Κουφώματα Λευκάδα Άρτα - ΣΑΚΚΑΣ ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ - Αλουμίνια Λευκάδα Άρτα - Αλουμινοκατασκευές Λευκάδα Άρτα - Μεταλλικές Κατασκευές Λευκάδα Άρτα - Κάγκελα Λευκάδα Άρτα - Κατασκευές Αλουμινίου Λευκάδα Άρτα - Συστήματα Αλουμινίου

2528 Επισκέπτες:
Διεύθυνση: ΒΛΑΧΕΡΝΑ
Περιοχή: Αρτας
Τηλέφωνο: 2681082170
Κινητό: 6977620870
Τ.Κ.: 47100
Κατηγορία: ΑΛΟΥΜΙΝΙΑ
Fax: -
Υπεύθυνος: ΣΑΚΚΑΣ ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ
Τηλέφωνο υπεύθυνου: -
Η εταιρεία ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ ΣΑΚΚΑΣ ιδρύθηκε το έτος 1999 και δραστηριοποιείται στο χώρο των κατασκευών αλουμινίου και συνθετικών κουφωμάτων.   Η έδρα της εταιρείας βρίσκεται σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις στην Βλαχέρνα Άρτας και το ανανεωμένο της υποκατάστημα στην οδό Βαλαωρίτη 18 στην πόλη της Λευκάδας.   Η εταιρεία μας αποτελεί προτίμηση των πελατών γιατί επιτυγχάνει την ικανοποίησή τους αφού λειτουργεί με γνώμονα τις απαιτήσεις και τις ανάγκες.   Η επιμονή μας στην ποιότητα,...
2528 Επισκέπτες:

ΒΛΑΧΕΡΝΑ, Αρτας

2528 Επισκέπτες:

Η εταιρεία ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ ΣΑΚΚΑΣ ιδρύθηκε το έτος 1999 και δραστηριοποιείται στο χώρο των κατασκευών αλουμινίου και συνθετικών κουφωμάτων.
 

Η έδρα της εταιρείας βρίσκεται σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις στην Βλαχέρνα Άρτας και το ανανεωμένο της υποκατάστημα στην οδό Βαλαωρίτη 18 στην πόλη της Λευκάδας.
 

Η εταιρεία μας αποτελεί προτίμηση των πελατών γιατί επιτυγχάνει την ικανοποίησή τους αφού λειτουργεί με γνώμονα τις απαιτήσεις και τις ανάγκες.
 

Η επιμονή μας στην ποιότητα, ο επαγγελματισμός, η σοβαρότητα και η υπευθυνότητα σε συνδυασμό με την προσωπική επαφή, καθιστούν την προτίμηση της εταιρείας μας ως πρώτη επιλογή.
 

Η εμπειρία, η τεχνογνωσία, η μακροχρόνια συνεργασία με μεγάλες και επώνυμες εταιρείες για την προμήθεια πρώτων υλών και εξαρτημάτων , η συνεχής ανανέωση αλλά και το ίδιο μεράκι της δημιουργίας αποτελούν εγγύηση κατασκευαστικής τελειότητας των προϊόντων μας.
 

Η αμεσότητα, η ευελιξία, η συνέπεια καθώς και η ταχύτητα εκτέλεσης και παράδοσης σε συνδυασμό με την εξειδικευμένη τεχνική υποστήριξη καθιστούν τους ίδιους τους πελάτες μας την πιο ζωντανή διαφήμιση.
 

Υπηρεσίες

Κουφώματα
Αλουμίνια
Αλουμινοκατασκευές
Μεταλλικές Κατασκευές
Κάγκελα
Κατασκευές Αλουμινίου
Συστήματα Αλουμινίου
2528 Επισκέπτες:

ΒΛΑΧΕΡΝΑ
Αρτας

Τηλέφωνο: 2681082170
Κινητό: 6977620870

Ωράριο Λειτουργίας

Δευτέρα:
Τρίτη:
Τετάρτη:
Πέμπτη:
Παρασκευή:
Σάββατο:
Κυριακή: