Ο ΜΟΥΣΤΑΚΙΑΣ - ΤΑΒΕΡΝΑ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ ΛΥΓΟΥΡΙΟ - ΑΡΓΟΛΙΔΑ - ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗ ΤΑΒΕΡΝΑ - ΨΗΤΑ ΤΗΣ ΩΡΑΣ - ΜΑΓΕΙΡΕΥΤΑ ΦΑΓΗΤΑ

872 Επισκέπτες:
Διεύθυνση: ΑΣΚΛΗΠΙΟΥ 116
Περιοχή: Λυγουριό
Τηλέφωνο: 2753022894
Κινητό: 6943570967
Τ.Κ.: 21052
Κατηγορία: ΤΑΒΕΡΝΕΣ
Fax: -
Υπεύθυνος: ΣΑΡΡΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
Τηλέφωνο υπεύθυνου: -
Ιστοσελίδα: http://omoustakias.4ty.gr
Αφεθείτε σε μια αξέχαστη γευστική εμπειρία στον ΜΟΥΣΤΑΚΙΑ, μια γοητευτική ταβέρνα/εστιατόριο που βρίσκεται στην καρδιά του Λυγουριού. Ετοιμαστείτε να ξεκινήσετε ένα γαστρονομικό ταξίδι που γιορτάζει τις πλούσιες γεύσεις της ελληνικής κουζίνας, συνοδευόμενο από ζεστή φιλοξενία και ζωντανή ατμόσφαιρα.   Στο εστιατόριο Ο ΜΟΥΣΤΑΚΙΑΣ, είμαστε υπερήφανοι που προσφέρουμε ένα μενού που παρουσιάζει τα καλύτερα υλικά και παραδοσιακές συνταγές, παρασκευασμένα με μεράκι και μοντέρνα πινελιά. Από ...
872 Επισκέπτες:

ΑΣΚΛΗΠΙΟΥ 116, Λυγουριό

872 Επισκέπτες:

Αφεθείτε σε μια αξέχαστη γευστική εμπειρία στον ΜΟΥΣΤΑΚΙΑ, μια γοητευτική ταβέρνα/εστιατόριο που βρίσκεται στην καρδιά του Λυγουριού. Ετοιμαστείτε να ξεκινήσετε ένα γαστρονομικό ταξίδι που γιορτάζει τις πλούσιες γεύσεις της ελληνικής κουζίνας, συνοδευόμενο από ζεστή φιλοξενία και ζωντανή ατμόσφαιρα.

 

Στο εστιατόριο Ο ΜΟΥΣΤΑΚΙΑΣ, είμαστε υπερήφανοι που προσφέρουμε ένα μενού που παρουσιάζει τα καλύτερα υλικά και παραδοσιακές συνταγές, παρασκευασμένα με μεράκι και μοντέρνα πινελιά. Από τα πιο φρέσκα αλιεύματα θαλασσινών μέχρι λαχταριστά πιάτα με κρέας, κάθε πιάτο είναι μια γιορτή αυθεντικών γεύσεων και μαγειρικής δεξιοτεχνίας.

 

Μπείτε στον άνετο και φιλόξενο χώρο μας, όπου η ρουστίκ γοητεία συνδυάζεται αρμονικά με τα μοντέρνα σχεδιαστικά στοιχεία. Η ζεστή ατμόσφαιρα θέτει το τέλειο σκηνικό για αξέχαστες συγκεντρώσεις με αγαπημένα πρόσωπα, είτε πρόκειται για ένα ρομαντικό δείπνο για δύο είτε για μια χαρούμενη γιορτή με φίλους και οικογένεια.

 

Η ταλαντούχα ομάδα σεφ μας συνδυάζει την τεχνογνωσία της με τα πιο φρέσκα τοπικά προϊόντα για να δημιουργήσει μαγειρικά αριστουργήματα που ενθουσιάζουν τις αισθήσεις. Από την πρώτη μπουκιά μέχρι την τελευταία, θα απολαύσετε τον αρμονικό συνδυασμό γεύσεων, την τέλεια ισορροπία των υφών και την καλλιτεχνική παρουσίαση που εξυψώνει κάθε πιάτο σε έργο τέχνης.

 

Συμπληρώστε το γεύμα σας με μια επιλογή από την προσεκτικά επιμελημένη λίστα κρασιών μας, που περιλαμβάνει τόσο γνωστές ελληνικές ετικέτες όσο και διεθνή αγαπημένα. Το έμπειρο προσωπικό μας είναι πάντα στη διάθεσή σας για να σας καθοδηγήσει στην επιλογή του τέλειου συνδυασμού για να βελτιώσετε την γευστική σας εμπειρία.

 

Στο εστιατόριο Ο ΜΟΥΣΤΑΚΙΑΣ, πιστεύουμε ότι το υπέροχο φαγητό πρέπει να μοιράζεται. Γι' αυτό το μενού μας προσφέρει μια ποικιλία από μεζέδες (μικρά πιάτα) που σας επιτρέπουν να απολαύσετε μια μεγάλη ποικιλία γεύσεων με μία μόνο φορά. Από παραδοσιακούς ελληνικούς βασικούς μεζέδες έως καινοτόμες δημιουργίες, η συλλογή μεζέδων μας έχει σχεδιαστεί για να μεταφέρει τους γευστικούς σας κάλυκες σε ένα απολαυστικό ταξίδι.

 

Είμαστε περήφανοι για τη δέσμευσή μας για εξαιρετική εξυπηρέτηση, διασφαλίζοντας ότι κάθε επίσκεψη στο εστιατόριο Ο ΜΟΥΣΤΑΚΙΑΣ αντιμετωπίζεται με ζεστή φιλοξενία και προσοχή στη λεπτομέρεια. Το φιλικό και εξυπηρετικό προσωπικό μας είναι αφοσιωμένο στη δημιουργία μιας αξέχαστης γευστικής εμπειρίας για κάθε επισκέπτη, αφήνοντάς σας την επιθυμία να επιστρέφετε ξανά και ξανά.

 

Είτε αναζητάτε ένα ρομαντικό δείπνο, ένα χαλαρό γεύμα με φίλους ή έναν χώρο για μια ειδική περίσταση, Ο ΜΟΥΣΤΑΚΙΑΣ είναι ο τέλειος προορισμός. Ελάτε στο Λυγουριό και βυθιστείτε στις γεύσεις της Ελλάδας, όπου κάθε μπουκιά λέει μια ιστορία και κάθε στιγμή είναι μια γιορτή γαστρονομικής υπεροχής. Κλείστε σήμερα το τραπέζι σας και ξεκινήστε ένα γαστρονομικό ταξίδι όπως κανένα άλλο.

 

 

Υπηρεσίες

ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗ ΤΑΒΕΡΝΑ
ΨΗΤΑ ΤΗΣ ΩΡΑΣ
ΜΑΓΕΙΡΕΥΤΑ ΦΑΓΗΤΑ
ΣΑΛΑΤΕΣ
ΚΡΕΑΤΙΚΑ
ΜΑΚΑΡΟΝΑΔΕΣ
ΟΡΕΚΤΙΚΑ
872 Επισκέπτες:

ΑΣΚΛΗΠΙΟΥ 116
Λυγουριό

Τηλέφωνο: 2753022894
Κινητό: 6943570967

Ωράριο Λειτουργίας

Δευτέρα:
Τρίτη:
Τετάρτη:
Πέμπτη:
Παρασκευή:
Σάββατο:
Κυριακή: