Καταστημάτων και Επαγγελματικών Χώρων

  Σκάλες, παιδικά δωμάτια και παντός είδους ξυλουργικές εργασίες, και ειδικές κατασκευές.

  Επικοινωνήστε μαζί μας για να επωφεληθείτε ποιότητα, συνέπεια, στις πιο λογικές τιμές. Άμεση εξυπηρέτηση. Το εξειδικευμένο προσωπικό μας παρέχει άμεση εξυπηρέτηση με συνέπεια και αξιοπιστία στον προκαθορισμένο χρόνο απο όπου μας ζητηθεί Αγρίνιο Μεσολόγγι Ναύπακτος Αιτωλοακαρνανία Καρπενήσι, μόνο για σοβαρές προτάσεις και πανελλαδικά .

  Ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη που μας δείχνετε, ώστε αυτό να αποτελεί εγγύηση στη συνέχεια του έργου μας.

  Με εκτίμηση

  ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

  Ξυλουργος Αγρινιο Αιτωλοακαρνανία

  Ξυλουργείο Αγρινιο Αιτωλοακαρνανία

  Ξυλουργικές εργασίες Αγρινιο Αιτωλοακαρνανία

  Επιπλα κουζίνας Αγρινιο Αιτωλοακαρνανία

  Μαραγκός Αγρινιο Αιτωλοακαρνανία

  Επιπλοποιός Αγρινιο Αιτωλοακαρνανία

  Χειροποίητα επιπλα Αγρινιο Αιτωλοακαρνανία

  Ξύλινα κουφώματα Αγρινιο Αιτωλοακαρνανία

  Ντουλάπες, ντουλάπια Αγρινιο Αιτωλοακαρνανία

  Παιδικά επιπλα Αγρινιο Αιτωλοακαρνανία

  Ξύλινες επενδύσεις Αγρινιο Αιτωλοακαρνανία

  Κατασκευές επίπλων Αγρινιο Αιτωλοακαρνανία

  Ξύλινες Κατασκευές Αγρινιο Αιτωλοακαρνανία

  Παιδικό δωμάτιο Αγρινιο Αιτωλοακαρνανία
  Toggle
 • Κατηγορία: ΞΥΛΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ
  ΑΤΡΕΜΩΝΑΣ - Σίφνος
  2284033817
  6944881419
  ΠΟΡΓΙΩΤΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ
  Ξυλουργικές εργασίες Σίφνος
  Ξυλουργός Σίφνου

  Η επιχείρηση μας ΠΟΡΓΙΩΤΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ, που εδρεύει στον Αρτεμώνα της Σίφνου, με την πολυετή εμπειρία στο χώρο των ξυλουργικών εργασιών, εξειδικεύεται στις ειδικές κατασκευές παντός τύπου ξυλουργικών εφαρμογών στα μέτρα σας. Με καινούργια μηχανήματα υψηλής τεχνολογίας κατασκευάζουμε έπιπλα κουζίνας, έπιπλα μπάνιου, ντουλάπες, κουφώματα, πόρτες εσωτερικές και θωρακισμένες, παιδικό δωμάτιο. Επιπλέον ασχολούμαστε με την κατασκευή περγκόλων, σκεπών καφασωτών, εσωτερικών σκαλών και πατωμάτων.

  Με το έμπειρο & εξειδικευμένο προσωπικό μας μπορούμε να κάνουμε οποιαδήποτε ειδική κατασκευή σας. Παρέχουμε δωρεάν μελέτη του χώρου σας. Σημαντικό κομμάτι των εργασιών μας είναι και ο επαγγελματικός – ξενοδοχειακός εξοπλισμός. Αναλαμβάνουμε με ποιότητα & συνέπεια να πραγματοποιήσουμε κάθε επιθυμία σας να σας συμβουλέψουμε & να πετύχουμε μαζί το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα σε όλη την Σίφνο αλλά και σε όλες τις Κυκλάδες Σέριφο Φολέγανδρο και από όπου μας ζητηθεί & με ανταγωνιστικές τιμές !!!!

  ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

  Επισκευές και τοποθέτηση Ξυλουργικών κατασκευών

  Είμαστε έμπειροι επιπλοποιοί, κατασκευάζουμε !

  Έπιπλα κουζίνας. Ειδικευόμαστε στα έπιπλα κουζίνας, με σύγχρονο μοντέρνο design αλλά και κλασικό design. Μελετάμε το χώρο σας προτείνουμε λύσεις λειτουργικές, ανάλογα με το ύφος του σπιτιού.

  Ξύλινα κουφώματα εξωτερικά και εσωτερικά (μεσόπορτες), Γερμανικού τύπου και παραδοσιακά κουφώματα

  Δημιουργούμε για εσάς:

  ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ ΞΥΛΙΝΑ ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ σε ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων.

  Ο συνδυασμός της κλασσικής εμφάνισης με την σύγχρονη τεχνολογία βρίσκει την απόλυτη έκφρασή του στα κουφώματα που κατασκευάζει η εταιρεία μας. Έχοντας υπόψιν μας τις κατασκευαστικές ανάγκες της ελληνικής αρχιτεκτονικής, προσφέρουμε πλήθος επιλογών, αλλά και τη δυνατότητα κατασκευής νέων ειδικών σχεδίων. Συνδυάζοντας την ευελιξία του παραδοσιακού ξυλουργού με την τεχνογνωσία και τα σύγχρονα μέσα παραγωγής, εγγυόμαστε τη διατήρηση της βαθιάς αρχιτεκτονικής παράδοσης των Κυκλάδων

  Κουφώματα

  Η ειδική επεξεργασία των ξύλινων κουφωμάτων της εταιρία μας εγγυάται άριστη συμπεριφορά ακόμη και στις πιο βαριές κλιματολογικές συνθήκες.

  Kατασκευάζονται με Ευρωπαϊκές προδιαγραφές από επιλεγμένα υλικά. H ειδική βαφή με υδατοδιαλυτά βερνίκια, τα καθιστά ιδιαίτερα ανθεκτικά σε κάθε φθορά. Εξασφαλίζουν υψηλή θερμομόνωση και ηχομόνωση χάρη στους διπλούς υαλοπίνακες και στην τετραπλή περιμετρική μόνωση με τέσσερα λάστιχα. Με πολλαπλές εφαρμογές χρήσης και άψογη αισθητική τα κουφώματα μας, σας παρέχουν απόλυτη προστασία και αντοχή στο χρόνο λόγω της ειδικής επεξεργασίας του ξύλου

  Ερχόμαστε στο χώρο σας και προτείνουμε λύσεις οικονομικές και λειτουργικές. Στα κουφώματα εσωτερικού χώρου, πόρτες κλασσικές, σύγχρονων κατασκευών, η επιχείρηση ΠΟΡΓΙΩΤΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ παρέχει πλήρεις, ολοκληρωμένες και ευέλικτες εφαρμοσμένες λύσεις σε κάθε είδους κατασκευή. Κάνουμε επίσης τις πόρτες σύμφωνα με ατομικές παραγγελίες, οι οποίες μπορεί να περιλαμβάνουν μη τυποποιημένες διαστάσεις και σχήματα και εξωτερικά ξύλινα κουφώματα σε ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων.

  Μπαλκονόπορτες

  Ξύλινα Παντζούρια

  Χειροποίητα έπιπλα, έπιπλα με παραγγελία, παιδικά έπιπλα, έπιπλα μπάνιου.

  Πέργκολες Κιόσκια χαγιάτια

  Σκεπές με ξυλεία από καστανιά του Αγίου Όρους

  Ξύλινα δάπεδα τοποθετήσεις LΑΜΙΝΑΤΕ

  Ξύλινα κάγκελα

  Ξυλουργικές επισκευές

  Ξυλουργικές κατασκευές

  Διαμόρφωση - Ανακαίνιση Καταστημάτων και Επαγγελματικών Χώρων

  Συντηρήσεις Ξυλουργικών Κατασκευών

  Έπιπλα μπάνιου.

  Ντουλάπες συρόμενες, ανοιγόμενες, εντοιχισμένες άνετες και λειτουργικές, μοντέρνες και κλασσικές.

  Σκάλες, κιόσκια, χαγιάτια, πέργκολες ,παιδικά δωμάτια και παντός είδους ξυλουργικές εργασίες, και ειδικές κατασκευές.

  Ανακαινίζουμε και ιδιωτικούς και επαγγελματικούς χώρους, (ξενοδοχεία καταστήματα εστιατόρια). Στόχος μας η υψηλή αισθητική και το τέλειο φινίρισμα, η ποιότητα εργασίας και η απόλυτη ικανοποίηση του πελάτη.

  Επικοινωνήστε μαζί μας για να επωφεληθείτε ποιότητα, συνέπεια, στις πιο λογικές τιμές. Άμεση εξυπηρέτηση

  Ευχαριστούμε για την πολυετή εμπιστοσύνη που μας δείχνετε

  Με εκτίμηση
  ΠΟΡΓΙΩΤΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ

  ΞΥΛΟΥΡΓΟΣ Σιφνος
  ΕΠΙΠΛΟΠΟΙΟΣ Σιφνος
  ΕΠΙΠΛΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ Σιφνος
  ΝΤΟΥΛΑΠΕΣ Σιφνος
  ΞΥΛΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ Σιφνος
  ΞΥΛΟΥΡΓΕΙΟ Σιφνος
  ΞΥΛΙΝΑ ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ Σιφνος
  ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ Σιφνος
  ΣΚΕΠΕΣ Σιφνος
  ΜΑΡΑΓΚΟΣ Σιφνος
  ΞΥΛΟΥΡΓΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ Σιφνος
  Toggle
 • Κατηγορία: ΜΕΤΑΛΛΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ
  ΛΥΓΙΑΣ - Ναύπακτος
  2634022533
  6944511089
  Παραδοσιακά κάγκελα Ναύπακτος

  Κουφώματα αλουμινίου Ναύπακτος

  Μεταλλικές κατασκευές Ναύπακτος

  Ρολλά, γκαραζόπορτες Ναύπακτος
  Toggle
 • Κατηγορία: ΞΥΛΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ
  ΝΕΟΧΩΡΙ - ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ - Θεσπρωτίας
  2666031501
  6945546052
  ΛΩΛΟΣ ΚΟΥΖΙΝΑ-ΝΤΟΥΛΑΠΙΑ – ΜΠΑΝΙΟ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑ

  ΞΥΛΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ – ΕΙΔΙΚΕΣ ΞΥΛΙΝΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ

  ΕΜΠΟΡΙΑ – ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΕΠΙΠΛΟΥ

  ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ – ΒΙΟΤΕΧΝΙΑ ΕΠΙΠΛΩΝ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ - ΘΕΣΠΡΩΤΙΑ

  Η επιχείρηση ΛΩΛΟΣ εδρεύει στη ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ – ΘΕΣΠΡΩΤΙΑ και δραστηριοποιείται στο χώρο των ξυλουργικών εργασιών.

  Η πολυετής εμπειρία και το μεράκι για την δουλειά μας είναι αυτά που μας κάνουν πρώτους στο είδος μας .

  Η εταιρεία μας κατέχει σήμερα μια σημαντική θέση στην αγορά, έχοντας ανοδική πορεία.

  Το ξύλο, ως το βασικότερο υλικό της δουλειάς μας, ήταν και παραμένει πηγή έμπνευσης και δημιουργίας.

  Τα υλικά που χρησιμοποιούμε είναι αρίστης ποιότητας, με μεγάλη διάρκεια ζωής και παρέχονται από αξιόπιστες προμηθευτικές εταιρείες του χώρου.

  ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

  Ξυλουργικές εργασίες ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ – ΘΕΣΠΡΩΤΙΑ

  Εμπορία – κατασκευή επίπλων ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ - ΘΕΣΠΡΩΤΙΑ

  Ειδικές ξύλινες κατασκευές ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ - ΘΕΣΠΡΩΤΙΑ

  Έπιπλα κουζίνας ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ – ΘΕΣΠΡΩΤΙΑ

  Βιοτεχνία επίπλων ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ - ΘΕΣΠΡΩΤΙΑ

  Ξύλινες πόρτες

  Κουζίνα – ντουλάπια – μπάνιο

  Ειδικές ξυλουργικές κατασκευές

  Ξύλινα κουφώματα - ντουλάπες

  Ανακαίνιση κουζίνας

  Μελέτη – κατασκευή - τοποθέτηση

  ΣΚΟΠΟΣ και ΣΤΟΧΟΣ μας είναι η καλύτερη εξυπηρέτηση του πελάτη, προσφέροντας ποιοτικές υπηρεσίες, οι οποίες συνοδεύονται με άρτια οργανωτική δομή και τεχνογνωσία, εξυπηρετώντας τις ανάγκες των πελατών.

  Με ένα τηλεφώνημα σας, είμαστε έτοιμοι να δώσουμε προτάσεις και την προσφορά μας.

  Οι τιμές μας είναι προσιτές και πάντα ανταγωνιστικές.

  ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΜΕ….ΝΕΟΧΩΡΙ – ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ – ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΓΥΡΩ ΠΕΡΙΟΧΕΣ – ΟΛΟ ΤΟ ΝΟΜΟ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΑΛΛΟΥ ΜΑΣ ΖΗΤΗΘΕΙ.

  Φιλικά,

  Λώλος Δημήτριος
  Toggle
 • Κατηγορία: ΑΛΟΥΜΙΝΙΑ – ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ
  Μισόκαμπος Θέση Ράχη, Κύμη - Εύβοιας
  2222029294
  6986322559
  Υδραίος Νικόλαος

  Συστήματα Αλουμινίου Κύμη / Εύβοια

  Η εταιρεία μας “Υδραίος Νικόλαος” η οποία εδρεύει στον Μισόκαμπο στην Εύβοια, δραστηριοποιείται με συνέπεια και επαγγελματισμό στο χώρο των συστημάτων αλουμινίου. Με διαρκή εξέλιξη και βελτίωση των προϊόντων και του προσωπικού της, η εταιρεία μας αποτελεί μια εταιρεία υψηλών παροχών υπηρεσιών στον χώρο του αλουμινίου.

  Κατασκευάζουμε αρχιτεκτονικά συστήματα αλουμινίου υψηλής ποιότητας και αισθητικής σε όλες τις σειρές της Europa, σε οποιονδήποτε επιθυμητό χρωματισμό και για κάθε είδους εφαρμογές.

  Η εταιρεία μας εξυπηρετεί τηνΚύμη, όλη την Εύβοια, την Σκύρο, την Χαλκίδα και όλη την Αττική, τηρώντας αυστηρά το χρονοδιάγραμμα παράδοσης έργων τοποθέτησης κουφωμάτων αλουμινίου Europa και θέτοντας πρώτες τις δικές σας ανάγκες.

  Πιστοποιητικό Επιχείρησης

  Κάθε έργο που αναλαμβάνουμε αποτελεί για την εταιρεία μας μία νέα πρόκληση που θέτει τον πήχη ψηλότερα, με στόχο την ευχαρίστηση και την άριστη σχέση συνεργασίας με τον πελάτη.

  Η πολύχρονη πείρα μας και οι δεκάδες ικανοποιημένοι πελάτες μας, μας καθιστούν έναν από τους πιο έμπιστους, πιστοποιημένους συνεργάτες της Europa εδώ και χρόνια.

  Υπηρεσίες Δουλειές μας

  Υδραίος Νικόλαος Συστήματα Αλουμινίου

  Μισόκαμπος Θέση Ράχη, Κύμη - Εύβοιας

  Τηλ: 2222029294 Κιν: 6986322559

  Toggle
 • Κατηγορία: ΞΥΛΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ
  7ο ΧΛΜ ΛΑΜΙΑΣ ΚΑΡΠΕΝΗΣΙΟΥ - Λαμια
  2231062140
  6973358187
  ΓΩΓΟΥΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

  ΞΥΛΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΛΑΜΙΑ ΦΘΙΩΤΙΔΑ

  Επιπλα με ποιότητα και φινέτσα

  Ο ξυλουργος και επιπλοποιός της Λαμίας

  Ξυλουργικές Εργασίες "ΓΩΓΟΥΛΟΣ ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΣ"

  Μεταποίηση - Κατασκευή κουζίνας

  Θα μας βρείτε στο facebook: www.facebook.com/gogouloskwstas?lst=100008273174488%3A100005898362285%3A1481883526

  Χειροποίητα έπιπλα για μια ζωή.

  Η επιχείριση ΓΩΓΟΥΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ που εδρεύει στην Λαμία της Φθιώτιδας, δραστηριοποιείται στον χώρο του επίπλου με ιδιαίτερη προσήλωση εδώ και πολλα χρονια. Ειμαστε επιπλοποιοί μαραγκοί, στην Λαμία παρέχοντας έπιπλα ασυναγώνιστης ποιότητας και μοντέρνου ύφους.

  Μοναδικές προτάσεις επίπλωσης παρέχονται από ένα εξειδικευμένο προσωπικό που εγγυάται την άμεση και φιλική σας εξυπηρέτηση.

  Ακόμα και μετά την παράδοση των επίπλων, είμαστε δίπλα σας για κάθε απορία και επίλυση οποιουδήποτε ζητήματος.

  Δραστηριοποιείται στις ξυλουργικές εργασίες, στην κατασκευή επίπλων κουζίνας, ειδικών κατασκευών και είναι όλα χειροποίητα. Κατασκευάζουμε μοντέρνα σχέδια και κλασσικά. Ανανεώνουμε τον χώρο σας, ιδιωτικό και επαγγελματικό, (ξενοδοχεία καταστήματα εστιατόρια). Η επιχείρηση διαθέτει τα προϊόντα της με κάθετη οργάνωση, προσφέροντας μελέτη και διαχείρηση του έργου. Τεχνογνωσία, εμπειρία με υψηλά επίπεδα εξυπηρέτησης και εγκατάστασης απο εξειδικευμένο προσωπικό.

  Δημιουργούμε για εσάς:

  ΕΠΙΠΛΑ ΠΑΝΤΟΣ ΤΥΠΟΥ

  Ξύλινα κουφώματα εσωτερικα ( μεσόπορτες ) και εξωτερικά. Στα κουφώματα εσωτερικού χώρου, πόρτες κλασσικές, σύγχρονων κατασκευών, η επιχείρηση ΓΩΓΟΥΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ παρέχει πλήρεις, ολοκληρωμένες και ευέλικτες εφαρμοσμένες λύσεις σε κάθε είδους κατασκευή

  Έπιπλα Κουζίνας εντοιχισμένες κουζίνες με ποιότητα και λειτουργικότητα σε σχέδια που αρμόζουν ανάλογα με το υφος του σπιτιού σας

  Πόρτες (Ασφαλείας - Θωρακισμένες - Εισόδου - Εσωτερικές - Μπαλκονόπορτες)

  Ντουλάπες Υπνοδωματίων - Συρόμενες και Ανοιγόμενες εντοιχισμένες ανετες και λειτουργικές.

  Όλες δικής μας κατασκευής, σύμφωνα με τα μέτρα και τις ανάγκες σας. Δεκάδες εναλλακτικές λύσεις, σε χρώματα, σχέδια και εσωτερική διαμόρφωση της ντουλάπας σας.

  Κουφώματα (Τοποθετήσεις κουφωμάτων ξύλινων )

  Σκάλες Εσωτερικών Χώρων

  Ξύλινες επενδύσεις

  Διαμόρφωση - Ανακαίνιση Καταστημάτων και Επαγγελματικών Χώρων

  Συντηρήσεις Ξυλουργικών Κατασκευών

  Παιδικά δωμάτια σε ποικιλία σχεδίων φέρτε μας το σχέδιο που επιθυμείτε και εμείς θα το δημιουργήσουμε.

  Τραπεζαρίες

  Κρεβατοκάμαρες

  Επιπλοσυνθέσεις μπουφέδες

  Μικροέπιπλα

  ΟΛΑ ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΑ κατόπιν παραγγελίας

  Στόχος μας η υψηλή αισθητική και το τέλειο φινίρισμα, η ποιότητα εργασίας και η απόλυτη ικανοποίηση του πελάτη.,

  Επικοινωνήστε μαζί μας για να επωφεληθείτε ποιότητα, συνέπεια, στις πιο λογικές τιμές. Άμεση εξυπηρέτηση.

  Το εξειδικευμένο προσωπικό μας παρέχει άμεση εξυπηρέτηση με συνέπεια και αξιοπιστία στον προκαθορισμένο χρόνο απο όπου μας ζητηθεί, στην Λαμία Φθιώτιδα Ιτεα Γαλαξίδι Καρπενησι Αγρινιο Βόλος Ευρυτανια Αιτωλοακαρνανία Αθήνα ΚΑΙ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ μόνο για σοβαρές προτάσεις

  Ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη που μας δείχνετε, ώστε αυτό να αποτελεί εγγύηση στη συνέχεια του έργου μας.

