Παντελάκου Αλεξάνδρα Διαιτολόγος Διατροφολόγος Λαύριο - Δίαιτα - Διατροφή - Υγιεινή Διατροφή - Χάσιμο Λίπους Λαύριο Αττικής

Παντελάκου Αλεξάνδρα Διαιτολόγος Διατροφολόγος Λαύριο - Δίαιτα - Διατροφή - Υγιεινή Διατροφή - Χάσιμο Λίπους Λαύριο Αττικής

12527 Επισκέπτες:
Διεύθυνση: Μουσουργού Μητροπούλου 49-51
Περιοχή: Λαύριο
Τηλέφωνο: 2292550124
Κινητό: 6982567768
Τ.Κ.: 19500
Fax: 2292550124
Υπεύθυνος: Παντελάκου Αλεξάνδρα
Τηλέφωνο υπεύθυνου: 6982567768
Ιστοσελίδα: http://www.alexdiet.gr
Επί σειρά ετών η Διαιτολόγος Διατροφολόγος Παντελάκου Αλεξάνδρα βοηθά όποιον απευθυνθεί σε αυτήν. Εξυπηρετεί εδώ και χρόνια όλη την πόλη του Λαυρίου κάνοντας αξιολόγηση του ατόμου, έλεγχο βάρους, καταπολέμηση διατροφικών διαταραχών και έλεγχο διατροφής για ιατρικούς λόγους.  Με στόχο την επίλυση προβλημάτων παχυσαρκίας, διατροφικών διαταραχών και αντιμετώπιση κλινικών περιστατικών σχετικών με τη διατροφή έχουμε την πλέον σύγχρονη τεχνολογία και γνώση ώστε να εξασφαλίσουμε το επίπεδο των ...
12527 Επισκέπτες:

Μουσουργού Μητροπούλου 49-51, Λαύριο

12527 Επισκέπτες:

Επί σειρά ετών η Διαιτολόγος Διατροφολόγος Παντελάκου Αλεξάνδρα βοηθά όποιον απευθυνθεί σε αυτήν. Εξυπηρετεί εδώ και χρόνια όλη την πόλη του Λαυρίου κάνοντας αξιολόγηση του ατόμου, έλεγχο βάρους, καταπολέμηση διατροφικών διαταραχών και έλεγχο διατροφής για ιατρικούς λόγους. 

Με στόχο την επίλυση προβλημάτων παχυσαρκίας, διατροφικών διαταραχών και αντιμετώπιση κλινικών περιστατικών σχετικών με τη διατροφή έχουμε την πλέον σύγχρονη τεχνολογία και γνώση ώστε να εξασφαλίσουμε το επίπεδο των υπηρεσιών που χρειάζεστε. Κάνουμε ξεχωριστή μελέτη για τον κάθε μας πελάτη και προσαρμόζουμε πρόγραμμα ανάλογα με τις ανάγκες του. Σε αρχικό επίπεδο κάνουμε έναν έλεγχο για να σχηματίσουμε εικόνα της σωματικής κατάστασης του ασθενούς. Κάνουμε μια συζήτηση για το τι ακριβώς στοχεύουμε από αυτό το πρόγραμμα και βλέπουμε τις διατροφικές συνήθειες που μπορούν να αλλάξουν.

Η οποιαδήποτε διατροφή πρέπει και προσαρμόζεται στις συνήθειες του εκάστοτε ανθρώπου και δεν έχουμε μια που να την κάνουν όλοι, αυτό είναι και το αντικείμενο της μελέτης μας. Για αυτό εδώ κάνουμε γενικό έλεγχο της εικόνας του κάθε οργανισμού και κατασκευάζουμε εξατομικευμένο διαιτολόγιο. 

Γενικότερος στόχος είναι η ανάπτυξη μιας σωστής διατροφικής συμπεριφοράς και όχι τα ακραία αλλά προσωρινά αποτελέσματα. Έτσι έχουμε αποτελέσματα που κρατάνε για πάντα και υγεία στον οργανισμό. Σε ένα ισορροπημένο διαιτολόγιο δεν υπάρχουν απαγορευμένες τροφές αλλά όλες καταναλώνονται με μέτρο. 

Υπάρχουν γενικότερα διάφορες πληροφορίες για την σωστή διατροφή αν όμως ενδιαφέρεστε για μια πραγματική αλλαγή στη ζωή σας επισκεφτείτε μας και ενημερωθείτε σωστά.

ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ

Παντελάκου Αλεξάνδρα Διαιτολόγος Διατροφολόγος Λαύριο ΔΕΝ υπάρχει φαγητό που απαγορεύεται στη δίαιτα
Παντελάκου Αλεξάνδρα Διαιτολόγος Διατροφολόγος Λαύριο Δεν υπάρχουν τροφές που παχαίνουν ή αδυνατίζουν
Παντελάκου Αλεξάνδρα Διαιτολόγος Διατροφολόγος Λαύριο Η δίαιτα πρέπει να προσαρμόζεται στις συνήθειες του διαιτώμενου
Παντελάκου Αλεξάνδρα Διαιτολόγος Διατροφολόγος Λαύριο Η επικοινωνία της Διαιτολόγου με τον διαιτώμενο είναι συνεχής
Παντελάκου Αλεξάνδρα Διαιτολόγος Διατροφολόγος Λαύριο Επενδύουμε στην εκπαίδευση σας!
12527 Επισκέπτες:

Μουσουργού Μητροπούλου 49-51
Λαύριο

Τηλέφωνο: 2292550124
Κινητό: 6982567768

Ωράριο Λειτουργίας

Δευτέρα:
Τρίτη:
Τετάρτη:
Πέμπτη:
Παρασκευή:
Σάββατο:
Κυριακή: