2424033558 6973741314 Σκόπελος
 
 
 
 
 
 
ΚΟΝΤΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
Ηλεκτρολόγος Σκόπελος

Η επιχείρησή μας “Κοντός Δημήτριος” η οποία εδρεύει στην Σκόπελο και πιό συγκεκριμένα στην Γλώσσα, δραστηριοποιείται για περισσότερα από 15 χρόνια στο χώρο των ηλεκτρολογικών εργασιών δίνοντας αξιόπιστες προτάσεις και λύσεις για κάθε ηλεκτρολογική εργασία ή ηλεκτρολογική βλάβη που αντιμετωπίζετε στην οικία ή τον επαγγελματικό σας χώρο στην Σκόπελο. 

Το έμπειρο προσωπικό της επιχείρησής μας απαρτίζεται από ηλεκτρολόγους με πείρα και γνώση, που διαθέτουν χρόνια προϋπηρεσίας στον κλάδο. Δραστηριοποιούμαστε στη μελέτη και υλοποίηση νέων ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων οικιών και επαγγελματικών χώρων, αλλά και στην αντικατάσταση και εκσυγχρονισμό παλαιότερων δικτύων. 


ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 
 
 
 
 
 
 
 

ΕΜΠΕΙΡΙΑ & ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΣΜΟΣ

ΕΜΠΕΙΡΙΑ & ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΣΜΟΣ

Η διαρκής ενημέρωση στην εξέλιξη των ηλεκτρολογικών εργασιών μας δίνει την δυνατότητα, να προσαρμοζόμαστε στις ανάγκες του πελάτη και πάντα με γνώμονα την ειλικρίνεια, τη συνέπεια και την υπευθυνότητα.

ΑΜΕΣΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ

ΑΜΕΣΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ

Επικοινωνήστε μαζί μας, για να προγραμματίσουμε ένα ραντεβού μαζί σας. Έτσι, οι έμπειροι ηλεκτρολόγοι μας θα προβούν σε μία εξατομικευμένη μελέτη στο χώρο σας και θα σας προτείνουν τις πλέον συμφέρουσες λύσεις.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΥΨΗΛΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΥΨΗΛΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ

Ανταποκρινόμαστε άμεσα στις ανάγκες κάθε ηλεκτρολογικής εργασίας, προσφέροντάς σας εξειδικευμένες λύσεις. Παρέχουμε ολοκληρωμένες προτάσεις, ικανοποιώντας κάθε λειτουργική και αισθητική σας απαίτηση σύμφωνα με τις πιο σύγχρονες επιτάξεις.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Με συνέπεια και επαγγελματισμό, αναλαμβάνουμε ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις, συντηρήσεις κτιρίων και πινάκων, ηλεκτρολογικές ανακαινίσεις οικιών και καταστημάτων, μελέτες φωτισμού, σχέδια ΔΕΗ καθώς και κάθε ηλεκτρολογική εργασία προσφέροντας εγγυημένα...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