noscript image for google
Τρίτη 19 Μαρτίου 2024 | 11:54 πμ

Ηλεκτρονικός Επαγγελματικός Οδηγός Ελλάδας

Ιστοσελίδα

 
 
 
 

Αποκτήστε την δική σας επαγγελματική ιστοσελίδα
αναδείξτε με το καλύτερο μέσο, σε εκατομμύρια χρήστες του διαδικτύου, τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες σας και κερδίστε νέους πελάτες.

Ο Ηλεκτρονικός Επαγγελματικός Οδηγός Ελλάδος 4ty.gr ακολουθώντας τις συνεχείς εξελίξεις στον κλάδο της προβολής και προώθησης των επιχειρήσεων μέσω διαδικτύου, μπορεί να δημιουργήσει για κάθε επιχείρηση μία επαγγελματική ιστοσελίδα προσαρμοσμένη στις ανάγκες και τις απαιτήσεις κάθε πελάτη.

Σχεδιάζουμε την ιστοσελίδα σας με τέτοιο τρόπο, ώστε να προσαρμόζεται ιδανικά σε κάθε διάσταση οθόνης (smartphone, tablet) και εργαζόμαστε ώστε ο χρήστης να απολαμβάνει πάντα την καταλληλότερη, πληρέστερη και πιο αποδοτική έκδοση για τη συσκευή που χρησιμοποιεί όταν επισκέπτεται την ιστοσελίδα σας.

Οι ιστοσελίδες που δημιουργούμε είναι αισθητικά άρτιες και πλήρως ανταποκρινόμενες στις απαιτήσεις σας. Διαθέτουν μοναδικό design, ευχρηστία και λειτουργικότητα, είναι βελτιστοποιημένες για τις μηχανές αναζήτησης και φυσικά έχουν την πλήρη υποστήριξή μας και εγγύηση καλής λειτουργίας.

Έχοντας κατασκευάσεις περισσότερες από 2500 ιστοσελίδες, ο 4ty.gr έχει δημιουργήσει δύο διαφορετικά πακέτα ιστοσελίδων για να επιλέξει κάθε επιχειρηματίας το πακέτο που του ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες και την οικονομική του δυνατότητα.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
ΠΑΚΕΤΟ PREMIUM
Με το πακέτο premium έχετε την δυνατότητα να αποκτήσετε μία δυνατή δικτυακή παρουσία, με ελάχιστο κόστος. Πρόκειται για μια επαγγελματική ιστοσελίδα με όλες τις απαραίτητες πληροφορίες, φωτογραφίες, υπηρεσίες, προϊόντα, προσφορές και τρόπους επικοινωνίας.

Αποτελεί μια γρήγορη και οικονομική λύση για μικρομεσαίες επιχειρήσεις, ιδιώτες και ελεύθερους επαγγελματίες που θέλουν να προβάλουν την επιχείρηση τους στο διαδίκτυο.


      
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
ΠΑΚΕΤΟ PREMIUM PLUS
Το πακέτο premium plus σας δίνει τη δυνατότητα να παρουσιάσετε με τον καλύτερο και πιό αναλυτικό τρόπο την επιχείρηση, τις υπηρεσίες και τα προϊόντα σας. Μέσα από τις παροχές που σας προσφέρει μπορεί να καλύψει τις ανάγκες κάθε επιχείρησης και να κεντρίσει το το ενδιαφέρον κάθε επισκέπτη της.

Για τους επαγγελματίες που χρειάζονται μία αποτελεσματική παρουσία της εταιρείας τους στο διαδίκτυο το πακέτο premium plus αποτελεί την καλύτερη και πιό συμφέρουσα επιλογή.


      
 
 
 
 
 
 
Γιατί να επιλέξετε τον 4ty.gr;
  Ιστοσελίδα προσαρμογή σε κινητά και tablets με γραφικά τελευταίας τεχνολογίας
  Υψηλή θέση στις μηχανές αναζήτησης
  Σύνδεση με social media
  Πλήρες κείμενο με δυνατότητα μενού και υπομενού 
  Φωτογραφίες, βίντεο, προσφορές, σελίδα επικοινωνίας και αρχεία pdf για πλήρη παρουσίαση της επιχείρησης σας
  Άμεση τεχνική εξυπηρέτηση
 
Επικοινωνήστε μαζί μας 
και η έμπειρη ομάδα μας αφού εξετάσεις τις ανάγκες σας, θα σας ετοιμάσει μια ολοκληρωμένη προσφορά για την ιστοσελίδα που χρειάζεστε.