Δευτέρα 17 Ιουνίου 2019 | 10:09 μμ

Ηλεκτρονικός Επαγγελματικός Οδηγός Ελλάδας

Κατάλογος Επιχειρήσεων

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ
σε: Αττικής, Πειραιάς, Νέο Φάληρο
Περιοχή

Κατηγορίες

 

 

 • ERNET - OΜΙΛΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ

    ERnet | Όμιλος επιχειρήσεων     4ty.gr | Ηλεκτρονικός Επαγγελματικός οδηγός Ελλάδας O ηλεκτρονικός οδηγός αγοράς 4ty.gr είναι σε θέση να αντιμετωπίσει κάθε πρόκληση και να ανταπεξέλθει στις απαιτήσεις των καιρών μας, προς όφελος των πελατών του. Σκοπός του 4ty.gr αναλυτικότερα είναι η παροχή εξειδικευμένων υπηρεσιών διαδικτύου σε μικρές, μεσαίες και μεγάλες επιχειρήσεις με στόχο την ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας τους, της εταιρικής τους ταυτότητας και γενικότερα της θέσης τους στην αγορά, χρησιμοποιώντας την δύναμη του διαδικτ...   Μάθετε περισσότερα       aggelies.4ty.gr | Δωρεάν δημιουργία αγγελιών O Ηλεκτρονικός Επαγγελματικός Οδηγός Ελλάδος 4ty.gr, όντας ένα από τα πιο αναπτυσσόμενα μέσα προβολής στο διαδίκτυο από το 2008, προσφέρει σε όλους εσάς την  νέα υπηρεσία του, aggelies.4ty.gr. Το aggelies.4ty.gr είναι μία υπηρεσία που σας δίνει τη δυνατότητα να καταχωρείτε εύκολα – γρήγορα και κυρίως δωρεάν τις δικές σας αγγελίες. Αγγελίες πώλησης, ενοικίασης, ανταλλαγής, χαρίζεται, εργασία καθώς και την  δυνατότητα να γνωστοποιείται τις υπηρεσία σας στο κοινό του. Σκοπός του είναι να παρέχει σε όλους εσάς τις υπηρεσίες του με όσον το δυνατόν μεγαλύτερη ασφάλεια των αγορα...   Μάθετε περισσότερα       4tyshop.gr | Το μεγαλύτερο ηλεκτρονικό εμπορικό κέντρο της Ελλάδας H υπηρεσία 4tyshop είναι μια πρωτοποριακή υπηρεσία η οποία διατίθεται σε όλα τα μέλη του ηλεκτρονικού οδηγού αγοράς. Δημιουργήθηκε με σκοπό να δώσει την ώθηση που χρειάζονται στις ελληνικές επιχειρήσεις συνδυάζοντας υψηλό επίπεδο υπηρεσιών με χαμηλό κόστος. Η δημιουργία ηλεκτρονικού καταστήματος δεν ήταν ποτέ τόσο εύκολη και τόσο προσιτή στον εκάστοτε επιχειρηματία. Η χρήση του δε, απαιτούσε υψηλό επίπεδο γνώσεων ενώ από την άλλη, η προώθηση της επιχείρησ...   Μάθετε περισσότερα       aw-hotel.com | Holidays in just one click Η εταιρεία μας δημιουργεί με επιτυχία δικτυακούς τόπους για τους χρήστες του διαδικτύου από το 2008. Έχουμε οικοδομήσει στην Ελλάδα, ένα από τα πιο δημοφιλή portals, τον Ηλεκτρονικό Επαγγελματικό Οδηγό Ελλάδας www.4ty.gr που με επιτυχία φέρνει κοντά τον επιχειρηματικό κόσμο και προβάλλει τις επιχειρήσεις της Ελλάδας με τον πιο οικονομικό και αποδοτικό τρόπο...   Μάθετε περισσότερα      

  Κατηγορία: ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ

  Στείλτε e-mail
  Δημητρίου Φαληρέως 21 - Νέο Φάληρο
  2104826000
 • Koμμωτήριο-Demo Business - Πρόγραμμα Ιστοσελίδας

  Σε αυτή την ιστοσελίδα σας παρουσιάζετε ένα demo του πρoγράμματος ιστοσελίδας Business, του ηλεκτρονικού επαγγελματικού οδηγού Ελλάδος 4ty.gr.    Πρόγραμμα Business    Αποκτήστε ιστοσελίδα για την επιχείρηση σας Περιγραφή *Αποκλειστικά δικό της όνομα στο internet με το οποίο θα εμφανίζεστε σε όλα τα αποτελέσματα των μηχανών αναζήτησης. Το όνομα μπορεί να είναι της μορφής. www.to_onoma_sas_.4ty.gr. Έτσι, με αυτόν τον τρόπο, θα μπορείτε να έχετε όχι απλά μία διαφήμιση όπως οι άλλοι προσφέρουν αλλά τη ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΣΕΛΙΔΑ μέσω των υπηρεσιών της 4ty.gr. H ιστοσελίδα αποτελείτε από:     Σελίδα Προφίλ της επιχείρησης με όλα τα απαραίτητα στοιχεία επικοινωνίας όπως: διεύθυνση έδρας της επιχείρησης, τηλέφωνο σταθερό,κινητό και fax, όνομα και τηλέφωνο υπευθύνου, διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, διεύθυνση προσωπικής ιστοσελίδας.   Σελίδα  Περισσότερα όπου μπορείτε  να παρουσιάσετε  υπηρεσίες ή τα προϊόντα της επιχείρησης και το ιστορικό – προφίλ της με απεριόριστο κείμενο.   Σελίδα Φωτογραφίες με 20 φωτογραφιών της επιχείρηση σας.   Σελίδα με τον χάρτη της ευρύτερης περιοχής και τοποθετημένη πάνω σε αυτόν η ακριβής θέση της επιχείρησης.   Σχέδιο φόντου / template από τα προσχεδιασμένα template που διαθέτουμε και επιλογή οποιουδήποτε από αυτά.     Δείτε όλα τα διαθέσιμα template           * Λέξεις-Κλειδιά ώστε να βρίσκεται η επιχείρηση εύκολα και γρήγορα.   Tην διαχείριση της καταχώρησης την έχει ο ίδιος ο πελάτης μέσω username και password που παρέχεται με την ολοκλήρωση της εγγραφής του.       Δείτε τα βοηθητικά βίντεο που έχουμε φτιάξει στο youtube ώστε να μπορείτε να διαχειρίζεστε μόνοι σας την καταχώρηση σας.     Πλεονεκτήματα     Η δυνατότητα εμφάνισης της κατοχύρωσης σας στις μηχανές αναζήτησης με ξεχωριστό domain - name.   Η προσωποποίηση της ολοσέλιδης καταχώρησης σας ανάμεσα σε χιλιάδες άλλες.     Ενδιαφέρεστε; Εάν ενδιαφέρεστε ή θέλετε να μάθετε περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας ή στείλτε μας e-mail μέσα από το μενού «Επικοινωνία».               

  Κατηγορία: ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ

  Στείλτε e-mail
  Δημητρίου Φαληρέως 21 - Νέο Φάληρο
  2104826000
  6943845373
 • Μετακομίσεις-Μεταφορές-demo Πρόγραμμα Gold

  Σε αυτή την ιστοσελίδα σας παρουσιάζετε ένα demo του πρoγράμματος ιστοσελίδας Gold, του ηλεκτρονικού επαγγελματικού οδηγού Ελλάδος 4ty.gr.    Πρόγραμμα Gold    Καταχώρηση με την μορφή Ιστοσελίδας Περιγραφή Καταχώρηση και παράλληλα προβολή της ολοσέλιδης κατοχύρωσης σας με αποκλειστικά δικό της όνομα  και διεύθυνση στο διαδίκτυο (domain name). Δημιουργία της προσωπικής σας ιστοσελίδας σε εντελώς διαφορετική μορφή η οποία αποτελείτε από  τέσσερις καρτέλες.       Καρτέλα Προφίλ της επιχείρησης με όλα τα απαραίτητα στοιχεία επικοινωνίας όπως: διεύθυνση έδρας της επιχείρησης, τηλέφωνο σταθερό,κινητό και fax, όνομα και τηλέφωνο υπευθύνου, διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, διεύθυνση προσωπικής ιστοσελίδας.   Καρτέλα  Περισσότερα όπου μπορείτε  να παρουσιάσετε  υπηρεσίες ή τα προϊόντα της επιχείρησης και το ιστορικό – προφίλ της με απεριόριστο κείμενο.   Καρτέλα Φωτογραφίες με 20 φωτογραφιών της επιχείρηση σας.   Καρτέλα με τον χάρτη της ευρύτερης περιοχής και τοποθετημένη πάνω σε αυτόν η ακριβής θέση της επιχείρησης.           * 40 Λέξεις-Κλειδιά ώστε να βρίσκεται η επιχείρηση εύκολα και γρήγορα.   Tην διαχείριση της καταχώρησης την έχει ο ίδιος ο πελάτης μέσω username και password που παρέχεται με την ολοκλήρωση της εγγραφής του.       Δείτε τα βοηθητικά βίντεο που έχουμε φτιάξει στο youtube ώστε να μπορείτε να διαχειρίζεστε μόνοι σας την καταχώρηση σας.     Πλεονεκτήματα     Η δυνατότητα εμφάνισης της κατοχύρωσης σας στις μηχανές αναζήτησης με ξεχωριστό domain - name.   Η προσωποποίηση της ολοσέλιδης καταχώρησης σας ανάμεσα σε χιλιάδες άλλες.     Ενδιαφέρεστε; Εάν ενδιαφέρεστε ή θέλετε να μάθετε περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας ή στείλτε μας e-mail μέσα από το μενού «Επικοινωνία».               

  Κατηγορία: ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ

  Στείλτε e-mail
  Δημητρίου Φαληρέως 21 - Νέο Φάληρο
  2104826000
  6943845373
 • Σελίδα Παρουσίασης Υπηρεσιών 4ty.gr

  Σε αυτή τη σελίδα σας παρουσιάζουμε τις αναβαθμισμένες υπηρεσίες που μπορεί να σας προσφέρει ο Ηλεκτρονικός Οδηγός Αγοράς www.4ty.gr. Ο μόνος ηλεκτρονικός οδηγός που μπορεί και προσφέρει τις περισσότερες υπηρεσίες από κάθε άλλο ηλεκτρονικό μέσο στο διαδίκτυο. Η σελίδα που σας παρουσιάζουμε προσφέρει:   Αποκλειστικά δικό της όνομα στο internet με το οποίο θα εμφανίζεστε σε όλα τα αποτελέσματα των μηχανών αναζήτησης. Το όνομα μπορεί να είναι της μορφής. www.to_onoma_sas_.4ty.gr. Έτσι, με αυτόν τον τρόπο, θα μπορείτε να έχετε όχι απλά μία διαφήμιση όπως οι άλλοι προσφέρουν αλλά τη ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΣΕΛΙΔΑ μέσω των υπηρεσιών της 4ty.gr.     Καρτέλα αρχικής (Προφίλ), όπου παρουσιάζονται όλα τα στοιχεία επικοινωνίας της επιχείρησής σας όπως: αριθμοί σταθερών τηλεφώνων, αριθμοί κινητών τηλεφώνων, αριθμοί φαξ, λογαριασμός ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail), διεύθυνση της επιχείρησής σας, σύνδεσμο με την ιστοσελίδα σας σε περίπτωση που έχετε. Επίσης εμφανίζεται μία μικρή εισαγωγή του κειμένου σας.   Η δεύτερη καρτέλα, που σας παρέχει το www.4ty.gr, αφορά το κείμενο περιγραφής της επιχείρησή σας και των υπηρεσιών – προϊόντων που προσφέρετε. Εδώ ακόμη μπορείτε να γράψετε το ιστορικό αλλά και ότι άλλο χρειάζεστε για την περιγραφή της επαγγελματικής σας δραστηριότητας.         Ξεχωριστή καρτέλα με το σύνολο των φωτογραφιών σας με δυνατότητα zoom των φωτογραφιών σας. Τα πακέτα μας προσφέρουν μέχρι και 20 φωτογραφίες αλλά αν υπάρχει η θέληση υπάρχει και η δυνατότητα για παραπάνω αριθμό φωτογραφιών.   !!! ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΠΕΛΑΤΕΣ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ !!!   Βρείτε μας: Επίσημη Ιστοσελίδα  Αποστολή e-mail  

  Κατηγορία: ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ

  Στείλτε e-mail
  Δημητρίου Φαληρέως 21 - Νέο Φάληρο
  2421181690
  6943845219
 • Υδραυλικός - Demo B usiness Pro Πρόγραμμα Ιστοσελίδας

  Σε αυτή την ιστοσελίδα σας παρουσιάζετε ένα demo του πρoγράμματος ιστοσελίδας Business Pro, του ηλεκτρονικού επαγγελματικού οδηγού Ελλάδος 4ty.gr. 

  Κατηγορία: ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ

  Στείλτε e-mail
  Δημητρίου Φαληρέως 21 - Νέο Φάληρο
  2104826000
  6943845373