noscript image for google
 • Κατηγορία: ΨΥΧΟΛΟΓΟΙ – ΚΕΝΤΡΑ ΨΥΧΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ
  16ΗΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 43 - Κατερίνη
  6942056392
  ΦΟΙΒΟΣ ΧΑΡΙΤΟΠΟΥΛΟΣ - ΨΥΧΟΛΟΓΟΣ - ΨΥΧΟΘΕΡΑΠΕΥΤΗΣ

  ΔΕΧΕΤΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΡΑΝΤΕΒΟΥ

  Υπηρεσίες ψυχικής υγείας για παιδιά, έφηβους και ενήλικες. Στις υπηρεσίες περιλαμβάνονται:

  - Ψυχομετρική αξιολόγηση

  - Συμβουλευτική - Γνωστική Συμπεριφορική ψυχοθεραπεία

  - Ψυχοτραυματοθεραπεία με την μέθοδο EMDR

  - Συνεδρίες μέσω Skype (ανάλογα με την φύση του προβλήματος)

  - Κατ’ οίκον επισκέψεις (εντός Νομού Πιερίας).

  Η παροχή των παραπάνω υπηρεσιών αναφέρεται σε:

  - Βελτίωση διαπροσωπικών σχέσεων και λήψεις αποφάσεων

  - Επίλυση συγκρούσεων

  - Ανάπτυξη αυτογνωσίας

  - Αντιμετώπιση κρίσεων και ψυχοτραυματικών γεγονότων

  - Διαχείριση πένθους

  - Διαχείριση θυμού

  - Διαταραχές διάθεσης (π.χ. κατάθλιψη)

  - Αγχώδεις διαταραχές (π.χ. κρίση πανικού)

  - Διαταραχές προσωπικότητας

  - Προβλήματα εθισμού

  - Βουλιμία – Υπερφαγία

  - Φοβίες (π.χ. ασανσέρ, ύψος, αγοραφοβία)

  - Ψυχοσωματικά συμπτώματα

  - Στήριξη οικογένειας σε περιπτώσεις κρίσεων και βαριών ψυχικών παθήσεων συγγενών (π.χ. ψυχώσεις)

  Βιογραφικό Σημείωμα Φοίβου Χαριτόπουλου

  Γεννήθηκε, ζει και εργάζεται στην Κατερίνη, είναι παντρεμένος και έχει ένα παιδί. Είναι ένα πολύ κινητοποιημένο, οργανωτικό, πειθαρχημένο, πρόθυμο και φιλότιμο άτομο, που αγαπάει την δουλειά του. Είναι κάτοχος Bachelor (BSc) στην Ψυχολογία, απόφοιτος του Πανεπιστημίου του Λίβερπουλ (University of Liverpool), καθώς και κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος (MSc) στην Γνωστική Νευροεπιστήμη, μετεκπαιδευθείς στο Πανεπιστήμιο του Άστον (Aston University) στο Μπέρμιγχαμ της Αγγλίας. Αυτοί οι τίτλοι σπουδών τον κατέστησαν ικανό να ενταχθεί στον Σύλλογο Βρετανών Ψυχολόγων (British Psychological Society). Επιπλέον, έχει δίπλωμα στην Συμβουλευτική Ψυχολογία (Higher National Diploma) και στην Νοσηλευτική για Άτομα με Ψυχικές Παθήσεις (ΔΕ). Αυτά τα προσόντα σε συνδυασμό με πρακτική άσκηση του απέδωσαν τα επαγγελματικά δικαιώματα και την άδεια άσκησης επαγγέλματος στην ψυχολογία καθώς και στην νοσηλευτική ατόμων με ψυχικές παθήσεις.

  Στο πρόσφατο μεταπτυχιακό στην Γνωστική Νευροεπιστήμη πέρα από την διδαχή για την λειτουργία των πρόσφατων εργαλείων νευροαπεικόνισης, πειραματίστηκε και στον τομέα της νευροψυχολογίας που συμπεριλάμβανε την εκμάθηση χορήγησης δοκιμασιών νευροψυχολογικής αξιολόγησης (π.χ. Wisconsin Card Sorting Test, Mini Mental State κ.α.). Σε συνδυασμό με την χρήση άλλων ψυχομετρικών τεστ, όπως το Hospital Anxiety and Depression Scale, το Beck Depression Inventory και το Minnesota Multiphasic Personality Inventory (πιστοποιημένος από την ISON στην χορήγηση, βαθμολόγηση και επεξεργασία αποτελεσμάτων του Πολυδιάστατου Ερωτηματολογίου Προσωπικότητας της Μινεσότα MMPI-2) τα οποία χρησιμοποίησε στις προηγούμενες πρακτικές ασκήσεις του, ανέπτυξε μια πιο ολοκληρωμένη διαγνωστική-ψυχομετρική εμπειρία.

  Εκτός των ακαδημαϊκών του προσόντων έχει αποκτήσει παράλληλα και ερευνητική εμπειρία. Το δίπλωμα στην χρήση ηλεκτρονικών υπολογιστών (ECDL), σε συνδυασμό με την τριετή εκπαίδευση του στην χρήση τους λογισμικού SPSS και την εφαρμογή ερευνητικών μεθόδων, τον κατέστησε ικανό στην διεξαγωγή ψυχολογικών πειραμάτων και σύνταξη ερευνητικών προτάσεων, καθώς και στην ανάλυση των ερευνητικών δεδομένων και παρουσίαση αυτών. Χρησιμοποιώντας αυτές τις δεξιότητες διεξήγαγε έρευνες μεταξύ των οποίων είναι και η πτυχιακή του με τίτλο Κοινωνική Νόηση και Προσωπικότητα (Social Cognition and Personality) που εκδόθηκε, η οποία ακολουθήθηκε από μια βιβλιογραφική ανασκόπηση για τους εκλυτικούς ψυχολογικούς παράγοντες και τις ψυχολογικές θεραπείες για την παχυσαρκία (με τίτλο Obesity: Psychological Attributes and Psychological Therapies) που επίσης εκδόθηκε.

  Πέραν της ακαδημαϊκής και ερευνητικής του εμπειρίας, έχει εμπειρία δουλεύοντας σε διεπιστημονικές ομάδες ως βοηθός ψυχιατρικών νοσηλευτών και ψυχολόγος, στις ψυχιατρικές δομές του Κέντρου Ψυχικής Υγείας του Ψυχιατρικού τομέα Νοσοκομείου Κατερίνης, συμπεριλαμβανομένων των ξενώνων και του τμήματος οξέων περιστατικών. Αυτό του έδωσε την δυνατότητα να ασχοληθεί με κλινικούς ασθενείς σε όλο το φάσμα των ψυχιατρικών παθήσεων, από εξωτερικούς ασθενείς με ήπια δυσθυμία έως ασθενείς με υποτροπιάζουσες ψυχώσεις (π.χ. διπολική διαταραχή, σχιζοφρένεια).

  Επίσης έχει δουλέψει συμβουλευτικά με άτομα που έχουν προβλήματα εθισμού (κυρίως με ναρκωτικά) και συνvοσηρότητα (π.χ. αλκοολική ψύχωση). Ακόμη, έχει δουλέψει με άτομα που έχουν διαταραχές της διάθεσης και αγχώδεις διαταραχές. Μέρος της δουλειάς του σε αυτούς τους ρόλους ήταν η ανάληψη παραπομπών, η αξιολόγηση αναγκών και διατύπωση περίπτωσης, ο σχεδιασμός θεραπευτικής προσέγγισης και παρέμβασης, η εφαρμογή και αξιολόγηση αποτελεσμάτων και η τήρηση αρχείων, σύμφωνα πάντα με τις κατευθυντήριες γραμμές καλής πρακτικής (NICE guidelines) και του κώδικα δεοντολογίας ψυχολόγων. Ο ρόλος του στην σχολική κοινότητα ως βοηθού δασκάλου, του πρόσφερε μια επιπλέον εμπειρία στην διδαχή και την δουλειά με υγιή πληθυσμό (παιδιά). Παράλληλα, συμμετείχε στο πρόγραμμα σχολικής ψυχολογίας υπό την αιγίδα του Πανεπιστημίου Αθηνών ονόματι ‘’We Care΄’. Αυτό το πρόγραμμα διήρκεσε ένα ακαδημαϊκό έτος και είχε ως στόχο την ενίσχυση κοινωνικών και συναισθηματικών δεξιοτήτων των μαθητών του δημοτικού, μέσω παιχνιδιών αυτογνωσίας και αλληλεπίδρασης μεταξύ τους. Επίσης, στα πλαίσια του ρόλου του πρόσφερε συμβουλευτικά τις υπηρεσίες του στους γονείς των μαθητών.

  Σε επίπεδο εργασίας σήμερα προσφέρει εθελοντικά τις υπηρεσίες του ως ψυχολόγος στο Κέντρο Ψυχικής Υγείας του Ψυχιατρικού Τομέα Γενικού Νοσοκομείου Κατερίνης (πλέον μόνο 2 φορές την εβδομάδα), δουλεύει επί μισθώσει στον Ξενώνα Συμβουλευτικής Υποστήριξης Εθισμένων "Μεταμόρφωση" και ιδιωτεύει παράλληλα (τα απογεύματα κατόπιν ραντεβού). Τέλος, είναι εξωτερικός συνεργάτης της Hellas Employee Assistance Programs που δραστηριοποιείται στην παροχή στρατηγικών παρεμβάσεων για τη βελτίωση της παραγωγικότητας σε όλα τα επίπεδα ενός οργανισμού, την ενίσχυση της οργανωσιακής ανταγωνιστικότητας και την ανάπτυξη μιας υγιούς και ασφαλούς εταιρικής κουλτούρας.

  Όλες οι προαναφερθείσες δραστηριότητες εποπτεύονταν πάντα από ψυχιάτρους και διδάκτορες καθηγητές ψυχολογίας (στην περίπτωση διεξαγωγής ερευνών και παρακολούθησης ασθενών θεραπευτικά ως ψυχολόγος) καθώς και από άλλους γιατρούς και ψυχιατρικούς νοσηλευτές (στην περίπτωση τηςπρακτικής του ως ψυχιατρικός νοσηλευτής). Τέλος, στα πλαίσια της προσωπικής του ανάπτυξης παρακολουθεί ομάδες αυτογνωσίας τα τελευταία δέκα χρόνια, τουλάχιστον δυο σεμινάρια και/ή συνέδρια το χρόνο και συνεχίζει στην Ελληνική Εταιρία Έρευνας της Συμπεριφοράς την τριετή εκπαίδευσή του στην Γνωστική-Συμπεριφορική ψυχοθεραπευτική προσέγγιση και εκπαιδεύεται παράλληλα στην ψυχοτραυματοθεραπεία μέσω της μεθόδου EMDR.

  Toggle
 • Κατηγορία: ΚΤΗΝΙΑΤΡΟΙ – ΚΛΙΝΙΚΕΣ ΖΩΩΝ
  ΟΛΥΜΠΟΥ 24 - Κατερίνη
  6945065163
  6976505496
  Κτηνίατροι Κατερίνη.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΟΙ – ΟΡΘΟΔΟΝΤΙΚΟΙ
  ΚΡΥΣΤΑΛΛΗ 3 - Κατερίνη
  2351302011
  Ο ΤΣΑΜΟΠΟΥΛΟΣ ΠΡΙΑΜΟΣ είναι οδοντίατρος στην Κατερίνη.Αποφοίτησε από την Οδοντιατρική σχολή του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Κύριο μέλημά του είναι η ανώδυνη θεραπεία και η διάσωση των δοντιών, καθώς και η άριστη αισθητική αποκατάσταση. Σκοπός του είναι τα επείγοντα περιστατικά να αντιμετωπίζονται άμεσα. Εφαρμόζει πρωτόκολλο αποστείρωσης με προδιαγραφές ISO και τα υλικά που χρησιμοποιούνται είναι τελευταίας γενιάς.

  Το ιατρείο διαθέτει το σύστημα ISOLITE (απομόνωση, αναρρόφηση, στοματοδιαστολέας).

  Υπηρεσίες του ιατρείου:

  Γενική Οδοντιατρική

  Επανορθωτική Οδοντιατρική

  Αισθητική Οδοντιατρική

  Ενδοδοντία

  Χειρουργική στόματος

  Εμφυτεύματα
  Toggle
 • Κατηγορία: ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ
  ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΕΩΣ 75 - Κατερίνη
  2351079222
  6972244877
  ασφαλειες θεσσαλονικη, κατερινη, βεροια, κιλκις, πιερια
  ασφαλιστικες υπηρεσιες θεσσαλονικη, κατερινη, βεροια, κιλκις, πιερια
  ασφαλιστικο γραφειο θεσσαλονικη, κατερινη, βεροια, κιλκις, πιερια
  ασφαλειες αυτοκινητου θεσσαλονικη, κατερινη, βεροια, κιλκις, πιερια
  ασφαλειες οχηματων θεσσαλονικη, κατερινη, βεροια, κιλκις, πιερια

  Σας καλωσορίζουμε στη νέα σελίδα Ασφαλιστικό Γραφείο Μετετζίδης Σταύρος. Με έδρα στην Κατερίνη Πιερίας δραστηριοποιούμαστε σε όλο το νομό Πιερίας, νομό Θεσσαλονίκης, Βέροια, Κιλκίς.

  Από το 2006, παρέχουμε τις ασφαλιστικές μας συμβουλές και αναλαμβάνουμε παντός τύπου ασφάλειες με αξιοπιστία, συνέπεια και σιγουριά.

  Σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς, ψάχνουμε για εσάς την πιο συμφέρουσα λύση και συνεργαζόμαστε με πολλές ασφαλιστικές εταιρίες προτείνοντας ευέλικτα προγράμματα ασφάλισης, εξασφαλίζοντας παράλληλα την περιουσία και το μέλλον σας παρέχοντας υψηλού επιπέδου υπηρεσίες και ολοκληρωμένες λύσεις σύμφωνα πάντα με τις δυνατότητες σας.

  Παρέχουμε παντός είδους ασφαλίσεις.

  Ασφάλειες ζωής Θεσσαλονίκη, Βέροια, Κιλκίς, Κατερίνη, Πιερία

  Ασφάλειες κατοικιών, ενυπόθηκων, επαγγελματικών χώρων Θεσσαλονίκη, Βέροια, Κιλκίς, Κατερίνη, Πιερία

  Ασφάλειες επιχειρήσεων Θεσσαλονίκη, Βέροια, Κιλκίς, Κατερίνη, Πιερία

  Ασφάλειες αυτοκινήτων, ταξί, φορτηγών, μοτοσυκλετών-μοτοποδηλάτων Θεσσαλονίκη, Βέροια, Κιλκίς, Κατερίνη, Πιερία

  Ασφάλειες προσωπικών ατυχημάτων Θεσσαλονίκη, Βέροια, Κιλκίς, Κατερίνη, Πιερία

  Ασφάλειες σκαφών αναψυχής & επαγγελματικών Θεσσαλονίκη, Βέροια, Κιλκίς, Κατερίνη, Πιερία

  Ασφάλειες μεταφορών και προϊόντων Θεσσαλονίκη, Βέροια, Κιλκίς, Κατερίνη, Πιερία

  Ασφάλειες πυρός Θεσσαλονίκη, Βέροια, Κιλκίς, Κατερίνη, Πιερία

  Μηνιαίες ασφάλειες Θεσσαλονίκη, Βέροια, Κιλκίς, Κατερίνη, Πιερία

  ασφάλειες με τη μέρα Θεσσαλονίκη, Βέροια, Κιλκίς, Κατερίνη, Πιερία

  Δίνουμε τη δυνατότητα χάρη των συνεργασιών μας με τις ασφαλιστικές εταιρίες, για μηνιαία ασφάλιση αλλά και για ασφάλεια σύμφωνα με τις οικονομικές σας δυνατότητες ακόμη και με τη μέρα, παρέχοντας τη μέγιστη συνέπεια με τη χαμηλότερη τιμή.

  Απλά επικοινωνήστε μαζί μας...
  Ελάτε να βρούμε το πρόγραμμα που ανταποκρίνεται στις δικές σας απαιτήσεις.

  Με εκτίμηση, Μετετζίδης Σταύρος

  asfalistiko grafeio katerini, asfaleies zois, piros, aytokiniton, oximaton, metaforon, minies asfalies, asfaleies me th mera
  katerini, thessaloniki, nomos thessalonikis, beroia, kilkis, pieria
  Toggle
 • Κατηγορία: ΑΓΙΟΓΡΑΦΟΙ
  Δίον - Πιερίας
  6947891312
  6947891312
  Οίκος Ψηφιδωτών Γεωργαντά
  Ψηφιδωτές Αγιογραφίες - Δάπεδα - ΕπιγραφέςΠιερία

  Η τέχνη και η τεχνική των βυζαντινών ψηφιδωτών έχει τις ρίζες της στην ύστερη αρχαιότητα. Στους ελληνιστικούς και ρωμαϊκούς χρόνους, ψηφιδωτά χρησιμοποιούνται για τη διακόσμηση δαπέδων δημοσίων κτιρίων και ιερών. Η παράδοση αυτή των ψηφιδωτών, ωστόσο, καλλιεργήθηκε και εμπλουτίστηκε, φθάνοντας σε ύψιστο βαθμό τελειότητας, στους βυζαντινούς χρόνους. Πλήθος ψηφιδωτών, εντοίχιων και επιδαπέδιων, κατασκευάστηκαν και κόσμησαν ναούς, ανάκτορα και δημόσιους χώρους, πολλά από τα οποία σώζονται μέχρι σήμερα. Εξαιρετικά έργα απαράμιλλης αισθητικής συναντά κανείς στην Αγία Σοφία Κωνσταντινούπολης, στη Μονή της Χώρας, στη μονή Οσίου Λουκά στη Φωκίδα κ.λπ.

  Σήμερα ο «Οίκος ψηφιδωτών Γεωργαντά» έχοντας ως βάση την τεχνοτροπία, το θεματολόγιο και τα υλικά κατασκευής της βυζαντινής περιόδου, κατάφερε να εξελίξει και να τελειοποιήσει την τέχνη των ψηφιδωτών αγιογραφιών και δαπέδων. Αρωγοί στην επιτυχία αυτή ήταν η τεχνολογία κατεργασίας των υλικών και η χρήση νέων δομικών συστατικών, αλλά κυρίως η βαθύτατη θρησκευτική πίστη και ευλάβεια.

  Ο “Οίκος Ψηφιδωτών Γεωργαντά” ιδρύθηκε το 1997 στο Δίον Πιερίας υπό μορφή οικοτεχνίας. Δραστηριοποιείται κυρίως στο χώρο της Ορθοδόξου Εκκλησίας με την κατασκευή, τοποθέτηση και συντήρηση ψηφιδωτών δαπέδων και ψηφιδωτών αγιογραφιών.

  Τόσο η αγάπη για την τέχνη, όσο και η Θρησκευτική πίστη των ανθρώπων που στελεχώνουν τον οίκο αυτό, οδήγησαν στη δημιουργία πλήθους ψηφιδωτών έργων τα οποία κοσμούν Ιερούς Ναούς, Μοναστήρια και Ιδιωτικές Συλλογές. Σήμερα, ο “Οίκος Ψηφιδωτών Γεωργαντά”, εδραιωμένος επί 15 συναπτά έτη στον επαγγελματικό χώρο έχει να επιδείξει ολοκληρωμένες εργασίες σε πολλές περιοχές της Ελλάδας, ένα δείγμα των οποίων εμφανίζεται στις σελίδες του ιστοχώρου μας.

  Στις εγκαταστάσεις μας, στο Δίον, λειτουργεί μόνιμος εκθεσιακός χώρος με ετοιμοπαράδοτα ψηφιδωτά δάπεδα και ψηφιδωτές αγιογραφίες. Τα έργα του “Οίκου Ψηφιδωτών Γεωργαντά” ακολουθούν την Βυζαντινή τεχνοτροπία και πολλά από αυτά είναι αντίγραφά έργων, ψηφιδωτών ή μη, Παλαιών Βυζαντινών Ναών.

  Δουλειές μας

  Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας.

  Δίον Πιερίας

  Τηλ: 6947891312

  Toggle
 • Κατηγορία: ΞΥΛΕΙΑ – ΚΑΠΛΑΜΑΔΕΣ
  3ο ΧΛΜ ΠΕΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ - Κατερίνη
  2351077114
  6972230550
  ΔΡΟΣΟΥΝΗΣ ΕΜΠΟΡΙΟ ΞΥΛΕΙΑΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗ, ΠΙΕΡΙΑ

  ΞΥΛΕΙΑ ΛΕΥΚΗΣ

  ΚΑΥΣΟΞΥΛΑ, ΚΑΡΒΟΥΝΑ

  ΛΙΑΝΙΚΗ ΠΩΛΗΣΗ ΔΡΟΣΟΥΝΗΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗ, ΠΙΕΡΙΑ

  Η επιχείρηση ΔΡΟΣΟΥΝΗΣ ΞΥΛΕΙΑ ΛΕΥΚΗΣ, ιδρύθηκε το 1975 από τον Θεόδωρο Δροσούνη και από το 1996 μπαίνει δυναμικά στην επιχείρηση ο υιός του Παρασκευάς και συνεχίζει έως και σήμερα με μεγάλη επιτυχία.

  Εδρεύει στην ΚΑΤΕΡΙΝΗ - ΠΙΕΡΙΑ και δραστηριοποιείται στο χώρο της εμπορίας ξυλείας λεύκης και καυσόξυλων.

  Η πολυετής εμπειρία και το μεράκι για την δουλειά μας είναι αυτά που μας κάνουν πρώτους στο είδος μας.

  Η εταιρεία μας κατέχει σήμερα μια σημαντική θέση στην αγορά, έχοντας ανοδική πορεία.

  Το ξύλο, ως το βασικότερο υλικό της δουλειάς μας, ήταν και παραμένει πηγή έμπνευσης.

  Προσφέρουμε ξυλεία λεύκης, αρίστης ποιότητας σε εξαιρετικά χαμηλό κόστος, καλύπτοντας έτσι κάθε ανάγκη των πελατών μας.

  Τα προϊόντα μας φυλάσσονται σε στεγασμένο χώρο και προστατεύονται από τις καιρικές συνθήκες.

  Τα καυσόξυλα μας διατίθενται κομμένα ή άκοπα, ενώ η παράδοση τους γίνεται και στον χώρο σας, γρήγορα και δωρεάν.

