Κατάλογος Επιχειρήσεων

ΠΑΙΧΝΙΔΟΤΟΠΟΙ ΠΑΙΧΝΙΔΟΤΟΠΟΙ
σε: Όλη την Ελλάδα
Περιοχή

Κατηγορίες

 

 

 • ELLIS FUN PARK Ο.Ε. - ΠΑΙΔΟΤΟΠΟΣ - ΣΑΛΑΜΙΝΑ

  Ο παιδότοπος Elli's Fun Park είναι ιδανικός για παιδιά και ενηλίκους. Ατελείωτο παιχνίδι, έξυπνες και ασφαλείς κατασκευές και ένας όμορφος χώρος για να απολαύσουν οι γονείς τον καφέ ή το αναψυκτικό τους.

  Κατηγορία: ΠΑΙΧΝΙΔΟΤΟΠΟΙ

  ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΙΑΝΤΙΟΥ ΚΑΙ Θ. ΚΑΡΡΑ - Σαλαμινα
  2155001911
  6970049510
 • ΠΙΝΟΚΙΟ - ΠΑΙΔΟΤΟΠΟΣ ΜΑΝΔΡΑ ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΣ ΕΛΕΥΣΙΝΑ ΜΑΓΟΥΛΑ ΜΕΓΑΡΑ ΑΤΤΙΚΗ - ΜΑΛΛΙΟΥ ΕΛΕΝΗ

  ΕΙΔΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ ΓΙΑ ΤΡΙΤΕΚΝΟΥΣ (είσοδο παιδιών και σε πάρτυ) ΧΩΡΙΣ ΧΡΕΩΣΗ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ: στολισμός χώρου, face painting,προσκλήσεις, μπαλόνια κατασκευής. ΟΡΓΑΝΩΝΕΤΑΙ ΕΝΑ ΠΑΡΤΥ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ (όχι δύο ταυτόχρονα) ΧΩΡΟΣ ΚΑΠΝΙΖΟΝΤΩΝ (δεν ενοχλούνται τα παιδιά) ΠΟΙΚΙΛΙΑ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΓΕΥΜΑΤΩΝ - ΕΙΣΟΔΟΣ ΠΑΙΔΙΩΝ 4€(με χυμό, μπισκότα ή κεικ) Παιδότοπος ΠΙΝΟΚΙΟ στη Μάνδρα Ειδυλλίας. Ένας παιδικός παράδεισος για τους μικρούς μας φίλους... Μπαλονοκατασκευές face-painting και προσκλήσεις δωρεάν σε πάρτυ γενεθλίων. Γίνονται μπαλονοκατασκευές σε φιλική τιμή κατόπιν συνεννοήσεως. Γεύματα απο 5€ το άτομο με φαγητό σε πάρτυ ή οποιαδήποτε άλλη εκδήλωση. Στολισμός αίθουσας ενηλίκων (χωρίς χρηματική επιβάρυνση) Ενοικιάζεται φουσκωτό παιχνίδι (εκτός παιδότοπου). Στην τιμή ενοικίασης συμπεριλαμβάνεται και η αμοιβή της κοπέλας που ψυχαγωγεί τα παιδιά. Είμαστε ανοικτά όλο τον Αύγουστο !

  Κατηγορία: ΠΑΙΧΝΙΔΟΤΟΠΟΙ

  Στείλτε e-mail
  ΑΠΟΛΛΩΝΟΣ 18 - ΜΑΝΔΡΑ ΕΙΔΥΛΛΙΑΣ - Μάνδρα
  2105550099
  6977884275
 • ΛΙΒΑΔΙΤΗ ΛΕΩΝΗ - ΦΑΤΣΟΥΛΙΝΙΑ

  Όλα και όλοι … για το παιδί!!! Αυτό που κάνει τα ΦΑΤΣΟΥΛΙΝΙΑ έναν ξεχωριστό Παιχνιδότοπο, είναι η προσωπική φροντίδα για κάθε λεπτομέρεια. Στο ελληνικό, Ιασωνίδου 35 (στο αίθριο μέσα στο Εμπορικό Κέντρο) δημιουργήσαμε έναν ιδιαίτερα ζεστό και καλαίσθητο χώρο για τα παιδιά και τους γονείς!!! Η λύση για το παιχνίδι, το πάρτι και τη φύλαξη των παιδιών. Ειδικές τιμές για τα νηπιαγωγεία και τους παιδικούς σταθμούς. Ειδικές τιμές για επίσκεψη στο χώρο μας των παιδικών σταθμών και νηπιαγωγείων.

  Κατηγορία: ΠΑΙΧΝΙΔΟΤΟΠΟΙ

  Φωτογραφίες [3]
  Στείλτε e-mail
  ΙΑΣΟΝΙΔΟΥ 35 - Ελληνικό
  2109622848
  6936981395
 • ΠΑΙΔΟΤΟΠΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑ ΜΕΣΣΗΝΙΑ - ΠΑΙΔΙΚΑ ΠΑΡΤΥ ΚΑΛΑΜΑΤΑ - ΛΥΓΟΥΡΗ ΕΙΡΗΝΗ - ΠΑΙΔΟΤΟΠΟΣ ΖΟΥΓΚΛΑ

  Παιδότοπος, παιδικά πάρτυ, πάρτυ γενεθλίων, γιορτή, στην Καλαμάτα.

  Κατηγορία: ΠΑΙΧΝΙΔΟΤΟΠΟΙ

  Στείλτε e-mail
  ΜΑΝΤΙΚΛΟΥ 3 - ΠΛΑΤΕΙΑ ΜΑΥΡΟΜΙΧΑΛΗ - Καλαμάτα
  2721029092
  6937047722
 • ΠΑΙΔΟΤΟΠΟΣ ΝΕΑ ΜΗΧΑΝΙΩΝΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - FUN CLUB - ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΒΑΡΣΑΜΟΓΛΟΥ

  Παιδότοπος στη Νέα Μηχανιώνα Θεσσαλονίκης. Ατελείωτο παιχνίδι, διοργάνωση πάρτυ.

  Κατηγορία: ΠΑΙΧΝΙΔΟΤΟΠΟΙ

  ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ 147 - ΝΕΑ ΜΗΧΑΝΙΩΝΑ - Θεσσαλονίκη
  2392034128
  6944322255
 • ΠΑΙΧΝΙΔΟΥΠΟΛΗ ΚΟΡΔΟΓΙΑΝΝΗ ΧΡΙΣΤΙΝΑ

  Παιδότοπος, παιχνιδότοπος Πάτρα.

  Κατηγορία: ΠΑΙΧΝΙΔΟΤΟΠΟΙ

  Φωτογραφίες [2]
  ΑΧΕΛΩΟΥ ΚΑΙ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ - Πάτρα
  2610423234
 • ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ - ΠΑΙΔΟΤΟΠΟΣ ΧΑΝΙΑ - ΚΕΝΤΡΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ - ΦΥΛΑΞΗ ΠΑΙΔΙΩΝ ΚΑΙ ΚΑΤ ΟΙΚΟΝ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΓΕΝΕΘΛΙΩΝ - ΒΛΑΖΑΚΗ ΣΟΦΙΑ

  Η παράσταση εσύ και το παιδί είναι ένας καινούργιος  πολυχώρος όπου προσφέρει ένα ασφαλές εκπαιδευτικό και ψυχαγωγικό περιβάλλον για τα παιδιά όπως παράλληλα και ένα χώρο απόλυτης χαλάρωσης για τους μεγάλους.   Με τις εγκαταστάσεις και τις υπηρεσίες όπου παρέχουμε προσπαθούμε να δώσουμε μία καινοτόμα και διαφορετική νότα στους παιδότοπους από ότι έχουμε συνηθίσει τόσο φιλικό  για την οικογένεια όσο και προοδευτικό ,καλλιτεχνικό και μοναδικό για το παιδί.   Στην παράσταση εσύ και το παιδί  τα πάρτι  γενεθλίων των μικρών σας θα είναι αξέχαστα!!!!

  Κατηγορία: ΠΑΙΧΝΙΔΟΤΟΠΟΙ

  Φωτογραφίες [10]
  Στείλτε e-mail
  ΤΖΑΝΑΚΑΚΗ 19 - Χανιά
  2821008103