noscript image for google
Τρίτη 19 Μαρτίου 2024 | 09:04 πμ

Ηλεκτρονικός Επαγγελματικός Οδηγός Ελλάδας

Διαφημιστικά Banners

 
 
 
 
Τα Banners είναι διαφημιστικά πλαίσια στο διαδίκτυο που παρουσιάζονται σε διάφορες ιστοσελίδες, και με ένα κλικ ο χρήστης οδηγείται σε μία ιστοσελίδα, συνήθως στο site του διαφημιζόμενου. Τα banners είναι μικρά σε μέγεθος, συνήθως σε μορφή τετραγώνου και μπορεί να είναι είτε στατικά είτε κινούμενα.

Τα διαφημιστικά banners αποτελούν έναν από τους πιο αποτελεσματικούς τρόπους προώθησης μιας επιχείρησης, των προϊόντων και των υπηρεσιών της. Απευθύνεται τόσο σε νέους πελάτες αλλά και σε ήδη υπάρχοντες ως υπενθύμιση ή για παρουσίαση κάποιου νέου προϊόντος/υπηρεσίας. Αποτελεί επίσης ένα ισχυρό μέσο ενδυνάμωσης της εταιρικής ταυτότητας (brand name), χωρίς να χρειάζεται απαραίτητα να κλικάρει κάποιος καθώς γίνεται παρουσίαση της επιχείρησης έτσι και αλλιώς. Όλα αυτά τα πλεονεκτήματα καθιστούν τα banners ως μια από τις πιο ευρέως χρησιμοποιούμενες τεχνικές διαφήμισης.

Σίγουρα σημαντικό για κάθε διαφημιστικό banner είναι η επιλογή της ιστοσελίδας που θα εμφανίζεται. Ιστοσελίδες με μεγάλη επισκεψιμότητα είναι πιο αποτελεσματικές για κάθε banner.
 
 
 





Μεγάλο banner στην αρχική σελίδα του 4ty.gr
Διαστάσεις: 570x170px







Μικρό banner στην αρχική σελίδα του 4ty.gr
Διαστάσεις: 263x224px







Banner στην αναζήτηση και στον κατάλογο
επιχειρήσεων του 4ty.gr
Διαστάσεις: 378x200px







Banner στα κεντρικά μενού του 4ty.gr

(Επιχειρήσεις, Υγεία, Διαμονή & Έξοδος - Διασκέδαση)
Διαστάσεις: 352x268px






Banner στο διαχειριστικό των μελών του 4ty.gr

Διαστάσεις: 1140x270px

 
 
 
 
 
Πλεονεκτήματα banner ως μέσο διαφήμισης:
 
  Θέλετε να αναδείξετε κάποια νέα υπηρεσία ή προϊόν;
Οι διαφημίσεις με banner μέσα στο 4ty.gr μπορούν να σας βοηθήσουν, δίνοντας την ελευθερία να πείτε ό,τι θέλετε, όχι μόνο με τη χρήση κειμένου, αλλά χρησιμοποιώντας φωτογραφίες & κινούμενα γραφικά.
 
  Το brand (εταιρική ταυτότητα) μιας επιχείρησης αποτελεί το πιο σημαντικό στοιχείο της. Με την ενίσχυση του brand σας, οι πελάτες σας εμπιστεύονται & κάθε προσπάθεια προβολής σας είναι ευκολότερη. Ωστόσο, εάν η ιστοσελίδα σας είναι νέα ή η επιχείρηση σας δεν είναι ευρέως γνωστή, η διαφήμιση με banner σας επιτρέπει να κάνετε ευρέως γνωστή την εταιρική σας ταυτότητα.
 
  Τέλος, τα banner σας βοηθούν να βρείτε νέους πελάτες.