  ΠΡΟΪΟΝΤΑ

  Εμπόριο ξυλείας λεύκης ΚΑΤΕΡΙΝΗ, ΠΙΕΡΙΑ

  Ξυλεία Λεύκης ΚΑΤΕΡΙΝΗ, ΠΙΕΡΙΑ

  Καυσόξυλα ΚΑΤΕΡΙΝΗ, ΠΙΕΡΙΑ

  Κάρβουνα ΚΑΤΕΡΙΝΗ, ΠΙΕΡΙΑ

  Καυσόξυλα στεγνά

  Ξύλα για τζάκι

  Ξύλα για σόμπα

  Καυσόξυλα δρυός – οξιάς – πεύκου κ.α

  ΧΟΝΔΡΙΚΗ – ΛΙΑΝΙΚΗ ΠΩΛΗΣΗ

  ΣΚΟΠΟΣ και ΣΤΟΧΟΣ μας είναι η καλύτερη εξυπηρέτηση του πελάτη, προσφέροντας ποιοτικά προϊόντα. Οι τιμές μας είναι προσιτές και πάντα ανταγωνιστικές.

  ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΜΕ ΚΑΤΕΡΙΝΗ, ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΓΥΡΩ ΠΕΡΙΟΧΕΣ, ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΙΕΡΙΑ ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΑΛΛΟΥ ΜΑΣ ΖΗΤΗΘΕΙ.

  Φιλικά,

  Δροσούνης Παρασκευάς
  Toggle
 • Κατηγορία: ΞΥΛΕΙΑ – ΚΑΠΛΑΜΑΔΕΣ
  4o ΧΛΜ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΠΑΡΑΛΙΑΣ - Κατερίνη
  2351062326
  6945371379
  ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΪΔΗΣ ΞΥΛΕΙΑ

  ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΑ ΞΥΛΕΙΑΣ

  ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΪΔΗΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗ - ΠΙΕΡΙΑ

  ΞΥΛΕΙΑ ΚΑΤΕΡΙΝΗ - ΠΙΕΡΙΑ

  ΠΑΡΚΕΤΑ - LAMINATE - ΕΣΩΤΕΡΙΚΕΣ ΠΟΡΤΕΣ - ΕΞΩΤΕΡΙΚΕΣ ΘΩΡΑΚΙΣΜΕΝΕΣ - ΞΥΛΙΝΕΣ ΣΚΑΛΕΣ - ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΑ ΣΤΕΓΗΣ - ΚΕΡΑΜΙΔΙΑ - ΜΟΝΩΣΕΙΣ - ΜΟΝΩΤΙΚΑ ΥΛΙΚΑ

  ΧΟΝΔΡΙΚΗ – ΛΙΑΝΙΚΗ ΠΩΛΗΣΗ

  Η επιχείρηση Παρασκευαΐδη εδρεύει στην Κατερίνη Πιερία και δραστηριοποιείται στο χωρο της εισαγωγής και εμπορίας ξυλείας απο την Ευρώπη.

  Παράλληλα διαθέτει μεγάλο εκθεσιακό χώρο στον οποίο θα βρείτε μεγάλη ποικιλία πατωμάτων laminate, μασιφ, ημιφασιφ των μεγαλύτερων οίκων quiqk, step, kronotex.de, kahrs, σουηδιας, πατωματα dek, εσωτερικές πόρτες και θωρακισμένες, εξαρτήματα στέγης, μονωτικών υλικών, βερνίκια, οικολογικά χρώματα.

  Διαθέτουμε επιλεγμένη ξυλεία από την Ευρώπη.

  Αναλαμβάνουμε προμήθεια υλικών για

  κατασκευή στέγης και μεταφορά στον χώρο σας

  μονώσεις & στεγανοποιήσεις με άριστα υλικά

  τοποθέτηση πατωμάτων

  κατασκευή σκάλας απο μασιφ ξύλο και laminate

  συνεργασία με έμπειρα συνεργεία.

  Οι τιμές μας ειναι οι καλύτερες τις αγοράς. Δεκτές οι πιστωτικές και χρεωστικές κάρτες.

  ΕΣΕΙΣ αναζητάτε ποιότητα και συνέπεια.

  ΕΜΕΙΣ εκτιμάμε την εμπιστοσύνη σας, προσφέροντας ολοκληρωμένες προτάσεις και γνώση εμπειρίας 50 ετών.

  ΣΤΟΧΟΣ μας είναι να παραμείνει η διατήρηση της εμπιστοσύνης, η συνεχής βελτίωση της εξυπηρέτησης και η εξεύρεση λύσεων, σε συνδυασμό με τα οικονομικά σας δεδομένα.

  ΠΡΟΪΟΝΤΑ

  Εμπόριο ξυλείας ΚΑΤΕΡΙΝΗ - ΠΙΕΡΙΑ

  Ξυλεία ΚΑΤΕΡΙΝΗ - ΠΙΕΡΙΑ

  Εισαγωγή ξυλείας ΚΑΤΕΡΙΝΗ - ΠΙΕΡΙΑ

  Μελαμίνες

  Ραμποτέ

  Σουηδικά ξύλα

  Πατώματα

  Ξύλινες πόρτες

  Laminate

  Μονώσεις

  Μονωτικά υλικά

  ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΜΕ…ΚΑΤΕΡΙΝΗ – ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΓΥΡΩ ΠΕΡΙΟΧΕΣ – ΟΛΟ ΤΟ ΝΟΜΟ ΠΙΕΡΙΑΣ ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΑΛΛΟΥ ΜΑΣ ΖΗΤΗΘΕΙ.

  Με εκτίμηση,

  Παρασκευαΐδης Ευάγγελος
  Toggle
 • Κατηγορία: ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ
  25ης ΜΑΡΤΙΟΥ (4η πάροδος) - Κατερίνη
  2351039689
  6979922005
  ΕΠΙΠΛΑ ΠΕΤΡΟΣ

  Επιπλοποιός Κατερίνη Πιερία.

  Χειροποίητα σκαλιστά επιπλα, ξυλουργικές εργασίες, επενδύσεις κρεβατιών, αναπαλαιώσεις επίπλων, λούστρα πατίνες στηνΚατερίνη Πιερία, Βέροια, Θεσσαλονίκη, Λάρισα, Εδεσσα.

  ΑΥΘΕΝΤΙΚΑ ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΑ ΣΚΑΛΙΣΤΑ ΕΠΙΠΛΑ

  Η επιχείρηση ΕΠΙΠΛΑ ΠΕΤΡΟΣ που εδρεύει στην Κατερίνη της Πιερίας δραστηριοποιείτε στο χώρο των ξυλουργικών εργασιών εδώ και πολλά χρόνια.

  Με πολύ μεράκι και αγάπη για τη δουλειά, αναλαμβάνουμε κάθε είδους ξυλουργική εργασία και ειδική κατασκευή, στα χειροποιητα σκαλιστά επιπλα .

  Η εταιρία μας διαθέτει πολυετή εμπειρία στην σχεδίαση και κατασκευή χειροποίητων επίπλων και συνεχίζει να δημιουργεί μοναδικά κομμάτια στις καλύτερες τιμές τις αγοράς. Χειροποίητα σκαλιστά έπιπλα από μασίφ ξύλο, σκαλιστά σχέδια για αντίκες, κλασσικά, νεοκλασικά και μοντέρνα. Όλα τα σχέδιά μας επεξεργάζονται στο χέρι,και στον τόρνο, με έμφαση στη λεπτομέρεια, την ποιότητα και την καλαισθησία. Η επίπλωση με χειροποίητα έπιπλα δίνει μια αυθεντικότητα και διαχρονική αξία στο χώρο.

  Αναλαμβάνομαι την κατασκευή ολων των επίπλων .

  ΕΠΙΠΛΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ Κλασσικά και Μοντέρνα . Θα εκπλαγείτε με τις λύσεις, τις ιδέες και τις σύγχρονες εφαρμογές που έχουμε για εσάς στον τομέα της κουζίνας.

  ΝΤΟΥΛΑΠΕΣ Ντουλάπες Συρόμενες και Ανοιγόμενες

  Όλες δικής μας κατασκευής, σύμφωνα με τα μέτρα και τις ανάγκες σας. Δεκάδες εναλλακτικές λύσεις, σε χρώματα, σχέδια και εσωτερική διαμόρφωση της ντουλάπας σας.

  ΣΑΛΟΝΙΑ διαχρονικά σχέδια

  ΚΑΝΑΠΕΔΕΣ

  ΠΟΛΥΘΡΟΝΕΣ – ΜΠΡΕΖΙΕΡΕΣ

  ΤΡΑΠΕΖΑΚΙΑ ΣΑΛΟΝΙΟΥ

  ΤΡΑΠΕΖΑΡΙΕΣ

  ΒΙΤΡΙΝΕΣ

  ΜΠΟΥΦΕΔΕΣ

  ΚΑΡΕΚΛΕΣ

  ΚΡΕΒΑΤΟΚΑΜΑΡΕΣ επενδύσεις κρεβατιών ( κεφαλάρια ) διαθέτουμε ποικιλία σχεδίων και πρωτότυπες ιδέες ,κρεβάτια με αποθηκευτικούς χώρους .

  ΜΙΚΡΟΕΠΙΠΛΑ

  ΕΙΔΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ

  ΕΠΙΠΛΑ ΓΡΑΦΕΙΟΥ

  ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΙ ΧΩΡΟΙ

  Στην επιχείρηση αυτή, μελετάμε, σχεδιάζουμε και υλοποιούμε το έργο. Κατασκευάζουμε έπιπλα για όλους τους χώρους του σπιτιού.

  Επίσης φτιάχνουμε έπιπλα που γίνονται πάνω στον Τόρνο με ιδιαίτερη λεπτομέρεια και σκαλιστά σχέδια. Μπορείτε να μας στείλετε οτι σχέδιο επιθυμείτε και εμείς θα το κατασκευάσουμε. Το εξειδικευμένο προσωπικό μας παρέχει άμεση εξυπηρέτηση με συνέπεια και αξιοπιστία στον προκαθορισμένο χρόνο απο όπου μας ζητηθεί, στην Κατερίνη Πιερία Πέλλα Εδεσσα Ημαθία Βέροια , Λάρισα Θεσσαλονίκη . Ανακαινίζουμε και ιδιωτικούς και επαγγελματικούς χώρους, (ξενοδοχεία καταστήματα εστιατόρια).Στόχος μας η υψηλή αισθητική και το τέλειο φινίρισμα, η ποιότητα εργασίας.

  Επικοινωνήστε μαζί μας για να επωφεληθείτε ποιότητα, συνέπεια, στις πιο λογικές τιμές. Άμεση εξυπηρέτηση.

  Ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη που μας δείχνετε, ώστε αυτό να αποτελεί εγγύηση στη συνέχεια του έργου μας.

  Με εκτίμηση,

  ΕΠΙΠΛΑ ΠΕΤΡΟΣ

  Ο επιπλοποιός της Κατερίνης στην Πιερία "Το χειροποίητο είναι διαχρονικό".

  Toggle
 • Κατηγορία: ΘΕΡΜΟΥΔΡΑΥΛΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ
  ΣΕΦΕΡΗ 25 - Κατερίνη
  2351033807
  6977258672, 6972834993
  ΠΑΠΑΛΕΞΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
  ΕΜΠΟΡΙΟ ΥΔΡΑΥΛΙΚΩΝ ΕΙΔΩΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΠΙΕΡΙΑ
  ΕΙΔΗ ΥΓΙΕΙΝΗΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΠΙΕΡΙΑ
  ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΜΠΑΝΙΟΥ ΚΟΥΖΙΝΑΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΠΙΕΡΙΑ
  ΘΕΡΜΑΝΣΗ –ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΠΙΕΡΙΑ
  ΘΕΡΜΟΥΔΡΑΥΛΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΠΙΕΡΙΑ
  ΗΛΙΑΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΠΙΕΡΙΑ
  ΥΔΡΑΥΛΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΠΙΕΡΙΑ

  Η επιχείριση ΠΑΠΑΛΕΞΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ εδρεύει στην Κατερίνη Πιερίας και δραστηριοποιείτε στο εμπόριο των Υδραυλικών ειδών στα ειδη Υγιεινής , στα ηλιακά συστήματα, αλλά και στις θερμουδραυλικές εργασίες με πολυετή εμπειρία και τεχνογνωσία .

  Φιλοσοφία & Όραμα

  Η φιλοσοφία της επιχείρησης είναι πελατοκεντρική. Στόχος της, η άψογη και άμεση εξυπηρέτηση του πελάτη μέσα από τους έμπειρους και εξειδικευμένους πωλητές παρέχοντας προϊόντα συνώνυμα άριστης ποιότητας και στις ανταγωνιστικότερες τιμές στην αγορά για την μέγιστη δυνατή ικανοποίηση του πελάτη.

  Όραμά της να καλύπτει διαρκώς τις αυξανόμενες ανάγκες του σύγχρονου καταναλωτή. Αποτελεί την κινητήριο δύναμη για εμπλουτισμό της ποικιλίας των εμπορευμάτων και να συνδυάζει καινοτομία – ποιότητα καταφέρνοντας όχι απλώς την κάλυψη των αναγκών του καταναλωτή αλλά την υπέρβαση του, μεσα στο κατάστημά μας θα βρείτε

  ΠΡΟΙΟΝΤΑ

  Μπαταρίες μπάνιου - Κουζίνας

  Εντοιχιζόμενα Καζανάκια

  Πλαστικά Καζανάκια

  Πλακέτες για Εντοιχιζόμενα Καζανάκια

  Φλουσόμετρα

  Ανταλλακτικά για Καζανάκια

  Μπαταρίες

  Μπαταρίες Νιπτήρος

  Μπαταρίες Λουτρού

  Μπαταρίες Μπιντέ

  Μπαταρίες Ντουζιέρας

  Συστήματα Ντουζ

  Πλαστικές σωλήνες - Υδραυλικά εξαρτήματαΚάνουλες ( βρύσες )

  Πλαστική σωλήνα »

  Λεκάνες Υψηλής Πιέσεως

  Καζανάκια

  Εντοιχιζόμενα Καζανάκια

  Πλαστικά Καζανάκια

  Πλακέτες για Εντοιχιζόμενα Καζανάκια

  Φλουσόμετρα

  Ανταλλακτικά για Καζανάκια

  ΗΛΙΑΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ( ΘΕΡΜΟΣΙΦΩΝΕΣ)

  Το εξειδικευμένο προσωπικο μας παρέχει αμεση εξυπηρέτιση και στις θερμουδραυλικές εγκαταστάσεις, σε ολη την Κατερίνη και ολη την Πιερία με ποιότητα εργασίας καλύπτουμε τις εξης παροχές

  Ειμαστε πιστοποιημένοι εγκαταστάτες( μηχανολόγος απόφοιτος ΤΕΙ)

  Υδραυλικές εγκαταστάσεις- εργασίες

  Επισκευές συντηρήσεις θερμουδραυλικών εγκαταστάσεων

  Εγκαταστάσεις συντηρήσεις αποχετευτικών δικτυων

  Εγκατάσταση σωληνώσεων αποχέτευσης εντός κτηρίου

  Εγκατάσταση -αντικατάσταση υδροροών

  Άριστο service σε κάθε είδους βλάβης

  Πυρασφαλειες

  Συστήματα ηλιακών θερμοσιφωνων εγκατάσταση ηλιακού θερμοσίφωνα σε πλάκα ή κεραμοσκεπή

  Εγκατάσταση ηλιακών συστημάτων ηλιοθερμίας και νερου χρήσης

  Service ηλιακού θερμοσίφωνα , αντικατάσταση υγρών & αντίστασης

  Θερμουδραυλικά τοποθετήσεις καλοριφέρ συντηρήσεις βλάβες

  Ενδοδαπέδια θέρμανση Η εξειδίκευση στην θέρμανση με ενδοδαπέδια συστήματα εγγυάται την άρτια κατασκευή, την επίτευξη ιδανικών συνθηκών στη θέρμανση καθώς και την ομαλή λειτουργία του συστήματος μακροπρόθεσμα.

  Υδρευσεις παροχες – Τοποθέτηση Σωληνώσεων

  Σύνδεση Παροχής Νερού – Αποχέτευση

  Υδρορροές ανακαινίσεις μπάνιων

  Θέρμανση - αυτονομίες

  Πιεστικά

  Είμαστε στη διάθεση σας 24 ώρες!

  Αναλαμβάνουμε ΚΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ, (καταστήματα, πολυκατοικίες, οικίες, κτίρια). Σεβόμενοι ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΠΕΛΑΤΗ ΩΣ ΞΕΧΩΡΙΣΤΟ παρέχουμε ποιότητα εργασίας. Στις πιο λογικές τιμές της αγοράς.

  Επικοινωνήστε μαζί μας για μια αναλυτική και υπεύθυνη εκτίμηση των αναγκών σας.

  Με εκτίμηση,
  ΠΑΠΑΛΕΞΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ –ΙΩΑΝΝΗΣ
  Toggle
 • Κατηγορία: ΥΔΡΑΥΛΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ
  ΒΑΣΙΛΙΣΣΗΣ ΣΟΦΙΑΣ 18 - Λεπτοκαρυά
  6977974541
  ΠΟΛΥΚΑΡΠΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

  ΣΥΝΤΗΡΗΣΕΙΣ ΚΑΥΣΤΗΡΩΝ ΛΕΠΤΟΚΑΡΥΑ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΠΙΕΡΙΑ

  ΣΥΝΤΗΡΗΤΗΣ ΚΑΥΣΤΗΡΩΝ ΛΕΠΤΟΚΑΡΥΑ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΠΙΕΡΙΑ

  ΘΕΡΜΟΥΔΡΑΥΛΙΚΟΣ ΛΕΠΤΟΚΑΡΥΑ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΠΙΕΡΙΑ

  ΥΔΡΑΥΛΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ – ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΛΕΠΤΟΚΑΡΥΑ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΠΙΕΡΙΑ

  ΥΔΡΑΥΛΙΚΟΣ ΛΕΠΤΟΚΑΡΥΑ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΠΙΕΡΙΑ

  ΠΤΥΧΙΟΥΧΟΣ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΟΣ ΘΕΡΜΟΫΔΡΑΥΛΙΚΟΣ (ΜΤΣ)

  ALL ABOUT WATER ΣΥΝΤΗΡΗΣΕΙΣ ΚΑΥΣΤΗΡΩΝ ΛΕΠΤΟΚΑΡΥΑ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΠΙΕΡΙΑ

  Ο κύριος ΠΟΛΥΚΑΡΠΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ είναι ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΣΥΝΤΗΡΗΣΕΩΝ ΥΓΡΩΝ ΚΑΙ ΑΕΡΙΩΝ - ΚΑΥΣΤΗΡΑΤΖΗΣ στην ΛΕΠΤΟΚΑΡΥΑ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ στην ΠΙΕΡΙΑ.

  Με πολυετή εμπειρία εξειδίκευσης στη συντήρηση καυστηρων πετρελαίου, και στη τοποθέτηση και κατασκευή σας εγκαθιστούμε, με τρόπο ασφαλή και υπεύθυνο, λύσεις των καυστήρων και λεβήτων ή απλά συντηρούμε οικονομικά και αξιόπιστα την εγκατάστασή σας.

  Καυστηρατζής, Συντηρητής, της Λεπτοκαρυάς στην Κατερίνη, είναι σε θέση να επιλύσει ακόμα και τα πιο δύσκολα και απαιτητικά προβλήματα του λέβητα και του καυστήρα σας, εκεί που οι άλλοι δεν τα καταφέρνουν.

  Έχει εμπειρία και τεχνογνωσία στις εγκαταστάσεις – επισκευές – συντηρήσεις λεβήτων ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΛΕΒΗΤΑ!

  Ειμαστε πιστοποιημενοι αδειουχοι συντηρητές καυστήρων.

  Η άδεια συντήρησης που διαθέτει η εταιρεία μας και η παροχή υπηρεσιών με άρτια εξοπλισμένο προσωπικό, καθώς και η πολύχρονη πείρα, μας καθιστά ειδικούς σε πάσης φύσεως τεχνικό πρόβλημα πάνω σε καυστήρες.

  ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

  Συντηρήσεις καυστήρων πετρελαιου

  Επισκευές βλάβες Καυστήρων πετρελαιου παντος τύπου και προελευσης

  Αυτοματισμοί λεβητοστασίου

  Αυτονομίες - θέρμανση

  Ύδρευση

  Κλιματισμός

  Φυσικό αέριο

  Kαθαρισμός λέβητα

  Ολοκληρωμένα συστήματα συντήρησης καυστήρων

  Oλοκληρωμένες λύσεις θέρμανσης και αυτοματισμού

  Συντήρηση καυστήρα εγκαταστάσεις - συντηρήσεις - επισκευές καυστήρων

  Ρύθμιση καυστήρα

  Έλεγχος οργάνων αυτοματισμού

  Έλεγχος διατάξεων ασφαλείας

  Έκδοση φύλλου ελέγχου καύσης σύμφωνα με τα πρότυπα του ΥΠΕΚΑ

  Και όλα αυτά με τα καλύτερα ηλεκτρονικά ψηφιακά όργανα της αγοράς

  Παροχή πετρελαίου Αντικαταστάσεις Καυστήρων

  Υδραυλικές εγκαταστάσεις- εργασίες

  Επισκευές συντηρήσεις θερμουδραυλικών εγκαταστάσεων

  Εγκαταστάσεις συντηρήσεις αποχετευτικών δικτυων

  Εγκατάσταση σωληνώσεων αποχέτευσης εντός κτηρίου

  Εγκατάσταση -αντικατάσταση υδροροών

  Άριστο service σε κάθε είδους βλάβης

  Πυρασφαλειες

  Συστήματα ηλιακών θερμοσιφωνων

  εγκατάσταση ηλιακού θερμοσίφωνα σε πλάκα ή κεραμοσκεπή

  Εγκατάσταση ηλιακών συστημάτων ηλιοθερμίας και νερου χρήσης

  Service ηλιακού θερμοσίφωνα, αντικατάσταση υγρών & αντίστασης

  Θερμουδραυλικά τοποθετήσεις καλοριφέρ συντηρήσεις βλάβες

  Ενδοδαπέδια θέρμανση

  Η εξειδίκευση στην θέρμανση με ενδοδαπέδια συστήματα εγγυάται την άρτια κατασκευή, την επίτευξη ιδανικών συνθηκών στη θέρμανση καθώς και την ομαλή λειτουργία του συστήματος μακροπρόθεσμα.

  Υδρευσεις παροχες

  Παροχή – Τοποθέτηση Σωληνώσεων

  Σύνδεση Παροχής Νερού – Αποχέτευση

  Υδρορροές ανακαινίσεις μπάνιων

  Θέρμανση - αυτονομίες

  Πιεστικά

  Είμαστε στη διάθεση σας 24 ώρες!

  Αναλαμβάνουμε ΚΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ.

  Την εγκατάσταση και συντήρηση καυστήρων λεβήτων (καταστήματα, πολυκατοικίες, οικίες, κτίρια). Σεβόμενοι ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΠΕΛΑΤΗ ΩΣ ΞΕΧΩΡΙΣΤΟ παρέχουμε ποιότητα εργασίας. Στις πιο λογικές τιμές της αγοράς.

  Επικοινωνήστε μαζί μας για μια αναλυτική και υπεύθυνη εκτίμηση των αναγκών σας.

  Με εκτίμηση

  ΠΟΛΥΚΑΡΠΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ
  Toggle
 • Κατηγορία: ΛΟΓΙΣΤΙΚΑ – ΦΟΡΟΤΕΧΝΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ
  Λ. ΙΑΣΩΝΙΔΗ 57 ΚΑΙ ΚΑΝΙΓΓΟΣ - Κατερίνη
  2351028614
  6974643442
  Λογιστικό γραφείο στην Κατερίνη.

  Ο κ. Νικολαΐδης και οι εξειδικευμένοι συνεργάτες του πα΄ρεχουν υψηλής ποιότητας λογιστικές - φοροτεχνικές υπηρεσίες.

  Φορολογικές δηλώσεις

  Μισθοδοσία

  Φ.Π.Α.

  Έναρξη - Λήξη επιχειρήσεων κ.α.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ
  Β ΠΑΡΟΔΟΣ ΜΕΓ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ 3 - Κατερίνη
  2351027486
  6978858658, 6944332232
  O κ. ΔΙΣΛΙΟΓΛΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ είναι ασφαλιστικός σύμβουλος με έδρα στην Κατερίνη Πιερίας και δραστηριοποιείται στις ασφάλειες ζωής, υγείας και επιχειρήσεων, από το 1999. Με αρωγό την πολύτιμη εμπειρία του στον ασφαλιστικό κλάδο και με άψογο επαγγελματισμό, μπορεί να σας παράσχει ασφαλιστήρια με μοναδικά προνόμια και παροχές.

  Αναμφισβήτητα, η ανάγκη για μια ιδιωτική ασφάλεια ζωής και υγείας αποτελεί ζητούμενο για κάθε άνθρωπο που θέλει να νιώθει ασφαλής και έτοιμος να αντιμετωπίσει όλους τους ξαφνικούς κινδύνους που μπορεί να εμφανιστούν. Όλοι μας θα θέλαμε να τύχουμε της καλύτερης δυνατής περίθαλψης σε ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας. Παράλληλα, θα θέλαμε να προστατεύσουμε εμάς και τα πρόσωπα της οικογένειάς μας με μια οικονομική στήριξη, σε περίπτωση ανικανότητάς μας να εργαστούμε, λόγω ενός αιφνιδίου ατυχήματoς. Κανείς δεν θέλει να κινδυνολογεί, αλλά η ζωή είναι όντως απρόβλεπτη…

  Εμπιστευθείτε τον ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΔΙΣΛΙΟΓΛΟΥ, στην Κατερίνη, για να σχεδιάσετε το δικό σας πρόγραμμα ασφάλισης. Από μια απλή ασφάλεια αυτοκινήτου έως το πιο σύνθετο πρόγραμμα ασφάλισης υγείας και ζωής, εξασφαλίστε τις πιο ποιοτικές καλύψεις και, μάλιστα, στα πιο προσιτά ασφάλιστρα!

  Ασφάλειες Ζωής

  Η ιδιωτική ασφάλεια είναι, πλέον, απαραίτητη για τον άνθρωπο. Τα ασφαλιστήρια ζωής έχουν σχεδιασθεί, ώστε να παράσχουν πολύ σημαντικές καλύψεις, όπως είναι η νοσοκομειακή περίθαλψη, η απώλεια εισοδήματος σε περίπτωση ατυχήματος ή ασθενείας, η εξασφάλιση σύνταξης, η ασφάλιση της περιουσίας σας κ.ά.

  Εξασφαλίστε την οικογένειά σας σε περίπτωση αιφνιδίου σοβαρού ατυχήματος ή σοβαρής ασθένειας, με την καταβολή χρηματικού κεφαλαίου. Φροντίστε για τα αγαπημένα σας πρόσωπα, με την οικονομική προστασία που μπορεί να τους παράσχει ένα ασφαλιστήριο ζωής.

  Αποκτήστε πρόσβαση στα καλύτερα ιδιωτικά νοσοκομεία και διαγνωστικά κέντρα, με μια ασφάλεια υγείας μοναδικών προνομίων!

  ​Επικοινωνήστε με τον ΔΙΣΛΙΟΓΛΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ και κλείστε ραντεβού για τη δική σας ασφάλεια ζωής!

  Ασφάλειες Αυτοκινήτων

  Επιλέξτε το πρόγραμμα που ανταποκρίνεται, καλύτερα, στις ανάγκες και το όχημά σας:

  Καλύψεις αστικής ευθύνης, καλύψεις ζημιών (και από ανασφάλιστο όχημα) σε περίπτωση ατυχήματος, παροχή πλήρους οδικής βοήθειας, καλύψεις για φωτιά & κλοπή, προσωπικό ατύχημα και νομική προστασία, ασφάλιση για καινούργια αυτοκίνητα με ιδανικά προνόμια.

  ​Ασφάλειες Επιχειρήσεων

  Φροντίστε την επιχείρησή σας και εξασφαλίστε τη από κάθε πιθανό κίνδυνο. Προστατεύστε το κτίριο στέγασής της και το εμπόρευμά σας, από απρόβλεπτους παράγοντες. Η επιχείρησή σας έχει χτιστεί με τόσους κόπους και αποτελεί το εισόδημά σας. Δεν αξίζει, λοιπόν, μιας ιδιωτικής ασφάλειας, που θα στοχεύει στην απρόσκοπτη λειτουργία της, ότι κι αν συμβεί;
  Toggle
 • Κατηγορία: ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΑ – ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ
  ΚΑΣΣΑΝΔΡΟΥ 27 - Κατερίνη
  2351039401
  6949465295
  Βασιλοτροφία Ολύμπου.

  Αγνά μελισσοκομικά προϊόντα Κατερίνης.

  Μέλι

  Γύρη

  Βασιλικός πολτός - Βασίλισσες

  Πρόπολη
  Toggle
 • Κατηγορία: ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΑ
  ΖΑΛΟΓΓΟΥ 7 - Κατερίνη
  2351304431
  γυναικεια- ανδρικα- παιδικα κουρεματα κατερινη
  ημιμόνιμο κατερινη
  manicure- pedicure katerini

  Καλωσορίσατε στη νέα σελίδα του κομμωτηρίου "Dori Ann" της Κιοσσέ Ισιδώρας, με έδρα την Κατερίνη Πιερίας. Στο κομμωτήριο μας θα βρείτε ολοκληρωμένα πακέτα που αφορούν την περιποίηση και την ομορφιά σας από την κορυφή έως τα νύχια.

  Ασχολούμαστε με κομμώσεις- κουρέματα ανδρικά, γυναικεία, παιδικά, καθώς επίσης με μανικιούρ-πεντικιούρ και με την αποτρίχωση. Φυσικά δεν ξεχνάμε τη σημαντική ημέρα στη ζωή μιας γυναίκας που είναι φυσικά η ημέρα του γάμου της. Για τις ευτυχισμένες νυφούλες παρέχουμε ολοκληρωμένα πακέτα για το νυφικό χτένισμα και το νυφικό μακιγιάζ σε πολύ προσιτές τιμές.

  ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΑΣ

  Με κάθε υπηρεσία που σας παρέχεται από το κατάστημά μας ΔΩΡΟ αποτρίχωση μουστάκι και φρύδια.

  Μπορεί οι καιροί να είναι δύσκολοι ωστόσο η περιποίηση του εαυτού μας είτε πρόκειται για άνδρα είτε για γυναίκα δεν αποτελεί σπατάλη χρημάτων καθώς η εξωτερική μας ομορφιά πολλές φορές επιδρά θετικά και στην εσωτερική μας ομορφιά αλλά και στη διάθεση μας, κάτι που όλοι το έχουμε ανάγκη.

  Περάστε από το νέο διαμορφωμένο χώρο μας και απολαύστε την υπηρεσία που θέλετε μαζί και το δωράκι που σας προσφέρουμε.

  Οι υπηρεσίες μας:

  γυναικεία- ανδρικά- παιδικά κουρέματα Κατερίνη

  γυναικεία χτενίσματα Κατερίνη

  μανικιούρ Κατερίνη

  πεντικιούρ Κατερίνη

  τεχνητά νύχια Κατερίνη

  ημιμόνιμο Κατερίνη

  περιποίηση άκρων Κατερίνη

  νυφικά χτενίσματα Κατερίνη

  νυφικό μακιγιάζ Κατερίνη

  κομμωτήρια Κατερίνη

  αποτρίχωση Κατερίνη

  Αφεθείτε στα έμπειρα χέρια μας, καθώς διαθέτουμε εμπειρία 10 ετών! Περάστε από το κομμωτήριο μας και μαζί θα βρούμε αυτό που σας ταιριάζει! Και μην ξεχνάτε το δώρο μας!

  Σας περιμένουμε!!

  kommotiria katerini, koyremata katerini, apotrixosi katerini, manicure- pedicure katerini, nifika xtenismata- makigiaz katerini
  Toggle
 • Κατηγορία: ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ – ΑΡΤΟΠΟΙΙΑ – ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΙΑ – ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ
  ΣΒΟΡΩΝΟΥ 7 - Κατερίνη
  2351022242,2351020135
  μπαρες δημητριακων θεσσαλονικη, κατερινη
  μπαρες δημητριακων εμποριο θεσσαλονικη, κατερινη

  Σας καλωσορίζουμε στη νέα σελίδα του " Φούρνος Μάνης" στην Κατερίνη Πιερίας. Το κεντρικό μας κατάστημα βρίσκεται στην οδό Σβορώνου 7 και το υποκατάστημα μας στην οδό 7ης Μεραρχίας 37 στην Κατερίνη Πιερίας. Δραστηριοποιούμαστε ωστόσο με λιανική και χονδρική πώληση σε όλο το νομό Πιερίας αλλά και Θεσσαλονίκης.

  Έχοντας παράδοση από το 1972, η επιχείρηση πέρασε από γενιά σε γενιά και φτάνει έως και σήμερα να δημιουργεί μοναδικές γεύσεις.

  Χρησιμοποιώντας αγνά υλικά, στο "Φούρνο Μάνης" παρασκευάζουμε χειροποίητες δημιουργίες ξεκινώντας από το ψωμί, τα μυρωδάτα κουλουράκια, τα γευστικά σιροπιαστά γλυκά μας και τα ιδιαίτερα μουστοκούλουρα μας χάρη στο μυστικό της συνταγής που διαθέτουμε.

  Τελευταίο μας εγχείρημα οι χειροποίητες μπάρες δημητριακών. Παρασκευάζουμε τις μπάρες δημητριακών από αγνά υλικά χωρίς συντηρητικά και καθόλου ζάχαρη σε αντίθεση με τις μπάρες που κυκλοφορούν στο εμπόριο.
  Υπάρχει ποικιλία στις γεύσεις και διαθέτουμε μπάρες δημητριακών με σοκολάτα, φράουλα, γλυκόξινη, ολικής, cranberries, ηλιόσπορο, φιστίκι και κίτρο, ινδοκάρυδο κ.α.

  Διαθέτουμε χονδρικός τις μπάρες δημητριακών σε όλο το νομό Πιερίας και στη Θεσσαλονίκη και σιγά σιγά εξαπλωνόμαστε και σε άλλες περιοχές της Ελλάδας.
  Προμηθεύουμε με τις χειροποίητες μπάρες δημητριακών μας και πολλές καφετέριες που τις σερβίρουν με τον καφέ τους.

  Επισκεφτείτε το κατάστημα μας ή επικοινωνήστε μαζί μας και δοκιμάστε τις μοναδικές αυτές γεύσεις.

  Ευχαριστούμε για την προτίμηση σας όλα αυτά τα χρόνια

  Με εκτίμηση,
  Μάνης Δημήτρης

  mpares dimitriakon, emporio thessaloniki, katerini, pieria, paradosiakos fournos
  Toggle
 • Κατηγορία: ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ – SERVICE
  2ο ΧΛΜ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΚΕΡΑΜΙΔΙΩΝ - Κατερίνη
  2351032398
  6975781776
  ηλεκτρολογος φορτηγων βορεια ελλαδα, μακεδονια, κατερινη, πιερια
  σερβις (service) φορτηγων βορεια ελλαδα, κατερινη, πιερια
  ηλεκτρολογειο κατερινη, πιερια, μακεδονια, βορεια ελλαδα
  βορεια ελλαδα, πιερια, κατερινη, μακεδονια

  Σας καλωσορίζουμε στη νέα σελίδα του "Παφίτης Γεώργιος- Ηλεκτρολόγος αυτοκινήτων- φορτηγών" με έδρα την Κατερίνη Πιερίας. Δραστηριοποιούμαστε σε όλο το νομό Πιερίας, στη Μακεδονία αλλά και στη Βόρεια Ελλάδα.

  Η πολυετής εμπειρία που διαθέτουμε και η τεχνογνωσία που έχουμε αποκτήσει, μας επιτρέπουν να δίνουμε λύσεις και να επισκευάζουμε παντός είδους ηλεκτρολογικό πρόβλημα σε αυτοκίνητα και φορτηγά, εξασφαλίζοντας τη σωστή λειτουργία του οχήματος σας και κατά συνέπεια τη δική σας ασφάλεια.

  Είμαστε δίπλα στον επαγγελματία και στον ιδιώτη, αναλαμβάνοντας το service του οχήματος και ότι αφορά τη θέρμανση, τη ψύξη, το δυναμό. τη μίζα, τη μπαταρία και οποιοδήποτε ηλεκτρολογική βλάβη.

  Οι υπηρεσίες μας:

  ηλεκτρολόγος αυτοκινήτων Πιερία, Κατερίνη, Μακεδονία, Βόρεια Ελλάδα

  ηλεκτρολόγος φορτηγών Βόρεια Ελλάδα, Πιερία, Μακεδονία, Κατερίνη

  ηλεκτρολογεία αυτοκινήτων Κατερίνη, Βόρεια Ελλάδα, Πιερία, Μακεδονία

  service ( σέρβις) αυτοκινήτων Πιερία, Κατερίνη, Μακεδονία, Βόρεια Ελλάδα

  service (σέρβις) φορτηγών Βόρεια Ελλάδα, Πιερία, Μακεδονία, Κατερίνη

  επισκευές- έλεγχος θέρμανσης αυτοκινήτου- φορτηγού Βόρεια Ελλάδα, Πιερία, Μακεδονία, Κατερίνη

  θέρμανση- ψύξη οχήματος Βόρεια Ελλάδα, Πιερία, Μακεδονία, Κατερίνη

  δυναμoύς Κατερίνη, Βόρεια Ελλάδα, Πιερία, Μακεδονία

  μίζες Πιερία, Κατερίνη, Μακεδονία, Βόρεια Ελλάδα

  μπαταρίες Κατερίνη, Βόρεια Ελλάδα, Πιερία, Μακεδονία

  υδραυλικά τιμόνια Πιερία, Κατερίνη, Μακεδονία, Βόρεια Ελλάδα

  ηλεκτρικά παράθυρα Κατερίνη, Βόρεια Ελλάδα, Πιερία, Μακεδονία

  ηλεκτρικές κλειδαριές Πιερία, Κατερίνη, Μακεδονία, Βόρεια Ελλάδα

  service - αντικατάσταση air-condition Κατερίνη, Βόρεια Ελλάδα, Πιερία, Μακεδονία

  service καλοριφέρ Πιερία, Κατερίνη, Μακεδονία, Βόρεια Ελλάδα

  Διαθέτοντας άψογο καταρτισμένο προσωπικό με εμπειρία στα ηλεκτρολογικά αυτοκίνητων και φορτηγών, επισκευάζουμε παντός τύπου βλάβη στις πιο οικονομικές τιμές της αγοράς.

  Ευχαριστούμε για την προτίμηση σας όλα αυτά τα χρόνια

  Με εκτίμηση,
  Παφίτης Γεώργιος

  ilektrologos aytokiniton , fortigon, thermancy, psiksi, dinamous, mizes, mpataries, service fortigon, katerini, pieria, makedonia, boreia ellada
  Toggle
 • Κατηγορία: ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ
  4ο Χλμ Παλαιάς Εθν. Οδού Κατερίνης - Κατερίνη
  2351091666
  69481117297
  Νικολαΐδης Γεώργιος
  Εμπόριο Ελαστικών

  Σχετκά μ'εμάς

  Καλώς ορίσατε στην εταιρεία του κου Νικολαΐδη που ειδικεύεται στο εμπόριο ελαστικών και εδρεύει στην πόλη της Κατερίνης. Στην εταιρεία μας θέλουμε πάντα το καλύτερο για τους πελάτες μας, έτσι η συνεργασία μας με κορυφαίες εταιρείες του χώρου όπως οι, Continental, Pirelli, Momo, Michelin, Bridgestone, Good Year κ.α., είναι μονόδρομος!

  Βασιζόμαστε στη γνώση και την εμπειρία της ομάδας μας και σας προσφέρουμε τις ποιοτικότερες υπηρεσίες σε συνδιασμό με τις καλύτερες τιμές της αγοράς.

  Οι Υπηρεσίες μας

  Στοιχεία Επικοινωνίας:
  Τηλ.2351091666, Κιν.69481117297
  Email:nikolaidisgeorge@yahoo.gr

  Toggle
 • Κατηγορία: ΘΕΡΜΟΥΔΡΑΥΛΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ
  ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΑΣΤΕΡΙΟΥ 36 - Κατερίνη
  6974075887
  6973775337
  ΑΝΤΩΝΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΑΛΑΝΗΣ

  Ύδρευση, Θέρμανση, Φυσικό αέριο, Εξοικονόμηση ενέργειας

  H επιχείριση ΑΝΤΩΝΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΑΛΑΝΗΣ με έδρα την Κατερίνη Πιερίας, δραστηριοποιείται πάππου προς πάππου στις υδραυλικές εγκαταστάσεις απο το 1967. Εξειδικεύεται σε εγκαταστάσεις θέρμανσης, εγκαταστάσεις ηλιακών συστημάτων εγκατάσταση φυσικού αερίου, και σε ολες τις θερμοϋδραυλικές εργασίες. Είμαστε πιστοποιημένοι αδειούχοι εγκαταστάτες.

  Η πολυετής εμπειρία της επιχείρισης σε συνδυασμό με την γνώση, τις σχέσεις εμπιστοσύνης και την πλήρη εξυπηρέτηση των πελατών την έχουν κατατάξει πλέον μεταξύ των λίγων μεγάλων αξιόπιστων επιχειρίσεων στην Κατερίνη Πιερίας. Το εξειδικευμένο προσωπικό μας παρέχει αμεση εξυπηρέτηση από οπου μας ζητηθεί στην Κατερίνη σε ολη την Πιερία στην Θεσσαλονίκη και στην Λάρισα.

  ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΜΕ ΟΙΚΙΕΣ, ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ, ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ.

  Θερμοϋδραυλικές εγκαταστάσεις
  Υδραυλικοι 24 ΩΡΕΣ στην Κατερίνη
  Θερμοϋδραυλικός Κατερίνης
  Θερμοϋδραυλικές εργασίες

  Είμαστε στη διάθεση σας 24 ώρες

  Αναλαμβάνουμε:

  Υδραυλικές εγκαταστάσεις- εργασίες

  Επισκευές συντηρήσεις θερμοϋδραυλικών εγκαταστάσεων

  Εγκαταστάσεις συντηρήσεις αποχετευτικών δικτύων

  Αποχετεύσεις

  Κατασκευή δικτύου αποχέτευσης κτηρίων και οικοδομικών συγκροτημάτων

  Εγκατάσταση σωληνώσεων αποχέτευσης εντός κτηρίου

  Εγκατάσταση -αντικατάσταση υδρορροών

  Άριστο service σε κάθε είδους βλάβης

  Εγκατάσταση Φυσικού αερίου

  Πυρασφάλειες

  Συστήματα ηλιακών θερμοσιφώνων εγκατάσταση ηλιακού θερμοσίφωνα σε πλάκα ή κεραμοσκεπή

  Εγκατάσταση ηλιακών συστημάτων ηλιοθερμίας και νερού χρήσης

  Service ηλιακού θερμοσίφωνα, αντικατάσταση υγρών & αντίστασης

  Θερμουδραυλικά τοποθετήσεις καλοριφέρ συντηρήσεις βλάβες

  Ενδοδαπέδια θέρμανση

  Η εξειδίκευση στην θέρμανση με ενδοδαπέδια συστήματα εγγυάται την άρτια κατασκευή, την επίτευξη ιδανικών συνθηκών στη θέρμανση καθώς και την ομαλή λειτουργία του συστήματος μακροπρόθεσμα.

  Υδρεύσεις παροχές Παροχή – Τοποθέτηση Σωληνώσεων

  Σύνδεση Παροχής Νερού

  Υδρορροές ανακαινίσεις μπάνιων

  Θέρμανση - αυτονομίες

  Αντλίες θερμότητας υποβοήθημα συστημάτων θερμότητας

  Τοποθέτηση ειδών υγιεινής ή Αλλαγή σωλήνων αποχέτευσης

  Για οποιοδήποτε πρόβλημα στα υδραυλικά σας, θέρμανση, ηλιακοί θερμοσίφωνες, την ανακαίνιση της υδραυλικής εγκατάστασης σας, την επισκευή της, την επέκταση της, καθώς και την τοποθέτηση των ειδών υγιεινής και κάθε είδους εργασίας στην εγκατάστασης σας, είμαστε κοντά σας με συνέπεια και επαγγελματισμό.

  Η υψηλή ποιότητα εργασίας, η νέα τεχνολογία και η σωστή εξυπηρέτηση, μας κάνουν άξιους της εμπιστοσύνης σας.

  Επικοινωνήστε μαζί μας για να επωφελειθείτε ποιότητα συνέπεια στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς .

  ΟΙ ΘΕΡΜΟΥΔΡΑΥΛΙΚΟΙ ΤΗΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ

  Με εκτίμηση
  ΑΝΤΩΝΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΑΛΑΝΗΣ

  Υδραυλικες εγκαταστάσεις Κατερίνη Πιερία
  Θερμουδραυλικοι Κατερίνη
  Θερμουδραυλικες εγκαταστασεις Κατερίνη Πιερία
  Υδραυλικοι στην Κατερίνη Πιερίας στην θεσσαλονίκη στην Λάρισα
  Υδραυλικές εργασίες Κατερίνη Πιερία
  Υδραυλικα Κατερίνη Πιερία Πιερίας στην θεσσαλονίκη στην Λάρισα
  Υδραυλικές εργασίες Κατερίνη Πιερία Πιερίας στην θεσσαλονίκη στην Λάρισα
  Φυσικο αέριο Κατερίνη Πιερία Πιερίας στην θεσσαλονίκη στην Λάρισα
  Ηλιακά συστήματα Κατερίνη Πιερίας στην θεσσαλονίκη στην Λάρισα
  Ηλιοθερμία Κατερίνη Πιερίας στην θεσσαλονίκη στην Λάρισα
  Toggle
 • Κατηγορία: ΤΖΑΜΙΑ – ΚΡΥΣΤΑΛΛΑ
  3ο ΧΛΜ ΕΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΓΑΝΟΧΩΡΑΣ - Κατερίνη
  2351074044
  6979337300
  ενεργειακα τζαμια κατερινη, πιερια
  κρυσταλλα κατερινη

  Σας καλωσορίζουμε στη νέα σελίδα του Συμεών Γιουμίδη με έδρα την Κατερίνη Πιερίας. Η επιχείρηση μας, έχοντας παράδοση στο χώρο ασχολείται με τζάμια, κρύσταλλα, ενεργειακά τζάμια, καθρέπτες, βιτρίνες και οτιδήποτε έχει να κάνει σχέση με κατασκευές αυτών.

  Τα ενεργειάκα τζάμια που έχουν κάνει την εμφάνιση τους τα τελευταία χρόνια ακόμη για αρκετούς παραμένουν άγνωστα. Στην ουσία τα νέα γενιάς τζάμια, χάρη στη στην επίστρωση οξειδίων που έχουν στη μία πλευρά δεν επιτρέπουν τη μεταφορά θερμότητας από τον εσωτερικό χώρο του σπιτιού και το αντίστροφο, ελαχιστοποιώντας τη θερμική απώλεια.

  Κατασκευάζουμε κατόπιν μεταξύ μας συνεννόησης βιτρίνες, υαλοκουρτίνες, ντουζιέρες με γυαλί και γυάλινα κάγκελα σύμφωνα με το αποτέλεσμα που επιθυμείτε και έχετε σκεφτεί στις πιο προσιτες τιμές της αγοράς.

  Οι υπηρεσίες μας:

  γυάλινα κάγκελα Κατερίνη, Πίερια

  ντουζιέρες με γυαλί Κατερίνη, Πίερια

  τζάμια Κατερίνη, Πιερία

  κρύσταλλα Κατερίνη, Πίερια

  ενεργειακά τζάμια Κατερίνη, Πίερια

  υαλοκουρτίνες Κατερίνη, Πίερια

  βιτρίνες καταστημάτων Κατερίνη, Πίερια

  καθρέπτες Κατερίνη, Πίερια

  Δραστηριοποιούμαστε σε όλο το νομό Πιερίας, αναλαμβάνοντας εργασίες με ιδιώτες και με επαγγελματίες δημιουργώντας το αποτέλεσμα που επιθυμείτε και σε πολυ οικονομικές τιμές.

  Ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη σας,

  Γιουμίδης Συμεών

  energiaka tzamia katerini, tzamia katerini, kristalla katerini, bitrines katerini pieria
  Toggle
 • Κατηγορία: ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΟΙ – ΟΡΘΟΔΟΝΤΙΚΟΙ
  ΒΑΡΝΑΛΗ ΚΑΙ ΚΡΥΣΤΑΛΛΗ 3 - Κατερίνη
  2351304381
  6978668617
  χειρουργος οδοντιατρος κατερινη
  λευκανση κατερινη

  Σας καλωσορίζουμε στη νέα σελίδα της χειρουργού οδοντιάτρου ΑΠΘ Βίκυς Μπλέτσιου. Κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος MSc Aesthetic and Restorative Dentistry, Manchester University U.K.

  Το καινούριο και συγχρονο ιατρείο Smile Design Clinic βρίσκεται στην Κατερίνη, εξυπηρετώντας όλο το νομό Πιερίας.

  Διαθέτοντας την πείρα και σωστή κατάρτιση προσφέρουμε τις παρακάτω υπηρεσίες:

  αισθητική οδοντιατρική Κατερίνη, Πιερία

  λεύκανση Κατερίνη, Πιερία

  ψηφιακή ακτινογραφία Κατερίνη, Πιερία

  λευκά σφραγίσματαΚατερίνη, Πιερία

  όψεις πορσελάνης Κατερίνη, Πιερία

  όψεις ρητίνης Κατερίνη, Πιερία

  φθορίωση δοντιών Κατερίνη, Πιερία

  ακίνητη προσθετική Κατερίνη, Πιερία

  κινητή προσθετική Κατερίνη, Πιερία

  προσθετική επί εμφυτευμάτων Κατερίνη, Πιερία

  ενδοδοντική θεραπεία δοντιών Κατερίνη, Πιερία

  εξαγωγές δοντιών Κατερίνη, Πιερία

  Ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη σας.

  odontiatros katerini, aisthitiki odontiatriki katerini
  Toggle
 • Κατηγορία: ΝΕΥΡΟΧΕΙΡΟΥΡΓΟΙ
  ΜΠΡΙΖΑΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ - ΝΕΥΡΟΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ ΛΑΡΙΣΑ - Λάρισας
  2410996010
  6944385711
  ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ Euromedica Γενική κλινική Θεσσαλονίκης, Ιατρικό Διαβαλκανικό Θεσσαλονίκης και ΙΑΣΩ Θεσσαλίας. Η χρήση του μικροσκοπίου σε συνδυασμό με την ανάπτυξη της τεχνολογίας στη νευροχειρουργική αποτελούν πλέον, την μόνη ασφαλή και αποτελεσματική θεραπεία παθήσεων σπονδυλικής στήλης και εγκεφάλου.

  Νευροχειρουργικό Ιατρείο - Ιατρείο Σπονδυλικής στήλης.

  Βιογραφικό:

  Πτυχιούχος της Ιατρικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.
  Υποψήφιος διδάκτωρ Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.
  Μέλος της Ελληνικής Νευροχειρουργικής Εταιρείας.
  Μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης Νευροχειρουργών.
  Συνεργάτης του ''ΙΑΣΩ Θεσσαλίας''.
  Συνεργάτης του "Ιατρικού Διαβαλκανικού Θεσσαλονίκης"

  Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων

  Εκφυλιστικά Νοσήματα Σπονδυλικής Στήλης (Δισκοκήλες)
  Νευροτραυματολογία (κατάγματα σπονδυλικής στήλης & κρανίου)
  Όγκοι σπονδυλικής στήλης
  Όγκοι εγκεφάλου
  Αγγειακές Παθήσεις (εγκεφάλου & σπονδυλικής στήλης)
  Υδροκεφαλία
  Χρόνιος Πόνος
  Περιφερικά Νεύρα

  Η μικρονευροχειρουργική στην αντιμετώπιση των παθήσεων της σπονδυλικής στήλης, του εγκεφάλου και των περιφερικών νεύρων αποτελεί την πιο αποτελεσματική και σύγχρονη θεραπεία. Ο σεβασμός στον νευρικό ιστό αποτελεί τον πρωταρχικό σκοπό κάθε νευροχειρουργικής μας παρέμβασης.
  Η χρήση του μικροσκοπίου σε συνδυασμό με την ανάπτυξη της τεχνολογίας στη νευροχειρουργική έχουν καταστήσει πλέον τη θεραπεία νευροχειρουργικών παθήσεων εφικτή, αποτελεσματική και χωρίς νευρολογικές επιπτώσεις για τον ασθενή.
  Στόχος μας η ταχεία αποκατάσταση και η επάνοδος του/της ασθενούς στις καθημερινές δραστηριότητες.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΞΥΛΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ
  ΑΓΡ. 609 - ΘΕΣΗ ΠΑΛΑΙΟΠΟΡΟΣ - Λιτόχωρο
  2352022646
  6947603277
  ΞΥΛΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΛΙΤΟΧΩΡΟ - ΠΙΕΡΙΑ

  ΕΙΔΙΚΕΣ ΞΥΛΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ – ΕΠΙΠΛΑ - ΠΙΕΡΙΑ

  ΕΠΙΠΛΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ - ΜΠΑΝΙΟΥ - ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ - ΠΙΕΡΙΑ

  ΞΥΛΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ - ΤΕΧΝΟΤΡΟΠΙΕΣ PIERWOOD

  Η επιχείρηση PIER WOOD, ιδρύθηκε το 1996 και συνεχίζει δυναμικά με μεγάλη επιτυχία στο χώρο της κατασκευής επίπλου και ότι άλλο έχει σχέση με το ξύλο.

  Εδρεύει στην ΠΛΑΚΑ ΛΙΤΟΧΩΡΟΥ - ΠΙΕΡΙΑ .

  Παραμένουμε έως και σήμερα πιστοί στην παράδοση και την τέχνη του ξύλου, δημιουργούμε χώρους και συνθέσεις που διαθέτουν μοναδική προσωπικότητα.

  Αναλαμβάνουμε την κατασκευή κάθε είδους ξυλουργικής εργασίας, για την οικία σας ή τον επαγγελματικό σας χώρο, παρέχοντας πάντα εξατομικευμένες λύσεις ανάλογα με τις ανάγκες σας, σε ιδιαίτερα ανταγωνιστικές τιμές.

  ΜΕΛΕΤΗ – ΣΧΕΔΙΑΣΗ – ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ – ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ

  Ο σχεδιασμός πραγματοποιείται μέσω ειδικού σχεδιαστικού προγράμματος, ενώ η επιλογή χρωμάτων και στυλ επιλέγεται μέσα από μια ευρεία γκάμα δειγμάτων.

  ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

  · Ξυλουργικές εργασίες ΛΙΤΟΧΩΡΟ – ΚΑΤΕΡΙΝΗ – ΠΙΕΡΙΑ

  · Έπιπλα ΛΙΤΟΧΩΡΟ – ΚΑΤΕΡΙΝΗ - ΠΙΕΡΙΑ

  · Ξυλουργός ΛΙΤΟΧΩΡΟ – ΚΑΤΕΡΙΝΗ - ΠΙΕΡΙΑ

  · Έπιπλα κουζίνας ΛΙΤΟΧΩΡΟ – ΚΑΤΕΡΙΝΗ - ΠΙΕΡΙΑ

  · Έπιπλα μπάνιου ΛΙΤΟΧΩΡΟ – ΚΑΤΕΡΙΝΗ - ΠΙΕΡΙΑ

  · Ξύλινες ντουλάπες

  · Ξύλινες πόρτες

  · Ξύλινα Κουφώματα

  · Συνθέσεις

  · Τεχνοτροπίες

  · Ειδικές κατασκευές

  · Παιδικό δωμάτιο

  · Ξύλινες κατασκευές

  · Σχεδιασμός – Κατασκευή – Τοποθέτηση

  ΣΤΟΧΟΣ μας είναι η συνέπεια και ο σεβασμός στον πελάτη, η ποιότητα και αισθητική σε κάθε κατασκευή, αλλά και η διαρκείς αναζήτηση καινοτόμων τάσεων μέσω ειδικών κατασκευών από ξύλο.

  ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ

  ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΜΕ….ΛΙΤΟΧΩΡΟ – ΚΑΤΕΡΙΝΗ –ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΓΥΡΩ ΠΕΡΙΟΧΕΣ – ΟΛΟ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΠΙΕΡΙΑΣ ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΑΛΛΟΥ ΜΑΣ ΖΗΤΗΘΕΙ.

  Με εκτίμηση,

  Κουλιανός Κωνσταντίνος

  Κλιτσινίκος Γεώργιος
  Toggle
 • Κατηγορία: ΥΔΡΑΥΛΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ
  ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΠΛΑΣΤΗΡΑ 108 - Κατερίνη
  6978017765
  - Εφαρμογές Ψύξης - Κλιματισμού - Αερισμού Κατερίνη

  - Εφαρμογές Θερμικών - ΥδραυλικώνΕγκαταστάσεωνΚατερίνη

  - Μελέτες - Συντηρήσεις - ΑναβαθμίσειςΚατερίνη

  - Συντήρηση και Επισκευές ΚαυστήρωνΠετρελαίουΚατερίνη

  - Πυρόσβεστικές ΕγκαταστάσειςΚατερίνη

  - Εγκαταστάσεις ΑέραΚατερίνη

  - ΑνακαινίσειςΚατερίνη

  Εφαρμογές οικιακής και επαγγελματικής ψύξης
  Εφαρμογές οικιακού και επαγγελματικού κλιματισμού
  Εφαρμογές θέρμανσης πετρελαίου - αερίου
  Συντηρήσεις λεβητοστασίων και καυστήρων πετρελαίου
  Υδραυλικές εγκαταστάσεις και ανακαινίσεις μπάνιου - κουζίνας

  ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΠΙΕΡΙΑ

  Αυτά προσφέρει το κατάστημα μας σε τιμές προσιτές με επαγγελματισμό και ειδίκευση σε κάθε επίπεδο!

  Γνωρίστε μας και ρωτήστε για προσφορές!

  ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗ

  Γνωρίζετε πως το 90% των βλαβών σε νέες κλιματιστικές συσκευές οφείλεται σε λανθασμένη εγκατάσταση?
  Γνωρίζετε ότι οι εταιρείες δεν καλύπτουν σε εγγύηση μονάδες με εσφαλμένη εγκατάσταση?
  Οι εγκαταστάσεις μας τηρούν όλα τα πρότυπα των κατασκευαστών όπως: Ελάχιστο επιτρεπόμενο μήκος σωληνώσεων, κατάλληλα για την κάθε περίπτωση καλώδια, ποιότητα υλικών σωλήνωσης και στήριξης, κενό του ψυκτικού κυκλώματος και εγγύηση εγκατάστασης.
  Μην εμπιστεύεστε την περιούσια σας σεανειδίκευτους τεχνικούς.

  ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗ

  Ετήσιο Service Air Condition από εξειδικευμένο συνεργείο με ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΑ καθαριστικά - απολυμαντικά προϊόντα των μεγαλύτερων οίκων (για βακτήρια, μικροοργανισμούς, μύκητες, λεγεωνέλλα ή νόσο των κλιματιστικών, ιούς όπως ηπατίτιδα) εγκεκριμένα και για χώρους υγιεινής όπως χώροι μαζικής εστίασης, ιατρεία, βιοχημικά εργαστήρια κλπ.
  Μην αμελείτε την υγεία σας, της οικογένειας σας, των πελατών και του προσωπικού σας!
  Μην εμπιστεύεστε αυτά τα πολύτιμα αγαθά και την περιουσία σας σε ανειδίκευτους "τεχνικούς"
  Απολύμανση, καθαρισμός, τεχνικός έλεγχος και ετήσια τεχνική υποστήριξη,

  ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ. Ένα σπουδαίο κεφάλαιο που πολλοί αμελούν.

  Η συντήρηση της εγκατάστασης θέρμανσης γίνεται ώστε να αποφευχθούν: αυξημένη κατανάλωση, μόλυνση της ατμόσφαιρας από παράγωγα ατελούς καύσης, έκτακτες βλάβες στην καρδιά του χειμώνα και φυσικά φθορά είτε περιουσίας είτε ζωής!

  Η επιμελημένη προληπτική ετήσια συντήρηση περιλαμβάνει:

  Τον καθαρισμό του φλογοθαλάμου και των φλογαυλών του λέβητα πετρελαίου.
  Τον καθαρισμό του καπναγωγού και της καπνοδόχου.
  Τον έλεγχο στεγανότητας της διαδρομής των καπναερίων.
  Τον καθαρισμό και την ρύθμιση του καυστήρα πετρελαίου.
  Τον καθαρισμό και έλεγχο της γραμμής του καυσίμου.
  Έλεγχο και τυχόν επισκευή της υδραυλικής εγκατάστασης και έλεγχο της μόνωσης της.
  Τέλος εκκίνηση του καυστήρα πετρελαίου στον λέβητα και τελική ρύθμιση καυσαερίων με αναλυτή.

  Οι τωρινές συνθήκες οικονομίας και η καταστροφή του περιβάλλοντος δεν επιτρέπουν αμέλειες στους κανόνες λειτουργίας και ασφάλειας των εγκαταστάσεων θέρμανσης.

  ΡΩΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

  Ψυκτικός Υδραυλικός Θερμουδραυλικός Συντηρηση καυστήρων Αέριο Πετρέλαιο Κατερίνη Πιερία
  Toggle
 • Κατηγορία: ΕΚΚΕΝΩΣΕΙΣ ΒΟΘΡΩΝ
  ΤΣΙΚΟΠΟΥΛΟΥ 8 - Κατερίνη
  2351036836,2351032978
  6942888602
  εκκενωσεις πιερια - 6942 888 602 - πανελλαδικα

  Υποκατάστημα: Μεγ. Αλεξάνδρου 39 Νέοι Πόροι Πιερίας, τηλ. 2352041600

  εκκενωσεις βοθρων πιερια, λεπτοκαρυα, κορινος, μεθωνη, πλαταμωνας, μακρυ γιαλος, νεοι ποροι
  βιολογικες εγκαταστασεις λυματων πιερια, νεοι ποροι, μακρυ γιαλος, λεπτοκαρυα, πλαταμωνας, κορινος, μεθωνη
  αντληση λυματων πιερια, μεθωνη, πλαταμωνας, κορινος, λεπτοκαρυα, νεοι ποροι, μακρυ γιαλος
  αντληση υδατων πιερια, κορινος, πλαταμωνας, νεοι ποροι, μακρυ γιαλος, μεθωνη, λεπτοκαρυα
  μεταφορα υδατων πιερια, πλαταμωνας, μεθωνη, νεοι ποροι, λεπτοκαρυα, μακρυ γιαλος, κορινος
  μεταφορα λυματων πιερια, μακρυ γιαλος, λεπτοκαρυα, μεθωνη, νεοι ποροι, κορινος, πλαταμωνας

  Η εταιρεία ''ΕΚΚΕΝΩΣΕΙΣ ΒΟΘΡΩΝ ΤΣΕΝΙΚΛΗΣ'' δραστηριοποιείται από το 1990 με έδρα της στην Κατερίνη και προσφέρει τις υπηρεσίες της στο νομό Πιερίας και σε όλη την Ελλάδα.

  Με την εμπειρία, την τεχνογνωσία, το έμπειρο δυναμικό της εταιρείας μας και το σύγχρονο τεχνολογικά εξοπλισμό, άριστης ποιότητας, αναλαμβάνουμε και διεκπεραιώνουμε με απόλυτη ακρίβεια και επαγγελματισμό οποιαδήποτε εργασία μας ανατεθεί.

  Παρέχουμε τόσο στον ιδιώτη, όσο και στον επαγγελματία ολοκληρωμένες λύσεις και, χάρη στον ιδιόκτητο στόλο μας, είμαστε σε θέση να ανταποκριθούμε άμεσα και να επιλύσουμε κάθε σας πρόβλημα γρήγορα και στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς.

  Εξυπηρετούμε στην Πιερία και Πανελλαδικά: Μονοκατοικίες, Πολυκατοικίες, Επιχειρήσεις, Ξενοδοχεία, Νοσοκομεία, Καταστήματα, Εργοστάσια, Πρατήρια καυσίμων.

  Εξυπηρετούμε με καθημερινά δρομολόγια Λεπτοκαρυά, Πλαταμώνα, Κορινό, Μεθώνη, Μακρύ Γιαλό, Νέοι Πόροι!

  Περιγραφή Υπηρεσιών:

  Εκκενώσεις Βόθρων Πιερία, Πανελλαδικά:
  με μηχανήματα υψηλής πίεσης που παρέχουν μέγιστη απορροφητικότητα.

  Άντληση και Μεταφορά Λυμάτων Πιερία, Πανελλαδικά:
  με ισχυρά μηχανήματα μεγάλης αναρρόφησης, για την άντληση λυμάτων και τη μεταφορά τους σε εγκεκριμένους χώρους, με τον ιδιόκτητο στόλο 7 βυτιοφόρων οχημάτων, χωρητικότητας 15 και 25 τόνων, που διαθέτουμε και που πληρούν όλες τις απαραίτητες προδιαγραφές για την ασφαλή μεταφορά τους.

  Άντληση και Μεταφορά Υδάτων Πιερία, Πανελλαδικά:
  από χώρους που έχουν πλημμυρίσει λόγω έντονων καιρικών συνθηκών, οικίες, υπόγεια, ισόγεια, καταστήματα, επαγγελματικές αποθήκες, από φρεάτια που έχουν φράξει κ.λπ.

  Βιολογικές εγκαταστάσεις λυμάτων Πιερία, Πανελλαδικά:

  Μην πονοκεφαλιάζετε προσπαθώντας να βρείτε λύση στο πρόβλημά σας.

  Καλέστε μας τώρα στο 6942 888 602 και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ – ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΩΝ
  ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ - Κατερίνη
  2351023823,2351076771
  6976770231, 6976770233
  H Pieria rent a car δραστηριοποιείται στο χωρο της οικονομικής ενοικίασης αυτοκινήτων και λειτουργεί επιτυχημένα στην Πιερία εδώ και αρκετά χρόνια προσφέροντας υπηρεσίες ενοικίασης αυτοκινήτων με οικονομικές τιμές χωρίς κρυφά κόστη. Ο σύγχρονός στόλος μας με την γρήγορη και υψηλού επιπέδου εξυπηρέτηση αποτελούν τις αρχές της φιλοσοφίας μας . Με έδρα την Κατερίνη σας εξυπηρετούμε όλο το 24 ωρο , όλο το χρόνο!
  Toggle
προηγούμενη 1 από 10 επόμενη
Διαφημιστείτε εδώ