noscript image for google
 • Κατηγορία: ΤΑΠΗΤΟΚΑΘΑΡΙΣΤΗΡΙΑ
  ΚΙΟΥΤΑΧΕΙΑΣ 20 - Αιγάλεω
  2105690553,2105442115,2105442151,2102470095,2108143250
  6974740481
  Τα ταπητοκαθαριστήρια Lifeclean με πείρα 25 ετών στο χώρο των καθαρισμών και φύλαξης χαλιών-μοκετών, προσφέρουν ολοκληρωμένες λύσεις για κάθε πρόβλημα καθαρισμού στο σπίτι και στον εργασιακό χώρο.
  Το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό μας καθώς και το υπερσύγχρονα μηχανήματα εγγυώνται τον τέλειο και βαθύ καθαρισμό με το χαμηλότερο δυνατό κόστος.

  Με σεβασμό στην περιουσία σας και με συνέπεια σε αυτό που κάνουμε σας υποσχόμαστε ότι θα συνεχίσουμε να βελτιώνουμε συνεχώς την ποιότητα των υπηρεσιών που προσφέρουμε.

  Υπηρεσίες:
  - Παραλαβή και παράδοση
  - Καθαρισμός και φύλαξη χαλιών
  - Βιοκαθαρισμός σαλονιών
  - Βιοκαθαρισμός στρωμάτων
  - Βιοκαθαρισμός μοκετών και χαλιών
  - Εξειδικευμένοι καθαρισμοί
  Toggle
 • Κατηγορία: ΤΑΠΗΤΟΚΑΘΑΡΙΣΤΗΡΙΑ
  ΚΟΛΙΑΤΣΟΥ 58 - Κόρινθος
  2741029512
  6945886662
  ταπητοκαθαριστηρια κορινθος, κορινθια, πελοποννησος

  καθαρισμος ταπητων κορινθος, κορινθια, πελοποννησος

  καθαρισμος χαλιων κορινθος, κορινθια, πελοποννησος

  καθαρισμος μοκετων κορινθος, κορινθια, πελοποννησος

  φυλαξη χαλιων κορινθος, κορινθια, πελοποννησος

  στεγνοκαθαριστηρια κορινθος, κορινθια, πελοποννησος

  καθαρισμος ρουχων κορινθος, κορινθια, πελοποννησος

  στεγνωμα ρουχων κορινθος, κορινθια, πελοποννησος

  σιδερωμα ρουχων κορινθος, κορινθια, πελοποννησος

  βαφεια κορινθος, κορινθια, πελοποννησος

  βαφεια ρουχων κορινθος, κορινθια, πελοποννησος

  βαφες υφασματων κορινθος, κορινθια, πελοποννησος

  αλλαγη χρωματος σε υφασμα κορινθος, κορινθια, πελοποννησος

  Η εταιρία Ταπητοκαθαριστήρια - Στεγνοκαθαριστήρια Κριτσέλας, με έδρα τους την Κόρινθο - Κολιάτσου 58, δραστηριοποιούνται εδώ και χρόνια στο χώρο, συνιστώντας ένα από τα πιο σύγχρονα και προηγμένα καθαριστήρια στην Κόρινθο.
  Η εμπειρία μας, η τεχνογνωσία μας, τα σύγχρονα μηχανήματα που διαθέτουμε, σε συνδυασμό με την χρήση εγγυημένων καθαριστικών προϊόντων, διασφαλίζουν στους πελάτες μας μια μεγάλη γκάμα υψηλών υπηρεσιών για τον καθαρισμό και την περιποίηση όλων των ειδών ιματισμού σας.
  Αναλαμβάνουμε να καθαρίσουμε και να φροντίσουμε εκτός από τα ρούχα σας και τον ιματισμό της οικίας σας ( παπλώματα, κουβέρτες, ταπετσαρίες σαλονιών, κ.λ.π) επιτυγχάνοντας αντιμικροβιακή προστασία και ακαρεοκτονία.

  Θέλοντας να καλύψουμε όλες τις ανάγκες καθαρισμού που απαιτεί ένα σύγχρονο νοικοκυριό, αναλαμβάνουμε τον επαγγελματικό καθαρισμό των χαλιών και των μοκετών σας, τη φύλαξή τους καθώς και την παραλαβή - παράδοση απευθείας από τον χώρο σας.
  Διατηρώντας αναλλοίωτη την ποιότητα των καθαρισμών μας, συνεχίζουμε στοχεύοντας πάντα στη διατήρηση της κορυφαίας εξυπηρέτησης των πελατών μας, εξασφαλίζοντας το καλύτερο αποτέλεσμα, στις πιο χαμηλές τιμές της αγοράς!

  Toggle
 • Κατηγορία: ΤΑΠΗΤΟΚΑΘΑΡΙΣΤΗΡΙΑ
  ΦΑΛΑΝΗ - Λάρισα
  2410941042
  Ταπητοκαθαριστήριο, Λάρισα.

  Φύλαξη χαλιών

  Καθαριστήριο

  Φύλαξη χαλιών - μοκετών

  Καλώς Ορίσατε στα Ταπητοκαθαριστήρια Ντανίκα.

  Από το 1993 μέχρι σήμερα δίπλα σας, το όνομα των Ταπητοκαθαριστηρίων Ντανίκα, είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με την παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών στον τομέα καθαρισμού, γιατί γνωρίζουμε πως να φροντίσουμε τα πολύτιμά σας χαλιά.

  Το μέλλημα του καθαρισμού δεν είναι εύκολη υπόθεση. Ανταποκρινόμενοι στις απαιτήσεις της εποχής, διατηρούμε ένα υπερσύγχρονο κέντρο φροντίδας και φύλαξης ταπήτων 3000τ.μ. στο 7ο χλμ. Λάρισας – Φαλάνης, δίνοντας πρωταρχική σημασία στην Ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών, αλλά και στη δική σας εξυπηρέτηση.

  Έτσι, συνεχίζοντας σε επενδύσεις σύγχρονου μηχανολογικού εξοπλισμού, εφαρμόζοντας πιστοποιημένα καθαριστικά νέας γενιάς και με τη βοήθεια εξειδικευμένου προσωπικού, τα Ταπητοκαθαριστήρια Ντανίκα καλύπτουν τις υψηλότερες προδιαγραφές ποιότητας και σεβασμού προς τον άνθρωπο και το περιβάλλον.

  Από πλευράς μας, σας υποσχόμαστε ότι θα συνεχίσουμε με υψηλό αίσθημα ευθύνης και επαγγελματισμού να παρέχουμε σύγχρονες υπηρεσίες που στοχεύουν στην καλύτερη εξυπηρέτησή σας.

  Ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη!
  Toggle
 • Κατηγορία: ΤΑΠΗΤΟΚΑΘΑΡΙΣΤΗΡΙΑ
  ΣΥΜΜΑΧΙΚΗ ΟΔΟΣ - ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟ - Θεσσαλονίκη
  2310783225
  6932240736
  Γαλουχημένοι στο συγκεκριμένο επάγγελμα επί σειρά 30 ετών και εφοδιασμένοι με μηχανήματα πλύσης σύγχρονης τεχνολογίας, είμαστε σε θέση να σας εγγυηθούμε επαγγελματισμό και επιμέλεια στην πλύση των χαλιών σας.

  Είμαστε ειδικοί στο πρώτο πλύσιμο χειροποίητου χαλιού μετά την έξοδό του από τον αργαλειό!

  Πλύσιμο – καθάρισμα – επιδιόρθωση

  Χειροποίητων χαλιών

  Χαλιών μηχανής

  Μοκετών

  Φύλαξη χαλιών στο χώρο μας

  Παρέχεται ασφάλεια φύλαξης

  Εξυπηρετούμε ιδιωτικούς και επαγγελματικούς χώρους

  Toggle
 • Κατηγορία: ΤΑΠΗΤΟΚΑΘΑΡΙΣΤΗΡΙΑ
  ΚΩΣΤΕΡΑ - Νάξος
  2285023864
  6988669269
  THE CLEANERSTEAM _ ΝΑΞΟΣ ΚΥΚΛΑΔΕΣ _ ΒΙΟ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΙΧΑΛΙΩΝ, ΣΑΛΟΝΙΩΝ, ΣΤΡΩΜΑΤΩΝ, ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ.

  Σε έναν σύγχρονα δομημένο χώρο, στην Κωστέρα της Νάξου, εξοπλισμένο με μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας, αναλαμβάνουμε με απόλυτη ασφάλεια και υπευθυνότητα το πλύσιμο και τη φύλαξη των χαλιών σας, σε ειδικό χώρο με ιδανικές συνθήκες θερμοκρασίας, υγρασίας και αέρα, όλο το χρόνο.
  Επίσης αναλαμβάνουμε την αντικατάσταση σε φθαρμένα ρέλια και κρόσσια, τη συντήρηση και την επισκευή των χαλιών σας, μηχανής και χειροποίητων, με τέτοιες καινοτομίες σε όλα τα στάδια του service (από την παραλαβή χαλιών από το χώρο του πελάτη, μέχρι και την τελική παράδοση στο χώρο του), που μας διαφοροποιούν από κάθε άλλη εταιρία του χώρου.

  Οι έμπειροι και εξειδικευμένοι συνεργάτες της Cleanersteam, διαθέτοντας την απαιτούμενη τεχνογνωσία και εμπειρία αναλαμβάνουν και παρέχουν σε σας

  Οικολογικό καθαρισμό των στρωμάτων σας από τα ακάρεα, εξασφαλίζοντας σε σας ένα υγιεινό και πεντακάθαρο στρώμα.

  Οικολογικό καθαρισμό των επίπλων σας (καναπέδες, πολυθρόνες, καρέκλες) σε βάθος και με απόλυτη ασφάλεια, από λεκέδες και σκόνη, απαλλασοντάς τα από μικροοργανισμούς και ακάρεα που είναι υπεύθυνα για την πρόκληση διάφορων επικίνδυνων αλλεργιών.

