Ξενώνας Σιθωνία Χαλκιδική - ΝΙΚΟΣ ΤΣΑΜΑΡΔΟΣ - Ενοικιαζόμενα Δωμάτια - Διακοπές - Διαμερίσματα - Οικογενειακά Διαμερίσματα - Σιθωνία - Χαλκιδική

1912 Επισκέπτες:
Διεύθυνση: Ορμός Παναγιάς
Περιοχή: Χαλκιδικής
Τηλέφωνο: 2375032265
Κινητό: -
Τ.Κ.: 63078
Fax: -
Υπεύθυνος: ΤΣΑΜΑΡΔΟΣ ΝΙΚΟΣ
Τηλέφωνο υπεύθυνου: -
Σε ένα περιβάλλον που συνδυάζει το καταπράσινο πευκόδασος με τις γαλάζιες παραλίες και τους γραφικούς κολπίσκους βρίσκονται τα διαμερίσματα “Νίκος”. Στην κεντρική χερσόνησο της Χαλκιδικής, τη Σιθωνία, 1500 μέτρα από τον Όρμο Παναγίας προς Βουρβουρού υψώνεται το συγκρότημά μας, που περιβάλλεται από μια καταπράσινη αυλή. Κάθε διαμέρισμα διαθέτει μια πολυτελώς εξοπλισμένη κρεβατοκάμαρα με τηλεόραση και κλιματιστικό (A/C), έναν ξεχωριστό χώρο με πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα (φούρνος,...
1912 Επισκέπτες:

Ορμός Παναγιάς, Χαλκιδικής

1912 Επισκέπτες:

Σε ένα περιβάλλον που συνδυάζει το καταπράσινο πευκόδασος με τις γαλάζιες παραλίες και τους γραφικούς κολπίσκους βρίσκονται τα διαμερίσματα “Νίκος”.

Στην κεντρική χερσόνησο της Χαλκιδικής, τη Σιθωνία, 1500 μέτρα από τον Όρμο Παναγίας προς Βουρβουρού υψώνεται το συγκρότημά μας, που περιβάλλεται από μια καταπράσινη αυλή.

Κάθε διαμέρισμα διαθέτει μια πολυτελώς εξοπλισμένη κρεβατοκάμαρα με τηλεόραση και κλιματιστικό (A/C), έναν ξεχωριστό χώρο με πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα (φούρνος, ψυγείο, σκεύη για μαγείρεμα, τοστιέρα, μηχανή για καφέ, βραστήρας) με τραπεζαρία και έναν καναπέ- κρεβάτι ή μια κουκέτα, ιδιωτικό μπάνιο καθώς και δύο μπαλκόνια.

Το κάθε studio διαθέτει πλήρως επιπλωμένο υπνοδωμάτιο με τηλεόραση και κλιματισμό καθώς επίσης και εξοπλισμένη κουζίνα (κεραμική εστία, ψυγείο, σκεύη για μαγείρεμα, τοστιέρα, μηχανή για καφέ, βραστήρας), ιδιωτικό μπάνιο και βεράντα με έπιπλα κήπου.

Για τους μικρούς φίλους υπάρχει παιδική χαρά προσαρμοσμένη στις ανάγκες των παιδιών όλων των ηλικιών.

Παροχές

Tηλεόραση
Κλιματιστικό
Κεραμική εστία
Ψυγείο
Σκεύη για μαγείρεμα
Τοστιέρα
Μηχανή για καφέ
Βραστήρας
Ιδιωτικό μπάνιο
Δύο μπαλκόνια
1912 Επισκέπτες:

Ορμός Παναγιάς
Χαλκιδικής

Τηλέφωνο: 2375032265

Ωράριο Λειτουργίας

Δευτέρα:
Τρίτη:
Τετάρτη:
Πέμπτη:
Παρασκευή:
Σάββατο:
Κυριακή: