2732071475 6974193232 ΣΥΚΕΑ ΛΑΚΩΝΙΑΣ hkthermogianis@gmail.com
 
 
 
 
 

Καλώς Ήρθατε στην ιστοσελίδα μας!

Στην ιστοσελίδα μας θα βρείτε πληροφορίες σχετικά με τις υπηρεσίες μας αλλά και δείγματα από την δουλειά μας. Επίσης μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας άμεσα και εμείς να σας παρέχουμε κορυφαίες υπηρεσίες όσων αφορά τις αλουμινοκατασκευές, τις θωρακισμένες πόρτες, τα κάγκελα και τις γκαραζόπορτες που αναλαμβάνουμε να εγκαταστήσουμε σε οικίες και επαγγελματικούς χώρους στην Λακωνία και τις γύρω περιοχές. 
 

 
 
 
 

Ποιοι είμαστε


Η εταιρεία Θερμογιάννης Ηλίας και Υιός ΟΕ δραστηριοποιείται στον χώρο των κατασκευών αλουμινίου από το 1978. Έχει μακρόχρονη εμπειρία στην κατασκευή, εγκατάσταση και συντήρηση κουφωμάτων αλουμινίου, θωρακισμένων πορτών, καγκέλων και γκαραζοπορτών. 

Τι προσφέρουμε


Η εταιρεία έχει ως στόχο να παρέχει στους πελάτες της προϊόντα υψηλής ποιότητας και υπηρεσίες με βάση την τεχνολογία και την καινοτομία, ενώ ταυτόχρονα διατηρεί μια στενή σχέση με τους πελάτες της και προσφέρει εξατομικευμένες λύσεις που ανταποκρίνονται στις ανάγκες τους.

Περιοχές Κάλυψης


Η εταιρεία Θερμογιάννης εξυπηρετεί την Λακωνία, καθώς και γύρω νομούς, όπως η Αρκαδία, η Μεσσηνία και η Αργολίδα. Με την παροχή εξειδικευμένων υπηρεσιών η εταιρεία έχει καταφέρει να κερδίσει την εμπιστοσύνη των πελατών της και να καθιερωθεί ως μια από τις κορυφαίες επιλογές στην περιοχή.
 
 
 
 

 

 

 

 

 




ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

Η ΘΕΡΜΟΓΙΑΝΝΗΣ ΗΛΙΑΣ ΚΑΙ ΥΙΟΣ ΟΕ ιδρύθηκε το 1990 και εδρεύει στη Συκέα Λακωνίας, στην Πελοπόννησο. Η εταιρεία ειδικεύεται στην εγκατάσταση κουφωμάτων αλουμινίου, θωρακισμένων πορτών, γκαραζόπορτων και καγκελών αλουμινίου...


ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 

 

 

 

 

 

 

 

 

Υπηρεσίες

Υπηρεσίες

Η εταιρεία ΘΕΡΜΟΓΙΑΝΝΗΣ ΗΛΙΑΣ ΚΑΙ ΥΙΟΣ ΟΕ παρέχει ποιοτικές υπηρεσίες στον τομέα των κουφωμάτων αλουμινίου και των θωρακισμένων πορτών, γκαραζόπορτων και καγκελών αλουμινίου...

Περισσότερα
ΘΕΡΜΟΓΙΑΝΝΗΣ ΗΛΙΑΣ ΚΑΙ ΥΙΟΣ ΟΕ
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επικοινωνήστε μαζί μας και θα έρθουμε στον χώρο σας να συζητήσουμε την οποιαδήποτε ανάγκη σας και να σας προτείνουμε κορυφαίες λύσεις. Εξυπηρετούμε άμεσα την Συκέα, όλο το νομό Λακωνίας και τους γύρω νομούς.

Περισσότερα
ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΜΑΣ