Κατάλογος Επιχειρήσεων

ΠΑΡΜΠΡΙΖ – ΑΝΤΗΛΙΑΚΕΣ ΜΕΜΒΡΑΝΕΣ ΠΑΡΜΠΡΙΖ – ΑΝΤΗΛΙΑΚΕΣ ΜΕΜΒΡΑΝΕΣ
σε: Όλη την Ελλάδα
Περιοχή

Κατηγορίες

 

 

 • AUTOGLASSFIT SERVICE - ΠΑΡΜΠΡΙΖ - ΑΝΤΗΛΙΑΚΕΣ ΜΕΜΒΡΑΝΕΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΠΟΛΗ ΧΡΥΣΟΥΠΟΛΗ ΚΑΒΑΛΑ - ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΠΑΡΜΠΡΙΖ - ΙΑΚΩΒΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

  Εγκαταστάσεις, επισκευές παρμπρίζ, αντιηλιακές μεμβράνες, εμπόριο κρυστάλλων, σε Καβάλα, Ελευθερούπολη. Μια από τις καλύτερες επιχειρήσεις, συνώνυμη της εξειδικευμένης εργασίας, των υπηρεσιών υψηλής ποιότητας και των εγγυημένων αποτελεσμάτων έχει δυο διαφορετικές έδρες, για την καλύτερη και ταχύτερη εξυπηρέτηση των πελατειακών αναγκών. Και μην ξεχνάτε. Τοποθετούμε πάντα γνήσια τζάμια από εργοστάσια εγκεκριμένα από την ευρωπαϊκή ένωση, και τις αυτοκινητοβιομηχανίες κατασκευής οχημάτων. Pilkington – guardian – gleverbel – laminated – saint gobain – splintex. Όλα με εγγύηση στα κρύσταλλα και στην εργασία. ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΒΑΛΩ ΜΕΜΒΡΑΝΕΣ ΣΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΜΟΥ 1. Μειώνουν την ζέστη στο αυτοκίνητο. Οι μεμβράνες αυτοκινήτων απορροφούν την ηλιακή ακτινοβολία αλλά και τις υπεριώδεις ακτίνες του ηλίου, και έτσι προστατεύουν τους επιβάτες από όλες τις βλαβερές συνέπειες του ηλίου. Γιατροί και δερματολόγοι επισημαίνουν τον κίνδυνο από την έκθεση στον ήλιο, τόσο για τους ενήλικες, όσο και για τα παιδιά. 2. Προστασία από την αντηλιά. Οι μεμβράνες μειώνουν αισθητά την αντηλιά, κάνοντας την οδήγηση πιο ξεκούραστη και πιο άνετη. 3. Προστασία του εσωτερικού του αυτοκινήτου. Το σαλόνι του αυτοκινήτου, τα δέρματα, αλλά και τα πλαστικά δεν ξεθωριάζουν, δεν φθείρονται και δεν αλλοιώνεται το χρώμα τους, αφού η μεμβράνη εμποδίζει το 99% της υπεριώδους ακτινοβολίας, που είναι ο βασικός παράγοντας αλλοίωσης των χρωμάτων. 4. Προστασία των επιβατών σε περίπτωση ατυχήματος. Οι μεμβράνες συγκρατούν τα θραύσματα των τζαμιών, αποφεύγοντας τραυματισμούς, αλλά και το σκόρπισμα των γυαλιών σε περίπτωση ατυχήματος αφού παρέχουν τρομερή ασφάλεια τόσο στους ενήλικες αλλά ιδιαίτερα στα παιδιά που επιβαίνοντα 5. Μοναδική εμφάνιση του αυτοκινήτου. Oποιο τύπο μεμβράνης και αν επιλέξετε, προσθέτεται στο αυτοκίνητο σας κύρος και διακριτικότητα. Με ενιαία μορφή, αφού η μεμβράνη γίνεται ένα με το τζάμι, χωρίς σκισίματα και φουσκάλες, θα νιώθετε το αυτοκίνητό σας σαν να φοράει γυαλιά ηλίου. 6. Βοηθούν στην καλύτερη λειτουργιά του κλιματιστικού. Το μεγαλύτερο ποσοστό της θερμότητας απορροφάται από τις μεμβράνες, διατηρώντας το χώρο πιο δροσερό, αυξάνοντας την απόδοση του κλιματιστικού σας, και εξοικονομώντας καύσιμα. Για παντός είδους αντιηλιακές μεμβράνες, εγκαταστάσεις ή επισκευές παρμπρίζ, η επιλογή είναι μία: Ιακωβίδης Γιάννης. Διευθύνσεις: 1ο κατάστημα:ΑΡΓΟΝΑΥΤΩΝ 5 (ΙΧΘΥΟΣΚΑΛΑ) ΚΑΒΑΛΑ ΤΗΛ 2511103264  ΤΗΛ 2513009452 6945372514 .

  Κατηγορία: ΠΑΡΜΠΡΙΖ – ΑΝΤΗΛΙΑΚΕΣ ΜΕΜΒΡΑΝΕΣ

  Στείλτε e-mail
  ΑΡΓΟΝΑΥΤΩΝ 5 - Καβάλα
  2511103264
  6945372514
 • ΑΝΤΗΛΙΑΚΕΣ ΜΕΜΒΡΑΝΕΣ ΙΛΙΟΝ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ ΑΤΤΙΚΗ - SOLAR FILM - ΜΕΜΒΡΑΝΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ - ΚΤΙΡΙΩΝ - ΜΠΕΛΙΑΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ

  Η SolarFilm ασχολείται με την επαγγελματική τοποθέτηση μεμβρανών σε κτήρια, βιομηχανικές εγκαταστάσεις, γραφεία, κατοικίες, πολυκαταστήματα, σχολεία. Η εμπειρία μας και η επιλογή μόνο κορυφαίων υλικών, παρέχουν εγγυημένο αποτέλεσμα, τόσο από πλευράς εφαρμογής όσο και από εξοικονόμηση ενέργειας. Δίνουμε προσοχή στη λεπτομέρεια έχοντας επενδύσει σε άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για να σας προτείνουμε την καλύτερη λύση με συνέπεια και ειλικρίνεια.

  Κατηγορία: ΠΑΡΜΠΡΙΖ – ΑΝΤΗΛΙΑΚΕΣ ΜΕΜΒΡΑΝΕΣ

  Στείλτε e-mail
  ΣΟΥΛΙΟΥ 23 - Ιλιον
  6945262586
 • ΑΝΤΗΛΙΑΚΕΣ ΜΕΜΒΡΑΝΕΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ ΑΘΗΝΑ - 3Μ VAGIANNAKIS GROUP - ΜΕΜΒΡΑΝΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

  Μεμβράνες αυτοκινήτου, αντηλιακές μεμβράνες, φιμέ ανεμοθραύστες, αυτοκόλλητα carbon, ΚΙΤ, ΧΕΝΟΝ, H.I.D., ανταλλακτικά, αξεσουάρ, εξωτερικές βελτιώσεις, παρμπρίζ, στο Περιστέρι, Αττική. H VAGIANNAKIS group επέλεξε για σας τις κορυφαίες αντηλιακές μεμβράνες DESERT της MADICO USA, COLORSTABLE της 3M Scotchtint και PERFORMANCE της ASWF στις καλύτερες τιμές της αγοράς... Η εταιρεία μας Η VAGIANNAKIS group δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου από το 1992, έχοντας ήδη καταγράψει μία επιτυχή και συνεχώς ανοδική πορεία 20 ετών. Ιδρύθηκε από τον Γιώργο Βαγιαννάκη και συνεχίζει να λειτουργεί κάτω από την διεύθυνση του μέχρι σήμερα. Έχοντας από την αρχή, ως κύριο μέλημα μας την όσο το δυνατόν καλύτερη παροχή προιόντων και υπηρεσιών, καταξιωθήκαμε με την δική σας υποστήριξη και προτίμηση, κατέχοντας πια ηγετική θέση στον τομέα μας και είμαστε πρώτοι σε αριθμό εφαρμογών αντηλιακών μεμβρανών συνεχώς τα τελευταία χρόνια, έχοντας αποκτήσει δεκάδες χιλιάδες ευχαριστημένους πελάτες... Με την δική σας προτίμηση και εμπιστοσύνη, προχωράμε μπροστά φροντίζοντας να έχουμε διαθέσιμη για σας πάντοτε την καλύτερη αντιμετώπιση... Μετά από εξαντλητικές έρευνες και δοκιμές σχεδόν όλων των ανταγωνιστικών προιόντων, καταλήξαμε να επιλέξουμε και να χρησιμοποιούμε τρεις από τις κορυφαίες σε απόδοση και αντοχή αντηλιακές μεμβράνες. Την σειρά COLORSTABLE της 3Μ scotchtint, την νέα σειρά DESERT της MADICO USA και την σειρά PERFORMANCE της ASWF. Σε μας θα βρείτε επίσης το ανάγλυφο real look carbon 3D αυτοκόλλητο της 3M DI-Noc και όλη την γκάμα υλικών car wrapping της 3Μ καθώς και όλα τα προιόντα φροντίδας και περιποίησης αυτοκινήτου της σειράς 3M Car Care. Αναλαμβάνουμε επίσης να κάνουμε τα φθαρμένα και ταλαιπωρημένα φανάρια του αυτοκινήτου σας καινούργια με το σύστημα 3Μ Ηeadlight Lens Restoration System αλλά και να αφαιρέσουμε ελαφρές γρατζουνιές από το αμάξωμα και να επαναφέρουμε το χρώμα του στην αρχική του κατάσταση με τα επαγγελματικής χρήσης προιόντα αναδόμησης και προστασίας χρώματος 3Μ Perfect-IT.

  Κατηγορία: ΠΑΡΜΠΡΙΖ – ΑΝΤΗΛΙΑΚΕΣ ΜΕΜΒΡΑΝΕΣ

  Στείλτε e-mail
  ΘΗΒΩΝ 62-64 - Περιστέρι
  2105900687
 • ΠΑΡΜΠΡΙΖ AUTOGLASSfit.gr ΧΑΛΥΒΟΠΟΥΛΟΣ

  ΠΑΡΜΠΡΙΖ , ΑΝΤΙΗΛΙΑΚΕΣ ΜΕΜΒΡΑΝΕΣ εμπορία - τοποθετήσεις. Καλύπτουμε την θραύση κρυστάλλων σας με 3 κινητες μοναδες στην ευρυτερη περιοχη της πολης της ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑΣ. Αντικαθιστούμε το σπασμένο σας κρύσταλλο, χωρίς την δική σας εκταμίευση χρημάτων, απο την Ασφαλιστική σας Εταιρία που καλύπτει την θραύση κρυστάλλων. ΔΙΑΘΕΤΟΥΜΕ ΠΛΗΡΗ ΠΑΡΑΚΑΤΑΘΗΚΗ ΠΑΡΜΠΡΙΖ για ΕΠΙΒΑΤΙΚΑ και ΦΟΡΤΗΓΑ *Εξυπηρετούμε εξειδικευμένες εργασίες σε ΛΕΟΦΩΡΕΙΑ , ΧΩΜΑΤΟΥΡΓΙΚΑ και ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ.

  Κατηγορία: ΠΑΡΜΠΡΙΖ – ΑΝΤΗΛΙΑΚΕΣ ΜΕΜΒΡΑΝΕΣ

  Στείλτε e-mail
  ΓΟΥΜΕΡΑΣ ΚΑΙ ΚΑΥΚΑΣΟΥ 42 - Πτολεμαιδα
  2463022800
  6972426035
 • ΠΑΡΜΠΡΙΖ ΑΝΤΗΛΙΑΚΕΣ ΜΕΜΒΡΑΝΕΣ ΓΕΡΑΚΑΣ - ΤΣΙΜΟΥΧΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ - ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΕΠΙΣΚΕΥΗ - ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΘΥΡΩΝ - ΣΤΕΓΑΝΟΠΟΙΗΣΕΙΣ - ΚΑΘΡΕΦΤΕΣ - ΑΝΕΜΟΘΡΑΥΣΤΕΣ - ΞΕΘΟΛΩΜΑ ΦΑΝΑΡΙΩΝ - ΑΣΦΑΛΕΙΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΧΑΛΑΝΔΡΙ ΠΑΛΛΗΝΗ ΠΑΙΑΝΙΑ ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ

  Παμπρίζ, αντηλιακές μεμβράνες, τσιμούχες αυτοκινήτων, τοποθέτηση - επισκευή, ξεθόλωμα φαναριών, ελαστικά θυρών, στεγανοποιήσεις, καθρέφτες, ανεμοθραύστες, Γέρακας. Η εταιρεία μας, με πολυετή εμπειρία στο χώρο, μπορεί να αντικαταστήσει ή να επισκευάσει όλων των τύπων τα κρύσταλλα (παρμπρίζ εμπρόσθια, οπίσθια, πλαϊνά κρύσταλλα κλπ) σε οχήματα παντός τύπου (ΙΧ, επαγγελματικά, δομικά μηχανήματα), παντός μοντέλου και ηλικίας. Τιμές προσιτές. Επικοινωνήστε μαζί μας και θα σας εξυπηρετήσουμε άμεσα.

  Κατηγορία: ΠΑΡΜΠΡΙΖ – ΑΝΤΗΛΙΑΚΕΣ ΜΕΜΒΡΑΝΕΣ

  ΜΙΛΤΙΑΔΟΥ 73 - Γέρακας
  2106046921
  6944980631
 • ΠΑΡΜΠΡΙΖ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΚΟΖΑΝΗ - ΑΝΤΗΛΙΑΚΕΣ ΜΕΜΒΡΑΝΕΣ - ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

  Επισκευή & αντικατάσταση παρμπρίζ επιβατικών, φορτηγών και λεοφορείων. ΔΩΡΕΑΝ αντικατάσταση παρμπρίζ σε συνεργασία με όλες τις ασφαλιστικές εταιρείες. - Έκπτωση 20% στις αντιηλιακές μεμβράνες. - Έκπτωση 10% στην αντικατάσταση κρυστάλλων σε περίπτωση που δεν προβλέπεται από το συμβόλαιο. - Δωρεάν αντικατάσταση παρμπρίζ μέσω ασφαλιστικής και πλύσιμο αυτοκινήτου.

  Κατηγορία: ΠΑΡΜΠΡΙΖ – ΑΝΤΗΛΙΑΚΕΣ ΜΕΜΒΡΑΝΕΣ

  Στείλτε e-mail
  2ο ΧΛΜ ΚΟΖΑΝΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ - Κοζάνης
  2461040250
  6946685062
 • ΠΑΡΜΠΡΙΖ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - ΣΟΥΓΙΟΛΤΣΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ - ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΚΡΥΣΤΑΛΛΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΑΝΤΗΛΙΑΚΩΝ ΜΕΜΒΡΑΝΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ - ΚΡΥΣΤΑΛΛΑ ΚΑΘΡΕΠΤΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

  Η εταιρία μας εδρεύει στο νέο μας κατάστημα στην οδό Γρ. Λαμπράκη 90 , στην Άνω Τούμπα Θεσσαλονίκης. Συνεργαζόμαστε με όλες τις ασφαλιστικές εταιρίες αναλαμβάνοντας την πλήρη διεκπεραίωση της ζημίας με μια απλή υπογραφή του πελάτη. Σκοπός μας είναι η καλύτερη εξυπηρέτηση σας όσο το δυνατόν γρηγορότερα και αποτελεσματικά, για τον λόγο αυτό σας παρέχουμε και όχημα αντικατάστασης σε περίπτωση που χρειαστεί. ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ & ΠΟΙΟΤΗΤΑ χαρακτηρίζουν την εργασία μας καθώς και εγγύηση εφόρου ζωής στην τοποθέτηση των αντηλιακών μεμβρανών.   Εδώ και 12 χρόνια το όνομα "ΣΟΥΓΙΟΛΤΣΗΣ" παρέχει υψηλής ποιότητας υπηρεσίες στους τομείς της αντικατάστασης & επισκευής κρυστάλλων, στην τοποθέτηση αντηλιακών μεμβρανών, στα ανταλλακτικά αυτοκινήτων, κρύσταλλα καθρεπτών, μηχανισμούς παραθύρων, στην αλλαγή υαλοκαθαριστήρων, στο καθάρισμα (ξεθάμπωμα) των φαναριών του οχήματος σας. - ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΚΡΥΣΤΑΛΛΩΝ Σας αντικαθιστούμε ή επισκευάζουμε το παρμπρίζ ή τα κρύσταλλα του οχήματος σας σε περίπτωση που υποστούν ζημία. - ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ με όλες τις ασφαλιστικές εταιρίες αναλαμβάνοντας την διεκπεραίωση της ζημίας με μια υπογραφή σας. - ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΑΝΤΗΛΙΑΚΩΝ ΜΕΜΒΡΑΝΩΝ Αναλαμβάνουμε την τοποθέτηση αντηλιακών μεμβρανών με τις κορυφαίες εταιρίες παγκοσμίως παρέχοντας εγγύηση εφόρου ζωής καθώς και το πιστοποιητικό για ΚΤΕΟ. - ΚΡΥΣΤΑΛΛΑ ΚΑΘΡΕΠΤΩΝ Παρέχουμε αντικατάσταση για το σπασμένο καθρέπτη ( κρύσταλλο) για όλες τις μάρκες των Ι.Χ. οχημάτων. - ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥΣ ΠΑΡΑΘΥΡΩΝ Μπορούμε να αλλάξουμε τον μηχανισμό του παραθύρου σας σε περίπτωση που χαλάσει. - ΑΛΛΑΓΗ ΥΑΛΟΚΑΘΑΡΙΣΤΗΡΩΝ Μπορούμε να αλλάξουμε τους υαλοκαθαριστήρες του οχήματος σας . - ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΦΑΝΑΡΙΩΝ (ΞΕΘΑΜΠΩΜΑ) Στην περίπτωση που λόγω φθοράς θαμπώσουν τα φανάρια με αποτέλεσμα την κακή για σας ορατότητα στον δρόμο έχουμε την δυνατότητα να σας τα ¨κάνουμε καινούργια¨ με έναν καθαρισμό φαναριών (ξεθάμπωμα) χρησιμοποιώντας μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας. - ΠΑΡΟΧΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ Σας παρέχουμε όχημα σε περίπτωση που δεν θα μπορέσουμε να σας εξυπηρετήσουμε άμεσα.

  Κατηγορία: ΠΑΡΜΠΡΙΖ – ΑΝΤΗΛΙΑΚΕΣ ΜΕΜΒΡΑΝΕΣ

  Στείλτε e-mail
  ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ ΛΑΜΠΡΑΚΗ 90 - Θεσσαλονίκη
  2310905453,2310953050
  6947561935
 • ΠΑΡΜΠΡΙΖ ΠΑΤΡΑ ΑΧΑΙΑ - ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΑΡΜΠΡΙΖ - ΓΑΛΙΑΤΣΑΤΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

  1) Η εταιρεία μας διαθέτει κινητή μονάδα για άμεση επισκευή ή αντικατάσταση παρμπρίζ στο χώρο σας. 2) Η πρώτη και μοναδική εταιρεία στην Ελλάδα που κάνει αντικατάσταση παρμπρίζ με ρομπότ. 3) Η εταιρεία μας διαθέτει μεγάλο στοκ απο κρύσταλλα αυτοκινήτων. 4) Συνεργαζόμαστε με όλες τις ασφαλιστικές εταιρείες και αντικαταστούμε το σπασμένο κρύσταλλο με εγγύηση εφόρου ζωής, χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση. 5) Γρύλλοι αυτοκινήτων 6) Κρύσταλλα-καθρέπτες φορτηγών & Ι.Χ.

  Κατηγορία: ΠΑΡΜΠΡΙΖ – ΑΝΤΗΛΙΑΚΕΣ ΜΕΜΒΡΑΝΕΣ

  Στείλτε e-mail
  ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΚΑΙ ΑΚΡΩΤΗΡΙΟΥ - Πάτρα
  2610522840
  6937195144
 • ΠΑΡΜΠΡΙΖ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΗΣ - ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ - ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΠΑΡΜΠΡΙΖ

  Επισκευή, αντικατάσταση και τοποθέτηση παρμπρίζ. Μεμβράνες, ελαστικά, τσιμούχες, λάστιχα παραθύρων. Συνεργασία με όλες τις ασφαλιστικές εταιρείες.

  Κατηγορία: ΠΑΡΜΠΡΙΖ – ΑΝΤΗΛΙΑΚΕΣ ΜΕΜΒΡΑΝΕΣ

  Στείλτε e-mail
  ΓΩΝ.ΠΕΡΙΦΕΡ. ΟΔΟΥ ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗ - Θεσσαλονίκη
  2310684420
  6972189651
 • AUTO TUNING STORE - ΠΑΡΜΠΡΙΖ ΑΜΑΛΙΑΔΑ ΗΛΕΙΑ - ΜΕΜΒΡΑΝΕΣ - ΑΞΕΣΟΥΑΡ – FILIS GLASS - ΚΡΥΣΤΑΛΛΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΑΜΑΛΙΑΔΑ - ΚΟΤΣΕΤΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

  AUTO TUNING STORE   Παρμπρίζ Αξεσουάρ, ανταλλακτικά Καθαρισμός σαλονιού με ιονιστή Γυάλισμα φαναριών Γυάλισμα, φινίρισμα με νανοτεχνολογία Στεγανοποίηση, τσιμούχες Carbon Μεμβράνες Κρύσταλλα αυτοκινήτων   Εξουσιοδοτημένο κατάστημα της Filis Glass

  Κατηγορία: ΠΑΡΜΠΡΙΖ – ΑΝΤΗΛΙΑΚΕΣ ΜΕΜΒΡΑΝΕΣ

  Φωτογραφίες [20]
  Στείλτε e-mail
  ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ 98 - Αμαλιάδα
  2622027489
  6977145500
 • BFC - ΠΑΡΜΠΡΙΖ ΓΕΡΑΚΑΣ - ΑΝΤΗΛΙΑΚΕΣ ΜΕΜΒΡΑΝΕΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙ - ΣΤΕΓΑΝΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΠΑΛΛΗΝΗ - ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΣΤΕΡΓΙΟΣ

  Παρμπρίζ - Αντηλιακές μεμβράνες, Γέρακας - Αττική. Παμπρίζ, αντηλιακές μεμβράνες, τσιμούχες αυτοκινήτων, τοποθέτηση - επισκευή, ξεθόλωμα φαναριών, ελαστικά θυρών, στεγανοποιήσεις, καθρέφτες, ανεμοθραύστες, Γέρακας. Η εταιρεία μας, με πολυετή εμπειρία στο χώρο, μπορεί να αντικαταστήσει ή να επισκευάσει όλων των τύπων τα κρύσταλλα (παρμπρίζ εμπρόσθια, οπίσθια, πλαϊνά κρύσταλλα κλπ) σε οχήματα παντός τύπου (ΙΧ, επαγγελματικά, δομικά μηχανήματα), παντός μοντέλου και ηλικίας. Τιμές προσιτές. Επικοινωνήστε μαζί μας και θα σας εξυπηρετήσουμε άμεσα.

  Κατηγορία: ΠΑΡΜΠΡΙΖ – ΑΝΤΗΛΙΑΚΕΣ ΜΕΜΒΡΑΝΕΣ

  Φωτογραφίες [10]
  ΜΙΛΤΙΑΔΟΥ 73 - Γέρακας
  2106046921
  6944980631
 • GLASSFIT ΜΙΛΤΟΣ - ΚΡΥΣΤΑΛΛΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΑΝΤΙΛΙΑΚΕΣ ΜΕΜΒΡΑΝΕΣ 3Μ, ASWF - ΕΓΓΥΗΣΗ ΕΦΟΡΟΥ ΖΩΗΣ - ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ

  GLASSFIT ΜΙΛΤΟΣ - ΚΡΥΣΤΑΛΛΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΑΝΤΙΛΙΑΚΕΣ ΜΕΜΒΡΑΝΕΣ 3Μ, ASWF - ΕΓΓΥΗΣΗ ΕΦΟΡΟΥ ΖΩΗΣ - ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ   Παρμπρίζ, τσιμούχες αυτοκινήτων, επισκευή παρμπρίζ, λάστιχα θυρών, Αγιος Δημήτριος.

  Κατηγορία: ΠΑΡΜΠΡΙΖ – ΑΝΤΗΛΙΑΚΕΣ ΜΕΜΒΡΑΝΕΣ

  Φωτογραφίες [11]
  Στείλτε e-mail
  ΜΑΥΡΟΜΙΧΑΛΗ 15 - Αγιος Δημήτριος
  2109326269
  6944166011
 • ΑΝΤΗΛΙΑΚΕΣ ΜΕΜΒΡΑΝΕΣ ΔΡΑΜΑ - AUTOGLASS FIT - ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΠΑΡΜΠΡΙΖ - ΜΠΟΥΦΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

  Μεμβράνες αυτοκινήτων, Δράμα Αντικατάσταση παρμπριζ, Δράμα Φιμέ τζάμια, Δράμα Λάστιχα θυρών, Δράμα H Autoglassfit A.E. είναι μια αμιγώς ελληνική εταιρία με ευρωπαϊκό προφίλ. Πρόκειται για το μοναδικό μέλος από την ελληνική αγορά που συμμετέχει στο Automotive Glass Europe, την ευρωπαϊκή ομοσπονδία εταιριών με δίκτυα επισκευής και αντικατάστασης κρυστάλλων οχημάτων, με παρουσία σε 13 χώρες, 1.200 καταστήματα, 1.600 κινητές μονάδες και 7.000 εξειδικευμένους τεχνίτες, εξυπηρετώντας πάνω από 4.000 ζημιές την ημέρα.   H Autoglassfit A.E. εισάγει και εμπορεύεται κρύσταλλα οχημάτων με κύριους αποθηκευτικούς χώρους στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη. Έχοντας στο σύνολό της από τις μακροβιότερες παρουσίες στον τομέα επισκευής και αντικατάστασης κρυστάλλων οχημάτων, σήμερα διαθέτει το μεγαλύτερο δίκτυο καταστημάτων στην Ελλάδα, με το νέο όνομα Glassfit®.   Σταδιακά, όλοι οι σταθμοί μεταλλάσσονται σε καταστήματα σύγχρονων προδιαγραφών με πελατοκεντρική προσέγγιση και διεθνή πρότυπα, αξιοποιώντας με τον καλύτερο τρόπο την πολυετή εμπειρία και γνώση των επισκευαστών & τοποθετητών κρυστάλλων.   Στους σταθμούς της Glassfit® καθημερινά επισκευάζονται και τοποθετούνται κρύσταλλα αυτοκινήτων, λεωφορείων, πούλμαν, φορτηγών, τρακτέρ, μηχανημάτων έργων καθώς και τρένων, σκαφών και αεροπλάνων. Οι σταθμοί διαθέτουν επίσης κινητές μονάδες (εξοπλισμένα αυτοκίνητα) τα οποία μπορούν να εξυπηρετήσουν ακόμα και τις πιο απομακρυσμένες γεωγραφικά περιοχές.    Οι τεχνίτες κρυστάλλων στα καταστήματα της Glassfit® σταδιακά πιστοποιούνται από την DEKRA Γερμανίας, τον διεθνή φορέα πιστοποιήσεων με ειδίκευση στην αυτοκινητοβιομηχανία. Τα κρύσταλλα που χρησιμοποιούμε είναι γνήσια OEM (Original Equipment Manufacturer) από καταξιωμένα εργοστάσια του εξωτερικού. Συνοδεύονται πάντα με Πιστοποιητικό Γνησιότητας και παρέχεται Γραπτή Εγγύηση Εργασιών εφ’ όρου ζωής.   Καλώντας από σταθερό χωρίς χρέωση το 800 11 800 20 ή το 210 55 74 400, η ομάδα της Glassfit® αναλαμβάνει να αποκαταστήσει τις ζημιές σε κρύσταλλα οχημάτων μόνο με μία επίσκεψη στο κοντινότερο κατάστημα του δικτύου της. Φροντίζουμε για όλα. Από τις γραφειοκρατικές διαδικασίες και την επικοινωνία με την ασφαλιστική εταιρία μέχρι την επισκευή ή την αντικατάσταση των κρυστάλλων. Εναλλακτικά, ο πελάτης μπορεί να συμπληρώσει τη σχετική ηλεκτρονική φόρμα στην ιστοσελίδα μας www.glassfit.gr και θα επιβεβαιώσουμε το ραντεβού τηλεφωνικά ή και ηλεκτρονικά.   Η ταχύτητα στην επισκευή παρμπρίζ (υπό προϋποθέσεις), αλλά και η πληρότητα των αποθηκών μας σε κρύσταλλα, εγγυώνται ότι η ζημιά θα αποκατασταθεί το συντομότερο δυνατόν. Αν για κάποιο λόγο το αυτοκίνητο δεν μπορεί να μετακινηθεί, η εξειδικευμένη κινητή μονάδα της Glassfit® μπορεί να αποκαταστήσει τη ζημιά επί τόπου (αναλόγως καιρικών συνθηκών).

  Κατηγορία: ΠΑΡΜΠΡΙΖ – ΑΝΤΗΛΙΑΚΕΣ ΜΕΜΒΡΑΝΕΣ

  Φωτογραφίες [10]
  Στείλτε e-mail
  ΠΡΑΞΙΤΕΛΟΥς 3 - Δράμα
  2521030159
  6978922958
 • ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΜΕΝΟΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 3M SWAY

  SWAY Εξουσιοδοτημένος Αντιπρόσωπος 3Μ Χάψα 8 Καλαμαριά 55133 Τηλ: 2310 459992 Fax: 2310 459963 web:3M-Sway.gr Προϊόντα: Μεμβράνες Επένδυσης Επιφανειών 3M DINOC Μεμβράνες Αυτοκινήτων 3M Car Wrap 1080 Μεμβράνες 3M Carbon Look Αντηλιακές Μεμβράνες 3Μ Scotchtint Μεμβράνες Ασφαλείας 3Μ Scotchshield Mεμβράνες Διακόσμησης/Αμμοβολής

  Κατηγορία: ΠΑΡΜΠΡΙΖ – ΑΝΤΗΛΙΑΚΕΣ ΜΕΜΒΡΑΝΕΣ

  Φωτογραφίες [6]
  ΧΑΨΑ 8 - ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ - Θεσσαλονίκη
  2310459992
  6973445585
 • ΜΕΜΒΡΑΝΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΣΠΑΡΤΗ - ΜΕΜΒΡΑΝΕΣ ΓΙΑ ΣΠΙΤΙΑ ΚΑΙ ΣΚΑΦΗ - LLUMAR - ΚΟΥΡΤΕΣΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

  Η LLumar είναι ο Παγκόσμιος Ηγέτης της αγοράς μεμβρανών αυτοκινήτων και κτιρίων με λειτουργία σε πάνω από 100 χώρες σε όλο τον κόσμο. Στην Ελλάδα, τα τελευταία 20 χρόνια, η LLumar κυριαρχεί στον κλάδο προσφέροντας αξιόπιστα και εγγυημένα αποτελέσματα και ικανοποιώντας τις αυξημένες ανάγκες για μια ζωή καλύτερη και πιο όμορφη. Οι μεμβράνες αυτοκινήτων LLumar προσφέρουν: • Απόλυτη προστασία από την βλαβερή ακτινοβολία του ηλίου • Βελτιστοποίηση της εμφάνισης του αυτοκινήτου • Εξοικονόμηση καυσίμου λόγω περιορισμένης χρήσης του κλιματιστικού • Αντιχαρακτική επίστρωση για απεριόριστη διάρκεια ζωής • Ασφάλεια από τα θραύσματα σε περίπτωση ατυχήματος • Εξαιρετική θερμομόνωση • Μοναδική οπτική ευκρίνεια μέρα - νύχτα Στο κατάστημά μας στη Σπάρτη θα βρείτε επίσης, μεμβράνες για σπίτια και κτίρια, μεμβράνες λεωφορείων και σκαφών. Τέλος με την τοποθέτηση μεμβρανών από το κατάστημά μας, θα παραλάβετε και γραπτή εγγύηση, ενώ παράλληλα θα μπορείτε να περάσετε το αυτοκίνητό σας από το ΚΤΕΟ χωρίς πρόβλημα. Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλούμε απευθυνθείτε στο κατάστημά μας.

  Κατηγορία: ΠΑΡΜΠΡΙΖ – ΑΝΤΗΛΙΑΚΕΣ ΜΕΜΒΡΑΝΕΣ

  Φωτογραφίες [7]
  Στείλτε e-mail
  ΣΑΛΑΜΙΝΟΣ 5 - Σπαρτη
  6946656705
 • ΠΑΡΜΠΡΙΖ - ΑΝΤΗΛΙΑΚΕΣ ΜΕΜΒΡΑΝΕΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ ΑΤΤΙΚΗ - CENTRAL GLASS SERVICE - ΜΕΜΒΡΑΝΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΕΠΙΒΑΤΙΚΩΝ ΦΟΡΤΗΓΩΝ ΚΤΙΡΙΩΝ ΣΚΑΦΩΝ - ΚΑΣΣΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

  Η CENTRAL GLASS SERVISE  Κασσός Κ. Ιωάννης δραστηριοποιείται στην εμπορία και τοποθέτηση κρυστάλλων αυτοκινήτων, φορτηγών και χωματουργικών μηχανημάτων όπως επίσης και αντιηλιακών μεμβρανών αυτοκινήτων και κτιριακών εγκαταστάσεων, προσφέροντας μέγιστη ποιότητα υλικών και τοποθέτησης. Ακολουθώντας τους ρυθμούς της εξέλιξης σε συνάρτηση με την πολυετή πείρα μας μπορούμε να σας εγγυηθούμε και να σας εξασφαλίσουμε ένα άριστο και ποιοτικό αποτέλεσμα στην επισκευή του αυτοκινήτου σας.

  Κατηγορία: ΠΑΡΜΠΡΙΖ – ΑΝΤΗΛΙΑΚΕΣ ΜΕΜΒΡΑΝΕΣ

  Φωτογραφίες [10]
  Στείλτε e-mail
  ΧΑΛΚΟΚΟΝΔΥΛΗ 26 ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΕΩΣ - Περιστέρι
  2105760779
 • ΠΑΡΜΠΡΙΖ - ΓΡΥΛΟΙ ΠΑΡΑΘΥΡΩΝ - ΚΡΥΣΤΑΛΛΑ ΘΥΡΩΝ - ΑΝΤΗΛΙΑΚΕΣ ΜΕΜΒΡΑΝΕΣ - ΚΑΘΡΕΠΤΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ - ΤΣΙΜΟΥΧΕΣ - ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΙ ΚΑΘΡΕΠΤΕΣ - ΚΟΛΛΗΜΑ ΚΑΘΡΕΠΤΟΥ - ΚΟΛΛΕΣ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

  Παρμπρίζ, αντηλιακές μεμβράνες, κρύσταλλα θυρών, Αμπελόκηποι. Τοποθετούμε πάντα γνήσια τζάμια από εργοστάσια εγκεκριμένα από την ευρωπαϊκή ένωση, και τις αυτοκινητοβιομηχανίες κατασκευής οχημάτων.

  Κατηγορία: ΠΑΡΜΠΡΙΖ – ΑΝΤΗΛΙΑΚΕΣ ΜΕΜΒΡΑΝΕΣ

  Φωτογραφίες [4]
  28ΗΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 94 - ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ - Θεσσαλονίκη
  2310744904
  6972844068
 • ΠΑΡΜΠΡΙΖ ΑΝΤΗΛΙΑΚΕΣ ΜΕΜΒΡΑΝΕΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟ ΚΟΡΔΕΛΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - AUTO GLASS SERVICE ΕΠΕ - ΚΡΥΣΤΑΛΛΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ

  Η Auto Glass Service διαθέτει 2 υποκαταστήματα στα οποία μπορείτε να απευθυνθείτε άμεσα για να σας εξυπηρετήσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο: - Στην κεντρική Θεσσαλονίκη, με 380 τμ χώρο συνεργείου και 150 τμ αποθηκευτικό χώρο. - Στην δυτική Θεσσαλονίκη με 180 τμ χώρο συνεργείου και 1100 τμ αποθηκευτικό χώρο. Εξαγωγές Η αποθήκη της χονδρικής που διαθέτει η Auto Glass Service καλύπτει όλη την Ελλάδα. Ακόμα, με εξαγωγές στο βαλκανικό χώρο, εξυπηρετούμε έναν μεγάλο αριθμό πελατών. Υπηρεσίες Η Auto Glass Service, σε άμεση επαφή με τον πελάτη, επισκευάζει τα κρύσταλλα των αυτοκινήτων ταχύτατα, από εξειδικευμένους τεχνίτες στον χώρο. Ακόμα, αναλαμβάνουμε την εγκατάσταση αντηλιακών μεμβρανών στο αυτοκίνητό σας. Η τοποθέτηση γίνεται από εκπαιδευμένους τεχνίτες και σας εγγυάται την άριστη ποιότητα. Η εταιρεία μας έχει 3 κινητά συνεργεία για την άμεση εξυπηρέτησή σας, ακόμα κι αν είστε μακριά από τους χώρους των συνεργείων μας. Θέλοντας να σας προσφέρουμε έναν ολοκληρωμένο κύκλο εξυπηρέτησης, βρισκόμαστε κοντά σας, όπου κι αν βρίσκεστε. Με εγγύηση επ’αορίστου σε ότι αφορά την στεγανότητα, την ποιότητα και την τεχνική εργασία, η Auto Glass Service εξειδικεύεται στην τοποθέτηση και επισκευή: Εμπρόσθιων παρμπριζ Πλαϊνών κρυστάλλων Οπισθίων θερμομονωμένων παρμπριζ Αλεξίσφαιρων κρυστάλλων αυτοκινήτου Μεμβρανών κρυστάλλων αυτοκινήτων

  Κατηγορία: ΠΑΡΜΠΡΙΖ – ΑΝΤΗΛΙΑΚΕΣ ΜΕΜΒΡΑΝΕΣ

  Φωτογραφίες [9]
  Στείλτε e-mail
  ΝΕΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΟΥ 74 - Θεσσαλονίκη
  2310706100
  6977205094
 • ΠΑΡΜΠΡΙΖ ΝΕΑΠΟΛΗ ΚΕΝΤΡΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - AUTO GLASS SERVICE - ΑΝΤΗΛΙΑΚΕΣ ΜΕΒΡΑΝΕΣ

  Η Auto Glass Service διαθέτει 2 υποκαταστήματα στα οποία μπορείτε να απευθυνθείτε άμεσα για να σας εξυπηρετήσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο: - Στην κεντρική Θεσσαλονίκη, με 380 τμ χώρο συνεργείου και 150 τμ αποθηκευτικό χώρο. - Στην δυτική Θεσσαλονίκη με 180 τμ χώρο συνεργείου και 1100 τμ αποθηκευτικό χώρο. Εξαγωγές Η αποθήκη της χονδρικής που διαθέτει η Auto Glass Service καλύπτει όλη την Ελλάδα. Ακόμα, με εξαγωγές στο βαλκανικό χώρο, εξυπηρετούμε έναν μεγάλο αριθμό πελατών. Υπηρεσίες Η Auto Glass Service, σε άμεση επαφή με τον πελάτη, επισκευάζει τα κρύσταλλα των αυτοκινήτων ταχύτατα, από εξειδικευμένους τεχνίτες στον χώρο. Ακόμα, αναλαμβάνουμε την εγκατάσταση αντηλιακών μεμβρανών στο αυτοκίνητό σας. Η τοποθέτηση γίνεται από εκπαιδευμένους τεχνίτες και σας εγγυάται την άριστη ποιότητα. Η εταιρεία μας έχει 3 κινητά συνεργεία για την άμεση εξυπηρέτησή σας, ακόμα κι αν είστε μακριά από τους χώρους των συνεργείων μας. Θέλοντας να σας προσφέρουμε έναν ολοκληρωμένο κύκλο εξυπηρέτησης, βρισκόμαστε κοντά σας, όπου κι αν βρίσκεστε. Με εγγύηση επ’αορίστου σε ότι αφορά την στεγανότητα, την ποιότητα και την τεχνική εργασία, η Auto Glass Service εξειδικεύεται στην τοποθέτηση και επισκευή: Εμπρόσθιων παρμπριζ Πλαϊνών κρυστάλλων Οπισθίων θερμομονωμένων παρμπριζ Αλεξίσφαιρων κρυστάλλων αυτοκινήτου Μεμβρανών κρυστάλλων αυτοκινήτων

  Κατηγορία: ΠΑΡΜΠΡΙΖ – ΑΝΤΗΛΙΑΚΕΣ ΜΕΜΒΡΑΝΕΣ

  Φωτογραφίες [10]
  Στείλτε e-mail
  ΛΑΓΚΑΔΑ 110 - ΝΕΑΠΟΛΗ - Θεσσαλονίκη
  2310535510
  6977205094