Χάρτης

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

ΚΑΤΑΡΑΚΤΗΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Διεύθυνση: ΤΖΟΥΜΕΡΚΑ, 47100 - Αρτας
Τηλέφωνο: 2685051323
Fax: 2685051323
E-mail: info@hotelkatarraktis.gr
Ιστοσελίδα:

Περιγραφή

Με έμπνευση τη ξεχωριστή – άγρια ομορφιά των Τζουμέρκων και κριτήριο την υψηλή αισθητική των χώρων και τη ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών ανακαινίσαμε πλήρως το ξενοδοχείο μας στον Καταρράκτη ʼρτας.

Ο Καταρράκτης είναι ένα μαγευτικό χωριό στους πρόποδες των Τζουμέρκων και σε υψόμετρο 800 μ. Είναι Δημοτικό Διαμέρισμα του Δήμου Αγνάντων και απέχει 65 χλμ. τόσο από την ʼρτα όσο και από τα Ιωάννινα.

Το ξενοδοχείο Καταρράκτης βρίσκεται στο κέντρο του ομώνυμου χωριού και διαθέτει 15 ευρύχωρα παραδοσιακά δωμάτια με σύγχρονες ανέσεις και ποιοτική διακόσμιση, εστιατόριο, μπαρ, τηλεόραση, πάρκιγκ και υπαίθριο χώρο για εκδηλώσεις.
Εδώ θα σας περιμένει ο κυρ. Βασίλης να σας καλωσορίσει, να σας φιλέψει ντόπιο τσίπουρο να σας φιλοξενήσει στο ξενοδοχείο και να σας ξεναγήσει στην γύρω περιοχή.

Μια περιοχή που είναι αδύνατο να πλήξη ο επισκέπτης μιας και μπορεί να επισκεφθεί και να θαυμάσει τους υπέροχους καταρράκτες ύψους 125 μ., την Ιστορική Μονή της Αγ. Αικατερίνης, την ιστορική γέφυρα της πλάκας, να κάνει rafting σε μια από τις καλύτερες διαδρομές της Ελλάδος στον ποταμό ʼραχθο, να κάνει ορειβασία μιας και το ξενοδοχείο είναι αφετηρία δύο διεθνών ορειβατικών μονοπατιών, περιπάτους σε παραδοσιακά μονοπάτια και να γευτεί αμέτρητες τοπικές παραδοσιακές νοστιμιές.