Κατάλογος Επιχειρήσεων

ΡΑΚΑΔΙΚΑ ΡΑΚΑΔΙΚΑ
σε: Όλη την Ελλάδα
Περιοχή

Κατηγορίες

 

 

 • ΟΙΝΟΔΕΙΟΝ - ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ ΡΑΚΑΔΙΚΟ - ΣΗΤΕΙΑ ΚΡΗΤΗ

  Ακριβώς πάνω στο το λιμάνι της Σητείας, με τα τραπέζια του να απέχουν μερικά μόνο μέτρα από τη θάλασσα, βρίσκεται το ρακάδικο του Δημήτρη (η το παλιό του Χούλη για τους μεγαλύτερους που δεν ξεχνάνε).
Το ρακάδικο Οινωδείον έχει υιοθετήσει και προβάλλει στον κόσμο με μεράκι την τοπική παραδοσιακή κουζίνα του τόπου μας, θυμίζοντας γεύσεις από το παρελθόν. Χρησιμοποιώντας πρώτες ύλες δίκης μας παραγωγής όπως ρακί, κρασί, ελαιόλαδο και λαχανικά από τον κήπο μας. αλλά και τον παραδοσιακό ντάκο στο ξυλόφουρνο, καταφέρνουμε να φέρουμε τις αγνές γεύσεις στο πιάτο σας.
Το ρακάδικο Οινωδείον, παίρνοντας το όνομα του από τις λέξεις οίνος και ωδή, φιλοδοξεί να δώσει μια ευχάριστη νότα στα βράδια της όμορφης Σητείας…

  Κατηγορία: ΡΑΚΑΔΙΚΑ

  Στείλτε e-mail
  ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ 157 - Σητεία
  2843026166
  6977624409
 • ΡΟΚΑ ΜΑΝΤΑΡΙΝΙ - ΚΡΑΣΟΠΩΛΕΙΟ ΒΟΛΟΣ - ΜΕΖΕΔΟΠΩΛΕΙΟ ΒΟΛΟΣ - ΡΑΚΑΔΙΚΟ

  Το ρόκα μανταρίνι είναι ένα σύγχρονο μεζεδοπωλείο με όλες εκείνες τις αυθεντικές συνταγές που σκαλίσαμε από παλιότερα χρόνια, με αυθεντικά υλικά και με το μεράκι να παρουσιάσουμε κάτι ωραίο. Το αγαπήσαμε και προσδοκούμε να γίνει και για σας αυτό το κάτι ξεχωριστό!!! Είμαστε σίγουροι ότι θα λατρέψετε το κρασί μας, τους μεζέδες μας, τη μουσική μας,  τις τιμές μας και τη ζεστασιά που προσφέρουμε, πάντα με χαμόγελο!!!!

  Κατηγορία: ΡΑΚΑΔΙΚΑ

  Φωτογραφίες [10]
  Στείλτε e-mail
  ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΥ 118 - Βόλος
  6947262852