Παραδοσιακά τυροκομικά, Άργος.
Τυροκομικά προιόντα, Άργος.
Φέτα, Άργος.
Ιστορία
Είμαστε μια οικογενειακή επιχείρηση που πρωτοξεκίνησε το 1916 από τον παππού μας Βασίλη Κορομίχη, παραδοσιακό τυροκόμο της εποχής, στη θέση Κρύα Βρύση Αργολίδας.
Μεταφερθήκαμε το 1958 στην περιοχή Ζόγκα της Ορεινής Αργολίδας και το 1965 στην Κόκλα Άργους.
Οι αυξανόμενες ανάγκες της επιχείρησης και οι απαιτήσεις της αγοράς μας οδήγησαν να δημιουργήσουμε τη σημερινή μονάδα στο Κεφαλάρι Άργους, συνδυάζοντας τα μυστικά που κληρονομήσαμε για την άριστη γεύση και ποιότητα των προϊόντων μας με τη σύγχρονη τεχνολογία.
Όλες οι παραγωγικές μας διαδικασίες πιστοποιούνται από διεθνείς και Ελληνικούς Οργανισμούς (AGROCERT, ΕΛΟΓΑΚ) και HASP ISO 22000.
Παρέχουμε στην ελληνική αγορά μια πλήρη γκάμα τυροκομικών προϊόντων (φέτα Π.Ο.Π, κατσικίσιο τυρί, γραβιέρα, μυζήθρα, ανθότυρο, γιαούρτι) άριστης ποιότητας.
H ΑΡΓΟΓΑΛ συμμετείχε με μεγάλη επιτυχία στο 3ο Φεστιβάλ Γάλακτος και Τυριού που διοργάνωσε ο Ευρωπαϊκός Οργανισμός Στρατηγικού Σχεδιασμού (Ε.Ο.Σ.Σ.) και ο Ελληνικός Οργανισμός Γάλακτος και Κρέατος (ΕΛΟΓΑΚ) στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας από την Παρασκευή 21 Οκτωβρίου έως την Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2011.
Συγκεκριμένα στην ΑΡΓΟΓΑΛ απονεμήθηκαν:
-Το Χρυσό Βραβείο Γεύσης στη Βαρελίσια Φέτα.
-Το Χάλκινο Βραβείο Γεύσης στη Γραβιέρα.