noscript image for google
 • Κατηγορία: ΤΕΧΝΙΚΕΣ – ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ – ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ – ΑΝΑΠΑΛΑΙΩΣΕΙΣ
  6ο ΧΙΛ ΠΕΟ ΛΑΡΙΣΑΣ ΒΟΛΟΥ - Λάρισας
  2410571090
  6937045161,6937045162
  Η Δ. ΓΚΕΝΑ & ΥΙΟΙ Ε.Ε. επιτυγχάνει την ουσία της ποιότητας στην αποθήκευση, το χειρισμό, την επεξεργασία και τη συντήρηση των δημητριακών. Με ένα ευρύ φάσμα των σιλό και των χοανών, τα μηχανικά συστήματα εξοπλισμού χειρισμού, καθαρισμού, ζυγίσματος και ξήρανσης για τις γεωργικές & εμπορικές εφαρμογές.

  Παρέχουμε τη συνολική απάντηση που θα ταιριάζει στις συγκεκριμένες απαιτήσεις του πελάτη. Η προσοχή στη λεπτομέρεια, η εμπειρία στην εφαρμοσμένη μηχανική, η σύγχρονη & ιδιαίτερα αποδοτική δυνατότητα κατασκευής μας επιτρέπει να προσφέρουμε και τις ανταγωνιστικές τιμές και την υψηλότερη ποιότητα μέσα σε σύντομα χρονικά διαστήματα, να παρέχουμε τις πιο οικονομικές λύσεις κατάλληλες για την ιδιαίτερη απαίτηση του πελάτη.

  Η Δ. ΓΚΕΝΑ & ΥΙΟΙ Ε.Ε. μπορεί να παρέχει τεχνικό σχέδιο & πεπειραμένους επόπτες υποστήριξης, υπηρεσία μεταπώλησης και βοήθεια ανταλλακτικών. Η μακροχρόνια εμπειρία κατασκευής και τα πρόσφατα πλήρη συστήματα σιλό μας που παρείχαμε σε πολλά μέρη της Ελλάδας το διαβεβαιώνει. Η Δ. ΓΚΕΝΑ & ΥΙΟΙ Ε.Ε. είναι αναγνωρισμένη ως μία από τους κορυφαίους κατασκευαστές & προμηθευτές της Ελλάδας. Η υψηλή ποιότητα των προϊόντων και η άριστη εξυπηρέτηση των πελατών αποτελούν τη βάση των στόχων της. Για το λόγο αυτό επεκτείνει και εκσυγχρονίζει συνεχώς τις εγκαταστάσεις της και το μηχανολογικό της εξοπλισμό, προκειμένου να ανταποκριθεί στις σύγχρονες απαιτήσεις του αγοραστικού της κοινού παρέχοντας:

  2 χρόνια εγγύηση και τεχνική υποστήριξη εφ’ όρου ζωής

  Βεβαίωση CE ότι τηρούνται οι οδηγίες της Ε.Ε. Πιστοποιητικό διεθνούς στάνταρ ποιότητας ISO 9001-2000 του οίκου TÜV RHEINLAND
  Toggle
 • Κατηγορία: ΜΕΤΑΛΛΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ
  4ο ΧΛΜ ΛΑΡΙΣΑΣ - ΦΑΛΑΝΗΣ - Λάρισας
  2410592555
  Η Πρώτη επιχείρηση των μελών της Eταιρίας ιδρύθηκε το 1975 με την επωνυμία Αφοί Λαζ. Κατσιάνας Ο.Ε. Το 2003 η Eταιρία μας μετονομάζεται σε INOX METALLIKA - Κατσιάνας Φωτ. & Λαζ. Ο.Ε και εδρεύει στο 4ο χλμ. Λάρισας - Φαλάνης.

  Βασική φιλοσοφία της δουλειάς μας είναι η ποιότητα και η πρωτοτυπία των κατασκευών με στόχο την κάλυψη των αυξημένων αναγκών των πελατών μας. Σε αυτό συντελούν το άρτιο εκπαιδευμένο προσωπικό, ο τεχνολογικός εξοπλισμός και τα συστήματα ποιότητας ελέγχου που διαθέτει η επιχειρησή μας.

  Η εξειδίκευσή μας στο χώρο της κατασκευής μεταλλικών κτιρίων, στην «διακόσμηση» εσωτερικών και εξωτερικών χώρων (σκάλες , κάγκελα, πέργκολες, πόρτες, σκίαστρα, γκαράζ, πολυκαρβονικά, πάνελ) και οι ειδικές κατασκευές προσαρμοσμένες στις απαιτήσεις των πελατών κατατάσει την Εταιρία μας πρωτοπόρο στον κλάδο της.

  Η ικανοποίηση του πελάτη αποτελεί για την Εταιρία μας πρωταρχικό στόχο.

  Συνεργασίες:

  Η INOX METALLIKA είναι η αποκλειστική αντιπρόσωπος της Cospico ΑΕΒΕ στην περιοχή της κεντρικής Ελλάδας. Η Cospico με την ανοιγοκλειόμενη pergola ή open closed pergola παρέχει στεγανότητα και προστασία (κλειστή θέση), ελεγχόμενη σκίαση και πλήρη εξαερισμό (ανοιχτή θέση), άριστη εμφάνιση και σταθερότητα. Η ανοιγοκλειόμενη pergola είναι η τέλεια λύση κάλυψης για όλους τους επαγγελματικούς χώρους και οικιών. Επίσης προσφέρει το περσιδωτό παράθυρο και την ανοιγόμενη οροφή.

  Η INOX METALLIKA βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσει ότι έχει αρχίσει συνεργασία με την εταιρία RIGOSAC η οποία προωθεί στην Ελλάδα μια νέα γενιά μεταλλικών τοξοειδών κτιρίων τελευταίας τεχνολογίας.

  Διακρίσεις:

  Πρώτο βραβείο στην Διεθνή Έκθεση INFACOMA το 2004 "Καλύτερη Κατασκευή Περιπτέρου (ΛΥΡΙΤΗΣ)". - ΣΘΕΒ - ΤΣΟΥΚΑΣ Α.Ε - ΓΚΑΝΤΟΥΝΑΣ ΗΛ. (Motor Sport) - CARREFOUR - ΑΡΣΕΝΗΣ Ι. (SEAT) - ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ - ΔΕΗ
  Toggle
 • Κατηγορία: ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΑ ΥΛΙΚΑ
  οδός ΒΟΛΟΥ 1 - Λάρισα
  2410282252,2410282433
  +30 6932465770
  Η Optima ιδρύθηκε το 1989 με στόχο να προμηθεύει την Ελληνική αγορά στον κατασκευαστικό τομέα και την Βιομηχανία με τα άριστα - optima - υλικά ποιότητας & προηγμένης τεχνολογίας, στην Δόμηση καθώς και την θέρμανση με Α.Π.Ε. & Βιομάζα, πάντοτε στις καλύτερες δυνατές τιμές για την ποιότητα των προϊόντων και της τεχνογνωσίας που προσφέρει.

  Optima CONSTRUCTION MATERIALS
  Η Optima απαρτίζεται από εξειδικευμένο προσωπικό και πιο συγκεκριμένα από μηχανικούς με διεθνείς μεταπτυχιακές σπουδές, εξάσκηση, έρευνα και εμπειρία. Υποστηρίζοντας τον στόχο της Optima, συνεργαζόμαστε στον χώρο των Δομικών Υλικών Υψηλής Τεχνολογίας με τις περισσότερες καταξιωμένες εγχώριες και διεθνείς εταιρίες κατασκευής Δομικών υλικών (ACO, ANRIN, BASF, BAUDER, BLANKE, BRILLUX, BUCHTAL, CERESIT, DURAL, DUNLOPLAN, FLOOR GRES, HENKEL, KERAKOLL, MACBETON, MACON, MARIS Polymers, NEOTEX, RENOVAT, SCHLUTTER, SIKA κ.ά.)ενώ υποβάλλουμε όλα τα προϊόντα των στις αυστηρότερες συγκρίσεις & τεστ ποιότητας, απόδοσης και τιμής, στους ακόλουθους τομείς της αγοράς:
  1. Υγρομονώσεις - Μονωτικά & Στεγανωτικά Υλικά
  2. Eξωτερική Θερμομόνωση Κελύφους Κτιρίων - VWS System
  3. Βιοενεργειακοί Ταρατσόκηποι - Bauder Plant E System
  4. Πλακίδια Υψηλής Αντοχής - Κόλλες & Αρμοί - Προφίλ αρμών
  5. Ειδικά & Οξύμαχα Δάπεδα - Κανάλια Απορροής
  6. Εποξειδικά Δάπεδα & Δομικές Ενισχύσεις - Ανθρακονήματα
  7. Στεγανωτικά Οικολογικά Χρώματα & Βερνίκια
  8. Πισίνες - Δεξαμενές & Αγωγοί Λυμμάτων
  9. Προστασία Κτιρίων από ΗλεκροΜαγνητική Ακτινοβολία
  10.Ποιοτικές Εργολαβίες με Ίδια Υλικά

  Optima BIOENERGY
  Είναι γνωστό ότι σε όλη την Ευρωπαϊκή Ένωση των 27 η ανάγκη για απεξάρτηση από τα ορυκτά καύσιμα, οδήγησε στη χρήση Ανανεώσιμων Πηγών Ενεργείας (Α.Π.Ε.). Η Βιομάζα κατέχει την πρώτη θέση ανάμεσα στις Α.Π.Ε. στην Ευρωπαϊκή Ένωση με ποσοστό πάνω του 50 % και είναι ένα καύσιμο προϊόν (Στερεά Βιοκαύσιμα) που κάθε χώρα μπορεί να παράγει επί τόπου μόνη της.
  Η τεράστια εξοικονόμηση που μπορούν να προσφέρουν τα ΣΤΕΡΕΑ ΒΙΟΚΑΥΣΙΜΑ, οδήγησαν στην εξέλιξη αυτοματοποιημένων καυστήρων Στερεάς Βιομάζας με ελεγχόμενη αυτόματη τροφοδοσία καυσίμου σε μέγεθος μικρού κουφέτου (pellet)& αέρα καύσης που χρησιμοποιούνται σε Θερμάστρες Αέρος, Ενεργειακά Τζάκια pellet, Εσωτερικούς Θερμολέβητες, Compact Θερμολέβητες Λεβητοστασίου, αλλά και ως αντικατάσταση των καυστήρων πετρελαίου για την Βιοτεχνία, Αρτοποιία, Θερμοκήπια, Βιομηχανία κ.λ.π.
  Ως μηχανικοί με πολυετή πείρα στην Οικοδομή και στην Μεταφορά Θερμότητας, επιλέξαμε τα προϊόντα της Ιταλικής Εταιρείας PASIAN για Θέρμανση με PELLETS & ΒΙΟΜΑΖΑ, σαν Γενικoί Εισαγωγείς για όλη την Ελλάδα, με τον διακριτικό τίτλο PASIAN HELLAS by Optima.
  H Pasian είναι μια εταιρεία με πολυετή εμπειρία στην κατασκευή καυστήρων, εξειδικευμένη στην κατασκευή θερμογεννητριών που λειτουργούν με Wood Pellet & Στερεά Βιοκαύσιμα και παρουσιάζει μια γκάμα που αριθμεί πάνω από 30 μοντέλα.
  Τα προϊόντα της, μοναδικά στο είδος τους, ως πολυκαυστήρες δεν καίνε μόνον το βιομηχανοποιημένο wood pellet, αλλά και άλλα στερεά βιοκαύσιμα & υπολείμματα αγροτικών προϊόντων που είναι δυνατόν να τροφοδοτούνται αυτόματα με ειδικούς κοχλίες: όπως ανάμεικτο καλαμπόκι, τσόφλια ξηρών καρπών, τρίμματα πυρήνων φρούτων και ελιάς, agri-pellets κ.λ.π.
  Το γεγονός ότι οι Pasians μπορούν να λειτουργήσουν με τόσο ετερογενή υλικά, μας παρέχει την σιγουριά ότι θα λειτουργούν και με διαφορετικής ποιότητας pellets (το πλέον βιομηχανοποιημένο προς το παρόν στερεό βιοκαύσιμο για αυτοματοποιημένη θέρμανση) που κυκλοφορούν στην Ελληνική αγορά.

  Μετά τιμής για την Optima - Stefanakis C. Bros Co.

  Γιώργος Κ. Στεφανάκης,
  M.Sc. Μηχανολόγος Μηχανικός, OSU /USA
  &
  Αντώνης Κ. Στεφανάκης,
  Διπλ. Χημικός Μηχανικός Ε.Μ.Π.
  Μ.Sc. Chem. Engng. & B.A., OSU & Stanford U./USA
  Toggle
 • Κατηγορία: ΤΑΒΕΡΝΕΣ
  ΑΜΠΕΛΑΚΙΑ - Λάρισα
  2495093130
  6945924149
  Στην κεντρική πλατεία αμπελακίων, η ταβέρνα ο Πλάτανος, στρώνει τα τραπεζάκια της. Όταν ο καιρός ευνοεί έξω, κάτω από τον μεγάλο πλάτανο, αλλιώς μέσα, στη θαλπωρή της ευρύχωρης αίθουσας. Στην κουζίνα οι προετοιμασίες αρχίζουν από νωρίς για το σερβίρισμα τιου πρωινού - το οποίο πολύ εκτιμούν φυσιολάτρες και περιπατητές λίγο πριν τις εξορμήσεις τους - με σπιτικές μαρμελάδες, ομελέτες από κότες "αλανιάρες" και καφεδάκι ελληνικό ψημένο στο μπρίκι.
  Τα μεσημέρια απολαυστικά, με κρασί παραγωγής των ιδιοκτητών και τσίπουρο από το δικό τους το καζάνι. Ζυμώνουν και ψωμί στον Πλάτανο και έτσι ο μεζές δεν χρειάζεται πολλά. Μια ντομάτα τριαντάφυλλο, δύο ελίτσες, και λίγο τυράκι, για να ανοίξη η όρεξη.
  Τα βράδια, που οι οικογένειες βγαίνουν μια βόλτα στην πλατεία, και οι επισκέπτες ψάχνουν για καλό φαγητό, τα ντόπια κρέατα μπαίνουν στην ψησταριά. Δοκιμάστε κλέφτικο στη γάστρα, ψητά στη σούβλα, κοκορέτσι, γίδα βραστή, τραχανά, φασολάδα,παραδοσιακές πίτες, λουκάνικα, γαλοτύρι και τη σπιτική μελιτζανοσαλάτα, με άρωμα μελιτζάνας ψημένης στα κάρβουνα.
  Φυσικά ο πολιτισμός των Αμπελακίων δεν εξαντλείται στο παϊδάκι και εκτός από το φαγητό υπάρχουν πανέμορφα σημεία για να επισκευθείτε. Περπατήστε στα σοκάκια, δείτε τα εκθέματα του λαογραφικού μουσείου και τα αρχοντικά και κάντε μια βόλτα στα μαγαζιά για ναψωνίσετε, από αντίκες μέχρι γλυκά του κουταλιού. Τα Αμπελάκια, φημίζονται επίσης για τη φιλοξενία τους την οποία δεν έχετε παρά να ανακαλύψετε.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΣΚΙΑΣΗΣ – ΤΕΝΤΕΣ – ΡΟΛΑ
  ΑΧΙΛΛΕΩΣ 5 - ΦΑΡΣΑΛΑ, ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ 80 - Λάρισα
  2491023685
  6948626510
  Τέντες - Μοκέτες - Χαλιά - Ταπετσαρίες τοίχου - Δάπεδα -Αντηλιακά στόρια - κουρτινοξυλα-κουνουπιερεs-

  ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΙΣ ΣΚΙΑΣΗΣ TEN-CATE-PARA-DICKSON-DAS-CALBARI-PROTECTION-SOMFY-ΒΡΑΧΙΩΝΕΣ-ΜΟΤΕΡ ΕΠΙΣΗΣ ΔΙΑΘΕΤΟΥΜΕ ΣΗΤΕΣ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΟΡΤΕΣ .ΔΑΠΕΔΑ LAMINATE ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΜΟΚΕΤΕΣΚΑΙ ΧΑΛΙΑ ΣΕ ΜΕΓΑΛΗ ΠΟΙΚΙΛΙΑ.

  ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΑΠΕΤΣΑΡΙΕΣ ΤΟΙΧΟΥ ΚΑΙ ΑΦΙΣΣΕΣ .ΣΕ ΟΛΑ ΜΑΣ ΤΑ ΕΙΔΗ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ.

  ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΕΙΤΕ ΚΑΙ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ THL.6948626510
  Toggle
 • Κατηγορία: ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΟΙ – ΔΙΑΤΡΟΦΟΛΟΓΟΙ
  ΡΟΥΣΒΕΛΤ 2 - Λάρισα
  2410258615
  6948552557
  Διατροφολόγος - Διαιτολόγος στη Λάρισα

  Παπαχρήστου Άννα
  Toggle
 • Κατηγορία: ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΕΣ ΕΜΠΟΡΙΟ – ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ – ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ
  ΦΑΡΜΑΚΙΔΟΥ 5 - Λάρισα
  2410250331
  6972554182, 6972444546
  Η εταιρία μας, δραστηριοποιείται στον κλάδο των ανελκυστήρων από το 1982. Ιδρυτής της Kondylopoulos Elevators, είναι ο Ευάγγελος Κονδυλόπουλος, ο οποίος με γνώμονα την προσωπική εργασία και τον επαγγελματισμό ξεκίνησε την πορεία του στον χώρο. Έπειτα από πολυετή πείρα στις εγκαταστάσεις και συντηρήσεις ανελκυστήρων το 2012 η εταιρία μας αλλάζει πορεία αφού πλέον σημαντικό ρόλο σε αυτή παίζει ο υιός του ιδρυτή της, ο Γεώργιος Κονδυλόπουλος, Διπλωματούχος Μηχανολόγος Μηχανικός Α.Π.Θ.

  Έπειτα από 35 χρόνια εργασιακής εμπειρίας,η εταιρία μας έχει εξελιχθεί σε μια δυναμική επιχείρηση η οποία δραστηριοποιείται στον τομέα της μελέτης, της εγκατάστασης, της συντήρησης και της αναβάθμισης ανελκυστήρων στην περιοχή της Θεσσαλίας.

  Οι υπηρεσίες και τα προϊόντα μας απευθύνονται σε ιδιώτες και επιχειρήσεις που επιθυμούν ποιότητα προϊόντων και υπηρεσιών.

  Η εταιρία μας διαθέτει από το 2013 πιστοποιημένο σύστημα διασφάλισης ποιότητας ISO 9001:2008 για τον σχεδιασμό , μελέτη και εγκατάσταση κάθε τύπου ανελκυστήρα όπως επίσης και για την συντήρηση – επισκευή & ανακατασκευή ανελκυστήρων.

  Διαθέτουμε σύγχρονο εξοπλισμό για οποιαδήποτε εργασία στον ανελκυστήρα με στόχο την άμεση εξυπηρέτηση και το βέλτιστο αποτέλεσμα.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΕΜΠΟΡΙΟ ΚΡΕΑΤΩΝ
  Λαμίας 183 - Φάρσαλα
  2491026501
 • Κατηγορία: ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ – SERVICE
  1ο Χλμ ΠΕΟ Λάρισας - Αθήνας - Λάρισα
  2410238790
  Γκαμζαρής Ιωάννης Α.
  Συνεργείο Αυτοκινήτων Λάρισα

  Το συνεργείο μας “Γκαμζαρής Ιωάννης Α.” ιδρύθηκε το 1968 και αποτελεί εξουσιοδοτημένο συνεργείο αυτοκινήτων mazda. Στεγάζεται σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις στο 1ο Χλμ Παλιάς Εθνικής Οδού Λάρισας Αθήνας στην Λάρισα και σας περιμένει να σας εξυπηρετήσει είτε διαθέτετε αυτοκίνητο mazda, είτε οποιαδήποτε άλλη μάρκα αυτοκινήτου.

  Χάρης την μακρόχρονη πορεία μας στον χώρο και το προσωπικό μας το οποίο διαθέτει την εμπειρία και τις απαραίτητες γνώσεις μέσω τον συνεχών επιμορφωτικών σεμιναρίων, μπορούμε να σας εξασφαλίσουμε την σωστή λειτουργία του Mazda αυτοκινήτου σας, αλλά και όλες τις μάρκες αυτοκινήτων.

  Τα τελευταίας τεχνολογίας μηχανήματα που διαθέτουμε, οι επίσημες προδιαγραφές που ακολουθούμε, τα γνήσια ανταλλακτικά που χρησιμοποιούμε και η τεχνογνωσία μας εγγυώνται την σωστή συντήρηση του αυτοκινήτου σας.

  Θέλουμε πάντα με κάθε πελάτη μας να χτίζουμε σχέσεις εμπιστοσύνης και για αυτό πριν από οποιαδήποτε εργασία σας ενημερώνουμε υπεύθυνα με απόλυτη συνέπεια και σεβασμό τόσο για τα τυχόν προβλήματα του αυτοκινήτου σας όσο και για το προβλεπόμενο κόστος.

  Αναλαμβάνουμε το service ή την επισκευή κάθε οχήματος και την μετατροπή του οχήματός σας σε υγραεριοκίνητο. Σε εμάς ακόμα θα βρείτε μία μεγάλη ποικιλία από ελαστικά, μεταχειρισμένα και καινούρια ανταλλακτικά καθώς και αξεσουάρ.

  Βασικότερος στόχος μας είναι να προσφέρουμε σε όλους τους πελάτες μας υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών στις πιο οικονομικές τιμές τις αγοράς.

  Επισκεφθείτε το συνεργείο αυτοκινήτων μας στην Λάρισα για το ετήσιο service και τον τεχνικό έλεγχο του αυτοκινήτου σας και επωφεληθείτε από τις χαμηλές τιμές μας και την άψογη εξυπηρέτησή μας.

  Γκαμζαρής Ιωάννης Α. | Συνεργείο Αυτοκινήτων

  1ο Χλμ ΠΕΟ Λάρισας - Αθήνας / Λάρισα

  Τηλ. 2410238790 Κιν. 6932487287

  Toggle
 • Κατηγορία: ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ
  Ζαβαλίδη 5, Ν. Πολιτεία - Λάρισα
  6932545011,2410626487
  Ρόιδων Γη

  100% Φυσικός Χυμός Ροδιού

  Η επιχείρησή μας Ρόιδων Γη αποτελεί μία οικογενειακή επιχείρηση η οποία εδώ και αρκετά χρόνια δραστηριοποιείται με αγάπη και μεράκι με την καλλιέργεια ροδιών. Το κτήμα μας βρίσκεται στα Καλογριανά Καρδίτσης και αποτελεί βιολογική καλλιέργεια ροδιών.

  Το ρόδι, αποτελεί σημαντικότατος και πασίγνωστος καρπός από την αρχαιότητα για τις εκπληκτικές ιατρικές ιδιότητες που διαθέτει, έτσι και εμείς θέλοντας να σας προσφέρουμε όλα τα οφέλη του ροδιού δημιουργούμε τον φρέσκο χυμό ροδιού “Ρόιδων Γη”.

  Η καλλιέργιά μας

  Η παραγωγή του χυμού γίνεται στο εργαστήριο μας το οποίο βρίσκεται σε πολύ μικρή απόσταση από το κτήμα και χρησιμοποιούμε ρόδια αποκλειστικά από τις δικές μας ροδιές, αποφεύγοντας άλλες συνεργασίες. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα ο χυμός μας να γίνεται από τα καλύτερα ρόδια των δέντρων μας και όχι από 3ης κατηγορίας ρόδια όπως συνηθίζεται από βιομηχανίες χυμοποίησης φρούτων.

  Σεβόμενοι τις φυσικές ευεργετικές ιδιότητες του ροδιού, την γεύση του και θέλοντας να σας προσφέρουμε ένα αγνό και θρεπτικό προϊόν, δεν χρησιμοποιούμε την παραμικρή θερμική επεξεργασία, ούτε συντηρητικά ή μέσα αραίωσης και δε χρησιμοποιούμε ολόκληρο το ρόδι με τη φλούδα για την παραγωγή του χυμού.

  Η μονάδα παραγωγής και εμφιάλωσης, είναι πιστοποιημένη και ελέγχεται καθημερινά για την ποιότητα των προϊόντων της.

  Ρόιδων Γη | 100% Φυσικός Χυμός Ροδιού

  Ζαβαλίδη 5, Ν. Πολιτεία | Λάρισα

  Τηλ. 2410626487 Κιν. 6932545011

  Toggle
 • Κατηγορία: ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ – ΔΙΕΡΜΗΝΕΙΑ
  ΣΟΛΩΜΟΥ ΔΙΟΝΥΣΙΟΥ 7 - Λάρισα
  2410531541
  EUROCENTER ΜΕΤΑΦΡΑΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΛΑΡΙΣΑ

  ΜΕΤΑΦΡΑΣΕΙΣ ΚΕΙΜΕΝΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ

  ΠΑΝΤΟΣ ΕΙΔΟΥΣ ΜΕΤΑΦΡΑΣΕΙΣ ΛΑΡΙΣΑ

  ΔΙΟΡΘΩΣΕΙΣ ΚΕΙΜΕΝΩΝ EUROCENTER ΛΑΡΙΣΑ

  ΜΕΤΑΦΡΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΕ ΠΟΛΛΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΩΣ

  Το μεταφραστικό κέντρο EUROCENTERεδρεύει στην ΛΑΡΙΣΑκαι δραστηριοποιείται στο χώρο μεταφράσεων παντός τύπου.

  Η εταιρεία μας διαθέτει έμπειρους μεταφραστές προκειμένου να εξυπηρετούν άμεσα και αποτελεσματικά ανάγκες πελατών τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.

  Οι μεταφραστές μας είναι πιστοποιημένοι επαγγελματίες.

  Παρέχουμε ταχύτατα άριστες υπηρεσίες και σε ανταγωνιστικές τιμές.

  Είμαστε σε θέση να ανταποκριθούμε με συνέπεια και υπευθυνότητα σε κάθε σας ζητούμενο.

  ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

  Μεταφραστικό κέντρο ΛΑΡΙΣΑ

  Μεταφράσεις ΛΑΡΙΣΑ

  Μεταπτυχιακές σπουδές στο εξωτερικό ΛΑΡΙΣΑ

  Μεταφράσεις κειμένων

  Μεταφράσεις κειμένων για πτυχιακά – μεταπτυχιακά - ιατρικά

  Τίτλοι σπουδών

  Πιστοποιητικά – βεβαιώσεις

  Πληροφορική

  Διορθώσεις κειμένων

  Τροποποιήσεις κειμένων εργασιών

  Αιτήσεις για σπουδές στο εξωτερικό

  Μεταφράσεις παντός τύπου από ΕΛΛΗΝΙΚΑ σε πολλές γλώσσες

  Μεταφράσεις παντός τύπου από ξένες γλώσσες στα ΕΛΛΗΝΙΚΑ

  Εγώ και οι συνεργάτες μου, θα κάνουμε το καλύτερο ώστε να σας παραδώσουμε ένα χρήσιμο υλικό μεταφρασμένο και διαμορφωμένο όπως σας εξυπηρετεί για να γίνει η εργασία σας αποδοτικότερη.

  Με εκτίμηση,

  Τουφεξής Αθανάσιος
  Toggle
 • Κατηγορία: ΩΤΟΡΙΝΟΛΑΡΥΓΓΟΛΟΓΟΙ
  ΚΟΥΜΑ 37 - Άγιος Κωνσταντίνος
  2411170197
  6945435962
  Ο Κηπουρός Α Κωνσταντίνος είναι ΩΡΛ - Ωτορινολαρυγγολόγος, χειρουργός κεφαλής και τραχήλου, που εξειδικεύτηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας και ακολούθησε το πλήρες πρόγραμμα της ΩΡΛ κλινικής, ενώ πλέον σαν ιδιώτης διατηρεί ιατρείο στο κέντρο της Λάρισας.

  Το σύγχρονα εξοπλισμένο ιατρείο παρέχει τη δυνατότητα διάγνωσης και θεραπείας κλασικών και σύγχρονων θεμάτων της ΩΡΛ ειδικότητας όπως: έλεγχος ακοής ενηλίκων - παίδων, ίλιγγος, αλλεργική ρινίτιδα, ρινικοί πολύποδες, ρινοκολπίτιδες και ροχαλητό, σκολίωση ρινικού διαφράγματος και σύνδρομο υπνικής άπνοιας παίδων - ενηλίκων.

  Επίσης, ειδικεύεται στις διαταραχές φώνησης και κατάποσης, στον πλήρη ενδοσκοπικό έλεγχο ανωτέρου αναπνευστικού, στις ΩΡΛ χειρουργικές επεμβάσεις παιδοωρλ: αδενοειδείς εκβλαστήσεις (κρεατάκια), αμυγδαλεκτομή, εκκριτική ωτίτιδα (σωληνίσκοι αερισμού) και σε μικροεπεμβάσεις προσώπου και τραχήλου (αφαίρεση μορφωμάτων).

  ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ :

  ΔΕΥΤΕΡΑ 09:00-14:00 18:00-21:00

  ΤΡΙΤΗ 09:00-14:00 ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΜΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ

  ΤΕΤΑΡΤΗ 09:00-14:00 18:00-21:00

  ΠΕΜΠΤΗ 09:00-14:00 ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΚΛΕΙΣΤΑ

  ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 09:00-14:00 18:00-21:00
  Toggle
 • Κατηγορία: ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ
  ΚΥΠΡΟΥ 70, ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ - Λάρισα
  2410510000
  6944240123
  Φαρμακείο Μπουλιμάρη Ευριδίκη - Στην κεντρική πλατεία της Λάρισας.

  Στο φαρμακείο μας θα βρείτε:

  Καλλυντικά, Φυτικά Καλλυντικά, Δερμοκαλλυντικά

  Περιποίηση Μαλλιών - Σώματος

  Βαφές Μαλλιών

  Προϊόντα Αδυνατίσματος

  Αντηλιακά

  Ανδρική Περιποίηση

  Συμπληρώματα Διατροφής, Βιταμίνες

  Στοματική Υγιεινή

  Βρεφική Φροντίδα και Διατροφή

  Ομοιοπαθητικά

  Πιεσόμετρα

  Σακχαρόμετρα

  Εργαστηριακά Σκευάσματα
  Toggle
 • Κατηγορία: ΚΤΕΟ – ΚΑΡΤΑ ΚΑΥΣΑΕΡΙΩΝ
  ΣΩΚΡΑΤΟΥΣ 134 - Λάρισα
  2410555887
  ΙΚΤΕΟ POLIS Λάρισα.

