Παιδική Γωνιά - Παιδικός Σταθμός Λαμία - Βρεφικός Σταθμός Λαμία - Νηπιαγωγείο Λαμία

Παιδική Γωνιά - Παιδικός Σταθμός Λαμία - Βρεφικός Σταθμός Λαμία - Νηπιαγωγείο Λαμία

14827 Επισκέπτες:
Διεύθυνση: Αγίου Γεωργίου 27, Μεγάλη Βρύση
Περιοχή: Λαμια
Τηλέφωνο: 2231028853
Κινητό: 6946121206
Τ.Κ.: 35100
Κατηγορία: ΠΑΙΔΙΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ
Fax: 2231028853
Υπεύθυνος: ΤΣΕΚΟΥΡΑ ΜΑΡΙΑ
Τηλέφωνο υπεύθυνου: -
Ιστοσελίδα: http://www.paidikigwnia.gr
Γνωρίζοντας από την αρχή την ανάγκη που έχει το παιδί στα πρώτα βήματα της ζωής του να ζει στο δικό του οικογενειακό περιβάλλον δημιουργήσαμε με πολύ μεράκι, αγάπη και υπευθυνότητα την "ΠΑΙΔΙΚΗ ΓΩΝΙΑ". Στόχος της "ΠΑΙΔΙΚΗΣ ΓΩΝΙΑΣ" είναι αν αγκαλιάσει τα παιδιά με ζεστασιά και αγάπη και να τα βοηθήσει να διαμορφώσουν μία προσωπικότητα με ήθος και γνώσεις στηρίζοντας την ανάπτυξη των ικανοτήτων τους, στηρίζοντας το έργο των γονέων !!! Το σχολείο μας "Η ΠΑΙΔΙΚΗ ΓΩΝΙΑ" ...
14827 Επισκέπτες:

Αγίου Γεωργίου 27, Μεγάλη Βρύση, Λαμια

14827 Επισκέπτες:

Γνωρίζοντας από την αρχή την ανάγκη που έχει το παιδί στα πρώτα βήματα της ζωής του να ζει στο δικό του οικογενειακό περιβάλλον δημιουργήσαμε με πολύ μεράκι, αγάπη και υπευθυνότητα την "ΠΑΙΔΙΚΗ ΓΩΝΙΑ". Στόχος της "ΠΑΙΔΙΚΗΣ ΓΩΝΙΑΣ" είναι αν αγκαλιάσει τα παιδιά με ζεστασιά και αγάπη και να τα βοηθήσει να διαμορφώσουν μία προσωπικότητα με ήθος και γνώσεις στηρίζοντας την ανάπτυξη των ικανοτήτων τους, στηρίζοντας το έργο των γονέων !!! Το σχολείο μας "Η ΠΑΙΔΙΚΗ ΓΩΝΙΑ" είναι στελεχομένο από έμπειρο και επιστημονικά καταρτισμένο προσωπικό με πολυετή πείρα. Πλήρες ανακαινισμένο κτίριο με ευρύχωρες και άνετες αίθουσες των 50τμ με αίθουσα πολλαπλών χρήσεων, μόνωση, αίθουσα ύπνου, βρεφών και νηπίων, χώρος παρασκευής γάλακτος και πολλούς χώρους σύμφωνα με τα υπουργεία υγείας και πρόνειας και παιδείας και θρησκευμάτων !

ΤΜΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ Α._ΒΡΕΦΙΚΟ -Λειτουργούν τμήματα βρεφικού -Δέχεται παιδιά από 40 ημερών εώς(20-22 μηνών)

-Βρίσκεται σε διαφορετικό ανεξάρτητο χώρο και φιλοξενεί αποκλειστικά βρέφη.
-Βασική φροντίδα των βρεφών είναι το συχνό άλλαγμα, το τάισμα στη κανονική και σωστή ώρα, η ησυχία και ηρεμία στον ύπνο από έμπειρο προσωπικό με πολυετή πείρα.
-Τα μεγαλύτερα βρέφη τα απασχολούν με παραμύθια, ζωγραφική, παζλ, τραγουδάκια, κουκλοθέατρο, ρυθμική γυμναστική, κολάζ, παιδαγωγικά παιχνίδια.

Β._ΠΡΟ-ΠΑΙΔΙΚΟ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΟ -Λειτουργούν τμήματα προπαιδικό και παιδικό.
-Στο προ-παιδικό τμήμα παιδιά από 22 μηνών εως 3 ετών.
-Στο παιδικό τμήμα παιδιά από 3-4 ετών. Στα δύο αυτά τμήματα τα παιδιά έχουν την πρώτη τους επαφή με την προσχολική εκπαίδευση. Με το πλούσιο εκπαιδευτικό υλικό τα πολλά και διάφορα παιδαγωγικά και ψυχαγωγικά παιχνίδια με τη συζήτηση και παρατήρηση της φύσης αποκτούν την αντίληψη των διαφόρων εννοιών και πλουτίζουν το λεξιλόγιο τους. Το παραμύθι, το κουκλοθέατρο, το τραγούδι, το παζλ, το κολάζ κ.α. είναι δραστηριότητες που αναπτύσουν τη νοημοσύνη, την ομιλιά τους και βάζουν τη λογική και τη σκέψη τους στην σωστή σειρά. Οι διάφορες κατασκευές, η ζωγραφική και πυλός, χαρτοκοπτική κ.α. ομαδικές και ατομικές, τα βοηθούν στην εξάσκηση της δεξιοτεχνίας των δακτύλων και την ανάπτυξη των αισθητικών κριτηρίων.

Γ._ΝΗΠΙΑΚΟ (ΠΡΟΣΧΟΛΙΚΗ ΑΓΩΓΗ)
-Λειτουργούν τμήματα προ-νήιο και νήπιο
-Τα παιδιά της προσχολικής ηλικίας (4-6 ετών) μέσα από ατομικές και ομαδικές δραστηριόττηες προετοιμάζονται πλήρως για την πρωτοβάθμια εκπαίδευση (ανάγνωση, γραφή, αριθμητική).
-Εφαρμογή καινοτόμων προγραμμάτων με ε΄μφαση στην ολόπλευρη ανάπτυξη του, σωματικά - συναισθηματικά - νοητικά - κοινωνικα κ.α.
-Προγράμματα ανάπτυξης κοινωνικών και συναισθηματικών δεξιοτήτων.
-Να μάθει να συμπληρώνει σωστά, να εργάζεται, να βοηθά, να δέχεται τη βοήθεια που του προσφέρεται, να πειθαρχεί, να προχωρεί στη δημιουργία διαπροσωπικών σχέσεων.
-Να αναπτύξει την ικανότητα να διατυπώνει τις σκέψεις του, τα συναισθήματά του και να περιγράφει τις εμπειρίες του με λογική δομή. ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ
-Θεατρικό παιχνίδι, παιδικό κολάζ, ζωγραφική, κουκλοθέατρο και συμμετοχή σε κοινωνικές εκδηλώσεις.
-Παιχνίδια, παραμύθια, ποιήματα (ομαδικά, εκπαιδευτικά, ελεύθερα), κατασκευές, χαρτοκοπτική και project.
-Εκδρομές σε χώρους που παρουσιάζουν ενδιαφέρον για τα παιδιά αυτής της ηλικίας, επισκέψεις σε θέατρα, μουσεία, εργοστάσια, βιβλιοθήκες κ.α.
-Διδασκαλία μουσικής και τραγουδιού -Εκμάθηση αγγλικής γλώσσας
-Πλήρη υγιεινή διατροφή
-Ιατρική περίθαλψη
-Εκμάθηση computer από το Expert In που είναι ένα παγκόσμιο εκπαιδευτικό σύστημα εμπλουτισμού γνώσεων με ηλεκτρονικούς υπολογιστές σε παιδιά από 4 ετών και άνω.
-Θεατρικές και χορευτικές παραστάσεις.
-Πρώτη και ουσιαστική γνωριμία με τα αθληματα που περιλαμβάνει ο στίβος όπως η σφαιροβολιά, ακόντιο, εμπόδια, άλμα εις ύψος, άλμα εις μήκος,επίσεις γνωριμία με το τέννις το μπασκετ και τη ρυθμική γυμναστική με την συνεργασία της εταιρείας PR School καιτου γυμναστηρίου ladies' gym.

ΠΑΡΟΧΕΣ

Παιδική Γωνιά - Παιδικό Σταθμός Λαμία - Βρεφικό Σταθμός Λαμία - Νηπιαγωγείο Λαμία Για βρέφη από 40 ημερών έως 6 χρονών
Παιδική Γωνιά - Παιδικό Σταθμός Λαμία - Βρεφικό Σταθμός Λαμία - Νηπιαγωγείο Λαμία Εκπαίδευση-ψυχαγωγία
Παιδική Γωνιά - Παιδικό Σταθμός Λαμία - Βρεφικό Σταθμός Λαμία - Νηπιαγωγείο Λαμία Ιατρική & οδοντιατρική περίθαλψη
Παιδική Γωνιά - Παιδικό Σταθμός Λαμία - Βρεφικό Σταθμός Λαμία - Νηπιαγωγείο Λαμία Συνεργασία & συγκεντρώσεις των γονέων με ψυχολόγο & λογοθεραπευτή
Παιδική Γωνιά - Παιδικό Σταθμός Λαμία - Βρεφικό Σταθμός Λαμία - Νηπιαγωγείο Λαμία Πλήρης υγιεινή διατροφή
Παιδική Γωνιά - Παιδικό Σταθμός Λαμία - Βρεφικό Σταθμός Λαμία - Νηπιαγωγείο Λαμία Εκμάθηση- γνωριμία με τους Η/Υ
Παιδική Γωνιά - Παιδικό Σταθμός Λαμία - Βρεφικό Σταθμός Λαμία - Νηπιαγωγείο Λαμία Εκμάθηση Αγγλικών
Παιδική Γωνιά - Παιδικό Σταθμός Λαμία - Βρεφικό Σταθμός Λαμία - Νηπιαγωγείο Λαμία Θεατρικές & χορευτικές παραστάσεις
Παιδική Γωνιά - Παιδικό Σταθμός Λαμία - Βρεφικό Σταθμός Λαμία - Νηπιαγωγείο Λαμία Προετοιμασία για το Δημοτικό Σχολείο από παιδαγωγούς εξειδικευμένους στα σύγχρονα προπαρασκευαστικά προγράμματα
14827 Επισκέπτες:

Αγίου Γεωργίου 27, Μεγάλη Βρύση
Λαμια

Τηλέφωνο: 2231028853
Κινητό: 6946121206

Ωράριο Λειτουργίας

Δευτέρα:
Τρίτη:
Τετάρτη:
Πέμπτη:
Παρασκευή:
Σάββατο:
Κυριακή: