Κατάλογος Επιχειρήσεων

ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ
σε: Όλη την Ελλάδα
Περιοχή

Κατηγορίες

 

 

 • ALBINA TRANS AND MONTAGE - ΕΙΔΙΚΕΣ ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΚΟΡΙΝΘΟΣ - ΓΕΡΑΝΟΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΚΟΡΙΝΘΟΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑ

  Ειδικές μεταφορές Κόρινθος. Γερανομεταφορές Κόρινθος Κορινθία

  Κατηγορία: ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ

  ΘΕΣΗ ΓΑΛΟΤΑ - Κόρινθος
  6974738808
 • GLOBO TRANS-INTERNATIONAL TRANSPORT ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ

      Η εταιρεία μας δρα στον χώρο της μεταφοράς και του forwarding εδώ και 25 χρόνια με αξιοπιστία, άμεση ενημέρωση απο ένα εξειδικευμένο προσωπικό που είναι διαθέσιμο 24 ώρες το 24ωρο για τις αφίξεις των εμπορευμάτων σας, τον ασφαλή εκτελωνισμό τους και την άριστη επικοινωνία με τα εργοστάσια του εξωτερικού και του εσωτερικού.   Αναλαμβάνουμε τις εισαγωγές κι εξαγωγές εμπορευμάτων σε container μέσω θαλάσσης απο τα μεγαλύτερα λιμάνια της ευρώπης. Συνεργαζόμαστε με τις κυριότερες ναυτιλιακές εταιρείες παγκοσμίως (M.S.C., Maersk, Cosco). Οι αφίξεις μας ειναι εβδομαδιαίες.   Στο οδικό κομμάτι αναλαμβάνουμε εισαγωγές κι εξαγωγές απο Ιταλία, Ισπανία, Γαλλία, Γερμανία, όλες τις χώρες των Βαλκανίων καθώς και των εκτελωνισμό τους.   Η έδρα μας είναι στο κέντρο του Πειραιά, πολύ κοντά στις ναυτιλιακές εταιρείες και στο τελωνίο.

  Κατηγορία: ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ

  Στείλτε e-mail
  ΚΑΡΑΟΛΗ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ 45 - Πειραιάς
  2104128724
  6974034766
 • SPEED AIR - ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ ΑΤΤΙΚΗ

  Η Speed Air ιδρύθηκε το 1986 στην Αθήνα και από τότε συνεχώς αναπτύσσεται στους τομείς των Διεθνών Μεταφορών (Αεροπορικές, Οδικές, Θαλάσσιες), 3PL Logistics, Reverse Logistics, e-Waist, Εκτελωνισμούς και Συσκευασίες έργων τέχνης κλπ. Στεγάζεται σε πενταόροφο ιδιόκτητο κτίριο στην Αργυρούπολη με αποθηκευτικούς χώρους και πλήρη εξοπλισμό για την σωστή διαχείριση των αεροπορικών και οδικών της φορτίων. Η Speed Air διατηρεί γραφεία στην Θεσσαλονίκη για να εξυπηρετήσει τα φορτία από και προς τη Βόρεια Ελλάδα και τις γειτονικές Βαλκανικές χώρες. Επίσης, εγκαταστάσεις στο Ελληνικό, Μεταμόρφωση, Ασπρόπυργο, Πέραμα, Πάτρα, Ηράκλειο Κρήτης. Στο Cargo terminal του αεροδρομίου Αθηνών "Ελευθέριος Βενιζέλος'' η Speed Air φροντίζοντας για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών της διαθέτει χώρους γραφείων και εξυπηρέτησης πελατών. Το εξειδικευμένο προσωπικό, η ολοκληρωμένη μηχανογράφηση, ο άρτιος εξοπλισμός καθώς και οι προσεκτικά επιλεγμένοι συνεργάτες μας σε όλο τον κόσμο, καθιστούν την Speed Air ικανή να προσφέρει στους πελάτες της ένα πλήρες πακέτο υποστήριξης το οποίο καλύπτει : - Παραλαβή-αποθήκευση των εμπορευμάτων - Έκδοση των φορτωτικών εγγράφων - Διεκπεραίωση τελωνιακών διατυπώσεων - Συσκευασία και ασφαλιστική κάλυψη - Σχεδιασμό και εκτέλεση της μεταφοράς οδικώς, αεροπορικώς ή θαλασσίως. Η Speed Air καλύπτοντας τις απαιτήσεις πολλών διεθνών οργανισμών, αποτελεί μέλος: - Του Διεθνή Οργανισμού Αερομεταφορών (ΙΑΤΑ), κατέχοντας μάλιστα θέση μέσα στην πρώτη δεκάδα των Ελληνικών εταιριών ΙΑΤΑ agents. - Του Συνδέσμου Διεθνών Διαμεταφορέων Ελλάδος (ΣΥΝΔΔΕ) - Της Εθνικής Επιτροπής Τηλεπικοινωνιών & Ταχυδρομείων(ΕΕΤΤ)

