Ξυλουργός Άρτα - Επιπλοποιός Άρτα - Βάσιος Έπιπλα Άρτα - Ξυλουργικές Εργάσεις Άρτα - Ξύλινα Κουφώματα Άρτα

Ξυλουργός Άρτα - Επιπλοποιός Άρτα - Βάσιος Έπιπλα Άρτα - Ξυλουργικές Εργάσεις Άρτα - Ξύλινα Κουφώματα Άρτα

6802 Επισκέπτες:
Διεύθυνση: Άγιος Δημήτριος, Πέτα
Περιοχή: Αρτας
Τηλέφωνο: 2681083508
Κινητό: 6978941245, 6945902480
Τ.Κ.: 47200
Fax: -
Υπεύθυνος: Βάσιος Κωνσταντίνος
Τηλέφωνο υπεύθυνου: -
Ιστοσελίδα: http://vasioswooddesign.4ty.gr
ΒΑΣΙΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΣΩΚΡΑΤΗΣ   Επιπλα με ποιότητα και φινέτσα   Η επιχείρηση ΒΑΣΙΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ - ΒΑΣΙΟΣ ΣΩΚΡΑΤΗΣ δραστηριοποιείται εδώ και πολλά χρόνια στην τέχνη των ξυλουργικών εργασιών, με πολυετή εμπειρία και τεχνογνωσία, με μεράκι και αγάπη στην τέχνη του ξύλου και εδρεύει στο Πέτα της Αρτας. Είμαστε επιπλοποιοί στην Άρτα με παράδοση. Μαραγκοί δύο γενιές. Η συνέπεια, η άμεση εξυπηρέτηση και η ποιότητα εργασίας διακρίνει την επιχείρησή μας στην τοπική αγορά. Το άρτια εκπ...
6802 Επισκέπτες:

Άγιος Δημήτριος, Πέτα, Αρτας

6802 Επισκέπτες:
ΒΑΣΙΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΣΩΚΡΑΤΗΣ  
Επιπλα με ποιότητα και φινέτσα
 
Η επιχείρηση ΒΑΣΙΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ - ΒΑΣΙΟΣ ΣΩΚΡΑΤΗΣ δραστηριοποιείται εδώ και πολλά χρόνια στην τέχνη των ξυλουργικών εργασιών, με πολυετή εμπειρία και τεχνογνωσία, με μεράκι και αγάπη στην τέχνη του ξύλου και εδρεύει στο Πέτα της Αρτας. Είμαστε επιπλοποιοί στην Άρτα με παράδοση. Μαραγκοί δύο γενιές. Η συνέπεια, η άμεση εξυπηρέτηση και η ποιότητα εργασίας διακρίνει την επιχείρησή μας στην τοπική αγορά. Το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό μας  παρέχει με αμεση εξυπηρέτιση από οπου  ζητηθεί στην Αρτα Πρέβεζα Λευκάδα Ιωάννινα, τις υπηρεσίες μας. Εάν επιθυμείτε χειροποίητα έπιπλα στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς ... τότε βρίσκεστε στο σωστό μέρος! Έπιπλα Σπιτιού για ένα σπίτι ξεχωριστό, όσο κι εσείς! 
 
Μοναδικές προτάσεις επίπλωσης Ακόμα και μετά την παράδοση των επίπλων, είμαστε δίπλα σας για κάθε απορία και επίλυση οποιουδήποτε ζητήματος.
Επιπλέον, η συμβολή σας τόσο στον σχεδιασμό όσο και στην κατασκευή των επίπλων μας, βοηθά να ικανοποιήσουμε τις επιθυμίες ακόμα και των πιο απαιτητικών πελατών, προσδίδοντας έτσι την προσωπική σας σφραγίδα, με μια τεράστια γκάμα υλικών και χρωμάτων.
 
Δραστηριοποιείται στις ξυλουργικές εργασίες, στην κατασκευή επίπλων κουζίνας, ειδικών κατασκευών και είναι όλα χειροποίητα. Κατασκευάζουμε μοντέρνα σχέδια και κλασσικά. Ανανεώνουμε τον χώρο σας, ανακαινίζουμε, ιδιωτικό και επαγγελματικό, (ξενοδοχεία καταστήματα εστιατόρια). Η επιχείρηση διαθέτει τα προϊόντα της με κάθετη οργάνωση, προσφέροντας μελέτη και διαχείριση του έργου. Τα σύγχρονα μηχανήματα και οι εξειδικευμένοι με πολυετή εμπειρία στο χώρο τεχνίτες, δίνουν τη δυνατότητα κατασκευής επίπλων σε ειδικές διαστάσεις ώστε να εφαρμόζονται πλήρως στα δικά σας μέτρα.
 
Τεχνογνωσία, εμπειρία με υψηλά επίπεδα εξυπηρέτησης και εγκατάστασης απο εξειδικευμένο προσωπικό, που παρέχει τις υπηρεσίες του από οπου μας ζητηθεί  στην Αρτα Πρέβεζα Λευκάδα Ιωάννινα, Μέτσοβο, Ηγουμενίτσα, όλη την Ήπειρο και πανελλαδικά για σοβαρές προτάσεις  
 
  • Έπιπλα με παραγγελία
  • Χειροποίητα έπιπλα στην Άρτα
  • Έπιπλα παντός τύπου  
  • Έπιπλα κουζίνας
  • Έπιπλα παιδικών δωματίων
  • Έπιπλα μπάνιου, κρεβατοκάμαρες, τραπεζαρίες, επιπλοσυνθέσεις    
  • Κουφώματα, Πόρτες, Ξύλινα Κουφώματα, Θωρακισμένες πόρτες
  • Πέργκολες, Κιόσκια, Χαγιάτια
  • Πατώματα ξύλινα 
  • Τοποθετήσεις laminate
  • Σκάλες ξύλινες
 
Στο χώρο μας κατασκευάζονται ντουλάπες ανοιγόμενες, συρόμενες, εντιχοισμένες, μοντέρνες και λειτουργικές, ανάλογα με τις ανάγκες των πελατών. Ειδικευόμαστε στα έπιπλα κουζίνας, κλασσικά και μοντέρνα ανάλογα με το ύφος του σπιτιού και στις ειδικές κατασκευές.
 
Ξύλινα κουφώματα εξωτερικά και εσωτερικά (μεσόπορτες), έπιπλα μπάνιου, παιδικά έπιπλα, κρεβατοκαμαρες, επιπλοσυνθέσεις , παιδικά δωμάτια,  και ολες τις ξυλινες επενδυσεις, έπιπλα με παραγγελία. Ερχόμαστε στο χώρο σας και προτείνουμε λύσεις οικονομικές και λειτουργικές. Στα κουφώματα εσωτερικού χώρου, πόρτες κλασσικές, σύγχρονων κατασκευών, η επιχείρηση ΒΑΣΙΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΒΑΣΙΟΣ ΣΩΚΡΑΤΗΣ στην Αρτα, παρέχει πλήρεις, ολοκληρωμένες και ευέλικτες εφαρμοσμένες λύσεις σε κάθε είδους κατασκευή. Όλες μας τις κατασκευές  χαρακτηρίζει η ποιότητα και η αντοχή στο χρόνο.
 
Συνεργαζόμαστε με τις καλύτερες εταιρείες ξύλου και υλικών επιπλοποιίας, προκειμένου να απολαμβάνετε την καλύτερη ποιότητα. Η άριστη συνεργασία με τους πελάτες μας όλα αυτά τα χρόνια αποτελεί το «κλειδί» για  την διατήρηση της επιχείρησης μας και γι’ αυτό θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε για την εμπιστοσύνη που μας δείχνετε.

 

Με εκτίμηση 

 

ΒΑΣΙΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ - ΒΑΣΙΟΣ ΣΩΚΡΑΤΗΣ
 
 
 
 
 
 
 
ΕΠΙΠΛΟΠΟΙΟΣ ΑΡΤΑ ΠΡΕΒΕΖΑ ΛΕΥΚΑΔΑ ΙΩΑΝΝΙΝΑ 
ΞΥΛΟΥΡΓΟΣ ΑΡΤΑ ΠΡΕΒΕΖΑ ΛΕΥΚΑΔΑ ΙΩΑΝΝΙΝΑ 
ΞΥΛΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΑΡΤΑ ΠΡΕΒΕΖΑ ΙΩΑΝΝΙΝΑ 
ΜΑΡΑΓΚΟΣ ΑΡΤΑ ΠΡΕΒΕΖΑ ΛΕΥΚΑΔΑ ΙΩΑΝΝΙΝΑ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ ΜΕΤΣΟΒΟ 

Προϊόντα

ΞΥΛΟΥΡΓΙΚΑ ΑΡΤΑ - ΞΥΛΙΝΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ ΑΡΤΑ - ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΕΣ ΞΥΛΙΝΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΑΡΤΑ Ξύλινα Κουφώματα
ΞΥΛΟΥΡΓΙΚΑ ΑΡΤΑ - ΞΥΛΙΝΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ ΑΡΤΑ - ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΕΣ ΞΥΛΙΝΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΑΡΤΑ Έππλα Σαλονιού
ΞΥΛΟΥΡΓΙΚΑ ΑΡΤΑ - ΞΥΛΙΝΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ ΑΡΤΑ - ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΕΣ ΞΥΛΙΝΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΑΡΤΑ Έπιπλα Κρεβατοκάμαρας
ΞΥΛΟΥΡΓΙΚΑ ΑΡΤΑ - ΞΥΛΙΝΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ ΑΡΤΑ - ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΕΣ ΞΥΛΙΝΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΑΡΤΑ Έπιπλα Μπάνιου
ΞΥΛΟΥΡΓΙΚΑ ΑΡΤΑ - ΞΥΛΙΝΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ ΑΡΤΑ - ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΕΣ ΞΥΛΙΝΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΑΡΤΑ Μικροέπιπλα
ΞΥΛΟΥΡΓΙΚΑ ΑΡΤΑ - ΞΥΛΙΝΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ ΑΡΤΑ - ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΕΣ ΞΥΛΙΝΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΑΡΤΑ Έπιπλα Παιδικού Δωματίου
ΞΥΛΟΥΡΓΙΚΑ ΑΡΤΑ - ΞΥΛΙΝΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ ΑΡΤΑ - ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΕΣ ΞΥΛΙΝΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΑΡΤΑ Ειδικές Επαγγελματικές Κατασκευές
ΞΥΛΟΥΡΓΙΚΑ ΑΡΤΑ - ΞΥΛΙΝΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ ΑΡΤΑ - ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΕΣ ΞΥΛΙΝΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΑΡΤΑ Ράφια Φαρμακείων
ΞΥΛΟΥΡΓΙΚΑ ΑΡΤΑ - ΞΥΛΙΝΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ ΑΡΤΑ - ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΕΣ ΞΥΛΙΝΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΑΡΤΑ Ξύλινες Σκάλες
6802 Επισκέπτες:

Άγιος Δημήτριος, Πέτα
Αρτας

Τηλέφωνο: 2681083508
Κινητό: 6978941245, 6945902480

Ωράριο Λειτουργίας

Δευτέρα:
Τρίτη:
Τετάρτη:
Πέμπτη:
Παρασκευή:
Σάββατο:
Κυριακή: