Κατάλογος Επιχειρήσεων

ΧΗΜΙΚΟΙ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΧΗΜΙΚΟΙ ΤΡΟΦΙΜΩΝ
σε: Όλη την Ελλάδα
Περιοχή

Κατηγορίες

 

 

  • ΟΙΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΚΟΡΙΝΘΟΣ - ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΝΕΡΟΥ ΚΡΑΣΙΟΥ ΛΑΔΙΟΥ ΚΟΡΙΝΘΟΣ - ΓΕΡΑΡΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ

    Χημείο, οινολογικό εργαστήριο, αναλύσεις κρασιού, νερού, λαδιού, γλεύκους (μούστος), Κόρινθος.

    Κατηγορία: ΧΗΜΙΚΟΙ ΤΡΟΦΙΜΩΝ

    57310
    Στείλτε e-mail
    ΠΥΛΑΡΙΝΟΥ 80-82 - Κόρινθος
    2741081904,2741072239
  • LABORFARM

    ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΙ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ Η «LABORFARM» είναι μια επιχείρηση πρωτοπόρα στη Δυτική Μακεδονία που παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες στον τομέα των εργαστηριακών αναλύσεων, των απολυμάνσεων και στην προμήθεια εργαστηριακού εξοπλισμού και εξοπλισμού μετρήσεων. Συγκεκριμένα στον τομέα των χημικών αναλύσεων το εργαστήριο έχει τη δυνατότητα ποιοτικών, ποσοτικών όσο και μικροβιολογικών ελέγχων. Ειδικότερα η δραστηριότητα αφορά την παροχή υπηρεσιών σε τοπικές επιχειρήσεις παραγωγής και τυποποίησης τροφίμων τόσο όσον αναφορά το παραγόμενο τελικό προϊόν όσο και τα ενδιάμεσα στάδια που μεσολαβούν, τις πρώτες ύλες αλλά και την υγιεινή των χώρων καθώς και την επεξεργασία των αποβλήτων. Το εργαστήριο με το έμπειρο προσωπικό που διαθέτει έχει και συμβουλευτικό ρόλο ώστε οι επιχειρήσεις να καταστούν ανταγωνιστικές και ποιοτικές σύμφωνα με τα πλαίσια συστημάτων διασφάλισης ποιότητας. Πέραν των παραπάνω το εργαστήριο συνεργάζεται με βιομηχανίες παραγωγής ζωοτροφών, με δήμους και κοινότητες για τον έλεγχο νερών, με απλούς ιδιώτες που ενδιαφέρονται για την ποιότητα των τροφίμων που καταναλώνουν καθώς και κτηνοτρόφους που ενδιαφέρονται για την ποιότητα των ζωοτροφών και γάλακτος. Η «LABORFARM» επίσης προσφέρει υπηρεσίες απολύμανσης, μυοκτονίας και καταπολέμησης εντόμων σε επιχειρήσεις και κοινόχρηστους χώρους, απολύμανση νερού, δεξαμενών και δικτύων ύδρευσης. Για τις παραπάνω δραστηριότητες η επιχείρηση διαθέτει άδεια «ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗΣ ΕΝΤΟΜΩΝ ΚΑΙ ΤΡΩΚΤΙΚΩΝ ΣΕ ΚΑΤΟΙΚΗΜΕΝΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ» από το ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΤΡΟΦΙΜΩΝ και τα υλικά που χρησιμοποιούνται διαθέτουν τις απαραίτητες άδειες και εγκρίσεις κυκλοφορίας. Τέλος η επιχείρηση μας φροντίζει για την προμήθεια εργαστηριακού εξοπλισμού, οργάνων μέτρησης σε επιχειρήσεις και δοσομετρητών για δεξαμενές νερού. ΧΗΜΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ: -Χημικές αναλύσεις -Μικροβιολογικές αναλύσεις -Αναλύσεις νερού ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ: -Απολυμάνσεις χώρων -Απολυμάνσεις δικτύων, Δεξαμενών νερού -Μυοκτονίες -Εντομοκτονίες ΠΡΟΜΗΘΕΙΕΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ: -Εργαστηριακός εξοπλισμός, χημικός εξοπλισμός -Όργανα μετρήσεων-δοσομετρητές δεξαμενών ύδρευσης.

    Κατηγορία: ΧΗΜΙΚΟΙ ΤΡΟΦΙΜΩΝ

    Φωτογραφίες [2]
    Στείλτε e-mail
    ΛΙΒΑΔΕΡΟ - Κοζάνης
    2464041580
  • Q AND Q ANALYSIS - ΠΡΟΤΥΠΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΝΑΛΥΣΕΩΝ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ ΝΕΡΟΥ - ΒΟΛΟΣ

    Το εργαστήριo μας το οποίο βρίσκετε επί των οδών Μικρασιατών 67 και Κουντουριώτου στεγάζεται σε ιδιόκτητους χώρους έκτασης 360 τ.μ. Διαθέτει εργαστήρια: Χημικών δοκιμών Μικροβιολογικών δοκιμών Γαλακτοκομικών δοκιμών Εδαφολογικών δοκιμών Παρέχει συμβουλευτικές υπηρεσίες για την: Εφαρμογή συστημάτων ποιότητας ISO22000(HACCP) Έκδοση Περιβαλλοντικών Μελετών Συμμόρρφωση με την νομοθεσία Σύμφωνα με την Υπουργική Απόφαση 487/4.10.2000 ΦΕΚ 1219, οι επιχειρήσεις τροφίμων πρέπει να εφαρμόζουν κανόνες ορθής υγιεινής πρακτικής και το σύστημα HACCP) (διασφάλιση της υγιεινής των τροφίμων) και παράλληλα πρέπει να εφαρμόζουν συνεχείς αυτοελέγχους για να επιβεβαιώνουν την σωστή εφαρμογή και τήρησή τους. To εργαστήριο με την ιδιαίτερη γνώση και εμπειρία που έχει βοηθά σημαντικά τις επιχειρήσεις τροφίμων αναλαμβάνοντας την εκπαίδευση του προσωπικού των επιχειρήσεων τροφίμων: στις απαιτήσεις του συστήματος ISO, σε Κανόνες Ορθής Υγιεινής Πρακτικής.

    Κατηγορία: ΧΗΜΙΚΟΙ ΤΡΟΦΙΜΩΝ

    Φωτογραφίες [1]
    Στείλτε e-mail
    ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΩΝ 67 - Βόλος
    2421034119
  • ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΗ - ΧΗΜΕΙΟ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΣΠΑΤΑ ΑΘΗΝΑ - ΔΕΔΕΣ ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ

    Η “ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΗ” είναι η μετεξέλιξη της ατομικής εταιρείας “ΧΗΜΕΙΟ ΔΕΔΕ” , με έναρξη λειτουργίας το 1986. Η εταιρία αρχικά δραστηριοποιήθηκε στο χώρο των τροφίμων και συγκεκριμένα, στο κρασί, το νερό, και το ελαιόλαδο. Η πολυετής εμπειρία στον χώρο των τροφίμων οδήγησε το ανθρώπινο δυναμικό της εταιρίας στην πολύ καλή γνώση αντιμετώπισης κάθε προβλήματος με αποτέλεσμα την άμεση και όσο το δυνατόν ταχύτερη επιλυσή του. Ιδιαίτερη έμφαση δίνεται στην πιστή εφαρμογή των εντολών - απαιτήσεων των εκάστοτε Κοινοτικών Οδηγιών. ISO 22000 είναι το νέο διεθνές πρότυπο για τα συστήματα ελέγχου ποιότητας και ασφάλειας όλων των σημείων της αλυσίδας παραγωγής και διάθεσης τροφίμων και αποσκοπεί στην εναρμόνιση, σε παγκόσμια κλίμακα, του τρόπου εφαρμογής των διεθνώς αποδεκτών αρχών HACCP (Ανάλυση Κινδύνων και Κρίσιμα Σημεία Ελέγχου) από τις επιχειρήσεις της αλυσίδας τροφίμων ώστε να διατίθενται ασφαλή τρόφιμα στον καταναλωτή. Στην επιχείρησή σας η εφαρμογή του ISO 22000 έχει σημαντικά οικονομικά και αναπτυξιακά οφέλη, διότι σας βοηθά να αποκτήσετε: 1. Καλύτερη οργάνωση και μελετημένη διάθεση δαπανών στα ευαίσθητα σημεία. 2. Αρχικό προγραμματισμό για αποφυγή και πρόληψη διατροφικών κινδύνων. 3. Δυναμική ενημέρωση και βοήθεια στην τήρηση κανόνων ασφαλείας που το ISO 22000 ορίζει για τα τρόφιμα. Οι κανόνες αυτοί αφορούν και τα τρόφιμα που διακινούνται από τους προμηθευτές προς εσάς αλλά και γι' αυτά που η επιχείρησή σας προορίζει και τους τελικούς καταναλωτές. 4. Συνεχώς αυξανόμενη κατάρτιση,ευαισθητοποίηση και προσοχή του προσωπικού. 5. Δυναμική ανάπτυξης, εξ' αιτίας της εμπιστοσύνης που αναπτύσσεται ανάμεσα στην επιχείρησή σας και τους πελάτες της. Η εμπιστοσύνη αυτή είναι αποτέλεσμα της Πιστοποίησης και της εφαρμογής της από ανεξάρτητο Φορέα. Η "ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΗ" διαθέτει τις υποδομές για την ανάπτυξη, εγκατάσταση, υποστήριξη και συντήρηση ενός Συστήματος Διαχείρισης Ασφάλειας Τροφίμων σύμφωνα με τις απαιτήσεις του προτύπου ISO 22000:2005 κατάλληλα προσαρμοσμένο στις ανάγκες της δική σας επιχείρησης. Η μεθοδολογία που ακολουθείτε από την "ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΗ" περιλαμβάνει : 1. Ανάλυση του συστήματος λειτουργίας της επιχείρησής σας. - Μελέτη της τεκμηρίωσης και των δραστηριοτήτων της επιχείρησης καθώς επίσης των εφαρμοζόμενων τεχνικών και προγραμμάτων στην επιχείρηση. 2. Μελέτη αποκλίσεων από τις απαιτήσεις του προτύπου. - Μετά από συγκριτική αποτύπωση των απαιτήσεων του προτύπου και των δεδομένων που προέκυψαν από το προηγούμενο στάδιο γίνεται: * Ανάλυση των κινδύνων. * Προσδιορισμός των αναγκών σε υποδομές και τεκμηρίωση. * Εκπόνηση μελέτης αντιμετώπισης των κινδύνων. * Προσδιορισμός των προαπαιτούμενων προγραμμάτων. * Ανάπτυξη προγράμματος ελέγχου των κρίσιμων σημείων. 3. Οργάνωση του συστήματος σύμφωνα με τις απαιτήσεις του ISO 22000.. - Προγραμματισμός και παρακολούθηση των ενεργειών για την σύγκλιση του συστήματος της επιχείρησής σας με ένα σύστημα σύμφωνο με τις απαιτήσεις του προτύπου ISO 22000 που απαιτεί την τήρηση και εφαρμογή της νομοθεσίας. 4. Τεκμηρίωση του συστήματος. - Σύνταξη Εγχειριδίου και των διαδικασιών του συστήματος όπως προβλέπει το πρότυπο. 5. Εκπαίδευση του προσωπικού της επιχείρησής σας όπως επιβάλλεται από την νομοθεσία και για την εφαρμογή του συστήματος. 6. Εγκατάσταση, εφαρμογή και επίβλεψη της εγκατάστασης του συστήματος με παράλληλη διεξαγωγή εσωτερικών επιθεωρήσεων για τον έλεγχο της εφαρμογής του και παροχή τεχνικής υποστήριξης. Η εταιρία μας διαθέτει την τεχνογνωσία για την ανάπτυξη ενός Συστήματος Διαχείρισης της Ασφάλειας Τροφίμων ISO 22000, όπως επίσης και τα συστήματα διαχείρισης που προβλέπονται από τα πρότυπα ISO 9001, ISO 14001, OSHAS 18000, BRC, IFS ή άλλα πρότυπα που υπαγορεύονται από τους πελάτες τα οποία αναπτύσσονται και μεμονωμένα. Η "ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΗ" έχει αναπτύξει συνεργασίες για την ένταξη της επιχείρησής σας σε ειδικά κατά περίπτωση χρηματοδοτικά προγράμματα.

    Κατηγορία: ΧΗΜΙΚΟΙ ΤΡΟΦΙΜΩΝ

    Φωτογραφίες [4]
    Στείλτε e-mail
    ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ 6 - Σπάτα
    2106634600
    6977603374
  • ΣΤΟ ΜΙΚΡΟΣΚΟΠΙΟ - ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΑΝΑΛΥΣΕΩΝ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΟΡΙΝΘΟΣ

    Εργαστήριο αναλύσεων τροφίμων, χημικές αναλύσεις, αναλύσεις νερού, Κόρινθος, Κορινθία. Το Εργαστήριο Αναλύσεων Τροφίμων «Στο Μικροσκόπιο» ιδρύθηκε το Σεπτέμβριο του 2011 στον Σολομό Κορινθίας. Αποτελεί όχι μόνο ένα εργαστήριο αναλυτικών δοκιμών, αλλά και ένα κέντρο παροχής επιστημονικών συμβουλών, με κύριο γνώμονα πάντα την ποιότητα και την ασφάλεια των τροφίμων. Στόχος μας είναι να υποστηρίξουμε, με συνέπεια και υπευθυνότητα, όλους τους εμπλεκομένους με τα τρόφιμα φορείς, σε όποιο κομμάτι της παραγωγικής αλυσίδας και αν συμμετέχουν. Από τον παραγωγό, τον βιοτέχνη και τον έμπορο μέχρι τον καταναλωτή, και με την σιγουριά που μας δίνουν η επιστημονική γνώση, η εμπειρία και ο εξοπλισμός μας, χτίζουμε υγιείς συνεργασίες. Θα είναι τιμή μας να είστε η επόμενη.  

    Κατηγορία: ΧΗΜΙΚΟΙ ΤΡΟΦΙΜΩΝ

    Φωτογραφίες [6]
    Στείλτε e-mail
    ΣΟΛΟΜΟΣ - Κόρινθος
    2741031976
    6945893552
  • ΧΗΜΙΚΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΑΘΗΝΑ - ΣΚΑΡΑΚΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ

    Χημικά εργαστήρια, Αθήνα. Χημικές αναλύσεις τροφίμων, Αθήνα. Οινολογικά εργαστήρια, Αθήνα. Χημικός οινολόγος, Αθήνα. Χημικές αναλύσεις οίνων, Αθήνα. Χημικές αναλύσεις νερών, Αθήνα. Μικροβιολογικές αναλύσεις τροφίμων, Αθήνα.            Στοιχεία στα οποία δίνει έμφαση το εργαστήριο :             Συνεχής αυτοέλεγχος, ακρίβεια αποτελεσμάτων, εχεμύθεια, ταχύτητα στη διεκπεραίωση των αιτούμενων αναλύσεων, προσαρμογή στις απαιτήσεις του πελάτη. Το εργαστήριο συνεργάζεται με άλλα διαπιστευμένα εργαστήρια της Ελλάδας και του εξωτερικού, για να καλύψει τις ανάγκες των πελατών του. Στην ιστοσελίδα θα βρείτε αναλυτικές πληροφορίες για τις υπηρεσίες μας.       Ιστορική διαδρομή του εργαστηρίου Το εργαστήριο ξεκίνησε να λειτουργεί στη δεκαετία του '50 από τον χημικό Αντώνη Αντωνόπουλο στη διεύθυνση Σωκράτους 35, στο κέντρο της Αθήνας, με αντικείμενο αναλύσεις τροφίμων, κρασιού, υδάτων, μετάλλων, ορυκτών κ.λ.π. Στην αρχή του 1985 υπήρξε τριετής συνεργασία του Αντώνη Αντωνόπουλου με τον χημικό Μιχάλη Σκαράκη με σκοπό την διαδοχή αλλά και τον εκσυγχρονισμό του εργαστηρίου  στις ανάγκες της νέας εποχής. Το 1988 ο Μιχάλης Σκαράκης αναλαμβάνει την αποκλειστική ευθύνη του εργαστηρίου και τον Ιούνιο του 1998 το εργαστήριο μεταφέρεται στην Σωκράτους 23, στον δεύτερο όροφο, σε νέες σύγχρονες εγκαταστάσεις, όπου και συνεχίζει να λειτουργεί μέχρι σήμερα. Το εργαστήριο είναι μέλος του Πανελλήνιου Σύνδεσμου Ιδιωτικών Ανεξάρτητων Εργαστηρίων Ποιοτικού Ελέγχου  (ΠΑ.Σ.Ε.Π.Ε). Ο Μιχάλης Σκαράκης είναι μέλος της Ένωσης Ελλήνων Χημικών και της Ένωσης Ελλήνων Οινολόγων.   Το εργαστήριο μας εκτός από τις αναλύσεις μιας μεγάλης γκάμας προϊόντων, αναλαμβάνει και υπηρεσίες εκτός εργαστηρίου, που χρήζουν παρουσία χημικού. Μελέτη - δημιουργία και κατάθεση φακέλλου στο Γενικό Χημείο του Κράτους για νέα προϊόντα Παραστάσεις στο Ανώτατο Χημικό Συμβούλιο Εφέσεις στο Γενικό Χημείο του Κράτους Συμβουλευτικές υπηρεσίες σε νομικά - αγορανομικά θέματα Μελέτη και επίλυση προβλημάτων, κατά τη διαδικασία παραγωγής, συσκευασίας ή τυποποίησης διαφόρων προϊόντων

    Κατηγορία: ΧΗΜΙΚΟΙ ΤΡΟΦΙΜΩΝ

    Φωτογραφίες [9]
    Στείλτε e-mail
    ΣΩΚΡΑΤΟΥΣ 23 - Αθήνα
    2105236420