  Κατηγορία: ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ

  17445
  Στείλτε e-mail
  ΤΕΓΕΑΣ 18 - Αργυρούπολη
  2109951002,2109951024
 • SPOURGITIS - ΣΠΟΥΡΓΙΤΗΣ - ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΞΗΡΑΣ ΒΟΤΑΝΙΚΟΣ ΑΘΗΝΑ ΑΤΤΙΚΗ - ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ - ΟΔΙΚΕΣ ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ - ΨΥΓΕΙΟΜΕΤΑΦΟΡΕΣ

  Η εταιρεία "ΣΠΟΥΡΓΙΤΗΣ" αναλαμβάνει μεταφορές ξηράς, μεταφορές εξωτερικού (Αμερική, Καναδάς, Αυστραλία, Ευρώπη), οδικές μεταφορές, μετακομίσεις, άμεσα, με συνέπεια και άψογη εξυπηρέτηση!!

  Κατηγορία: ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ

  Στείλτε e-mail
  ΣΑΛΑΜΙΝΙΑΣ 14 - Βοτανικός
  2103475114
 • ΑΦΟΙ ΒΑΒΑΚΑ Ν ΜΑΝΩΛΑΚΗΣ Ι.Μ.Ε. Ε.Π.Ε. (ΕΡΜΗΣ ΧΙΟΥ) - ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΧΙΟΥ - ΨΥΓΕΙΟΜΕΤΑΦΟΡΕΣ

  ΚΕΝΤΡΙΚΟ:ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗ ΓΚΙΑΛΑ 24,Τ.Κ.82100 ΧΙΟΣ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑ: ΙΩΝΙΑΣ 4 & ΠΟΝΤΟΥ 7 Τ.Κ. 14234 ΑΓ ΙΩΑΝΝΗΣ ΡΕΝΤΗΣ Μεταφορές Χίος, μεταφορική Χίου, εθνικές μεταφορές, στον Άγιο Ιωάννη Ρέντη, Αττική.

  Κατηγορία: ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ

  Στείλτε e-mail
  ΙΩΝΙΑΣ 4 ΚΑΙ ΠΟΝΤΟΥ 7 - Άγιος Ιωαννης Ρέντης
  2104814823,2104817020,2271040600,2271023153
  6945417743
 • ΓΕΝΙΚΕΣ ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ - ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕΙΣ ΒΟΛΟΣ - ΤΣΟΜΠΑΝΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΣ

  Η "ΜΑΓΝΗΣΙΑ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ" λειτουργεί τους τελευταίους μήνες στην πόλη του Βόλου, το προσωπικό της ωστόσο, διαθέτει πολυετή εμπειρία στον χώρο. Αναλαμβάνουμε την μεταφορά σε όλη την Ελλάδα, με ανταποκριτές μας σε Αθήνα - Θεσσαλονίκη. Η "ΜΑΓΝΗΣΙΑ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ" αποτελείται απο τέσσερα αυτοκίνητα και συνεργάζεται με δύο φορτοταξί για την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτησή σας. Μεταφορές από Βόλο: Για: ΑΘΗΝΑ, ΧΑΛΚΙΔΑ, ΕΥΒΟΙΑ, ΘΕΣΑΛΛΟΝΙΚΗ, ΛΑΡΙΣΑ, ΚΑΡΔΙΤΣΑ, ΤΡΙΚΑΛΑ, ΑΛΜΥΡΟΣ, Ν.ΑΓΧΙΑΛΟ, ΠΗΛΙΟ, ΣΚΙΑΘΟΣ, ΣΚΟΠΕΛΟΣ, ΑΛΛΟΝΗΣΟΣ και ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΩΣ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ. Διαθέτουμε: ΚΛΑΡΚ, ΓΕΡΑΝΟΥΣ, ΦΟΡΤΟΤΑΞΙ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ. Αναλαμβάνουμε: ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕΙΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΕΜΠΙΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΜΑΣ..ΜΙΑ ΔΟΚΙΜΗ ΘΑ ΣΑΣ ΠΕΙΣΕΙ !!!

  Κατηγορία: ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ

  ΔΙΜΗΝΙ - Βόλος
  2421080177
  6977240892
 • ΓΕΡΑΝΟΙ - ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΜΑΝΟΣ - ΠΕΡΑΜΑ ΠΕΙΡΑΙΑΣ - ΠΑΧΤΣΕΒΑΝΟΓΛΟΥ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ

  Γερανοί - γερανομεταφορές - μεταφορές παντός τύπου. Ανυψώσεις με καλαθοφόρα - σταθερό καλάθι. Παπαγάλοι, κλάρκ, ανυψωτικά.

  Κατηγορία: ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ

  17578
  Στείλτε e-mail
  ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ 126Α - Πέραμα
  2104020115
  6945104908
 • ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΘΝΙΚΩΝ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ ΡΕΝΤΗΣ ΑΘΗΝΑ - ΙΩΑΝΝΗΣ Α. ΛΑΓΩΝΗΣ - ΠΟΡΕΙΑ - ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕΙΣ ΑΘΗΝΑ

  Γραφείο Εθνικών Μεταφορών - Γραφείο Μετακομίσεων, στον Άγιο Ιωάννη Ρέντη. Τακτικές καθημερινές αναχωρήσεις για Θεσσαλονίκη, Βόρεια Ελλάδα, Χαλκιδική, Έβρο, Κομοτηνή, Καβάλα, Δράμα, Βέροια, Σέρρες. Γρήγορο service, ασφάλεια, οικονομία. Οικοσυσκευές σε όλη την Ελλάδα. Άμεση εξυπηρέτηση αντικαταβολών. Κεντρικά: Κωνσταντινουπόλεως 20, Αγ. Ιωάννης Ρέντης Υποκατάστημα: Διαλογής 10, Κορδελιό Θεσσαλονίκης, τηλ.: 23107581131, 23107581432, Φαξ: 2310558144

  Κατηγορία: ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ

  Στείλτε e-mail
  ΠΑΡΟΔΟΣ ΛΕΓΑΚΗ ΚΑΙ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΕΩΣ - Άγιος Ιωαννης Ρέντης
  2104836674
  6976000861
 • ΔΕΛΗΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΡΗΣ - ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕΙΣ ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗ

  Μεταφορές, μετακομίσεις, ανυψώσεις, συσκευασία, εξειδικευμένο προσωπικό. 30 χρόνια δίπλα σας.

  Κατηγορία: ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ

  18533
  Στείλτε e-mail
  ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ 24 - Πειραιάς
  2104833521
  6932277435
 • ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - INTER TRUCK - ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΕΛΛΑΔΑ - ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

  Η INTER TRUCK E.Π.E. είναι μία καταξιωμένη εταιρεία στο χώρο των διεθνών μεταφορών που συνδυάζει ιδανικά τη γνώση και την εμπειρία των ανθρώπων της, με τη συνέπεια, την ασφάλεια και την ταχύτητα στη διακίνηση των εμπορευμάτων. Ιδρύθηκε τον Οκτώβριο του 2004 και η έδρα της βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη. Με σκοπό την ολοκληρωμένη κάλυψη των απαιτήσεων των πελατών της και ταυτόχρονα, τη μείωση των κοστολογίων, η INTER TRUCK ανέπτυξε μια σειρά ολοκληρωμένων υπηρεσιών. Παρέχει υπηρεσίες εφοδιαστικής αλυσίδας, αποθήκευσης ξηρού και ειδικού φορτίου, κατέχει τελωνειακούς αποθηκευτικούς χώρους για υποκείμενα εμπορεύματα και προσφέρει μεταφορές ειδικών και επικίνδυνων φορτίων, με πλήρη ασφάλεια. Η INTER TRUCK, υλοποιώντας το αναπτυξιακό της πρόγραμμα, οδηγήθηκε γρήγορα στην ίδρυση θυγατρικών εταιρειών στην Ευρώπη και σήμερα, υποκαταστήματά της λειτουργούν στη Ουγγαρία, στη Γερμανία, στη Βουλγαρία και στα Σκόπια. Η εταιρεία συνεχώς εξελίσσεται, επεκτείνεται και βελτιώνει τις υπηρεσίες της, με σαφή στόχο την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών της.

  Κατηγορία: ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ

  Στείλτε e-mail
  11o ΧΛΜ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ - ΜΟΥΔΑΝΙΩΝ (COSMOS OFFICES) - Θεσσαλονίκη
  2310472103
 • ΕΘΝΙΚΕΣ ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΑΡΓΟΣ - ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕΙΣ - ΠΑΡΑΣΧΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

  Η εταιρεία μας δραστηριοποιείται στις μεταφορές σε όλη την επικράτεια. Σύγχρονος στόλος φορτηγών αυτοκινήτων, που χρησιμοποιεί, την καθιστά ιδανική στην παροχή υπηρεσιών εθνικών μεταφορών, σε όλη την επικράτεια.

  Κατηγορία: ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ

  22725
  Στείλτε e-mail
  ΕΛΛΗΝΙΚΟ - Άργος
  2751086403
  6944382029
 • ΕΘΝΙΚΕΣ ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ - ΕΘΝΙΚΕΣ ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΑΤΤΙΚΗ - ΜΠΑΡΜΠΑΤΣΗΣ ΕΥΘΥΜΙΟΣ

  Μεταφορές, Περιστέρι. Μεταφορές, Αγρίνιο. Μεταφορές, Μεσολόγγι. Μεταφορές, Ναύπακτος.

  Κατηγορία: ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ

  Στείλτε e-mail
  ΚΥΡΙΑΖΟΠΟΥΛΟΥ 2 - Περιστέρι
  2105732979
  6985779702, 6949737455
 • ΕΘΝΙΚΕΣ ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΤΡΙΠΟΛΗ - LOSADA - ΨΥΓΕΙΟΜΕΤΑΦΟΡΕΣ

  Η εταιρεία των Αφων Ηλιόπουλοι, αναλαμβάνει εθνικές μεταφορές - μετακομίσεις σε όλη την Ελλάδα, μεταφορές ζώων, λιπασμάτων, φρούτων, ψυγειομεταφορές, στην Τρίπολη.

  Κατηγορία: ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ

  11433
  ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΒΕΗ 7 - Τριπολη
  2710241988
  6947201225, 6944574680
 • ΕΘΝΙΚΕΣ ΨΥΓΕΙΟΜΕΤΑΦΟΡΕΣ - ΨΥΓΕΙΟΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΕΛΛΑΔΟΣ - ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΕΥΠΑΘΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΕΛΛΑΔΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΑΝΘΕΩΝ - ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΑΝΘΟΣΤΟΛΙΣΜΟΥ ΓΑΜΟΥ ΒΑΠΤΙΣΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

  Η μεταφορική Βαλίδης με την πολυετή πείρα της εγγυάται συνέπεια, άρτια οργάνωση και ανταγωνιστικές τιμές στις εθνικές ψυγειομεταφορές και κάθε είδους μεταφορές στην Θεσσαλονίκη και σε ολόκληρη την Ελλάδα. Η εταιρεία μας πραγματοποιεί μεταφορές ευπαθών προϊόντων σε όλη την Ελλάδα. Τα ευπαθή προϊόντα αποτελούν μια ξεχωριστή κατηγορία προϊόντων, η βιωσιμότητα των οποίων απαιτεί την τοποθέτησή τους σε ψυγεία. Αναλαμβάνουμε οποιαδήποτε εργασία έχει να κάνει με μεταφορά ευπαθών προϊόντων με εξειδίκευση την μεταφορά ανθέων , μεταφορά λουλουδιών και μεταφορά ανθοστολισμού πανελλαδικά. Φρέσκα οπωροκηπευτικά, άνθη, λουλούδια, αλλά και ανθοστολισμοί για γάμους και βαπτίσεις, τα οποία είναι ευαίσθητα στη θερμοκρασία και αλλοιώνονται πολύ εύκολα, τοποθετούνται στα ειδικού τύπου φορτηγά – ψυγεία που διαθέτουμε και μεταφέρονται γρήγορα και με ασφάλεια στον προορισμό που μας έχετε υποδείξει. Αναλαμβάνουμε: μεταφορες με φορτηγο ψυγειο   θεσσαλονικη πανελλαδικα μετακομισεις  θεσσαλονικη πανελλαδικα μεταφορες  θεσσαλονικη πανελλαδικα ψυγειομεταφορες  θεσσαλονικη πανελλαδικα μεταφορες ανθεων θεσσαλονικη πανελλαδικα μεταφορες λουλουδιων θεσσαλονικη πανελλαδικα μεταφορες ανθοστολισμων θεσσαλονικη πανελλαδικα ανυψωσεις  θεσσαλονικη πανελλαδικα αποσυναρμολόγηση και συναρμολόγηση επιπλώσεων αποσύνδεση και σύνδεση ηλεκτρικών συσκευών συσκευασία επίπλωσης και οικοσκευών από έμπειρο προσωπικό. Χρησιμοποιούνται σύγχρονα ανυψωτικά μηχανήματα για μεγαλύτερη ασφάλεια χωρίς φθορές αντικειμένων και ζημιές. Με εκτίμηση μεταφορική θεσσαλονίκης  Βαλίδης Χρήστος.

  Κατηγορία: ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ

  ΓΚΟΥΡΑ ΙΩΑΝΝΗ 56 - Θεσσαλονίκη
  2310902891
  6974418585
 • ΕΜΦΙΑΛΩΜΕΝΑ ΝΕΡΑ ΒΗΚΟΣ ΧΙΟΣ - ΑΤΤΑΛΙΩΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

  Εμφιαλωμένα νερά ΒΗΚΟΣ στη ΧΙΟ. 

  Κατηγορία: ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ

  Στείλτε e-mail
  ΠΑΣΧΑΛΙΔΟΥ 6 - Χίος
  2271020575
  6934347054
 • ΕΦΑΜ ΑΕ - ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ - ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕΙΣ - ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΞΗΡΑΣ - ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΘΑΛΑΣΣΗΣ

  Η ΕΦΑΜ με την πέιρα 40 χρόνων αναλαμβάνει μεταφορές κάθε είδους από ξηρά ή θάλασσα σε όλη τη Ελλάδα και προς Μυτιλήνη. Με τον αμέριστο ΖΗΛΟ για τη δουλειά μας και τον ΣΕΒΑΣΜΟ προς τους πελάτες μας το γραφείο μας κατάφερε να μπει δυναμικά στην αγορά και να εδραιωθεί. Η άρτια οργάνωση, το ειδικευμένο προσωπικό και ο κατάλληλος εξοπλισμός μας βρίσκουν έτοιμους για την αντιμετώπιση της κάθε περίστασης. Οι συνεχείς προσπάθειες μας για βελτίωση των παροχών μας σε όλους τους τομείς, καθώς και οι άριστες συνεργασίες μας με εταιρίες και ιδιώτες επισφραγίζουν το καλό όνομα του γραφείου μας στην αγορά. Φροντίζοντας για την άψογη εξυπηρέτηση σε προσιτές τιμές θέλουμε να πιστεύουμε ότι οι πελάτες μας, μας καταστούν σαν μια από τις πλέον επιτυχημένες μεταφορικές στην Ελλάδα. Η παραλαβή των εμπορευμάτων μπορεί να γίνει σε μια από τις παρακάτω αποθήκες μας. ΕΔΡΑ ΜΥΤΙΛΗΝΗ : ΚΑΡΑ ΤΕΠΕΣ ΤΗΛ: 2251025316, 2251024752 FAX : 2251021390, 2251027752 ΑΘΗΝΑ : ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΛΑΧΑΝΑΓΟΡΑ ΡΕΝΤΗ, ΠΟΛΥΚΡΑΤΗ 15 ΤΗΛ: 2104810490, 2104818415, FAX : 2104822503 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ : OΔΟΣ ΗΠΕΙΡΟΥ, ΚΑΛΟΧΩΡΙ ΤΗΛ: 2310753181, 2310753189, FAX : 2310754101

  Κατηγορία: ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ

  Στείλτε e-mail
  ΚΑΡΑ ΤΕΠΕΣ - Μυτιλήνη
  2251025316,2251025940
 • ΚΑΛΛΙΝΤΕΡΗΣ ΜΑΡΙΝΟΣ - ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕΙΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ ΑΡΚΑΔΙΑΣ - ΨΥΓΕΙΟΜΕΤΑΦΟΡΕΣ - ΟΙΚΟΣΚΕΥΕΣ - ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟΥ ΚΑΛΑΜΑΤΑ - ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑ - ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕΙΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑ

  ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ-ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕΙΣ-ΨΥΓΕΙΟΜΕΤΑΦΟΡΕΣ. ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΤΕΣ: - ΚΑΛΛΙΝΤΕΡΗΣ ΜΑΡΙΝΟΣ NEA ΕΙΣΟΔΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ-ΤΗΛ.2721026664-FAX.2721089516 - ΚΑΣΤΡΑΝΤΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΝΑΥΠΛΙΟΥ 95 ΤΡΙΠΟΛΗ ΤΗΛ.2710221133 ΚΙΝ.6974804594 Η μεταφορική μας εταιρεία με την πολύχρονη πείρα της εγγυάται την σίγουρη, ασφαλή  και ταχύτατη παράδοση των εμπορευμάτων και οικοσκευών  στους νομούς Μεσσηνίας και Αρκαδίας. Καθημερινές φορτώσεις απο και πρός Καλαμάτα και Τρίπολη. Αμεση απόδοση αντικαταβολών. Παρέχουμε υπηρεσίες μεταφοράς ελαιολάδου απο το σπίτι σας στο σπίτι του παραλήπτη όπου και αν βρίσκεται όχι μόνο εντός Ελλάδος αλλά και στην Ευρώπη,Αμερική, Αυστραλία. Με το δίκτυο που διαθέτουμε καλύπτουμε σε τακτική βάση όλες τις περιοχές των νομών μας και όχι μόνο τις κεντρικές πόλεις. Τα τελευταία χρόνια δραστηριοποιούμαστε στην ψυγειομεταφορά(συντήρηση) για την πόλη της Καλαμάτας (συμπαγή φορτία) αλλα σύντομα θα είμαστε σε θέση να παρέχουμε και μεταφορά με παραδόσεις (δέμα-δέμα)  σε όλο τον νομό Μεσσηνίας. Αναλαμβάνουμε οικοσκευές με παραλαβή απο τον χώρο σας, με  αμπαλάζ, ανυψωτικό, προσωπικό.   Ιδιαίτερες τιμές για φοιτητές.     ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑ, ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΤΡΙΠΟΛΗ, ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕΙΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑ, ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕΙΣ ΤΡΙΠΟΛΗ, ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟΥ ΚΑΛΑΜΑΤΑ

  Κατηγορία: ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ

  Στείλτε e-mail
  ΟΡΦΕΩΣ 190 - Βοτανικός
  2103466522
  6983688042
 • ΚΙΦΑ ΕΥΡΩΤΑ ΛΑΚΩΝΙΑΣ - ΨΥΓΕΙΟΜΕΤΑΦΟΡΕΣ - ΓΕΝΙΚΕΣ ΜΑΤΑΦΟΡΕΣ ΑΘΗΝΑ ΛΑΚΩΝΙΑ

  Μεταφορές - μετακομίσεις - ψυγειομεταφορές  ΚΙΦΑ ΕΥΡΩΤΑ ΛΑΚΩΝΙΑΣ. Διαθέτουμε 60 χρόνια εμπειρία στον χώρο των μεταφορών - μετακομίσεων. Αναλαμβάνουμε τη μεταφορά των προϊόντων μας απο Αθήνα σε Τρίπολη και νομό Λακωνίας, καθώς και Λακωνία - Τρίπολη σε Αθήνα. Σαν πρακτορείο μεταφορών διαθέτουμε ψυγεία μεταφορών για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας (μεταφορά παγωτών κ.α.). Επίσης αναλαμβάνουμε μεταφορές ελαιόλαδου στην Αθήνα αλλά και το εξωτερικό (με συνεργαζόμενες εταιρείες). Φιλικά ΣΕΒΝΤΑΛΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

  Κατηγορία: ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ

  Στείλτε e-mail
  ΠΕΤΡΟΥ ΡΑΛΛΗ 39 - Ταύρος
  2103459032,2735022235
  6947690895
 • ΚΟΥΤΟΥΛΑΣ - ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΧΑΛΚΙΔΑ ΕΥΒΟΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΑΘΗΝΑ ΑΤΤΙΚΗ - ΓΕΝΙΚΕΣ ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ - ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ - ΑΝΥΨΩΤΙΚΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ

  Μεταφορές - Μετακομίσεις στην Εύβοια. Ανυψωτικά μηχανήματα, μεταφορές οικοσυσκευών. Πολυετής εμπειρία, συνέπεια, ασφάλεια και επαγγελματισμός διακρίνει τις ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΚΟΥΤΟΥΛΑΣ. Εξυπηρετούμε άμεσα πανελλαδικά, απο όπου μας ζητηθεί. Διαθέτουμε ανυψωτικά μηχανήματα. Αναλαμβάνουμε γενικές μεταφορές.

  Κατηγορία: ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ

  Στείλτε e-mail
  ΦΥΛΛΑ - Χαλκίδα
  2221053055
  6932259101,6937376309
 • ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ - ΛΕΩΦΟΡΕΙΑΚΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΚΙΜΩΛΟΣ - ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ ΚΙΜΩΛΟΣ - TRANSPORT TOURS BUSLINES - ROUTES SIGHTSEEING KIMOLOS - ΜΟΥΣΤΑΚΑΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ

  Λεωφορειακές γραμμές Κιμώλου - Λεωφορείο Το λεωφορείο της Κιμώλου, μικρό, ευέλικτο και ολημερίς στο δρόμο, έχει φανατικούς φίλους και βρίσκεται παντού: Στην Ψάθη για το πλοίο Στις παραλίες Στο Χωριό Παντού όπου πάει ο δρόμος → Θα σας “συστήσει” αρκετές από τις πιο όμορφες παραλίες του νησιού. → Θα διευκολύνει τις εξερευνήσεις και τις μετακινήσεις σας, οικονομικά. → Θα σας δώσει χρήσιμες πληροφορίες για να περάσετε καλά. Το λεωφορείο, όλα αυτά; Όχι βέβαια, ο Μανώλης! Οδηγός σε καθημερινές αποστολές εξυπηρέτησης και φιλοξενίας!

  Κατηγορία: ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ

  Στείλτε e-mail
  ΚΙΜΩΛΟΣ - Κίμωλος
  2287051605
  6973700033
Σελίδα 1 από 5