2104532514 Σαχτούρη 67, Πειραιάς zinasxoli@gmail.com

 

Πάνω από 40 Χρόνια εκπαιδεύουμε
οδηγούς με ασφάλεια & υπευθυνότητα!

 

Η σχολή οδηγών “Ζήνα” είναι μία οικογενειακή επιχείρηση η οποία ιδρύθηκε το 1982 από την Ζήνα Κουρούνη, αποκομίζοντας 41 χρόνια εμπειρίας στο χώρο εκπαίδευσης υποψηφίων οδηγών.
Η επιτυχημένη πορεία της, την καταξίωσε σε μία απ’τις καλύτερες Σχολές Οδηγών στον Πειραιά, εκπαιδεύοντας έως τώρα χιλιάδες και πλέον οδηγούς σε όλες τις κατηγορίες οχημάτων.
Γι’αυτό το λόγο θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά όλους εσάς που μας εμπιστευτήκατε μέχρι σήμερα.

Είστε η χειροπιαστή απόδειξη, ότι η επιτυχία των σχολών μας δεν οφείλεται μόνο στο ότι προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας στις πιο χαμηλές τιμές της αγοράς
αλλά κυρίως στο οτι το πάθος μας για εκμάθηση και διδασκαλία έχει σαν αποτέλεσμα την σωστή εκπαίδευση και κυκλοφοριακή αγωγή, στοχεύοντας κατεξοχήν στην πρόληψη και την μείωση των τροχαίων ατυχημάτων.

Όλα μας τα γραφεία είναι εξοπλισμένα με τελευταίας τεχνολογίας οχήματα εκπαίδευσης ώστε ο μαθητής μας να προετοιμάζεται άρτια προκειμένου να επιτύχει στις πρακτικές εξετάσεις αλλά κυρίως
να αποκτήσει αυτοπεποίθηση και άνεση για να μπορεί να οδηγήσει με ασφάλεια το όχημα του σε οποιοδήποτε οδικό δίκτυο και αν βρεθεί.

 

ΣΤΗ ΣΧΟΛΗ ΟΔΗΓΩΝ ΖΗΝΑ

ΣΤΗ ΣΧΟΛΗ ΟΔΗΓΩΝ ΖΗΝΑ

η οδήγηση γίνεται τέχνη, η ασφάλεια μας στόχος!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΔΙΠΛΩΜΑΤΑ ΟΔΗΓΗΣΗΣ

ΔΙΠΛΩΜΑΤΑ ΟΔΗΓΗΣΗΣ

Φοβάσαι να πιάσεις τιμόνι; Θέλεις να βγάλεις το δίπλωμα οδήγησης, προκείμενου να είσαι ανεξάρτητος/η, αλλά η κίνηση σε φοβίζει; Στις σχολές οδηγών ΖΗΝΑ, τα μαθήματα γίνονται παιχνιδάκι!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΟΙ ΣΧΟΛΕΣ ΜΑΣ
TEST ONLINE
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