Δικηγόρος Αθήνα Αττική - ΔΕΡΔΕΜΕΖΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ - Αστικό Δίκαιο Αθήνα Αττική - Οικογενειακό Δίκαιο Αθήνα Αττική - Μισθώσεις Αθήνα Αττική - Εμπράγματο Δίκαιο Αθήνα Αττική - Κληρονομικό Δίκαιο Αθήνα Αττική - Εμπορικό Δίκαιο Αθήνα Αττική

Δικηγόρος Αθήνα Αττική - ΔΕΡΔΕΜΕΖΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ - Αστικό Δίκαιο Αθήνα Αττική - Οικογενειακό Δίκαιο Αθήνα Αττική - Μισθώσεις Αθήνα Αττική - Εμπράγματο Δίκαιο Αθήνα Αττική - Κληρονομικό Δίκαιο Αθήνα Αττική - Εμπορικό Δίκαιο Αθήνα Αττική

1210 Επισκέπτες:
Διεύθυνση: Ιπποκράτους 7
Περιοχή: Αθήνα
Τηλέφωνο: 2103635556
Κινητό: -
Τ.Κ.: 10679
Κατηγορία: ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ
Fax: -
Υπεύθυνος: ΔΕΡΔΕΜΕΖΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ & ΝΙΚΟΛΑΟΣ
Τηλέφωνο υπεύθυνου: -
Ιστοσελίδα: http://derdemezisnikolaos.4ty.gr
Ως δικηγόρος, αποστολή μας είναι να παρέχουμε στους πελάτες μας την καλύτερη δυνατή νομική εκπροσώπηση και συμβουλή. Η έμπειρη ομάδα δικηγόρων μας είναι αφοσιωμένη στο να βοηθά άτομα και επιχειρήσεις να περιηγηθούν στο περίπλοκο νομικό σύστημα και να επιτύχουν τα επιθυμητά αποτελέσματα. Προσφέρουμε ένα ευρύ φάσμα νομικών υπηρεσιών για να καλύψουμε τις ανάγκες των πελατών μας. Από το επιχειρηματικό δίκαιο και την πνευματική ιδιοκτησία μέχρι τον προγραμματισμό περιουσίας, το οικογενειακό δίκαιο...
1210 Επισκέπτες:

Ιπποκράτους 7, Αθήνα

1210 Επισκέπτες:

Ως δικηγόρος, αποστολή μας είναι να παρέχουμε στους πελάτες μας την καλύτερη δυνατή νομική εκπροσώπηση και συμβουλή. Η έμπειρη ομάδα δικηγόρων μας είναι αφοσιωμένη στο να βοηθά άτομα και επιχειρήσεις να περιηγηθούν στο περίπλοκο νομικό σύστημα και να επιτύχουν τα επιθυμητά αποτελέσματα.

Προσφέρουμε ένα ευρύ φάσμα νομικών υπηρεσιών για να καλύψουμε τις ανάγκες των πελατών μας. Από το επιχειρηματικό δίκαιο και την πνευματική ιδιοκτησία μέχρι τον προγραμματισμό περιουσίας, το οικογενειακό δίκαιο και τις σωματικές βλάβες, η ομάδα μας έχει την τεχνογνωσία να χειρίζεται ακόμη και τα πιο περίπλοκα νομικά ζητήματα.

Κατανοούμε ότι τα νομικά ζητήματα μπορεί να είναι συντριπτικά και αγχωτικά, γι' αυτό συνεργαζόμαστε στενά με τους πελάτες μας για να αναπτύξουμε μια εξατομικευμένη νομική στρατηγική που να ανταποκρίνεται στις μοναδικές ανάγκες τους. Η ομάδα μας δεσμεύεται να παρέχει αποτελεσματική και αποδοτική νομική εκπροσώπηση που επιτυγχάνει τους στόχους των πελατών μας.

Στο δικηγορικό μας γραφείο, πιστεύουμε ότι η επικοινωνία και η διαφάνεια είναι απαραίτητες για τη δημιουργία ισχυρών σχέσεων με τους πελάτες. Διατηρούμε τους πελάτες μας ενήμερους σε κάθε βήμα της διαδρομής και διασφαλίζουμε ότι κατανοούν πλήρως τη νομική διαδικασία και τις επιλογές τους.

Πιστεύουμε επίσης στην υιοθέτηση προληπτικής προσέγγισης σε νομικά ζητήματα. Συνεργαζόμαστε με τους πελάτες μας για να εντοπίσουμε πιθανούς νομικούς κινδύνους και να αναπτύξουμε στρατηγικές για τον μετριασμό τους. Η ομάδα μας είναι πάντα διαθέσιμη για να παρέχει καθοδήγηση και συμβουλές για να βοηθήσει τους πελάτες μας να λαμβάνουν τεκμηριωμένες αποφάσεις σχετικά με τα νομικά τους θέματα.

Στο δικηγορικό μας γραφείο, δεσμευόμαστε να παρέχουμε εξαιρετικές νομικές υπηρεσίες στους πελάτες μας. Είμαστε περήφανοι για την ακεραιότητα, τον επαγγελματισμό και τη δέσμευσή μας να επιτύχουμε τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα για τους πελάτες μας. Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για να προγραμματίσετε μια διαβούλευση ή για να μάθετε περισσότερα για τις υπηρεσίες μας.

Υπηρεσίες

Δικηγόρος
Αστικό Δίκαιο
Οικογενειακό Δίκαιο
Μισθώσεις
Εμπράγματο Δίκαιο
Κληρονομικό Δίκαιο
Εμπορικό Δίκαιο
Εργατικό Δίκαιο
Δίκαιο Αλλοδαπών
Κόκκινα Δάνεια
Τραπεζικό Δίκαιο
Κτηματολόγιο
1210 Επισκέπτες:

Ιπποκράτους 7
Αθήνα

Τηλέφωνο: 2103635556

Ωράριο Λειτουργίας

Δευτέρα:
Τρίτη:
Τετάρτη:
Πέμπτη:
Παρασκευή:
Σάββατο:
Κυριακή: