6956137234 ΛΩΡΙΔΑ ΣΑΓΙΑΔΟΣ (ΦΙΛΙΑΤΕΣ), Θεσπρωτίας posfish@outlook.com

 

ΙΧΘΥΟΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ ΠΟΣΕΙΔΩΝΙΑ
Λωρίδα Σαγιάδας (Φιλιάτες)

Καλώς ήλθατε στην εταιρία μας ΙΧΘΥΟΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ ΠΟΣΕΙΔΩΝΙΑ - μια αξιόπιστη πηγή ψαριών υψηλής ποιότητας από το 1996 και μέλος της Ε.Λ.Ο.Π.Υ.! 

Με μια παράδοση επιτυχημένης εξαγωγής στην Ευρώπη, καταρχάς στην Ελλάδα και την Ιταλία, και στη συνέχεια στον Καναδά, είμαστε υπερήφανοι για τη δυνατότητά μας να εξαγάγουμε τα προϊόντα μας σε όλο τον κόσμο.

Στηριζόμενοι σε μια εκτεταμένη εμπειρία και τεχνογνωσία, παράγουμε ψάρια υψηλής ποιότητας, με εμπορεύσιμο μέγεθος που κυμαίνεται από 350γρ. έως 3kg και πάνω. Η παραγωγική μας δυναμική φτάνει
τους 1000 τόνους ετησίως, ενώ καταδεικνύουμε τη δέσμευσή μας στην υγεία και την ασφάλεια με την κατοχή του πιστοποιητικού ISO 22000 (2018 HACCP).

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΤΑ ΨΑΡΙΑ ΜΑΣ

ΤΑ ΨΑΡΙΑ ΜΑΣ

Τα προϊόντα μας, γνωστά για την εξαιρετική Μεσογειακή τους γεύση, παράγονται με υπευθυνότητα και σχεδιασμό στις εγκαταστάσεις της επιχείρησής μας. Επικεντρωνόμαστε στην εκτροφή Τσιπούρας, Λαβρακιού, Κρανιού και φαγκρί.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΒΙΩΣΙΜΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ

ΒΙΩΣΙΜΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ

Οι συνέπειες της υπεραλίευσης και των επιβαρυντικών μεθόδων αλίευσης για το περιβάλλον έχουν αποδειχθεί σοβαρές, αλλά η ιχθυοκαλλιέργεια προσφέρει επιστημονικά τεκμηριωμένες και βιώσιμες λύσεις.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