Leonora Fruit IKE | Εισαγωγές - Εξαγωγές, Γενικό Εμπόριο Γιαννιτσά

Leonora Fruit IKE | Εισαγωγές - Εξαγωγές, Γενικό Εμπόριο Γιαννιτσά

34810 Επισκέπτες:
Διεύθυνση: Αμπελιές
Περιοχή: Γιαννιτσά
Τηλέφωνο: 6992252068
Κινητό: -
Τ.Κ.: 58100
Κατηγορία: ΤΡΟΦΙΜΑ
Fax: -
Υπεύθυνος: ΤΣΟΥΠΗΣ ΝΙΚΟΣ
Τηλέφωνο υπεύθυνου: -
Ιστοσελίδα: http://leonorafruit.4ty.gr
Leonora Fruit IKE Εισαγωγές - Εξαγωγές  Γιαννιτσά   Η εταιρεία μας “Leonora Fruit IKE” η οποία βρίσκεται στα Γιαννιτσά, πρωταγωνιστεί εδώ και αρκετά χρόνια με την εισαγωγή, εξαγωγή και διάθεση φρέσκων φρούτων, λαχανικών και διαφόρων προϊόντων προσφέροντας ποιοτικά προϊόντα σε ανταγωνιστικές τιμές. Στις σύγχρονες αποθήκες μας, συγκεντρώνουμε τα καλύτερα προϊόντα από προσεκτικά επιλεγμένους παραγωγούς από όλη την Ελλάδα και την Ευρώπη. Διατηρούνται στις αποθήκες μας γ...
34810 Επισκέπτες:

Αμπελιές, Γιαννιτσά

34810 Επισκέπτες:

Leonora Fruit IKE
Εισαγωγές - Εξαγωγές  Γιαννιτσά
 

Η εταιρεία μας “Leonora Fruit IKE” η οποία βρίσκεται στα Γιαννιτσά, πρωταγωνιστεί εδώ και αρκετά χρόνια με την εισαγωγή, εξαγωγή και διάθεση φρέσκων φρούτων, λαχανικών και διαφόρων προϊόντων προσφέροντας ποιοτικά προϊόντα σε ανταγωνιστικές τιμές.

Στις σύγχρονες αποθήκες μας, συγκεντρώνουμε τα καλύτερα προϊόντα από προσεκτικά επιλεγμένους παραγωγούς από όλη την Ελλάδα και την Ευρώπη. Διατηρούνται στις αποθήκες μας για μικρό χρονικό διάστημα και στην συνέχεια διανέμονται με φορτηγά τόσο στην ελληνική αγορά αλλά και στις ευρωπαϊκές αγορές.

Όλα τα προϊόντα υπόκεινται σε λεπτομερή ποιοτικό έλεγχο κατά την παραλαβή από τον προμηθευτή, έτσι ώστε να μπορούν να ανταποκριθούν ακόμα και στις υψηλότερες απαιτήσεις των πελατών μας και της αγοράς.


 

Γύρω από αυτόν τον πυρήνα χτίστηκε, όλα αυτά τα χρόνια, η σχέση εμπιστοσύνης με τους πελάτες, που τίμησαν την εταιρεία μας και εξακολουθούν να την τιμούν με την προτίμησή τους.

Χάρη στην συνέπεια, την αξιοπιστία και την φερεγγυότητα, η εταιρεία μας, έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη ακόμα και των πιό απαιτητικών πελατών ενώ ο συνεχής εκσυγχρονισμός οδηγεί την εταιρεία στη συνεχή επέκταση της εξαγωγικής δραστηριότητας της στη διεθνή αγορά.

Κάθε χρόνο η εταιρεία μας επενδύει σε μηχανήματα και άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό, προκειμένου να ικανοποιήσει τις απαιτήσεις των πελατών και να ανταγωνιστεί με επιτυχία στην απαιτητική αγορά της Ελλάδας αλλά και της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Στόχος της εταιρείας μας είναι η άμεση εξυπηρέτηση των πελατών μας, η άριστη ποιότητα των προϊόντων μας καθώς και η διατήρηση των πιο ανταγωνιστικών τιμών της αγοράς.

 

 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
Είμαστε στην διάθεσή σας για τυχόν απορίες αλλά και για
να μας δώσετε την παραγγελίας σας.

 

 

Υπηρεσίες

Leonora Fruits IKE Φρούτα
Leonora Fruits IKE Λαχανικά
Leonora Fruits IKE Εσπεριδοειδή
34810 Επισκέπτες:

Αμπελιές
Γιαννιτσά

Τηλέφωνο: 6992252068

Ωράριο Λειτουργίας

Δευτέρα:
Τρίτη:
Τετάρτη:
Πέμπτη:
Παρασκευή:
Σάββατο:
Κυριακή: