ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΕΙΣ ΜΥΟΚΤΟΝΙΕΣ ΑΤΤΙΚΗ - ΕΡΓΑ ΠΡΑΣΙΝΟΥ ΑΤΤΙΚΗ - ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΚΗΠΩΝ - GREEN EXPERTS

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΕΙΣ ΜΥΟΚΤΟΝΙΕΣ ΑΤΤΙΚΗ - ΕΡΓΑ ΠΡΑΣΙΝΟΥ ΑΤΤΙΚΗ - ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΚΗΠΩΝ - GREEN EXPERTS

6496 Επισκέπτες:
Διεύθυνση: ΔΟΞΑΤΟΥ 8
Περιοχή: Νέο Ηράκλειο
Τηλέφωνο: 2102822026
Κινητό: 6972408843
Τ.Κ.: 14121
Κατηγορία: ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ
Fax: 2102822026
Υπεύθυνος: ΖΩΤΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
Τηλέφωνο υπεύθυνου: -
Η εταιρία Green Experts δραστηριοποιείται στο χώρο του πρασίνου και τον χώρο των απεντομώσεων - μυοκτονιών - απολυμάνσεων. Ιδρύθηκε από τον Κωνσταντίνο Α. Ζώτο, Τεχνολόγο Γεωπονίας, απόφοιτο του τμήματος Φυτικής Παραγωγής του Τ.Ε.Ι. Ηπείρου με Master του Πανεπιστημίου Αιγαίου στο τμήμα Περιβάλλοντος. Διαθέτει άδεια καταπολέμησης εντόμων και τρωκτικών σε κατοικημένους χώρους (1229/04.05.2012) του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και λειτουργεί με βάση το πρότυπο ISO 9001:2008, που αφο...
6496 Επισκέπτες:

ΔΟΞΑΤΟΥ 8, Νέο Ηράκλειο

6496 Επισκέπτες:

Η εταιρία Green Experts δραστηριοποιείται στο χώρο του πρασίνου και τον χώρο των απεντομώσεων - μυοκτονιών - απολυμάνσεων. Ιδρύθηκε από τον Κωνσταντίνο Α. Ζώτο, Τεχνολόγο Γεωπονίας, απόφοιτο του τμήματος Φυτικής Παραγωγής του Τ.Ε.Ι. Ηπείρου με Master του Πανεπιστημίου Αιγαίου στο τμήμα Περιβάλλοντος.
Διαθέτει άδεια καταπολέμησης εντόμων και τρωκτικών σε κατοικημένους χώρους (1229/04.05.2012) του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και λειτουργεί με βάση το πρότυπο ISO 9001:2008, που αφορά στην ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών.
Στην σελίδα μας θα βρείτε πληροφορίες σχετικές με τις υπηρεσίες μας τόσο για τις εργασίες κηποτεχνίας όσο και για τα παράσιτα υγειονομικής σημασίας και τις μεθόδους καταπολέμησής τους.
Στην αντιμετώπιση παρασίτων (Pest Management), η εταιρία εφαρμόζει ολοκληρωμένα προγράμματα καταπολέμησης (Integrated Pest Management). Στόχος είναι, η συνολική εκτίμηση του προβλήματος, η αποτελεσματικότητα στις επεμβάσεις μας καθώς και η φιλικότητα προς το περιβάλλον.
Τα χημικά σκευάσματα που χρησιμοποιεί είναι εγκεκριμένα από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και τον Εθνικό Οργανισμό Φαρμάκων. Επιπλέον τηρούνται οι αρχές του συστήματος HACCP και ISO 22000 σε όλες τις εφαρμογές.


Έργα πρασίνου

Η εταιρία Green Experts δραστηριοποιείται στο χώρο του πρασίνου με κύριο χαρακτηριστικό της την τεχνογνωσία, την ποιότητα, την πρωτοτυπία και την σωστή τεχνική υποστήριξη σε:

• Δήμους
• Δημοτικές Επιχειρήσεις
• Εταιρείες
• Ιδιώτες
σε όλους τους τομείς των δραστηριοτήτων της.

 

Σεβόμενοι το περιβάλλον, την ανάγκη της πόλης μας για χρώμα, καλύτερη ποιότητα ζωής και καθαρότερο αέρα, στοχεύουμε ο χώρος στον οποίο ζούνε, κινούνται και εργάζονται οι πελάτες μας να αντιπροσωπεύει τον χαρακτήρα τους και την προσωπικότητά τους.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Απολυμάνσεις
Απεντομώσεις
Μυοκτονίες
Μελέτη - Σχεδίαση - Αρχιτεκτονική Τοπίου
Κατασκευή - Φύτευση
Συντήρηση Πρασίνου
Βιολογικοί κήποι
Ταρατσόκηποι
Πράσινα Δώματα
Λαχανόκηποι
Αίθρια
Βεράντες
6496 Επισκέπτες:

ΔΟΞΑΤΟΥ 8
Νέο Ηράκλειο

Τηλέφωνο: 2102822026
Κινητό: 6972408843

Ωράριο Λειτουργίας

Δευτέρα:
Τρίτη:
Τετάρτη:
Πέμπτη:
Παρασκευή:
Σάββατο:
Κυριακή: