noscript image for google
 • Κατηγορία: ΤΕΧΝΙΚΕΣ – ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ – ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ – ΑΝΑΠΑΛΑΙΩΣΕΙΣ
  6ο ΧΙΛ ΠΕΟ ΛΑΡΙΣΑΣ ΒΟΛΟΥ - Λάρισας
  2410571090
  6937045161,6937045162
  Η Δ. ΓΚΕΝΑ & ΥΙΟΙ Ε.Ε. επιτυγχάνει την ουσία της ποιότητας στην αποθήκευση, το χειρισμό, την επεξεργασία και τη συντήρηση των δημητριακών. Με ένα ευρύ φάσμα των σιλό και των χοανών, τα μηχανικά συστήματα εξοπλισμού χειρισμού, καθαρισμού, ζυγίσματος και ξήρανσης για τις γεωργικές & εμπορικές εφαρμογές.

  Παρέχουμε τη συνολική απάντηση που θα ταιριάζει στις συγκεκριμένες απαιτήσεις του πελάτη. Η προσοχή στη λεπτομέρεια, η εμπειρία στην εφαρμοσμένη μηχανική, η σύγχρονη & ιδιαίτερα αποδοτική δυνατότητα κατασκευής μας επιτρέπει να προσφέρουμε και τις ανταγωνιστικές τιμές και την υψηλότερη ποιότητα μέσα σε σύντομα χρονικά διαστήματα, να παρέχουμε τις πιο οικονομικές λύσεις κατάλληλες για την ιδιαίτερη απαίτηση του πελάτη.

  Η Δ. ΓΚΕΝΑ & ΥΙΟΙ Ε.Ε. μπορεί να παρέχει τεχνικό σχέδιο & πεπειραμένους επόπτες υποστήριξης, υπηρεσία μεταπώλησης και βοήθεια ανταλλακτικών. Η μακροχρόνια εμπειρία κατασκευής και τα πρόσφατα πλήρη συστήματα σιλό μας που παρείχαμε σε πολλά μέρη της Ελλάδας το διαβεβαιώνει. Η Δ. ΓΚΕΝΑ & ΥΙΟΙ Ε.Ε. είναι αναγνωρισμένη ως μία από τους κορυφαίους κατασκευαστές & προμηθευτές της Ελλάδας. Η υψηλή ποιότητα των προϊόντων και η άριστη εξυπηρέτηση των πελατών αποτελούν τη βάση των στόχων της. Για το λόγο αυτό επεκτείνει και εκσυγχρονίζει συνεχώς τις εγκαταστάσεις της και το μηχανολογικό της εξοπλισμό, προκειμένου να ανταποκριθεί στις σύγχρονες απαιτήσεις του αγοραστικού της κοινού παρέχοντας:

  2 χρόνια εγγύηση και τεχνική υποστήριξη εφ’ όρου ζωής

  Βεβαίωση CE ότι τηρούνται οι οδηγίες της Ε.Ε. Πιστοποιητικό διεθνούς στάνταρ ποιότητας ISO 9001-2000 του οίκου TÜV RHEINLAND
  Toggle
 • Κατηγορία: ΜΕΤΑΛΛΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ
  4ο ΧΛΜ ΛΑΡΙΣΑΣ - ΦΑΛΑΝΗΣ - Λάρισας
  2410592555
  Η Πρώτη επιχείρηση των μελών της Eταιρίας ιδρύθηκε το 1975 με την επωνυμία Αφοί Λαζ. Κατσιάνας Ο.Ε. Το 2003 η Eταιρία μας μετονομάζεται σε INOX METALLIKA - Κατσιάνας Φωτ. & Λαζ. Ο.Ε και εδρεύει στο 4ο χλμ. Λάρισας - Φαλάνης.

  Βασική φιλοσοφία της δουλειάς μας είναι η ποιότητα και η πρωτοτυπία των κατασκευών με στόχο την κάλυψη των αυξημένων αναγκών των πελατών μας. Σε αυτό συντελούν το άρτιο εκπαιδευμένο προσωπικό, ο τεχνολογικός εξοπλισμός και τα συστήματα ποιότητας ελέγχου που διαθέτει η επιχειρησή μας.

  Η εξειδίκευσή μας στο χώρο της κατασκευής μεταλλικών κτιρίων, στην «διακόσμηση» εσωτερικών και εξωτερικών χώρων (σκάλες , κάγκελα, πέργκολες, πόρτες, σκίαστρα, γκαράζ, πολυκαρβονικά, πάνελ) και οι ειδικές κατασκευές προσαρμοσμένες στις απαιτήσεις των πελατών κατατάσει την Εταιρία μας πρωτοπόρο στον κλάδο της.

  Η ικανοποίηση του πελάτη αποτελεί για την Εταιρία μας πρωταρχικό στόχο.

  Συνεργασίες:

  Η INOX METALLIKA είναι η αποκλειστική αντιπρόσωπος της Cospico ΑΕΒΕ στην περιοχή της κεντρικής Ελλάδας. Η Cospico με την ανοιγοκλειόμενη pergola ή open closed pergola παρέχει στεγανότητα και προστασία (κλειστή θέση), ελεγχόμενη σκίαση και πλήρη εξαερισμό (ανοιχτή θέση), άριστη εμφάνιση και σταθερότητα. Η ανοιγοκλειόμενη pergola είναι η τέλεια λύση κάλυψης για όλους τους επαγγελματικούς χώρους και οικιών. Επίσης προσφέρει το περσιδωτό παράθυρο και την ανοιγόμενη οροφή.

  Η INOX METALLIKA βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσει ότι έχει αρχίσει συνεργασία με την εταιρία RIGOSAC η οποία προωθεί στην Ελλάδα μια νέα γενιά μεταλλικών τοξοειδών κτιρίων τελευταίας τεχνολογίας.

  Διακρίσεις:

  Πρώτο βραβείο στην Διεθνή Έκθεση INFACOMA το 2004 "Καλύτερη Κατασκευή Περιπτέρου (ΛΥΡΙΤΗΣ)". - ΣΘΕΒ - ΤΣΟΥΚΑΣ Α.Ε - ΓΚΑΝΤΟΥΝΑΣ ΗΛ. (Motor Sport) - CARREFOUR - ΑΡΣΕΝΗΣ Ι. (SEAT) - ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ - ΔΕΗ
  Toggle
 • Κατηγορία: ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΑ ΥΛΙΚΑ
  οδός ΒΟΛΟΥ 1 - Λάρισα
  2410282252,2410282433
  +30 6932465770
  Η Optima ιδρύθηκε το 1989 με στόχο να προμηθεύει την Ελληνική αγορά στον κατασκευαστικό τομέα και την Βιομηχανία με τα άριστα - optima - υλικά ποιότητας & προηγμένης τεχνολογίας, στην Δόμηση καθώς και την θέρμανση με Α.Π.Ε. & Βιομάζα, πάντοτε στις καλύτερες δυνατές τιμές για την ποιότητα των προϊόντων και της τεχνογνωσίας που προσφέρει.

  Optima CONSTRUCTION MATERIALS
  Η Optima απαρτίζεται από εξειδικευμένο προσωπικό και πιο συγκεκριμένα από μηχανικούς με διεθνείς μεταπτυχιακές σπουδές, εξάσκηση, έρευνα και εμπειρία. Υποστηρίζοντας τον στόχο της Optima, συνεργαζόμαστε στον χώρο των Δομικών Υλικών Υψηλής Τεχνολογίας με τις περισσότερες καταξιωμένες εγχώριες και διεθνείς εταιρίες κατασκευής Δομικών υλικών (ACO, ANRIN, BASF, BAUDER, BLANKE, BRILLUX, BUCHTAL, CERESIT, DURAL, DUNLOPLAN, FLOOR GRES, HENKEL, KERAKOLL, MACBETON, MACON, MARIS Polymers, NEOTEX, RENOVAT, SCHLUTTER, SIKA κ.ά.)ενώ υποβάλλουμε όλα τα προϊόντα των στις αυστηρότερες συγκρίσεις & τεστ ποιότητας, απόδοσης και τιμής, στους ακόλουθους τομείς της αγοράς:
  1. Υγρομονώσεις - Μονωτικά & Στεγανωτικά Υλικά
  2. Eξωτερική Θερμομόνωση Κελύφους Κτιρίων - VWS System
  3. Βιοενεργειακοί Ταρατσόκηποι - Bauder Plant E System
  4. Πλακίδια Υψηλής Αντοχής - Κόλλες & Αρμοί - Προφίλ αρμών
  5. Ειδικά & Οξύμαχα Δάπεδα - Κανάλια Απορροής
  6. Εποξειδικά Δάπεδα & Δομικές Ενισχύσεις - Ανθρακονήματα
  7. Στεγανωτικά Οικολογικά Χρώματα & Βερνίκια
  8. Πισίνες - Δεξαμενές & Αγωγοί Λυμμάτων
  9. Προστασία Κτιρίων από ΗλεκροΜαγνητική Ακτινοβολία
  10.Ποιοτικές Εργολαβίες με Ίδια Υλικά

  Optima BIOENERGY
  Είναι γνωστό ότι σε όλη την Ευρωπαϊκή Ένωση των 27 η ανάγκη για απεξάρτηση από τα ορυκτά καύσιμα, οδήγησε στη χρήση Ανανεώσιμων Πηγών Ενεργείας (Α.Π.Ε.). Η Βιομάζα κατέχει την πρώτη θέση ανάμεσα στις Α.Π.Ε. στην Ευρωπαϊκή Ένωση με ποσοστό πάνω του 50 % και είναι ένα καύσιμο προϊόν (Στερεά Βιοκαύσιμα) που κάθε χώρα μπορεί να παράγει επί τόπου μόνη της.
  Η τεράστια εξοικονόμηση που μπορούν να προσφέρουν τα ΣΤΕΡΕΑ ΒΙΟΚΑΥΣΙΜΑ, οδήγησαν στην εξέλιξη αυτοματοποιημένων καυστήρων Στερεάς Βιομάζας με ελεγχόμενη αυτόματη τροφοδοσία καυσίμου σε μέγεθος μικρού κουφέτου (pellet)& αέρα καύσης που χρησιμοποιούνται σε Θερμάστρες Αέρος, Ενεργειακά Τζάκια pellet, Εσωτερικούς Θερμολέβητες, Compact Θερμολέβητες Λεβητοστασίου, αλλά και ως αντικατάσταση των καυστήρων πετρελαίου για την Βιοτεχνία, Αρτοποιία, Θερμοκήπια, Βιομηχανία κ.λ.π.
  Ως μηχανικοί με πολυετή πείρα στην Οικοδομή και στην Μεταφορά Θερμότητας, επιλέξαμε τα προϊόντα της Ιταλικής Εταιρείας PASIAN για Θέρμανση με PELLETS & ΒΙΟΜΑΖΑ, σαν Γενικoί Εισαγωγείς για όλη την Ελλάδα, με τον διακριτικό τίτλο PASIAN HELLAS by Optima.
  H Pasian είναι μια εταιρεία με πολυετή εμπειρία στην κατασκευή καυστήρων, εξειδικευμένη στην κατασκευή θερμογεννητριών που λειτουργούν με Wood Pellet & Στερεά Βιοκαύσιμα και παρουσιάζει μια γκάμα που αριθμεί πάνω από 30 μοντέλα.
  Τα προϊόντα της, μοναδικά στο είδος τους, ως πολυκαυστήρες δεν καίνε μόνον το βιομηχανοποιημένο wood pellet, αλλά και άλλα στερεά βιοκαύσιμα & υπολείμματα αγροτικών προϊόντων που είναι δυνατόν να τροφοδοτούνται αυτόματα με ειδικούς κοχλίες: όπως ανάμεικτο καλαμπόκι, τσόφλια ξηρών καρπών, τρίμματα πυρήνων φρούτων και ελιάς, agri-pellets κ.λ.π.
  Το γεγονός ότι οι Pasians μπορούν να λειτουργήσουν με τόσο ετερογενή υλικά, μας παρέχει την σιγουριά ότι θα λειτουργούν και με διαφορετικής ποιότητας pellets (το πλέον βιομηχανοποιημένο προς το παρόν στερεό βιοκαύσιμο για αυτοματοποιημένη θέρμανση) που κυκλοφορούν στην Ελληνική αγορά.

  Μετά τιμής για την Optima - Stefanakis C. Bros Co.

  Γιώργος Κ. Στεφανάκης,
  M.Sc. Μηχανολόγος Μηχανικός, OSU /USA
  &
  Αντώνης Κ. Στεφανάκης,
  Διπλ. Χημικός Μηχανικός Ε.Μ.Π.
  Μ.Sc. Chem. Engng. & B.A., OSU & Stanford U./USA
  Toggle
 • Κατηγορία: ΤΑΒΕΡΝΕΣ
  ΑΜΠΕΛΑΚΙΑ - Λάρισα
  2495093130
  6945924149
  Στην κεντρική πλατεία αμπελακίων, η ταβέρνα ο Πλάτανος, στρώνει τα τραπεζάκια της. Όταν ο καιρός ευνοεί έξω, κάτω από τον μεγάλο πλάτανο, αλλιώς μέσα, στη θαλπωρή της ευρύχωρης αίθουσας. Στην κουζίνα οι προετοιμασίες αρχίζουν από νωρίς για το σερβίρισμα τιου πρωινού - το οποίο πολύ εκτιμούν φυσιολάτρες και περιπατητές λίγο πριν τις εξορμήσεις τους - με σπιτικές μαρμελάδες, ομελέτες από κότες "αλανιάρες" και καφεδάκι ελληνικό ψημένο στο μπρίκι.
  Τα μεσημέρια απολαυστικά, με κρασί παραγωγής των ιδιοκτητών και τσίπουρο από το δικό τους το καζάνι. Ζυμώνουν και ψωμί στον Πλάτανο και έτσι ο μεζές δεν χρειάζεται πολλά. Μια ντομάτα τριαντάφυλλο, δύο ελίτσες, και λίγο τυράκι, για να ανοίξη η όρεξη.
  Τα βράδια, που οι οικογένειες βγαίνουν μια βόλτα στην πλατεία, και οι επισκέπτες ψάχνουν για καλό φαγητό, τα ντόπια κρέατα μπαίνουν στην ψησταριά. Δοκιμάστε κλέφτικο στη γάστρα, ψητά στη σούβλα, κοκορέτσι, γίδα βραστή, τραχανά, φασολάδα,παραδοσιακές πίτες, λουκάνικα, γαλοτύρι και τη σπιτική μελιτζανοσαλάτα, με άρωμα μελιτζάνας ψημένης στα κάρβουνα.
  Φυσικά ο πολιτισμός των Αμπελακίων δεν εξαντλείται στο παϊδάκι και εκτός από το φαγητό υπάρχουν πανέμορφα σημεία για να επισκευθείτε. Περπατήστε στα σοκάκια, δείτε τα εκθέματα του λαογραφικού μουσείου και τα αρχοντικά και κάντε μια βόλτα στα μαγαζιά για ναψωνίσετε, από αντίκες μέχρι γλυκά του κουταλιού. Τα Αμπελάκια, φημίζονται επίσης για τη φιλοξενία τους την οποία δεν έχετε παρά να ανακαλύψετε.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΣΚΙΑΣΗΣ – ΤΕΝΤΕΣ – ΡΟΛΑ
  ΑΧΙΛΛΕΩΣ 5 - ΦΑΡΣΑΛΑ, ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ 80 - Λάρισα
  2491023685
  6948626510
  Τέντες - Μοκέτες - Χαλιά - Ταπετσαρίες τοίχου - Δάπεδα -Αντηλιακά στόρια - κουρτινοξυλα-κουνουπιερεs-

  ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΙΣ ΣΚΙΑΣΗΣ TEN-CATE-PARA-DICKSON-DAS-CALBARI-PROTECTION-SOMFY-ΒΡΑΧΙΩΝΕΣ-ΜΟΤΕΡ ΕΠΙΣΗΣ ΔΙΑΘΕΤΟΥΜΕ ΣΗΤΕΣ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΟΡΤΕΣ .ΔΑΠΕΔΑ LAMINATE ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΜΟΚΕΤΕΣΚΑΙ ΧΑΛΙΑ ΣΕ ΜΕΓΑΛΗ ΠΟΙΚΙΛΙΑ.

  ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΑΠΕΤΣΑΡΙΕΣ ΤΟΙΧΟΥ ΚΑΙ ΑΦΙΣΣΕΣ .ΣΕ ΟΛΑ ΜΑΣ ΤΑ ΕΙΔΗ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ.

  ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΕΙΤΕ ΚΑΙ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ THL.6948626510

  ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΜΕ ΦΑΡΣΑΛΑ ΛΑΡΙΣΑ ΚΑΡΔΙΤΣΑ ΤΡΙΚΑΛΑ ΒΟΛΟΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑ ΣΚΙΑΘΟΣ ΣΚΟΠΕΛΟΣ ΑΛΟΝΝΗΣΟΣ
  Toggle
 • Κατηγορία: ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ
  Καρδίτσης 112 - Λάρισα
  2410670088
  6979986548
  Xantis Auto Protection

  Ολοκληρωμένο Κέντρο Περιποίησης - Προστασίας Αυτοκινήτων

  Η εταιρεία μας “Xantis Auto Protection” δραστηριοποιείται από το 2007 στην Λάρισα και είναι μια από τις πρώτες εταιρίες στον χώρο επαγγελματικής περιποίησης και προστασίας αυτοκινήτου καθώς και τοποθέτησης αντηλιακών μεμβρανών αυτοκινήτου και κτιρίων.

  Εξειδικευόμαστε στην τοπική βαφή μικροχτυπημάτων, γρατζουνιών, αμυχών, στην επαναφορά μικρών βουλιαγμάτων, στο γυάλισμα- επαναφορά χρώματος, ξεθάμπωμα φαναριών, στον εσωτερικό «βιολογικό» καθαρισμό και πλύσιμο του αυτοκινήτου.

  Η επιλογή υλικών από παγκοσμίως γνωστές εταιρίες όπως 3M, Akzo Nobel, Mequiars, Sonax, Würth, nanotol κ.α, καθώς και η άρτια εκπαίδευση και τεχνογνωσία των συνεργατών, εγγυάται ένα άψογο αποτέλεσμα για το αυτοκίνητό σας.

  Στον χώρο των αντηλιακών μεμβρανών η εταιρεία μας Xantis Auto Protection είναι επίσημος εξουσιοδοτημένος εφαρμοστής της 3Μ για την Θεσσαλία και μέλος του πανελλαδικού δικτύου εφαρμοστών Panther Club. Η συνεργασία με την 3Μ και η τεράστια εμπειρία στην εφαρμογή μεμβρανών σε αυτοκίνητα, κτίρια, σκάφη, γεωργικά μηχανήματα, ειδικά μηχανήματα κ.α , εγγυάται άριστη ποιότητα τοποθέτησης και απεριόριστη διάρκεια ζωής των μεμβρανών.

  Επίσης προσφέρουμε ειδικές λύσεις στην προστασία και εμφάνιση του αυτοκινήτου, με τις μεμβράνες προστασίας χρώματος PPF, επίστρωση υλικών νανοτεχνολογίας και τοποθέτηση carbon 3M.

  Η Xantis Auto Protection είναι η μοναδική εταιρία που μπορεί και προσφέρει ολοκληρωμένες - συνδυαστικές λύσεις και υπηρεσίες στον χώρο επαγγελματικής περιποίησης αυτοκινήτου, με κύριο χαρακτηριστικό την υψηλή ποιότητα και συνέπεια στην εκτέλεση εργασιών.

  Σας περιμένουμε να σας γνωρίσουμε από κοντά και να κάνουμε το αυτοκίνητό σας να φαίνεται σαν καινούριο.

  Xantis Auto Protection | Ολοκληρωμένο Κέντρο Περιποίησης - Προστασίας Αυτοκινήτων

  Καρδίτσης 112, Λάρισα

  Τηλ: 2410670088 Κιν: 6979986548

  Toggle
 • Κατηγορία: ΣΥΛΛΟΓΟΙ
  Γαληνού 5 - Λάρισα
  2411101963
  6973713737
  Πολυχώρος Πολιτισμού

  Λίγα λόγια για εμάς:
  Ο "Χορίαμβος", είναι ένα καλλιτεχνικό εργαστήρι που εδρεύει στη Λάρισα και στοχεύει στην προώθηση του λαϊκού μας πολιτισμού, είτε μέσω της διδασκαλίας, είτε μέσω παραστάσεων. Παραδίδονται καθημερινά μαθήματα παραδοσιακού χορού, μουσικής, θεατρικού παιχνιδιού, μοντέρνου χορού, υποκριτικής, εικαστικών, κατασκευής κοσμημάτων, σε ανθρώπους κάθε ηλικίας.

  Μόνο κριτήριο, η αγάπη για τον πολιτισμό...

  Ο Χορίαμβος λειτουργεί από τον Οκτώβριο του 2001 και έχει στο ενεργητικό του ένα μεγάλο αριθμό παραστάσεων, συμμετοχών και συνεργασιών με άλλους πολιτιστικούς φορείς.

  Από τον Οκτώβρη του 2009, η στέγη του μεταφέρθηκε σε ένα πολυχώρο 300τ.μ, με δύο αίθουσες διδασκαλίας, θεατρική σκηνή με εξώστη χωρητικότητας 100 καθιστικών,ευρύχωρα καμαρίνια.Στον πρώτο χρόνο λειτουργίας του, ο πολυχώρος φιλοξένησε ένα πλήθος καλλιτεχνών, μουσικών και θεατρικών ομάδων και στοχεύει στην συνεργασία με όλους όσους αγαπούν την τέχνη και τον πολιτισμό.

  Τη χρονιά 2011-12 στις δραστηριότητες του χώρου έχουν προστεθεί το μάθημα φωτογραφίας και του Tango Argentino.

  Μερικά παραδείγματα:

  Στοιχεία Επικοινωνίας
  Τηλ.241 1101963 | Κιν.697 3713737
  Email:xoriamvos@yahoo.gr
  Toggle
 • Κατηγορία: ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΟΙ
  Ελ. Βενιζέλου 28 - Λάρισα
  2410538181
  6945333999
  Τσαλόπουλος Ευριπίδης
  Ειδικός Καρδιολόγος
  Διδάκτορ Καρδιολογίας Πανεπιστημίου Αθηνών

  Καλωσήρθατε στην ιστοσελίδα μας:

  Το Καρδιολογικό Ιατρείο του Δρ. Τσαλοπουλος Ευριπιδης ξεκίνησε τη λειτουργία του από το 1998. Σκοπός του είναι η πρόληψη, η διάγνωση και η αντιμετώπιση των καρδιαγγειακών παθήσεων, καθώς και η ενημέρωση του κοινού για την αποφυγή και την καταπολέμηση των παραγόντων καρδιαγγειακού κινδύνου.

  Σας βοηθούμε να εξακριβώσετε την καρδιολογική σας κατάσταση χωρίς άγχος και φόβο σε ένα άνετο και φιλικό περιβάλλον χρησιμοποιώντας εξελιγμένο εξοπλισμό και τεχνολογία τελευταίας γενιάς
  Ικανοποιημένοι και σίγουροι για το αποτέλεσμα της εξέτασης θα συνεχίσετε τις δραστηριότητές σας με ασφάλεια.
  Εάν καταστεί αναγκαίο θα σας προτείνουμε εξατομικευμένο σχέδιο θεραπείας ώστε να επιτευχθεί το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα

  Υποδεχόμαστε τους επισκέπτες μας σε ένα άνετο, φιλικό και καθαρό περιβάλλον. Δείχνουμε ξεχωριστή φροντίδα στην εξασφάλιση των κατάλληλων συνθηκών αξιοπρέπειας και δίνουμε ιδιαίτερο βάρος στην ανάπτυξη ενός αμοιβαίου κλίματος εμπιστοσύνης.

  Οι υπηρεσίες μας

  Στοιχεία Επικοινωνίας
  Τηλ.2410 538181 | Κιν.694 5333999
  Email:tsalopouloseur@yahoo.gr
  Toggle
 • Κατηγορία: ΓΕΥΣΗ
  Ρήγα Φεραίου 47 - Φάρσαλα
  2491025530
  6978557281
  Αφοι Χαρμπή Α.Ε.
  Εμπόριο Δημητριακών

  Στοιχεία Επικοινωνίας:
  Τηλ.24910 25530 | Κιν.697 8557281
  Email:harbi-sa@otenet.gr
  Toggle
 • Κατηγορία: ΙΑΤΡΟΙ
  ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ 3 - Λάρισα
  2411103200
  6978718887
  ΕΛΕΝΗ ΠΑΠΑΚΡΙΒΟΥ - ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ ΠΑΙΔΩΝ MD PhD

  Συνεργάτης ΙΑΣΩ Θεσσαλίας και της Πανελλήνιας κάρτας Υγείας.

  Διδάκτωρ Πανεπιστημίου Θεσσαλίας

  Μέλος του Ιατρικού Συλλόγου Λάρισας, Μέλος συλλόγου Τρίτεκνων Ν. Λάρισας, Πανελλήνιου Συλλόγου του ΕΚΑΒ, ΕΑΕΙΒΕ, Ελληνικής Εταιρείας Χειρουργών Παίδων.

  13 Χρόνια εμπειρίας | 10,387 Επιτυχείς επεμβάσεις

  ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΣΗ

  Στην λαπαροσκοπική χειρουργική με πολλαπλά courses σε Ελλάδα και εξωτερικό.

  Στην ενδοουρολογία στην Ά Πανεπιστημιακή Κλινική Χειρουργικής Παίδων του Γ.Ν.Θεσσαλονίκης «Γ.Γεννηματάς» και στην Κλινική Χειρουργικής Παίδων του Γ.Ν.Θεσσαλονίκης «Ιπποκράτειο».
  Στην νεογνική χειρουργική και στην Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας στο Γ.Ν.Θεσσαλονίκης «Ιπποκράτειο».

  ΤΟ ΙΑΤΡΕΙΟ

  Το ιατρείο της κας Ελένης Ε.Παπακρίβου, MD, PhD, είναι ένας υπερσύχρονος χώρος με σεβασμό στην προστασία αλλά και τη ψυχολογία του μικρού ασθενή!
  Ευχάριστα διαμορφωμένος, απομακρύνει το φόβο για τον ιατρό, αλλά παράλληλα αποσπά το ενδιαφέρον των παιδιών σε κάτι άλλο πέραν της νόσου τους,κάνοντας ταυτόχρονα και τους γονείς να νιώθουν πιο άνετα και ανακουφιστικά!
  Υπάρχει παιδότοπος στον χώρο της αναμονής αλλά και μια πλήρως εξοπλισμένη αίθουσα μικροεπεμβάσεων.

  ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ (οι υπηρεσίες πραγματοποιούνται σε έναν υπερσύγχρονο χώρο με σεβασμό στον μικρό ασθενή)

  ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΣΥΓΓΕΝΩΝ ΑΝΩΜΑΛΙΩΝ (προσώπου, τραχήλου, θώρακα, κοιλιάς, πυέλου, γεννητικού συστήματος).

  ΠΛΑΣΤΙΚΗ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ(βουβωνοκήλης, ομφαλοκήλης, κρυψορχίας, φίμωσης, ανελκόμενων όρχεων).

  ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗτραύματος, οξείας χειρουργικής κοιλίας, παθήσεων ουροποιητικού, ενδοσκοπική αποκατάσταση ΚΟΥΠ (deflux), υποσπαδίας, συστροφή όρχεως, διατομή χαλινού, τοποθέτηση ΚΦΚ (Hickman).

  ΛΑΠΑΡΟΣΚΟΠΙΚΗ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ. Η ελάχιστα επεμβατική χειρουργική επιτρέπει στον χειρουργό να χειρουργεί διά μέσου πολύ μικρών τομών, χρησιμοποιώντας μία χειρουργική οπτική που μεταφέρει το χειρουργικό πεδίο σε μία τηλεοπτική οθόνη και ειδικά σχεδιασμένα εργαλεία.

  LASER

  ΠΡΟΓΕΝΝΗΤΙΚΗ ΔΙΑΓΝΩΣΗ.Με την ευρεία χρήση του προγεννητικού υπερηχογραφήματος, όλο και περισσότερες συγγενείς ανωμαλίες διαγιγνώσκονται πριν από τον τοκετό. Ο Παιδοχειρουργός που καλείται να τις αντιμετωπίσει μετά τον τοκετό, έχει ένα σημαντικό συμβουλευτικό ρόλο σχετικά με την βαρύτητα, την δυσκολία αντιμετώπισης και την τελική πρόγνωση αυτών των συγγενών ανωμαλιών.

  ΜΙΚΡΟΕΠΕΜΒΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΣΤΟ ΙΑΤΡΕΙΟ

  ΛΥΣΗ ΒΑΛΑΝΟΠΟΣΘΙΚΩΝ ΣΥΜΦΥΣΕΩΝ

  ΔΙΑΤΟΜΕΣ ΧΑΛΙΝΟΥ ΑΝΩ ΧΕΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΓΛΩΣΣΑΣ

  ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΕΓΚΑΥΜΑΤΩΝ

  ΣΥΡΡΑΦΗ ΤΡΑΥΜΑΤΩΝ

  ΑΙΜΟΛΗΨΙΕΣ

  ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΚΑΘΕΤΗΡΩΝ

  ΟΝΥΧΕΚΤΟΜΕΣ

  ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΣΠΙΛΩΝ

  Toggle
 • Κατηγορία: ΑΓΓΕΙΟΧΕΙΡΟΥΡΓΟΙ - ΑΓΓΕΙΟΛΟΓΟΙ
  ΜΑΝΩΛΑΚΗ 13 - 15 - Λάρισα
  2410537393
  6944724146
  Υπερηχογράφημα (triplex)

  Laser ή ραδιοσυχνότητες κιρσών

  Σκληροθεραπεία

  Ενδαρτηρεκτομή καρωτίδας

  Στεντ καρωτίδας

  Αγγειοπλαστική

  Θεραπεία ανευρύσματος ενδοαγγειακά με στεντ

  Κλασική χειρουργική
  Toggle
 • Κατηγορία: ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΙ
  1ο ΧΛΜ ΑΓΙΑΣ-ΑΓΙΟΚΑΜΠΟΥ - Λάρισα
  2494022261
  Ο Αγροτικός Συνεταιρισμός «ΚΙΣΣΑΒΟΣ»Iδρύθηκε το 2012 από μια ομάδα 21 παραγωγών του χωριού Αγιά το οποίο βρίσκεται 37 χλμ ανατολικά της πόλης Λάρισας. Τα κύρια προιόντα που παράγουμε είναι διάφορες ποικιλίες μήλων, κερασιών και κάστανων. Η συνολική ιδιοκτησία καλλιεργήσιμης γης ανέρχεται στα 700 στρέμματα ενώ η ετήσια παραγωγή ανέρχεται στις παρακάτω ποσότητες:

  • Μήλα: Περισσότερα από 3.500.000 κιλά (3.500 τόνοι) από 12 διαφορετικές ποικιλίες. Το 50% της παραγωγής αφορά κόκκινες ποικιλίες, το 30% πράσινα μήλα και το υπόλοιπο 20% κίτρινα, ριγωτά και ποικιλόχρωμα.
  • Κεράσια: Περισσότερα από 300.000 κιλά (300 τόνοι) από 10 διαφορετικές ποικιλίες διαφόρων κόκκινων αποχρώσεων.
  • Κάστανα: Περισσότερα από 100.000 κιλά (100 τόνοι) από μεγάλου μεγέθους κάστανα της ποικιλίας “ήμερης καστανιάς” (Castanea Sativa).

  Η συνολική ιδιόκτητη καλλιεργήσιμη γη ανέρχεται σε περισσότερα από 700 στρέμματα στην περιοχή της Αγιάς. Κάθε κτήμα είναι συνδεδεμένο σε σύστημα άρδευσης. Η συντριπτική πλειοψηφία των κτημάτων είναι οργανωμένα σε Γραμμικά Συστήματα Παλμέτας ενώ πολλά από αυτά προστατεύονται από τις καιρικές συνθήκες με ειδικά αιωρούμενα δίχτυα. Επισπρόσθετα, στην περιοχή λειτουργεί Μετεωρολογικός Σταθμός και Σύστημα Κεντρικής Ενεργητικής Προστασίας από το χαλάζι.

  Οι εγκαταστάσεις του Αγροτικού Συνεταιρισμού «ΚΙΣΣΑΒΟΣ» βρίσκονται στο 3ο χιλιόμετρο της επαρχιακής οδού Αγιάς Λάρισας. Πρόκειται για ένα χώρο έκτασης 10 στρεμμάτων στο οποίο βρίσκονται το διαλογητήριο - συσκευαστήριο, 4 υπερσύγχρονοι ψυκτικοί θάλαμοι ελεγχόμενης ατμόσφαιρας (Ultra Low Oxygen) χωρητικότητας 903,94 μ3 ο καθένας, το γραφείο διεύθυνσης, το λογιστήριο, ο χώρος αποθήκευσης υλικών συσκευασίας και χώρος φορτοεκφόρτωσης.

  Αναφορικά με την συλλογή των προιόντων μας, αυτήν αφορά:

  ΜΗΛΑ (ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΟΙΚΙΛΙΕΣ ΤΩΝ ΚΟΚΚΙΝΩΝ, GRANNY SMITH, GOLDEN, FUJI, JONNA, ROYAL GALA)

  ΑΧΛΑΔΙΑ (ΚΡΥΣΤΑΛΙΑ, SANTA MARIA, COSCIA)

  ΚΑΣΤΑΝΑ

  ΚΥΔΩΝΙΑ

  ΡΟΔΙΑ

  ΑΚΤΙΝΙΔΙΑ

  ΚΕΡΑΣΙΑ

  ΡΟΔΑΚΙΝΑ

  ΝΕΚΤΑΡΙΝΙΑ

  ΒΕΡΥΚΟΚΑ

  Toggle
 • Κατηγορία: ΜΑΙΕΥΤΗΡΕΣ – ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΙ - ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΙ
  Παπαναστασίου 53 - Λάρισα
  2410251500
  6944347008
  Βιογραφικό

  Necebryogenesis - Πρότυπο Μαιευτικό - Γυναικολογικό Ιατρείο Dr. Νεκτάριος Ε. Χαλβατζάς M.D., Ph.D. | Λάρισα

  Dr. Νεκτάριος Χαλβατζάς M.D.,PhD

  Μαιευτήρας - Ενδοσκοπικός Χειρουργός - Γυναικολόγος

  Διδάκτωρ Ιατρικής Πανεπιστημίου Θεσσαλίας

  Εξειδικευτείς στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο CAMPUS LUBECK GERMANY στην Εξωσωματική Γονιμοποίηση - Θεραπεία της Υπογονιμότητας - Ενδοσκοπική Χειρουργική - Λαπαρασκοπική Γυναικολογική Ογκολογία

  Ο ιατρός Νεκτάριος Χαλβατζάς είναι ένας εξειδικευμένος Ενδοσκοπικός Χειρουργός - Γυναικολόγος - Μαιευτήρας με ιατρείο στη Λάρισα, ο οποίος διαθέτει πολυετή εμπειρία. Είναι διδάκτωρ του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, διδάσκει στους φοιτητές της Νοσηλευτική Σχολής του Τ.Ε.Ι Λάρισας.

  Επιστημονικός Συνεργάτης στο ΙΑΣΩ Θεσσαλίας, στην Κλινική Άγιος Λουκάς Θεσσαλονίκης και στο Κέντρο Εξωσωματικής Fertility Clinic στην Θεσσαλονίκη.

  Έχει 2ετή εξειδίκευση σε θέματα Ανθρώπινης Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής καθώς και Υστεροσκοπικής και Λαπαροσκοπικής Χειρουργικής και Λαπαρσκοπικής Γυναικολογικής Ογκολογίας στο Πανεπιστήμιο του Luebeck Γερμανίας, όπου ανέπτυξε σημαντικές κλινικές και ερευνητικές συνεργασίες με Καθηγητές διεθνούς φήμης.( Dr. med Prof. Diedrich, Dr. med Prof. Griesinger, Asst. Professor Dr. Andreas Kavallaris και Prof. Al-Hassani.

  Κλινικό Έργο

  Έχει τεράστια εμπειρία στην αντιμετώπιση της υπογονιμότητας και στην εξωσωματική γονιμοποίηση. Κάθε έτος διενεργεί δεκάδες κύκλους υποβοηθούμενης αναπαραγωγής, με υψηλά ποσοστά επιτυχίας σε σύγκριση με το μέσο όρο των ευρωπαïκών δεδομένων. Εκτός αυτών, ασχολείται ιδιαίτερα και με τη δυνατότητα διατήρησης της γονιμότητας και επίτευξης κύησης σε γυναίκες πριν και μετά τη θεραπεία από καρκίνο.

  Έχει τεράστια εμπειρία στη Λαπαροσκοπική χειρουργική και στην Υστεροσκοπική χειρουργική, αντιμετωπίζοντας κύστεις και όγκους ωοθηκών, ευμεγέθη ινομυώματα, λαπαροσκοπική θεραπεία της εν τω βάθη διεισδυτικής ενδομητρίωσης, λαπαροσκοπικές επεμβάσεις για αποκατάσταση της υπογονιμότητας, ,διαφράγματα μήτρας , δυσπλασίες τραχήλου μήτρας, προπτώσεις μήτρας και ακράτειας ούρων κ.λπ.

  Πραγματοποίησε το 2010 στο Ι.Α.Σ.Ω Θεσσαλίας την πρώτη Ολική ΛαπαροσκοπικήΥστερεκτομία στην περιφέρεια της Θεσσαλίας σε ιδιωτικό όσο και σε δημόσιο νοσοκομείο και έκτοτε πραγματοποίησε με επιτυχία δεκάδες παρόμοιες χειρουργικές επεμβάσεις.

  Παρακολουθεί σημαντικό αριθμό κυήσεων, παρέχοντας σύγχρονη αντιμετώπιση και πλήρη διεκπεραίωσή τους. Επιπλέον, αντιμετωπίζει με απόλυτη επιτυχία και ασφάλεια πολύ σοβαρά μαιευτικά περιστατικά και κυήσεις υψηλού κινδύνου.

  Ιατρική Εξέλιξη

  1992 – 1998:Σπουδές στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Ιασίου Ρουμανίας .

  2004 – 2008:Έλαβε τον τίτλο του Μαιευτήρα - Γυναικολόγου από την Πανεπιστημιακή Μαιευτική - Γυναικολογική Κλινική Λάρισας.

  2005 – 2009:Έλαβε τον τίτλο του Διδάκτορα της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, με βαθμό "Άριστα" με τίτλο "Ο ρόλος των οιστρογόνων στην έκκριση της GHRELIN, ADIPONECTIN & RESISTIN σε γυναίκες".

  2009 – 2011:Μετεκπαιδεύτηκε στην Ιατρική Ανθρώπινης Αναπαραγωγής, Γυναικολογική Ογκολογία, Γυναικολογική Ενδοσκοπική Χειρουργική στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Campus Luebeck Germany, στις μονάδες, Reproductive Medicine, Gynecological Oncology and minimal - invasive surgical επί 2 χρόνια.

  2010:Ιδιώτης ιατρός Γυναικολόγος.

  Από το 2010 επιστημονικός συνεργάτης με το ΙΑΣΩ Θεσσαλίας

  2011:Επιστημονικός συνεργάτης Δ΄ Γυναικολογικής Κλινικής Ιπποκράτειου Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, Επιστημονικός συνεργάτης της Fertility Clinic - Κλινική Γονιμότητας στην Θεσσαλονίκηκαι στον Άγιο Λουκάς Θεσσαλίας.

  Πρότυπο Μαιευτικό - Γυναικολογικό Ιατρείο

  Dr. Νεκτάριος Ε. Χαλβατζάς M.D., Ph.D.

  Παπαναστασίου 53/ Λάρισα

  Τηλ: 2410251500 Κιν: 6944347008

  Toggle
 • Κατηγορία: ΧΩΜΑΤΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ
  ΤΣΑΡΙΤΣΑΝΗ - Ελασσόνα
  2493081006
  6984435946, 6955422476
  ΜΙΧΟΥΛΗΣΓΕΩΡΓΙΟΣ

  ΧΩΜΑΤΟΥΡΓΙΚΑ ΜΗΤΣΙΜΠΟΝΑΣ ΕΛΑΣΣΟΝΑ ΤΥΡΝΑΒΟΣ ΛΑΡΙΣΑ ΑΓΙΑ ΚΑΡΔΙΤΣΑ ΤΡΙΚΑΛΑ

  ΧΩΜΑΤΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΟΛΑΒΙΕΣ ΤΣΑΡΙΤΣΑΝΗ ΕΛΑΣΣΟΝΑ ΤΥΡΝΑΒΟΣ ΛΑΡΙΣΑΣ ΑΓΙΑ ΛΑΡΙΣΑΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑ ΤΡΙΚΑΛΑ

  Βρείτε μας στοwww.facebook.com/Χωματουργικά-Έργα-Μητσιμπόνας-351348125018855

  ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΑ ΧΩΜΑΤΟΥΡΓΙΚΑ ΕΡΓΑ ΣΤΗΝ ΛΑΡΙΣΑ

  Η επιχείρισηΜΙΧΟΥΛΗΣΓΕΩΡΓΙΟΣιδρύθηκε το 1985 και εδώ και πολλά χρόνια εχει μπεί δυναμικά και ο υιός του ΟΡΕΣΤΗΣ ΜΙΧΟΥΛΗΣ (ΜΗΤΣΙΜΠΟΝΑΣ), με επιτυχημένη δραστηριότητα στο χώρο των χωματουργικών εργασιών.

  Εδρεύει στην Τσαρίτσανη της Λάρισας και δραστηριοποιείται στις χωματουργικές εργασίες παντός τύπου. Με εξαιρετικά επιτυχημένη δραστηριότητα στο χώρο των χωματουργικών εργασιών, αναλαμβάνει ιδιωτικά και δημόσια έργα με συνέπεια και αφοσίωση στον πελάτη.

  Κάθε χωματουργική εργασία είναι ξεχωριστή και αντιμετωπίζεται εξ αρχής με υπευθυνότητα και συνέπεια.

  Διαθέτουμε πλήρη τεχνολογικό εξοπλισμό χωματουργικών μηχανημάτων και είναι ικανά να ανταπεξέλθουν σε κάθε εργασία, με έμπειρους χειριστές, ικανοί να φέρουν εις πέρας τις εργασίες που τους ανατίθενται.

  Παρέχουμε τις υπηρεσίες μας σε ιδιώτες, δήμους κοινότητες, εργολάβους οικοδομών και κατασκευαστικές εταιρείες, αμεσα από οπου μας ζητηθεί στην Τσαρίτσανη, Ελασσόνα, Τύρναβο, Λάρισα, Αγιά και σε όλη την Θεσσαλία.

  ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ:

  Διαθέτουμε τεχνολογικό εξοπλισμό:

  Εκσκαφέα λαστιχοφόρο

  Φορτωτή λαστιχοφόρο

  Τσαπάκι (μίνι) για δύσκολα σημεία και περιορισμένους χώρους

  Φορτηγά τριαοξονικά ανατρεπόμενα ιδιωτικής χρήσεως για μεταφορές αδρανών υλικών

  Μίνι μηχανήματα

  ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΑΣ

  Εργολαβίες χωματουργικές πάσης φύσεως σε ολο το νομό Λάρισας Φάρσαλα Ελασσόνα Τύρναβο

  Εκσκαφές

  Εκβραχισμούς

  Κατεδαφίσεις

  Διανοίξεις δρόμων

  Καθαρισμοί οικοπέδων

  Χωματουργικές εργασίες

  Διαμορφώσεις εξωτερικών χώρων

  Αποξηλώσεις τοιχοποίας και σκυροδέματος

  Αρδευτικά έργα

  Εκσκαφές θεμελίων

  Αποχετευτικά δίκτυα (ανοιγμα χαντακιών για αποχετεύσεις)

  Μεταφορά αδρανών υλικών (άμμος, αμμοχάλικα)

  Μπαζώματα επιχωματώσεις

  Εκσκαφές Υπογείων Δικτύων

  Εκσκαφές θεμελίων

  Πάσης φύσεως γκρεμίσματα

  Καθαρισμοί οικοπέδων

  Διαμορφώσεις ρεμάτων

  Αποκαταστάσεις

  Βελτιώσεις εδάφους

  Αποκομιδή και μεταφορά μπάζων

  Κηπόχωμα / Κοπριά

  Μεταφορά κηπευτικών χωμάτων

  Επιχωματώσεις

  Μεταφορά κηπευτικών χωμάτων

  Μεταφορά αδρανών υλικών στο χώρο σας με τα ιδιόκτιτα φορτηγά μας

  Όλες οι εργασίες που εκτελούνται γίνονται πάντα με σεβασμό προς το περιβάλλον.

  Επικοινωνήστε μαζί μας για να επωφεληθείτε ποιότητα, συνέπεια, προσιτές τιμές, άμεση εξυπηρέτηση. ΓΙΑΤΙ ΓΙΑ ΜΑΣ Ο ΚΑΘΕ ΠΕΛΑΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΞΕΧΩΡΙΣΤΟΣ.

  Ευχαριστούμε για την πολυετή εμπιστοσύνη που μας δείχνεται, αυτό αποτελει εγγύηση για την συνέχεια στο εργο μας.

  Με εκτίμηση

  ΜΙΧΟΥΛΗΣΓΕΩΡΓΙΟΣ

  ΧΩΜΑΤΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΛΑΡΙΣΑ ΦΑΡΣΑΛΑ

  ΕΡΓΟΛΑΒΟΣ ΧΩΜΑΤΟΥΡΓΙΚΩΝ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΛΑΡΙΣΑ ΦΑΡΣΑΛΑ

  ΧΩΜΑΤΟΥΡΓΙΚΑ ΕΡΓΑ ΛΑΡΙΣΑ ΦΑΡΣΑΛΑ

  ΧΩΜΑΤΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΟΛΑΒΙΕΣ ΛΑΡΙΣΑ ΦΑΡΣΑΛΑ ΕΛΑΣΣΟΝΑ

  ΧΩΜΑΤΟΥΡΓΙΚΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΛΑΡΙΣΑ ΦΑΡΣΑΛΑ ΕΛΑΣΣΟΝΑ

  ΧΩΜΑΤΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΟΛΗΨΙΕΣ ΛΑΡΙΣΑ ΦΑΡΣΑΛΑ ΕΛΑΣΣΟΝΑ
  Toggle
 • Κατηγορία: ΧΩΜΑΤΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ
  ΧΑΤΖΗΚΩΝΣΤΑΝΤΗ 20 - Λάρισα
  2410613653
  6974801888, 6944364338
  ΤΣΙΟΚΑΝΟΣ Ι. ΘΕΟΔΩΡΟΣ - ΤΣΙΟΚΑΝΟΣ Θ. ΙΩΑΝΝΗΣ

  Χωματουργικές εργασίες – Εργολάβοι χωματουργικών εργων ΛΑΡΙΣΑ ΦΑΡΣΑΛΑ ΤΥΡΝΑΒΟΣ ΕΛΑΣΣΟΝΑ ΜΕΣΑΓΓΑΛΑ

  Χωματουργικα πάσης φύσεως

  Η επιχείρηση ΤΣΙΟΚΑΝΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΚΑΙ ΤΣΙΟΚΑΝΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ εδρεύει στην ΛΑΡΙΣΑ και δραστηριοποιείται στο χώρο των χωματουργικών εργασιών εδώ και πολλά χρονια. Είμαστε εργολάβοι χωματουργικών έργων και εξυπηρετούμε από οπου μας ζητηθεί στο νομό Λάρισας με συνέπεια και επαγγελματισμό.

  Με την πολυετή εμπειρία μας, τον τεχνολογικό εξοπλισμό χωματουργικών μηχανημάτων που διαθέτουμε, προσφέρουμε αποτελεσματικές λύσεις σε κάθε είδους απαιτητικού έργου σε σωστές τιμές.

  Συνεργαζόμαστε με ιδιώτες, τεχνικές εταιρείες, εργολάβους οικοδομών, δήμους και κοινότητες με συνέπεια και υπευθυνότητα. Αναλαμβάνουμε και δημόσια και ιδιωτικά εργα από οπου μας ζητηθεί στην Θεσσαλία, οι εμπειροι χειριστές μας παρέχουν αμεση εξυπηρέτιση στον προκαθορισμένο χρόνο.

  Οι χωματουργικές εργασίες καλύπτουν μεγάλη γκάμα εργασιών και απαιτούνται και χωματουργικά μηχανήματα ανάλογα το εργο για αυτό η επιχείρισή μας διαθέτει πλήρη στόλο μηχανημάτων, για να καλύπτουν τις ανάγκες των πελατών μας.

  Ο τεχνολογικός μας στόλος αποτελείται:

  Εκσκαφείς

  Γκρέιντερ

  Τσάπες

  Φορτωτές , φορτωτάκια

  BOB cat

  JCB

  Υδραυλικές σφύρες

  Οδοστρωτήρας

  Φορτηγά ανατρεπόμενα τετραξονικά δημοσίας χρήσεως

  Μίνι εκσκαφές – σφύρα

  Διαστρωτήρας ασφαλτομίγματος

  Αρμοκόφτες μπετού

  Κομπρεσέρ αέρος

  Εκχιονιστικά μηχανήματα

  Οι υπηρεσίες μας:

  Εκσκαφές

  Εργολαβίες χωματουργικές πάσης φύσεως σε ολο το νομό Λάρισας Φάρσαλα Τύρναβο Ελασσόνα Μεσάγγαλα Αγιόκαμπο και σε ολη την Θεσσαλία μόνο για σοβαρές προτάσεις.

  Κατεδαφίσεις

  Εκβραχισμοί

  Διανοίξεις δρόμων

  Ανοιγμα θεμελίων

  Κοσκινισμένα χώματα για κήπους, καθαρισμό οικοπέδου-χωραφιού, κάθε είδους εκσκαφή, κάθε είδους κατεδάφιση,

  Διαμορφώσεις εξωτερικών χώρων

  Αποξυλώσεις τοιχοποίας και σκυροδέματος

  Έργα οδοποιίας

  Ασφαλτικά έργα

  Αρδευτικά έργα

  Εκσκαφές θεμελίων

  Αποχετευτικά δίκτυα (ανοιγμα χαντακιών για αποχετεύσεις)

  Μεταφορά αδρανών υλικών (άμμος, αμμοχάλικα)

  Μπαζώματα

  Επιχωματώσεις

  Αποκομιδή μπαζών

  Μεταφορά κηπευτικών χωμάτων

  Μεταφορά αδρανών υλικών στο χώρο σας με τα ιδιόκτιτα φορτηγά μας

  Εκχιονισμούς

  Η ειδικότητά μας

  Η εξυπηρέτηση του πελάτη, η άμεση, ασφαλής και σωστή περάτωση του εκάστοτε έργου με σεβασμό πάντα προς το περιβάλλον και στις πιο λογικές τιμές.

  Είμαστε δίπλα σας για όποια ανάγκη έχετε, προσπαθώντας για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας.

  Με εκτίμηση

  ΤΣΙΟΚΑΝΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ –ΤΣΙΟΚΑΝΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

  ΧΩΜΑΤΟΥΡΓΙΚΑ ΛΑΡΙΣΑ ΦΑΡΣΑΛΑ ΤΥΡΝΑΒΟΣ ΕΛΑΣΣΟΝΑ ΜΕΣΑΓΓΑΛΑ ΑΓΙΑ ΑΓΙΟΚΑΜΠΟΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑ

  ΧΩΜΑΤΟΥΡΓΙΚΑ ΕΡΓΑ ΛΑΡΙΣΑ ΦΑΡΣΑΛΑ ΤΥΡΝΑΒΟΣ ΕΛΑΣΣΟΝΑ ΜΕΣΑΓΓΑΛΑ ΑΓΙΑ ΑΓΙΟΚΑΜΠΟΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑ

  ΧΩΜΑΤΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΛΑΡΙΣΑ ΦΑΡΣΑΛΑ ΤΥΡΝΑΒΟΣ ΕΛΑΣΣΟΝΑ ΜΕΣΑΓΓΑΛΑ ΑΓΙΑ ΑΓΙΟΚΑΜΠΟΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑ

  ΧΩΜΑΤΟΥΡΓΙΚΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΛΑΡΙΣΑ ΦΑΡΣΑΛΑ ΤΥΡΝΑΒΟΣ ΕΛΑΣΣΟΝΑ ΜΕΣΑΓΓΑΛΑ ΑΓΙΑ ΑΓΙΟΚΑΜΠΟΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑ

  ΕΡΓΟΛΑΒΙΕΣ ΧΩΜΑΤΟΥΡΓΙΚΕΣ ΛΑΡΙΣΑ ΦΑΡΣΑΛΑ ΤΥΡΝΑΒΟΣ ΕΛΑΣΣΟΝΑ ΜΕΣΑΓΓΑΛΑ ΑΓΙΑ ΑΓΙΟΚΑΜΠΟΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑ

  ΕΡΓΟΛΑΒΟΣ ΧΩΜΑΤΟΥΡΓΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ ΛΑΡΙΣΑ ΦΑΡΣΑΛΑ ΤΥΡΝΑΒΟΣ ΕΛΑΣΣΟΝΑ ΜΕΣΑΓΓΑΛΑ ΑΓΙΑ ΑΓΙΟΚΑΜΠΟΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑ

  ΣΚΑΠΤΙΚΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΛΑΡΙΣΑ ΦΑΡΣΑΛΑ ΤΥΡΝΑΒΟΣ ΕΛΑΣΣΟΝΑ ΜΕΣΑΓΓΑΛΑ ΑΓΙΑ ΑΓΙΟΚΑΜΠΟΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑ

  Toggle
 • Κατηγορία: ΧΩΜΑΤΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ
  ΚΟΥΛΟΥΡΙ - Λάρισα
  2410541567
  6977731174
  ΠΑΠΑΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ

  ΧΩΜΑΤΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΛΑΡΙΣΑ

  ΑΜΜΟΡΥΧΕΙΑ

  ΕΜΠΟΡΙΟ ΑΜΜΟΥ ΠΟΤΑΜΟΥ, ΑΜΜΟΧΩΜΑ ΓΙΑ ΓΚΑΖΟΝ, ΑΜΜΟΧΑΛΙΚΑ ΛΑΡΙΣΑ

  Η επιχείριση ΠΑΠΑΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΧΩΜΑΤΟΥΡΓΙΚΑ ιδρύθηκε το 1976 από τον ΠΑΠΑΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟ που εδρεύει στο Κουλούρι Λάρισας και δραστηριοποιείται στις χωματουργικές εργασίες παντός τύπου και εμπορία άμμου ποταμού και οικοδομικών υλικών με πολυετή εμπειρία.

  Διαθέτουμε τεχνολογικό εξοπλισμό, εκσκαφέα λαστιχοφόρου, φορτωτή λαστιχοφόρου και φορτηγό ανατρεπόμενο.

  ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΑΣ

  Χωματουργικές πάσης φύσεως σε ολο το νομό Λάρισας

  Διαμόρφωση χώρου

  Καθαρισμό οικοπέδων

  Μπαζώσεις
  Εκσκαφές
  Μεταφορά υλικών 3Α Ε4

  Διαθέτουμε άμμο ποταμού για ύδρευση - αποχέτευση, σοβατίσματα, χτισίματα, πλακοστρώσεις, αμμόχωμα για γκαζόν, προετοιμασία δαπέδου και σκυροδέματα.

  Επίσης διαθέτουμε φορτηγό ανατρεπόμενο δημοσίας χρήσεως για μεταφορά αδρανών υλικών.

  Απευθυνθείτε σε μας για να επωφελειθείτε ποιότητα εργασίας, συνέπεια, αμεση εξυπηρέτηση στις πιο λογικές τιμές της αγοράς.

  Εξυπηρετούμε από οπου μας ζητηθεί στην ΘΕΣΣΑΛΙΑ.

  Ευχαριστούμε για την πολυετή εμπιστοσύνη που μας δείχνετε.

  Με εκτίμηση

  ΠΑΠΑΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ

  ΧΩΜΑΤΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΛΑΡΙΣΑ

  ΕΡΓΟΛΑΒΟΣ ΧΩΜΑΤΟΥΡΓΙΚΩΝ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΛΑΡΙΣΑ

  ΧΩΜΑΤΟΥΡΓΙΚΑ ΕΡΓΑ ΛΑΡΙΣΑ

  ΧΩΜΑΤΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΟΛΑΒΙΕΣ ΛΑΡΙΣΑ

  ΑΜΜΟΡΥΧΕΙΑ ΛΑΡΙΣΑ

  ΕΜΠΟΡΙΟ ΑΜΜΟΥ ΛΑΡΙΣΑ
  Toggle
 • Κατηγορία: ΜΑΙΕΥΤΗΡΕΣ – ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΙ - ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΙ
  Γκλαβάνη 11 - Βόλος
  2421038404
  6979113567
  Τεστ παπ
  Κολποσκόπηση
  Λαπαροσκόπηση
  Παρακολούθηση κύησης
  Toggle
 • Κατηγορία: ΧΩΜΑΤΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ
  ΣΚΟΤΟΥΣΣΗΣ 5 - Λάρισα
  6973392921
  ΣΑΚΚΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

  ΧΩΜΑΤΟΥΡΓΙΚΑ ΕΡΓΑ ΛΑΡΙΣΑ –ΕΡΓΟΛΑΒΟΣ ΧΩΜΑΤΟΥΡΓΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ ΛΑΡΙΣΑ

  ΧΩΜΑΤΟΥΡΓΙΚΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΛΑΡΙΣΑ

  H εταιρία χωματουργικών έργων ΣΑΚΚΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ δραστηριοποιείται στο χώρο των χωματουργικών εργασιών, από το 2000 στη Λάρισα, με εμπειρία και υπευθυνότητα, παρέχει υπηρεσίες σε ιδιώτες, εργολάβους οικοδομών, δήμους, κοινότητες και τεχνικές εταιρίες.

  Αναλαμβάνει πάσης φύσεως χωματουργικές εργασίες. Είμαστε εργολάβοι χωματουργικών έργων, και εγγυόμαστε το καλύτερο αποτέλεσμα για τις εργασίες σας.

  Τα χωματουργικά περιλαμβάνουν μεγάλο εύρος εργασιών και για αυτό απαιτείται μεγάλη εξειδίκευση τεχνολογικός εξοπλισμός, χωματουργικά μηχανήματα και εμειρους χειριστες .

  Ωστε να μπορέσει η εταιρεία να απεξέλθει στις ιδιαιτερότητες που συνήθως χαρακτηρίζουν κάθε έργο.

  Το εξειδικευμένο προσωπικό μας εξυπηρετεί αμεσα και υπεύθυνα,. στον προκαθορισμένο χρόνο..

  Διαθέτουμε τις καλύτερες τιμές, προσαρμοσμένες στην σημερινή κατάσταση της αγοράς.

  ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ

  Εκσκαφέας ερπιστριοφόρος

  Φορτωτής λαστιχοφόρος

  Μικρά δονητικά

  Αρμοκόφτες μπετού

  Υδραυλικές Σφύρες

  BOB-CAT

  Jcb

  Φορτηγα ανατρεπόμενα

  Κομπρεσέρ αέρος

  ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

  Χωματουργικές εργασίες Λάρισα Καρδίτσα Τρίκαλα θεσσαλία

  Εκσκαφές

  Τεχνικά έργα

  Κατεδαφίσεις

  Εκβραχισμοί

  Διανοίξεις δρόμων

  Διαμορφώσεις εξωτερικών χώρων

  Καθαρισμός οικοπέδων ισοπεδώσεις

  Αρδευτικά έργα

  Οδοποιίες –Ασφαλτικά

  Αποκομιδή μπαζών

  Μπαζώματα – επιχωματώσεις

  Ειδικά Τεχνικά Έργα χωματουργικά έργα ειδικών απαιτήσεων στην Λάρισα Καρδίτσα Τρίκαλα Θεσσαλία

  Σπάσιμο βράχων

  Εκσκαφές Υπογείων Δικτύων

  Αποχετευτικά δίκτυα (ανοιγμα χαντακιών για αποχετεύσεις)

  Εκσκαφές θεμελίων

  Πάσης φύσεως γκρεμίσματα

  Καθαρισμοί οικοπέδων

  Αποκομιδή και μεταφορά μπάζων

  Κηπόχωμα / Κοπριά

  Μεταφορά κηπευτικών χωμάτων

  Μεταφορά αδρανών υλικών με τα ιδιόκτιτα φορτηγά μας (άμμος, αμμοχάλικα)

  Σκοπός είναι να υλοποιείται η προσφορά των λύσεων, σε κάθε έργο με την άμεση και σωστή περάτωση του, στις πιο λογικές τιμές αμεσα από οπου μας ζητηθεί στην Λάρισα Καρδίτσα Τρίκαλα θεσσαλία.

  Επικοινωνήστε μαζί μας για να επωφεληθείτε ποιότητα, συνέπεια, προσιτές τιμές, άμεση εξυπηρέτηση.

  ΓΙΑΤΙ ΓΙΑ ΜΑΣ Ο ΚΑΘΕ ΠΕΛΑΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΞΕΧΩΡΙΣΤΟΣ.

  Με εκτίμηση

  ΣΑΚΚΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

  Χωματουργικά Λάρισα Καρδίτσα Τρίκαλα Βόλο θεσσαλία

  Χωματουργικά εργα Λάρισα Καρδίτσα Τρίκαλα Βόλο θεσσαλία

  Εργολάβος χωματουργικών εργων Λάρισα Καρδίτσα Τρίκαλα Βόλο θεσσαλία

  Χωματουργικές εργολαβίες Λάρισα Καρδίτσα Τρίκαλα Βόλο θεσσαλία

  Χωματουργικά μηχανήματα Λάρισα Καρδίτσα Τρίκαλα Βόλο θεσσαλία

  Χωματουργικές εργασλιες Λάρισα Καρδίτσα Τρίκαλα Βόλο θεσσαλία
  Toggle
 • Κατηγορία: ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΕΣ ΕΜΠΟΡΙΟ – ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ – ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ
  ΦΑΡΜΑΚΙΔΟΥ 5 - Λάρισα
  2410250331
  6972554182, 6972444546
  Η εταιρία μας, δραστηριοποιείται στον κλάδο των ανελκυστήρων από το 1982. Ιδρυτής της Kondylopoulos Elevators, είναι ο Ευάγγελος Κονδυλόπουλος, ο οποίος με γνώμονα την προσωπική εργασία και τον επαγγελματισμό ξεκίνησε την πορεία του στον χώρο. Έπειτα από πολυετή πείρα στις εγκαταστάσεις και συντηρήσεις ανελκυστήρων το 2012 η εταιρία μας αλλάζει πορεία αφού πλέον σημαντικό ρόλο σε αυτή παίζει ο υιός του ιδρυτή της, ο Γεώργιος Κονδυλόπουλος, Διπλωματούχος Μηχανολόγος Μηχανικός Α.Π.Θ.

  Έπειτα από 35 χρόνια εργασιακής εμπειρίας,η εταιρία μας έχει εξελιχθεί σε μια δυναμική επιχείρηση η οποία δραστηριοποιείται στον τομέα της μελέτης, της εγκατάστασης, της συντήρησης και της αναβάθμισης ανελκυστήρων στην περιοχή της Θεσσαλίας.

  Οι υπηρεσίες και τα προϊόντα μας απευθύνονται σε ιδιώτες και επιχειρήσεις που επιθυμούν ποιότητα προϊόντων και υπηρεσιών.

  Η εταιρία μας διαθέτει από το 2013 πιστοποιημένο σύστημα διασφάλισης ποιότητας ISO 9001:2008 για τον σχεδιασμό , μελέτη και εγκατάσταση κάθε τύπου ανελκυστήρα όπως επίσης και για την συντήρηση – επισκευή & ανακατασκευή ανελκυστήρων.

  Διαθέτουμε σύγχρονο εξοπλισμό για οποιαδήποτε εργασία στον ανελκυστήρα με στόχο την άμεση εξυπηρέτηση και το βέλτιστο αποτέλεσμα.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΕΜΠΟΡΙΟ ΚΡΕΑΤΩΝ
  Λαμίας 183 - Φάρσαλα
  2491026501
 • Κατηγορία: ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ – SERVICE
  1ο Χλμ ΠΕΟ Λάρισας - Αθήνας - Λάρισα
  2410238790
  Γκαμζαρής Ιωάννης Α.
  Συνεργείο Αυτοκινήτων Λάρισα

  Το συνεργείο μας “Γκαμζαρής Ιωάννης Α.” ιδρύθηκε το 1968 και αποτελεί εξουσιοδοτημένο συνεργείο αυτοκινήτων mazda. Στεγάζεται σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις στο 1ο Χλμ Παλιάς Εθνικής Οδού Λάρισας Αθήνας στην Λάρισα και σας περιμένει να σας εξυπηρετήσει είτε διαθέτετε αυτοκίνητο mazda, είτε οποιαδήποτε άλλη μάρκα αυτοκινήτου.

  Χάρης την μακρόχρονη πορεία μας στον χώρο και το προσωπικό μας το οποίο διαθέτει την εμπειρία και τις απαραίτητες γνώσεις μέσω τον συνεχών επιμορφωτικών σεμιναρίων, μπορούμε να σας εξασφαλίσουμε την σωστή λειτουργία του Mazda αυτοκινήτου σας, αλλά και όλες τις μάρκες αυτοκινήτων.

  Τα τελευταίας τεχνολογίας μηχανήματα που διαθέτουμε, οι επίσημες προδιαγραφές που ακολουθούμε, τα γνήσια ανταλλακτικά που χρησιμοποιούμε και η τεχνογνωσία μας εγγυώνται την σωστή συντήρηση του αυτοκινήτου σας.

  Θέλουμε πάντα με κάθε πελάτη μας να χτίζουμε σχέσεις εμπιστοσύνης και για αυτό πριν από οποιαδήποτε εργασία σας ενημερώνουμε υπεύθυνα με απόλυτη συνέπεια και σεβασμό τόσο για τα τυχόν προβλήματα του αυτοκινήτου σας όσο και για το προβλεπόμενο κόστος.

  Αναλαμβάνουμε το service ή την επισκευή κάθε οχήματος και την μετατροπή του οχήματός σας σε υγραεριοκίνητο. Σε εμάς ακόμα θα βρείτε μία μεγάλη ποικιλία από ελαστικά, μεταχειρισμένα και καινούρια ανταλλακτικά καθώς και αξεσουάρ.

  Βασικότερος στόχος μας είναι να προσφέρουμε σε όλους τους πελάτες μας υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών στις πιο οικονομικές τιμές τις αγοράς.

  Επισκεφθείτε το συνεργείο αυτοκινήτων μας στην Λάρισα για το ετήσιο service και τον τεχνικό έλεγχο του αυτοκινήτου σας και επωφεληθείτε από τις χαμηλές τιμές μας και την άψογη εξυπηρέτησή μας.

  Γκαμζαρής Ιωάννης Α. | Συνεργείο Αυτοκινήτων

  1ο Χλμ ΠΕΟ Λάρισας - Αθήνας / Λάρισα

  Τηλ. 2410238790 Κιν. 6932487287

  Toggle
 • Κατηγορία: ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ
  Καλογριανά - Καρδίτσας
  2441084111,6932545011,6974472704
  Ρόιδων Γη

  100% Φυσικός Χυμός Ροδιού

  Η επιχείρησή μας Ρόιδων Γη αποτελεί μία οικογενειακή επιχείρηση η οποία από το 2012 δραστηριοποιείται με αγάπη και μεράκι με την καλλιέργεια ροδιών. Το κτήμα μας βρίσκεται στα Καλογριανά Καρδίτσης και αποτελεί βιολογική καλλιέργεια 2.000 ροδιών.

  Το ρόδι, αποτελεί σημαντικότατος και πασίγνωστος καρπός από την αρχαιότητα για τις εκπληκτικές ιατρικές ιδιότητες που διαθέτει, έτσι και εμείς θέλοντας να σας προσφέρουμε όλα τα οφέλη του ροδιού δημιουργούμε τον φρέσκο χυμό ροδιού “Ρόιδων Γη”.

  Η παραγωγή του χυμού γίνεται στο εργαστήριο μας, όπου εφαρμόζονται αρχές HAACP και βρίσκεται σε πολύ μικρή απόσταση από το κτήμα.

  Η καλλιέργιά μας

  Καλλιεργούμε τις ροδιές στα εύφορα εδάφη μας, με σεβασμό προς τη φύση και τον καταναλωτή, χωρίς να χρησιμοποιούμε φυτοφάρμακα και ζιζανιοκτόνα και έτσι δεν επηρεάζουμε την ποιότητα και την γεύση.

  Κατά την περίοδο της συγκομιδής, συλλέγουμε τα ρόδια μας καθημερινά από το κτήμα μας, τα οποία χυμοποιούνται αυθημερόν χωρίς να τα αποθηκεύουμε σε ψυγεία.

  Η χυμοποίηση

  Τα ρόδια μας κατά την είσοδό τους στο εργαστήριο, μετά από αυστηρή διαλογή, πλένονται ώστε να γίνει η χυμοποίηση. Ο χυμός εμφιαλώνεται στα μηχανήματά μας και τοποθετείται στην κατάψυξη εντός 10 λεπτών.

  Χρησιμοποιούμε ρόδια αποκλειστικά από τις δικές μας ροδιές, αποφεύγοντας άλλες συνεργασίες. Επίσης η εταιρεία μας δεν προσφέρει τα ρόδια της για νωπή κατανάλωση. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα, ο χυμός μας να γίνεται από τα καλύτερα ρόδια των δέντρων μας και όχι από 3ης κατηγορίας όπως συνηθίζεται.

  Σεβόμενοι τις φυσικές ευεργετικές ιδιότητες του ροδιού, την γεύση του και θέλοντας να σας προσφέρουμε ένα αγνό και θρεπτικό προϊόν, δεν χρησιμοποιούμε την παραμικρή θερμική επεξεργασία, ούτε συντηρητικά ή μέσα αραίωσης και δε χρησιμοποιούμε ολόκληρο το ρόδι με τη φλούδα για την παραγωγή του χυμού.

  Η μονάδα παραγωγής και εμφιάλωσης, είναι πιστοποιημένη και ελέγχεται καθημερινά για την ποιότητα των προϊόντων της.

  Γιατί να επιλέξουμε βιολογικά;

  Τα βιολογικά προϊόντα αποτελούν καθαρή τροφή, είναι πιο θρεπτικά και χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων. Έχουν υψηλή διατροφική αξία, πλουσιότερα σε βιταμίνες (βιταμίνη C, καροτενοειδή) και μέταλλα (σίδηρο, ασβέστιο, φώσφορο και μαγνήσιο)και γεύση όπως τα τρόφιμα που τρώγαμε από τη γιαγιά στο χωριό, αφού συλλέγονται όταν είναι ώριμα, με όλες τις γευστικές αξίες.

  Έχουν εγγύηση γνησιότητας, γιατί ελέγχονται και πιστοποιούνται από εγκεκριμένους οργανισμούς, που δίνουν τη σφραγίδα τους μόνο στα γνήσια βιολογικά προϊόντα. Είναι πάντα φρέσκα, αφού οι ποσότητες είναι περιορισμένες. Περιέχουν περισσότερα αντιοξειδωτικά με αποτέλεσμα να προστατεύουν τον οργανισμό από την εκδήλωση σοβαρών ασθενειών.

  Ρόιδων Γη | 100% Φυσικός Χυμός Ροδιού

  Καλογριανά | Καρδίτσα

  Τηλ. 2441084111, 6932545011, 6974472704

  Toggle
 • Κατηγορία: ΩΤΟΡΙΝΟΛΑΡΥΓΓΟΛΟΓΟΙ
  ΚΟΥΜΑ 37 - Άγιος Κωνσταντίνος
  2411170197
  6945435962
  Ο Κηπουρός Α Κωνσταντίνος είναι ΩΡΛ - Ωτορινολαρυγγολόγος, χειρουργός κεφαλής και τραχήλου, που εξειδικεύτηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας και ακολούθησε το πλήρες πρόγραμμα της ΩΡΛ κλινικής, ενώ πλέον σαν ιδιώτης διατηρεί ιατρείο στο κέντρο της Λάρισας.

  Το σύγχρονα εξοπλισμένο ιατρείο παρέχει τη δυνατότητα διάγνωσης και θεραπείας κλασικών και σύγχρονων θεμάτων της ΩΡΛ ειδικότητας όπως: έλεγχος ακοής ενηλίκων - παίδων, ίλιγγος, αλλεργική ρινίτιδα, ρινικοί πολύποδες, ρινοκολπίτιδες και ροχαλητό, σκολίωση ρινικού διαφράγματος και σύνδρομο υπνικής άπνοιας παίδων - ενηλίκων.

  Επίσης, ειδικεύεται στις διαταραχές φώνησης και κατάποσης, στον πλήρη ενδοσκοπικό έλεγχο ανωτέρου αναπνευστικού, στις ΩΡΛ χειρουργικές επεμβάσεις παιδοωρλ: αδενοειδείς εκβλαστήσεις (κρεατάκια), αμυγδαλεκτομή, εκκριτική ωτίτιδα (σωληνίσκοι αερισμού) και σε μικροεπεμβάσεις προσώπου και τραχήλου (αφαίρεση μορφωμάτων).

  ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ :

  ΔΕΥΤΕΡΑ 09:00-14:00 18:00-21:00

  ΤΡΙΤΗ 09:00-14:00 ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΜΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ

  ΤΕΤΑΡΤΗ 09:00-14:00 18:00-21:00

  ΠΕΜΠΤΗ 09:00-14:00 ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΚΛΕΙΣΤΑ

  ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 09:00-14:00 18:00-21:00
  Toggle
 • Κατηγορία: ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ
  ΚΥΠΡΟΥ 70, ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ - Λάρισα
  2410510000
  6944240123
  Φαρμακείο Μπουλιμάρη Ευριδίκη - Στην κεντρική πλατεία της Λάρισας.

  Στο φαρμακείο μας θα βρείτε:

  Καλλυντικά, Φυτικά Καλλυντικά, Δερμοκαλλυντικά

  Περιποίηση Μαλλιών - Σώματος

  Βαφές Μαλλιών

  Προϊόντα Αδυνατίσματος

  Αντηλιακά

  Ανδρική Περιποίηση

  Συμπληρώματα Διατροφής, Βιταμίνες

  Στοματική Υγιεινή

  Βρεφική Φροντίδα και Διατροφή

  Ομοιοπαθητικά

  Πιεσόμετρα

  Σακχαρόμετρα

  Εργαστηριακά Σκευάσματα
  Toggle
 • Κατηγορία: ΚΤΕΟ – ΚΑΡΤΑ ΚΑΥΣΑΕΡΙΩΝ
  ΣΩΚΡΑΤΟΥΣ 134 - Λάρισα
  2410555887
  ΤΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΚΤΕΟ ΤΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ!

  ΕΛΕΓΧΟΣ ΙΧ - ΔΙΚΥΚΛΩΝ - ΦΟΡΤΗΓΩΝ ΕΩΣ 3,5 tn

  ΚΑΡΤΑ ΚΑΥΣΑΕΡΙΩΝ ΜΕ ΚΟΣΤΟΣ 5 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΙΧ - ΦΟΡΤΗΓΑ ΕΩΣ 3,5tn!!

  ΛΙΓΑ ΛΕΠΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ:

  - ΥΠΕΡΣΥΓΧΡΟΝΕΣ ΚΑΙ ΑΝΕΤΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ

  - ΦΙΛΙΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

  - ΕΜΠΕΙΡΟ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ

  - ΤΑΧΥΤΑΤΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ
  Toggle
προηγούμενη 1 από 35 επόμενη
Διαφημιστείτε εδώ