2394052510 19ο χλμ Θεσσαλονίκης - Καβάλας, Λαγκαδάς info@zotasdesign.gr

 

 

ΕΠΙΠΛΑ ZOTAS
Βιοτεχνία Κατασκευής Επίπλων | Θεσσαλονίκη Χαλκιδική


 

Η εταιρεία ZOTAS, με έδρα στο Λαγκαδά Θεσσαλονίκης, δραστηριοποιείται στην κατασκευή και τοποθέτηση επίπλων πάσης φύσεως εξυπηρετώντας κατοικίες και επαγγελματικούς χώρους.

Πρόκειται για οικογενειακή επιχείρηση, από τα μέσα του 1960, με πρωτομάστορες τους γονείς του Γιώργο και Ιωάννα Ζώτα και σημερινό επικεφαλής τον Ιωάννη Ζώτα.

Μέσα σε όλα τα χρόνια της δραστηριότητάς μας έχουμε αναλάβει πληθώρα έργων στη Θεσσαλονίκη, τη Χαλκιδική και όλη τη Βόρεια Ελλάδα που περιλαμβάνουν έπιπλα κουζίνας, μπάνιου, ντουλάπες, ειδικές κατασκευές οικιακών και επαγγελματικών χώρων (γραφείων, καταστημάτων κτλ), καθώς και την επιμέλεια ενοικιαζόμενων δωματίων και χώρων Airbnb.



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

 

 

ΚΟΥΖΙΝΕΣ

ΚΟΥΖΙΝΕΣ

Κλασικοί και μοντέρνοι σχεδιασμοί πλήρως εναρμονισμένοι με τις δυνατότητες του χώρου σας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΕΠΙΠΛΑ ΜΠΑΝΙΟΥ

ΕΠΙΠΛΑ ΜΠΑΝΙΟΥ

Ποικίλες επιλογές και μοναδικοί συνδυασμοί για συνθέσεις σε μικρά και μεγάλα μπάνια και WC.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΝΤΟΥΛΑΠΕΣ

ΝΤΟΥΛΑΠΕΣ

Μαζί μας θα δημιουργήσετε τους πιο λειτουργικούς αποθηκευτικούς χώρους για κάθε σημείο του σπιτιού ή του επαγγελματικού σας χώρου.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΠΟΙΟΤΗΤΑ & ΕΥΕΛΙΞΙΑ

ΠΟΙΟΤΗΤΑ & ΕΥΕΛΙΞΙΑ

Συνδυάζοντας την παράδοση με τα σύγχρονα τεχνολογικά μέσα σχεδιάζουμε, κατασκευάζουμε και τοποθετούμε έπιπλα υψηλής αντοχής, άριστης λειτουργικότητας, μοναδικής αισθητικής που χαρακτηρίζονται από ξεχωριστό design, αλλά και διαχρονικότητα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΕΝΟΙΚΙΑΖΟΜΕΝΑ ΔΩΜΑΤΙΑ

ΕΝΟΙΚΙΑΖΟΜΕΝΑ ΔΩΜΑΤΙΑ

Επιμελούμαστε την επίπλωση και διάφορες κατασκευές για ενοικιαζόμενα δωμάτια και διαμερίσματα στη Θεσσαλονίκη και τη Χαλκιδική.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΙ ΧΩΡΟΙ

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΙ ΧΩΡΟΙ

Παντός είδους ξυλουργικές κατασκευές και επενδύσεις για εκθεσιακούς χώρους, καταστήματα, γραφεία κτλ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