Κατάλογος Επιχειρήσεων

ΒΙΝΤΕΟ – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΒΙΝΤΕΟ – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ
σε: Όλη την Ελλάδα
Περιοχή

Κατηγορίες

 

 

 • ANERIA PRODUCTIONS - ΚΑΛΥΨΗ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΚΩΣ - ΒΙΝΤΕΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΜΟΝΤΑΖ - ΓΑΡΕΦΑΛΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

  1)ΣΕΒΑΣΤΟΥΠΟΛΕΩΣ 45 ΑΘΗΝΑ 2)ΕΘΝ. ΑΝΤΙΣΤΑΣΕΩΣ 2 ΚΩΣ 3) ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΕΦΑΛΟΥ ΚΩΣ Η Aneria productions μετά από χρόνια στα τηλεοπτικά - κινηματογραφικά studio δημιούργησε την Aneria event ώστε να φέρει την επαγγελματική ποιότητα και τεχνογνωσία στο γάμο, την βάπτιση και το event σας. Δίνοντας την αίγλη που της αρμόζει, παρέχοντας υψηλής ποιότητας παροχή υπηρεσιών όπως : - Video - Φωτογραφία - Μοντάζ - Μακιγιάζ - Στολισμό Η ομάδα της Aneria Productions με σύμμαχους την εμπειρία την φαντασία και της τελευταίας τεχνολογίας εξοπλισμό σας δίνει την δυνατότητα να κάνετε το γάμο ή οποιαδήποτε εκδήλωση της ζωή σας να μοιάζει σινεμά χρησιμοποιώντας για την εγγραφή συστήματα όπως : - DV , DVCPRO - HDV - 3D - έως και πολυκάμερο συνεργείο ανάλογα με τις ανάγκες σας

  Κατηγορία: ΒΙΝΤΕΟ – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

  Στείλτε e-mail
  ΣΕΒΑΣΤΟΥΠΟΛΕΩΣ 45 - Αμπελόκηποι
  2107770938,2242111793,2242071835
  6972241850
 • Av Imaging Φωτογραφίσεις - Βιντεοσκοπήσεις Γάμων, Βαπτίσεων, Εκδηλώσεων Μαρούσι - Αττική

          Av Imaging Φωτογραφίσεις – Βιντεοσκοπήσεις Μαρούσι Η εταιρεία μας Av Imaging η οποία εδρεύει Αγίου Κωνσταντίνου 5 - 7 στο Μαρούσι Αττικής, αποτελεί μια πετυχημένη συνύπαρξη επαγγελματιών φωτογράφων με μακρόχρονη εμπειρία στο χώρο της φωτογραφίας που αναλαμβάνουν με συνέπεια και επαγγελματισμό την φωτογράφιση και την βιντεοσκόπηση των σημαντικότερων στιγμών της ζωή σας.   Το ταλέντο και η τεχνογνωσία σε συνάρτηση του αξιόπιστου και ποιοτικού εξοπλισμού που διαθέτουμε σας διασφαλίζουν κορυφαία αποτελέσματα που πληρούν τις προσδοκίες σας.    Όταν επιλέγετε φωτογράφο, δεν επιλέγετε απλά παροχή υπηρεσιών, επενδύετε στις σημαντικές στιγμές της ζωής σας.   Η λεπτομέρεια η διαφορετικότητα η καλή διάθεση στο να ακούσουμε την δική σας πρόταση στο πως θα θέλατε να καταγράψουμε τον γάμο, την βάπτιση ή την εκδήλωσή σας καθώς και η διακριτικότητα που μας διακατέχει μας κάνει ξεχωριστούς .   Εμείς δίνουμε έμφαση στην αισθητική εικόνα αλλά και στην κάλυψη των προσωπικών σας απαιτήσεων.   Ποιότητα, έμπνευση, διάθεση. Το αποτέλεσμα μιλάει για μας.  Εξυπηρετούμε άμεσα το Μαρούσι, όλη την Αττική και όλη την Ελλάδα κατόπιν συνεννόησης. Υπηρεσίες    Portfolio Γάμων    Portfolio Εκδηλώσεων   Σας περιμένουμε στο χώρο μας Αγίου Κωνσταντίνου 5 - 7 στο Μαρούσι Αττικής, για να σας ενημερώσουμε αλλά και να λύσουμε κάθε απορία σας. Av Imaging | Φωτογραφίσεις – Βιντεοσκοπήσεις Μαρούσι Αγίου Κωνσταντίνου 5 - 7, Μαρούσι Αττικής Τηλ: 6986997050    

  Κατηγορία: ΒΙΝΤΕΟ – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

  Στείλτε e-mail
  Αγίου Κωνσταντίνου 5 - 7 - Μαρούσι
  6986997050
 • FABULOUS WED - ΦΩΤΟΓΡΑΦΕΙΟ ΠΑΤΡΑ ΑΧΑΙΑ ΗΛΕΙΑ ΑΡΓΟΛΙΔΑ ΜΕΣΣΗΝΙΑ ΛΑΚΩΝΙΑ - ΜΟΝΤΑΖ - ΦΩΤΟΓΡΑΦΕΙΑ - ΒΙΝΤΕΟ - ΒΙΝΤΕΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

  FABULOUSWED δημιουργήθηκε το 1994 στην Πάτρα, Ελλάδα. Με έμπειρους εικονολήπτες, φωτογράφους, σχεδιαστές album και εκδότες που εδρεύουν στην Πάτρα, Ελλάδα, αλλά ταξιδεύουμε και σε όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό κάθε χρόνο για να συλλάβει ειδικές εκδηλώσεις, γάμους προορισμού και βαπτίσεις. Μέσα από πολλά χρόνια μας επαγγελματική εμπειρία και στους δύο τομείς του Κινηματογράφου και Φωτογραφίας έχουμε έρθει για να συνειδητοποιήσουμε πόσο σημαντικό είναι αυτές οι δύο τέχνες είναι όταν συνδυάζονται με μία ομάδα, που εργάζονται μαζί σε τέλεια αρμονία, πριν, κατά τη διάρκεια και μετά την μοναδική και ξεχωριστή ημέρα σας. Του γάμου σας ή την ημέρα της βάπτισης του παιδιού σας είναι μια από τις σημαντικότερες ημέρες της ζωής σας. Μια ιδιαίτερη ιστορία μιας ολόκληρης ημέρας, που έχει προγραμματιστεί για μεγάλο χρονικό διάστημα, μια μέρα αναμένεται τόσο από εσάς και όλους τους τιμά με την παρουσία τους, αλλά και την ημέρα που είναι γεμάτη με τόσα πολλά συναισθήματα, την ευτυχία και το ειδύλλιο που θα παραμείνει στις καρδιές σας και αγαπημένο αναμνήσεις για πάντα. Η ομάδα FABULOUSWED είναι αφιερωμένο στην καταγραφή ξεχωριστή ημέρα σας και την ιστορία σας γεμίζουν με τόσες manyemotions, την ευτυχία και το ειδύλλιο που θα παραμείνει στις καρδιές σας για πάντα.

  Κατηγορία: ΒΙΝΤΕΟ – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

  Στείλτε e-mail
  ΠΑΠΑΦΛΕΣΣΑ 4 - Πάτρα
  2610346468
  6948827935
 • Στείλτε e-mail
  23ης ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 82 - Λάρισα
  2410230430
  6984508111, 6956494486
 • MOVIE TECH - MOVIES - ΒΙΝΤΕΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ ΓΑΜΩΝ ΒΑΠΤΙΣΕΩΝ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ

  Βιντεοσκοπήσεις όλων των οι κοινωνικών και πολιτιστικών εκδηλώσεων σε όλη την Ελλάδα με σύγχρονα ψηφιακά μέσα! Δείτε ολοκληρωμένα πακέτα προσφορών για βιντεοσκόπηση γάμων, βαπτίσεων, παιδικών πάρτυ, event ή οτιδήποτε σας ευχαριστεί! Επίσης αναλαμβάνουμε την επεξεργασία,μοντάζ εικόνας και ήχου σε οποιοδήποτε οπτικό υλικό. Στην ιστοσελίδα μας θα βρείτε κάποια απο τα δείγματα της δουλειάς μας καθώς και αρκετά Άλμπουμ γάμων & βαπτίσεων.

  Κατηγορία: ΒΙΝΤΕΟ – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

  Στείλτε e-mail
  ΚΥΠΡΟΥ 66 - Μεσολόγγι
  2631022927
  6974450194
 • ΣΤΟΥΝΤΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ - ΔΡΑΓΑΣΙΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ - ΚΑΤΕΡΙΝΗ

  Το Studio Φωτογραφίας Δραγασιάς Αθανάσιος έχει μια δημιουργική εξέλιξη γεμάτη επιτυχίες !!!   Χαρακτηριστικά μας είναι η διακριτικότητα, η αμεσότητα και η επιμονή στη λήψη του καλύτερου δυνατού αποτελέσματος.   Αυτό που μου δίνει αφορμή για συνεχή έρευνα, πάνω στην τέχνη της φωτογραφίας είναι η χαρά της επικοινωνίας με τους ανθρώπους και η ανάγκη για δημιουργία και έκφραση προσπαθώντας να εκφράσω τον ρομαντισμό των ιδιαίτερων στιγμών.   Στο δυναμικό μας περιλαμβάνονται επαγγελματική φωτογράφηση, φωτογραφία γάμου, βιντεοσκοπήσεις, ταπετσαρίες, άλμπουμ, εκτυπώσεις, κ.α. συνδιασμός που μας κάνει ικανούς να ανταπεξέλθουμε σε κάθε συνθήκη.    

  Κατηγορία: ΒΙΝΤΕΟ – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

  Στείλτε e-mail
  ΕΙΡΗΝΗΣ 6 - Κατερίνη
  2351037800
  6948212621
 • ΦΩΤΟΓΡΑΦΕΙΟ - ΦΩΤΟΓΡΑΦΟΣ ΣΠΕΤΣΕΣ - PHOTOSHOP SPETSES - ΓΑΜΟΣ ΣΠΕΤΣΕΣ - ΒΑΠΤΙΣΗ ΣΠΕΤΣΕΣ - PHOTO SPETSES

  Το φωτογραφείο μας, που λειτουργεί 9 χρόνια, εκτός από τις στάνταρ υπηρεσίες οπως: εκτύπωση κ επεξεργασία φωτογραφιών, άλμπουμ, πώληση φωτογραφικών μηχανων και αναλωσίμων, αναλαμβάνουμε και μετατροπή παλιών μέσων όπως βιντεοκασέτες/slides σε DvD καθώς και χειροποίητα είδη δώρων. Ήμαστε εφοδιασμένοι με σύγχρονα μηχανήματα ψηφιακής φωτογραφίας κ επεξεργασίας εικόνας και διαθέτουμε επαγγελματικό συνεργείο για βιντεοσκόπηση/φωτογράφιση γάμων/βαφτισίων, καθώς και καλυψη διαφόρων κοινωνικών εκδηλώσεων. Δημιουργία ψηφιακών άλμπουμ, τα οποία μπορείτε να δείτε πριν την αγορά τους και να επέμβετε συμφωνα με τις προτιμησεις σας! Τo φωτογραφείο διατηρει και DvD Club και σε συνεργασία με γνωστές εταιρίες διανομής σας φέρνουμε τις νεότερες ταινίες/παιχνίδια σε μεγάλη ποικιλία καθώς και αναλαμβάνουμε παραγγελία των αγαπημένων σας παλιών-κλασσικών αριστουργημάτων στη καλύτερη δυνατή ποιότητα. Παρέχουμε και τεχνικό για προβλήματα ηλεκτρονικών υπολογιστών με εξυπηρέτηση στο χώρο σας.

  Κατηγορία: ΒΙΝΤΕΟ – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

  Στείλτε e-mail
  ΑΓΟΡΑ ΣΠΕΤΣΩΝ - Σπέτσες
  2298074463
  6978531013
 • ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ STEREO TIP - TOP - ΖΩΝΤΑΝΕΣ ΗΧΟΓΡΑΦΗΣΕΙΣ - ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ DJ

  Φωνογραφική εταιρεία, STEREO TIP TOP, Λαμία, Φθιώτιδα,δημοτικά τραγούδια, ζωντανές ηχογραφήσεις, πανηγύρια, . Ακολουθώντας την οικογενειακή μας παράδοση στον χώρο της μουσικής, εδώ και 20 χρόνια, αναλαμβάνουμε να αποτυπώσουμε για σας τις πιο όμορφες στιγμές της ζωής σας μέσα απο ένα cd ή μια κασέτα. Αναλαμβάνουμε επίσης όλων των ειδών τις εκδηλώσεις: υπηρεσίες dj, σε πολύ καλές και προσιτές τιμές, ζωντανές ηχογραφήσεις, πανηγύρια. Ελάτε σε επαφή μαζί μας και δεν θα χάσετε!

  Κατηγορία: ΒΙΝΤΕΟ – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

  Στείλτε e-mail
  ΣΑΤΩΒΡΙΑΝΔΟΥ 27 - Λαμια
  2231037440
  6978334462
 • ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΕΙΣ ΒΙΝΤΕΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ XANIA - STUDIO KΦ - ΜΠΟΥΡΜΠΑΚΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ & ΦΩΤΕΙΝΗ ΚΟΚΟΤΣΑΚΗ

  Οι φωτογραφίες μένουν αναλλοίωτες για πάντα!! είναι εκεί για να μας θυμίζουν όμορφες αστείες, σημαντικές και χαρούμενες στιγμές, πρέπει λοιπόν να είναι τραβηγμένες σωστά. Φροντίζουμε να ενημερωνόμαστε συνεχώς σχετικά με τις νέες τάσεις στην φωτογραφία και έτσι οι ιδέες μας είναι πάντοτε πολλές. Στόχος μας η πλούσια δημιουργία. Είμαστε πάντα εκεί γιατί αξίζει να έχετε σωστές φωτογραφίες, ενθύμια από τις ποιο σημαντικές στιγμές της ζωής σας.

  Κατηγορία: ΒΙΝΤΕΟ – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

  42762
  Στείλτε e-mail
  ΚΙΣΣΑΜΟΥ 238 - Χανιά
  2821087432
  6944250229
 • ALEXIOU PHOTOGRAPHY - ΦΩΤΟΓΡΑΦΕΙΟ ΚΑΡΔΙΤΣΑ - ΒΙΝΤΕΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ - ΦΩΤΟΓΡΑΦΗΣΗ ΒΙΝΤΕΟΣΚΟΠΗΣΗ ΓΑΜΟΥ - ΒΑΠΤΙΣΗΣ

  Αναλαμβάνουμε την φωτογράφηση-βιντεοσκόπηση παντός τύπου εκδηλώσεων. Προσιτές τιμές.

  Κατηγορία: ΒΙΝΤΕΟ – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

  Φωτογραφίες [9]
  Στείλτε e-mail
  Δ. ΤΕΡΤΙΠΗ ΚΑΙ ΣΜΥΡΝΗΣ 15 - Καρδίτσα
  2441073269
 • MEDIA SCOPE - ΒΙΝΤΕΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΖΩΓΡΑΦΟΥ ΑΘΗΝΑ - ΚΟΛΛΗΜΕΝΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

  Βιντεοσκόπηση και φωτογράφιση κάθε είδους εκδηλώσεων. Ειδική προσφορά για γάμους και βαπτίσεις: Προσφορά γάμου:700ευρώ (βίντεο+ φωτογραφίες) Προσφορά βάπτισης: 400ευρώ (βίντεο + φωτογραφίες)

  Κατηγορία: ΒΙΝΤΕΟ – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

  Φωτογραφίες [5]
  Στείλτε e-mail
  ΑΣΤΕΡΙΟΥ 2-4 - Ζωγράφου
  2107752593
  6937011983
 • MONTAZ PRODUCTIONS

  Ο επαγγελματίας φωτογράφος γάμου, θα απαθανατίσει τις στιγμές εκείνες, με συναισθημα, δημιουργικότητα και ταχύτητα, στο στυλ που εσείς επιθυμείτε. Είτε φωτογράφηση σε reportage style ή traditional photography, μαζί θα δημιουργήσουμε φωτογραφίες που θα θαυμάζετε για πολλά χρόνια. Μέλος του SWPP society of wedding-portait

  Κατηγορία: ΒΙΝΤΕΟ – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

  Φωτογραφίες [1]
  ΤΡΙΚΑΛΩΝ 6 - Αγία Παρασκευή
  2106015330
 • PHOTO VIDEO SAKALAKIS

  Φωτογραφία, βίντεο εκδηλώσεων Λήψη, επεξεργασία, μοντάζ

  Κατηγορία: ΒΙΝΤΕΟ – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

  Στείλτε e-mail
  ΝΕΑ ΜΟΥΔΑΝΙΑ ΤΖΑΒΟΥΡΑ 15 - Χαλκιδικής
  2373022525
  6942026009
 • PHOTOGLOBE

  Το Photoglobe έχει ως αντικείμενο τη φωτογραφία και βιντεογραφία κοινωνικών και θρησκευτικών εκδηλώσεων όπως είναι ο γάμος, η βάπτιση και ο αρραβώνας.

  Κατηγορία: ΒΙΝΤΕΟ – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

  Φωτογραφίες [1]
  ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗ ΣΟΦΟΥΛΗ 57 - Καλαμαριά
  2310421115
 • PIXELMIXER STUDIO

  Στην πιο σημαντική μέρα της ζωής σας αναλαμβάνουμε την δημιουργική καταγραφή των ωραιότερων σας αναμνήσεων και σας τα παραδίδουμε στο άλμπουμ του γάμου και στο βίντεο- DVD . Με ψηφιακό εξοπλισμό τελευταίας γενιάς ,αλλά και με πείρα 25 χρόνων, ανοιχτοί στις προσωπικές σας επιθυμίες , για την οπτικοακουστική καταγραφή και επεξεργασία της γαμήλιας ημέρας . Για μας κάθε γάμος αποτελεί μοναδική πρόκληση ,γι αυτό και προσεγγίζουμε με ιδιαιτερότητα την κάθε στιγμή σα

  Κατηγορία: ΒΙΝΤΕΟ – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

  Φωτογραφίες [1]
  Στείλτε e-mail
  ΑΓΙΑΣ ΣΟΦΙΑΣ 85 - Θεσσαλονίκη
  2310888147
  6944220890
 • SNAP FRAME - ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΑ ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΑΘΗΝΑ - ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΒΙΝΤΕΟ - ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΑ ΒΙΝΤΕΟ - ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΒΙΝΤΕΟΣΚΟΠΗΣΕΩΝ - INDUSTRIAL DOCUMENTARIES - CORPORATE VIDEO - VIDEO CLIPS - ADVERTISING VIDEO

  Η SnapFrame productions προσφέρει ολοκληρωμένες υπηρεσίες δημιουργίας οπτικοακουστικού υλικού, σε Θεσσαλονίκη, Αθήνα και σε όλη την Ελλάδα. Έχοντας αποκτήσει εμπειρία, ο εικονολήπτης Διαμάντης Σπύρος, καθώς έχει εργαστεί σε εταιρίες τηλεοπτικών παραγωγών, οι οποίες είχαν συνεργασίες με μεγάλους τηλεοπτικούς σταθμούς της χώρας, πήρε την απόφαση να ιδρύσει την δική του εταιρία. Σκοπός της εταιρίας είναι η δυναμική προβολή και παρουσίαση των επιχειρήσεων, μέσα από Βιομηχανικά ντοκιμαντέρ (Industrial documentaries), Εταιρικά βίντεο (Corporate video), Διαφημιστικά βίντεο (Advertising video). Εμπειρία, γνώση και εξειδίκευση τα στοιχεία που χαρακτηρίζουν την εταιρία. Ο σύγχρονος εξοπλισμός, η τεχνογνωσία και η εμπεριστατωμένη γνώση των κανόνων που διέπουν τον χώρο των οπτικοακουστικών παραγωγών, συμπληρώνουν και προσθέτουν στη συνολική ταυτότητα της SnapFrame productions. Υπηρεσίες Βιομηχανικά Ντοκιμαντέρ (Industrial documentaries) Το βιομηχανικό ντοκιμαντέρ έχει σκοπό την πλήρη παρουσίαση της εταιρείας στο κοινό. Παρουσιάζονται τα σημαντικότερα στοιχεία της εταιρείας, όπως η ιστορία, οι εγκαταστάσεις και τα προϊόντα της. Έμφαση δίνεται επίσης, στις αξίες και το όραμα της εταιρείας, στον τρόπο οργάνωσή της αλλά και στους στόχους της για το μέλλον. *Η διάρκεια του συνήθως είναι 10-12 λεπτά Εταιρικά βίντεο (Corporate video) Το εταιρικό βίντεο δίνει την δυνατότητα στην εταιρία να παρουσιάσει στους επισκέπτες, της ιστοσελίδας της, μια ξεκάθαρη οπτική της εταιρίας με σύντομα και δημιουργικά πλάνα. Λειτουργεί καθοριστικά σαν την πρώτη παρουσίαση των υπηρεσιών και των προϊόντων σας, δημιουργώντας θετικές εντυπώσεις. *Η διάρκεια του συνήθως είναι 5-8 λεπτά Διαφημιστικά βίντεο (Advertising video) Η δημιουργία ενός διαφημιστικού βίντεο στοχεύει στην άμεση προώθηση των πωλήσεων της εταιρείας. Προηγείται η συνεργασία με το τμήμα marketing για την δημιουργία του πιο κατάλληλου σεναρίου βάση της πολιτικής της εταιρείας. Διεξοδική μελέτη και ανάλυση των αναγκών της εταιρείας, καθώς και η έρευνα του ανταγωνισμού είναι απαραίτητες προϋποθέσεις για την στόχευση συγκεκριμένου κοινού. Παράγοντας που θα λειτουργήσει καταλυτικά για την προώθηση των εταιρικών προϊόντων. *Η διάρκεια συνήθως είναι 1-2 λεπτά

  Κατηγορία: ΒΙΝΤΕΟ – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

  Στείλτε e-mail
  ΠΕΛΛΑ - Πέλλας
  6976401110
 • STUDIO KARANTZIS

  Φωτογραφίσεις, βιντεοσκοπήσεις γάμων, βαπτίσεων, κοινωνικών εκδηλώσεων. Συνέπεια, εμπειρία, άριστα αποτελέσματα.

  Κατηγορία: ΒΙΝΤΕΟ – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

  Στείλτε e-mail
  ΙΕΡΟΛΟΧΙΤΩΝ 1 - Ηρακλείου
  2810320848
  6932465886
 • STUDIO SARRIS

  Ειδικεύεται αποκλειστικά στην παροχή υπηρεσιών φωτογράφησης και βιντεοσκόπησης για την κάλυψη εκδηλώσεων όπως γάμος, βάπτιση, επίδειξη μόδας, χορός, μπαλέτο, σχολικές εκδηλώσεις κτλ. Το εξειδικευμένο team των συνεργατών της και ο προηγμένος τεχνολογικά εξοπλισμός εγγυώνται την κορυφαία ποιότητα των παρεχομένων υπηρεσιών της.

  Κατηγορία: ΒΙΝΤΕΟ – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

  Φωτογραφίες [5]
  ΠΑΠΑΔΗΜΑ 25 - Αγιος Δημήτριος
  2109968459
  6937774729
 • STUDIO V.I.P. - ΣΤΟΥΝΤΙΟ ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑΣ ΒΙΝΤΕΟ - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ - ΜΟΝΤΑΖ

  ΥΨΗΛΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ - ΧΑΜΗΛΗ ΤΙΜΗ Βιντεοσκόπηση - Φωτογράφιση μυστηρίων από 160 € Δείγματα ( contacts ) σε DVD με δυνατότητα αναπαραγωγής σε Format 16:9 για τηλεόραση,peg για υπολογιστή και ψηφιακή κορνίζα. DVD τυπωμένα σε υφασμάτινη – χειροποίητη θήκη. Μοντάζ ταινίας, τίτλοι, μουσική, ψηφιακά εφέ σε όλη τη διάρκεια της ταινίας με την τεχνική Real Time. Μοναδικά πρωτότυπα εφέ ( 3D Animation )αποκλειστικά για τη δική σας εκδήλωση. Δείτε τα Links ΒΑΠΤΙΣΗΣ ΕΦΕ και ΓΑΜΟΣ ΣΕΝΑΡΙΟ ΕΦΕ στο youtube Καλλιτεχνική και οικογενειακή φωτογράφηση πριν,ενδιάμεσα και μετά το μυστήριο. Χρέωση ώρας για Βίντεο – Φωτογραφία στη Δεξίωση 100 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ή ΒΙΝΤΕΟ για Γάμο Πολιτικό – Θρησκευτικό η Βάπτιση 160 € Δείγματα ( Contacts ) σε DVD ή 1 DVD με Μοντάζ Βίντεο ΠΑΡΟΧΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ Φωτογραφία - Βίντεο για Γάμο Πολιτικό – Θρησκευτικό η Βάπτιση 300 € Δείγματα(Contacts)και σε υψηλή ανάλυση (ΑΡΝΗΤΙΚΑ)2 DVD με Μοντάζ Βίντεο ΕΥΕΛΙΚΤΟ ΠΑΚΕΤΟ για Γάμο ή Βάπτιση με αναλογικό ή ψηφιακό Album 390 € ΑΝΑΛΟΓΙΚΟ • Δείγματα φωτογραφιών σε DVD • 100 Φωτο. 13 Χ 18 ή 15 Χ 21 Mat ή Glossy • 4 Φωτο. 20 Χ 30 ή 12 Φωτο 15 Χ 21 ή 1 Poster 30 X 70 • 1 Άλμπουμ ριζόχαρτο 24 Χ 24 30 Φύλλα (για Γονείς) ή 20 φωτο 15 Χ 21 • 1 Άλμπουμ ριζόχαρτο 24 Χ 24 20 Φύλλα ( για Νονούς )ή 15 φωτο 15 Χ 21 • 4 DVD με Βίντεο ή ΓΙΑ ΨΗΦΙΑΚΟ • Δείγματα φωτογραφιών σε DVD • 1 άλμπουμ Ψηφιακό με 15 σαλ. 40 Χ 30 ( έως 90 φωτο ) • 40 Φωτο. 13 Χ 18 ή 15 Χ 21 Mat ή Glossy • 2 Φωτο. 20 Χ 30 ή 6 Φωτο 15 Χ 21 • 4 DVD με Βίντεο ΨΗΦΙΑΚΟ ΠΑΚΕΤΟ για Γάμο ή Βάπτιση με 4 ψηφιακά Albums (232 φωτο.σύνολο)550 € • Δείγματα φωτογραφιών σε DVD • 1 άλμπουμ Ψηφιακό με 10 σαλ. 40 Χ 30 ( έως 60 φωτο Γονείς) • 1 άλμπουμ Ψηφιακό με 10 σαλ. 40 Χ 30 ( έως 60 φωτο Νονοί ) • 2 άλμπουμ Ψηφιακά με 10 σαλ. 30 Χ 20 με θήκη DVD ( έως 40 φωτο γονείς) • 30 Φωτο. 13 Χ 18 ή 15 Χ 21 Mat ή Glossy • 2 Φωτο. 20 Χ 30 ή 6 Φωτο 15 Χ 21 • Άλμπουμ με διαφορετικές μακέτες σαλονιών • Παράδοση όλων των ψηφιακών αρχείων σε DVD υψηλής ανάλυσης • 4 DVD με Βίντεο ΔΩΡΟ ΔΕΞΙΩΣΗ 2 ΩΡΩΝ ΓΙΑ ΓΑΜΟ – ΒΑΠΤΙΣΗ ΜΑΖΙ 720 € • Παράδοση : 160 Φωτο 13 Χ 18 ή 15 Χ 21 • 4 Φωτο 20 Χ 30 ή 1 Poster 30 X 70 η 15 φωτο 15 Χ 21 • 1 Album ριζόχαρτο 30 Χ 33 50 Φύλλα Γάμου. • 1 Album ριζόχαρτο 24 Χ 24 30 Φύλλα Βάπτισης. • 4 DVD για το γάμο. • 4 DVD για τη Βάπτιση ( με ανεξάρτητο σενάριο, εφέ, μουσική, μενού.) • Δυνατότητα αντικατάστασης φωτογραφιών και άλμπουμ με 1 ψηφιακό 15 σαλόνια και 1 με 10 σαλ . 40 X 30 ( με 100 και 60 φωτο αντίστοιχα και με διαφορετικές μακέτες σαλονιών ) • H δέσμευση ημερομηνίας ισχύει με την καταβολή 150 €. • το υπόλοιπο ποσό: 50% έως την ημέρα της εκδήλωσης και εξόφληση στην παράδοση δειγμάτων και DVD. • Παράδοση δειγμάτων και μονταρισμένων DVD εκδήλωσης μετά από 5–15 εργάσιμες. • Οι τιμές δεν περιλαμβάνουν Φ.Π.Α. και το κόστος κατανάλωσης ρεύματος της εκκλησίας ( 0 – 20€ ) • Δυνατότητα προσαρμογής στις δικές ανάγκες. • Οποιαδήποτε άλλη υπηρεσία ή αλλαγή υλικού είναι εφικτή καισε λογική τιμή.

  Κατηγορία: ΒΙΝΤΕΟ – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

  Φωτογραφίες [8]
  Στείλτε e-mail
  ΣΗΛΥΒΡΙΑΣ 18 - Αθήνα
  2108325282
  6945152363
 • STUDIO ΕΙΚΟΝΑ-ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΑ ΟΝΕΙΡΑ

  Κεντρική σελίδα Καλώς ήρθατε στο Studio Εικόνα. Μέσα από την ιστοσελίδα μας θα έχετε την ευκαιρία να μάθετε πληροφορίες για την εταιρία μας καθώς και για τις υπηρεσίες που μπορούμε να σας παρέχουμε. Το Studio Εικόνα μέσα από την δεκαπενταετή παρουσία στο χώρο της βιντεοσκόπησης και της φωτογράφησης είναι πλέον σε θέση να προσφέρει υπηρεσίες απόλυτα υψηλού και ποιοτικού επιπέδου. Το νέο ξεκίνημα της εταιρείας αφορά σε προσκλητήρια, μπομπονιέρες, στολισμούς και επιχειρηματικό δώρο με χειροποίητες δημιουργίες και πρωτότυπες κατασκευές. Θέλουμε να κάνουμε τον γάμο, την βάφτιση, και οποιαδήποτε στιγμή της ζωής σας μοναδικά υπέροχη. Στόχος του studio Εικόνα είναι να προσφέρει τις υψηλές υπηρεσίες του και να ικανοποιεί όλους τους πελάτες του παρέχοντας υψηλές και ποιοτικές υπηρεσίες. Περιμένουμε να σας γνωρίσουμε από κοντά κατόπιν ραντεβού. Η εταιρεία μας στοχεύει πάντα στην ικανοποιήση του πελάτη διατηρώντας όμως την ισορροπία στην σχέση ποιότητας και τιμής. Video Η πολυετή παρουσία του studio Εικόνα στο χώρο της βιντεοσκόπησης εγγυάται την εξειδίκευση. Η διαρκής προσαρμογή στις νέες εξελίξεις σε συνδυασμό με τους έμπειρους συνεργάτες εξασφαλίζει το τεχνικά άρτιο αποτέλεσμα και την υψηλή αισθητική. Θα χαρούμε πολύ να σας δείξουμε και από κοντά δείγματα της δουλείας μας καθώς και να σας κάνουμε την πρόταση μας για την δική σας εκδήλωση.

  Κατηγορία: ΒΙΝΤΕΟ – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

  Στείλτε e-mail
  ΤΥΡΑΣ 4 - Νεος Κόσμος
  2109329812
  6944808984, 6932268238
Σελίδα 1 από 2