Κατάλογος Επιχειρήσεων

ΒΙΟΤΕΧΝΙΕΣ ΒΙΟΤΕΧΝΙΕΣ
σε: Καβάλας
Περιοχή

Κατηγορίες

 

 

 • Π. ΒΕΝΕΤΣΑΝΟΣ & ΣΙΑ Ο.Ε. | Καλλιέργεια, Επεξεργασία & Εμπορία Αμυγδάλων & Καρυδιών Καβάλα

        Π. ΒΕΝΕΤΣΑΝΟΣ & ΣΙΑ Ο.Ε. Καλλιέργεια, Επεξεργασία & Εμπορία Αμυγδάλων & Καρυδιών Καβάλα Η επιχείρησή μας “Γ. & Π. ΒΕΝΕΤΣΑΝΟΣ Ο.Ε.” η οποία εδρεύει στην Καβάλα και πιό συγκεκριμένα στο χωριό Οφρύνιο, ιδρύθηκε το 1986 έχοντας ως αντικείμενο την καλλιέργεια, επεξεργασία και εμπορία αμυγδάλων. Έτσι φτιάξαμε το πρώτο αμυγδαλοσπαστίρα ώστε να σας προσφέρουμε, στην ποσότητα που επιθυμείτε, αμύγδαλα υψηλής ποιότητας και γεύσης. Το 2009 ξεκίνησε η κατασκευή της δεύτερης μονάδας με στόχο τη βελτίωση και τον εκσυγχρονισμό των προϊόντων μας, τις συνθήκες εργασίας και υγιεινής όπως απαιτείται στις μέρες μας και ακολούθησε η μετονομασία της επιχείρησής μας σε “Π. ΒΕΝΕΤΣΑΝΟΣ & ΣΙΑ Ο.Ε.”. Τα τελευταία χρόνια δραστηροποιούμαστε και με την καλλιέργεια, επεξεργασία και εμπορία καρυδιών στοχεύοντας στην προσφορά προϊόντων υψηλής ποιότητας.             Στις σύγχρονες εγκαταστάσεις μας διαθέτουμε σπαστήριο αμυγδάλων και προσεχώς σπαστήριο καρυδιών. Η έμπειρη ομάδα μας είναι υπεύθυνη για όλα τα στάδια επεξεργασίας των αμυγδάλων και των καρυδιών, από την καλλιέργεια, την επεξεργασία, την παραγωγή έως και την διακίνηση στους πελάτες μας. Όλα τα προϊόντα που επεξεργαζόμαστε και σας προσφέρουμε σε χονδρική πώληση είναι τοπικά της περιοχής μας και είναι 100% Ελληνικά.  Η πολύχρονη δραστηριότητα μας στους ξηρούς καρπούς έχει αποδώσει, γνώση, εμπειρία και τεχνογνωσία για να μπορούμε να ανταπεξέλθουμε στις ανάγκες της αγοράς. Στόχος μας όλα αυτά τα χρόνια είναι η επεξεργασία αμυγδάλων και καρυδιών με τον πλέον σύγχρονο εξοπλισμό και η εμπορική διάθεση με τιμές χονδρικής στην ελληνική αγορά ποιοτικών ξηρών καρπών.          Φιλοσοφία μας είναι η ταύτιση μας με τις ανάγκες των πελατών αλλά και του τελικού καταναλωτή ώστε να παρέχουμε προϊόντα υψηλής ποιότητας που θα αποτελούν βασικά συστατικά μιας καθημερινής ισορροπημένης διατροφής. ...                 Επικοινωνήστε μαζί μας Για οποιαδήποτε πληροφορία ή για παραγγελίες μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Είμαστε πάντα στην διάθεσή σας για να λύσουμε οποιαδήποτε απορία σας αλλά και για να σας εξυπηρετήσουμε άμεσα.      

  Κατηγορία: ΒΙΟΤΕΧΝΙΕΣ

  Στείλτε e-mail
  Οφρύνιο - Καβάλας
  2594031615
  6976330218
 • ΞΥΛΙΝΑ ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ - ΕΠΙΠΛΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ ΚΑΒΑΛΑ - ΒΙΟΤΕΧΝΙΑ ΞΥΛΙΝΩΝ ΚΟΥΦΩΜΑΤΩΝ ΚΑΒΑΛΑ - ΝΤΟΥΛΑΠΕΣ - ΓΑΜΒΡΕΛΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

  Η Εταιρεία Η ‘’Γαμβρέλης και ΣΙΑ ΟΕ’’, είναι μια εταιρεία κατασκευής ξύλινων κουφωμάτων γερμανικών προδιαγραφών και επίπλων κουζίνζς. Με ιστορία που ξεκινά από το 1976 και εμπειρία που μεταφράζεται σε 36 συναπτά έτη στο χώρο της επεξεργασίας ξύλου φτάνουμε στο σήμερα! Σήμερα η εταιρεία μας έχει όλες τις απαραίτητες πιστοποιήσεις, τον τεχνολογικό εξοπλισμό που μπορούν διασφαλίσουν αξεπέραστη ποιότητα σε κάθε μας εργασία. Αγαπάμε το ξύλο και αυτό μας δίνει την δυνατότητα να εργαζόμαστε με το ίδιο μεράκι και αγάπη για κάθε μιά ξεχωριστή εργασία. Το αποτέλεσμα είναι αξεπέραστη ποιότητα σε κάθε μας δημιουργία και το δικό σας χαμόγελο στο τέλος κάθε συνεργασίας.

  Κατηγορία: ΒΙΟΤΕΧΝΙΕΣ

  Φωτογραφίες [11]
  Στείλτε e-mail
  ΚΑΒΑΛΑ - Καβάλα
  2510316778
  6937205974