noscript image for google
 • Κατηγορία: ΒΙΟΤΕΧΝΙΕΣ
  ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟ - Διδυμότειχο
  2553020219
  6942600629
  O κ.Χρήστος Λιακίδης έχει βιοτεχνία μαρμάρων-γρανιτών. Η βιοτεχνία διαθέτει όλα τα είδη μαρμάρων για όλων των ειδών τις κατασκευές.

  Αναλαμβάνουμε κατασκευή τζακιών και επιπλέον εμπορευόμαστε είδη υγιεινής και είδη κήπου. Για την άμεση εξυπηρέτησή σας απευθυνθείτε στα παραπάνω αναγράφόμενα τηλέφωνα και θα εξυπηρετηθείτε από τον κ.Χρήστο Λιακίδη ή την κυρία Αναστασία Λιακίδου.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΤΖΑΚΙΑ - ΣΟΜΠΕΣ - ΛΕΒΗΤΕΣ
  ΜΟΛΑΟΙ - Λακωνίας
  2732023557
  6974605176
  Η Εταιρία ΓΙΑΝΝΑΡΑΚΗΣ ΠΥΡΙΜΑΧΑ Δραστηριοποιείται με επιτυχία στον τομέα της μελέτης και κατασκευής τζακιών, μπάρμπεκιου και φούρνων. Με εκτίμηση στις ανάγκες σας, επενδύουμε στην τεχνογωσία μας και το αποτέλεσμα εγγυάται εντυπωσιακή εμφάνιση, αξιοπιστία και υψηλή ποιότητα κατασκευής.

  Η εταιρία μας έχει έδρα τους Μολάους Λακωνίας και έχει δημιουργηθεί με μεράκι και έμφαση στις προσωπικές σας ανάγκες. Τα προϊόντα τις εταιρίας μας διακρίνονται για την αντοχή τους & την ακρίβεια των διαστάσεών τους. Παράγονται απο ελαφρόπετρα,τσιμέντο υψηλής αντοχής και συνθετικό ανόργανο οξείδιο του σιδήρου. Τέλος πριν συσκευαστούν ελέγχονται σχολαστικά από τον υπεύθυνο παραγωγής.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΑ ΥΛΙΚΑ
  οδός ΒΟΛΟΥ 1 - Λάρισα
  2410282252,2410282433
  +30 6932465770
  Η Optima ιδρύθηκε το 1989 με στόχο να προμηθεύει την Ελληνική αγορά στον κατασκευαστικό τομέα και την Βιομηχανία με τα άριστα - optima - υλικά ποιότητας & προηγμένης τεχνολογίας, στην Δόμηση καθώς και την θέρμανση με Α.Π.Ε. & Βιομάζα, πάντοτε στις καλύτερες δυνατές τιμές για την ποιότητα των προϊόντων και της τεχνογνωσίας που προσφέρει.

  Optima CONSTRUCTION MATERIALS
  Η Optima απαρτίζεται από εξειδικευμένο προσωπικό και πιο συγκεκριμένα από μηχανικούς με διεθνείς μεταπτυχιακές σπουδές, εξάσκηση, έρευνα και εμπειρία. Υποστηρίζοντας τον στόχο της Optima, συνεργαζόμαστε στον χώρο των Δομικών Υλικών Υψηλής Τεχνολογίας με τις περισσότερες καταξιωμένες εγχώριες και διεθνείς εταιρίες κατασκευής Δομικών υλικών (ACO, ANRIN, BASF, BAUDER, BLANKE, BRILLUX, BUCHTAL, CERESIT, DURAL, DUNLOPLAN, FLOOR GRES, HENKEL, KERAKOLL, MACBETON, MACON, MARIS Polymers, NEOTEX, RENOVAT, SCHLUTTER, SIKA κ.ά.)ενώ υποβάλλουμε όλα τα προϊόντα των στις αυστηρότερες συγκρίσεις & τεστ ποιότητας, απόδοσης και τιμής, στους ακόλουθους τομείς της αγοράς:
  1. Υγρομονώσεις - Μονωτικά & Στεγανωτικά Υλικά
  2. Eξωτερική Θερμομόνωση Κελύφους Κτιρίων - VWS System
  3. Βιοενεργειακοί Ταρατσόκηποι - Bauder Plant E System
  4. Πλακίδια Υψηλής Αντοχής - Κόλλες & Αρμοί - Προφίλ αρμών
  5. Ειδικά & Οξύμαχα Δάπεδα - Κανάλια Απορροής
  6. Εποξειδικά Δάπεδα & Δομικές Ενισχύσεις - Ανθρακονήματα
  7. Στεγανωτικά Οικολογικά Χρώματα & Βερνίκια
  8. Πισίνες - Δεξαμενές & Αγωγοί Λυμμάτων
  9. Προστασία Κτιρίων από ΗλεκροΜαγνητική Ακτινοβολία
  10.Ποιοτικές Εργολαβίες με Ίδια Υλικά

  Optima BIOENERGY
  Είναι γνωστό ότι σε όλη την Ευρωπαϊκή Ένωση των 27 η ανάγκη για απεξάρτηση από τα ορυκτά καύσιμα, οδήγησε στη χρήση Ανανεώσιμων Πηγών Ενεργείας (Α.Π.Ε.). Η Βιομάζα κατέχει την πρώτη θέση ανάμεσα στις Α.Π.Ε. στην Ευρωπαϊκή Ένωση με ποσοστό πάνω του 50 % και είναι ένα καύσιμο προϊόν (Στερεά Βιοκαύσιμα) που κάθε χώρα μπορεί να παράγει επί τόπου μόνη της.
  Η τεράστια εξοικονόμηση που μπορούν να προσφέρουν τα ΣΤΕΡΕΑ ΒΙΟΚΑΥΣΙΜΑ, οδήγησαν στην εξέλιξη αυτοματοποιημένων καυστήρων Στερεάς Βιομάζας με ελεγχόμενη αυτόματη τροφοδοσία καυσίμου σε μέγεθος μικρού κουφέτου (pellet)& αέρα καύσης που χρησιμοποιούνται σε Θερμάστρες Αέρος, Ενεργειακά Τζάκια pellet, Εσωτερικούς Θερμολέβητες, Compact Θερμολέβητες Λεβητοστασίου, αλλά και ως αντικατάσταση των καυστήρων πετρελαίου για την Βιοτεχνία, Αρτοποιία, Θερμοκήπια, Βιομηχανία κ.λ.π.
  Ως μηχανικοί με πολυετή πείρα στην Οικοδομή και στην Μεταφορά Θερμότητας, επιλέξαμε τα προϊόντα της Ιταλικής Εταιρείας PASIAN για Θέρμανση με PELLETS & ΒΙΟΜΑΖΑ, σαν Γενικoί Εισαγωγείς για όλη την Ελλάδα, με τον διακριτικό τίτλο PASIAN HELLAS by Optima.
  H Pasian είναι μια εταιρεία με πολυετή εμπειρία στην κατασκευή καυστήρων, εξειδικευμένη στην κατασκευή θερμογεννητριών που λειτουργούν με Wood Pellet & Στερεά Βιοκαύσιμα και παρουσιάζει μια γκάμα που αριθμεί πάνω από 30 μοντέλα.
  Τα προϊόντα της, μοναδικά στο είδος τους, ως πολυκαυστήρες δεν καίνε μόνον το βιομηχανοποιημένο wood pellet, αλλά και άλλα στερεά βιοκαύσιμα & υπολείμματα αγροτικών προϊόντων που είναι δυνατόν να τροφοδοτούνται αυτόματα με ειδικούς κοχλίες: όπως ανάμεικτο καλαμπόκι, τσόφλια ξηρών καρπών, τρίμματα πυρήνων φρούτων και ελιάς, agri-pellets κ.λ.π.
  Το γεγονός ότι οι Pasians μπορούν να λειτουργήσουν με τόσο ετερογενή υλικά, μας παρέχει την σιγουριά ότι θα λειτουργούν και με διαφορετικής ποιότητας pellets (το πλέον βιομηχανοποιημένο προς το παρόν στερεό βιοκαύσιμο για αυτοματοποιημένη θέρμανση) που κυκλοφορούν στην Ελληνική αγορά.

  Μετά τιμής για την Optima - Stefanakis C. Bros Co.

  Γιώργος Κ. Στεφανάκης,
  M.Sc. Μηχανολόγος Μηχανικός, OSU /USA
  &
  Αντώνης Κ. Στεφανάκης,
  Διπλ. Χημικός Μηχανικός Ε.Μ.Π.
  Μ.Sc. Chem. Engng. & B.A., OSU & Stanford U./USA
  Toggle
 • Κατηγορία: ΜΑΡΜΑΡΑ – ΓΡΑΝΙΤΕΣ – ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ - ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
  ΙΩΑΝΝΟΥ ΓΑΒΡΙΗΛ 59 - Αχαρνές
  2102466003
  6932589744
  Όλα γύρω από τα μάρμαρα και τους γρανίτες - εμπόριο μαρμάρων γρανιτών :

  κατασκευή , επισκευή , επεξεργασία - τοποθέτηση
  Toggle
 • Κατηγορία: ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΑ ΥΛΙΚΑ
  1 χλμ. Μούρδου - Μυρίνας - Λήμνος
  2254071940
  6972236317
  Κατή Μαρία & Σια ο.ε.

  Οικοδομικά Υλικά Λήμνος

  Η επιχείρησή μας “Κατή Μαρία & Σια ο.ε.” η οποία εδρεύει στο 1 χλμ. Μούρδου - Μυρίνας στην Λήμνο, δραστηριοποιείται με συνέπεια και επαγγελματισμό στον χώρο των οικοδομικών υλικών και στεγάζεται σε ιδιόκτητο χώρο.

  Ιδρύθηκε το 1996 από τον Κωνσταντίνο Κατή έχοντας εμπειρία στον τομέα των υλικών και της δόμησης. Με το πέρασμα του χρόνου ενσωματώθηκαν δυναμικά στο χώρο οι υιοί Γεώργιος και Αθανάσιος.

  Συνεργαζόμαστε με τις μεγαλύτερες και πιο αξιόπιστες εταιρίες παραγωγής και εισαγωγής οικοδομικών υλικών, διαθέτουμε μεγάλη γκάμα υλικών για την κατασκευή και την επισκευή του σπιτιού σας και όλων των δομικών κατασκευών.

  Καθώς οι απαιτήσεις ολοένα και αυξάνονταν, σας προσφέρουμε τσιμεντολιθικά προϊόντα, σιδηρικά, εργαλεία, διακοσμητικά κήπου, ψησταριές, φούρνους, τζάκια, χρώματα και μονωτικά υλικά καθώς και καυσόξυλα όπου μας καθιστούν πρώτους στην περιοχή μας και πάντα ανταγωνιστικούς.

  Η βαθιά γνώση των αναγκών της οικοδομικής αγοράς και οι προσιτές τιμές που διαθέτουμε στα προϊόντα μας, βοηθάνε τον ιδιώτη, αλλά και τον επαγγελματία να ικανοποιήσει με το χαμηλότερο δυνατό κόστος, τις ανάγκες και τις επιθυμίες του.
  ΠΑΝΤΑ ΠΟΙΟΤΙΚΑ, ΠΑΝΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ.

  Στόχος μας είναι να εξυπηρετούμε τους πελάτες μας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και να τους προσφέρουμε τα καλύτερα προϊόντα σε ανταγωνιστικές τιμές. Το ειδικευμένο προσωπικό μας είναι στη διάθεσή σας για να σας βοηθήσει να επιλέξετε την καλύτερη δυνατή λύση για οτιδήποτε χρειάζεστε γύρω από οικοδομικά και μονωτικά υλικά.

  Οι πελάτες μας εξυπηρετούνται το συντομότερο δυνατόν από τον ιδιόκτητο στόλο φορτηγών και γερανών της επιχείρησης μας σε όλη την Λήμνο.

  Η εξαιρετική εμπειρία μας στο χώρο, οι ανταγωνιστικές τιμές, ο ιδιόκτητος στόλος της επιχείρησής μας, η συνέπεια και η ακρίβεια στην παράδοση των οικοδομικών υλικών είναι μερικοί από τους λόγους πουμας προτιμούνεπανειλημμένα.

  Για οποιαδήποτε πληροφορία μην διστάσετε να τηλεφωνήσετε αλλά και να μας εμπιστευτείτε.

  Κατή Μαρία & Σια ο.ε. | Οικοδομικά Υλικά

  1 χλμ.Μούρδου - Μυρίνας/ Λήμνο

  Τηλ. 2254071940 Κιν. 6972236317

  Toggle
 • Κατηγορία: ΤΖΑΚΙΑ - ΣΟΜΠΕΣ - ΛΕΒΗΤΕΣ
  ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΕΩΣ 121 - Πετρούπολη
  2105051351
  6970055035
  ΠΥΡΟΣΤΙΑ - ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΤΖΑΚΙΑ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ, ΔΥΤΙΚΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ, ΑΤΤΙΚΗ

  ΣΟΜΠΕΣ, ΚΑΥΣΤΗΡΕΣ, ΛΕΒΗΤΕΣ ΔΥΤΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ – ΑΤΤΙΚΗ

  ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΤΖΑΚΙΟΥ, ΕΙΔΗ ΚΙΓΚΑΛΕΡΙΑΣ

  ΤΖΑΚΙΑ, ΣΟΜΠΕΣ, ΦΙΑΛΕΣ ΥΓΡΑΕΡΙΟΥ, ΜΠΑΡΜΠΕΚΙΟΥ

  ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ, ΙΛΙΟΝ, ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ, ΠΕΙΡΑΙΑΣ, ΑΤΤΙΚΗ

  PELLET

  ΠΡΟΣΦΟΡΑ

  ΨΗΣΤΑΡΙΑ WEBER

  Spirit E- 320

  ΑΠΟ 1290€ ΜΟΝΟ 999€

  Η εταιρεία ΜΠΕΚΟΣ με τον διακριτικό τίτλο ΠΥΡΟΣΤΙΑ ιδρύθηκε αρκετά χρόνια πριν και δραστηριοποιείται στο χώρο των ενεργειακών τζακιών και ειδών κιγκαλερίας.

  Εδρεύει στην ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ – ΑΤΤΙΚΗ.

  Η εταιρεία μας με χρόνια εμπειρίας στον κλάδο της θέρμανσης, πολύ γρήγορα αναπτύσσει σημαντική εισαγωγική δραστηριότητα, με αποτέλεσμα σήμερα να κατέχει μια σημαντική θέση στην αγορά με διαρκή εξέλιξη και ανάπτυξη.

  Εγγυόμαστε το καλύτερο αποτέλεσμα, σύμφωνα με τις ανάγκες του πελάτη και με συνεχή καθοδήγηση από τον σχεδιασμό έως την κατασκευή.

  Μοιραζόμαστε ιδέες και επιτυχίες με τον πελάτη μας και απολαμβάνουμε μαζί το αισθητικό και λειτουργικό αποτέλεσμα.

  ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟ ΤΟΥ ΤΖΑΚΙΟΥ ΣΑΣ

  Επίσης στο κατάστημα μας θα βρείτε πολλά είδη όπως…

  Ειδη κιγκαλερίας ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ, ΔΥΤΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ, ΑΤΤΙΚΗ

  Ψησταριές

  Φουρνάκια

  Σόμπες

  Συσκευές υγραερίου

  Καύσιμη ύλη

  Είδη σπιτιού

  Ενεργειακά τζάκια ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ, ΔΥΤΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ, ΑΤΤΙΚΗ

  Τζάκια ξύλου ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ, ΔΥΤΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ,ΑΤΤΙΚΗ

  Τζάκια αέρος ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ,ΔΥΤΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ, ΑΤΤΙΚΗ

  Λέβητες ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ,ΔΥΤΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ, ΑΤΤΙΚΗ

  Καυστήρες ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ, ΔΥΤΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ, ΑΤΤΙΚΗ

  PELLET

  Μετατροπή τζακιού κ.α

  ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ, ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ.

  ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΜΕ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ-ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ-ΙΛΙΟΝ-ΠΕΙΡΑΙΑ-ΟΛΑ ΤΑ ΔΥΤΙΚΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ –ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΑΛΛΟΥ ΜΑΣ ΖΗΤΗΘΕΙ.

  Με εκτίμηση,

  Μπέκος Χρήστος
  Toggle
 • Κατηγορία: ΤΕΧΝΙΚΕΣ – ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ – ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ – ΑΝΑΠΑΛΑΙΩΣΕΙΣ
  ΛΙΜΕΝΑΡΙΑ - Καβάλα
  2593053243
  6982007765
  Το Τεχνικό μας γραφείο "Αγγελίδης Βασίλειος" δραστηριοποιείται από στη Θάσσο σε μελέτες – κατασκευές πάσης φύσεως ιδιωτικών έργων, καθώς και σε κατασκευές δημοσίων έργων. Η πολυετής εμπειρία μας εγγυάται εργασία υψηλών προδιαγραφών στο συντομότερο δυνατό χρόνο με το ελάχιστο κόστος, σύμφωνα με τις σύγχρονες απαιτήσεις και προδιαγραφές.

  Το τεχνικό μας γραφείο αναλαμβάνει με υπευθυνότητα: Άδειες (οικοδομικές, αλλαγή χρήσης κ.α.), Μελέτες, Κατασκευή, Ενεργειακές αναβαθμίσεις (θερμομόνωση, θερμοπροσόψεις), Μονώσεις - Στεγανοποιήσεις, Επισκευές, Ενισχύσεις, Ανακαινίσεις, Διαρρυθμίσεις (κατοικιών, γραφείων, καταστημάτων), Διαμορφώσεις περιβάλλοντος χώρου (πισίνες, χώροι στάθμευσης) και Μελέτη - Κατασκευή συστημάτων πυρόσβεσης.

  Καλέστε μας στα τηλέφωνα:2593053243 - 6982007765
  Toggle
 • Κατηγορία: ΤΖΑΚΙΑ - ΣΟΜΠΕΣ - ΛΕΒΗΤΕΣ
  ΣΤΕΛΙΟΥ ΚΑΖΑΝΤΖΙΔΗ ΚΑΙ ΔΙΔΟΥΣ - ΝΕΑ ΑΛΙΚΑΡΝΑΣΣΟΣ - Ηράκλειο
  2810330512
  6944280390
  Χωροδιακοσμητική - Καραντινάκης Γεώργιος
  Επαγγελματικές ψησταριές, ενεργειακά τζάκια CLAM
  Συσκευές θέρμανσης
  Φούρνοι
  Πέργκολες
  Κεραμοσκεπές
  Εκκλησίες - εκκλησάκια
  Οικοδομικά υλικά
  Toggle
 • Κατηγορία: ΜΕΤΑΛΛΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ
  3ο ΧΛΜ ΛΕΩΝΙΔΙΟΥ ΠΛΑΚΑΣ - Λεωνίδιο
  2757023775
  6932417735, 6932417730
  ΖΥΓΟΥΡΗΣ _ ΣΙΔΗΡΟΥ ΕΡΓΑ _ ΜΕΤΑΛΛΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ _

  μεταλλικες κατασκευες τριπολη, λακωνια, αρκαδια, αργος, αργολιδα, πελοποννησος
  σιδηροκατασκευες τριπολη, λακωνια, αρκαδια, αργος, αργολιδα, πελοποννησος
  τεντες τριπολη, λακωνια, αρκαδια, αργος, αργολιδα, πελοποννησος
  τζακια τριπολη, λακωνια, αρκαδια, αργος, αργολιδα, πελοποννησος

  Σας καλωσορίζουμε στη νέα σελίδα " Ζυγούρης Σιδήρου Έργα". Από το 1983 δραστηριοποιούμαστε στο χώρο των σιδηροκατασκευών , των μεταλλικών κατασκευών, των ειδών σκίασης έχοντας την έδρα μας στο Λεωνίδιο Αρκαδίας.

  Χάρη στη πολυετή εμπειρία μας και γνωρίζοντας τις σύγχρονες ανάγκες στον τομέα των κατασκευών, έχουμε δώσει έμφαση στα υλικά που χρησιμοποιούμε που είναι υψηλής ποιότητας αφού ως στόχο έχουμε την άμεση εξυπηρέτηση, με τα καλύτερα υλικά και φυσικά με ασυναγώνιστες τιμές σκεπτόμενοι πάντα τον επαγγελματία, για αυτό και έχουμε επιλέξει ένα άρτιο και πλήρως καταρτισμένο προσωπικό, εξασφαλίζοντας την ασφάλεια των κατασκευών μας και όλων των προϊόντων μας.

  Επειδή οι απαιτήσεις συνεχώς αυξάνονται για να εξυπηρετήσουμε τους πελάτες μας, έχουμε επεκταθεί και στον τομέα της σκίασης και στον τομέα τον τζακιών διαθέτοντας προϊόντα σε χαμηλές τιμές.

  Σήμερα είμαστε σε θέση να εξυπηρετούμε και άλλες περιοχές, Τρίπολη, Λακωνία, Άργος, Αργολίδα και κατ' επέκταση σε όλη την Πελοπόννησο. Σε εμάς μπορείτε να αναζήτησε οποιαδήποτε από τις υπηρεσίες μας:

  μεταλλικές κατασκευές Τρίπολη, Λακωνία, Άργος, Αργολίδα, Αρκαδία, Πελοπόννησος

  ειδικές σιδηροκατασκευές Τρίπολη, Λακωνία, Άργος, Αργολίδα, Αρκαδία, Πελοπόννησος

  τζάκια Τρίπολη, Λακωνία, Άργος, Αργολίδα, Αρκαδία, Πελοπόννησος

  σκίαση Τρίπολη, Λακωνία, Άργος, Αργολίδα, Αρκαδία, Πελοπόννησος

  δομικά υλικά Τρίπολη, Λακωνία, Άργος, Αργολίδα, Αρκαδία, Πελοπόννησος

  υδρορροές Τρίπολη, Λακωνία, Άργος, Αργολίδα, Αρκαδία, Πελοπόννησος

  τέντες Τρίπολη, Λακωνία, Άργος, Αργολίδα, Αρκαδία, Πελοπόννησος

  κατασκευές με πάνελ Τρίπολη, Λακωνία, Άργος, Αργολίδα, Αρκαδία, Πελοπόννησος

  σκάλες Τρίπολη, Λακωνία, Άργος, Αργολίδα, Αρκαδία, Πελοπόννησος

  πόρτες Τρίπολη, Λακωνία, Άργος, Αργολίδα, Αρκαδία, Πελοπόννησος

  κάγκελα Τρίπολη, Λακωνία, Άργος, Αργολίδα, Αρκαδία, Πελοπόννησος

  γκαραζόπορτες Τρίπολη, Λακωνία, Άργος, Αργολίδα, Αρκαδία, Πελοπόννησος

  σκίαστρα αυτοκινήτων Τρίπολη, Λακωνία, Άργος, Αργολίδα, Αρκαδία, Πελοπόννησος

  στέγαστρα Τρίπολη, Λακωνία, Άργος, Αργολίδα, Αρκαδία, Πελοπόννησος

  καμινάδες INOX Τρίπολη, Λακωνία, Άργος, Αργολίδα, Αρκαδία, Πελοπόννησος

  πλέγματα περιφράξεων Τρίπολη, Λακωνία, Άργος, Αργολίδα, Αρκαδία, Πελοπόννησος

  κατασκευές υδρορροών Τρίπολη, Λακωνία, Άργος, Αργολίδα, Αρκαδία, Πελοπόννησος

  φύλλα επικάλυψης Τρίπολη, Λακωνία, Άργος, Αργολίδα, Αρκαδία, Πελοπόννησος

  ειδικές κατασκευές σιδήρου Τρίπολη, Λακωνία, Άργος, Αργολίδα, Αρκαδία, Πελοπόννησος

  Στόχος μας είναι πάντα η ικανοποίηση των αναγκών των πελατών και η επιτυχία του αποτελέσματος μας. Ευχαριστούμε θερμά όλους τους επαγγελματίες με τους οποίους έχουμε συνεργαστεί.

  Επικοινωνήστε μαζί μας για αν συζητήσουμε και να υλοποιήσουμε αυτό που επιθυμείτε.

  metallikes kataskeues tripoli, arkadia, lakonia, argos, argolida, peloponnisos, sidhrokataskeues tripoli, arkadia, lakonia, argos, argolida, peloponnisos, tzakia, skiasi tripoli, arkadia, lakonia, argos, argolida, peloponnisos
  Toggle
 • Κατηγορία: ΜΑΡΜΑΡΑ – ΓΡΑΝΙΤΕΣ
  ΧΩΣΙΑΡΙΟ - ΓΥΘΕΙΟ - Λακωνίας
  2733093490
  6944836135
  Σας καλοσωρίζουμε στην καινούργια μας ιστοσελίδα.

  ΠΑΥΛΟΣ ΠΑΤΡΙΚΑΚΟΣ

  Μάρμαρα, τζάκια, μνημεία Λακωνία

  Εμπόριο μαρμάρου Λακωνία

  Μαρμαρικές κατασκευές Λακωνία

  Δραστηριοποιούμαστε στο χώρο του μαρμάρου με έδρα το Γύθειο Λακωνίας.

  Με συνεχή μελέτη, την απαιτούμενη τεχνογνωσία, το άρτια εξειδικευμένο προσωπικό και τον σύγχρονο τεχνολογικό εξοπλισμό, παράγουμε προϊόντα υψηλής ποιότητας, απο το στάδιο της κοπής ως το στάδιο της στίλβωσης.

  Σε εμάς θα βρείτε ποικιλία χρωμάτων, σχεδίων και διαστάσεων που χρησιμοποιούνται σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους.

  Αναλαμβάνουμε επενδύσεις τζακιών, δαπέδων, πάγκους κουζίνας, σκάλες, κατασκευές μνημείων, ορθομαρμαρώσεις καθώς και περίτεχνες κατασκευές στην κουζίνα, στις σκάλες, στο μπάνιο, στο τζάκι ή στην αυλή του σπιτιού σας.

  ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΜΑΣ

  Αλλάζουμε την οπτική του χώρου σας δίνοντάς του λειτουργικότητα και υψηλή αισθητική.

  Φιλικά

  ΠΑΥΛΟΣ ΠΑΤΡΙΚΑΚΟΣ
  Toggle
 • Κατηγορία: ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΑ ΥΛΙΚΑ
  ΠΕΤΡΑ - Βοιωτίας
  2268024004
  6977048274
  Οικοδομικά υλικά ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ.

  Δομικά υλικά Λιβαδειά

  Καυσόξυλα Λιβαδειά

  Πέλλετ

  Ψησταριές

  Τζάκια

  Κεραμοσκεπές

  Διακοσμητικά είδη

  Ξυλεία (σκεπόξυλα)

  Φρεάτια βόθρων

  Γυψοσανίδες

  Ποιοτικά οικοδομικά υλικά και εργαλεία, Πέτρα Βοιωτίας.

  Οικονομικές τιμές !!!
  Toggle
 • Κατηγορία: ΜΑΡΜΑΡΑ – ΓΡΑΝΙΤΕΣ
  Τέρμα Δημάρχου Παπαθανασίου - Φλώρινας
  2385022601
  6936857140
  Δεσποτάκης
  Εμπόριο & Επεξεργασία Μαρμάρων Φλώρινα

  Η επιχείρηση μας “Δεσποτάκης” δραστηριοποιείται από το 1976 στο χώρο της εμπορίας και επεξεργασίας μαρμάρων στη Φλώρινα και στις όμορες περιοχές της. Μέχρι σήμερα, συνεχίζει τη μακρά παράδοση της αξιοποιώντας ταυτόχρονα σύγχρονες τεχνικές αλλά και εισάγοντας νέα προϊόντα με σκοπό την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών της.

  Η επιχείρηση μας εξειδικεύεται στην κατασκευή ταφικών μνημείων αλλά και στην επεξεργασία και τοποθέτηση επενδύσεων από μάρμαρο, γρανίτη, τεχνομάρμαρο και τεχνογρανίτη.

  Αναλαμβάνουμε τοποθετήσεις μαρμάρων, γρανίτη ,τεχνομάρμαρο και τεχνογρανίτη σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους του σπιτιού σας ή του επαγγελματικού σας χώρου, χρησιμοποιώντας πάντα τα καλύτερα υλικά για την τοποθέτηση τους, με έμφαση πάντα στην λεπτομέρεια για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

  Ο υπερσύγχρονος εξοπλισμός που διαθέτουμε και η πολυετή εμπειρία μας στο χώρο, σας εγγυώνται ποιότητα κατασκευής, ικανοποιώντας και τους πιο απαιτητικούς πελάτες.

  Η επιχείρηση επίσης διαθέτει μεγάλη ποικιλία ενεργειακών τζακιών εισαγωγής της Βόρειας και Κεντρικής Ευρώπης (Νορβηγία ,Δανία ,Πολωνία) των οποίων αναλαμβάνει την τοποθέτηση και επένδυση με διαφορά σχέδια.

  Στόχος μας είναι να παρέχουμε στους πελάτες μας την υψηλότερη δυνατή ποιότητα κατασκευής και προϊόντων, διατηρώντας παράλληλα τις προσιτές τιμές.

  Εξυπηρετούμε άμεσα την Φλώρινα, τις γύρω περιοχές και όλη την Ελλάδα.

  ΠροϊόνταΔουλειές μας

  Δεσποτάκης | Εμπόριο & Επεξεργασία Μαρμάρων Φλώρινα

  Τέρμα Δημάρχου Παπαθανασίου, Φλώρινας

  Τηλ: 2385022601 Κιν: 6936857140

  Toggle
 • Κατηγορία: ΤΖΑΚΙΑ - ΣΟΜΠΕΣ - ΛΕΒΗΤΕΣ
  ΚΑΡΑΜΑΝΗ ΑΔΑΜΑΝΤΙΟΙ 2 - Χίος
  2271023044
  6949722754
  Ενεργειακά τζάκια NGS

  Η εταιρία ιδρύθηκε το 1989 από τον Στέργιο Νεαμονιτάκη στην περιοχή Χίου και στην συνέχεια μεταβιβάστηκε στον Γιώργο Νεαμονιτάκη με αντικείμενο την κατασκευή ενεργειακού τζακιού καλοριφέρ.

  Στην ποριά των χρόνων εξελίχθηκαν τα προϊόντα μας σε πόλη υψηλό επίπεδο, τόσο λειτουργικά όσο και κατασκευαστικά.

  Με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας που σήμερα μας φέρνει στις πρώτες θέσεις παγκόσμιος σε θερμικές αποδόσεις ,kw και μονοξείδια στην ατμόσφαιρα . Τα τζάκια NGS έχουν της πιστοποιήσεις CE

  Εγγύηση 10 χρονιά

  Η ανάγκη τον πελατών μας για μετατροπή τον παραδοσιακών τζακιών σε ενεργειακά μας ώθησε το 2006 να κατασκευάσουμε μια κασέτα καλοριφέρ που μπορεί να τοποθετηθεί να συνδεθεί υδραυλικά πολύ εύκολα χωρίς κανένα απολύτως σπάσιμο και να ζεστάνει μέχρι και 150 τετ. Μια ακόμα μεγάλη καινοτομία της εταιρίας μας.

  Κάθε χρόνο νέα υλικά και νέα μοντέλα συμπεριλαμβάνονται στην μεγάλη γκάμα προϊόντων που σήμερα διαθέτουμε

  Επίσης μπορούμε να κατασκευάσουμε ειδικές διαστάσεις τζακιών η κασέτας καλοριφέρ ανάλογα με της απαιτήσεις του πελάτη.

  Η δίκες σας απαιτήσεις μας κάνουν καλύτερους !

  Θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε σε ότι και αν χρειαστείτε.

  Ενεργειακά τζάκια NGS.
  28 χρόνια καινοτομίας !!!

  Toggle
 • Κατηγορία: ΠΕΤΡΙΝΕΣ ΚΑΤΟΙΚΙΕΣ
  ΠΟΛΙΤΙΚΑ - Χαλκίδα
  6955698463,6944457609
  ΝΤΟΥΡΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

  Το μεράκι της πέτρας συναντά τη σύγχρονη δόμηση

  Πέτρινες Κατασκευές-Πέτρινες Κατοικίες, Χαλκίδα - Εύβοια

  Πετρόκτιστα σπίτια- επενδύσεις πέτρας, Χαλκίδα - Εύβοια

  Η επιχείρηση ΝΤΟΥΡΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ εδρεύει στα Πολιτικά της Ευβοιας και δραστηριοποιείται εδώ και πολλά χρόνια με αγάπη και μεράκι στην παραδοσιακή τέχνη κτισίματος με ΠΕΤΡΑ.

  Τεχνίτης πετράς

  Απευθύνομαι σε αυτούς που αγαπούν την παραδοσιακή αρχιτεκτονική, με πέτρα. Δίνουμε μεγάλη βάση στην κατασκευή Σπιτιών. Προσπαθούμε πάντα για το αρτιότερο αποτέλεσμα.

  Σπίτι όμορφο, υγιεινό, οικονομικό και αντισεισμικό, με άριστη θερμομόνωση και ηχομόνωση Σε συνεργασία με πολιτικούς μηχανικούς δημιουργούμε το σπίτι των ονείρων σας, ανάλογα με τις οικονομικές απαιτήσεις των πελατών μας.

  Το εξειδικευμένο προσωπικό μας παρέχει άμεση εξυπηρέτηση απο όπου μας ζητηθεί στην Χαλκίδα ολη την Εύβοια στην Αθήνα και πανελλαδικά πάντα με αξιοπιστία στο χρόνο παράδοσης του έργου, ποιότητα εργασίας. Αναλαμβάνουμε την κατασκευή παντός έργου που αφορά την πέτρα.

  πλακοστρώσεις

  αναπαλαιώσεις

  πέτρινες βρύσες

  Ψησταριές

  Τζάκια

  κατασκευή ενεργειακών τζακιών

  μετατροπή από παραδοσιακά τζάκια σε ενεργειακά

  πέτρινες επενδύσεις σε εξωτερικούς και εσωτερικούς χώρους

  Δημιουργίες Υψηλής Αισθητικής και Καλαισθησίας

  Έργα τέχνης από Φυσική Πέτρα

  Δόμηση από λαξευτές πέτρες και ημιλαξευτές πέτρες για κατοικίες,για κήπους πλατείες αυλές καταστήματα.

  Διαλέξτε το σημείο που επιθυμείτε να φτιαχτεί και όλα τα υπόλοιπα είναι δική μας υπόθεση. Το αποτέλεσμα θα σας εντυπωσιάσει και θα είναι αντάξιο των προσδοκιών σας.

  Μπορούμε να διαμορφώσουμε και τον εξωτερικό σας χώρο, την αυλή ή τον κήπο σας, με μία πέτρινη ψησταριά ή ένα πέτρινο φούρνο, μπάρμπεκιου, υψηλής αισθητικής και καλαισθησίας.

  Ειδικές κατασκευές με πέτρα

  Ένα πέτρινο μονοπάτι ένα σχέδιο στο δάπεδο φτιαγμένο αποκλειστικά με πέτρα θα δώσει άλλο τόνο.

  Επένδυση πέτρας και επενδύσεις σπιτιών με πέτρα

  Παρτέρια που έχουν πέτρινες λεπτομέρειες σίγουρα θα τονίσουν ακόμη πιο πολύ τον κήπο σας, βραχόκηπους. Στο εσωτερικό του σπιτιού μπορούμε επίσης να δώσουμε ζωντάνια και αίγλη σε διάφορες γωνιές του, να επενδύσουμε με πέτρα ένα χτιστό καναπέ που υπάρχει σε εξοχική κατοικία ή απλά να τονίσουμε προσθέτοντας πέτρα, σημεία και γωνιές του σπιτιού που αγαπάτε και θέλετε να τις θαυμάζουν όλοι

  Πλακόστρωση αυλής, κήπου, πλακόστρωση εξωτερικού χώρου σκάλες, αυλόγυρους, τοιχεία, κολώνες.

  Αναπαλαιώσεις σπιτιών, κτιρίων από πέτρα σε Χαλκίδα και όλη την Εύβοια. Κτίσιμο κάθε πέτρινης κατασκευής, αλλά αναλαμβάνουμε και τοποθετήσεις πλακιδίων και μαρμάρων.

  Αναπαλαιώσεις, αρμολογήσεις, ανακαινίσεις.

  Με την τεχνογνωσία μας και το μεράκι μας φέρνουμε τη φύση στο σπίτι σας, προσφέροντας έναν σύγχρονο τρόπο δόμησης με μια προσέγγιση διαφορετική απο αυτή των περισσότερων επιχειρήσεων του ανταγωνισμού.

  Πλεονεκτήματα

  Σύμφωνα με τους επαγγελματίες του κατασκευαστικού κλάδου, τα πέτρινα κτίρια, αλλά και εκείνα που έχουν επενδυθεί με πέτρα διαθέτουν πολλά πλεονεκτήματα και καλύπτουν πληθώρα απαιτήσεων.

  Αποτελούν την πιο προσιτή για τον Έλληνα παραδοσιακή μορφή κατασκευής, γεγονός που αυξάνει την εξοικείωση και την άνεση των διαμενόντων.

  Η φέρουσα τοιχοποιία από πέτρα εξασφαλίζει υψηλές αντισεισμικές αντοχές και ασφάλεια. Η στατική μελέτη έχει κωδικοποιηθεί πλήρως και εφαρμόζονται οι Ευρωκώδικες, σε συνδυασμό με πρόσθετες διατάξεις ανά περίπτωση.

  Η θερμοχωρητικότητα της πέτρας ως δομικό υλικό είναι πάρα πολύ υψηλή, ώστε το κτίριο να είναι δροσερό κατά τους πρώτους θερινούς μήνες και ζεστό τους πρώτους χειμερινούς μήνες. Κατά συνέπεια η συνεχής διαβίωση σε μια τέτοια κατασκευή μπορεί να οδηγήσει σε μείωση της κατανάλωσης ενέργειας, στα πρότυπα των σύγχρονων «πράσινων κατοικιών».

  ΠΑΡΕΧΟΥΜΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΛΥΣΕΙΣ, ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ ΟΜΟΡΦΙΑ, ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ, ΑΝΤΙΣΕΙΣΜΙΚΟΤΗΤΑ, ΑΝΘΕΚΤΙΚΑ ΣΤΟ ΧΡΟΝΟ.

  Με εκτίμηση

  ΝΤΟΥΡΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

  Πέτρινες Κατασκευές-Πέτρινες Κατοικίες Χαλκιδα Ευβοια Αθήνα Αττική

  Πετρόκτιστα σπίτια- επενδύσεις πέτρας Χαλκιδα Ευβοια Αθήνα Αττική

  Κτίσιμο Πέτρας Χαλκιδα Ευβοια Αθήνα Αττική

  Οικοδομικές εργασίες Χαλκιδα Ευβοια Αθήνα Αττική

  Εργολαβίες οικοδομών Χαλκιδα Ευβοια Αθήνα Αττική

  Εργολάβος οικοδομών Χαλκιδα Ευβοια Αθήνα Αττική

  Πετράς στην Χαλκιδα Ευβοια Αθήνα Αττική
  Toggle
 • Κατηγορία: ΕΡΓΑΣΙΕΣ
  ΑΛΙΑΡΤΟΣ - Βοιωτίας
  6970225752
  ΝΤΕΜΑΣ ΣΩΤΗΡΗΣ

  ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΑΛΙΑΡΤΟΣ ΒΟΙΩΤΙΑ

  ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΠΛΑΚΙΔΙΩΝ ΜΑΡΜΑΡΩΝ ΑΛΙΑΡΤΟΣ ΒΟΙΩΤΙΑ

  ΚΕΡΑΜΟΣΚΕΠΕΣ ΥΔΡΟΡΟΕΣΑΛΙΑΡΤΟΣ ΒΟΙΩΤΙΑ

  ΘΕΡΜΟΠΡΟΣΟΨΕΙΣΑΛΙΑΡΤΟΣ ΒΟΙΩΤΙΑ

  ΓΕΝΙΚΕΣ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ ΚΤΙΡΙΩΝ ΟΙΚΟΔΟΜΩΝΑΛΙΑΡΤΟΣ ΒΟΙΩΤΙΑ

  ΓΥΨΟΣΑΝΙΔΕΣ ΨΕΥΔΟΡΟΦΕΣ ΧΩΡΙΣΜΑΤΑ
  ΓΥΨΙΝΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣΑΛΙΑΡΤΟΣ ΒΟΙΩΤΙΑ
  ΓΥΨΙΝΕΣ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΕΙΣΑΛΙΑΡΤΟΣ ΒΟΙΩΤΙΑ

  Βρείτε μας στο facebook:https://www.facebook.com/profile.php?id=100009301575314&fref=ts

  Σας καλωσορίζουμε στην ιστοσελίδα μας.

  Η επιχείριση ΝΤΕΜΑΣ ΣΩΤΗΡΗΣ που εδρεύει στον Αλίαρτο της Βοιωτίας δραστηριοποιείται στο χώρο, των εργολαβιών, οικοδομικών εργασιών, γενικών ανακαινίσεων και παντός οικοδομικής εργασίας.

  Καλύπτει όλο το φάσμα της εργολαβιας και ανακαίνισης χώρων,κτιριων, κατοικιων, καταστημάτων, διαμερισμάτων, επαγγελματικών και βιομηχανικών χώρων, ξενοδοχείων.

  Η εταιρεία μας είναι στελεχωμένη από μια ομάδα ικανών ανθρώπων, προσφέροντας υψηλού επιπέδου υπηρεσίες στον τομέα της γενικής ανακαίνισης και εργολαβιων, και παντός οικοδομικής εργασίας. Πλαισιώνεται από το πλέον καταρτισμένο προσωπικό και εξειδικευμένο επιτελείο συνεργατών, καλύπτοντας κάθε ανάγκη στον τομέα μας. Η αγάπη για την δουλειά μας μας κάνουν πρώτους στο είδος μας και πάντα ανταγωνιστικους.

  Με πολυετή εμπειρία, του εργολάβου οικοδομών, στις οικοδομικές εργασίες, γενικές ανακαινίσεις, στις μονώσεις, στις τοποθετήσεις πλακιδίων, στις κεραμοσκεπές, σκεπές, υδροροές με υπευθυνότητα και επαγγελματισμό, παρέχουμε άμεση εξυπηρέτηση απο όπου μας ζητηθεί στην Θήβα, Λειβαδιά, Ορχομενό, Δήλεσι, Αλίαρτο, Λαμία, Φθιώτιδα, Φωκίδα, Αθήνα και πανελλαδικά μόνο για σοβαρές προτάσεις.

  ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΑΣ

  Οικοδομικές εργασίες παντός είδους

  Μονώσεις, θερμομονωσεις μονωσεις ταρατσων, στεγανοποιήσεις υπογειων, θερμοπροσόψεις

  Αναλαμβάνουμε κάθε είδους κατασκευές με γυψοσανίδες και ψευδοροφές, για την πλήρη διαμόρφωση του εσωτερικού χώρου του καταστήματός σας ή του σπιτιού σας.

  ​Δημιουργούμε κατασκευές υψηλής ποιότητας και αισθητικής, που μπορούν να καλύψουν κάθε ανάγκη των πελατών μας.

  Κατασκευές με γυψοσανίδες

  Ράφια

  Διάφορες κατασκευές γύψινες διακοσμήσεις

  Κρυφοί φωτισμοί θόλοι, κορνίζες, ροζετες

  Τζάκια επενδύσεις τζακιων

  ψευδοροφες χωρισματα

  Είμαστε έτοιμοι να προσφέρουμε λύσεις, αρμονικές με το περιβάλλον σας. Θα βρείτε ιδανικές λύσεις για την ανακαίνιση του χώρου σας, την επιλογή υλικών και προτάσεις σχεδιασμού, τη διακόσμηση δωματίων, και τη γενική διαμόρφωση των εσωτερικών & εξωτερικών χώρων.

  Το σύστημα Thermoprosopsis πέρα από τα άλλα του πλεονεκτήματα, παρέχει σημαντική εξοικονόμηση ενέργειας, πράγμα απαραίτητο, αφού σύντομα όλα τα κτίρια θα αποκτήσουν ενεργειακή ταυτότητα, σύμφωνα με τους Ευρωπαϊκούς κανονισμούς.

  Σοβάδες (επιχρίσματα)

  Τοποθετήσεις πλακιδίων, μαρμάρων

  Ανακαινίσεις μπάνιων κουζινών

  Επενδύσεις τοίχων – δαπέδων – τζακιών – μαρμάρων - πέτρας

  Τοποθετήσεις και γυάλισμα μαρμάρων κ.α

  Τσιμεντοκονιάματα

  Τοποθέτηση νέων πλακιδίων

  Αρμολόγηση πλακιδιων

  Δάπεδα , σκάλες, ορθομαρμαρώσεις

  Επενδύσεις πέτρας, πλακοστρώσεις πεζοδρομίων αυλές αυλόγυρους

  Ελαιοχρωματισμούς τεχνοτροπίες

  Γυψοσανίδες, ψευδοροφές, χωρίσματα

  Υδρορροές τοποθετήσεις

  Υδρορροών σε ότι χρώμα επιθυμεί ο πελάτης

  Κεραμοσκεπές Στέγες ξύλινες σκεπες παντός τύπου (διριχτες, μονοριχτες, τετραριχτες και στεγες ειδικης τεχνογνωσιας)

  Συντηρήσεις κεραμοσκεπών

  Πέργκολες κιόσκια

  Οι κατασκευές μας σας εξασφαλίζουν την άριστη λειτουργικότητα και εμφάνιση.

  Τεχνική υποστήριξη και μετα την αποπερατωση του εργου

  Μελετούμε τις ανάγκες σας

  Σεβόμαστε τις επιθυμίες σας

  Αξιοποιούμε τους χώρους σας

  Προσαρμοζόμαστε στις δυνατότητές σας

  Έχουμε την τεχνογνωσία

  Δουλεύουμε με συνέπεια

  Εγγύηση οι εκατοντάδες ικανοποιημένοι πελάτες μας.

  Παράδοση του έργου, με συνέπεια στον προκαθορισμένο χρόνο. Και με το κλειδί στο χέρι.

  Η εμπιστοσύνη που μας δείχνετε αποτελεί εγγύηση στην συνέχιση του έργου μας.

  Επικοινωνήστε μαζί μας για να επωφεληθείτε συνέπεια, ποιότητα, στις καλύτερες τιμές.

  Με εκτίμηση

  ΝΤΕΜΑΣ ΣΩΤΗΡΗΣ
  Toggle
 • Κατηγορία: ΣΤΕΡΕΑ ΚΑΥΣΙΜΑ
  2ο ΧΛΜ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΠΟΛΗΣ - ΝΙΚΗΣΙΑΣ - ΧΟΡΤΟΚΟΠΙ - Καβάλα
  2592024649
  6945641199
 • Κατηγορία: ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΑ ΥΛΙΚΑ
  ΙΣΤΙΑΙΑ - Ιστιαία
  2226052175
  6972681298
  ΔΟΜΙΚΑ ΥΛΙΚΑ – ΤΖΑΚΙΑ - ΣΤΑΜΑΤΟΝΙΚΟΛΟΣ

  ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΑ ΥΛΙΚΑ – ΚΑΥΣΟΞΥΛΑ – ΙΣΤΙΑΙΑ – ΒΟΡΕΙΟΣ ΕΥΒΟΙΑ

  ΧΩΜΑΤΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ - ΕΚΣΚΑΦΕΣ

  Η επιχείρηση ΣΤΑΜΑΤΟΝΙΚΟΛΟΣ ΔΟΜΙΚΑ ΥΛΙΚΑ ιδρύθηκε το 1976 από τον ΣΤΑΜΑΤΟΝΙΚΟΛΟ ΑΘΑΝΑΣΙΟ, με εξαιρετικά επιτυχημένη δραστηριότητα.

  Από το 2008 συνεχίζει ο υιός του ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ.

  Εδρεύει στην ΙΣΤΙΑΙΑ - ΕΥΒΟΙΑ και δραστηριοποιείται στο χώρο των οικοδομικών υλικών - χωματουργικών εργασιών και στερεών καυσίμων.

  Αναλαμβάνουμε χωματουργικές εργασίες , με συνέπεια και αφοσίωση στον πελάτη σε κάθε έργο.

  Με εμπειρία και υπευθυνότητα παρέχουμε υπηρεσίες σε ιδιώτες, σε εργολάβους οικοδομών, σε δήμους, σε κοινότητες και τεχνικές εταιρείες.

  Η επιτυχία της εταιρείας μας βασίζεται στην αξιοπιστία και την συνέπεια.

  Διαθέτουμε οικοδομικά υλικά – τζάκια - ψησταριές κ.α, και οι βασικές αρχές της επιχείρησης μας είναι η γρήγορη εξυπηρέτηση των πελατών, η άμεση εκτέλεση των παραγγελιών με δικά μας φορτηγά και η άριστη επικοινωνία μαζί τους.

  Στην επιχείρηση μας επίσης θα βρείτε αρίστης ποιότητας καυσόξυλα σε εξαιρετική τιμή.

  ΠΡΟΪΟΝΤΑ - ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

  · Οικοδομικά υλικά ΙΣΤΙΑΙΑ – ΒΟΡΕΙΟΣ ΕΥΒΟΙΑ

  · Δομικά υλικά ΙΣΤΙΑΙΑ – ΒΟΡΕΙΟΣ ΕΥΒΟΙΑ

  · Τζάκια –ενεργειακά – απλά ΙΣΤΙΑΙΑ – ΒΟΡΕΙΟΣ ΕΥΒΟΙΑ

  · Χωματουργικές εργασίες ΙΣΤΙΑΙΑ – ΒΟΡΕΙΟΣ ΕΥΒΟΙΑ

  · Καυσόξυλα ΙΣΤΙΑΙΑ – ΒΟΡΕΙΟΣ ΕΥΒΟΙΑ

  · Στερεά καύσιμα

  · Τεχνικά έργα

  · Κατεδαφίσεις

  · Διαμορφώσεις χώρων - κήπων

  · Εμπόριο οικοδομικών υλικών

  · Ψησταριές

  · Άμμος - χαλίκι

  · Διακοσμητικά πετρώματα

  · Εκσκαφές

  Απασχολούμε προσωπικό άρτια καταρτισμένο με εμπειρία, το οποίο σε συνδυασμό με την άριστη κατάσταση των μηχανημάτων μας, αποτελεί εγγύηση για την ποιοτική εκτέλεση των έργων, καθώς και την κάλυψη των αναγκών των πελατών μας.

  Όλες οι εργασίες που εκτελούνται γίνονται πάντα με σεβασμό προς το περιβάλλον.

  ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΜΕ…..ΙΣΤΙΑΙΑ – ΟΛΕΣ ΤΙ ΓΥΡΩ ΠΕΡΙΟΧΕΣ – ΟΛΗ ΤΗΝ ΒΟΡΕΙΑ ΕΥΒΟΙΑ ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΑΛΛΟΥ ΜΑΣ ΖΗΤΗΘΕΙ.

  Με εκτίμηση,

  Σταματονικολός Ευάγγελος
  Toggle
 • Κατηγορία: ΤΖΑΚΙΑ - ΣΟΜΠΕΣ - ΛΕΒΗΤΕΣ
  ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΚΗΦΙΣΙΑΣ 165 - Μαρούσι
  2106647025,2112139395
  6944243818, 6944543750
  Η εταιρεία μας ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ Η. – ΝΤΕΛΟΠΟΥΛΟΥ Α. Ο.Ε. με τον διακριτικό τίτλο ¨λιθοδομή¨ ιδρύθηκε το 2005, με πρώτη έδρα στην Παιανία και συγκεκριμένα στην Λ. Λαυρίου 163.

  Από το 2013 βρισκόμαστε στη Λ. Κηφισίας 165 στο Μαρούσι, σε ένα πολύ καλαίσθητο εκθεσιακό χώρο, όπου θα βρείτε εγκατεστημένα και σε λειτουργεία ενεργειακά τζάκια ,ενεργειακές κασέτες, σόμπες, υδραυλικά τζάκια.

  Θέλουμε με αυτό τον τρόπο οι πελάτες μας να διαπιστώνουν “ ιδίοις όμμασι ” τα πλεονεκτήματα του ενεργειακού τζακιού, αλλά ταυτόχρονα να έχουν άμεση και πρακτική αντίληψη του τρόπου λειτουργείας του.

  Πάντα πιστεύαμε ότι ο πελάτης πρέπει να είναι σωστά και σε βάθος ενημερωμένος για να προβεί σε μία τέτοιου είδους σημαντική αγορά.

  Η ενασχόλησή μας με τα τζάκια και τις πέτρες μετράει μερικές δεκαετίες αφού αποτελεί οικογενειακή παράδοση θα λέγαμε. Φτιάχνουμε τζάκια από τότε που δεν υπήρχαν καν προκατασκευασμένα και όλα τα τζάκια ήταν χειροποίητα.

  Από την αρχή στόχος μας ήταν να παρέχουμε υψηλής ποιότητας προϊόντα και υπηρεσίες στις πιο ανταγωνιστικές τιμές. Καταφέραμε έτσι να φτιάξουμε ” καλό όνομα ” στην αγορά και να κερδίσουμε την εμπιστοσύνη των πελατών μας. Με την μεγάλη τεχνογνωσία που διαθέτουμε έχει εκπαιδευτεί το προσωπικό μας που εργάζεται στις τοποθετήσεις των τζακιών, που γίνονται πάντα με τη δική μας παρουσία και καθημερινή επίβλεψη.

  Αυτό είναι και το συγκριτικό μας πλεονέκτημα. Κάνουμε οι ίδιοι τις τοποθετήσεις των τζακιών και έτσι είστε βέβαιοι για το σωστό αποτέλεσμα.

  Στην έκθεσή μας, στα τζάκια που έχουμε εγκαταστήσει, θα δείτε διακοσμήσεις τζακιών με διάφορα υλικά όπως πέτρα , μάρμαρο, γρανίτη,καθώς επίσης και μέσα από ένα πλούσιο φωτογραφικό υλικό που διαθέτουμε, να διαλέξετε τη διακόσμηση που ταιριάζει καλύτερα στο χώρο και στα γούστα σας.

  Ελάτε να κάνουμε το όνειρό σας πραγματικότητα.

  Εξυπηρετούμε : Μαρούσι, Κηφισιά, Πεύκη, Νέα Ερυθραία, Βόρεια προάστια, Αττική.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ
  ΜΕΛΑΝΕΣ - Νάξος
  2285026482
  6946394754
  Η εταιρεία ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΕΡΥΚΟΚΚΟΣ αναλαμβάνει:

  Παντός είδους οικοδομικές κατασκευές και εργασίες

  Σοβατίσματα

  Χτισίματα

  Τζάκια

  Μπάρμπεκιου

  Άμεσα, αξιόπιστα, σε τιμές προσιτές.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ
  ΚΛΕΙΤΟΡΙΑ - Καλάβρυτα
  6974579346
  6971621295, 6976059328
  Πέτρινες κατασκευές

  Πλακάκια

  Σκάλες

  Αμμοβολές

  Επιχρίσεις

  Κονιάματα
  Toggle
 • Κατηγορία: ΥΔΡΑΥΛΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ
  ΜΑΖΑΡΑΚΗ 23 - Έδεσσα
  6948824999
  υδραυλικες εγκαταστασεις εδεσσα, πελλα, μακεδονια
  αποχετευση εδεσσα, πελλα, μακεδονια
  εγκαταστασεις θερμανσης εδεσσα, πελλα, μακεδονια
  ανακαινισεις μπανιων εδεσσα, πελλα, μακεδονια
  υδραυλικες βλαβες εδεσσα, πελλα, μακεδονια
  μερεμετια υδραυλικα εδεσσα, πελλα, μακεδονια
  ηλιακα συστηματα εδεσσα, πελλα, μακεδονια
  ενεργειακα τζακια νερου εδεσσα, πελλα, μακεδονια

  Ο αδειούχος αρχιτεχνίτης θερμοϋδραυλικός στην Έδεσσα, Παπαδόπουλος Χρήστος, δραστηριοποιείται στο χώρο των υδραυλικών και θερμοϋδραυλικών εγκαταστάσεων και εργασιών από το 1992, εξυπηρετώντας όλο το νομό Πέλλας και κατόπιν συνεννόησης αναλαμβάνει εργασίες και πανελλαδικά.

  Έχει αποκτήσει εξειδίκευση σε εγκαταστάσεις θέρμανσης, εγκαταστάσεις συστημάτων θέρμανσης, εγκαταστάσεις ηλιακών θερμοσιφώνων, ανακαινίσεις μπάνιων, καθώς και σε παντός είδους υδραυλικές εργασίες.

  Όλα αυτά τα χρόνια της επαγγελματικής δημιουργίας έχει αναλάβει και παραδώσει εκατοντάδες έργα με υπευθυνότητα, εγγύηση εργασίας και λογικές τιμές.

  Παραδίδει υπεύθυνη δήλωση σωστής εγκατάστασης και λειτουργίας των εργασιών του, χρησιμοποιώντας μόνο πιστοποιημένα υλικά.

  Υδραυλικές εγασίες:

  υδραυλικές εγκαταστάσεις

  επισκευή υδραυλικών εγκαταστάσεων

  αντικατάσταση αποχετεύσεων

  υδραυλικά για νέες οικοδομές

  ανακαίνιση μπάνιου- κουζίνας

  εγκατάσταση ηλιακού θερμοσίφωνα

  εγκατάσταση ηλεκτρικού θερμοσίφωνα

  εγκατάσταση - επισκευή υδρορροών

  εγκατάσταση αντλίας όμβριων υδάτων

  εγκατάσταση αντλίας λυμάτων

  αποφράξεις αποχετεύσεων

  τοποθέτηση υδρορροών - λούκια

  επισκευή βρύσης

  εντειχιζόμενα καζανάκια - τοποθέτηση και επισκευή

  τοποθέτηση καμπίνας ντουζιέρας

  τοποθέτηση μπαταρίας μπάνιου και νιπτήρα

  τοποθέτηση ειδών υγιεινής

  Θερμοϋδραυλικές εργασίες:

  Τοποθέτηση Λεβήτων και Συστημάτων:

  πετρελαίου

  ξύλου

  πυρόλυσης

  ενεργειακά τζάκια νερού

  ηλεκτρολέβητες

  δοχεία αδράνειας εξοικονόμισης ενέργειας

  παράλληλα συστήματα θέρμανσης

  ηλιακά

  ηλιακά συστήματα βεβιασμένης κυκλοφορίας

  αντλίες νερού

  Υδραυλικές εργασίες, σε οικονομικές τιμές, υδραυλικος Έδεσσας, Παπαδόπουλος Χρήστος.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΥΔΡΑΥΛΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ
  ΧΡΗΣΤΟΥ ΓΚΙΖΑ 8 - Αρτας
  6972028436
  Αναλαμβάνουμε παντός τύπου υδραυλικές εγκατστάσεις.

  Υδραυλικές εργασίες

  Θέρμανση (καλοριφέρ - τζάκια)

  Ψύξη

  Αποχετεύσεις

  Σωληνώσεις

  Ανακαινίσεις μπάνιων κ.α.

  Άμεση εξυπηρέτηση - Εγγυημένη εργασία
  Toggle
 • Κατηγορία: ΤΖΑΚΙΑ - ΣΟΜΠΕΣ - ΛΕΒΗΤΕΣ
  2ο ΧΛΜ ΑΡΙΔΑΙΑΣ - ΛΟΥΤΡΑ ΠΟΖΑΡ - Αριδαία
  6945756178
  Με πολύχρονη πείρα αναλαμβάνουμε κατασκευές - συντηρήσεις σε ενεργειακά τζάκια νερού και αέρος.

  Τζάκια pellet

  Λέβητες pellet και ξύλου

  Σόμπες pellet

  Μάρμαρα - Γρανίτες

  Άμεση εξυπηρέτηση - εγγυημένη εργασία
  Toggle
 • Κατηγορία: ΗΛΙΑΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ
  ΤΑΞΙΑΡΧΩΝ 49 - Κορυδαλλός
  6946886883
  6946886883
  Ηλιακά συστήματα Κορυδαλλός, Αττική

  Ενεργειακά τζάκιαΚορυδαλλός, Αττική

  Συσκευές, ηλιακά, κλιματιστικάΚορυδαλλός, Αττική

  Ηλιακά συστήματαΚορυδαλλός, Αττική

  Ενεργειακά τζάκιαΚορυδαλλός, Αττική

  ΣόμπεςΚορυδαλλός, Αττική

  Συντηρήσεις, ηλιακά, κλιματιστικάΚορυδαλλός, Αττική

  Υδραυλικές εργασίεςΚορυδαλλός, Αττική

  DAIKINΚορυδαλλός, Αττική

  Καυστήρες πετρελαίου - αερίουΚορυδαλλός, Αττική

  Μαντεμένιοι λέβητες - πετρελαίου - αερίουΚορυδαλλός, Αττική

  Είμαστε μια εξειδικευμένη εμπορική και τεχνική εταιρία στους τομείς του κλιματισμού, Ηλιακών θερμοσιφώνων, στην κεντρική θέρμανση, στο φυσικό αέριο, στις υδραυλικές εργασίες παντός τύπου. Η τεχνογνωσία που αποκτήσαμε μετά από τα 20 χρόνια εμπειρίας μας έχουν φέρει στις πρώτες θέσεις του κλάδου εργασίας.

  Οι έμπειροι συνεργάτες μας (Αρχιτέκτονες, Μηχανολόγοι, Εγκαταστάτες) είναι πάντα στη διάθεση του Έλληνα καταναλωτή για να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους.

  Συνεργαζόμαστε με τα μεγαλύτερα εργοστάσια στο τομέα του ηλιακού θερμοσίφωνα και με τις καλύτερες εταιρίες του κλιματισμού.

  Ο στόχος μας είναι μια καλύτερη και πιο οικολογική ζωή.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΕΜΠΟΡΙΟ
  ΠΑΤΡΩΝ 78 - Κόρινθος
  2741072140
  6936706735, 6932780339
  ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΣ NORDPEIS ΚΟΡΙΝΘΟΥ

  ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΕΣ ΕΣΤΙΕΣ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ

  Ο κύριος Φουρλάς Γιώργος, διαθέτοντας περισσότερα από 25 χρόνια εμπειρίας στην εγκατάσταση και την τεχνική υποστήριξη [συντήρηση – επισκευή] στον τομέα των ειδών θέρμανσης, καλοριφέρ και καυστήρες, δημιούργησε το 2012 ένα κατάστημα λιανικής πώλησης με είδη θέρμανσης και ηλιακής ενέργειας στην Κόρινθο.

  Έχει την αντιπροσωπεία στο νομό, του καλλίτερου οίκου του εξωτερικού:

  τα Νορβηγικά Ενεργειακά Τζάκια και Σόμπες Nordpeis.

  Στο κατάστημα μπορείτε να βρείτε μια μεγάλη γκάμα από:

  Καυστήρες - Λέβητες - Κόρινθος, Κορινθία

  Συσκευές Θέρμανσης Κόρινθος

  Ενεργειακά Τζάκια Κόρινθος

  Κεντρικές Θερμάνσεις Κόρινθος

  Λέβητες - Πέλλετ - Ξύλο - Πυρήνα Κόρινθος

  Σόμπες Πέλλετ Κόρινθος

  Ηλιακά Συστήματα Κόρινθος

  Θερμοσίφωνες Κόρινθος

  Βασικός στόχος της επιχείρησης είναι να παρέχει σωστή και πλήρη ενημέρωση στους υποψήφιους πελάτες της, για όλες τις εναλλακτικές πηγές θέρμανσης, προκειμένου εκείνοι με τη σειρά τους να επιλέγουν συνειδητά τα προϊόντα που χρειάζονται σύμφωνα με τις ανάγκες τους.

  Επίσης θα θέλαμε να γνωρίζετε ότι παρέχετε και after sale εξυπηρέτηση:

  - Εγκαταστάσεις Καλοριφέρ Κόρινθος

  - Συντηρήσεις Καυστήρων Κόρινθος

  - Καθαρισμός Καμινάδας Κόρινθος
  Toggle
προηγούμενη 1 από 19 επόμενη
Διαφημιστείτε εδώ