noscript image for google
Τρίτη 19 Μαρτίου 2024 | 05:26 πμ

Ηλεκτρονικός Επαγγελματικός Οδηγός Ελλάδας

  • Κατηγορία: ΒΕΝΖΙΝΑΔΙΚΑ
    Γαρδίκι, Σουλίου, Παραμυθιά - Θεσπρωτίας
    2666041367,2666041260
    6944849684, 6975852018
    Η εταιρεία μας ΛΑΠΠΑΣ ΦΩΤΙΟΣ εδώ και χρόνια δραστηριοποιείται με τον τον τομέα των ελαστικών και υγρών καυσίμων παρέχοντα σας τα πιο απαραίτητα για το αυτοκίνητο σας.

    Η βενζίνη και το πετρέλαιο μας είναι ανώτατης ποιότητας καθώς νοιαζόμαστε για την ικανοποίηση σας αλλά και την σωστή λειτουργία του αυτοκινήτου σας.

    Η ασφάλεια σας είναι το παν για αυτό προσφέρουμε επίσεις υπηρεσίες αλλαγής ελαστικών για όλα τα οχήματα καθώς και ζάντες κάθε τύπου και μεγέθους.
    Toggle
  • Κατηγορία: ΜΕΣΙΤΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ
    Σύβοτα - Θεσπρωτίας
    +306946893751
    ΒΑΛΑΚΟΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ
    ΚΤΗΜΑΤΟΜΕΣΙΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ

    | ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

    H εταιρεία μας δραστηριοποιείται κυρίως στην Βορειοδυτική Ελλάδα και στα Ιόνια Νησιά. Η εμπειρία μας απο το 1997 στον κτηματομεσιτικό τομέα και το πλεονέκτημα πολλά από τα ακίνητα να είναι δικής μας ιδιοκτησίας, μας δίνει δυνατό προβάδισμα στην αγορά στην ασυναγώνιστη τιμή ενώ ταυτόχρονα παρακάμπτουμε χρονοβόρες γραφειοκρατικές διαδικασίες διευκολύνοντας τον πελάτη στην άμεση εξυπηρέτηση του.

    Στην Valakos Real Estate & Construction προσφέρουμε ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών στον κτηματομεσιτικό τομέα από την εύρεση του ιδανικού ακινήτου για εσάς εώς το τελικό στάδιο κατασκευής ανάλογα με την επιθυμία του κάθε πελάτη.

    Διαθέτουμε ένα αξιόλογο αριθμό περίπου 300 ακινήτων, ανάμεσα τους μοναδικά παραθαλάσσια οικόπεδα, σε διάφορες περιοχές του Ιονίου όπως στα Σύβοτα,στην Πλαταριά, στην Ηγουμενίτσα, στην Πέρδικα, στην Πάργα, στην Λευκάδα, στους Παξούς καθώς και σε άλλες περιοχές της Ελλάδας που καλύπτουν διαφορετικά επίπεδα.

    Στο site μας θα βρείτε ενδεικτικά κάποια. Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

    Με εκτίμηση
    Σπύρος Βαλάκος

    Toggle
  • Κατηγορία: ΟΠΩΡΟΠΩΛΕΙΑ
    Ασώματος - Λεμεσός
    +35725952011
    Αμάλθεια
    στη Λεμεσό

    Ένας κόσμος γεμάτος επιλογές, κατευθείαν στην πόρτα σας.
    Ο τοπικός προμηθευτής σας φρέσκων φρούτων και λαχανικών από όλο τον κόσμο.

    Περισσότεροι από 570 πελάτες, σε ολόκληρη την Κύπρο.

    Στην Amalthia Trading, γνωρίζουμε πως για τους επαγγελματίες της επισιτιστικής και ξενοδοχειακής βιομηχανίας, ο χρόνος είναι πολύτιμος και τα χρονοδιαγράμματα πιεστικά. Απευθυνόμενοι σε όλες τις σύγχρονες φρουταρίες, υπεραγορές, επιχειρήσεις καφεστίασης, επιχειρήσεις παροχής υπηρεσιών τροφοδοσίας, αλλά και τα ξενοδοχεία, δημιουργήσαμε μια ολοκληρωμένη επιχείρηση που καλύπτει πλήρως τις ανάγκες σας για ολόφρεσκα φρούτα και λαχανικά. Για να μπορείτε να είστε σίγουροι ότι πληρείται τα υψηλότερα δυνατά πρότυπα ποιότητας και για να βρίσκεστε διαρκώς μπροστά από τον ανταγωνισμό.

    Ως ο κορυφαίος εισαγωγέας φρέσκων φρούτων και λαχανικών στην Κύπρο προσφέρουμε απαράμιλλης ποιότητας προϊόντα που θα ικανοποιήσουν ακόμα και τον πιο απαιτητικό πελάτη σας. Από τις περίφημες τοπικές πατάτες μας μέχρι τη φυσαλίδα από την Κολομβία πάνω στο επιδόρπιό σας, οι επιλογές που σας προσφέρουμε είναι, κυριολεκτικά, ανεξάντλητες.

    Για υψηλά επαγγελματικά πρότυπα, αλλά και για μια προσωπική και εξατομικευμένη εξυπηρέτηση, μπορείτε να βασιστείτε σε εμάς.

    Είστε έτοιμοι να γίνετε οι κυρίαρχοι του παιχνιδιού, όσον αφορά την παροχή φρέσκων προϊόντων;

    Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα.

    Αμάλθεια Λεμσός, Amalthia Λεμεσός, Φρέσκα Φρούτα Λεμεσός, Λαχανικά Λεμεσός, Χυμοί Λεμεσός, Εισαγωγές Φρούτων Λεμεσός, Εμπόριο Φρούτων Λαχανικών Λεμεσός, Φρέσκα Προϊόντα Λεμεσός, Εξωτικά Φρούτα Λεμεσός , Τοπικά Προϊόντα Λεμεσός
    Toggle
  • Κατηγορία: ΕΠΙΠΛΑ
    ΧΑΡΟΚΟΠΟΥ 44 ΚΑΙ ΑΝΔΡΟΜΑΧΗΣ - Καλλιθέα
    2155011444
    6974707570
    Έπιπλα εσωτερικού και εξωτερικού χώρου

    Έπιπλα γραφείου

    Καναπέδες

    Καρέκλες

    Στρώματα

    Βιβλιοθήκες

    Τραπέζια κουζίνας

    Κρεβάτια

    Επαγγελματικός εξοπλισμός
    Toggle
  • Κατηγορία: ΡΑΔΙΟ-ΤΑΞΙ – ΤΑΞΙ
    ΕΡΜΙΟΝΗ - Αργολίδα
    6972111221
    6971559602
    Στην ιστοσελίδα μας θα βρείτε εκτενείς πληροφορίες για τις υπηρεσίες μας για μεταφορά αεροδρομίου και για τις καλά σχεδιασμένες ιδιωτικές εκδρομές με ταξί. Είμαστε απόλυτα αφοσιωμένοι στην ικανοποίηση του πελάτη. Στόχος μας είναι να παρέχουμε υπηρεσίες υψηλής ποιότητας σε ανταγωνιστικές τιμές και να αφήνουμε στους πελάτες και τους φίλους μας τις καλύτερες αναμνήσεις. Τα ταξί και οι υπηρεσίες μεταφοράς μας συνοψίζονται παρακάτω.

    Μεταφορά με ταξί από το αεροδρόμιο των Αθηνών:

    Οδηγοί που μιλούν αγγλικά θα σας περιμένουν στην αίθουσα αφίξεων του Αεροδρομίου Αθηνών και θα σας συνοδεύσουν σε ένα καθαρό και άνετο ταξί μας. Στη συνέχεια, θα σας μεταφέρουμε με ασφάλεια σε οποιονδήποτε προορισμό στην Ελλάδα. Σε καθημερινή βάση μεταφέρουμε επισκέπτες και τακτικούς πελάτες στο κέντρο της Αθήνας, τον Πειραιά, τη Ραφήνας, το Ναύπλιο, το Πόρτο Χέλι και άλλους προορισμούς.

    Ιδιωτικές εκδρομές με ταξί:

    Οι εκδρομές με ταξί ήταν το πάθος του κ Τάκη Κουνουπιώτη από τα πρώτα κιόλας χρόνια του ως οδηγός ταξί. Ο κ Τάκης θα σας οδηγήσει προσωπικά και θα σας παρουσιάσει τα υπέροχα μυστικά της Ελλάδας. Οι ιδιωτικές μας εκδρομές περιλαμβάνουν ολοήμερες ή μισής ημέρας εκδρομές με ταξί στην Αθήνα, τους Δελφούς, τα Μετέωρα, τη Σπάρτη, την Ολυμπία, το Μυστρά και άλλες πόλεις. Φυσικά, ο κ Τάκης είναι πάντα διαθέσιμος και ενθουσιασμένος να οργανώσει εκδρομές με ταξί και σε άλλες περιοχές και προορισμούς κατόπιν αιτήματός σας.

    Toggle
  • Κατηγορία: ΜΠΥΡΑΡΙΕΣ – BAR RESTAURANT
    ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ 6 - Εξαρχεια
    2103800222
    Μπυραρία,μπυραρίες Εξάρχεια,Κολωνάκι,Ζωγράφου,Βύρωνας,Παπάγου,Νέα Σμύρνη,Μοσχάτο,Ταύρος,Σύνταγμα,Αμπελόκηποι,Γαλάτσι,Κυψέλη

    Πολύ όμορφη και οικονομικότατη μπυραρία στην πλατεία Εξαρχείων.

    Ιδιόμορφο στυλ με σκουρόχρωμο ξύλο αλλά μοντέρνο γενικότερα και πολύ φιλική, χαλαρή και διακριτική εξυπηρέτηση.

    Η ομορφιά της ξεκινά από την εξώπορτα που είναι σαν ένα τεράστιο βαρέλι με δύο μεγάλους μεταλλικούς κρίκους.Σε ένα υπέροχο χώρο με επένδυση απο ξύλο με πολύ ιδιαίτερη μουσικη (ροκ,τζαζ,μπλουζ)και με πάνω απο 160 διαφορετικές ετικέτες απο μπύρες είναι ο ιδανικός χώρος για την διασκέδαση σας

    Λιτά και γευστικά πιάτα, με το σνίτσελ και το κότσι να ξεχωρίζουν ακόμα και σε σύγκριση με τις καταξιωμένες μπυραρίες.

    Προσπαθούμε να κάνουμε την ζωή σας πιο όμορφη και σας ευχαριστούμε για την πολύ μεγάλη αναπόκριση που μας δείχνετε

    Μπορείτε να δείτε τον αναλυτικό κατάλογο μας στην ιστοσελίδα μας

    (2o email bierhofathens@gmail.com)

    Σας περιμένουμε....
    Toggle
Διαφημιστείτε εδώ