  Επιτόπιο καθαρισμό και απολύμανση χαλιών και μοκετών (από τοίχο σε τοίχο) βιολογικά και σε βάθος με μηχανές injection - extraction. Μια υπηρεσία που προσφέρεται για οικιακούς ή επαγγελματικούς χώρους, σε ελάχιστο χρόνο.

  Βιολογικό καθαρισμό του εσωτερικού του αυτοκινήτου σας, ο οποίος περιλαμβάνει πλύση και απόπλυση όλων των μερών του, απομάκρυνση και των πιο δύσκολων λεκέδων, γυάλισμα, κέρωμα και απολύμανση ολόκληρης της καμπίνας.

  Εχουμε την δυνατότητα σε όλες τις υπηρεσίες μας να χρησιμοποιήσουμε βιολογικά και υποαλλεργικά πιστοποιημένα καθαριστικά, ελληνικών και ξένων εταιριών, προστατεύοντας εσάς και το περιβάλλον.

  Φιλοσοφία μας να παρέχουμε στους πελάτες μας ποιότητα ζωής, μέσα από διαδικασίες συνεχούς ενημέρωσης και ολοκληρωμένων υπηρεσίων για έναν απόλυτα καθαρό και υγιεινό χώρο.

  ταπητοκαθαριστηρια ναξος κυκλαδες

  οικολογικος καθαρισμος χαλιων ναξος κυκλαδες

  οικολογικος καθαρισμος στρωματων ναξος κυκλαδες

  οικολογικος καθαρισμος στρωματων απο ακαρεα ναξος κυκλαδες

  οικολογικος καθαρισμος σαλονιων ναξος κυκλαδες

  βιολογικος καθαρισμος αυτοκινητων ναξος κυκλαδες

  καθαρισμοι σκαφων ναξος κυκλαδες
  Toggle
 • Κατηγορία: ΤΑΠΗΤΟΚΑΘΑΡΙΣΤΗΡΙΑ
  ΑΜΥΓΔΑΛΕΩΝΑΣ - Καβάλα
  2510391790,2510246210
  Ταπητοκαθαριστήριο Καβάλα, καθαρισμός χειροποίητων χαλιών Καβάλα, καθαρισμός κουβερτών και παπλωμάτων Καβάλα, καθαρισμός σαλονιών, καθαρισμός μοκετών Καβάλα.

  Το ταπητοκαθαριστήριο του κ. Γερακίδη Γιώργου που έχει ως έδρα την Καβάλα, φροντίζει και καθαρίζει τα χαλιά σας εδώ και 30 χρόνια, προσφέροντας άψογο αποτέλεσμα που σέβεται, εμπιστεύεται και εξυπηρετεί τις ανάγκες του κάθε πελάτη του.

  Σήμερα η οικογενειακή επιχείρηση του κ. Γιώργου στην Καβάλα, αναλαμβάνει παροχή υπηρεσιών υψηλού επιπέδου στο βιολογικό καθαρισμό, φιλικά υλικά προς το περιβάλλον για τον άνθρωπο,

  σε χειροποίητα και μεταξωτά χαλιά

  σε κουβέρτες και παπλώματα

  σε μοκέτες και φλοκάτες

  σε χειροποίητα και μοντέρνα σαλόνια

  που συνεχώς ενημερώνεται για τις εξελίξεις του χώρου του.

  Ο κ. Γιώργος προστατεύει και διαφυλάσσει σε ειδικούς χώρους τα χαλιά σας, χειμώνα - καλοκαίρι, κάνει διανομή κατ'οίκον, ακόμη και σε επαγγελματικούς χώρους, σε μοναδικές χαμηλές τιμές.

  Με εκτίμηση,

  ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΕΡΑΚΙΔΗΣ
  Toggle
 • Κατηγορία: ΤΑΠΗΤΟΚΑΘΑΡΙΣΤΗΡΙΑ
  ΦΙΛΟΘΕΗΣ 17 - Νέο Ηράκλειο
  2106626912
  Ταπητοκαθαριστήριο, Νέο Ηράκλειο.

  Φύλαξη χαλιών, καθαρισμός χαλιών, καθαρισμός μοκετών, καθαρισμός παπλωμάτων, καθαρισμός κουβερτών.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΤΑΠΗΤΟΚΑΘΑΡΙΣΤΗΡΙΑ
  ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - Θεσσαλονίκη
  2392062330
  6973491272, 6974412789
  ΠΛΥΝΤΗΡΙΑ ΧΑΛΙΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

  ΠΛΥΝΤΗΡΙΑ ΤΑΠΗΤΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

  ΤΑΠΗΤΟΚΑΘΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΠΛΑΓΙΑΡΙ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

  Τα ΠΛΥΝΤΗΡΙΑ ΧΑΛΙΩΝ ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ είνια κοντά σας πάνω από 40 χρόνια με έδρα το Πλιαγάρι Θεσσαλονική, εξυπηρετούμε όλο το νομό Θεσσαλονίκης και τη Χαλκιδική.

  Τα ΠΛΥΝΤΗΡΙΑ ΧΑΛΙΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ προσφέρουν ποικίλες υπηρεσίες

  καθαρισμός χαλιών Θεσσαλονίκη

  καθαρισμός ταπήτων Θεσσαλονίκη

  καθαρισμός ολόμαλλων χαλιών Θεσσαλονίκη

  καθαρισμός χειροποίητων χαλιών Θεσσαλονίκη

  καθαρισμός φλοκατών Θεσσαλονίκη

  Η υψηλή τεχνολογία μας σε σχέση με το έμπειρο προσωπικό εγγυάται την τέλεια ποιότητα,το άψογο αποτέλεσμα και την άμεση εξυπηρέτηση για τα δικά σας ανεκτίμητα αντικείμενα.

  Τα ΠΛΥΝΤΗΡΙΑ ΧΑΛΙΩΝ ασχολούνται με τη τόνωση των ινών του χαλιού, την επαναφορά στην αρχική κατάσταση στα κρόσσια, την ανανέωση των χρωμάτων,το χτένισμα του πέλους του χαλιού σας. Πάντα με σεβασμό στο πελάτη κανονίζουμε το χρόνο παραλαβής και παράδοσης σύμφωνα με το δικό σας χρόνο εξυπηρετώνας την κάθε σας ανάγκη. Δωρεάν παραλαβή και παράδοση.

  Με ένα σας τηλεφώνημα τα ΠΛΥΝΤΗΡΙΑ ΧΑΛΙΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ είναι κοντά σας για να σας συμβουλεύσουν και να δώσουν λύση για κάθε είδους πρόβλημα.

  plintiria xalion Thessaloniki,plintiria tapiton Thessaloniki,tapitikatharistiria Thessaloniki

  Όλο το χρόνο δίπλα σας!!!!!
  Toggle
 • Κατηγορία: ΤΑΠΗΤΟΚΑΘΑΡΙΣΤΗΡΙΑ
  ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ 2 - ΠΑΡΑΛΙΑ ΒΕΡΓΑΣ - Καλαμάτα
  2721041137
  6936806407
  HOME FRESH CENTER

  Σύγχρονο κέντρο υπηρεσιών, προϊόντων και συσκευών υψηλού καθαρισμού και ολοκληρωμένης φροντίδας χαλιών, σαλονιών, στρωμάτων και ευαίσθητων καλυμμάτων.

  Τώρα παίρνεις καθαρό αέρα μέσα στο σπίτι σου!!!

  Τα ταπητοκαθαριστήρια στην Καλαμάτα Μεσσηνίας ΧΟΧΟΛΗΣ ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ HOME FRESH CENTER, παρέχουν οικονομία και ποιότητα, με εγγύηση σε καθαρισμό, συντήρηση, επιδιόρθωση και φύλαξη χαλιών και μοκετών στην Καλαμάτα Μεσσηνίας.

  Διακρίνονται στην τοπική αγορά της Καλαμάτας ύστερα από μία πολυετή επιτυχημένη πορεία στο χώρο, για την συνέπεια την υπευθυνότητα και τις προσιτές τιμές. Μπορούμε να καλύψουμε τις ανάγκες των πελατών μας, είτε είναι ιδιώτες είτε επαγγελματίες.

  Τα ταπητοκαθαριστήρια - καθαριστήρια ΧΟΧΟΛΗΣ ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ στην Καλαμάτα Μεσσηνίας αναλαμβάνουν όλες τις υπηρεσίες.

  Καθαρισμός και πλύσιμο χαλιών και μοκετών στην Καλαμάτα.

  Καθαρισμοι σαλονιών, καθισμάτων, αντιμικροβιακή εργασία Καλαματα Μεσσηνια

  Φύλαξη χαλιών,και συντήρηση και επιδιόρθωση των χειροποίητων χαλιών σας στην Καλαματα

  Αλλαγή ρελιών και κρόσια, αλλαγή φόδρας χαλιών, πλαστικοποιησεις χαλιων, μοκετων, ρελιασμα, ειδικές επεξεργασίες χαλιών και μοκετών

  Συντήρηση και Αναζωογόνηση χρωμάτων

  Επαναφορά της ίνας από αναστροφή του πέλους

  Επαναφορά των χρωμάτων σε ξεβαμμένα, ξεθωριασμένα ή κιτρινιασμένα χαλιά

  Απομάκρυνση περιττού χνουδιού

  Επιδιορθώσεις από καταστροφές σε χαλιά Καλαματα

  Κολλάρισμα και πλαστικοποίηση

  Βιολογικοί καθαρισμοί στρωμάτων Καλαμάτα

  Τα χαλιά, οι μοκέτες και οι τάπητες καθαρίζονται σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο εξοπλισμένο με τα αρτιότερα μηχανήματα καθαρισμού.

  Εφαρμόζονται μέθοδοι ασφαλούς απολύμανσης – Στεγνωνουν σε ειδικούς χώρους χωρίς ήλιο και ατμοσφαιρική ρύπανση.

  Φυλάσσονται συσκευασμένα στα ράφια μας προφυλαγμένα από την υγρασία το φως του ήλιου την σκόνη για όσο χρονικό διάστημα επιθυμείτε.

  Επιστρέφονται στο σπίτι σας καθαρά και απαλλαγμένα από βρωμιές, σκόνες, βακτήρια και ακάρεα. Παραλαβή και παράδοση στο χώρο σας.

  Ακόμη τά ταπητοκαθαριστήρια στην Καλαμάτα του Χοχολη αναλαμβάνουν και:

  Καθαρισμους λευκών ειδών (κουβερτες, παπλωματα) και σε όλη την Μεσσηνία άλλα και

  Καθαρισμους και συντήρηση χαλιών και μοκετών ακόμα και στον χώρο σας (ερχόμαστε σε ολη τη Καλαμάτα).

  Στεγνός καθαρισμός ιματισμού και αντιμετώπιση λεκέδων με οικολογικά καθαριστικά σεβόμενοι το περιβάλλον.

  Με εφόδια τις υψηλής τεχνολογίας υποδομές μας και το έμπειρο εξειδικευμένο προσωπικό, μπορούμε να εγγυηθούμε στους πελάτες μας υπηρεσίες με υψηλό επίπεδο ποιότητας, ασφάλειας και αποτελεσματικότητας.

  Δραστηριοποιούμαστε σε ολο το νομο Μεσσηνιας στην Καλαματα και περιχωρα.

  Προσφέρουμε δωρεάν παραλαβή και παράδοση στο χώρο που εσείς θα ζητήσετε. Είμαστε πάντα διαθέσιμοι να απαντήσουμε σε κάθε ερώτηση σας.

  Εγγυούμαστε τον καθαρισμό, την διατήρηση της λάμψης των χρωμάτων και την ασφαλή φύλαξη και μεταφορά των χαλιών σας.

  ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΕΙΧΝΕΤΕ.

  Με εκτίμηση

  ΧΟΧΟΛΗΣ ΑΡΗΣ

  Καθαρισμοι χαλιων Καλαματα

  Απολύμανση χαλιών μοκετων ταπητων Καλαμάτα

  Ρελιασμα χαλιων ταπητων μοκετων Καλαματα

  Ταπητοκαθαριστηρια Καλαματα

  Ταπητοκαθαριστηρια Μεσσηνια

  Καθαριστηρια χαλιων Καλαματα Μεσσηνια

  Φυλαξη χαλιων Καλαματα Φυλαξη μοκετων ταπητων Καλαματα Μεσσηνιας

  Καθαρισμος χαλιων Καλαματα

  Επιδιορθωσεις χαλιων Καλαματα επιδιορθωσεις μοκετων ταπητων Καλαματα Μεσσηνιας

  Βιολογικος καθαρισμος βιολογικοι καθαρισμοι σαλονιων Καλαματα

  Βιολογικοι καθαρισμοι αυτοκινητων Καλαματα

  Toggle
 • Κατηγορία: ΤΑΠΗΤΟΚΑΘΑΡΙΣΤΗΡΙΑ
  2ο ΧΛΜ ΘΗΒΩΝ ΧΑΛΚΙΔΑΣ - ΑΓΙΟΙ ΘΕΟΔΩΡΟΙ - Θήβα
  2262025452
  6979043394
  ΓΕΡΟΓΙΑΝΝΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ

  Η ΛΑΜΨΗ ΘΗΒΑ ΛΕΙΒΑΔΙΑ ΒΟΙΩΤΙΑ

  ΤΑΠΗΤΟΚΑΘΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΘΗΒΑ ΛΕΙΒΑΔΙΑ ΒΟΙΩΤΙΑ

  ΚΑΘΑΡΙΣΜΑ ΧΑΛΙΩΝ ΤΑΠΗΤΩΝ ΜΟΚΕΤΩΝ ΘΗΒΑ ΛΕΙΒΑΔΙΑ ΒΟΙΩΤΙΑ

  ΦΥΛΑΞΗ ΧΑΛΙΩΝ ΘΗΒΑ ΛΕΙΒΑΔΙΑ ΒΟΙΩΤΙΑ

  ΕΠΙΔΙΟΡΘΩΣΕΙΣ ΧΑΛΙΩΝ ΜΟΚΕΤΩΝ ΤΑΠΗΤΩΝ ΘΗΒΑ ΛΕΙΒΑΔΙΑ ΒΟΙΩΤΙΑ

  ΠΛΥΣΙΜΟ ΚΟΥΒΕΡΤΩΝ ΠΑΛΩΜΑΤΩΝ ΘΗΒΑ ΛΕΙΒΑΔΙΑ ΒΟΙΩΤΙΑ

  ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΣΑΛΟΝΙΩΝ ΘΗΒΑ ΛΕΙΒΑΔΙΑ ΒΟΙΩΤΙΑ

  Τα ταπητοκαθαριστήρια ΓΕΡΟΓΙΑΝΝΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ Η ΛΑΜΨΗ, παρέχουν οικονομία και ποιότητα, με εγγύηση σε καθαρισμό, συντήρηση, επιδιόρθωση και φύλαξη χαλιών και μοκετών στην ΘΗΒΑ ΒΟΙΩΤΙΑΣ

  Καθαρισμός και πλύσιμο χαλιών και μοκετών, σαλονιων-καθισματων, αντιμικροβιακή εργασία, φύλαξη χαλιών, συντήρηση και επιδιόρθωση των χειροποίητων χαλιών σας, αλλαγή ρελιών και κρόσια, αλλαγή φόδρας χαλιών, πλαστικοποιησεις χαλιων, μοκετων, ρελιασμα, ειδικές επεξεργασίες χαλιών και μοκετών...

  ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΜΟΚΕΤΕΣ ΣΑΣ ΟΙ ΤΑΠΗΤΕΣ ΚΑΘΑΡΙΖΟΝΤΑΙ σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο εξοπλισμένο με τα αρτιότερα μηχανήματα καθαρισμού.

  Εφαρμόζονται μέθοδοι ασφαλούς απολύμανσης - ΣΤΕΓΝΩΝΟΥΝ σε ειδικούς χώρους χωρίς ήλιο και ατμοσφαιρική ρύπανση.

  ΦΥΛΑΣΣΟΝΤΑΙ συσκευασμένα στα ράφια μας προφυλαγμένα από την υγρασία το φως του ήλιου την σκόνη για όσο χρονικό διάστημα επιθυμείτε.

  Επιστρέφονται στο σπίτι σας καθαρά και απαλλαγμένα από βρωμιές, σκόνες, βακτήρια και ακάρεα. ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΣΑΣ

  Ύστερα από μία πολυετή επιτυχημένη πορεία στο χώρο, είμαστε σε θέση με την εμπειρία, την υπευθυνότητα και τη συνέπεια μας να καλύψουμε τις ανάγκες της επιχείρησής σας.

  Καθαρισμός λευκών ειδών (ΚΟΥΒΕΡΤΕΣ –ΠΑΠΛΩΜΑΤΑ)

  Καθαρισμός και συντήρηση χαλιών και μοκετών ακόμα και στον χώρο σας.

  Στεγνός καθαρισμός ιματισμού και αντιμετώπιση λεκέδων με ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΑ καθαριστικα ΣΕΒΟΜΕΝΟΙ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ.

  Με εφόδια τις υψηλής τεχνολογίας υποδομές μας και το έμπειρο εξειδικευμένο προσωπικό, μπορούμε να εγγυηθούμε στους πελάτες μας υπηρεσίες με υψηλό επίπεδο ποιότητας, ασφάλειας και αποτελεσματικότητας.

  Τα άριστα εξειδικευμένα υλικά καθαρισμού εγγυώνται ασφάλεια και αναζωογόνηση των ταλαιπωρημένων χαλιών. Ασφαλής φύλαξη σε προστατευόμενο χώρο, αποστειρωμένο από το σκόρο, με σταθερές, ελεγχόμενες συνθήκες περιβάλλοντος. Παράδοση – παραλαβή σύμφωνα με τις ανάγκες σας.

  Δραστηριοποιούμαστε ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΝΟΜΟ ΒΟΙΩΤΙΑΣ ΘΗΒΑ ΛΕΙΒΑΔΙΑ ΑΛΙΑΡΤΟΣ και περιχωρα.

  Προσφέρουμε δωρεάν παραλαβή και παράδοση στο χώρο που εσείς θα ζητήσετε. Είμαστε πάντα διαθέσιμοι να απαντήσουμε σε κάθε ερώτηση σας.

  Με την πολύχρονη πείρα μας σας εγγυούμαστε ένα άψογο αποτέλεσμα. Εγγυούμαστε τοναντιμικροβιακό καθαρισμό, την διατήρηση της λάμψης των χρωμάτων και την ασφαλή φύλαξη και μεταφορά των χαλιών σας.

  ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΕΙΧΝΕΤΕ.

  ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΓΕΡΟΓΙΑΝΝΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ

  Toggle
 • Κατηγορία: ΤΑΠΗΤΟΚΑΘΑΡΙΣΤΗΡΙΑ
  14ο ΧΛΜ ΕΘΝΙΚΗΣ ΟΔΟΥ ΧΑΛΚΙΔΟΣ ΑΙΔΗΨΟΥ - ΨΑΧΝΑ - Χαλκίδα
  2228024029,2228023655,2228022204,2228022206
  ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΚΥΡΙΑΖΗΣ

  -ΤΑΠΗΤΟΚΑΘΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΧΑΛΚΙΔΑ

  -ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΧΑΛΙΩΝ ΧΑΛΚΙΔΑ

  -ΕΠΙΔΙΟΡΘΩΣΕΙΣ ΧΑΛΙΩΝ ΧΑΛΚΙΔΑ

  -ΦΥΛΑΞΗ ΧΑΛΙΩΝ ΧΑΛΚΙΔΑ

  ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΙ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΙ ΣΤΡΩΜΑΤΩΝ ΧΑΛΚΙΔΑ ΑΡΤΑΚΗ ΨΑΧΝΑ ΒΑΘΥ ΑΥΛΙΔΟΣ ΒΑΣΙΛΙΚΟ ΑΛΙΒΕΡΙ ΕΥΒΟΙΑΣ ΣΚΥΡΟΣ

  ΕΠΙΔΙΟΡΘΩΣΕΙΣ ΧΑΛΙΩΝ ΚΡΟΣΙΑ ΠΛΑΣΤΙΚΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΧΑΛΚΙΔΑ ΑΡΤΑΚΗ ΨΑΧΝΑ ΒΑΘΥ ΑΥΛΙΔΟΣ ΒΑΣΙΛΙΚΟ ΑΛΙΒΕΡΙ ΕΥΒΟΙΑΣ ΣΚΥΡΟΣ

  ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΠΑΠΛΩΜΑΤΟΣ – ΚΟΥΒΕΡΤΑΣ ΧΑΛΚΙΔΑ ΑΡΤΑΚΗ ΨΑΧΝΑ ΑΛΙΒΕΡΙ ΒΑΘΥ ΑΥΛΙΔΟΣ ΒΑΣΙΛΙΚΟ ΕΥΒΟΙΑ ΣΚΥΡΟΣ

  Καθαριότητα Πάνω από Όλα

  Όλοι μας γνωρίζουμε την ανάγκη για χρήση παπλώματος ή κουβέρτας, ειδικά τους κρύους μήνες και την αίσθηση που μας δημιουργείται όταν σκεπαζόμαστε με αυτά.

  Πόσοι όμως γνωρίζουμε τους κινδύνους;

  Η καθημερινή χρήση τους από εμάς και την οικογένειά μας σε συνδυασμό με εξωτερικούς παράγοντες, όπως η σκόνη του περιβάλλοντος, δημιουργεί συνθήκες ιδανικές για ανάπτυξη μικροοργανισμών.

  Καθαρισμός & πλύσιμο Πάπλωμα – Κουβέρτα

  Καθαρισμοί Χαλιών

  Εναρμονισμένα Πρότυπα μίας Ισορροπημένης Καθαριότητας Στην ανάπτυξη των διαμορφωμένων προγραμμάτων, για την Προαγωγή Καθαριότητας και Υγιεινής σε επίπεδο υπηρεσιών, πρωταρχικός μας στόχος είναι η κάλυψη των αναγκών που προέρχονται από τις ραγδαίες εξελίξεις και αλλαγές που επιβάλλει η σημερινή εποχή , για την βελτίωση της ποιότητας του τρόπου ζωής αλλά και την θετική αποδοχή του καταναλωτικού κοινού.rugs_carpets_header Η καθιέρωση των άμεσων αντιρρυπαντικών μεθόδων, για μια ποιοτικά αναβαθμισμένη καθαριότητα στην αποτελεσματική διαχείριση του Εσωτερικού Περιβάλλοντος Χώρου, αποτελεί τις βάσεις μιας «Ασπίδας προστασίας» για τον άνθρωπο, αλλά και την μεταφορά θετικών μηνυμάτων στην Επέκταση της Ενεργειακής και Περιβαλλοντολογικής Συνείδησης.

  Μικροβιολογική & Βακτηριακή Απολύμανση.

  Η Corona Clean πρωτοπόρος πάντα αναβαθμίζει τις Bio-Εφαρμογές καθαρισμού, με την εφαρμογή μικροβιολογικής & βακτηριακής απολύμανσης ,με το εγκεκριμένο από τον ΕΟΦ Απολυμαντικό, με αρ. αδείας 51834/2009, σύμφωνα με τα ευρωπαϊκά πρότυπα των τυπων,2,3,4,(98/8EC). Aκίνδυνο για τον άνθρωπο και το περιβάλλον. Sera Apolymantiko.PDF

  Βιο-Εφαρμογές Home Solutions

  Housekeeping: Εναρμονισμένα Πρότυπα μίας Ισορροπημένης Καθαριότητας

  Βελτιώνουμε την ζωή στους εσωτερικούς χώρους………

  Οι υπηρεσίες που προσφέρονται στον καθαρισμό του σπιτιού σας είναι πολύ προσωπική υπόθεση. Χωρίς να το γνωρίζετε, επιβαρύνεστε με επιπλέον κόστος εργασίας για την παραγωγή της απαιτούμενης καθαριότητας, είτε την κάνετε μόνοι σας είτε με Οικιακή Βοηθό.carpets-and-rugs Η υπηρεσία παροχής κατ’ οίκον Єcohousing σας προσφέρει τις υπηρεσίες της μαζί με την Δωρεάν συμβουλευτική υποστήριξη του Cleaning Advisor.

  Ζητάτε πάντα Επαγγελματίες για Καθαρισμό, με τον απαιτούμενο εξοπλισμό για το καλύτερο αποτέλεσμα με το μικρότερο κόστος, συνυπολογίζοντας το κόστος επένδυσης και την συχνότητα καθαρισμού.

  Ένα Πρόγραμμα με έξυπνες οικονομικά λύσεις για εξειδικευμένο καθαρισμό όλου του νοικοκυριού. Το τμήμα Housekeepingιδρύθηκε με σκοπό την ολική διαχείριση εγκαταστάσεων με παροχή εκσυγχρονισμένων, ποιοτικών και υψηλού επιπέδου υπηρεσιών με ανταγωνιστικές τιμές και με γνώμονα πάντα τις ανάγκες της σύγχρονης κατοικίας ή επιχείρησης.

  Μικροβιολογική & Βακτηριακή Απολύμανση.

  Η Corona Clean πρωτοπόρος πάντα αναβαθμίζει τις Bio-Εφαρμογές καθαρισμού, με την εφαρμογή μικροβιολογικής & βακτηριακής απολύμανσης ,με το εγκεκριμένο από τον ΕΟΦ Απολυμαντικό, με αρ. αδείας 51834/2009, σύμφωνα με τα ευρωπαϊκά πρότυπα των τυπων,2,3,4,(98/8EC). Aκίνδυνο για τον άνθρωπο και το περιβάλλον.

  Sera Apolymantiko.PDF

  “Green & Bio Decontamination” Εξοπλισμός Bio-Εφαρμογών Επαγγελματικής Απορρύπανσης και Εξυγίανσης

  Βιο-Καθαρισμοί Επαγγελματικών χώρων

  Αντιρρυπαντικά προγράμματα Bio-Καθαρισμού και Εξυγίανσης για ένα Καθαρό και υγιή αέρα για όλους τους εσωτερικούς χώρους Το Βιο-Περιβάλλον και τα «Δικαιώματα του βίου«, συνθέτουν το χώρο και τα όρια της ανάπτυξης, είναι δε ένας από τους σημαντικότερούς παράγοντες των συλλογικών αποφάσεων, όπου όχι μόνο συμβαδίζει με την οικονομική ανάπτυξη, αλλά βοηθάει και στην προστασία του περιβάλλοντος.

  Η "Κορώνα Clean" μπορεί να σας προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις για κάθε πρόβλημα καθαρισμού στο σπίτι ή στο εργασιακό σας περιβάλλον , συνδυάζοντας την πολυετή της πείρα από το 1970, με νέες μεθόδους και σύγχρονα υλικά καθαρισμού.

  Καθαρισμός και φύλαξη χαλιών:

  Ο καθαρισμός των χαλιών σας γίνεται με σεβασμό και κάτω από τις ιδανικότερες γι' αυτά συνθήκες.

  Η φύλαξη των χαλιών σας γίνεται σε ασφαλείς και υγιείς χώρους με υπευθυνότητα και φροντίδα.

  Καθαρισμός σαλονιών και σκαφών:

  Η Κορώνα Clean αναλαμβάνει τον καθαρισμό του σαλονιού σας και σας εγγυάται ένα άριστο αποτέλεσμα μέσω του εξειδικευμένου προσωπικού της.

  Παραλαβή-Παράδοση

  Το τηλεφωνικό μας κέντρο σας εξυπηρετεί όλο το χρόνο. Με ένα τηλεφώνημα και χωρίς καμία επιπλέον χρέωση παραλαμβάνουμε τα χαλιά-μοκέτες, σεβόμενοι πάντα τον πολύτιμο χρόνο σας οργανώνουμε ανάλογα το πρόγραμμα σας για την ημέρα και ώρα που θέλετε από τον χώρο σας, με τα ιδιόκτητα αυτοκίνητα κλειστού τύπου της εταιρείας μας.

  Με την παραλαβή τοποθετούμε στο χαλί σας ετικέτα με ένα μοναδικό αριθμό (barcode) ώστε να γνωρίζουμε ανά πάσα στιγμή σε ποιο στάδιο – θέση, βρίσκεται το χαλί. Η αυτόματη σύνδεση και ενημέρωση του συστήματος, παρέχει το καλύτερο επιθυμητό αποτέλεσμα στην ασφάλεια των χαλιών αλλά και μια σχέση απόλυτης εμπιστοσύνης , μεταξύ εταιρίας και πελατών.

  Η παράδοση γίνεται την ημέρα και ώρα που θέλετε.

  Εάν θέλετε να παραλάβουμε τα χειμερινά και να σας παραδώσουμε τα θερινά χαλιά, οργανώνουμε την παράδοση και την παραλαβή ταυτόχρονα, ώστε να έχετε πάντα το σπίτι σας στρωμένο.Το τηλεφωνικό μας κέντρο σας εξυπηρετεί όλο το χρόνο.

  Με ένα τηλεφώνημα και χωρίς καμία επιπλέων χρέωση παραλαμβάνουμε τα χαλιά-μοκέτες, σεβόμενοι πάντα τον πολύτιμο χρόνο σας οργανώνουμε ανάλογα το πρόγραμμα σας για την ημέρα και ώρα που θέλετε από τον χώρο σας, με τα ιδιόκτητα αυτοκίνητα κλειστού τύπου της εταιρείας μας.

  Με την παραλαβή τοποθετούμε στο χαλί σας ετικέτα με ένα μοναδικό αριθμό (barcode) ώστε να γνωρίζουμε ανά πάσα στιγμή σε ποιο στάδιο – θέση, βρίσκεται το χαλί. Η αυτόματη σύνδεση και ενημέρωση του συστήματος, παρέχει το καλύτερο επιθυμητό αποτέλεσμα στην ασφάλεια των χαλιών αλλά και μια σχέση απόλυτης εμπιστοσύνης , μεταξύ εταιρίας και πελατών.

  Η παράδοση γίνεται την ημέρα και ώρα που θέλετε.

  Συσκευασία – Αποθήκευση

  Όταν ολοκληρωθεί και διαδικασία του στεγνώματος τα χαλιά μπαίνουν στο τελευταίο στάδιο όπου γίνεται έλεγχος για τυχόν λεκέδες και άλλα στοιχεία (τσίχλες, κεριά, μελάνια).

  Με την διαδικασία Συσκευασίας και Περιποίησης Χαλιών γίνεται χτένισμα για το τελικό φινίρισμα του χαλιού, προστατεύοντας το συγχρόνως από τσαλακώματα – τσακίσματα, δημιουργώντας την προϋπόθεση για μια εύκολη και ασφαλή αποθήκευση.

  Μετά την συσκευασία σε νάιλον και την επιμέτρηση ακολουθεί η αποθήκευση. Οι αποθηκευτικοί χώροι είναι απεριόριστοι και επαγγελματικά μελετημένοι έτσι ώστε να πληρούν όλα τα μέτρα ασφαλείας.Όταν ολοκληρωθεί και διαδικασία του στεγνώματος τα χαλιά μπαίνουν στο τελευταίο στάδιο όπου γίνεται έλεγχος για τυχόν λεκέδες και άλλα στοιχεία (τσίχλες, κεριά, μελάνια).

  Η διαδικασία Συσκευασίας και Περιποίησης Χαλιών γίνεται από ένα υπερσύγχρονο σύστημα (Multi System Machine)με Αυτόματο ηλεκτρονικό μέτρημα διαστάσεων.

  Ειδικά μελετημένο με μηχανισμό διπλής αναρρόφησης, για να σκουπίζει αφαιρώντας χνούδια που τυχόν έχουν μείνει πάνω στο χαλί μετά το άπλωμα. Ταυτόχρονα χτενίζει για το τελικό φινίρισμα του χαλιού, προστατεύοντας το συγχρόνως από τσαλακώματα – τσακίσματα, δημιουργώντας την προϋπόθεση για μια εύκολη και ασφαλή αποθήκευση.

  Η δυνατότητα αυτομάτου ηλεκτρονικού μετρήματος διαστάσεων στο χαλί, με σύνδεση scanner reader για ανάγνωση και αποθήκευση στοιχείων από ετικέτες barcode, αλλά και αυτόματη σύνδεση και ενημέρωση του συστήματος τήρησης αποθήκης, παρέχει το καλύτερο επιθυμητό αποτέλεσμα στην ασφάλεια των χαλιών αλλά και μια σχέση απόλυτης εμπιστοσύνης, μεταξύ εταιρίας και πελατών.

  Μετά την συσκευασία σε νάιλον και την επιμέτρηση ακολουθεί η αποθήκευση. Οι αποθηκευτικοί χώροι είναι απεριόριστοι και επαγγελματικά μελετημένοι έτσι ώστε να πληρούν όλα τα μέτρα ασφαλείας.

  Επιδιορθώσεις Χαλιών και Κιλιμιών

  Σημαντικός παράγοντας για την συντήρηση και διατήρηση των χαλιών – κιλιμιών είναι και ο τομέας των επιδιορθώσεων.

  Αναλαμβάνουμε επιδιορθώσεις για όλες τις κατηγορίες Χαλιών – Κιλιμιών.

  Επιδιορθώσεις Χειροποίητων Χαλιών – Κιλιμιών.

  Συντήρηση και Αναπαλαίωση Χειροποίητων Χαλιών.

  Συντήρηση και Αναζωογόνηση χρωμάτων.

  Επαναφορά της ίνας από αναστροφή του πέλους.

  Επαναφορά των χρωμάτων σε ξεβαμμένα, ξεθωριασμένα ή κιτρινιασμένα χαλιά.

  Απομάκρυνση περιττού χνουδιού.

  Επιδιορθώσεις από καταστροφές σε χαλιά.

  Κολλάρισμα και πλαστικοποίηση.

  Toggle
 • Κατηγορία: ΤΑΠΗΤΟΚΑΘΑΡΙΣΤΗΡΙΑ
  ΑΛΩΡΟ - Αριδαία
  2384021049
  6942485580, 6973581564, 6977389081
  ΗΛΙΟΣ - ΣΤΕΦΑΝΙΔΟΥ ΠΑΡΘΕΝΑ

  Σας καλοσωρίζουμε στην καινούργια σελίδα της επιχείρησής μας "ΗΛΙΟΣ" ΠΛΥΝΤΗΡΙΑ - ΤΑΠΗΤΟΚΑΘΑΡΙΣΤΗΡΙΑ - ΕΜΠΟΡΙΟ ΛΕΥΚΩΝ ΕΙΔΩΝ.

  Η έδρα μας βρίσκεται στην Αριδαία, στο νομό Πέλλας. Εξυπηρετούμε εκτός απο την Αριδαία, Κιλκίς, Κατερίνη, Θεσσαλονίκη, Πλαταμώνα, Παντελεήμονα, Λεπτοκαρυά, Νέοι Πόροι, Μεσάγγαλα.

  Διαθέτουμε ευρεία γκάμα υπηρεσιών που θα καλύψουν την κάθε σας ανάγκη.

  Πλύσιμο - καθαρισμός χαλιών, μοκετών

  Πλύσιμο - καθαρισμός, τραπεζομάντηλα, σεντόνια

  Πλύσιμο - καθαρισμός κουβέρτες, παπλώματα

  Καθαρισμός χειροποίητων χαλιών με 4,50€ τμ/ΦΠΑ

  Καθαρισμός - περιποίηση ολόμαλλων χαλιών με 4,00€/τμ + ΦΠΑ

  Δωρεάν παράδοση και παραλαβή απο το χώρο σας

  Και φυσικά Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΑΣ: Με το πλύσιμο 2 χαλιών, το πλύσιμο κουβέρτας ή παπλώματος με ΜΟΝΟ 5€.

  Καλύπτουμε εξίσου τις απαιτήσεις όλων των επαγγελματιών.

  Εμπόριο λευκών ειδών (σετ σεντόνια, κουβέρτες, πετσέτες, ριχτάρια, παπλώματα)

  Καθαρισμός σασόν κουβέρτες και χαλιά μοκετών

  Ενοικίαση τραπεζομάντηλων για κάθε εκδήλωση και ανάγκη.

  Αξιοπιστία και εγγύηση για όλους.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΤΑΠΗΤΟΚΑΘΑΡΙΣΤΗΡΙΑ
  ΛΥΚΟΥΡΓΟΥ 30 - Σπαρτη
  2731021349
  Τα καθαριστήρια Evrotas Clean υφίστανται στο χώρο των στεγνοκαθαριστηρίων από το 1982 και στο χώρο των ταπητοκαθαριστηρίων από το 1989.

  Η έδρα της επιχείρησης βρίσκεται στη Σπάρτη, Λακωνία. Είναι ένας χώρος πολλαπλών εφαρμογών καθαρισμού χαλιών - μοκετών, ενδυμάτων και δερμάτινων, κουβερτών - παπλωμάτων, κουρτινών κ.ά.

  Με την πλήρη υποστήριξη του δικτύου εξειδικευμένων τεχνικών - συμβούλων καθαρισμού "Kαθαρομαγεία" (www.katharomageia.gr). Παρακολουθώντας τις εξελίξεις της βιομηχανίας παγκοσμίου καθαρισμού δίνει λύσεις με παροχές υψηλής ποιότητας, έχοντας σαν όπλο τη χρήση των καλύτερων καθαριστικών υλικών και την εκπαίδευση, με τη συνεχή επιμορφωτική κατάρτιση.

  Εμείς είμαστε εδώ για να προσφέρουμε λύσεις στα προβλήματα καθαρισμού που μπορεί να αντιμετωπίσετε στο σπίτι ή στον επαγγελματικό σας χώρο.

  Evrotas Clean - Πάντα στη διάθεση σας!
  Toggle
 • Κατηγορία: ΤΑΠΗΤΟΚΑΘΑΡΙΣΤΗΡΙΑ
  ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΜΠΕΝΑΚΗ 7 - Ιλιον
  2102634625
  6974993463
  Η εταιρεία CARPET-ASOS δημιουργήθηκε για να καλύψει τις ανάγκες του σπιτιού και της επιχείρησης, στις υπηρεσίες καθαρισμού και φύλαξης χαλιών. Άμεσα, υπεύθυνα και κυρίως οικονομικά. Ειδικευόμαστε στον καθαρισμό σαλονιών , σαλονιών αυτοκινήτων, στρωμάτων (βιολογικοί καθαρισμοί), καθώς επίσης και σε επιτόπιους καθαρισμούς οικιακών και επαγγελματικών χώρων. (Σχολεία, εκκλησίες κ.α. )

  Εμπιστευτείτε μας τις Επισκευές των αγαπημένων σας χαλιών και αναδείξτε τα ξανά.

  Οτιδήποτε έχει σχέση με την ζεστασιά του σπιτιού χαλί - πάπλωμα - κουβέρτα - κουρτίνες το αναλαμβάνουμε άμεσα και υπεύθυνα .

  Με ένα τηλεφώνημα το εξειδικευμένο συνεργείο μας έρχεται κοντά σας για να σας δώσει τις απαραίτητες συμβουλές και λύσεις.Εξυπηρετούμε όλο το νομό Αττικής. info@carpet-asos.gr 210 2634625 6974993463

  Δώστε προσοχή και μεγαλύτερη διάρκεια ζωής στα αγαπημένα σας αντικείμενα.

  Επιλέξτε εξειδικευμένο ταπητοκαθαριστήριο χωρίς να σας στοιχίσει μια περιουσία. Στην CARPET-ASOS φροντίζουμε για το συμφέρον σας. Παρέχουμε υψηλής ποιότητας υπηρεσίες με χαμηλό κόστος.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΤΑΠΗΤΟΚΑΘΑΡΙΣΤΗΡΙΑ
  ΓΟΡΓΟΓΥΡΙ - Τρίκαλα
  2431053318,2421030369
  6937620768
  Καθαρισμοί χαλιών Τρίκαλα Βόλος Λάρισα

  Επισκευές μοκετών, φλοκατώνΤρίκαλα Βόλος Λάρισα

  Ταπητοκαθαριστήρια Τρίκαλα Καρδίτσα Βόλος

  Υποκατάστημα: Μεταμορφώσεως 15, Βόλος. Τηλ. 2421030369

  Η επιχείρηση ΩΚΕΑΝΟΣ ΤΑΠΗΤΟΚΑΘΑΡΙΣΤΗΡΙΑ εδρεύει στο Γοργογυρι Τρικάλων – Υδροτριβείο, φλοκατών, επεξεργασία φλοκατών, εδώ και πολλά χρόνια. Φροντίζουμε τα χαλιά σας για περισσότερο από 20 χρόνια.

  Φιλοσοφία μας η σίγουρη παραδοσιακή αξία στον καθαρισμό, τη συντήρηση, τη φύλαξη, η οποία εξασφαλίζει και τη φροντίδα και την περιποίηση που χρειάζεται για να διατηρήσουν την ομορφιά και την αντοχή στο χρόνο.

  Στόχος μας η σωστή φύλαξη των χαλιών σας. Εγγύηση καθαριότητας, φροντίδα για το χαλί και το σαλόνι, καθαρισμοί επιτόπου.

  Οι υπηρεσίες μας:

  Καθαρισμός χαλιών, ταπήτων, φύλαξη χαλιών, ταπήτων σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους

  Καθαρισμός μοκετών, φλοκατών

  Αλλαγή, επισκευή, αλλαγή στα ρέλια χαλιών, μοκετών

  Κόψιμο, ρέλιασμα μοκετών

  Κολλάρισμα latex

  Αναπαλαιώσεις χειροποίητων χαλιών παντός τύπου

  Στεγνό καθάρισμα για χειροποίητα χαλιά (μαλλί, μετάξι)

  Η παραλαβή και η παράδοση γίνεται στο χώρο σας ΔΩΡΕΑΝ.

  Άμεση εξυπηρέτηση από όπου μας ζητηθεί Τρίκαλα, Καρδίτσα, Λάρισα, Βόλος, Κατερίνη, Πιερία.

  Εμπιστευθείτε μας γιατί τα χαλιά αξίζουν μια περιουσία. Εργαζόμαστε με συνέπεια, ποιότητα, στις πιο λογικές τιμές.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΤΑΠΗΤΟΚΑΘΑΡΙΣΤΗΡΙΑ
  20ο ΧΛΜ ΡΟΔΟΥ - ΛΙΝΔΟΥ - Ρόδος
  2241051024,2241026805
  6974208020
  Ταπητοκαθαριστήρια ΔΡΑΚΟΣ.

  Θα μας βρείτε στο 20ο χλμ. Ρόδου - Λίνδου.

  Αναλαμβάνουμε τον καθαρισμό και τη φύλαξη χαλιών - μοκετών.

  Άμεση εξυπηρέτηση

  Οικονομικές τιμές

  Εγγυημένο αποτέλεσμα
  Toggle
 • Κατηγορία: ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ
  ΤΗΛΟΥ 2 - Καρπενήσι
  6977007425
  Η επιχείρηση GOLDEN CHEMICALS ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ ΚΑΤΣΙΚΗΣ, εδρεύει στο Καρπενήσι Ευρυτανίας και δραστηριοποιείται στο χώρο των καθαρισμών – γενικών καθαρισμών εδώ και πολλά χρόνια.

  Είμαστε συνεργείο καθαρισμού, ταπητοκαθαριστήριο και συνεργείο απολυμάνσεων. Η εργασιακή μας εμπειρία και ο εξοπλισμός που διαθέτουμε μας καθιστά ικανούς να ανταποκρινόμαστε και να ικανοποιούμε τις απαιτήσεις της σύγχρονης αγοράς.

  Οι ποιοτικές υπηρεσίες μας στον τομέα του βιολογικού καθαρισμού και των αυξανόμενων υποχρεώσεων των σύγχρονων κτιρίων, μας καθιστούν απαραίτητους για κάθε κτίριο. Αναλαμβάνουμε:

  γενικούς καθαρισμούς πολυκατοικιών, οικιών, διαμερισμάτων, οικοδομών, δημοσίων χώρων (τράπεζες, καταστήματα, γυμναστήρια, γραφεία), Καρπενήσι, Ευρυτανία, Αιτωλοακαρνανία

  νεόδμητα διαμερίσματα, κλιμακοστάσια

  καθαρισμοί υαλοπινάκων, βιτρινών, προσόψεων κτιρίων, Καρπενήσι, Ευρυτανία, Αιτωλοακαρνανία

  επιγραφές

  τέντες

  συντηρήσεις διαμερισμάτων, πολυκατοικιών, κλιμακοστασίων Καρπενήσι, Ευρυτανία, Αιτωλοακαρνανία κατά τακτά διαστήματα

  επαγγελματικούς χώρους και ιδιωτικούς, σαλονιών Καρπενήσι, Ευρυτανία, Αιτωλοακαρνανία

  γυάλισμα δαπέδων, βιολογικοί καθαρισμοί Καρπενήσι, Ευρυτανία, Αιτωλοακαρνανία

  Τα απορρυπαντικά που χρησιμοποιούμε είναι οικολογικά και φιλικά στο περιβάλλον.

  Καθαρισμοί χαλιών, μοκετών Καρπενήσι, Ευρυτανία, Αιτωλοακαρνανία

  Ταπητοκαθαριστήριο Καρπενήσι, Ευρυτανία, Αιτωλοακαρνανία

  Φύλαξη χαλιών – μοκετών Καρπενήσι, Ευρυτανία, Αιτωλοακαρνανία

  Γίνεται από εμάς δωρεάν παράδοση – παραλαβή κατ’οίκον, σε χώρους ειδικά διαμορφωμένους. Εγγυοούμαστε τον αντιμικροβιακό καθαρισμό των χαλιών σας, ταπήτων, μοκετών. Χρησιμοποιούμε ασφαλέστερα υλικά για την διατήρηση της λάμψης των χρωμάτων.

  Αναλαμβάνουμε και τις απολυμάνσεις, απεντομώσεις, μυοκτονίες, απώθηση εντόμων. Το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό μας εξυπηρετεί άμεσα με ποιότητα εργασίας, συνέπεια, από όπου μας ζητηθεί στο Καρπενήσι, Ευρυτανία, Αιτωλοακαρνανία, Λαμία, Φθιώτιδα, Λάρισα, Φωκίδα, Ιτέα, Γαλαξίδι, Άμφισσα.

  Προσφέρουμε ολοκληρωμένες λύσεις και όλα αυτά σε συμφέρουσες τιμές που κάνουν τη διαφορά. Εμπιστευθείτε το συνεργείο καθαρισμού GOLDEN CHEMICALS ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ ΚΑΤΣΙΚΗΣ και βρείτε όλες τις λύσεις που ζητάτε και μην ξεχνάτε ότι η διατήρηση της καθαριότητας, είναι δείγμα πολιτισμού και υγείας.

  Toggle
 • Κατηγορία: ΤΑΠΗΤΟΚΑΘΑΡΙΣΤΗΡΙΑ
  ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ ΤΑΒΑΚΗ 4 - Θέρμη
  2310462205
  6932341080
  Σας καλωσορίζουμε στην καινούργια ιστοσελίδα του πλυντηρίου "ΝΙΑΓΑΡΑΣ'.

  Η έδρα μας είναι στη Θέρμη Θεσσαλονίκης και εξυπηρετεί όλη τη Θεσσαλονίκη.

  Φροντίζουμε τα χαλιά σας με ταυτότητα - ποιότητα - επαγγελματισμό και συνέπεια.

  Το πλυντήριο ταπήτων λειτουργεί υπό τη διεύθυνση της ΜΠΟΖΙΝΗΣ ΣΟΦΙΑΣ με κύριο αντικείμενο τον καθαρισμό και τη φύλαξη των χαλιών σας.

  Με το πέρασμα των χρόνων και με την εξέλιξη της τεχνολογίας, διαθέτουμε τις κατάλληλες υποδομές - μηχανολογικό εξοπλισμό και εγκαταστάσεις.

  Διαφοροποιούμαστε:

  Ποιότητα

  Άψογο αποτέλεσμα

  Καλύτερες τιμές της αγοράς

  Είμαστε πάντα στη διάθεση σας...

  Φιλικά,

  Σοφία Μποζίνη
  Toggle
 • Κατηγορία: ΤΑΠΗΤΟΚΑΘΑΡΙΣΤΗΡΙΑ
  ΣΚΑΛΑΝΙ - Ηράκλειο
  2810731358
  6944505986
  Καθαρισμός χαλιών, Ηράκλειο - Κρήτη.

  Φύλαξη χαλιών, Ηράκλειο - Κρήτη.

  Μοκέτες-τάπητες, Ηράκλειο - Κρήτη.

  Καθαρισμός σαλονιών, Ηράκλειο - Κρήτη.

  Καθαρισμός κατ'οίκον, Ηράκλειο - Κρήτη.

  Καθαρισμός σε παπλώματα, Ηράκλειο - Κρήτη.

  Καθαρισμός σε φλοκάτες, Ηράκλειο - Κρήτη.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΤΑΠΗΤΟΚΑΘΑΡΙΣΤΗΡΙΑ
  ΕΠΙΔΑΥΡΟΥ 3 - Μοσχάτο
  2109404110,2104812745
  6948822877
  Σας καλωσορίζουμε στην επιχείρηση MAGIC CARPET CLEANERS.

  Η έδρα μας είναι στο Μοσχάτο και εξυπηρετούμε όλη την Αττική.

  Φροντίζουμε τα χαλιά σας από το 1994 με ταχύτητα - ποιότητα - επαγγελματισμό και συνέπεια.

  Τα ταπητοκαθαριστήρια μας δημιουργήθηκαν από τον ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ ΚΛΕΙΔΕΡΗ με κύριο αντικείμενο τον καθαρισμό και τη φύλαξη χαλιών.

  Σήμερα ο Γιάννης Κλειδέρης μετά από εμπειρία ετών, με βάση την εξέλιξη της τεχνολογίας και με γνώμονα τη βελτίωση της ποιότητας.

  Οι υπηρεσίες έφτασαν να είναι από τις καλύτερες:

  Οι υποδομές

  Ο μηχανολογικός εξοπλισμός

  Οι εγκαταστάσεις

  ακολουθούν τα στανταρ του εξωτερικού.

  Διαφοροποιούμαστε

  Ποιότητα - άψογο αποτέλεσμα - καλύτερες τιμές αγοράς.

  Μέσω των ιστοσελίδων μας έχετε τη δυνατότητα να δείτε το σύνολο των υπηρεσιών μας και το εύρος των τιμών μας.

  Φιλικά,

  Γιάννης Κλειδέρης
  Toggle
 • Κατηγορία: ΤΑΠΗΤΟΚΑΘΑΡΙΣΤΗΡΙΑ
  ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ 19 - Θεσσαλονίκη
  2310457068,2310349248
  Ταπητοκαθαριστήριο, Θεσσαλονίκη - Καλαμαριά.

  Πλυντήρια χαλιών, Θεσσαλονίκη.

  Πλύσιμο χαλιών, Θεσσαλονίκη.

  Καθαριστήριο χαλιών, Θεσσαλονίκη.

  Παραλαβή παράδοση χαλιών, Θεσσαλονίκη.

  Επιδιορθώσεις χαλιών, Θεσσαλονίκη - Καλαμαριά.

  Καθαρισμός χαλιών, Θεσσαλονίκη - Καλαμαριά.

  Καθαρισμοί σαλονιών, Θεσσαλονίκη - Καλαμαριά.

  Ταπητοκαθαριστήριο, Χορτιάτης.

  Καθαρισμός χαλιών, Χορτιάτης.

  Τιμές πλύσιματος χαλιών, Θεσσαλονίκη.

  Καθαρισμός και φύλαξη χαλιών.

  Παραλαβή - παράδοση στο χώρο σας.

  Επιδιορθώνουμε χαλιά, κρόσσια, ρέλια κολλαρισμα.

  Η ΕΤΑΙΡΙΑ

  Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΟ ΤΑΠΗΤΟΚΑΘΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΛΕΥΚΟΣ ΠΥΡΓΟΣ ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΠΛΥΣΙΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ ΤΩΝ ΤΑΠΗΤΩΝ ΠΕΡΑΝ ΤΩΝ ΕΙΚΟΣΙ ΕΤΩΝ. ΠΡΩΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΜΑΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΗΤΑΝ Ο ΠΕΛΑΤΗΣ. Η ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΠΕΛΑΤΩΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΛΟ ΟΝΟΜΑ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΚΙΑ ΜΑΣ ΠΛΗΡΩΜΗ.

  Η ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΜΑΣ - Η ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΜΑΣ

  ΔΙΝΟΥΜΕ ΕΜΦΑΣΗ ΣΤΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ - ΣΕΒΟΜΑΣΤΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ. ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΤΡΟΠΟ ΠΛΥΣΙΜΑΤΟΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΧΑΛΙ ΚΑΙ ΑΝΑΛΟΓΑ ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΑ. ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΤΟΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΠΛΥΝΕΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΕΝΑ ΕΣΩΡΟΥΧΟ.

  ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΕΧΝΟΓΝΩΣΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΩΣΤΟ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΞΕΧΝΟΥΜΕ ΠΩΣ ΕΧΘΡΟΣ ΤΟΥ ΚΑΛΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ.

  ΠΡ0ΣΦΕΡΟΜΕΝΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

  ΠΛΥΣΙΜΟ ΧΑΛΙΩΝ ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΩΝ - ΜΗΧΑΝΗΣ - ΠΛΑΣΤΙΚΩΝ

  ΠΛΥΣΙΜΟ ΦΛΟΚΑΤΩΝ

  ΠΛΥΣΙΜΟ ΚΟΥΒΕΡΤΩΝ - ΠΑΠΛΩΜΑΤΩΝ

  ΕΠΙΔΙΩΡΘΟΣΕΙΣ - ΡΕΛΙ ( ΠΡΟΣΦΟΡΑ ) - ΚΡΟΣΙ - ΚΟΛΛΑΡΙΣΜΑ ( ΠΡΟΣΦΟΡΑ ) - ΔΙΟΡΘΩΜΑΤΑ

  ΦΥΛΑΞΗ – ΜΟΝΟ ΦΥΛΑΞΗ

  ΠΑΡΑΛΑΒΗ – ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΣΑΣ

  ΕΠΙΤΟΠΙΟΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ

  ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΣΑΛΟΝΙΩΝ

  ΤΙΜΕΣ ΠΛΥΣΙΜΑΤΟΣ

  ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ ΤΑΠΗΤΩΝ ( ΟΥΤΕ ΣΤΕΓΝΟΚΑΘΑΡΙΣΤΗΡΙΟ – ΟΥΤΕ ΜΕΣΑΖΟΝΤΕΣ ) ΚΑΙ ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ ΟΤΑΝ ΟΙ ΠΕΛΑΤΕΣ ΡΩΤΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΠΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙ ΘΑ ΠΛΥΘΟΥΝ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΤΟΥΣ. ΣΤΟΥΣ ΣΗΜΕΡΙΝΟΥΣ ΔΥΣΚΟΛΟΥΣ ΚΑΙΡΟΥΣ ΠΡΩΤΟ ΜΕΛΗΜΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ ΣΤΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΥΨΗΛΑ ΣΤΑΝΤΑΡ ΠΟΥ ΑΠΑΙΤΕΙ Ο ΣΩΣΤΟΣ ΚΑΘΑΡΙΜΟΣ ΚΡΑΤΩΝΤΑΣ ΠΑΝΤΑ ΤΙΣ ΤΙΜΕΣ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ. Ο ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΕΧΝΗ ( ΜΕ ΕΝΑ ΜΑΧΑΙΡΙ ΕΝΑΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΦΑΚΤΗΣ ΚΑΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ ) ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ COCA COLLA ΣΤΟ ΡΑΦΙ.

  ΧΑΛΙΑ ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΑ 3 €/™

  ΧΑΛΙΑ ΜΧΑΝΗΣ 3. 50 €/™ (ΒΑΣΙΚO) ΚΑΙ 4. 50 €/™ (ΚΑΝΟΝΙΚΟ) ΧΑΛΙΑ ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΑ ΑΠΟ 5, 50 €/™ ΦΛΟΚΑΤΕΣ 3. 50 € ΤΟ ΚΙΛΟ

  ΚΟΥΒΕΡΤΕΣ 8.00 €

  ΠΑΠΛΩΜΑΤΑ 10.00€ - 15.00€

  ΟΙ ΤΜΕΣ ΕΙΝΑΙ ΧΩΡΙΣ Φ.Π.Α. Η ΦΥΛΑΞΗ ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΧΡΙ ( 30/11/15 ) ΑΝ ΠΡΟΠΛΗΡΩΘΕΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΟ 50 % ΤΗΣ ΑΞΙΑΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

  ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ

  ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΣΥΜΒΟΥΛΗ Η ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΤΕ ΖΗΜΙΕΣ Η ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΣΑΣ ΑΠΟΣΧΟΛΕΙ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟ ΧΑΛΙ ΤΗΛΕΦΩΝΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΧΑΡΟΥΜΕ ΝΑ ΣΑΣ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ
  ΑΖΑ 20 - Καρδίτσα
  2441071673
  6936771886
  Το συνεργείο καθαρισμού που διευθύνει ο κ. ΜΠΑΚΑΡΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ, είναι το πιο γρήγορο και αποτελεσματικό σε όλη την Καρδίτσα. Σας παρέχει ολοκληρωμένες και επαγγελματικές υπηρεσίες καθαρισμού χάρη στο εξειδικευμένο προσωπικό του.

  Στόχος του είναι η υψηλή ποιότητα εργασιας με το χαμηλότερο δυνατό κόστος για εσάς και η συνέπεια του σεβασμού του προς το περιβάλλον.

  Αναλαμβάνει τον γενικό καθαρισμό, την συντήρηση και την προστασία του επαγγελματικού και οικιακού σας χώρου, καθαρισμοι χαλιων Καρδιτσα . Διαθέτει είδη καθαρισμού προς πώληση χονδρική και λιανική, καθαρίζει κουβέρτες και παπλώματα και αναλαμβάνει τον βιολογικό καθαρισμό του σαλονιού σας.

  Χρησιμοποιεί τις πλέον σύγχρονες μεθόδους καθαρισμού χαλιών, μοκετών, ταπήτων και εγγυάται τον καλύτερο καθαρισμό ακόμα και για τις πιο δύσκολες περιπτώσεις, όπως είναι τα χειροποίητα χαλιά. Παρέχει δωρεάν φύλαξη σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο και σας εξυπηρετεί με παραλαβή και παράδοση στο χώρο σας.

  Το συνεργείο καθαρισμού διαθέτει τις υπηρεσίες:

  γενικός καθαρισμός κτιρίων Καρδίτσα

  καθαρισμός επαγγελματικού χώρου Καρδίτσα

  συντήρηση επαγγελματικού χώρουΚαρδίτσα

  καθαρισμός τζαμιώνΚαρδίτσα

  καθαρισμός πολυκατοικιώνΚαρδίτσα

  καθαρισμός γραφείωνΚαρδίτσα

  καθαρισμός κτιρίωνΚαρδίτσα

  βιολογικός καθαρισμός σαλονιώνΚαρδίτσα

  είδη καθαρισμούΚαρδίτσα

  χαρτικάΚαρδίτσα

  πώληση χονδρική λιανική καθαριστικώνΚαρδίτσα

  καθαρισμός κουβέρταςΚαρδίτσα

  καθαρισμός παπλώματοςΚαρδίτσα

  καθαρισμός μοκέταςΚαρδίτσα

  καθαρισμός χαλιώνΚαρδίτσα

  φύλαξη χαλιώνΚαρδίτσα
  Toggle
 • Κατηγορία: ΤΑΠΗΤΟΚΑΘΑΡΙΣΤΗΡΙΑ
  ΠΑΠΑΦΛΕΣΣΑ 14 - Λαμια
  2231024593,2231036127
  6976972499, 6976972496
  Ταπητοκαθαριστήρια Λαμία, καθαρισμός χαλιών Λαμία, στεγνό καθάρισμα στρώματος Λαμία, καθαρισμός δερμάτινων ειδών Λαμία, καθαρισμός παπλώματος Λαμία.

  Το ταπητοκαθαριστήριο STAR CLEANING στη Λαμία, που διευθύνει ο Σκορδάς Γεώργιος, χρησιμοποιεί τις πλέον σύγχρονες μεθόδους καθαρισμού χαλιών, μοκετών, ταπήτων και φλοκατών. Διαθέτει σύγχρονο πλυντήριο χαλιών τελευταίας τεχνολογίας και εγγυάται το καλύτερο καθαρισμό ακόμα και για τις πιο δύσκολες περιπτώσεις όπως είναι τα χειροποίητα και μεταξωτά χαλιά.

  Το STAR CLEANING γνωρίζει τα μυστικά κάθε υφάσματος και χρησιμοποιεί τις πιο κατάλληλες μεθόδους για κάθε περίπτωση. Εγγυάται τον απόλυτο καθαρισμό σε βάθος και χωρίς την παραμικρή φθορά.

  Το ταπητοκαθαριστήριο παρέχει δωρεάν φύλαξη των χαλιών σας, σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο, με σωστή θερμοκρασία και ασφάλεια. Με ένα τηλεφώνημα και χωρίς καμια χρέωση, αναλαμβάνει παραλαβή και παράδοση στο χώρο σας.

  Αναλαμβάνει τον καθαρισμό για δερμάτινα είδη, παπλώματα και κουβέρτες. Σας ξεκουράζει με τον καθαρισμό και το σίδερο στις κουρτίνες σας, ενώ επι τόπου αναλαμβάνει στεγνό καθαρισμα στο σαλόνι σας.

  Σας απαλλάσσει απο τα μικρόβια και τα ακάρεα με στεγνό καθάρισμα και απολύμανση στο στρώμα σας.

  Το ταπητοκαθαριστήριο STAR CLEANING θέλοντας να εξυπηρετήσει και τους επαγγελματίες, αναλαμβάνει σε πολύ χαμηλές τιμές τον καθαρισμό απο τα κλινοσκεπάσματα και τα τραπεζομάντηλα σε ξενοδοχεία, εστιατόρια, αίθουσες εκδηλώσεων κ.α.

  Αναλαμβάνει τις υπηρεσίες:

  Καθαρισμό χαλιών Λαμία

  Καθαρισμό μοκετώνΛαμία

  καθαρισμό ταπήτωνΛαμία

  καθαρισμό φλοκατώνΛαμία

  καθαρισμό δερμάτινωνΛαμία

  καθάρισμα κουρτινώνΛαμία

  καθαρισμό κουβερτώνΛαμία

  καθαρισμό παπλώματοςΛαμία

  καθαρισμό σε σαλόνιαΛαμία

  καθαρισμός στρωμάτωνΛαμία

  δωρεάν φύλαξη χαλιώνΛαμία

  δωρεάν παράδοση παραλαβη χαλιώνΛαμία

  καθαρισμός επαγγελματικού εξοπλισμούΛαμία
  Toggle
 • Κατηγορία: ΤΑΠΗΤΟΚΑΘΑΡΙΣΤΗΡΙΑ
  ΚΑΒΑΦΗ 10 - Καματερό
  2102383520,2102383521
  Ταπητοκαθαριστήρια, βόρεια προάστια Αθήνα.

  Καθαρισμός χαλιών, βόρεια προάστια Αθήνα.

  Φύλαξη χαλιών, Αττική Αθήνα.

  Πλύσιμο χαλιών, Αττική Αθήνα.

  Επιδιορθώσεις χαλιών, Αττική Αθήνα.

  Καθαρισμός μοκετών, Αττική Αθήνα.

  Στεγνο καθάρισμα χαλιών, Αττική Αθήνα.

  Στεγνό καθάρισμα μοκετών, Αττική Αθήνα.

  Η Εταιρεία ΠΑΠΑΘΕΟΔΩΡΟΥ Ο.Ε. είναι μια οικογενειακή επιχείρηση , η οποία στεγάζεται σε ιδιόκτητες εγκαταστάεις 1600 τ.μ.

  Δραστηριοποιήθηκε και λειτουργεί από το 1980 στον ευαίσθητο χώρο του καθαρισμού, περιποίησης και ασφαλούς φύλαξης ταπήτων.

  Το χαλί αποτελεί ένα ζωντανό οργανισμό, ντελικάτο και ευαίσθητο σε ακάρεα, βακτήρια, μικροοργανισμούς καθώς και σε ακατάλληλες συνθήκες θερμοκρασίας και υγρασίας.

  Για το λόγο αυτό αντιμετωπίζουμε με ιδιαίτερη προσοχή τόσο τον αντιμικροβιακό καθαρισμό με οικολογικά μέσα, όσο και τη φύλαξη σε ασφαλείς και κατάλληλους από απόψεως καθαριότητας, θερμοκρασίας και υγρασίας χώρους.

  Θεωρούμε ότι κάθε χαλί αποτελεί ένα μοναδικό, οργανισμό, που απαιτεί ειδική και εξατομικευμένη αντιμετώπιση. Αν και είμαστε από τα πρώτα καθαριστήρια που κατασκευάσαμε και χρησιμοποιήσαμε αυτόματα μηχανήματα καθαρισμού, υποστηρίζουμε ότι ουδέποτε το αυτοματοποιημένο πλύσιμο θα ξεπεράσει ποιοτικά τη χειρωνακτική μας μέθοδο.

  Ιδιαίτερη έμφαση δίδεται στα κρόσσια, τα οποία πλένονται χωριστά σε ειδικά μηχανήματα αποφευγοντας τις φθορες και την ταλαιπωρια, καθώς και το στεγνωμα των χαλιων σε ειδικα διαμορφομενους χωρους μακρια απο τις ακτινες του ηλιου.

  Σεβόμενοι το χρόνο σας αντιμετωπίζουμε με συνέπεια, υπευθυνότητα και ακρίβεια τόσο την παραλαβή του χαλιού όσο και την ασφαλή και έγκαιρη παράδοση του στο χώρο σας.

  Η εμπεριστατωμένη ενασχόληση μας με τον καθαρισμό των χαλιών , η τριακονταετής εμπειρία, η τεχνογνωσία και οι συνεχείς πειραματισμοί μας, είχαν σαν αποτέλεσμα τη βράβευση μας με βαθμό Α, από τις διεθνης καινοτομίες, για τη μέθοδο που πλένουμε τα χαλιά.

  Παρά την κρίση που επηρεάζει τις ζωές και τις επιλογές όλων , εξακολουθούμε να απολαμβάνουμε την εμπιστοσύνη των πελατών μας, πράγμα που μας δίνει κουράγιο και δύναμη προκειμένου να συνεχίσουμε να προσφέρουμε τις- υψηλής ποιότητας- υπηρεσίες μας και στο μέλλον.

  Υπηρεσίες

  ΠΑΡΑΛΑΒΗ - ΠΑΡΑΔΟΣΗ

  ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ

  ΣΤΕΓΝΩΜΑ

  ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ & ΦΥΛΑΞΗ

  ΣΤΕΓΝΟ ΚΑΘΑΡΙΣΜΑ

  ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ

  Toggle
 • Κατηγορία: ΤΑΠΗΤΟΚΑΘΑΡΙΣΤΗΡΙΑ
  ΓΚΑΛΙ ΡΟΒΕΡΤΟΥ 102 - Ηλιούπολη
  2109961106
  6934310559
  Τα ταπητοκαθαριστήρια ΔΕΛΑ - ΔΕΠΑΣΤΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ Ε.Ε. που τα γραφεία της βρίσκονται στην Ηλιούπολη, το εργοστάσιοεδρεύει εδώ και 25 χρόνια στην περιοχή του ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ.

  Δραστηριοποιείται με απόλυτη επιτυχία και άψογο επαγγελματισμό στον καθαρισμό και την φύλαξη χαλιών.

  Η πολυετής εμπειρία εγγυάται το τέλειο αποτέλεσμα ακόμα και αν πρόκειται για χαλιά ευαίσθητα , σπάνια και χειροποίητα.

  Τα προϊόντα καθαρισμού είναι πιστοποιημένα οικολογικά.

  Για οποιαδήποτε επιπλέον ενημέρωση καλέστε μας μέσω e-mail:nikosdep@yahoo.comκαι τηλεφωνικά:2109961106,6934310559,6977640877.

  Με εκτίμηση,
  Σπύρος Δεπάστας
  Toggle
προηγούμενη 1 από 5 επόμενη
Διαφημιστείτε εδώ