  Ιδιωτικό ΚΤΕΟ για τεχνικό έλεγχο οχημάτων.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΟΙ – ΟΡΘΟΔΟΝΤΙΚΟΙ
  ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ 2 - Λάρισα
  2414003861
  6979221864
  χειρουργος οδοντιατρος λαρισα, θεσσαλια - οδοντικα εμφυτευματα λαρισα, θεσσαλια

  προληπτικη οδοντιατρικη λαρισα, θεσσαλια - αισθητικη οδοντιατρικη λαρισα, θεσσαλια

  παιδοδοντια λαρισα, θεσσαλια - ενδοδοντια λαρισα, θεσσαλια- περιοδοντολογια

  Η χειρουργός οδοντίατρος στη Λάρισα, Κολώνα Χάιδω – Βασιλική, είναι Πτυχιούχος της Οδοντιατρικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

  Μετεκπαιδεύτηκε για ένα χρόνο στην Οδοντιατρική Σχολή του Εθνικού & Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών στα Οδοντικά Εμφυτεύματα (χειρουργικό & προσθετικό μέρος).

  Σε ένα υπερσύγχρονο ιατρείο με ότι πιο καινούριο σε θέματα οδοντιατρικής (για τη σωστή διάγνωση και την ολοκληρωμένη αντιμετώπιση κάθε προβλήματος), προσφέρει στους ασθενείς της, τις πλέον καινούριες μεθόδους και τεχνικές στην αισθητική των δοντιών, έχοντας σαν στόχο την ανώδυνη, γρήγορη, αποτελεσματική και οικονομική οδοντιατρική θεραπεία για όλες τις ηλικίες.

  Οι συνθήκες υγιεινής αποτελούν προτεραιότητα της και για αυτόν το σκοπό χρησιμοποιεί τα πιο σύγχρονα μέσα και τεχνικές αποστείρωσης των εργαλείων και απολύμανσης των χώρων.

  Βλέπει το πρόβλημα που σας απασχολεί τη δεδομένη στιγμή, ελέγχει και αξιολογεί τη γενική κατάσταση της στοματικής σας κοιλότητας και σας προτείνει το σχέδιο θεραπείας που αρμόζει στην κατάστασή σας.

  Αναλυτικά, η γιατρός παρέχει:

  Γενική Οδοντιατρική
  Αισθητική Οδοντιατρική
  Προσθετική δοντιών (Στεφάνων ολικές ή μερικές)
  Σύγχρονη αισθητική - θεραπευτική οδοντιατρική
  Ενδοδοντία (Απονεύρωση)
  Εμφυτεύματα
  Χειρουργική στόματος
  Κατασκευή ναρθήκων
  Προβλήματα περιοδοντολογίας
  Αποτρύγωση (καθαρισμός και θεραπεία ουλίτιδας)
  Αισθητικές αποκαταστάσεις
  Στεφάνες - Θήκες
  Ακρυλικές Όψεις
  Σύγχρονη αισθητική - θεραπευτική οδοντιατρική
  Σφραγίσματα - Λευκά Σφραγίσματα
  Λεύκανση δοντιών κ.α.

  Η εμπειρία και η επιστημονική της κατάρτηση, σας εγγυώνται ένα άψογο αποτέλεσμα.

  odontiatros larisa, thessalia, dentist larisa, dentists in larissa, dental clinic larisa, οδοντιατροι λαρισα, χειρουργος οδοντιατρος λαρισα, θεσσαλια, οδοντικα εμφυτευματα λαρισα, θεσσαλια, αισθητικη οδοντιατρικη λαρισα, θεσσαλια, παιδοδοντια λαρισα, θεσσαλια, ενδοδοντια λαρισα, θεσσαλια, ακινητη προσθετικη λαρισα, θεσσαλια, κινητη προσθετικη λαρισα, θεσσαλια, σφραγισματα δοντιων λαρισα, θεσσαλια, λευκανση δοντιων λαρισα, θεσσαλια, περιοδοντολογια λαρισα, θεσσαλια, ουλιτιδα λαρισα, θεσσαλια, θεραπεια ουλιτιδας λαρισα, θεσσαλια, προληπτικη οδοντιατρικη λαρισα, θεσσαλια, οδοντικη χειρουργικη λαρισα, θεσσαλια
  Toggle
 • Κατηγορία: ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ
  ΝΙΚΗΤΑΡΑ 19, ΓΙΑΝΝΟΥΛΗ - Λάρισας
  2410593704
  6938414168
  Τραχανάς Ανδρέας - Personal Trainer στη Γιαννούλη Λάρισας.

  Εξατομικευμένα προγράμματα εκγύμνασης για όλες τις ηλικίες.

  Personal Training

  Pilates

  Crossfit

  Taekwondo

  Βάρη
  Toggle
 • Κατηγορία: ΟΜΟΡΦΙΑ - ΦΡΟΝΤΙΔΑ
  ΚΥΠΡΟΥ 14 - Λάρισα
  2414001534
  Λεύκανση δοντιών, Λάρισα

  Υπηρεσίες Καλλωπισμού, Λάρισα

  Περιποίηση δοντιών, Λάρισα

  Ένα φωτεινό, λευκό χαμόγελο είναι σήμερα μια από τις πιο δημοφιλείς τάσεις και σίγουρα δεν θα περάσει απαρατήρητο. Εμείς στην SmileWorks θεωρούμε το κατάλευκο χαμόγελο, δικαίωμα όλων και για το λόγο αυτό, οι τιμές μας είναι προσαρμοσμένες έτσι ώστε να μπορεί ο καθένας να απολαμβάνει την λεύκανση δοντιών, χωρίς να ξοδεύει μια περιουσία. Ταυτόχρονα κοιτάμε πάντα να παρέχουμε την καλύτερη και ασφαλέστερη ποιότητα! Αναλόγως με το πακέτο που θα επιλέξετε, θα έχετε το πιο ονειρεμένο αποτέλεσμα άμεσα, γρήγορα και οικονομικά!
  Toggle
 • Κατηγορία: CATERING
  ΕΛΕΥΘΕΡΑΙ - Λάρισας
  2410592800
  6947615095
  Η επιχείρηση μας προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις για κάθε είδους κοινωνικές εκδηλώσεις. Έχοντας στην κατοχή της ένα ικανοποιητικό αριθμό αυτοκίνητων, ιδιόκτητες εγκαταστάσεις, πλούσιο εξοπλισμό εντελώς καινούριο καθώς και οι έμπειροι συνεργάτες μας, εγγυώνται ένα τέλειο αποτέλεσμα. Βρισκόμαστε δίπλα σας, σε ολόκληρη τη κεντρική Ελλάδα.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΞΥΛΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ
  8ο ΧΛΜ ΛΑΡΙΣΑΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ - Λάρισα
  2410811002
  6977872855
  ΒΙΟΤΕΧΝΙΑ ΦΕΡΕΤΡΩΝ _ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΕΛΕΤΩΝ

  Η εταιρία _ ΦΙΛΙΠΠΟΥ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΣ & ΣΙΑ Ο.Ε _ με έδρα της το 8ο χιλ. Λάρισας - Καρδίτσας, είναι μια κάθετα ολοκληρωμένη μονάδα, η οποία δραστηριοποιείται στον χώρο της κατασκευής φερέτρων και εξοπλισμού γραφείων τελετών.

  Τα φέρετρα κατασκευάζονται ολοκληρωτικά στις εγκαταστάσεις μας και η παραγωγική διαδικασία περιλαμβάνει από τον σχεδιασμό μέχρι και την συσκευασία και αποστολή τους στους συνεργάτες μας.

  Δουλεύουμε με σύγχρονα μηχανήματα και εξειδικευμένο προσωπικό, βελτιώνοντας συνεχώς τις υπηρεσίες μας, και φροντίζοντας οι πελάτες μας να έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν μέσα από μια μεγάλη γκάμα, σχεδίων, υλικών, χρωμάτων, αλλά και προϊόντων που αφορούν στον εξοπλισμό του γραφείου τελετών τους, ικανοποιώντας πλήρως κάθε απαίτηση.

  Σε μας θα βρείτε φέρετρα από MDF ή μασίφ ξύλο, σε ματ ή γυαλιστερό, φέρετρα πολυτελείας, οικονομικά φέρετρα, διακοσμημένα με σκαλίσματα ή μεταλλικά στοιχεία.

  Προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας σε όλο το νομό Θεσσαλίας, φροντίζοντας πάντα να εξελίσουμε τα προϊόντα μας, τις ιδέες μας κι έχοντας κύριο μελημά μας την ικανοποίηση των πελατών μας σε πλήρως ανταγωνιστικές τιμές!

  Ευχαριστούμε, για την εμπιστοσύνη που μας δείχνετε και για τις σχέσεις συνεργασίας, που έχουμε αναπτύξει όλα αυτά τα χρόνια!

  φερετρα λαρισα, θεσσαλια / φερετροποιια λαρισα, θεσσαλια / κατασκευη φερετρων λαρισα, θεσσαλια / βιοτεχνια φερετρων λαρισα, θεσσαλια / εξοπλισμος γραφειου τελετων λαρισα, θεσσαλια / φερετρα πολυτελειας λαρισα, θεσσαλια / οικονομικα λαρισα, θεσσαλια / φερετρα μασιφ λαρισα, θεσσαλια / φθηνα φερετρα λαρισα, θεσσαλια /
  Toggle
 • Κατηγορία: ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ
  ΑΝΘΙΜΟΥ ΓΑΖΗ 3 - Λάρισα
  2417703953
  6941552116
  Στο Ασφαλιστικό γραφείο της κα. Βαλακώστα Νικολέττας θα βρείτε αξιόπιστα προγράμματα ασφάλειας για κάθε είδους ανάγκη σας.

  Ασφάλειες φθηνές, αξιόπιστες, σε μεγάλες εταιρείες που πληρώνουν άμεσα και γρήγορα. Ασφάλιστρα που προσαρμόζονται στις ανάγκες σας. Η ασφαλιστική σύμβουλος Βαλακώστα Νικολέττα βρίσκει την ιδανική λύση για:

  Ασφάλειες αυτοκινήτων και μοτοσυκλετών

  Ασφάλειες ζωής

  Ασφάλειες πυρός

  Ασφάλειες επαγγελματικών χώρων

  Ασφάλειες κατοικιών

  Ασφάλειες μη επανδρωμένων οχημάτων (Drones)
  Toggle
 • Κατηγορία: ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ
  ΚΑΡΑΘΑΝΟΥ 64 - Λάρισα
  2410256778,2410254432
  ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ _ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ _ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ _ VHF UHF
  ΣΕΡΒΙΣ _ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ _ ΠΩΛΗΣΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΣΥΣΚΕΥΩΝ _ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ

  Η εταιρία του Αντώνη Σαλτζή, με έδρα της τη Λάρισα Καραθάνου 64, δραστηριοποιείται εδώ και χρόνια στο χώρο επιδιώκοντας πάντα το καλύτερο για τους πελάτες της, αναπτύσοντας αξιόπιστες συνεργασίες και πελατειακές σχέσεις ετών.

  Παρέχουμε σε σας
  Δορυφορικά συστήματα και συστήματα ασφαλείας που ανταποκρίνονται ακόμη και στις υψηλότερες απαιτήσεις, συστήματα τηλεπικοινωνιών VHF και UHF , συστήματα αυτοματισμού, εξοπλισμούς και προϊόντα τελευταίας τεχνολογίας, ανταλλακτικά προϊόντα επώνυμων εταιριών της ελλάδας και του εξωτερικού.

  Αναλαμβάνουμε και Παρέχουμε σε σας
  Εγκατάσταση, τοποθέτηση, συντήρηση συστημάτων
  Το σέρβις και την επισκευή ηλεκτρονικών συσκευών
  Την πώληση ηλεκτρονικών συσκευών και ανταλλακτικών που εγγυώνται ένα άψογο λειτουργικό αποτέλεσμα που αφορά στον ιδιωτικό ή επαγγελματικό σας χώρο.

  Στόχος και φιλοσοφία μας, πιστοποιημένα επώνυμα προϊόντα υψηλών προδιαγραφών,πιστοποιημένα υλικά φιλικά προς το περιβάλλον, καινοτόμες ιδέες και λύσεις,ολοκληρωμένες προτάσεις μελέτης και εγκατάστασης, υψηλής ποιότητας κατασκευές, εξειδικευμένες και υποστηρικτικές, στις πιο προσιτές τιμές!!

  Η προσπάθεια μας να εξελισσόμαστε και να τελειοποιούμε τις υπηρεσίες μας, μας ανέδειξε σε μια από τις καλύτερες και τις πιο αξιόπιστες εταιρίες του χώρου.

  δορυφορικα συστηματα λαρισα, θεσσαλια

  συστηματα ασφαλειας λαρισα, θεσσαλια

  συστηματα τηλεπικοινωνιων λαρισα, θεσσαλια

  εγκατασταση συντηρηση συστηματων ασφαλειας λαρισα, θεσσαλια

  τοποθετηση δορυφορικων συστηματων λαρισα, θεσσαλια

  πωληση ηλεκτρονικων ανταλλακτικων λαρισα, θεσσαλια

  ηλεκτρονικα ανταλλακτικα λαρισα, θεσσαλια

  σερβις ηλεκτρονικων συσκευων λαρισα, θεσσαλια

  καμερες λαρισα, θεσσαλια

  κεραιες λαρισα, θεσσαλια

  συναγερμοι λαρισα, θεσσαλια

  τοποθετηση καμερων ασφαλειας λαρισα, θεσσαλια

  VHF λαρισα, θεσσαλια

  UHF λαρισα, θεσσαλια
  Toggle
 • Κατηγορία: ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ - ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ
  2ο ΧΛΜ ΠΕΟ ΛΑΡΙΣΑΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ - Λάρισα
  2410239600
  6937078400
  Η ΠΑΤΕΡΑΣ Α.Ε. δραστηριοποιείται στο χώρο των ανταλλακτικών αυτοκινήτων από το 1998 και αντιπροσωπεύει τους κορυφαίους κατασκευαστές ανταλλακτικών.

  Κύρια δραστηριότητα της εταιρείας είναι το εμπόριο των ανταλλακτικών. Το πλήρως καταρτισμένο προσωπικό μας φροντίζει να ενημερώνει και να προτείνει τις κατάλληλες λύσεις, πάνω στις ανάγκες και απαιτήσεις του πελάτη. Επίσης η πολύχρονη πείρα μας, δίνει τη δυνατότητα να έχετε από την ΠΑΤΕΡΑΣ Α.Ε. εγγυημένες λύσεις σε οποιοδήποτε πρόβλημα παρουσιαστεί στο αυτοκίνητό σας και ειδικότερα για τη βελτίωση της ανάρτησης και φρένων, τα οποία συμβάλουν στην ασφάλεια των επιβατών.

  Η άριστη εξυπηρέτηση, οι συμφέρουσες τιμές και η άμεση παράδοση των εμπορευμάτων, είναι οι βασικοί πυλώνες της ΠΑΤΕΡΑΣ Α.Ε.

  Η έδρα της εταιρείας βρίσκεται στην πόλη της Λάρισας, σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις 1.800 τ.μ. με εύκολη πρόσβαση και άνετο χώρο στάθμευσης.

  Είμαστε στη διάθεσή σας να μας τηλεφωνήσετε για οποιαδήποτε ερώτηση. Με χαρά, θα σας βοηθήσουμε για να ενημερωθείτε για την οποιαδήποτε βελτίωση θέλετε να πραγματοποιήσετε στο αυτοκίνητό σας και όχι μόνο!
  Toggle
 • Κατηγορία: ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΟΙ – ΟΡΘΟΔΟΝΤΙΚΟΙ
  ΑΣΚΛΗΠΙΟΥ 21 - Λάρισα
  2410533198
  6936529250
  Υποκατάστημα: Αχιλλέως 8, Φάρσαλα. Τηλ. 2491028003

  Ειδικός Ορθοδοντικός - Εξειδικευθείς στο C.W.R.U.

  Άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό

  Ιατρικά μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας

  Σύγχρονες τεχνικές αποστείρωσης

  Τα ιατρεία μας βρίσκονται σε πλήρως ανακαινισμένους χώρους, οι οποίοι σχεδιάστηκαν ώστε να είναι ευχάριστοι στους ασθενείς και παράλληλα λειτουργικοί. Το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό μας, με μακροχρόνια εμπειρία, εγγυάται την καλύτερη δυνατή περίθαλψή σας.

  Οι συνθήκες υγιεινής αποτελούν προτεραιότητα μας και για αυτόν το σκοπό χρησιμοποιούμε τα πιο σύγχρονα μέσα και τεχνικές αποστείρωσης των εργαλείων και απολύμανσης των χώρων. Με τη βοήθεια πλήρους φωτογραφικού αρχείου και επίδειξης ήδη θεραπευμένων περιστατικών, θα ενημερωθείτε λεπτομερώς για την ορθοδοντική θεραπεία που θα σας προτείνουμε.

  Με την βοήθεια σύγχρονου διαγνωστικού ψηφιακού ορθοπαντομογράφου θα έχετε μια άμεση εκτίμηση της κατάστασης του οδοντικού σας φραγμού και θα κατανοήσετε το προτεινόμενο σχέδιο θεραπείας.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΡΑΠΤΙΚΗ - ΕΙΔΗ ΡΑΠΤΙΚΗΣ
  ΣΤΡΑΤΗΓΟΥ ΤΟΤΣΙΟΥ 1 - Τύρναβος
  6980349270
  Είδη χειροτεχνίας

  Είδη ραπτικής & κεντήματος

  Επιδιορθώσεις ρούχων

  Σεμινάρια ντεκουπάζ, λασε, πλέξιμο

  Toggle
 • Κατηγορία: ΕΝΔΥΜΑΤΑ
  ΠΑΝΑΓΟΥΛΗ 10 - Λάρισα
  2413013553
  6944396822
  Βιοτεχνία ενδυμάτων στη Λάρισα. Πώληση λιανική - χονδρική.

  Ανδρικά ενδύματα Λάρισα

  Γυναικέια ενδύματα Λάρισα

  ΠΛΕΚΤΑ ΛΑΡΙΣΑ

  Λιανική - Χονδρική πώληση ενδυμάτων Λάρισα
  Toggle
προηγούμενη 1 από 35 επόμενη
Διαφημιστείτε εδώ