<h2>Κτηνοτροφική Μονάδα Κουκάκης</h2> <h2>Κτηνοτροφική Μονάδα Κουκάκης</h2> <h2>Κτηνοτροφική Μονάδα Κουκάκης</h2> <h2>Κτηνοτροφική Μονάδα Κουκάκης</h2>
Previous Next
ΚΟΥΚΑΚΗΣ | Κτηνοτροφική Μονάδα Κιλκίς - Μοσχαρίσιο Κρέας

ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΗ ΜΟΝΑΔΑ {small}

Οι σύγχρονες εγκαταστάσεις οι οποίες είναι πλήρως εξοπλισμένες με σύγχρονα μέσα ώστε να συμβάλλουν στην υγεία και ευζωία των βοοειδών, αλλά και να διευκολύνουν τις καθημερινές εργασίες.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΓΕΛΑΔΕΣ {small}

Εκτρέφουμε έναν μεγάλο αριθμό αγελάδων οι οποίες μεγαλώνουν κάτω από ιδανικές, υγειονομικές και περιβαντολλογικές συνθήκες εκτροφής.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΜΟΣΧΑΡΙΑ {small}

Τα μοσχάρια μας γεννιούνται από αγελάδες που στεγάζονται σε ελεγχόμενες περιβαντολλογικές συνθήκες και τρέφονται με μητρικό γάλα έως 4 μηνών. Μετά την ανάπτυξη συνεχίζεται η πάχυνση με φυτικές ζωοτροφές και βιολογικά ορυκτά πετρώματα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΠΕΥΘΥΝΟΜΑΣΤΕ {small}

Τα προϊόντα μας διατίθενται για χονδρική πώληση σε κρεοπωλεία, supert market, εστιατόρια κ.α. Επικοινωνήστε μαζί μας για να μας δώσετε την παραγγελία σας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Next Previous
ΚΟΥΚΑΚΗΣ
Κτηνοτροφική Μονάδα Κιλκίς
 
Στο Κιλκίς και πιο συγκεκριμένα στο χωριό Κάτω Απόστολοι θα βρείτε την κτηνοτροφική μονάδα μας “ΚΟΥΚΑΚΗΣ”. Αποτελεί μία οικογενειακή επιχείρηση που ασχολείται εδώ και 3 γενιές με την αναπαραγωγή αγελάδων και εκτροφή βοοειδών με σκοπό την παραγωγή και την εμπορία αγνού και ποιοτικού κρέατος και γάλακτος εξαιρετικής ποιότητας και διαθρεπτικής αξίας.
 
Χάρη στην εμπειρία και την τεχνογνωσία του γεωπόνου και ιδιοκτήτη Κουκάκη Παναγιώτη η κτηνοτροφική μονάδα μας αποτελεί πρωτοποριακή στον τομέα της και είναι σημείο αναφοράς για την παράδοση και την εγγύηση στην παραγωγή νόστιμου και υγιεινού μοσχαρίσιου κρέατος.