ΣΤΑΜΟΥΛΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ - ΜΑΙΕΥΤΗΡΕΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΙ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΙ - ΠΛΑΤΕΙΑ ΜΑΒΙΛΗ - ΑΘΗΝΑ ΚΕΝΤΡΟ

112 Επισκέπτες:
Διεύθυνση: ΔΟΡΥΛΑΙΟΥ 10-12
Περιοχή: Αθήνα
Τηλέφωνο: 2107797400
Κινητό: 6944588757 (Μονεμβασίτης), 6944333573 (Σταμούλης)
Τ.Κ.: 11521
Fax: -
Υπεύθυνος: ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
Τηλέφωνο υπεύθυνου: -
Ιστοσελίδα: http://femme.4ty.gr
Καλωσορίσατε στο γραφείο μαιευτήρων χειρουργών που αφοσιώνεται στην παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών υγείας για την εγκυμοσύνη, τον τοκετό και την μαιευτική χειρουργική. Στο γραφείο μας, αναγνωρίζουμε τη μεγάλη σημασία της οικογενειακής σας ευτυχίας και είμαστε εδώ για να σας προσφέρουμε την υποστήριξη και την εξειδίκευση που χρειάζεστε κατά τη διάρκεια αυτών των σημαντικών στιγμών. Οι εξειδικευμένοι μας μαιευτήρες χειρουργοί συνδυάζουν την τεχνογνωσία τους με τον ανθρώπινο προσανατολισμό, δ...
112 Επισκέπτες:

ΔΟΡΥΛΑΙΟΥ 10-12, Αθήνα

112 Επισκέπτες:

Καλωσορίσατε στο γραφείο μαιευτήρων χειρουργών που αφοσιώνεται στην παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών υγείας για την εγκυμοσύνη, τον τοκετό και την μαιευτική χειρουργική. Στο γραφείο μας, αναγνωρίζουμε τη μεγάλη σημασία της οικογενειακής σας ευτυχίας και είμαστε εδώ για να σας προσφέρουμε την υποστήριξη και την εξειδίκευση που χρειάζεστε κατά τη διάρκεια αυτών των σημαντικών στιγμών.

Οι εξειδικευμένοι μας μαιευτήρες χειρουργοί συνδυάζουν την τεχνογνωσία τους με τον ανθρώπινο προσανατολισμό, δημιουργώντας ένα ασφαλές και φιλικό περιβάλλον για εσάς και το μωρό σας. Στηριγμένοι στην τελευταία λέξη της επιστήμης και της τεχνολογίας, παρέχουμε υπηρεσίες υγείας υψηλού επιπέδου, εξατομικευμένες για κάθε γυναίκα.

Στόχος μας είναι να παρέχουμε ολοκληρωμένη φροντίδα για την υγεία της μητέρας και του παιδιού, καλύπτοντας όλες τις φάσεις της εγκυμοσύνης και της μαιευτικής διαδικασίας. Αναλαμβάνουμε την ευθύνη για τη δημιουργία ενός ομαλού και θετικού τοκετού περιβάλλοντος, βασισμένου στην ενημέρωση, τη συνεργασία και τον σεβασμό.

Με υψηλά πρότυπα φροντίδας, εξειδικευμένο προσωπικό και εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας, σας παρέχουμε την ασφάλεια και την εμπιστοσύνη που χρειάζεστε κατά τη διάρκεια αυτής της μοναδικής εμπειρίας. Στηριγμένοι στην αρχή ότι κάθε γέννηση είναι ένας θαυμαστός και μοναδικός καθώς και στο όραμά μας για μια υγιή και ευτυχισμένη οικογένεια, σας καλωσορίζουμε να μοιραστούμε μαζί σας αυτήν τη σημαντική πορεία.

Υπηρεσίες

Λαπαροσκοπική Χειρουργική
Γυναικολογική Ογκολογία
Ογκολογία Μαστού
112 Επισκέπτες:

ΔΟΡΥΛΑΙΟΥ 10-12
Αθήνα

Τηλέφωνο: 2107797400
Κινητό: 6944588757 (Μονεμβασίτης), 6944333573 (Σταμούλης)

Ωράριο Λειτουργίας

Δευτέρα:
Τρίτη:
Τετάρτη:
Πέμπτη:
Παρασκευή:
Σάββατο:
Κυριακή: