ΜΠΑΤΑΡΙΕΣ - HELITAL - ΜΠΑΤΑΡΙΕΣ ΧΑΛΚΙΔΑ - ΦΩΤΙΣΜΟΣ ΧΑΛΚ

HELITAL - ΜΠΑΤΑΡΙΕΣ ΧΑΛΚΙΔΑ - ΦΩΤΙΣΜΟΣ ΧΑΛΚΙΔΑ ΕΥΒΟΙΑ

Διεύθυνση - ΜΠΑΤΑΡΙΕΣ Διεύθυνση: ΔΡΟΣΙΑ Τ.Κ. - ΜΠΑΤΑΡΙΕΣ Τ.Κ.: 34100
Περιοχή - ΜΠΑΤΑΡΙΕΣ Περιοχή: Χαλκίδα Κατηγορία - ΜΠΑΤΑΡΙΕΣ Κατηγορία: ΜΠΑΤΑΡΙΕΣ
Τηλέφωνο - ΜΠΑΤΑΡΙΕΣ Τηλέφωνο: 2221026455 Fax - ΜΠΑΤΑΡΙΕΣ Fax: 2221026422
Κινητό - ΜΠΑΤΑΡΙΕΣ Κινητό: 6974996310 E-mail - ΜΠΑΤΑΡΙΕΣ E-mail: info@helital.gr
Υπεύθυνος - ΜΠΑΤΑΡΙΕΣ Υπεύθυνος: ΚΗΡΥΚΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΑ Τηλέφωνο υπεύθυνου - ΜΠΑΤΑΡΙΕΣ Τηλέφωνο υπεύθυνου: -
Ιστοσελίδα - ΜΠΑΤΑΡΙΕΣ Ιστοσελίδα:
Υποκατάστημα: Ορίωνος 15, κέντρο. Η εταιρεία “HELITAL” ΚΗΡΥΚΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ & ΣΙΑ Ο.Ε., ιδρύθηκε το 2004 και ασχολείται κυρίως με την εισαγωγή και την διανομή συσσωρευτών στην Ελληνική αγορά, καλύπτοντας ένα ευρύ φάσμα αναγκών στον τομέα της εναλλακτικής και εφεδρικής ενέργειας. Η πορεία της εταιρίας είναι σταθερά θετική παρουσιάζοντας συνεχώς αυξητικές τάσεις ανάπτυξης. Σ’ε αυτό έχουν συντελέσει πολλοί παράγοντες. Το 1985 δημιουργήσαμε ένα από τα πρώτα «ΚΕΝΤΡΑ ΜΠΑΤΑΡΙΑΣ» σ...
Επισκέπτες: 11727

HELITAL - ΜΠΑΤΑΡΙΕΣ ΧΑΛΚΙΔΑ - ΦΩΤΙΣΜΟΣ ΧΑΛΚΙΔΑ ΕΥΒΟΙΑ

HELITAL - ΜΠΑΤΑΡΙΕΣ ΧΑΛΚΙΔΑ - ΦΩΤΙΣΜΟΣ ΧΑΛΚΙΔΑ ΕΥΒΟΙΑ

Υποκατάστημα: Ορίωνος 15, κέντρο.

Η εταιρεία “HELITAL” ΚΗΡΥΚΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ & ΣΙΑ Ο.Ε., ιδρύθηκε το 2004 και ασχολείται κυρίως με την εισαγωγή και την διανομή συσσωρευτών στην Ελληνική αγορά, καλύπτοντας ένα ευρύ φάσμα αναγκών στον τομέα της εναλλακτικής και εφεδρικής ενέργειας. Η πορεία της εταιρίας είναι σταθερά θετική παρουσιάζοντας συνεχώς αυξητικές τάσεις ανάπτυξης. Σ’ε αυτό έχουν συντελέσει πολλοί παράγοντες.

Το 1985 δημιουργήσαμε ένα από τα πρώτα «ΚΕΝΤΡΑ ΜΠΑΤΑΡΙΑΣ» στην Ελλάδα, εξυπηρετώντας την ευρύτερη περιοχή της Εύβοιας, καθώς και ένα μεγάλο κομμάτι της βιομηχανικής ζώνης της Βοιωτίας. Έχοντας πλέον 20 χρόνια εμπειρίας στον χώρο της μπαταρίας, δημιουργήθηκε η εταιρία “HELITAL”. Αυτό έγινε για να μπορούμε πλέον εμείς οι ίδιοι να ελέγχουμε και να επιλέγουμε την καλύτερη δυνατή ποιότητα των μπαταριών που καλούμασταν να προμηθεύσουμε στο ήδη αυξανόμενο πελατολόγιό μας σε όλη την Ελλάδα.

Οι ανάγκες στην αγορά είναι μεγάλες και ο ανταγωνισμός ακόμα μεγαλύτερος. Με γνώμονα τις ανάγκες αυτές και αψηφώντας τον ανταγωνισμό, γίναμε πολύ γρήγορα αποκλειστικοί αντιπρόσωποι για την Ελλάδα των μπαταριών μολύβδου κλειστού τύπου (στερεού ηλεκτρολύτη) FULLRIVER.

Με Αμερικάνικες προδιαγραφές εφ’ όσον το 80% της ετήσιας παραγωγής απορροφάται από τον Αμερικανικό στρατό και την εκεί αγορά γενικότερα και εργοστάσιο παραγωγής στην Κίνα, οι μπαταριές FULLRIVER καταλαμβάνουν μια από τις υψηλότερες θέσεις ανάμεσα σε πολλές άλλες επώνυμες εταιρίες του χώρου.