noscript image for google
 • Κατηγορία: ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ – ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΙΣ
  ΕΛ.ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ 307 - Καλλιθέα
  2109521000,2109525252
  6934989898, 6949521000
  www.apofraxeiskallithea.gr

  ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΩΝ - ΜΗΝΙΑΙΕΣ ΣΥΝΤΗΡΗΣΕΙΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΩΝ Η ON TIME SERVICE εστιάζει στο χώρο των γενικών αποφράξεων. Η επιχείρηση δραστηριοποιήθηκε στην περιοχή της Καλλιθέας και σιγά σιγά οι απαιτήσεις των πελατών της, την οδήγησαν στην εξάπλωση της εντός και εκτός Αττικής. Η πολύχρονη εμπειρία μας, η εμπιστοσύνη των πελατών μας, ο σύγχρονος εξοπλισμός μας αλλά και το έμπειρο δυναμικό μας αποτελεί την εγγύηση της ποιότητας των υπηρεσιών μας. Έρχεται κοντά σας όλο το 24ωρο μόνο με ένα τηλεφώνημα σε 30’ λεπτά με τις καλύτερες τιμές της αγοράς. Αναλαμβάνουμε μηνιαία συντήρηση αποχέτευσης, κεντρικά φρεάτια, άντληση υδάτων, σιφόνι δαπέδου και πάντως τύπου καθαρισμό και απόφραξη. Επίσης έλεγχος με ειδική κάμερα σωληνώσεων αποχετεύσεων. ΕΛΕΓΧΟΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΜΕ ΚΑΜΕΡΑ Το σύστημα της κάμερας είναι εύκολο και γρήγορα με μικρό κόστος μπορεί να λύσει οποιαδήποτε ζημιά και χωρίς κόπο να αναγνωρίζει την αιτία οποιουδήποτε προβλήματος. ΥΔΡΑΥΛΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ-ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΤΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ Αναλαμβάνουμε κάθε υδραυλική εργασία της πολυκατοικίας του διαμερίσματος και του επαγγελματικού χώρου. ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΑΠΟΦΡΑΞΕΩΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΕΡΓΑΣΙΕΣ: ΛΕΚΑΝΗ 47,60€ ΝΙΠΤΗΡΑΣ 29,75€ ΜΠΑΝΙΕΡΑ 29,75€ ΣΙΦΟΝΙ ΜΠΑΝΙΟΥ 35,70€ ΥΔΡΟΡΡΟΗ ΒΕΡΑΝΤΑΣ 35,70€ ΝΕΡΟΧΥΤΗΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ 35,70€ ΚΑΘΕΤΗ ΤΟΥΑΛΕΤΩΝ 71,40€ ΚΑΘΕΤΗ ΚΟΥΖΙΝΩΝ 71,40€ ΚΑΘΕΤΗ ΥΔΡΟΡΡΟΩΝ 71,40€ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΦΡΕΑΤΙΟ 71,40€ ΜΗΝΙΑΙΑ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ 17,85€ Οι τιμές που αφορούν κεντρικές αποφράξεις είναι ως 50 (πενήντα) διαμερίσματα. Κυριακές, Αργίες, Εορτές και μετά τις 22:00 νυκτός θα επιβαρύνεστε κατόπιν συνεννόησης. ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΕΣ ΕΡΓΑΣΙΩΝ: ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗΣ- ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΩΝ ΕΚΔΟΣΗ- ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΩΝ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΩΝ ΜΗΝΙΑΙΕΣ ΣΥΝΤΗΡΗΣΕΙΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΙΣ ΜΕ ΚΑΜΕΡΑ ΑΝΤΛΗΣΗΣ ΥΔΑΤΩΝ ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ-ΜΥΟΚΤΟΝΙΕΣ ΥΔΡΑΥΛΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΑΝΑΚΑΙΝΗΣΕΙΣ ΧΩΡΩΝ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΙ ΚΤΙΡΙΩΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ Με την συντήρηση της αποχέτευσης ΔΩΡΕΑΝ Η ΕΚΔΟΣΗ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΩΝ
  Toggle
 • Κατηγορία: ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ – ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ
  ΔΑΙΔΑΛΟΥ 14 - Νίκαια
  2104965155,2104905211
  6977453717
  Μελέτη,επίβλεψη, κατασκευή, αρ.αδείας 228/ΑΓ Κ.Ε.Η.Ε υπ βιομηχανίας-Γερμανικά VDE- HD 384.EE
  Πιστοποιητικά ΔΕΗ : ρευματοδοτήσεις - αλλαγής χρήσης - επανελέγχου
  Κατασκευή:

  1)Δίκτυα χαλκού ισχυρών ρευμάτων , συμβατική - έξυπνο σπίτι, θεμελιακές γειώσεις αντικεραυνικής προστασίας.

  2)Δομημένη καλωδίωση, ήχος, πυρασφάλεια, συναγερμός, τηλεόραση (συμβατική, δορυφορική, ψηφιακή). Τηλεφωνικά δίκτυα P.C. τηλεφωνικά κέντρα, μικτονομίσεις. Κλειστά κυκλώματα TV ελέγχου καταγραφής. Έλεγχος εισόδου (θυροτηλέφωνα, θυροτηλεοράσεις, κάμερες).
  Συμβατικές - Ψηφιακές.

  Εφαρμογές:
  Κατοικίες, πολυκατοικίες, επαγγελματικοί χώροι, καταστήματα, γραφεία, εμπορικά κέντρα, βιοτεχνίες, εργοστάσια, σχολειά, παιδικοί σταθμοί.
  Αλλαγές - ανακαινίσεις - επισκευές
  Συμβατική εγκατάσταση σε έξυπνο σπίτι, ηλεκτρικών πινάκων, θερμοσίφωνων, θυροτηλέφωνα, θυροτηλεοράσεις, κεραιών (ατομικών - ομαδικών), ηλεκτρικών συσκευών φωτιστικών στοιχείων.
  Η εταιρεία μας δραστηριοποιείται σε όλη την Ελλάδα, άμεση εξυπηρέτηση στις βλάβες σας.

  Υποκατάστημα:
  Λεωφόρος Θησέως(Ελ.Βενιζέλου) 139 Καλλιθέα, Αθηνά
  Toggle
 • Κατηγορία: ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ PLEXIGLASS
  ΔΟΙΡΑΝΗΣ 181 - Καλλιθέα
  2109329209
  6972620264
  Η εταιρία μας δραστηριοποιείται τα τελευταία χρόνια με ένα σύγχρονο - εύχρηστο - δημιουργικό προϊόν.

  Το "ΑΚΡΥΛΙΚΟ PLEXI GLASS".

  Δημιουργούμε για εσάς ακρυλικά προϊόντα (plexiglass) στις καλύτερες τιμές!

  Έχοντας τη δυνατότητα επεξεργασίας του, χάρη στην υψηλή τεχνογνωσία μας γύρω από αυτό το υλικό, και με τη βοήθεια των σύγχρονων μηχανημάτων, μπορούμε να εγγυηθούμε στους πελάτες μας τον άριστο σχεδιασμό και την άριστη ποιότητα των προϊόντων που κατασκευάζουμε.

  Η εταιρία VARDIS κατασκευές Plexiglass στην Καλλιθέα Αθήνα κατασκευάζει για εσάς ποιοτικά ακρυλικά προϊόντα (plexiglass).

  Στην Αθήνα είμαστε από τους πιο έμπειρους τεχνίτες στο plexiglass και η ποιότητα, ταχύτητα και οι ανταγωνιστικές τιμές που μπορούμε να παρέχουμε είναι χαρακτηριστικά της εταιρίας μας.

  Εφαρμογές και εμπειρία

  Οι εφαρμογές του plexiglass είναι πάρα πολλές για να αναφερθούν στην ιστοσελίδα μας. Η εταιρία μας έχει πολλά χρόνια εμπειρία στη δημιουργία stand προϊόντων για καταστήματα λιανικής, επιχειρηματικά δώρα, εγκλωβισμό αντικειμένων, κάλπες, φωτιστικά, έπιπλα και επιτραπέζιες κατασκευές.

  Επικοινωνία

  Επικοινωνήστε μαζί μας για να συζητήσουμε το τρόπο που μπορούμε να καλύψουμε τις ανάγκες της επιχείρησής σας και να ενημερωθείτε για τον ανταγωνιστικό τιμοκατάλογο μας. Βρισκόμαστε στην Καλλιθέα στην Αθήνα. Επικοινωνήστε μαζί μας για προσφορά.

  Εξυπηρέτηση

  Μπορείτε να μας εμπιστευθείτε για να σας βοηθήσουμε στη κατακευή επίπλων, stands, κουτιά/κάλπες, καρέκλες και ειδικές κατασκευές από plexiglass στις καλύτερες τιμές. Είμαστε έτοιμοι να εξυπηρετήσουμε άμεσα τις ανάγκες σας. Επίσης, μπορείτε να μας επισκευθείτε για να σχεδιάσουμε μαζί την επόμενη plexiglass κατασκευή σας.

  Θα μας βρείτε:

  ΔΟΙΡΑΝΗΣ 181, Καλλιθέα

  Τηλέφωνο: 2109329209
  Κινητό: 6972620264

  Toggle
 • Κατηγορία: ΛΕΥΚΑ ΕΙΔΗ - ΕΙΔΗ ΠΡΟΙΚΟΣ
  Σκρα 92 - Καλλιθέα
  2109511119
  6973523317
  Το κατάστημα μας βρίσκεται στην Καλλιθέα και σας εξυπηρετεί με προϊόντα τέλειας ποιότητας. Τα λευκά είδη μας θα τα βρείτε σε δεκάδες σχέδια και χρώματα και θα ταιριάξουν τέλεια στο χώρο σας. Τα είδη προικός μας είναι οτι χρειάζεστε για δώρο ...
  Toggle
 • Κατηγορία: ΕΠΙΓΡΑΦΕΣ – ΨΗΦΙΑΚΕΣ ΕΚΤΥΠΩΣΕΙΣ – ΦΩΤΕΙΝΕΣ ΕΠΙΓΡΑΦΕΣ
  Λ. ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ 62 (ΘΗΣΕΩΣ) - Καλλιθέα
  2109577378
  Το 1993 ο Παναγιώτης Κωστούρος ξεκινάει την επιχείρηση "COPY CENTER ΚΩΣΤΟΥΡΟΣ" με αντικείμενο εργασιών αποκλειστικά τις φωτοτυπικές υπηρεσίες, σε ένα μικρό, αλλά ζεστό και φιλικό χώρο 20τ.μ. στην Καλλιθέα -Καλυψούς 111- κι έχοντας ως εφόδια την 8ετή πείρα του στο χώρο, το μεράκι και την όρεξη για σκληρή δουλειά.

  Αντιλαμβανόμενος άμεσα τις ανάγκες της συγκεκριμένης αγοράς, επενδύει συνεχώς στην άριστη γνώση και χρήση της νέας τεχνολογίας κι επανδρώνεται με εξειδικευμένο προσωπικό.

  Το 1997 επεκτείνεται σε νέες εγκαταστάσεις 100τ.μ. -Ελ. Βενιζέλου 58- και δημιουργεί ένα σύγχρονο επιχειρηματικό περιβάλλον, όπου οργανώνει και αναπτύσσει περισσότερες και ποιοτικότερες υπηρεσίες και αναβαθμίζει τον εξοπλισμό, έτσι ώστε να ανταποκριθεί στις διαρκώς αυξανόμενες ανάγκες των καιρών και απαιτήσεις των πελατών, δίνοντας ολοκληρωμένες λύσεις.

  Με ιδιαίτερο επαγγελματισμό, υπεύθυνη εργασία, επιμονή στην τελειότητα, συνέπεια στην παράδοση, φιλική διάθεση για συνεργασία και ανταγωνιστικές τιμές, θέτει τις βάσεις για μια μόνιμη σχέση εμπιστοσύνης με τους πελάτες-συνεργάτες, καθιερώνοντας το σύνθημα "δεν αντιγράφουμε την ποιότητα - δίνουμε ποιότητα στο αντίγραφο". Παράλληλα στρέφεται στον ιδιαίτερα απαιτητικό και ταχέως αναπτυσσόμενο χώρο των γραφικών τεχνών, επενδύοντας σε εξειδικευμένο προσωπικό και αξιοποιώντας τις δυνατότητες της υψηλής τεχνολογίας.

  Το καλοκαίρι του 2004 η "COPY CENTER ΚΩΣΤΟΥΡΟΣ" μεταφέρεται σε νέο ενιαίο χώρο 160τ.μ. -Ελ. Βενιζέλου 62- σε μια προσπάθεια να προσφέρει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες σε ένα άνετο κι ευχάριστο περιβάλλον και μετονομάζεται σε "PRINT & COPY CENTER".

  Μένοντας πιστοί στο τρίπτυχο "ποιότητα-ταχύτητα-τιμή" κι έχοντας πάντα σαν στόχο την καλύτερη και πληρέστερη εξυπηρέτηση του πελάτη-συνεργάτη, συνεχίζουμε τις αναζητήσεις σε νέους χώρους παροχής υπηρεσιών υψηλής τεχνολογίας.

  Ωράριο λειτουργίας:

  Δευτέρα - Παρασκευή: 08.30 - 18.00

  Σαββάτο: 09.00 - 14.00

  Υπηρεσίες:

  Ψηφιακές Εκτυπώσεις

  Αφίσες

  Σχέδια

  Σκανάρισμα - Ψηφιοποίηση

  Φωτοαντίγραφα

  Φινίρισμα

  Άλλες Υπηρεσίες - Προϊόντα

  Toggle
 • Κατηγορία: ΞΥΛΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ
  ΔΑΒΑΚΗ 68 - Καλλιθέα
  6956278521
  Κατασκευή επίπλων στα δικά σας μέτρα και σχέδια που επιθυμείτε, στις καλύτερες τιμές.

  Προσφορές κρεβάτια και πόρτες ασφαλείας!

  Έπιπλα κουζίνας

  Έπιπλα σαλονιού

  Έπιπλα αντίκες

  Μεσόπορτες

  Στρώματα

  Πόρτες ασφαλείας

  Αλλαγή ταπετσαρίας

  Λουστράρισμα επίπλων

  Αλλαγή ρολών

  Επισκευές ψάθας
  Toggle
 • Κατηγορία: ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΣΕΙΣ
  Θεομήτορος 62Β, Αγιος Δημήτριος,(έναντι Υπ. Μεταφορών Αλίμου) - Αθήνα
  2109823586
  6977883644
  Ο Ζαππίδης Στέφανος είναι, αν όχι ο πρώτος, ένας από τους παλαιότερους διεκπεραιωτές στον χώρο τον αυτοκινητιστικών υποθέσεων με γραφεία πάντα δίπλα στο Υπουργείο Συγκοινωνιών και σκοπό την άμεση και παντός τύπου διεκπεραίωση.

  Το γραφείο μας, από το 1978 που ιδρύθηκε έως και σήμερα, έχει βοηθήσει εκατοντάδες εταιρείες και ιδιώτες να γλυτώσουν ταλαιπωρία, κόπο αλλά και χρήμα. Αντιπροσωπίες αυτοκινήτων, χρονομισθωτικές, ακόμα και μεγάλοι δήμοι Νοτίων Προαστίων μας έχουν εμπιστευτεί για να διεκπεραιώσουμε χρονοβόρες αλλά και δύσκολες υποθέσεις τους.

  Δίπλα του από το 2006 είναι η κόρη του Μάρθα, η οποία παρέλαβε την σκυτάλη το 2013 έχοντάς τον πάντα στο πλευρό της και έδωσε φρέσκες ιδέες για την μεγαλύτερη εξέλιξη των υπηρεσιών μας.

  Διαβάζοντας λοιπόν τις ανάγκες της σημερινής εποχής για εξοικονόμηση χρόνου και κόπου, παρέχουμε ακόμα πιο ολοκληρωμένες υπηρεσίες αφού στο χώρο μας διαθέτουμε ένα <μίνι> φωτογραφείο και σε συνδυασμό με τις γνώσεις μας στον τομέα της φωτογραφίας μπορούμε να εξυπηρετήσουμε κάθε απαιτητικό μας πελάτη. Παράβολα μεταβιβάσεων, e-παράβολα, φωτοτυπίες, φαξ, σκανάρισμα εγγράφων , αποστολή και λήψη mail είναι λίγες ακόμα από τις υπηρεσίες μας.

  Οι φρέσκες ιδέες σε συνδυασμό με την γνώση και την εμπειρία μας είναι αυτά που μας ξεχωρίζουν.

  Θα χαρούμε πολύ να σας εξυπηρετήσουμε!

  Ωράριο Λειτουργίας:

  Δευτέρα: 08:00 - 15:00

  Τρίτη: 08:00 - 14:30 / 18:00 - 20:00

  Τετάρτη : 08:00 - 15:00

  Πέμπτη: 08:00 - 14:30/ 18:00 - 20:00

  Παρασκευή : 08:00 - 14:30

  Toggle
 • Κατηγορία: ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ
  Σαπφούς 144 - Καλλιθέα
  +302109333101
  Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Sed in nulla ut mauris vulputate ornare vitae sit amet risus. Aenean in lacus ac felis ultrices vehicula. Nulla fermentum lacus eros, vitae vestibulum dolor faucibus sed. Sed vel magna diam. Sed tempus neque ut ipsum venenatis, a vestibulum purus rhoncus. Sed tempor consectetur tellus sed porttitor. Cras mattis tempor ultricies. Orci varius natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Aliquam dui tellus, semper eget tortor at, pulvinar consequat enim. Nam pharetra scelerisque tincidunt. Nullam facilisis, dolor dapibus faucibus egestas, lectus odio molestie lorem, vitae ornare augue ante ullamcorper elit. Etiam suscipit urna a lacus tempus, id fermentum ligula mattis. Nunc justo mi, elementum ac ipsum quis, finibus dapibus purus.

  Morbi ultricies ante tortor, vel aliquam est vehicula ut. Mauris volutpat quis diam eget tempor. Sed porta diam ac orci faucibus, sit amet maximus ipsum mattis. Praesent tempor tristique luctus. Nulla imperdiet arcu in enim lobortis, non facilisis ipsum mollis. Suspendisse id ipsum vehicula erat ullamcorper bibendum. Donec quis diam velit.

  Suspendisse vitae nisi volutpat, consectetur nisi in, ultricies ligula. Mauris non nulla facilisis sapien rhoncus fermentum. Donec vel tortor congue lectus tempor placerat eget pretium purus. Sed tortor nibh, iaculis vitae mi sit amet, commodo sollicitudin erat. Vestibulum dictum pellentesque metus vitae ultrices. Nam non lorem fringilla, tincidunt tellus et, vehicula eros. Donec a mattis nulla. Vivamus non imperdiet diam, ut tincidunt nibh. Sed pulvinar pellentesque purus vel tempor.

  Pellentesque eu volutpat ligula, eget malesuada nisl. Quisque in tortor elit. Aliquam accumsan, lectus sed sagittis condimentum, lacus arcu pharetra tellus, eu maximus arcu est sed turpis. Etiam efficitur tortor vestibulum ex placerat, sed posuere urna semper. Maecenas tempor dolor in scelerisque scelerisque. Pellentesque ultricies quam sit amet semper euismod. Duis pellentesque tempor diam eget tempor. Cras in felis et elit fringilla viverra. Integer non libero vitae ex ultrices dapibus. Quisque id fermentum purus, iaculis eleifend erat. Praesent vitae dolor id nibh accumsan consectetur fermentum at lectus. Pellentesque habitant morbi tristique senectus et netus et malesuada fames ac turpis egestas. Quisque dignissim lacus in turpis consectetur malesuada. Aliquam id quam tellus. Vivamus mattis, turpis sed rutrum rutrum, velit urna laoreet lectus, non feugiat ex velit vel sem.

  Curabitur nunc erat, gravida non massa nec, ullamcorper sollicitudin dui. Curabitur ultrices sagittis justo in tincidunt. Mauris felis lectus, suscipit non vehicula vestibulum, tincidunt quis velit. In vestibulum dignissim viverra. Nam quis euismod massa. Nam orci orci, pellentesque ut tellus nec, condimentum feugiat diam. Aliquam scelerisque eros vitae ante sagittis porttitor. Proin sagittis nisi at augue finibus venenatis eu quis nibh. Ut et ipsum a odio suscipit fermentum eu nec massa. Sed sit amet consequat turpis, at interdum ex. Ut auctor ex et accumsan porta.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΜΑΝΙΚΙΟΥΡ – ΠΕΝΤΙΚΙΟΥΡ – ΤΕΧΝΗΤΑ ΝΥΧΙΑ
  ΚΑΛΛΙΘΕΑ (Κοντά στον Ηλεκτρικό) - Καλλιθέα
  6988226690
  Diamond Nails and Beauty ΚΑΛΛΙΘΕΑ-ΜΟΣΧΑΤΟ-ΠΕΤΡΑΛΩΝΑ-ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ

  ΜΑΝΙΚΙΟΥΡ ΠΕΝΤΙΚΙΟΥΡ ΚΑΛΛΙΘΕΑ

  ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΠΡΟΣΩΠΟΥ – ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΧΕΡΙΩΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑ

  ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΠΡΟΣΩΠΟΥ - ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗ

  ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΧΕΡΙΩΝ – ΠΟΔΙΩΝ ΓΙΑ ΜΥΚΗΤΕΣ

  ΒΑΘΥΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΚΑΛΛΙΘΕΑ-ΜΟΣΧΑΤΟ-ΠΕΤΡΑΛΩΝΑ

  ΕΔΡΑ ΜΑΣ: ΚΑΛΛΙΘΕΑ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΝ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ

  ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΣΑΣ

  ΣΠΟΥΔΑΣΕ ΣΤΟ ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ ΜΑΝΙΚΙΟΥΡ -ΠΕΝΤΙΚΙΟΥΡ -ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΠΡΟΣΩΠΟΥ - ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗ - ΜΑΚΙΓΙΑΖ - ΦΡΥΔΙΑ & ΑΝΩ ΧΕΙΛΟΣ.

  ΟΙ ΠΑΡΟΧΕΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΜΑΣ Η ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ:

  ΜΑΝΙΚΙΟΥΡ : ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗ ΧΕΡΙΩΝ

  ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΕΠΩΝΥΧΙΑ -ΠΑΡΟΝΥΧΙΑ

  ΠΙΛΙΝΓΚ -ΒΑΦΗ ΗΜΙΜΟΝΙΜΟ Η ΑΠΛΟ

  ΜΑΣΑΖ ΜΕ ΚΡΕΜΑ....

  ΛΑΔΑΚΙ ΕΝΥΔΑΤΙΚΟ ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΩΝΥΧΙΑ -ΠΑΡΟΝΥΧΙΑ

  ΜΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΒΑΦΗ ΗΜΙΜΟΝΙΜΟ Η ΑΠΛΟ.....ΚΑΙ ΔΩΡΟ ΜΙΑ ΜΑΣΚΑ ΧΕΡΙΩΝ!!!!!

  ΠΟΔΟΛΟΥΤΡΟ ΜΕ ΑΛΑΤΑ ΚΕΡΑΣΙ ΚΑΙ ΔΕΝΤΡΟΛΙΒΑΝΟ

  ΜΑΣΑΖ ΜΕ ΔΟΝΗΣΗ ΠΟΔΟΛΟΥΤΡΟΥ

  ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΕΠΩΝΥΧΙΑ

  ΚΟΨΙΜΟ ΝΥΧΙΩΝ ΚΑΙ ΛΙΜΑΡΙΣΜΑ

  ΠΙΛΙΝΓΚ - ΡΑΣΠΑ Η ΤΡΟΧΟΣ

  ΒΑΦΗ ΗΜΙΜΟΝΙΜΟ Η ΑΠΛΟ

  ΜΑΣΑΖ ΜΕ ΚΡΕΜΑ ΣΤΟ ΜΕΤΑΤΑΡΣΙΟ -ΔΑΧΤΥΛΑ -ΠΕΛΜΑ....

  ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΑΛΛΕΣ ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΣΕ ΚΑΛΟΥΣ, ΣΚΛΥΡΥΝΣΕΙΣ ΜΥΚΗΤΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ

  ΜΑΝΙΚΙΟΥΡ -ΠΕΝΤΙΚΙΟΥΡ ΗΜΙΜΟΝΙΜΟ SHELLAC 20€

  ΜΑΝΙΚΙΟΥΡ -ΠΕΝΤΙΚΙΟΥΡ ΑΠΛΟ 15€

  ΦΥΣΙΚΗ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΜΕ ΑΚΡΥΛΙΚΟ Η ΤΖΕΛ 20€

  ΤΕΧΝΗΤΑ ΝΥΧΙΑ ΜΕ ΑΚΡΥΛΙΚΟ Η ΤΖΕΛ 25€

  ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΧΕΡΙΩΝ - ΠΟΔΙΩΝ ΓΙΑ ΜΥΚΗΤΕΣ 5€

  ΔΩΡΟ ΜΙΑ ΜΑΣΚΑ ΧΕΡΙΩΝ ΕΝΥΔΑΤΩΣΗΣ ΚΑΙ ΣΥΣΦΗΞΗΣ!!!!

  ΜΑΚΙΓΙΑΖ:ΑΠΛΟ ΠΡΩΙΝΟ ΜΑΚΙΓΙΑΖ 5€

  ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΟ -ΒΡΑΔΥΝΟ ΜΑΚΙΓΙΑΖ 10€

  ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗ ΜΠΙΚΙΝΙ 10€

  ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗ ΚΟΙΛΙΑ 5€

  ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗ ΧΕΡΙΑ 10€

  ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗ ΠΟΔΙΑ 15€

  ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗ ΜΕ ΚΛΩΣΤΗ ΠΡΟΣΩΠΟ ΧΝΟΥΔΙ ΦΡΥΔΙΑ ΚΑΙ ΑΝΩ ΧΕΙΛΟΣ 5€!!

  5 ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΜΕ ΥΑΛΟΥΡΟΝΙΚΟ & ΚΟΛΛΑΓΟΝΟ 35€!! Η 5η ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΔΩΡΟ!!!

  ΟΙ ΠΑΡΟΧΕΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ:

  ΜΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΒΗΜΑ ΒΗΜΑ....

  ΝΤΕΜΑΚΙΓΙΑΖ ΜΕ ΓΑΛΑΚΤΩΜΑ ΑΛΟΗ ΒΕΡΑ & ΛΟΣΙΟΝ

  ΠΗΛΙΝΓΚ ΜΕ ΨΙΛΟΚΚΟΚΟ ΡΟΔΙΟΥ & ΑΙΘΕΡΙΑ ΕΛΑΙΑ ΔΕΝΤΡΟΛΙΒΑΝΟΥ-ΛΕΜΟΝΙ-ΑΒΟΚΑΝΤΟ-ΧΑΜΟΜΗΛΕΛΑΙΟ....

  ΛΟΣΙΟΝ ΑΛΟΗ ΒΕΡΑ

  ΟΡΟΣ ΜΕ ΥΑΛΟΥΡΟΝΙΚΟ-ΚΟΛΛΑΓΟΝΟ & ΑΙΘΕΡΙΑ ΕΛΑΙΑ

  ΚΡΕΜΑ ΤΡΟΦΗΣ ΓΙΑ ΜΑΛΑΞΗ

  ΜΑΣΚΑ ΕΝΥΔΑΤΙΚΗ ΜΕ ΚΟΚΚΙΝΗ ΑΡΓΙΛΟ Η ΚΟΛΛΑΓΟΝΟ Η ΑΣΠΡΗ ΑΡΓΙΛΟ Η ΠΡΑΣΙΝΗ ΑΡΓΙΛΟ....ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΗΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΗΣ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑΣ

  ΟΡΟΣ ΕΝΥΔΑΤΙΚΟΣ ΜΕ ΑΛΟΗ ΒΕΡΑ -ΥΑΛΟΥΡΟΝΙΚΟ - ΚΟΛΛΑΓΟΝΟ & ΛΕΜΟΝΙ...

  ΚΡΕΜΑ ΕΝΥΔΑΤΩΣΗΣ & ΣΥΣΦΙΞΗΣ...

  ΔΩΡΟ ΜΙΑ ΣΟΚΟΛΑΤΟΘΕΡΑΠΕΙΑ Η ΜΙΑ ΜΑΣΚΑ ΜΑΤΙΩΝ!!!!!

  ΒΑΘΥΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ 20€ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΜΙΑ ΩΡΑ ΜΙΑΜΙΣΗ (ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΗΣ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑΣ)....

  ΠΑΡΟΧΕΣ ΒΑΘΥ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟΥ:

  ΝΤΕΜΑΚΙΓΙΑΖ

  ΠΙΛΙΝΓΚ

  ΒΑΠΕΡ ΑΤΜΟΣ...ΔΙΑΡΚΕΙΑ 20'

  ΔΙΑΝΟΙΞΗ ΦΑΓΕΣΟΡΕΣ - ΩΡΙΜΕΣ ΦΛΥΚΤΕΝΕΣ

  ΜΑΣΚΑ ΑΝΤΙΦΛΕΓΜΟΝΩΔΕΣ

  ΟΡΟΣ ΕΝΥΔΑΤΙΚΟΣ

  ΥΨΙΣΙΧΝΟ ΓΙΑ ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗ ΠΡΟΣΩΠΟΥ

  ΚΡΕΜΑ ΑΝΤΙΦΛΕΓΜΟΝΩΔΕΣ

  ΚΡΕΜΑ ΕΝΥΔΑΤΩΣΗΣ ΚΑΙ ΣΥΣΦΙΞΗΣ....

  ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΠΑΡΟΧΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΠΟΛΛΕΣ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΔΩΡΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ!!

  ΣΕ ΕΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟ, ΖΕΣΤΟ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ!!!!

  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΓΙΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ 6988226690
  ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΟΙ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΜΑΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΙΟ ΠΟΛΛΕΣ & ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ!!!!
  ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΝΑ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΙ ΜΑΖΙ ΜΑΣ....ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΣΑΣ!!
  Toggle
 • Κατηγορία: ΛΟΓΙΣΤΙΚΑ – ΦΟΡΟΤΕΧΝΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ
  ΞΕΝΟΦΩΝΤΟΣ 120 - Καλλιθέα
  2114068829
  6944864662
  Νικόλαος Ζαχαρόπουλος

  Λογιστής - φοροτεχνικός Καλλιθέα. Σύμβουλος επιχειρήσεων.

  Ενάρξεις - λήξεις επιχειρήσεων
  Φορολογικές δηλώσεις
  Τήρηση βιβλίων όλων των κατηγοριών
  Toggle
 • Κατηγορία: ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΑ ΟΠΑΠ
  ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ 219 - Καλλιθέα
  2109562867
  Τζόκερ
  ΛΟΤΤΟ
  ΠΡΟΤΟ
  Πάμε Στοίχημα
  Ιππόδρομος
  ΚΙΝΟ
  ΠΡΟΠΟ
  Super 3
  Extra 5
  ΣΚΡΑΤΣ
  Toggle
 • Κατηγορία: ΚΑΦΕΤΕΡΙΕΣ
  ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΝΔΡΕΑ ΣΥΓΓΡΟΥ 348 - Καλλιθέα
  2130437687
  6956301747
  City Hall 348 | Cafe Bar Restaurant

  Με μεγάλο μεράκι και όρεξη δημιουργήσαμε για σας ένα χώρο προκειμένου να σας μεταφέρουμε σε ένα ζεστό περιβάλλον χαλάρωσης στον πολύτιμο χρόνο του διαλείμματος ή ακόμα και μετά την εξαντλητική καθημερινότητα της εργασίας σας.

  Το έμπειρα καταρτισμένο προσωπικό μας είναι στη διάθεσή σας να προσφέρει γευστικό φαγητό, καφέ, σνακ ή ποτό.

  Αναλαμβάνουμε εταιρικές εκδηλώσεις, events, δεξιώσεις, γάμους, βαπτίσεις, εταιρικά γεύματα, πάρτυ.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΨΗΤΟΠΩΛΕΙΑ – ΣΟΥΒΛΑΤΖΙΔΙΚΑ
  ΣΚΡΑ 67 - Καλλιθέα
  2121059300
  6947466789, 6985580232
  ΜΑΝΤΖΑΒΙΝΟ | Παραδοσιακό Ψητοπωλείο Καλλιθέα.

  Φρέσκα, χειροποίητα κρέατα, εξαιρετικής ποιότητας.

  Το κατάστημά μας διαθέτει αίθουσα εκδηλώσεων. Αναλαμβάνουμε και μενού για παιδικά πάρτυ στο σπίτι.

  Στις σαλάτες μας χρησιμοποιούμε παρθένο ελαιόλαδο, ενώ η φέτα είναι ΠΟΠ Μυτιλήνης.

  Στο τηγάνισμα χρησιμοποιούμε ηλιέλαιο και οι πατάτες μας είναι φρέσκιες. Οι σαλάτες κόβονται φρέσκιες κατόπιν παραγγελίας.

  Διαθέτουμε NOVA, OTE TV.

  Ωράριο λειτουργίας: 12.00 - 00.00

  Toggle
 • Κατηγορία: ΞΥΛΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ
  ΝΑΥΑΡΧΟΥ ΒΟΤΣΗ 18 - Καλλιθέα
  2112158193
  6950920592
  ξυλινες κατασκευες αττικη - 6950.920.592 - επιπλογνωσια

  ξυλουργός αττική, καλλιθέα, πανελλαδικά
  ειδικές ξύλινες κατασκευές αττική, καλλιθέα, πανελλαδικά
  έπιπλα αττική, καλλιθέα, πανελλαδικά
  έπιπλα κουζίνας αττική, καλλιθέα, πανελλαδικά
  παιδικά έπιπλα αττική, καλλιθέα, πανελλαδικά
  τραπέζια μοναστηριακά αττική, καλλιθέα, πανελλαδικά
  στέγες αττική, καλλιθέα, πανελλαδικά
  κεραμοσκεπές αττική, καλλιθέα, πανελλαδικά
  πέργκολες αττική, καλλιθέα, πανελλαδικά

  Το εργαστήρι ξύλινων δημιουργιών στην Καλλιθέα, του κυρίου Μπιλίρη Ζαχαρία, λειτουργεί δύο γενιές και προσφέρει ξυλουργικές εργασίες και ξύλινες κατασκευές παντός τύπου εσωτερικού και εξωτερικού χώρου.

  Αναλαμβάνουμε και παραδίδουμε εργασίες στον νομό Αττικής και κατόπιν συνεννόησης σε όλη την Ελλάδα.

  Ξυλουργικές Εργασίες Παντός Τύπου - Μελέτη - Σχεδιασμός - Κατασκευή!

  Σχεδιάζουμε μαζί σας και κατασκευάζουμε κατόπιν παραγγελίας έπιπλα κουζίνας - μπάνιου, επιπλοσυνθέσεις σαλονιών, τραπεζαρίες, κρεβατοκάμαρες, παιδικά δωμάτια, μικροέπιπλα και σε κλασικά και σε μοντέρνα σχέδια.

  Αναλαμβάνουμε την ανακαίνιση επαγγελματικών χώρων, ξενοδοχείων, σκαφών καθώς και έπιπλα επαγγελματικών χώρων, ειδικές εφαρμογές και ό,τι άλλο μπορεί να εμπνευστείτε.

  Ο σχεδιασμός των ξύλινων εφαρμογών πραγματοποιείται μέσω ειδικού σχεδιαστικού προγράμματος σε Η/Υ, για να έχετε εικόνα πριν την κατασκευή τους, ενώ η επιλογή χρωμάτων και στυλ γίνεται μέσα από μια μεγάλη γκάμα δειγμάτων, βάσει του προσωπικού σας γούστου.

  Ειδικές ξύλινες εφαρμογές - κατασκευές: πόρτες, παράθυρα, εσωτερικές ξύλινες σκάλες, κιόσκια, πέργκολες, σκεπές, στέγες, κεραμοσκεπές κ.α.

  Υπηρεσίες:

  Χειροποίητα έπιλα
  Έπιπλα κουζίνας
  Έπιπλα μπάνιου
  Ντουλάπες υπνοδωματίων
  Παιδικά δωμάτια
  Ανακαινίσεις καταστημάτων
  Ανακαινίσεις σε σκάφη, ξενοδοχεία
  Σκάλες - Κιόσκια - Πέργκολες
  Ειδικές κατασκευές επίπλων

  Επικοινωνήστε μαζί μας για μια δωρεάν επίσκεψη στο χώρο σας, να σας προτείνουμε καινούριες ιδέες και λύσεις και να σας δώσουμε την προσφορά μας!

  Με εκτίμηση

  Μπιλίρης Ζαχαρίας
  Toggle
 • Κατηγορία: ΚΑΦΕΤΕΡΙΕΣ
  ΑΧΙΛΛΕΩΣ 114 - Καλλιθέα
  2130433775
  6940680013
  Pinede bistrot

  Pinede bistrot | Cafe - Snack Καλλιθέα

  Ξεκινήστε την μέρα σας με ένα καφέ από το Pinede bistrot!

  Το Cafe - Snack “Pinede bistrot” το οποίο εδρεύει Αχιλλέως 114 στην Καλλιθέα, είναι κοντά σας εδώ και αρκετά χρόνια και σας προσφέρει από το πρωί έως και αργά το βράδυ καφέδες και snacks take away ή με delevery. Από την πρώτη ημέρα δημιουργίας του έως και σήμερα στόχος όλων εμάς είναι ο σεβασμός προς τον πελάτη μέσα σε ένα ευχάριστο περιβάλλον και η υψηλή ποιότητα και αυθεντικότητα των προϊόντων μας, σε συνδυασμό πάντα με προσιτές τιμές.

  Στον κατάλογο μας θα βρείτε κάθε είδους καφέ, τσάι, διάφορα ροφήματα, σφολιάτες, ζυμαρικά, sandwich, κρέπες αλμυρές και γλυκές για το γραφείο, το δρόμο ή το σπίτι.

  Με γνώση, εμπειρία, αλλά και πολύ μεράκι, φτιάχνουμε τον καφέ σας, όπως ακριβώς τον προτιμάτε καθώς και snack χρησιμοποιώντας πάντα τα καλύτερα υλικά.

  Πραγματοποιούμε delivery από τις 08:00 έως τις 00:00 στην Καλλιθέα και τις γύρω περιοχές με ένα τηλέφωνο στο 2130433775. Περιηγηθείτε στην σελίδα μας για να δείτε το μενού μας και επικοινωνήστε μαζί μας.

  Το φιλόξενο προσωπικό μας θα φροντίσει να ικανοποιήσει την κάθε σας ανάγκη και να σας εξυπηρετήσει με χαμόγελο. Η άψογη και φιλική εξυπηρέτηση είναι τα στοιχεία που χαρακτηρίζουν την επιχείρησή μας.

  Σας περιμένουμε στο κατάστημά μας το οποίο λειτουργεί από τις 07:00 το πρωί έως τις 12:30 το βράδυ.

  Pinede bistrot | Cafe - Snack

  Αχιλλέως 114 / Καλλιθέα

  Τηλ: 2130433775

  Toggle
 • Κατηγορία: ΥΔΡΑΥΛΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ
  ΣΤΡΑΤΗΓΟΥ ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗ 89 - Μοσχάτο
  2104811821
  6977805170
  Αν ζητάτε υδραυλικό στο Ηράκλειο Αττικής , ο υδραυλικός Κανέλλος Νικόλαος έχει την λύση.

  Βλάβες, συνδέσεις, εγκαταστάσεις υδραυλικών για οικιακούς και επαγγελματικούς χώρους.

  Για οποιοδήποτε πρόβλημα στα υδραυλικά σας, θέρμανση,φυσικό αέριο, ηλιακοί θερμοσίφωνες, την ανακαίνιση της υδραυλικής εγκατάστασης σας, την επισκευή της, την επέκταση της, καθώς και την τοποθέτηση των ειδών υγιεινής και κάθε είδους εργασίας στην εγκατάστασης σας, είμαστε κοντά σας με συνέπεια και επαγγελματισμό.

  Η υψηλή ποιότητα εργασίας, η νέα τεχνολογία και η σωστή εξυπηρέτηση, μας κάνουν άξιους της εμπιστοσύνης σας.

  Επικοινωνήστε μαζί μας για μια αναλυτική και υπεύθυνη εκτίμηση των αναγκών σας.

  Υπηρεσίες:

  Υδραυλικές επισκευέςΜοσχάτο,Καλλιθέα,Ταύρος,Φάληρο,Αττική

  Υδραυλικές εγκαταστάσειςΜοσχάτο,Καλλιθέα,Ταύρος,Φάληρο,Αττική

  Ανακαινίσεις μπάνιουΜοσχάτο,Καλλιθέα,Ταύρος,Φάληρο,Αττική

  Ηλιακά συστήμα - Ηλιακοί θερμοσίφωνεςΜοσχάτο,Καλλιθέα,Ταύρος,Φάληρο,Αττική

  Θέρμανση - Κλιματισμός - ΕξαερισμόςΜοσχάτο,Καλλιθέα,Ταύρος,Φάληρο,Αττική

  ΜπόιλερΜοσχάτο,Καλλιθέα,Ταύρος,Φάληρο,Αττική

  Φυσικό ΑέριοΜοσχάτο,Καλλιθέα,Ταύρος,Φάληρο,Αττική

  Toggle
 • Κατηγορία: ΚΑΦΕΤΕΡΙΕΣ
  ΑΓΝΩΣΤΟΥ ΣΤΡΑΤΙΩΤΟΥ 5 - Καλλιθέα
  2109576570
  6989824756
  Καφετέρια, Καλλιθέα.

  Χειροποίητες σφολιάτες, χειροποίητα τυροπιτάκια, λουκανικοπιτάκια. Για πάρτυ κατόπιν παραγγελίας.

  Delivery απο τις 7 το πρωί έως τις 12 το βράδυ.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΩΝ
  ΓΛΥΦΑΔΑ - Γλυφάδα
  2104949100
  6947307997
  συντηρηση καυστηρων νοτια προαστια

  συντηρηση καυστηρων γλυφαδα

  εκδοση κοινοχρηστων γλυφαδα, νοτια προαστια

  συντηρηση καλοριφερ νοτια προαστια, γλυφαδα

  νοτια προαστια, βουλα, ηλιουπολη, αλιμος, βουλιαγμενη, νικαια, κορυδαλλος, αργυρουπολη, καλλιθεα, παλαιο φαληρο, νεος κοσμος

  συντηρηση καυστηρων, διαχειριση πολυκατοικιων, απολυμανσεις, αναγομωση πυροσβεστηρων, εκδοση κοινοχρηστων

  Σας καλωσορίζουμε στη νέα σελίδα της "Πήγασος" του Νίκου Χατζηάρτου , με έδρα τη Γλυφάδα. Η εταιρία διαθέτοντας πολυετή εμπειρία ασχολείται με τη διαχείριση πολυκατοικιών και την έκδοση κοινοχρήστων καθώς επίσης και με τη συντήρηση καυστήρων, την αναγόμωση πυροσβεστήρων αλλά και με τις απολυμάνσεις παντός τύπου.

  Το κατάστημα μας όπου μπορείτε να μας επισκεφτείτε είναι στη Νίκαια, Κωστή Παλαμά 179. Δραστηριοποιούμαστε ωστόσο σε όλα τα νότια προάστια συμπεριλαμβανομένων των παρακάτω περιοχών: Βούλα, Ηλιούπολη, Άλιμος, Γλυφάδα, Βουλιαγμένη, Νίκαια, Κορυδαλλός, Αργυρούπολη, Καλλιθέα, Παλαιό Φάληρο, Νέος Κόσμος.

  Το κομμάτι της διαχείρισης πολυκατοικιών περιλαμβάνει την έκδοση κοινοχρήστων , το σέρβις( service) air condition, εύρεση του κατάλληλου συνεργείου για καθαρισμό, υδραυλικές, ηλεκτρικές επισκευές. Για ότι χρειαστείτε η Πήγασος είναι εδώ για άμεση εξυπηρέτηση.

  Οι υπηρεσίες μας:

  διαχείριση πολυκατοικιών Άλιμος, Γλυφάδα, Βουλιαγμένη, Νίκαια, Κορυδαλλός, Αργυρούπολη, Καλλιθέα, Παλαιό Φάληρο, Νέος Κόσμος, Βούλα, Ηλιούπολη, νότια προάστια

  έκδοση κοινοχρήστων Γλυφάδα, Βουλιαγμένη, Νίκαια, Κορυδαλλός, Αργυρούπολη, Καλλιθέα, Παλαιό Φάληρο, Νέος Κόσμος, Βούλα, Ηλιούπολη, νότια προάστια, Άλιμος

  συντήρηση καυστήρων Αργυρούπολη, Καλλιθέα, Παλαιό Φάληρο, Νέος Κόσμος, Βούλα, Ηλιούπολη, νότια προάστια, Άλιμος, Γλυφάδα, Βουλιαγμένη, Νίκαια, Κορυδαλλός

  συντήρηση καλοριφέρ Νέος Κόσμος, Βούλα, Ηλιούπολη, νότια προάστια, Άλιμος, Γλυφάδα, Βουλιαγμένη, Νίκαια, Κορυδαλλός, Αργυρούπολη, Καλλιθέα, Παλαιό Φάληρο

  service air condition Βουλιαγμένη, Νίκαια, Κορυδαλλός, Αργυρούπολη, Καλλιθέα, Παλαιό Φάληρο, Νέος Κόσμος, Βούλα, Ηλιούπολη, νότια προάστια, Άλιμος, Γλυφάδα

  εύρεση συνεργείου πολυκατοικίας Νίκαια, Κορυδαλλός, Αργυρούπολη, Καλλιθέα, Παλαιό Φάληρο, Νέος Κόσμος, Βούλα, Ηλιούπολη, νότια προάστια, Άλιμος, Γλυφάδα, Βουλιαγμένη

  απολυμάνσεις Κορυδαλλός, Αργυρούπολη, Καλλιθέα, Παλαιό Φάληρο, Νέος Κόσμος, Βούλα, Ηλιούπολη, νότια προάστια, Άλιμος, Γλυφάδα, Βουλιαγμένη, Νίκαια

  απολυμάνσεις κτιρίων Καλλιθέα, Παλαιό Φάληρο, Νέος Κόσμος, Βούλα, Ηλιούπολη, νότια προάστια, Άλιμος, Γλυφάδα, Βουλιαγμένη, Νίκαια, Κορυδαλλός, Αργυρούπολη

  απολυμάνσεις διαμερισμάτων Παλαιό Φάληρο, Νέος Κόσμος, Βούλα, Ηλιούπολη, νότια προάστια, Άλιμος, Γλυφάδα, Βουλιαγμένη, Νίκαια, Κορυδαλλός, Αργυρούπολη, Καλλιθέα

  αναγόμωση πυροσβεστήρων Νέος Κόσμος, Βούλα, Ηλιούπολη, νότια προάστια, Άλιμος, Γλυφάδα, Βουλιαγμένη, Νίκαια, Κορυδαλλός, Αργυρούπολη, Καλλιθέα, Παλαιό Φάληρο

  Για ότι χρειαστείτε, επικοινωνήστε μαζί μας και θα σας εξυπηρετήσουμε άμεσα σε τιμές πολύ προσιτές.

  Ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη σας όλα αυτά τα χρόνια.

  Με εκτίμηση,
  Χατζηάρτου Νικόλαος

  diaxeirisi polikatoikion, sintirisi kafstiron, ekdoi koinoxriston, anagomosi pirosvestiron, apolimanseis, koridallos, neos kosmos, boula, ilioupoli,, notia proastia, alimos, glifada, bouliagmeni, nikaia, argiroupoli, kallithea, palaio faliro
  Toggle
 • Κατηγορία: ΞΕΝΑΓΟΙ
  ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΟΥ 14 - Καλλιθέα
  6945958602
  Αλέξανδρος Έξαρχος, απόφοιτος της σχολής ξεναγών Θεσ/νικης, (ετος 1999). Γλώσσες ιταλικά-ελληνικά.

  Ασχολούμαι επιπλέον και με πεζοπορικές εκδρομές, πέρα φυσικά από τις ξεναγήσεις σε όλους τους αρχαιολογικούς χώρους και τα μουσεία της Ελλάδας.

  EXARCHOS ALEXANDER - GUIDA - TOURS IN TUTTA LA GRECIA - TOURS IN GRECO ITALIANA
  Toggle
 • Κατηγορία: ΦΙΛΤΡΑ ΝΕΡΟΥ - ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗΣ
  ΟΙΝΟΗΣ 6Α - Καλλιθέα
  2109511852
  6930895309
  Water-Health 210 9511 852 φιλτρα νερου αττικη, καλλιθεα, πανελλαδικα
  επεξεργασια νερου αττικη, καλλιθεα, πανελλαδικα
  χημικες αναλυσεις νερου αττικη, καλλιθεα, πανελλαδικα
  φιλτρα οικιακης χρησης αττικη, καλλιθεα, πανελλαδικα
  φιλτρα επαγγελματικης χρησης αττικη, καλλιθεα, πανελλαδικα

  Στην εταιρεία ''Water-Health'' του κυρίου Παπάζογλου Βαγγέλη με έδρα στην Καλλιθέα Αττικής, θα ενημερωθείτε και θα εξυπηρετηθείτε για οτιδήποτε αφορά στην Επεξεργασία Νερού καθώς και στις Χημικές Αναλύσεις Νερού.

  Με πάνω από 10 χρόνια εμπειρίας στην επεξεργασία νερού, δίνουμε λύσεις για οποιοδήποτε πρόβλημα ποιότητας και ποσότητας νερού για οικίες, οικισμούς, επαγγελματική και βιομηχανική χρήση.

  Η επιχείρηση διαθέτει πιστοποίηση ISO 9001: 2008 (διεθνώς αναγνωρισμένο πρότυπο για την διασφάλιση ποιότητας και ποιοτική διαχείρηση επιχειρήσεων).

  Εξυπηρέτηση πανελλαδικά - Χονδρική λιανική πώληση.

  ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ:
  Εμπορία συστημάτων επεξεργασίας νερού – φίλτρα
  Μελέτη, Σχεδιασμό και Εγκατάσταση
  Εγκατάσταση και συντήρηση των μηχανημάτων επεξεργασίας νερού
  Χλωρίωση - απολύμανση δεξαμενών νερού

  ΠΡΟΪΟΝΤΑ:
  Φίλτρα νερού οικιακής και επαγγελματικής χρήσης
  Ρητίνες απιονισμού
  Ρητίνες αποσκλήρυνσης
  Αντίστροφες οσμώσεις
  Αποσκλήρυνση νερού

  ΠΕΛΑΤΕΣ:
  Μονάδα Τεχνητού Νεφρού Πύργος Ηλείας
  Πολεμικό Ναυτικό
  LARCO

  συστηματα επεξεργασιας νερου αττικη, καλλιθεα, πανελλαδικα, φιλτρα νερου ανω παγκου αττικη, καλλιθεα, πανελλαδικα, ψυκτες νερου αττικη, καλλιθεα, πανελλαδικα, φιλτρα κατω παγκου αττικη, καλλιθεα, πανελλαδικα, φιλτρα κεντρικης παροχης αττικη, καλλιθεα, πανελλαδικα, εγκατασταση μηχανηματων επεξεργασιας νερου αττικη, καλλιθεα, πανελλαδικα, φιλτρα νερου μπανιου αττικη, καλλιθεα, πανελλαδικα, φιλτρα πλυντηριου αττικη, καλλιθεα, πανελλαδικα, φιλτρα ψυγειου αττικη, καλλιθεα, πανελλαδικα, φιλτρα βρυσης αττικη, καλλιθεα, πανελλαδικα, επεξεργασια νερου αττικη, καλλιθεα, πανελλαδικα, αντιστροφη οσμωση αττικη, καλλιθεα, πανελλαδικα, αποσκληρυνση νερου αττικη, καλλιθεα, πανελλαδικα, ρητινη απιονισμου αττικη, καλλιθεα, πανελλαδικα, ρητινες αποσκληρυνσης αττικη, καλλιθεα, πανελλαδικα, χλωριωση δεξαμενης νερου αττικη, καλλιθεα, πανελλαδικα, απολυμανση δεξαμενων νερου αττικη, καλλιθεα, πανελλαδικα, εξοικονομηση νερου αττικη, καλλιθεα, πανελλαδικα
  Toggle
 • Κατηγορία: ΨΗΤΟΠΩΛΕΙΑ – ΣΟΥΒΛΑΤΖΙΔΙΚΑ
  ΑΘΗΝΑΣ 54 - Καλλιθέα
  2109511190
  Χοιρινά φιλετάκια

  Μπριζολοκάλαμο

  Λουκάνικο χωριάτικο

  Κεμπάπ αρνίσιο

  Φρέσκες πατάτες

  Χειροποίητα φαγητά

  Ψητά της ώρας

  Τυλιχτά

  Μερίδες

  Ορεκτικά

  Σαλάτες

  Κρασί χύμα, μπύρες

  Την Παρασκευή: Αρνάκι σούβλας και ζωντανή μουσική.

  Φιλικό περιβάλλον, άψογη εξυπηρέτηση, άριστη ποιότητα φαγητού.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΦΑΝΟΠΟΙΕΙΑ – ΒΑΦΕΣ
  ΛΑΜΠΡΟΥ ΚΑΤΣΩΝΗ 53 - Καλλιθέα
  2109426912
  6937199600
  Φανοποιία - Βαφές

  Μικροεπισκευές

  Αντικατάσταση Παρμπρίζ

  Τοπικές επισκευές (γρατζουνιές, γδαρσίματα, λακούβες)

  Γυάλισμα - Κέρωμα

  ΔΩΡΕΑΝ αυτοκίνητο αντικατάστασης εάν μείνει το όχημα σας πάνω από 3 μέρες στο φανοποιείο μας.

  Άμεση εξυπηρέτηση.

  Αυθημερόν επισκευάζουμε τοπικές ζημιές.

  Ποιοτική εργασία με εγγυημένα αποτελέσματα.

  Άτοκες Δόσεις με όλες τις πιστωτικές κάρτες.

  ΔΩΡΕΑΝ γραπτή τριετής εγγύηση.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ – ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΙΣ
  ΠΑΝΑΓΗ ΤΣΑΛΔΑΡΗ 137 - Καλλιθέα
  2106810080
  Σας καλωσορίζουμε στην καινούργια επαγγελματική μας σελίδα.

  Η επιχείρηση ΣΑΛΤΗΣ ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ με έδρα στην ΚΑΛΛΙΘΕΑ, δραστηριοποιείται στους τομείς :

  της μεταφοράς ακάθαρτων υδάτων

  εκκενώσεων βόθρων

  αποφράξεις αποχετεύσεων

  Στόχος μας η διατήρηση της δημόσιας υγείας και ο σεβασμός του περιβάλλοντος, προσφέροντας ολοκληρωμένες λύσεις υγιεινής.

  Επικοινωνήστε μαζί μας και θα σας προσφέρουμε λύσεις που θα σας αφήσουν ικανοποιημένους και θα είναι λειτουργικές, αξιόπιστες και με τη μέγιστη δυνατή οικονομία.

  ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

  Η επιχείρηση λειτουργεί 24 ώρες το 24 ωρο

  Απευθυνθείτε σε εμάς καθημερινά από Δευτέρα έως και Κυριακή για την άμεση, ταχέια και αποτελεσματική εξυπηρέτησή σας.

  ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ

  Η επιχείρηση καλύπτει όλες τις περιοχές στα ΝΟΤΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ : Καλλιθέα – Μοσχάτο – Ελληνικό - Άγιο Δημήτριο – Ηλιούπολη – Άλιμο – Αργυρούπολη - Νέο Φάληρο - Παλαιό Φάληρο – Καλαμάκι – Ελληνικό – Γλυφάδα – Βούλα – Καβούρι – Βουλιαγμένη - Βάρκιζα Βάρης

  Toggle
 • Κατηγορία: ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΥΤΕΣ - ΚΕΝΤΡΑ ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ
  ΚΡΕΜΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ 38 - Καλλιθέα
  2109574149
  6977544201
  ΤΑΧΕΙΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ

  ΚΕΝΤΡΟ ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ - ΚΑΛΛΙΘΕΑ

  ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΥΤΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΑΡΗΣ

  ΤΕΝΟΝΤΙΤΙΔΕΣ – ΑΥΧΕΝΙΚΟ – ΟΣΦΥΑΛΓΙΑ - ΚΑΛΛΙΘΕΑ
  ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΥΤΕΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑ
  ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΥΤΗΡΙΟ ΚΑΛΛΙΘΕΑ

  Στην ΚΑΛΛΙΘΕΑ λειτουργεί εδώ και αρκετά χρόνια το φυσικοθεραπευτήριο του κ. ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΑΡΙΣΤΕΙΔΗ.

  Είναι ένας χώρος άρτια εξοπλισμένος.

  Αποτελεί μια πρότυπη μονάδα, με στόχο να συμβάλει με τον πιο θετικό τρόπο στις υπηρεσίες της υγείας.

  Ο σύγχρονος τεχνολογικός εξοπλισμός, η εξειδίκευση αλλά και η εμπειρία χρόνων στο αντικείμενο και η ταχεία αποκατάσταση επί πόνου και μετεγχειρουργικά είναι οι βασικοί λόγοι που μας διαφοροποιούν από άλλα φυσικοθεραπευτήρια.

  Ο φυσικοθεραπευτής έχει στην διάθεση του, ένα μεγάλο εύρος δοκιμασιών και έλεγχων που μπορεί να εφαρμόσει και να εντοπίσει το αίτιο των συμπτωμάτων και να σχεδιάσει αποτελεσματικά το πλάνο θεραπείας.

  Μπορεί να θεραπεύσει μια μεγάλη ποικιλία παθήσεων και έχει εφαρμογή σε ασθενείς όλων των ιατρικών ειδικοτήτων (ορθοπεδική, Νευρολογική, Γενική χειρουργική, κ.λ.π.).

  ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

  · Φυσικοθεραπευτής ΚΑΛΛΙΘΕΑ – ΝΟΤΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ

  · Κέντρο φυσικοθεραπείας ΚΑΛΛΙΘΕΑ – ΝΟΤΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ

  · Αθλητικές κακώσεις ΚΑΛΛΙΘΕΑ – ΝΟΤΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ

  · TENS

  · Κινησιοθεραπεία

  · Αυχενικό σύνδρομο

  · Ισχιαλγία

  · Τενοντίτιδες

  · Οσφυαλγιά

  · Μυοσκελετικοί πόνοι

  · Αρθρίτιδες

  · Ρευματοπάθειες

  · Αποκατάσταση μυοσκελετικών και νευρολογικών παθήσεων

  · Χειρομαλάξεις – θεραπευτικό μασάζ

  · Laser – υπέρηχοι

  ΠΡΟΛΗΨΗ - ΘΕΡΑΠΕΙΑ - ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ

  ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟ ΕΟΠΥΥ ΚΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΕΣ

  Φιλικά,

  Αντωνίου Αριστείδης
  Toggle
 • Κατηγορία: ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ – SERVICE
  ΛΑΜΠΡΟΥ ΚΑΤΣΩΝΗ 63 - Καλλιθέα
  2109409109
  6932423474
  Service, ηλεκτρολογείο, Καλλιθέα.

  Στο ηλεκτρολογείο αυτοκινήτων ADC, προσφέρουμε υψηλής ποιότητας υπηρεσίες για την καλύτερη δυνατή απόδοση του οχήματός σας.

  Ο συνδυασμός της πολυετούς πείρας του προσωπικού μας και του υπερσύγχρονου εξοπλισμού που διαθέτουμε, αποτελούν εγγύηση για τις υπηρεσίες που σας προσφέρουμε.

  Υπηρεσίες:

  Διάγνωση

  Υγραεριοκίνηση

  Ηλεκτρονικός Έλεγχος

  Κάρτα Καυσαερίων

  Ανταλλακτικά

  Εξειδίκευση Diesel
  Toggle
προηγούμενη 1 από 17 επόμενη
Διαφημιστείτε εδώ