<h2>Το Συνεργείο Μας</h2><p>Ακολουθόντας την τεχνολογία από το 1989 εξειδικευτήκαμε στα σύγχρονα συστήματα τροφοδοσίας και ψεκασμού (Injection - Full injection) όπως και τα υγραέρια(LPG). </p><div class='bgslideshowmore'><a href='http://www.diagnostikokentroautokinitwn.gr/more.php?l=el' >Περισσότερα...</a></div> Slideshow image Slideshow image
Previous Next
Παπαδόπουλος Χ. Ο.Ε. Διαγνωστικό Κέντρο Αυτ. - Υγραεριοκίνηση, Καρμπυρατέρ Θεσσαλονίκη

Service & Επισκευές {medium}

Τα πάντα για το όχημά σας με σωστή δουλειά και καλές τιμές!!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Καθαρισμός Μπεκ {medium}

Ο καθαρισμός των μπεκ είναι σημαντικός για τη μεγιστοποίηση...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Το Συνεργείο Μας {big}

Αναλαμβάνουμε καθαρισμό καρμπυρατέρ και συστημάτων ψεκασμού (Injection), έλεγχο του υγραερίου και βεβαίωση για το κτεο, την προετοιμασία για ΚΤΕΟ, την έκδοση Κάρτας Ελέγχου Καυσαερίων (K.E.K.) βενζίνας και πετρελαίου.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Next Previous

Παπαδόπουλος Χ. 
Διαγνωστικό Κέντρο Αυτ. -  Υγραεριοκίνηση


Το συνεργείο "Παπαδόπουλος" πρώην ''Δραϊνας'' προσφέρει τις υπηρεσίες του από τον μάρτη του 1974, εξειδικευμένο στις επισκευές καρμπυρατέρ, παντώς τύπου αυτοκινήτων. Ακολουθόντας την τεχνολογία από το 1989 εξειδικευτήκαμε στα σύγχρονα συστήματα τροφοδοσίας και ψεκασμού (Injection - Full injection) όπως και τα υγραέρια(LPG). Διαθέτουμε σύγχρονα διαγνωστικά μηχανήματα για την καλύτερη διάγνωση και επισκευή όλων των τύπων οχημάτων.

Παπαδόπουλος Διαγνωστικό Κέντρο Αυτοκινήτων, Καρμπυρατέρ, Injection, Υγραεροκίνηση, Καθαρισμός Μπεκ με υπέρυχους και Ογκομέτρηση  κτλ.