Χάρτης

ΘΕΜΑΤΙΚΑ ΠΑΡΚΑ, ΛΟΥΝΑ ΠΑΡΚ

ΜΑΓΕΜΕΝΟ ΔΑΣΟΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Διεύθυνση: ΝΕΟΧΩΡΙ, 63074 - Χαλκιδικής
Τηλέφωνο: 6948270569,6947209904

Περιγραφή

Καλώς ήλθατε στο Μαγεμένο Δάσος!
Το πάρκο Αναψυχής & Δραστηριοτήτων για όλη την οικογένεια.

ΜΑΓΕΥΤΙΚΟ ΤΟΠΙΟ

Σε ένα από τα ομορφότερα μέρη της Βόρειας Χαλκιδικής, τη θέση Ύψωμα Ράχη στο Νεοχώρι,
10 χλμ από την Αρναία, δημιουργήσαμε με κέφι και μεράκι το Μαγεμένο Δάσος, ένα πάρκο αναψυχής και δραστηριοτήτων για όλη την οικογένεια.

ΣΠΑΝΙΟ ΠΕΡΙΒΑΛΟΝ

Το πάρκο βρίσκεται σε ιδιόκτητη έκταση 10 στρεμμάτων μέσα στο δάσος από δέντρα οξιάς, καστανιάς και βελανιδιάς σε υψόμετρο 620 μέτρων με υπέροχη πανοραμική θέα του Νεοχωρίου και του κάμπου Παλαιοχωρίου-Αρναίας και περιλαμβάνει εγκαταστάσεις εξυπηρέτησης, αναψυχής και δραστηριοτήτων.

ΑΝΑΨΥΧΗ & ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ

Υπάρχει παιδότοπος όπου θα απασχοληθούν οι μικρότεροι από τους φίλους μας, ενώ οι μεγαλύτεροι μπορούν να ασχοληθούν με την τοξοβολία και το τραμπολίνο. Οι πιο δραστήριοι μπορούν να παίξουν πινγκ-πονγκ, ενώ οι λιγότερο κινητικοί έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν τους άλλους παίρνοντας το ποτό ή καφέ τους αλλά και ουζομεζέδες. Αυτό όμως που θα ενθουσιάσει μικρούς και μεγάλους είναι οι πάπιες και χήνες που βρέχονται μόνιμα στα νερά της κτιστής λιμνούλας στο χώρο μας.

ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ

Για όσους επιθυμούν να δοκιμάσουν κάτι διαφορετικό, μπορεί να οργανωθεί περιήγηση στα μονοπάτια και δρόμους του δάσους με άλογα και πόνι για νεαρότερους αναβάτες.

ΞΕΧΩΡΙΣΤΕΣ ΓΕΥΣΕΙΣ

Τα βράδια σερβίρεται η σαλάτα του σεφ και η γνωστή στη περιοχή μας σπιτική πίτσα

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΠΑΡΚΟΥ

Την χειμερινή περίοδο Σαββατοκύριακα & Αργίες ενώ το Καλοκαίρι καθημερινά
ΤΟ ΠΑΡΚΟ ΔΙΑΤΙΘΕΤΑΙ ΓΙΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