  Με εκτίμηση

  ΓΩΓΟΥΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

  Ο επιπλοποιός της Φθιώτιδας

  Ξυλουργος Λαμία, Φθιώτιδα

  Ξυλουργείο Λαμία, Φθιώτιδα

  Ξυλουργικές εργασίες Λαμία, Φθιώτιδα

  Επιπλα κουζίνας Λαμία, Φθιώτιδα

  Μαραγκός Λαμία, Φθιώτιδα

  Επιπλοποιός Λαμία, Φθιώτιδα

  Χειροποίητα επιπλα Λαμία, Φθιώτιδα

  Ξύλινα κουφώματα Λαμία, Φθιώτιδα

  Ντουλάπες, ντουλάπια Λαμία, Φθιώτιδα

  Παιδικά επιπλα Λαμία, Φθιώτιδα

  Μεσόπορτες εσωτερικά κουφώματα Λαμία, Φθιώτιδα

  Ξύλινες επενδύσεις Λαμία, Φθιώτιδα

  Κατασκευές επίπλων Λαμία, Φθιώτιδα

  Ξύλινες Κατασκευές Λαμία, Φθιώτιδα

  Παιδικό δωμάτιο Λαμία, Φθιώτιδα
  Toggle
 • Κατηγορία: ΞΥΛΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ
  ΜΕΣΣΑΡΙΑ - Σύρος
  2281081893
  6932206481
  κατασκευη ξυλινων κουφωματων συρος,μυκονος,παρος,ναξος,μηλος,σιφνος,σαντορινη,τηνος,σεριφος,κυθνος,κουφωνησια,κιμωλος,φολεγανδρος, κυκλαδες
  εμποριο συνθετικων κουφωματων συρος, μυκονος, κυκλαδες
  γερμανικα κουφωματα συρος, μυκονος, κυκλαδες
  ειδικες κατασκευες ξυλου συρος, μυκονος, κυκλαδες
  μπαλκονοπορτες συρος, μυκονος, κυκλαδες
  ξυλινα παραθυρα συρος, μυκονος, κυκλαδες
  ξυλινες πορτες συρος, μυκονος, κυκλαδες
  περγκολες συρος, μυκονος, κυκλαδες
  κιοσκια συρος, μυκονος, κυκλαδες
  ανακαινισεις επαγγελματικων χωρων συρος, μυκονος, κυκλαδες

  http://windoor-syros.gr

  Για ξυλουργικές εργασίες υψηλής αισθητικής και άριστης ποιότητας, η ιδανική επιλογή είναι η εταιρεία ''Windoor - Ιωάννης Γ. Παλαμάρης'', που εδρεύει στην Σύρο.

  Με περισσότερο από 45 χρόνια συνεχή παρουσία στον χώρο των ξυλουργικών εργασιών από την οικογενειακή επιχείρηση, εμπειρία και βαθιά γνώση του αντικειμένου, ο Γιάννης Παλαμάρης το 2006 ίδρυσε την νέα εταιρεία 'Windoor - Ιωάννης Γ. Παλαμάρης''.

  Μετεγκαθιστώντας τη, σε νέες ιδιόκτητες εγκαταστάσεις και επενδύοντας σε καινούριο σύγχρονο μηχανολογικό εξοπλισμό, διασφάλισε την αναβάθμιση, την εξέλιξη και την καινοτομία των παραγόμενων προϊόντων.

  Στην ''Windoor - Ιωάννης Γ. Παλαμάρης'' λαμβάνουμε πάντα υπ’ όψιν τον πελάτη και τις ανάγκες του και υλοποιούμε με ακρίβεια αυτό ακριβώς που θέλει για τις ξυλουργικές εργασίες του χώρου του, είτε τον ιδιωτικό είτε τον επαγγελματικό.

  Μέλημά μας είναι η επίτευξη του καλύτερου δυνατού αποτελέσματος, γι' αυτό και τα προϊόντα μας, σχεδιάζονται και παράγονται από το άρτια καταρτισμένο προσωπικό μας, στην πλέον συμφέρουσα οικονομικά λύση, πάντα με την ποιότητα και την αισθητική που μας διακατέχει.

  Η τέχνη της κατασκευής ξυλουργικών εργασιών πέρασε από γενιά σε γενιά και μαζί με αυτήν το μεράκι και η αγάπη, που είναι εμφανή σε κάθε δημιουργία μας.

  Και είμαστε υπερήφανοι γι΄αυτό.

  Με εκτίμηση: Ιωάννης Γ. Παλαμάρης
  Toggle
προηγούμενη 1 από 36 επόμενη
Διαφημιστείτε εδώ