Κατάλογος Επιχειρήσεων

ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ
σε: Όλη την Ελλάδα
Περιοχή

Κατηγορίες

 

 

 • CRETAN BEAUTY STUDIES - ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ ΡΕΘΥΜΝΟ - ΑΛΕΞΑΝΤΩΝΑΚΗ ΔΕΣΠΟΙΝΑ

  Κομμωτική, αισθητική, ονυχοπλαστική, μακιγιάζ, μόνιμο μακιγιάζ, tattoo μακιγιάζ, στο Ρέθυμνο.

  Κατηγορία: ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ

  ΣΤΑΥΡΙΑΝΟΥ ΜΠΙΡΗ 2 (έναντι ΚΤΕΛ) - Ρεθύμνου
  2831031619
  6987004311
 • ΕΦΟΔΙΑ ΚΑΡΙΕΡΑΣ ΙΚΕ

    Ταυτότητα Το Κέντρο Δια Βίου Μάθησης και Επαγγελματικής Κατάρτισης Θεσσαλίας (Επιπέδου Ένα), Ιδιωτική Κεφαλαιουχική Εταιρεία με διακριτικό τίτλο «ΕΦΟΔΙΑ ΚΑΡΙΕΡΑΣ Ι.Κ.Ε.» ιδρύθηκε στις 19 Μαΐου 2014 και έχει έδρα τον Βόλο και συγκεκριμένα στο εμπορικό κέντρο στην Κ. Καρτάλη 150 (4ος όροφος, έναντι πρώην κινηματογράφου Λίντο).   Μέτοχοι είναι 5 νέοι επαγγελματίες διαφόρων ειδικοτήτων με φιλοδοξία να δημιουργήσουν ένα κέντρο εκπαίδευσης στην πόλη του Βόλου και στην ευρύτερη περιοχή που θα παρέχει κατάρτιση σε ποικίλους τομείς.   Πολιτική ποιότητας   Ανθρώπινο Δυναμικό Ιδιοκτήτες του κέντρου είμαστε 5 νέοι επαγγελματίες διαφόρων ειδικοτήτων (μηχανικοί, οικονομολόγοι, παιδαγωγοί) που γνωρίζουμε τις ανάγκες της αγορά εργασίας, τις σύγχρονες απαιτήσεις του επιχειρηματικού περιβάλλοντος και επιθυμούμε να δημιουργήσουμε μια εκπαιδευτική δομή που θα παρέχει τις απαιτούμενες γνώσεις και δεξιότητες για επιτυχή πορεία.   Οι εκπαιδευτές μας είναι ειδικοί στα αντικείμενά τους με εμπειρία στην παροχή εκπαιδευτικών υπηρεσιών. Βασικός μας στόχος είναι οι παρεχόμενες γνώσεις να έχουν άμεση πρακτική εφαρμογή και ορατό αποτέλεσμα.   Υποδομές - Εξοπλισμός   Πορεία Ο βασικός μας στόχος, από την ημέρα της ίδρυσής μας είναι να παρέχουμε εξειδικευμένες γνώσεις πάνω σε 2 βασικούς άξονες.   Αφενός, να προσφέρουμε γνωστικά εργαλεία που θα ενισχύουν την προσπάθεια των επαγγελματιών να είναι ανταγωνιστικοί αλλά και ανέργων ή νέων εργαζομένων που επιθυμούν να εισέλθουν στην αγορά εργασίας εφοδιασμένοι με όσο το δυνατόν περισσότερες γνώσεις και δεξιότητες.   Αφετέρου, να δώσουμε τη δυνατότητα στους πολίτες του Βόλου να γνωρίσουν αντικείμενα με τα οποία θα γεμίσουν τον ελεύθερο χρόνο τους ή θα τα χρησιμοποιήσουν για να εμπλουτίσουν τις επαγγελματικές δραστηριότητές τους.   Απευθυνόμαστε σε όλους τους επαγγελματίες, ιδιαιτέρως στους νέους, σε φοιτητές που επιθυμούν να συμπληρώσουν την ακαδημαϊκή τους μόρφωση, σε ανέργους που επιθυμούν να ενισχύσουν το βιογραφικό τους και σε όποιον ενδιαφέρεται να αποκτήσει μια δημιουργική ενασχόληση γνωρίζοντας νέα αντικείμενα.   Όλα αυτά επιθυμούμε να τα παρέχουμε στην καλύτερη δυνατή ποιότητα και στο χαμηλότερο δυνατό κόστος γνωρίζοντας τις δυσκολίες της εποχής μας.  

  Κατηγορία: ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ

  Στείλτε e-mail
  Κ.ΚΑΡΤΑΛΗ 150 - Βόλος
  2421213737,2421213777
 • Κέντρο Δια Βίου Μάθησης - La Maison De Gourmet - Σχολή Μαγειρικής - Ζαχαροπλαστικής Καβάλα

    Μαθήματα μαγειρικής, chef, κέντρο δια βίου μάθησης Καβάλα . Σπουδές Σχετικά: Τουρισμός ( chef ) μαγειρική και ζαχαροπλαστική, ένα σύγχρονο επικερδές επάγγελμα με άμεση επαγγελματική αποκατάσταση. Διετής κύκλος σπουδών. Διδάσκουν chefs, καθηγητές μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής τέχνης, παραδοσιακή διεθνή ethnic ( gourmet ) κουζίνα σύμφωνα με τους κανόνες υγιεινής διατροφής. Μαθήματα θεωρία και πρακτική: Εγκαταστάσεις και εξοπλισμός. Πρώτες ύλες. Υγιεινή και ασφάλεια. Μαγειρική 1 & 2 Μαγειρική 3 & 4 Ζαχαροπλαστική 1 & 2 Ζαχαροπλαστική 3 & 4 Γαλλική Ορολογία Γευσιγνωσία - Οινολογία Η κατάρτιση συμπληρώνεται με αμειβόμενη πρακτική σε μεγάλες ξενοδοχειακές μονάδες. Συμμετοχή σε διαγωνισμούς, σεμινάρια, εκπαιδευτικές εκδρομές. Σεμινάρια: Μαθητών Νοικοκυρών Επαγγελματιών

  Κατηγορία: ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ

  Στείλτε e-mail
  Αγίας Λαύρας και 7ης Μεραρχίας - Καβάλα
  2510226673
  6948004610
 • ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΑ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ - ΜΕΣΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ - ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ - ΝΙΚΗΤΟΠΟΥΛΟΥ ΕΛΕΝΗ - ΓΙΑΓΚΟΥΛΟΒΙΤΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ - ΜΕΓΑΡΑ - ΑΤΤΙΚΗΣ

  ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΑ ΝΙΚΗΤΟΠΟΥΛΟΥ - ΓΙΑΓΚΟΥΛΟΒΙΤΣ ΜΕΓΑΡΑ & ΕΛΕΥΣΙΝΑ ΑΤΤΙΚΗΣ   Τα Φροντιστήρια ΝΙΚΗΤΟΠΟΥΛΟΥ - ΓΙΑΓΚΟΥΛΟΒΙΤΣ βρίσκονται επί σειράς ετών στον ευρύτερο χώρο της εκπαίδευσης, καλύπτοντας ένα ευρύ φάσμα γνώσεων σε διάφορους τομείς. Η ιστορία των φροτιστηρίων ξεκινά το 1984 με την ίδρυση εκπαιδευτηρόυ ξένων γλωσσών στα Μέθανα, ενώ το 1991 η έδρα μεταφέρεται στα Μέγαρα Αττικής όπου λειτουργεί επιτυχώς έως και σήμερα. Το 2016 ένα νέο παράρτημα ιδρύεται στην Ελευσίνα.   Η κ. ΕΛΕΝΗ ΝΙΚΗΤΟΠΟΥΛΟΥ, υπεύθυνη των φροντιστηρίων, με μεγάλη αγάπη για το επάγγελμά της, εξελίσσει ολοένα το θεσμό του φροντιστηρίου, εντάσσοντας νέους εκπαιδευτικούς τομείς σύμφωνα με τις ανάγκες της εποχής. Ο κ. Κωνσταντίνος Γιαγκούλοβιτς, καθηγητής Αγγλικής Γλώσσας και εκπαιδευτής ΛΑΕΚ και Europalso, καθώς και NLP trainer, φροντίζει για την τήρηση του εκπαιδευτικού υλικού και προσωπικού, ώστε να διασφαλίζεται η άρτια λειτουργία των εκπαιδευτηρίων.   Με τον τρόπο αυτό, στα φροντιστήρια ΝΙΚΗΤΟΠΟΥΛΟΥ - ΓΙΑΓΚΟΥΛΟΒΙΤΣ στα Μέγαρα και την Ελευσίνα λειτουργούν τα εξής τμήματα:  Ξένων Γλωσσών (Αγγλικής και Γερμανικής)  Δημοτικής και Μέσης Εκπαίδευσης όλων των μαθημάτων και των κατευθύνσεων  Εκμάθησης Ηλεκτρινικών Υπολογιστών  Κέντρο Δια Βίου Μάθησης   Το άρτιο και επιστημονικά καταρτισμένο προσωπικό μας διαθέτει μεγάλη εμπειρία στον τομέα της διδασκαλίας και χαρακτηρίζεται από το ανθρωπιστικό αλλά και παιδαγωγικό τους υπόβαθρο. Για οποιαδήποτε πληροφορία επικοινωνήστε μαζί μας στο 2296021545 ή επισκεφτείτε τους χώρους μας.          

  Κατηγορία: ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ

  Κλεισούρας 4, Μέγαρα - Αττικής
  2296021545
 • ANΔΡΟΥΛΑΚΗΣ M. & ΣΙΑ Ο.Ε.

  Ιδιωτικά εκπαιδευτήρια ξένων γλωσσών

  Κατηγορία: ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ

  Στείλτε e-mail
  ΣΟΦΟΚΛΗ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ 70 - Ηλιούπολη
  2109912755,2109939976,2107564139
 • COMPUTER SCHOOL

  Το ευχάριστο περιβάλλον και ο άρτιος τεχνολογικός εξοπλισμός του Computer School συμβάλλουν στην εξοικείωση με τους υπολογιστές, στην απόκτηση κάποιας πιστοποίησης και στην εκπλήρωση του δημιουργικού σας δυναμικού. Ο υποψήφιος σπουδαστής θα πρέπει να είναι αρκετά προσεκτικός όσον αφορά αφειδείς, παραπλανητικές και απραγματοποίητες υποσχέσεις εκ μέρους των υπευθύνων ενημέρωσης των σχολών. Η απαίτηση για ταχύρυθμη εκπαίδευση δυσκολεύει ακόμη περισσότερο την προσπάθεια μας για μεταλαμπάδευση γνώσεων. Η διάρκεια ολοκλήρωσης κάποιου κύκλου σπουδών (π.χ. η απόκτηση και των επτά ενοτήτων στο ECDL) δεν μπορεί να είναι μικρότερη των 80 ωρών. Η σχολή μας παρέχει υλικό στο οποίο ο μαθητής μπορεί να χρησιμοποιήσει για αυτοεξέταση. Το υλικό είναι διαθέσιμο στους υπολογιστές της σχολής.

  Κατηγορία: ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ

  Φωτογραφίες [1]
  Στείλτε e-mail
  ΜΑΡΑΓΚΟΥΔΑΚΗ 10 - Σερρών
  2321055532
 • DEVELOPMENT OF MARKETING

  Εργαστήρι Εκπαίδευσης Ανθρώπινου Δυναμικού.

  Κατηγορία: ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ

  Στείλτε e-mail
  Γλαράκη 5 - Αθήνα
  2102027384,2102027319
 • NOBILIS TOURISM STUDIES E. E.

  Εργαστήρια ελευθέρων σπουδών.

  Κατηγορία: ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ

  ΠΛ. ΒΙΚΤΩΡΙΑΣ 2 - Αθήνα
  2106625802
 • PRISMA

  Φροντιστήριο ξένων γλωσσών-πληροφορική

  Κατηγορία: ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ

  ΚΑΖΑΝΤΖΑΚΗ 42 - Έυοσμος
  2310759349
 • ΑΛΦΑ

  Αγαπητοί γονείς, Σε ένα θαυμάσιο και ευχάριστο περιβάλλον ιδανικό για μια σωστή εκπαίδευση, δημιουργήσαμε το Κέντρο Ξένων Γλωσσών «ΑΛΦΑ». Το κέντρο ξένων γλωσσών και πληροφορικής ΑΛΦΑ με εικοσαετή πείρα στην εκπαίδευση ξένων γλωσσών, είναι μία σταθερή αξία και χρησιμοποιώντας υπερσύγχρονο συστήματα βιντεοπροβολής κάνει το μάθημα για τους μαθητές του ευχάριστο και ταυτόχρονα αποδοτικό. Στο φροντιστήριο μας μπορείτε να κάνετε αγγλικά, γαλλικά, γερμανικά, ισπανικά, ιταλικά και κινέζικα σε ολιγομελή τμήματα αλλά και σε ιδιαίτερα. Υπάρχουν και ταχύρυθμα τμήματα ενηλίκων. Επίσης κατανοώντας τις σύγχρονες ανάγκες μας παραδίδονται μαθήματα ECDL για όλα τα επίπεδα και για όλες τις απαιτήσεις των μαθητών. * Στόχος μας είναι σωστή μόρφωση των σπουδαστών και η επιτυχία τους. * Το διδακτική μας προσωπικό αποτελείται από πτυχιούχους καθηγητές Ελληνικών & ξένων πανεπιστημίων. * Τα μαθήματα γίνονται σε μεγάλες φωτεινές αίθουσες που δημιουργούν ιδανικές συνθήκες για μια σωστή μάθηση. * Πτυχία όλων των πανεπιστημίων: GAMBRIDGE, MICHIGAN, UCLan, Κ.Π.Γ., City & Guilds, EDEXEL, TOEIC. * Διδασκαλία με διαδραστικούς πίνακες. Το πιο σύγχρονο οπτικοακουστικό μέσο εκμάθησης ξένων γλωσσών. * Προετοιμασία ειδικών μαθημάτων πανελληνίων εξετάσεων * Ειδικά τμήματα μετεξεταστέων. * Ιδιαίτερα μαθήματα.

  Κατηγορία: ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ

  Φωτογραφίες [10]
  Στείλτε e-mail
  ΠΑΤΡΟΚΛΟΥ 83 - Ιλιον
  2102622210
 • ΑΓΙΑΣ ΦΩΤΕΙΝΗΣ 127 - Βόλος
  2421086096
 • ΓΕΝΕΣΙΣ

  Το Κέντρο Ξένων γλωσσών Γένεsιs στα 10 χρόνια παρουσίας του στο χώρο της ξενόγλωσσης εκπαίδευσης με το ολοκληρωμένο πρόγραμμά του και σε ένα περιβάλλον σύγχρονο, άνετο, λειτουργικό και εξαιρετικά φιλικό,κατάφερε Η ΠΕΙΡΑ να ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ. Το μέλλον της εκπαίδευσης βασίζεται όλο και περισσότερο στη χρήση υπερσύγχρονων οπτικοακουστικών μέσων τα οποία διαθέτει αποκλειστικά το ΓΕΝΕSΙS και βοηθούν στην αποτελεσματική και ευχάριστη εκμάθηση της Ξένης Γλώσσας .

  Κατηγορία: ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ

  Φωτογραφίες [1]
  Στείλτε e-mail
  ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ 33 - Έυοσμος
  2310704400
 • Φωτογραφίες [1]
  Στείλτε e-mail
  ΛΑΖΑΡΟΥ ΤΣΑΜΗ 8 - Θεσσαλονίκη
  2310900391
 • ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ - ΑΙΓΑΛΕΩ

  ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ - ΑΙΓΑΛΕΩ Ιδιωτικά εκπαιδευτήρια στο Αιγάλεω.

  Κατηγορία: ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ

  ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ 9-11 - Αιγάλεω
  2105904266,2105909703
 • ΕΛΛΗΝΟΓΑΛΛΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΑΘΗΝΩΝ ΑΓΙΟΣ ΠΑΥΛΟΣ - ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ ΠΑΤΗΣΙΑ ΑΘΗΝΑ

  Εκπαιδευτήριο - Ελληνογαλλική Σχολή Η σχολή μας ιδρύθηκε το 1957. Το 1996, ο ιδρυτής της Σχολής, Βενέδικτος Πρίντεζης, μου πρότεινε, με την ιδιότητά μου του πρώην διευθυντή -επί δωδεκαετία- της Ελληνογαλλικής Σχολής στην Αγία Παρασκευή, να αναλάβω τη Σχολή. Πράγματι, τον Οκτώβριο του έτους 1997, ανέλαβα τη διοίκηση και διεύθυνση της Σχολής, επικουρούμενος από τους δύο γιους μου, τον Βικέντιο και τον Πέτρο. Έκτοτε, η Ελληνογαλλική Σχολή Άγιος Παύλος Αθηνών, η οποία αποτελείται από ένα τμήμα Προνηπιαγωγείου, δύο τμήματα Νηπιαγωγείου και δώδεκα τμήματα Δημοτικού, λειτουργεί ως ολοήμερο σχολείο, με επιτυχία, παρέχοντας μια πολυδιάστατη εκπαίδευση: στους μαθητές παρέχεται η δυνατότητα να παρακολουθούν όχι μόνο το επίσημο πρόγραμμα του Ελληνικού Υπουργείου Παιδείας, αλλά και μαθήματα Γαλλικών (υπό την αιγίδα της Πρεσβείας της Γαλλίας στην Αθήνα και του Γαλλικού Ινστιτούτου Αθηνών) και Αγγλικών (υπό την αιγίδα του Πανεπιστημίου του Cambridge ) καθώς και τμήματα πληροφορικής, χορού, μουσικής, πιάνου, ξιφασκίας, ποδοσφαίρου, μπάσκετ, εικαστικών τεχνών και σκακιού. Η πρώτη επαφή του παιδιού με τη γαλλική και την αγγλική γλώσσα πραγματοποιείται από το Προνηπιαγωγείο μας. Η διδασκαλία της Γαλλικής, ως ξένη γλώσσα στο Δημοτικό πραγματοποιείται σε ολιγομελή τμήματα 12-15 μαθητών, 3 ώρες στο πλαίσιο των πρωινών μαθημάτων και 3 ώρες στο πλαίσιο των απογευματινών μαθημάτων εβδομαδιαίως. Αντίστοιχα της Αγγλικής, 3 ώρες στο πλαίσιο των πρωινών μαθημάτων και 2 ώρες στο πλαίσιο των απογευματινών μαθημάτων εβδομαδιαίως. Τα αποτελέσματα που έχει επιτύχει μέχρι σήμερα η Σχολή, στο πλαίσιο των εξετάσεων των Διπλωμάτων Γαλλικής και Αγγλικής Γλώσσας, είναι εξαιρετικά.

  Κατηγορία: ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ

  Φωτογραφίες [4]
  Στείλτε e-mail
  ΠΟΛΥΛΑ 5 - Πατήσια
  2102280568,2102116442
 • ΕΣΠΕΡΙΝΟ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ Ε. ΚΟΡΟΠΟΥΛΗ

  Το Εσπερινό Σχολείο αντικρούει τις εξαιρετικά αρνητικές συνέπειες, τόσο κοινωνικά όσο και οικονομικά που προκύπτουν από το εκπαιδευτικό μας σύστημα.Πολλοί μαθητές που αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν το σχολείο απευθύνονται στο Εσπερινό Λύκειο για να ολοκληρώσουν τις σπουδές τους.

  Κατηγορία: ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ

  Στείλτε e-mail
  ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ 311 - Αγιος Δημήτριος
  2109737791, 2109752036
 • ΕΥΑΓΓΕΛΗ ΜΑΝΑAΚΟΥ

  "Φροντιστήριο ξένων γλωσσών"

  Κατηγορία: ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ

  Στείλτε e-mail
  ΚΟΡΑΗ 30 - Νέα Σμύρνη
  2109340570
 • ΘΗΣΕΙΟ - Θησείο
  2103413764
 • ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ ΑΘΗΝΑ - ΟΜΑΔΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΑΤΤΙΚΗ ΑΘΗΝΑ - OXFORD GJT

  ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΙΔΙΑΙΤΕΡΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ - OXFORD GJT Ιδιαίτερα μαθήματα Αγγλικών, Γαλλίκων, Γερμανικών, Ισπανικών, Ιταλικών και Ελληνικών για ξένους, τώρα στο χώρο σας με ατομικά και ομαδικά προγράμματα. Εξασφαλίστε την μελλοντική σας επιτυχία με Ιδιαίτερα Μαθήματα κατ'οίκον. Επιλέξτε την ξένη γλώσσα που σας ενδιαφέρει για την επιμόρφωση σας, στο δικό σας χώρο με Ιδιαίτερα Μαθήματα στο σπίτι ή στο γραφείο σας. Για εταιρείες, παρέχουμε εκπαιδευτικά ξενόγλωσσα σεμινάρια σε στελέχη εταιρειών, ενδοεπιχειρησιακά (στο χώρο εργασίας) με 100% επιδότηση από τον ΟΑΕΔ (ΛΑΕΚ 0,45%). ΣΤΟΧΟΣ ΜΑΣ Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΠΙ ΜΟΡΦΩΣΗ!

  Κατηγορία: ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ

  Στείλτε e-mail
  ΧΑΛΚΟΚΟΝΔΥΛΗ 24-26 - Αθήνα
  2105233565,2105234511
Σελίδα 1 από 2