Απόσυρση Οχημάτων Άγιοι Θεόδωροι Κόρινθος - ΛΑΓΙΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ - Ανακύκλωση Οχημάτων Άγιοι Θεόδωροι Κόρινθος - Scrap Ανακύκλωση Οχημάτων Άγιοι Θεόδωροι Κόρινθος - Χαρτιά Απόσυρσης Άγιοι Θεόδωροι Κόρινθος

Απόσυρση Οχημάτων Άγιοι Θεόδωροι Κόρινθος - ΛΑΓΙΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ - Ανακύκλωση Οχημάτων Άγιοι Θεόδωροι Κόρινθος - Scrap Ανακύκλωση Οχημάτων Άγιοι Θεόδωροι Κόρινθος - Χαρτιά Απόσυρσης Άγιοι Θεόδωροι Κόρινθος

2211 Επισκέπτες:
Διεύθυνση: Άγιοι Θεόδωροι
Περιοχή: Κορινθίας
Τηλέφωνο: 2741048022
Κινητό: 6937272899
Τ.Κ.: 20003
Κατηγορία: ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ
Fax: 2741048802
Υπεύθυνος: ΛΑΓΙΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
Τηλέφωνο υπεύθυνου: -
Η Λάγιος Κων/νος και ΣΙΑ Ε.Π.Ε. είναι εταιρεία ανακύκλωσης οχημάτων τέλους κύκλους ζωής (ΟΤΚΖ) και είναι συμβεβλημένη με την εναλλακτική διαχείρηση οχημάτων Ελλάδος (ΕΔΟΕ).   Η εταιρεία ανακύκλωσης ιδρύθηκε το 2007 και με συνεχή επέκταση και ανάπτυξη διαχειρίζεται την ανακύκλωση των οχημάτων ιχ/φιχ και σκράπ συμβάλωντας στην προστασία του περιβάλλοντος και στη μείωση περιβαλοντικών επιπτώσεων.   Η εταιρεία μας με εκπρόσωπο τον Κων/νο Λάγιο, ο οποίος διαθέτει 30ετίας εμπειρία στ...
2211 Επισκέπτες:

Άγιοι Θεόδωροι, Κορινθίας

2211 Επισκέπτες:

Η Λάγιος Κων/νος και ΣΙΑ Ε.Π.Ε. είναι εταιρεία ανακύκλωσης οχημάτων τέλους κύκλους ζωής (ΟΤΚΖ) και είναι συμβεβλημένη με την εναλλακτική διαχείρηση οχημάτων Ελλάδος (ΕΔΟΕ).
 

Η εταιρεία ανακύκλωσης ιδρύθηκε το 2007 και με συνεχή επέκταση και ανάπτυξη διαχειρίζεται την ανακύκλωση των οχημάτων ιχ/φιχ και σκράπ συμβάλωντας στην προστασία του περιβάλλοντος και στη μείωση περιβαλοντικών επιπτώσεων.
 
Η εταιρεία μας με εκπρόσωπο τον Κων/νο Λάγιο, ο οποίος διαθέτει 30ετίας εμπειρία στο αντικείμενο του αυτοκινήτου και του ανταλλακτικού καθώς διατηρεί ατομική επιχέιρηση εμπορίας ανταλλακτικών και σκράπ.

Η πολύχρονη εμπειρία του στο συγκεκριμένο αντικείμενο καθώς και τη γνώση της αγοράς έχει ως αποτέλεσμα την πλήρη γνώση και εκτίμηση του αντικειμένου.

Έδωσε το προβάδισμα για τη λειτουργία του κέντρου ανακύκλωσης Λάγιος Κων/νος και ΣΙΑ ΕΠΕ η οποία επεξεργάζεται παλαιά οχήματα που έχουν κλείσει τον κύκλο ζωής τους.

Ο κ.Λάγιος Κων/νος εκπρόσωπος της Λάγιος Κων/νος και ΣΙΑ ΕΠΕ όπως προαναφέραμε έχει δημιουργήσει με την εμπειρία τόσων χρόνων μεγάλο πελατολόγιο τόσο με ιδιώτες όσο και με φορείς που διενεργούν στην απόσυρση παλαιών οχημάτων.

Με τη γνώση του στο αντικείμενο της ανακύκλωσης ιδρύθηκε η εταιρεία για το μόνο σκοπό την ανακύκλωση και την εξασφάλιση βιωσιμότητάς της ως προς ένα καλύτερο και σίγουρα πιο υγιές περιβάλλον.
 
  • Αγορά χαρτιών απόσυρσης, Άγιοι Θεόδωροι - Κόρινθος.
  • Scrap, Άγιοι Θεόδωροι - Κόρινθος.
  • Διεκπεραίωση φορτηγών, Άγιοι Θεόδωροι - Κόρινθος.
  • Διεκπεραίωση οχημάτων, Άγιοι Θεόδωροι - Κόρινθος.
  • Ανταλλακτικά αυτοκινήτων, Άγιοι Θεόδωροι - Κόρινθος.
  • Απόσυρση - ανακύκλωση οχημάτων, Αθήνα.
  • Διεκπεραίωση ΙΧ και φορτηγών, Άγιοι Θεόδωροι - Κόρινθος.

 

Υπηρεσίες

Απόσυρση Οχημάτων
Ανακύκλωση Οχημάτων
Scrap Ανακύκλωση Οχημάτων
Χαρτιά Απόσυρσης
2211 Επισκέπτες:

Άγιοι Θεόδωροι
Κορινθίας

Τηλέφωνο: 2741048022
Κινητό: 6937272899

Ωράριο Λειτουργίας

Δευτέρα:
Τρίτη:
Τετάρτη:
Πέμπτη:
Παρασκευή:
Σάββατο:
Κυριακή: