DR ΣΙΑΡΑΜΠΗ - ΠΑΤΡΙΚΙΟΥ ΕΛΕΝΗ - ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΟΣ - ΑΝΩ ΤΟΥΜΠΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - ΠΡΟΣΘΕΤΙΚΗ - ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

56 Επισκέπτες:
Διεύθυνση: ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ ΛΑΜΠΡΑΚΗ 119
Περιοχή: Άνω Τούμπα
Τηλέφωνο: 2310913211
Κινητό: 6947907967
Τ.Κ.: 54351
Fax: -
Υπεύθυνος: ΣΙΑΡΑΜΠΗ ΕΛΕΝΗ
Τηλέφωνο υπεύθυνου: -
Ιστοσελίδα: http://dentist-siarampi.4ty.gr
Καλωσορίστε στην οδοντιατρική πρακτική του Δρ. Σιαράμπη! Ποιοτική Οδοντιατρική Φροντίδα Στην οδοντιατρική μας πρακτική, αφιερώνουμε τον επαγγελματισμό και την προσοχή μας στη διατήρηση της στοματικής υγείας σας. Με χρόνια εμπειρίας και συνεχή εκπαίδευση, προσφέρουμε υπηρεσίες οδοντιατρικής με υψηλά πρότυπα ποιότητας. Εξειδικευμένη Φροντίδα Η ομάδα μας αποτελείται από εξειδικευμένους οδοντιάτρους με εμπειρία σε όλους τους τομείς της οδοντιατρικής, από καθαρές εξετάσεις μέχρι σύνθετες ...
56 Επισκέπτες:

ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ ΛΑΜΠΡΑΚΗ 119, Άνω Τούμπα

56 Επισκέπτες:

Καλωσορίστε στην οδοντιατρική πρακτική του Δρ. Σιαράμπη!

Ποιοτική Οδοντιατρική Φροντίδα

Στην οδοντιατρική μας πρακτική, αφιερώνουμε τον επαγγελματισμό και την προσοχή μας στη διατήρηση της στοματικής υγείας σας. Με χρόνια εμπειρίας και συνεχή εκπαίδευση, προσφέρουμε υπηρεσίες οδοντιατρικής με υψηλά πρότυπα ποιότητας.

Εξειδικευμένη Φροντίδα

Η ομάδα μας αποτελείται από εξειδικευμένους οδοντιάτρους με εμπειρία σε όλους τους τομείς της οδοντιατρικής, από καθαρές εξετάσεις μέχρι σύνθετες οδοντιατρικές επεμβάσεις.

Σύγχρονος Εξοπλισμός

Με χρήση σύγχρονου εξοπλισμού και τεχνολογίας, διασφαλίζουμε μια άνετη και αποτελεσματική εμπειρία για τους ασθενείς μας.

Ατομική Προσέγγιση

Καθενός από εσάς είναι μοναδικός, και γι' αυτόν τον λόγο προσφέρουμε ατομική προσέγγιση και προσαρμοσμένες λύσεις στις ατομικές σας ανάγκες.

Επικοινωνία

Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για να κλείσετε το επόμενο ραντεβού σας και να ξεκινήσετε το ταξίδι σας προς ένα υγιές και όμορφο χαμόγελο!

Ανακαλύψτε την εμπειρία του οδοντιατρείου DR ΣΙΑΡΑΜΠΗ, όπου το χαμόγελό σας είναι η προτεραιότητά μας.

Υπηρεσίες

Αισθητική Οδοντιατρική
Λεύκανση
Εμφράξεις Ρητίνης (Λευκά σφραγίσματα)
Προσθετική Πορσελάνης
Προσθετική Επί Εμφυτευμάτων
Χειρουργική Στόματος
Προληπτική Οδοντιατρική
Περιοδοντολογία
56 Επισκέπτες:

ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ ΛΑΜΠΡΑΚΗ 119
Άνω Τούμπα

Τηλέφωνο: 2310913211
Κινητό: 6947907967

Ωράριο Λειτουργίας

Δευτέρα:
Τρίτη:
Τετάρτη:
Πέμπτη:
Παρασκευή:
Σάββατο:
Κυριακή: