noscript image for google
Δευτέρα 25 Οκτωβρίου 2021 | 07:49 πμ

Ηλεκτρονικός Επαγγελματικός Οδηγός Ελλάδας

 • Κατηγορία: ΤΕΧΝΙΚΕΣ – ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ – ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ – ΑΝΑΠΑΛΑΙΩΣΕΙΣ
  Γλυφάδα - Αθήνα
  6939999627
  6987002783
  ΤΕΧΝΟΔΟΜΗΣΗ
  Αδαμόπουλος Γιώργος
  Αττική

  Η Εταιρεία "ΤΕΧΝΟΔΟΜΗΣΗ ΑΔΑΜΟΠΟΥΛΟΣ" εδρεύει στην Αθήνα. Υπεύθυνος της επιχείρησης είναι ο κος Αδαμόπουλος Γιώργος ο οποίος έχει πολυετή εμπειρία στον τομέα των ανακαινίσεων και κατασκευών και βρίσκεται στο χώρο από το 1988.

  Η Εταιρεία αναλαμβάνει τις ανακαινίσεις σπιτίων και καταστημάτων, εξωτερικών και εσωτερικών χώρων. Αναλαμβάνουμε ανακαινίσεις μονοκατοικιών, διαμερισμάτων, καταστημάτων, μονόσεις ταράτσας, θερμοπροσόψεις, γυψοσανίδες, τσιμεντοσανίδες και τοποθέτηση πλακιδίων.

  Το εξειδικευμένο προσωπικό μας σε συνδυασμό με την εμπερία ετών στον τομέα αλλά και τα σύγχρονα μέσα και άριστης ποιότητας υλικά που χρησιμοποιούμε εγγυώνται για τα άριστα αποτελέσματα και την καταλληλότερη λύση για την ανακαίνιση του χώρου σας.

  Είμαστε πάντα σε στένη συνεργασία με τον εκάστοτε πελάτη ώστε να καταλαβαίνουμε τις ανάγκες του και να προτείνουμε το καταλληλότερο πακέτο ανακαίνισης ανάλογα με τις απαταίσεις που έχει.

  Εγγυόμαστε το αρτιότερο αποτέλεσμα για τις εργασίες που αναλαμβάνουμε έχοντας θέση σαν στόχο την απόλυτη ικανοποίηση των πελατών μας

  Ανακαινίσεις Μονώσεις ταράτσας ΘερμοπροσόψειςΓυψοσανίδεςΤσιμεντοσανίδεςΤοποθέτηση πλακιδίων

  Toggle
 • Κατηγορία: ΑΛΟΥΜΙΝΙΑ – ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ
  ΠΕΛΑΣΓΩΝ 1 - Περιστέρι
  80011676767,2105026069
  6980236170
  ΕΔΡΑ: Ναυαρίνου 55, Πετρούπολη

  Η εταιρεία "Κλιάπος Κων/νος" ιδρύθηκε το 2007 από τον Κλιάπο Κων/νο ο οποίος έχει πείρα 15 ετών με πτυχίο στην Αρχιτεκτονική διακόσμηση και στις κατασκευές όλων των κουφωμάτων αλουμινίου, σιδήρου και ειδικών κατασκευών.

  Το εργαστήρι μας βρίσκεται στο Περιστέρι, Πελασγών 1, όπου μπορείτε να μας βρείτε. Η ειδικότητα μας είναι η κατασκευή και τοποθέτηση κουφωμάτων αλουμινίου θωρακισμένων θυρών. Επίσης, αναλαμβάνουμε πάσης φύσεως επισκευές - μερεμέτια στον κλάδο αυτό. Η συνεργασία με την εταιρεία Profilco α.ε. μας παρέχει άριστη ποιότητα, αισθητική και το κυριότερο ασφάλεια για να μπορούμε να κοιμόμαστε πιο ήσυχοι. Τα εξαρτήματα των κουφωμάτων είναι αποκλειστικά της εταιρείας Profilco, με την εγγύηση της αντοχής και της ασφάλειας. Το επίτευγμα μας είναι η απόλυτη εξυπηρέτηση των πελατών ενώ στόχος μας είναι οι προσιτές τιμές και οι προσφορές για τις οποίες θα ενημερώνονται οι πελάτες μέσω του site μας.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΜΕΤΑΛΛΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ
  ΠΕΝΤΑΛΟΦΟΣ ΚΥΠΡΙΝΟΣ - Έβρου
  2556061278
  6944350610
  Αλουμινοκατασκευές -λυόμενες σιδηροκατασκευές
  Toggle
 • Κατηγορία: ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ
  ΜΟΥΔΑΝΙΑ - Χαλκιδικής
  2373025550
  6976438759
  Εσωτερικά-εξωτερικά κουφώματα-θωρακισμένες πόρτες-προστατευτικά κάγκελα αλουμινίου-ιταλικά έπιπλα κουζίνας -πατώματα laminate-κάγκελα τύπου inox.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΑΛΟΥΜΙΝΙΑ
  Λαρίσης 106 - Λαμια
  2231400348
  6945533444
  Γιαννόπουλος Μιχαήλ
  Συστήματα Αλουμινίου - Ενεργειακά Κουφώματα - Σιδηροκατασκευές Λαμία

  Η επιχείρησή μας “Γιαννόπουλος Μιχαήλ” η οποία εδρεύει στην Λαμία, δραστηριοποιείται πολλά χρόνια στον χώρο των κατασκευών προσφέροντάς σας κουφώματα αλουμινίου - pvc καθώς και κάθε σιδηροκατασκευή που επιθυμείτε για την οικία ή τον επαγγελματικό σας χώρο.

  Με πολυετή εμπειρία στο χώρο, μπορούμε να προσφέρουμε στους πελάτες μας κάθε είδους αλουμινοκατασκευές όπως κουφώματα αλουμινίου, πόρτες, παράθυρα, ρολά, κάγκελα, γκαραζόπορτες κ.α. καθώς και πλαστικά κουφώματα - pvc. Διαθέτοντας τεχνογνωσία και υπεύθυνο προσωπικό, καθώς και άριστη ποιότητα πρώτων υλών, μπορούμε να σας προσφέρουμε κατασκευές άριστης ποιότητας και υψηλής αισθητικής.

  Αναλαμβάνουμε:

  - Κουφώματα Αλουμινίου

  - Κουφώματα PVC

  - Σιδηροκατασκευές

  - Σκάλες

  - Κάγκελα

  - Γκαραζόπορτες

  - Κιόσκια

  - Πόρτες Εσωτερικές

  - Πόρτες Εξωτερικές

  - Πόρτες Θωρακισμένες

  - Ρολά

  - Σίτες (αντικουνοπικές)

  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

  Toggle
 • Κατηγορία: ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ – ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΣΙΔΗΡΟΥ – ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ
  Γριζάνο - Τρικάλων
  2433051221
  6974865839
  Θεοδώρου
  Κουφώματα αλουμινίου & Σιδηροκατασκευές Τρίκαλα

  ____

  βιοτεχνία κουφωμάτων αλουμινίου

  Η επιχείρηση Θεοδώρου ειδικεύεται στην κατασκευή, βαφή και τοποθέτηση κουφωμάτων & κάγκελων αλουμινίου καθώς και στα παραδοσιακά κάγκελα από μασίφ σίδερο.
  Στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις μας διαθέτουμε πλήρη οργάνωση μονταρίσματος, βαφής και συγκόλλησης του αλουμινίου & σιδήρου.

  Το πλήθος των αλουμινοκατασκευών - σιδηροκατασκευών που εχουμε αποπερατώσει όλα αυτά τα χρόνια που βρισκόμαστε στον χώρο των κατασκευών αποτελεί εγγύηση για την δουλειά μας και το ονομά μας.

  Σε εμάς θα βρείτε
  Κουφώματα αλουμινίου κατασκευασμένα με ΚΟΛΛΗΣΗ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ το μοναδικό σύστημα ARGON.
  Παραδοσιακές πόρτες από πάνελ αλουμινίου.
  Συγκολλητά κάγκελα αλουμινίου ηλεκτροστατικής βαφής σε όλες τις αποχρώσεις βαμμένα στον δικό μας βαφείο-φούρνο.
  Σφυρηλατημένο κάγκελο στο χέρι με φαντασία και μεράκι.

  Κατηγορίες στις οποίες εξειδικευόμαστε:

  Πόρτες & παράθυρα αλουμινίου
  Κουρμπαριστά κουφώματα
  Ρολά
  Σίτες
  Κάγκελα
  Κάγκελα ασφαλείας
  Υαλοπετάσματα
  Ειδικές κατασκευές
  Εσωτερικές πόρτες
  Θωρακισμένες πόρτες
  Γκαραζόπορτες
  Στέγαστρα
  Χωρίσματα

  δίπλα σας από το 1987!

  Η ποιότητα,η συνέπεια και η τιμή αποτελούν το μεγαλύτερο κεφάλαιο για μας και κέρδος για τους πελάτες μας.

  Toggle
 • Κατηγορία: ΠΟΡΤΕΣ, ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ
  Στομίου 1 - Κόνιτσα
  2655022491
  6948580180
  Αλουμινοτεχνική
  Μίσσιος Κωνσταντίνος - Συστήματα - Κουφώματα Αλουμινίου - Πόρτες Θωρακισμένες - Γκαραζόπορτες - Ξυλουργικές Εργασίες - Κόνιτσα

  Η επιχείρησή μας “Μίσσιος Κωνσταντίνος” η οποία εδρεύει στην Κόνιτσα, δραστηριοποιείται πολλά χρόνια στον χώρο των κατασκευών προσφέροντάς σας κουφώματα αλουμινίου, πλαστικά κουφώματα - pvc καθώς και κάθε άλλη αλουμινοκατασκευή που επιθυμείτε για την οικία ή τον επαγγελματικό σας χώρο.

  Διαθέτοντας τεχνογνωσία, καταρτισμένο και υπεύθυνο προσωπικό, καθώς και άριστη ποιότητα πρώτων υλών, μπορούμε να σας προσφέρουμε κατασκευές άριστης ποιότητας και υψηλής αισθητικής πάντα στις πιο ανταγωνιστικές τιμές.

  Λόγω της πολυετής εμπειρίας μας στο χώρο, μπορούμε να προσφέρουμε στους πελάτες μας κάθε είδους αλουμινοκατασκευές όπως κουφώματα αλουμινίου, πόρτες, παράθυρα, ρολά, κάγκελα, γκαραζόπορτες κ.α. καθώς και πλαστικά κουφώματα - pvc.

  Όλες οι κατασκευές που αναλαμβάνουμε ανταποκρίνονται στην παραδοσιακή ομορφιά με την σύγχρονη αισθητική, ανάλογα με το στιλ του κτιρίου σας. Είναι ανεπηρέαστα από τις καιρικές συνθήκες (βροχοπτώσεις, υψηλές θερμοκρασίες) έχουν αντοχές και διάρκεια ζωής.

  Με σύμμαχο την άριστη ποιότητα υλικών και εξαρτημάτων και την λεπτομέρεια στην κατασκευή, ερχόμαστε στο χώρο σας και σας προσφέρουμε κουφώματα αλουμινίου και συνθετικά (PVC) δικής μας κατασκευής. Ακόμη, προσφέρουμε πόρτες εσωτερικών χώρων, βενετικά στορ, περσίδες, γκαραζόπορτες και τέντες. Η πολυετής πείρα και εμπειρία μας στο χώρο των κατασκευών από το 1992, σφραγίζουν με εγγύηση και ασφάλεια την απαράμιλλη κομψότητα και ποιότητα του αποτελέσματος.

  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

  Toggle
 • Κατηγορία: ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ – ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΣΙΔΗΡΟΥ – ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ
  37ο χλμ Λεωφόρος Πόρτο Ράφτη - Αττική
  2299075447
  6974360598
  Η εταιρίαΤΣΕΛΙΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ με εδρα της δουλειάς του, το ΠΟΡΤΟ ΡΑΦΤΗ Αττικής των αλουμινοκατασκευών και στις τοποθετήσεις συστημάτων αλουμινίου, έχοντας μία συνεχή ανοδική πορεία μέχρι και σήμερα .

  Η πολυετής εμπειρία , ο σύγχρονος εξοπλισμός μηχανημάτων που διαθέτουμε για τις κατασκευές αλουμινίου, αλλά και το συνεργείο μας που αποτελείται από αλουμινάδες με τεχνογνωσία, μπορούν να σας εγγυηθούν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα και να εξυπηρετήσουν αμεσα από οπου μας ζητηθεί στο Κορωπί, στην Αθήνα Κεντρο Αθήνας στα Μεσόγεια στην Κερατέα, Γέρακας, Ανάβυσσος,Άγ Κωνσταντίνος, Καλύβια, Βάρη, Βαρνάβας, Λαύριο, Σπάτα, Σαρωνίδα, Σούνιο, Ραφήνα, Πόρτο Ράφτη, Παλλήνη, Παλαιά Φώκαια, Παιανία, Μαρκόπουλο

  Σε οποιαδήποτε ανάγκη σας, στις πιο ανταγωνιστικές και προσιτές τιμές. Η εταιρία έχει φέρει σε πέρας μέχρι και σήμερα μεγάλο πλήθος έργων με απαιτητικές προδιαγραφές και μέγιστο βαθμό δυσκολίας.

  Ο επαγγελματισμός, η συνέπεια και η ποιότητα είναι τα συστατικά της πετυχημένης μας πορείας και οι πελάτες μας αποτελούν την καλύτερη διαφήμισή μας.

  Ειμαστε πιστοποιημένοι εγκαταστάτες αλουμινοκατασκευών της EUROPA της ALUMINCO και της METALOUMIN και τα κουφώματα αλουμινίου που κατασκευάζουμε φέρουν τη σήμανση CE ενώ οι παραγωγικές διαδικασίες που ακολουθούνται είναι βάσει των ευρωπαϊκών προτύπων.

  Κάθε έργο μας - σε κουφώματα αλουμινίου ή όποιο άλλο προϊόν αλουμινίου - κατασκευάζεται πάντα με γνώμονα την ανθεκτικότητα λειτουργικότητα και την αισθητική του χώρου

  Οι υπηρεσιες μας :
  Η εταιρεία παράγει κουφώματα αλουμινίου όλων των τύπων.
  Ανοιγόμενα-συρόμενα-ανασυρόμενα και ανασηκούμενα
  Αυτοματισμοί, αντικατάσταση παλαιών κουφωμάτων αυθημερών με νέα .
  Επισκευές – συντηρήσεις κουφωμάτων αλουμίνιου

  ΠΟΡΤΕΣ:
  Πόρτες παράθυρα αλουμινίου
  ΠΟΡΤΕΣ ΘΩΡΑΚΙΣΜΕΝΕΣ ασφαλείας
  Επιπλέον κατασκευάζει χωρίσματα αλουμινίου,
  Ψευδοροφές
  Κάγκελα αλουμινίου για μπαλκόνια
  Σπαστά κάγκελα ασφαλείας για πόρτες καταστημάτων και ολων των
  επαγγελματικών χώρων
  Γκαραζόπορτες
  Σίτες - ρολλά και όλα τα αντικουνουπικά συστήματα

  Η σωστή μελέτη του έργου σας είναι βασική προϋπόθεση για μια καλή συνεργασία γι’αυτό και το προσωπικό μας φροντίζει από την αρχή ώστε ο πελάτης να είναι ενήμερος για το τελικό κόστος της κατασκευής,και τονχρόνο παράδοσης του έργου

  Καλέστε μας και ζητήστε την προσφορά μας και να εισαι σίγουροι ότι θα είναι η πιο συμφέρουσα

  Το πλήθος των αλουμινοκατασκευών που εχουμε αποπερατώσει όλα αυτά τα χρόνια που βρισκόμαστε στον χώρο του Αλουμινίου αποτελεί εγγύηση για την δουλειά μας και το ονομά μας

  Με φιλικούς χαιρετισμούς

  TΣΕΛΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
  Toggle
 • Κατηγορία: ΑΛΟΥΜΙΝΙΑ
  Μανάγουλη - Ναύπακτος
  6947425593
  6944676334
  Η επιχείρησή μας “ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΚΩΣΤΑΣ” η οποία εδρεύει στην Μανάγουλη Ναύπακτου, δραστηριοποιείται για πολλά χρόνια στο χώρο των κατασκευών προσφέροντάς σας κουφώματα αλουμινίου, κουφώματα pvc καθώς και κάθε άλλη αλουμινοκατασκευή που επιθυμείτε για την οικία ή τον επαγγελματικό σας χώρο.

  Διαθέτοντας τεχνογνωσία, καταρτισμένο και υπεύθυνο προσωπικό, καθώς και άριστη ποιότητα πρώτων υλών, μπορούμε να σας προσφέρουμε κατασκευές άριστης ποιότητας και υψηλής αισθητικής πάντα στις πιο ανταγωνιστικές τιμές.

  Λόγω της πολυετής εμπειρίας μας στο χώρο, μπορούμε να προσφέρουμε στους πελάτες μας κάθε είδους αλουμινοκατασκευές όπως κουφώματα αλουμινίου, πόρτες, παράθυρα, ρολά, κάγκελα, γκαραζόπορτες κ.α. καθώς και πλαστικά κουφώματα - pvc.

  Όλες οι κατασκευές που αναλαμβάνουμε ανταποκρίνονται στην παραδοσιακή ομορφιά με την σύγχρονη αισθητική, ανάλογα με το στιλ του κτιρίου σας. Είναι ανεπηρέαστα από τις καιρικές συνθήκες (βροχοπτώσεις, υψηλές θερμοκρασίες) έχουν αντοχές και απεριόριστη διάρκεια ζωής χωρίς συντήρηση.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΑΛΟΥΜΙΝΙΑ – ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ
  Γούρνες Πεδιάδος - Ηράκλειο
  6942407399
  Η εταιρία μας με αρκετά χρόνια στον χώρο των αλουμινοκατασκευών έχει κερδίσει την αναγνώριση και την εμπιστοσύνη των πελατών, αλλά και των συνεργατών μας, χάρη στην υπευθυνότητα και την ποιότητα των κατασκευών μας.

  Ο σύγχρονος τεχνικός εξοπλισμός, η συνεχής ενημέρωση γύρω από τις εξελίξεις στον χώρο του αλουμινίου και πάνω απ' όλα η καθολική ενασχόληση και ατελείωτη διάθεση για ομαλή και ξεκάθαρη συνεργασία, μας έφεραν στην πρώτη γραμμή.

  Με υπευθυνότητα αναλαμβάνουμε μελέτες, κατασκευές και εγκαταστάσεις, φροντίζοντας ανάλογα με τις ανάγκες του πελάτη, να προμηθεύσουμε ή να μεταφέρουμε και να εγκαταστήσουμε οι ίδιοι οποιοδήποτε σύστημα αλουμινίου καλύπτει τις ανάγκες του.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΑΛΟΥΜΙΝΙΑ – ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ
  ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟΥ 123 - Κερατσίνι
  6999555615
  6984140254
  Η εταιρεία μας ειδικεύεται στην μελέτη και παραγωγή κουφωμάτων αλουμινίου και μεταλλικών κατασκευών παντός τύπου.

  Με σύγχρονο εξοπλισμό, άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό και άριστη τεχνογνωσία στον τομέα μας αναλαμβάνουμε οποιαδήποτε ειδική κατασκευή.

  Αναλαμβάνουμε για εσάς:

  Αλουμίνια, πόρτες, παράθυρα, ρολά
  Σιδηροκατασκευές, κάγκελα, πόρτες
  Εσωτερικές σκάλες
  Ειδικές κατασκευές
  Πατάρια,σπιτάκια κήπου
  Τοποθετήσεις αντικουνουπικών συστημάτων

  Διαθέτουμε εμπειρία, σεβασμό στον πελάτη, γούστο, ευθύνη και συνέπεια.

  Η πολυετής πείρα και η τεχνογνωσία μας στον τομέα του αλουμινίου και του σιδήρου, μας επιτρέπει να προσφέρουμε ολοκληρωμένες λύσεις που να καλύπτουν απόλυτα τις εξειδικευμένες ανάγκες κάθε πελάτη μας ξεχωριστά.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΑΛΟΥΜΙΝΙΑ – ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ
  Μαραθώνας - Αττική
  6934435440
  ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ ΚΑΙ ΣΙΔΗΡΟΥ ΑΤΤΙΚΗ

  ΡΑΠΤΗΣ ΘΑΝΑΣΗΣ

  ΠΑΝΤΟΣ ΤΥΠΟΥ ΑΛΟΥΜΙΝΟΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΑΤΤΙΚΗ - ΠΑΝΤΟΣ ΤΥΠΟΥ ΣΙΔΗΡΟΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΑΤΤΙΚΗ

  Η επιχείρηση μας με έδρα τον Μαραθώνα Αττικής προσφέρει ολοκληρωμένες υπηρεσίες στοντομέα των αλουμινοκατασκευών και των σιδηροκατασκευών.

  Με πολυετή εμπειρία και τεχνογνωσία αναλαμβάνει τον σχεδιασμό, την κατασκευή και την τοποθέτησησυστημάτωναλουμινίου αυξημένης αντοχής και υψηλής αισθητικής.

  Με αξιοπιστία και επαγγελματισμό δημιουργείκουφώματα αλουμινίουπου εξασφαλίζουν την μέγιστηενεργειακή απόδοσημεάριστη λειτουργικότητα.

  Καλύπτει κάθε ανάγκη του χώρου σας σεκουφώματα, ρολά, γκαραζόπορτες, σίτες και παντός είδουςαλουμινοκατασκευές.

  Επιπλέον, δραστηριοποιείται και στιςκατασκευές σιδήρου, όπως μεταξύ άλλων,πόρτες, κάγκελα, σκάλες,πέργκολες, στέγαστρα και πάσης φύσεως ειδικές κατασκευές.

  Το εξειδικευμένο προσωπικό μας αναλαμβάνει,με αξιοπιστία και επαγγελματισμό, νααντικαταστήσει τα παλιά συστήματα αλουμινίου σας μεενεργειακά κουφώματα άριστης ποιότηταςπροσφέροντας σαςασφάλεια και οικονομία με σύγχρονο σχεδιασμό.

  Με σύμμαχο την γνώση και την συνεργασία με τις κορυφαίες εταιρείεςEUROPAκαιMETALOUMIN σαςεγγυόμαστε το άριστο αποτέλεσμα της κατασκευής και την αντοχή της στον χρόνο.

  Ανακαινίστε τον επαγγελματικό σας χώρο με συστήματα αλουμινίου και ειδικές μεταλλικές κατασκευέςπου θα σας παρέχουν θερμομόνωση,εξοικονόμηση ενέργειας, ασφάλεια & υψηλή αισθητική.

  Με αξιοπιστία και επαγελματισμό αναλαμβάνουμε:

  παντός τύπου αλουμινοκατασκευές

  παντός τύπο σιδηροκατασκευές

  μεταλλικές κατασκευές

  κατασκευή - συντήρηση - επισκευή κουφωμάτων

  αντικατάσταση κουφωμάτων

  κατασκευή θωρακισμένης πόρτας

  κατασκευή πόρτας αλουμινίου ασφαλείας

  ρολά

  κατασκευή - επισκευή - αντικατάσταση σίτας

  κατασκευή - επισκευή γκαραζόπορτας

  ειδικές κατασκευές αλουμινίου

  ειδικές κατασκευές σιδήρου

  Με υπευθυνότητα και αξιοπιστία αναλαμβάνουμε παντός τύπου αλουμινοκατασκευές και σιδηροκατασκευές

  σε όλη την Αττική σε ανταγωνιστικές τιμές και με άμεση εξυπηρέτηση.

  Με εκτίμηση

  Ράπτης Θανάσης

  6934435440 - 6906038729

  αλουμινοκατασκευες μαραθωνας - σιδηροκατασκευες μαραθωνας - μεταλλικες κατασκευες μαραθωνας -ενεργειακα κουφωματα μαραθωνας

  αντικατασταση κουφωματων - αντικατασταση σιτας μαραθωνας-αντικατασταση σιτας αττικη - επισκευη κουφωματων μαραθωνας

  πορτες αλουμινιου ασφαλειας μαραθωνας - αντικατασταση κουφωματων αττικη - παντος τυπου αλουμινοκατασκευες μαραθωνας αττικη

  θωρακισμενη πορτα μαραθωνας - γκαραζοπορτες μαραθωνας - επισκευη γκαραζοπορτας - πορτες αλουμινιου μαραθωνας - παραθυρα αλουμινιου μαραθωνας κατασκευες απο αλουμινιο - ειδικες κατασκευες αλουμινιου μαραθωνας - ειδικες κατασκευες σιδηρου μαραθωνας - κατασκευη σιδερενιας πορτας μαραθωνας

  Toggle
 • Κατηγορία: ΑΛΟΥΜΙΝΙΑ – ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ
  Δημητρακοπούλου 43 - Κορυδαλλός
  2104978467
  6972876086, 6974738869
  Ergo Al Glass Μπέσης Νικόλαος
  Αλουμίνια - Κάγκελα Αλουμινίου Και Σιδήρου - Πόρτες Ασφαλείας - Κορυδαλλός Αττική
  ///////////////////////////////////////////

  Η εταιρεία του κυρίου Μπέση Νικόλαουμε αρκετά χρόνια εμπερίας στον χώρο των αλουμινοκατσκευών και έδρα τον Κορυδαλλό Αττικής, αναλαμβάνει Κατασκευές αλουμινίου,Κουφώματα, Κάγκελα αλουμινίου, Σήτες,Πτυσσόμενες πόρτες,Θωρακισμένες πόρτες,Πόρτες εσωτερικού χώρου,Κάγκελα σιδήρου.

  Η εξέλιξη στην τεχνολογία της παραγωγής προφίλ (διατομών) αλουμινίου, η δυνατότητα κατασκευής σύνθετων διατομών και η ευρηματικότητα στον τομέα σχεδιασμού συστημάτων συνέβαλαν στην γρήγορη εξάπλωσή τους. Η ασφάλεια των κατασκευών και οι απαιτήσεις ποιότητας, οι ανάγκες χρήσης και η αισθητική εμφάνιση οδήγησαν στο σχεδιασμό ολοκληρωμένων κουφωμάτων αλουμινίου, τα γνωστά «συστήματα», τα οποία συνδυάζουν κατάλληλα προφίλ αλουμινίου, ειδικά εξαρτήματα, μηχανισμούς λειτουργίας, τζάμια και υλικά στεγάνωσης. Σήμερα, τα συστήματα αλουμινίου κυριαρχούν στα κουφώματα καθώς κυκλοφορούν στην αγορά σε μεγάλη ποικιλία και συνδυάζουν κατάλληλα τεχνικά χαρακτηριστικά που εναρμονίζονται πλήρως με τις κλιματολογικές συνθήκες της χώρας μας.

  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
  ///////////////////////////////////////////

  Toggle
 • Κατηγορία: ΑΛΟΥΜΙΝΙΑ – ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ
  Λάμπρου Κατσώνη 5 - Μεταμόρφωση - Αθήνα
  2102846332
  6982994577
  A L K A L
  Συστήματα Αλουμινίου

  _____

  Λίγα λόγια για εμάς

  Η επιχείρηση μαςALKAL, έχει έδρα στη Μεταμόρφωση και δραστηροποιείται στο χώρο των συστημάτων αλουμινίου. Με σύγχρονα μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας δημιουργούμε κατασκευές αλουμινίου που αντέχουν στο χρόνο και τη σκληρή χρήση.

  Το έμπειρο & εξειδικευμένο προσωπικό μας, αναλαμβάνει την κατασκευή και τοποθέτηση κουφωμάτων αλουμινίου και υαλοπετασμάτων με συνέπεια και επαγγελματισμό.

  Όλα τα χρόνια που είμαστε στο χώρο των κατασκευών, έχουμε αναλάβει κατασκευές αλουμινίου, πόρτες, κουφώματα, παράθυρα, θωρακισμένες πόρτες ασφαλείας, ρολά, σίτες, γκαραζόπορτες, ειδικές κατασκευές ανάλογα με τις ανάγκες των πελατών, απο όπου μας ζητηθεί στην Αθήνα, άμεσα, παρέχοντας μελέτη χώρου, σε ιδιωτικούς χώρους και σε επαγγελματικούς.

  Διασφαλίζουμε για εσάς την υψηλή ποιότητα, ανθεκτικότητα, εξαιρετική αισθητική και λειτουργικότητα σε σχέση με το χαμηλότερο κόστος.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΑΛΟΥΜΙΝΙΑ – ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ
  Μυστρά 5 Παλλήνη - Αθήνα
  6986529747
  ΑΛΟΥΜΙΝΟΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣALFA –ΣΙΔΗΡΟΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ στην Παλλήνη σε όλα τα Βόρεια προάστια και στα Μεσόγεια της Αττικής

  Κουφώματα Αλουμινίου με ποιότητα και αισθητική - κατασκευή- τοποθέτιση επισκευή

  Η επιχείρηση ALFA που βρίσκεται στην Παλλήνη της Αττικής, δραστηριοποιείται εδώ και πολλά χρόνια, με συνέπεια, υπευθυνότητα και επαγγελματισμό στον χώρο των αλουμινοκατασκευών και σιδηροκατασκευών, προσφέροντας πάντα ποιοτικές υπηρεσίες σε οικονομικές τιμές,για κατοικίες και ολους τους επαγγελματικούς χώρους.

  Αναλαμβάνουμεαλουμινοκατασκευέςκουφωμάτων τοποθέτιση και επισκευές , συνεργαζόμαστε με τους καλύτερους κατασκευαστές ( EUROPA ),που διαθέτουν όλες τις απαραίτητεςπιστοποιήσεις, γι’ αυτό και είμαστε σίγουροι ότι μπορούμε να προσφέρουμε στους πελάτες μας προϊόντα υψηλής ποιότητας και αισθητικής, συνοδευόμενα απόεγγύηση κατασκευής.

  Η εμπειρία, η τεχνογνωσία και η αγάπη για την δουλειά μας είναι αυτά που μας κάνουν πρώτους στο είδος μας και πάντα ανταγωνιστικούς.

  Το εξειδικευμένο μας προσωπικό( αλουμινάδες, σιδεράδες) σας προτείνει και παρέχει άμεση εξυπηρέτηση από όπου μας ζητηθείστην Παλλήνη,Παιανία, Βριλήσσια,Χολαργό, Χαλάνδρι, σε όλα τα βόρεια προάστια της Αθήνας,στον Γερακα, Κορωπί και σε όλα τα Μεσόγεια, αμεσα με συνέπεια στον προκαθορισμένο χρόνο πάραδοσις των αλουμινοκατασκευών και ολων των κατασκευών σιδήρου.

  Οι παρεχόμενες υπηρεσίες μας:

  Αλουμινοκατασκευές ολων των τύπων και κατασκευές σιδήρου στην Παλλήνη Αττικής

  Κουφώματα αλουμινίου,

  Πόρτες παράθυρα ανοιγόμενα με ανάκλιση με μηχανισμούς

  Τοποθέτιση και επισκευές κουφωμάτων

  Κάγκελα αλουμινίου, inox η παραδοσιακά κάγκελα σιδήρου

  Πόρτες ασφαλείας

  Ρολλά αλουμινίου

  Αντικουνουπικά συστήματα σίτες

  Ρολλά σπαστά ασφαλείας
  Σπαστά κάγκελα ασφαλείας για πόρτες καταστημάτων και ολων των επαγγελματικών χώρων

  Αυτοματισμοί

  Θερμομονωτικά κουφώματα

  Σιδηροκατασκευές παντός τύπου στην Παλλήνη, Παιανία, Βριλήσσια,Χολαργό, Χαλάνδρι, σε όλα τα βόρεια προάστια της Αθήνας στον Γέρακα στο Κορωπί και σε όλα τα Μεσόγεια.

  Κάγκελα παραδοσιακά με σίδηρο
  Καγκελόπορτες
  Γκαραζόπορτες με αυτοματισμούς, συρόμενες
  Πόρτες- κουφώματα σιδερένιες
  Υπόστεγα
  Πατάρια
  Σκάλες σιδερένιες
  Πάγκους εργασίας
  Στέγαστρα
  Πέργκολες
  Περιφράξεις
  Ειδικές κατασκευές

  Γιατί να μας επιλέξετε;
  Ποιότητα, επαγγελματισμός, εξειδίκευση οικονομικές τιμές
  Τεράστια εμπειρία στον χώρο και μετά το πέρας των εργασιών μας ειμαστε δίπλα σας για οποια επισκευή η για

  Το πλήθος των αλουμινοκατασκευών και σιδηροκατασκευών που εχουμε τοποθετήσει σε ολη την Παλλήνη και τα βόρεια προάστια της Αθήνας αποτελούν εγγύηση για τις υψηλές υπηρεσίες που παρέχουμε και για το ονομά μας

  Με φιλικούς χαιρετισμούς

  Η επιχείρισηALFA

  Ωρες επικοινωνίας καθημερινά από τις 8 το πρωί εως τις 10 το βράδυ

  Αλουμινοκατασκευές Παλλήνη,Παιανία, Βριλήσσια,Χολαργό, Χαλάνδρι,βόρεια προάστια της Αθήνας, Γέρακας, Κορωπί Μεσόγεια
  Κουφώματα αλουμινίου Παλλήνη,Παιανία, Βριλήσσια,Χολαργό, Χαλάνδρι,βόρεια προάστια της Αθήνας, Γέρακας, Κορωπί Μεσόγεια
  Αλουμινάς Παλλήνη,Παιανία, Βριλήσσια,Χολαργό, Χαλάνδρι,βόρεια προάστια της Αθήνας, Γέρακας, Κορωπί Μεσόγεια
  Τοποθέτιση κουφωμάτων αλουμινίου Παλλήνη,Παιανία, Βριλήσσια,Χολαργό, Χαλάνδρι,βόρεια προάστια της Αθήνας, Γέρακας, Κορωπί Μεσόγεια
  Αλουμίνια Παλλήνη,Παιανία, Βριλήσσια,Χολαργό, Χαλάνδρι,βόρεια προάστια της Αθήνας, Γέρακας, Κορωπί Μεσόγεια
  Πορτες παράθυρα Παλλήνη,Παιανία, Βριλήσσια,Χολαργό, Χαλάνδρι,βόρεια προάστια της Αθήνας, Γέρακας, Κορωπί Μεσόγεια
  Κάγκελα ασφαλείας Παλλήνη,Παιανία, Βριλήσσια,Χολαργό, Χαλάνδρι,βόρεια προάστια της Αθήνας, Γέρακας, Κορωπί Μεσόγεια
  Σίτες ρολλά Παλλήνη,Παιανία, Βριλήσσια,Χολαργό, Χαλάνδρι,βόρεια προάστια της Αθήνας, Γέρακας, Κορωπί Μεσόγεια
  Σιδεράς Παλλήνη,Παιανία, Βριλήσσια,Χολαργό, Χαλάνδρι,βόρεια προάστια της Αθήνας, Γέρακας, Κορωπί Μεσόγεια
  Σιδηροκατασκευές Παλλήνη,Παιανία, Βριλήσσια,Χολαργό, Χαλάνδρι,βόρεια προάστια της Αθήνας, Γέρακας, Κορωπί Παλλήνη,Παιανία, Βριλήσσια,Χολαργό, Χαλάνδρι,βόρεια προάστια της Αθήνας, Γέρακας, Κορωπί Μεσόγεια Μεσόγεια
  Γκαραζόπορτες Παλλήνη,Παιανία, Βριλήσσια,Χολαργό, Χαλάνδρι,βόρεια προάστια της Αθήνας, Γέρακας, Κορωπί Μεσόγεια
  Σιδερένια κάγκελα Παλλήνη,Παιανία, Βριλήσσια,Χολαργό, Χαλάνδρι,βόρεια προάστια της Αθήνας, Γέρακας, Κορωπί Μεσόγεια
  Κατασκευές σιδήρου Παλλήνη,Παιανία, Βριλήσσια,Χολαργό, Χαλάνδρι,βόρεια προάστια της Αθήνας, Γέρακας, Κορωπί Μεσόγεια
  Επισκευές κουφωμάτων αλουμινίου Παλλήνη,Παιανία, Βριλήσσια,Χολαργό, Χαλάνδρι,βόρεια προάστια της Αθήνας, Γέρακας, Κορωπί Μεσόγεια
  Επισκευές σίτας ρολά Παλλήνη,Παιανία, Βριλήσσια,Χολαργό, Χαλάνδρι,βόρεια προάστια της Αθήνας, Γέρακας, Κορωπί Μεσόγεια
  Σιδηροκατασκευές Παλλήνη,Παιανία, Βριλήσσια,Χολαργό, Χαλάνδρι,βόρεια προάστια της Αθήνας, Γέρακας, Κορωπί Παλλήνη,Παιανία, Βριλήσσια,Χολαργό, Χαλάνδρι,βόρεια προάστια της Αθήνας, Γέρακας, Κορωπί Μεσόγεια Μεσόγεια
  Σιδηροκατασκευές Παλλήνη,Παιανία, Βριλήσσια,Χολαργό, Χαλάνδρι,βόρεια προάστια της Αθήνας, Γέρακας, Κορωπί Παλλήνη,Παιανία, Βριλήσσια,Χολαργό, Χαλάνδρι,βόρεια προάστια της Αθήνας, Γέρακας, Κορωπί Μεσόγεια Μεσόγεια
  Toggle
 • Κατηγορία: ΣΙΔΗΡΟΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ
  Αγίας Παρασκευής & Αθανασίου Διάκου - Πόρτο Ράφτη
  6982019378
  Niko Besnik Rapushi
  Αλουμινοκατασκευές - Σιδηροκατασκευές Πόρτο Ράφτη Αττική

  Η επιχείρησή μας “Niko Besnik Rapushi” η οποία βρίσκεται στην Αττική και πιο συγκεκριμένα στο Πόρτο Ράφτη, δραστηριοποιείται για περισσότερα από 25 χρόνια με σιδηροκατασκευές και αλουμινοκατασκευές προσφέροντας ολοκληρωμένες και ποιοτικές λύσεις σε οικίες και επαγγελματικούς χώρους στο Πόρτο Ράφτη, σε όλη την Αττική και σε όλη την Ελλάδα κατόπιν συνεννόησης.

  Χάρης την πολυετή εμπειρία μας στο χώρο και το άρτια εξειδικευμένο προσωπικό μας, είμαστε σε θέση να φέρουμε σε πέρας οποιαδήποτε σιδηροκατασκευή και αλουμινοκατασκευή μας αναθέσετε, φροντίζοντας πάντα για την άριστη ποιότητα και την τήρηση του χρονοδιαγράμματος που έχουμε ορίσει από κοινού.

  Πιο συγκεκριμένα αναλαμβάνουμε σιδηροκατασκευές και αλουμινοκατασκευές παντός τύπου, κουφώματα αλουμινίου και pvc, θωρακισμένες πόρτες αλλά και ξύλινες εσωτερικές πόρτες αφού πρώτα πραγματοποιήσουμε προσεκτική μελέτη του χώρου σας.

  ΣΥΝΕΠΕΙΑ & ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΣΜΟΣ

  Με βασικό σκοπό την μεγιστοποίηση του βαθμού ικανοποίησης των πελατών, εγγυόμαστε την εξονυχιστική μελέτη κάθε παραμέτρου που αφορά στο υπό κατασκευή έργο ώστε να επιλέξουμε την πιο λειτουργική και οικονομική λύση.

  Όλα αυτά τα χρόνια που δραστηριοποιούμαστε στο χώρο έχουμε φέρει σε πέρας ένα μεγάλο αριθμό έργων στο Πόρτο Ράφτη και σε όλη την Αττική, τα οποία φημίζονται για την άψογη αισθητική του, καθώς και για την μοναδική ποιότητά τους.

  Με κάθε πελάτη μας δημιουργούμε μια μόνιμη σχέση εμπιστοσύνης, παρέχοντας του υποστήριξη σε κάθε πρόβλημα ή ανάγκη που μπορεί να προκύψει κατά τη διάρκεια ενός έργου, αλλά κυρίως μετά την ολοκλήρωσή του.

  ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ

  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

  και θα έρθουμε στο χώρο σας για να πραγματοποιήσουμε μια εξατομικευμένη μελέτη και να σας
  προτείνουμε λειτουργικές λύσεις για οποιαδήποτε κατασκευαστική σας ανάγκη. Εξυπηρετούμε άμεσα το Πόρτο Ράφτη, όλη την Αττική και όλη την Ελλάδα κατόπιν συνεννόησης.

  Toggle
 • Κατηγορία: ΑΛΟΥΜΙΝΙΑ – ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ
  Ψαλίδαινα Νέας Ανατολής - Ιεράπετρα
  2842041558
  6986695248
  TOPAL
  Συστήματα Αλουμινίου - Μεταλλικές Κατασκευές | Ιεράπετρα Κρήτη

  Η εταιρεία συστημάτων αλουμινίου και μεταλλικών κατασκευών TOPAL ιδρύθηκε το 1979 από τον Βαγγέλη Λουτσέτη στην Ιεράπετρα της Κρήτης.

  Από τότε έως σήμερα, βασισμένη πάντα στο δημιουργικό μεράκι και την πείρα, και με αποκλειστικό γνώμονα τις αρχιτεκτονικές απαιτήσεις των πελατών, προσφέρει κατασκευές με εξαιρετική αντοχή και αισθητική, που καλύπτουν όλες τις ανάγκες σε κουφώματα, κάγκελα, αίθρια και ρολά αλουμινίου, και υαλοπίνακες.

  Η εμπειρία ετών και η μακρόχρονη ενασχόληση και εξειδίκευση σε δομικά προϊόντα υψηλών ποιοτικών προδιαγραφών, εγγυώνται κατασκευές προορισμένες να αντέξουν στο χρόνο, σε μια μεγάλη ποικιλία σχεδίων και εφαρμογών.

  Σε συνεργασία με τις εταιρείες Aluminco και Exalco, οι δημιουργίες της εταιρείας TOPAL έχουν σήμερα καταξιωθεί στο χώρο των κατασκευών αλουμινίου και αποτελούν εγγύηση κατασκευαστικής αρτιότητας και άψογης λειτουργικότητας.

  Επικοινωνήστε μαζί μας

  Είμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με τις κατασκευές μας.
  Εξυπηρετούμε την Ιεράπετρα, το Νομό Λασιθίου και όλη την Κρήτη κατόπιν συνεννόησης.

  Toggle
 • Κατηγορία: ΑΛΟΥΜΙΝΙΑ – ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ
  5ο χλμ. Λάρισας - Κοζάνης - Λάρισα
  6973670746,6936721452
  GIANNOULAS G. ALUTECH
  Αλουμινοκατασκευές - Σιδηροκατασκευές - Συνθετικά Κουφώματα PVC Λάρισα

  Η επιχείρησή μας “Giannoulas G. Alutech” η οποία βρίσκεται στην Λάρισα, δραστηριοποιείται από το 1985 με αλουμινοκατασκευές, σιδηροκατασκευές και κουφώματα pvc προσφέροντας ολοκληρωμένες και ποιοτικές λύσεις για την οικία ή τον επαγγελματικό σας χώρο.

  Χάρη στην πολυετή εμπειρία μας στο χώρο και το άρτια εξειδικευμένο προσωπικό μας, είμαστε σε θέση να φέρουμε σε πέρας οποιαδήποτε σιδηροκατασκευή και αλουμινοκατασκευή μας αναθέσετε, φροντίζοντας πάντα για την άριστη ποιότητα και την τήρηση του χρονοδιαγράμματος που έχουμε ορίσει από κοινού.

  Πιο συγκεκριμένα αναλαμβάνουμε σιδηροκατασκευές και αλουμινοκατασκευές παντός τύπου, κουφώματα αλουμινίου και pvc, θωρακισμένες πόρτες αλλά και ξύλινες εσωτερικές πόρτες αφού πρώτα πραγματοποιήσουμε προσεκτική μελέτη του χώρου σας.

  ΑΜΕΣΗ & ΣΩΣΤΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ

  Με βασικό σκοπό την μεγιστοποίηση του βαθμού ικανοποίησης των πελατών, εγγυόμαστε την εξονυχιστική μελέτη κάθε παραμέτρου που αφορά στο υπό κατασκευή έργο ώστε να επιλέξουμε την πιο λειτουργική και οικονομική λύση.

  Όλα αυτά τα χρόνια που δραστηριοποιούμαστε με αλουμινοκατασκευές και σιδηροκατασκευές έχουμε φέρει σε πέρας ένα μεγάλο αριθμό έργων σε όλη την Λάρισα τα οποία φημίζονται για την άψογη αισθητική του, καθώς και για την μοναδική ποιότητά τους.

  Με κάθε πελάτη μας δημιουργούμε μια μόνιμη σχέση εμπιστοσύνης, παρέχοντας του υποστήριξη σε κάθε πρόβλημα ή ανάγκη που μπορεί να προκύψει κατά τη διάρκεια ενός έργου, αλλά κυρίως μετά την ολοκλήρωσή του.

  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

  και θα έρθουμε στο χώρο σας για να πραγματοποιήσουμε μια εξατομικευμένη μελέτη και να σας προτείνουμε λειτουργικές λύσεις για οποιαδήποτε κατασκευαστική σας ανάγκη. Εξυπηρετούμε άμεσα την Λάρισα και τις γύρω περιοχές.

  Toggle
 • Κατηγορία: ΑΛΟΥΜΙΝΙΑ
  Κύμη - Νάτο - Κύμη
  2222023543
  6945445020
  Σκοπελίτης Βελισσάριος
  Αλουμινοκατασκευές Κύμη Αλιβέρι Εύβοια

  Η επιχείρηση μας “Σκοπελίτης Βελισσάριος” η οποία βρίσκεται στην Εύβοια και πιο συγκεκριμένα στην Κύμη, δραστηριοποιείται με αλουμινοκατασκευές και κουφώματα αλουμινίου, παρέχοντας ποιοτικές και οικονομικές υπηρεσίες.

  Χάρη στην μακροχρόνια πορεία μας στις αλουμινοκατασκευές, μπορούμε να αναλάβουμε κουφώματα αλουμινίου, ειδικές κατασκευές αλουμινίου αλλά και όλες τις αλουμινοκατασκευές που επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε στην οικία ή το επαγγελματικό σας χώρο στην Κύμη, το Αλιβέρι και σε όλη την Εύβοια.

  Αναλαμβάνουμε και εργασίες με το πρόγραμμα εξοικονομώ - αυτονομώ.Στόχος μας είναι να σας προσφέρουμε πάντα την καλύτερη εξυπηρέτηση.

  Επικοινωνήστε μαζί μας για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας. Εξυπηρετούμε την Κύμη, το Αλιβέρι και όλη την Εύβοια.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΑΛΟΥΜΙΝΙΑ
  Κοσκινά - Εύβοιας
  6948534511
  Η επιχείρηση τουΙωάννη Δημολιάνηπου εδρεύει στην Εύβοια, δραστηριοποιείται στο χώρο των συστημάτων αλουμινίου και αλουμινοκατασκευών έχοντας εμπειρία ετών.

  Χάρη στη συνεχή ενημέρωση των τεχνολογικών εξελίξεων, την άριστη τεχνογνωσία και τον σύγχρονο τεχνολογικό εξοπλισμό παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις για κουφώματα που διακρίνονται για την άριστη ποιότητα, την λειτουργικότητα και την υψηλή αισθητική τους.

  Κατασκευάζει κατασκευές και κουφώματα αλουμινίουπαντός είδους που αντέχουν στο χρόνο και σας βοηθούν να εξοικονομήσετε ενέργεια και χρήματα.

  Πληρώντας όλες τις απαιτούμενες προδιαγραφέςη επιχείρηση τουΔημολιάνη Ιωάννηκατασκευάζει ενεργειακά κουφώματα που ανταποκρίνονται στις απιτήσεις των προγραμμάτων εξοικονομώ.

  Έχει φέρει εις πέρας έργα με μέγιστο βαθμό δυσκολίαςπαραδίδοντας τα στον προκαθαρισμένο έργο.

  Ο επαγγελματισμός, η συνέπεια και η ποιότητατης δουλείας είναι τα χαρακτηριστικά της εργασίας.

  Επικοινωνήστε στο6948534511για να σας δώσει λύσεις που ανταποκρίνονται στις ανάγκες είτε του σπιτιού είτε του επαγγελματικού χώρου.

  αλουμινοκατασκευες παντος τυπου ευβοια, κατασκευες σιδηρου ευβοια, κατασκευες σιδηρου παντος τυπου ευβοια, κατασκευες αλουμινιου παντος τυπου ευβοια, τοποθετηση κουφωματων ευβοια, συντηρηση κουφωματων ευβοια, επισκευες κουφωματων ευβοια, κουφωματα αλουμινιουpvcευβοια, θωρακισμενε πορτες.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ
  Περιοχή Λιβάδια Ερέτρια - Εύβοιας
  2229066059
  6936999454,6906545822
  Η επιχείρηση μαςμε έδρα την Ερέτρια σας παρέχει ολοκληρωμένες εργασίες πάνω στην μελέτη, κατασκευή και τοποθέτηση κουφωμάτων και αλουμινοκατασκευών παντός τύπου.

  Η πολυετής μας εμπειρίαστις αλουμινοκατασκευές και η συνεχής μας ενημέρωση για τα νέα υλικά και τις εφαρμογές τους μας καθιστά την ιδανική επιλογή ώστε τα συστήματα του αλουμινίου σας να ξεχωρίζουν για την υψηλή αισθητική τους αλλά και για την αντοχή τους.

  Το εξειδικευμένο μας συνεργείοαναλαμβάνει την αντικατάσταση των παλιών σας κουφωμάτων με νέα κουφώματα αλουμινίου αλλά και με κουφώματα pvc με σύχρονες προδιαγραφές για να εξοικονομήσετε ενέργεια και χρήματα.

  Ακόμη αναλαμβάνουμετον σχεδιασμό και την κατασκευή ειδικών κατασκευών αλουμινίου σύμφωνα με τις ανάγκες του επαγγελματικού σας χώρου αλλά και του σπιτιού σας.

  Αντικαταστήστε την πόρτα εξόδου του σπιτιού σας ή του γραφείου σας με θωρακισμένες πόρτες αλουμινίου που θα σας προσφέρουν σιγουριά , ασφάλεια αλλά και υψηλό αισθητικό αποτέλεσμα.

  Με αξιοπιστία και υπευθυνότητα αναλαμβάνουμε :
  -παντός τύπου αλουμινοκατασκευές
  -κουφώματα αλουμινίου
  -κουφώματα pvc
  -ενεργειακά κουφώματα
  -εξοικονομώ κουφώματα
  -σίτες αλουμινίου
  -σίτες ρολά
  -θωρακισμένες πόρτες
  -γκαραζόπορτες
  -στέγαστρα
  ​​​​​​​-κάγκελα αλουμινίου
  ​​​​​​​-κάγκελα περιφράξεων
  ​​​​​​​-εσωτερικές σκάλες
  ​​​​​​​-ειδικές κατασκευές αλουμινίου

  Στόχος μαςείναι να σας προσφέρουμε άριστη ποιότητα και υψηλή αισθητική στις κατασκευές μας σε ανταγωνιστικές τιμές.

  Με εκτίμηση,

  Νικόλαος Κακαβάς

  αλουμινοκατασκευες ευβοια - αλουμινοκατασκευες ερετρια - αλουμινοκατασκευες παντος τυπου ευβοια - κουφωματα αλουμινιου ευβοια - κουφωματα αλουμινιου ερετρια - θωρακισμενες πορτες αλουμινιου ευβοια - θωρακισμενες πορτες ερετρια - σιτες αλουμινιου ευβοια- σιτες αλουμινιου ερετρια - πορτες αλουμινιου ευβοια -ενεργειακα κουφωματα ευβοια-ενεργειακα κουφωματα ερετρια - μοτερ γκαραζοπορτας ευβοια- καγκελα αλουμινιου ευβοιααλουμινια χαλκιδα, αλουμινια βασιλικο, αλουμινια αλιβερι, αλουμινια αμαρυνθοαλουμινοκατασκευες χαλκιδα, αλουμινοκατασκευες βασιλικο, αλουμινοκατασκευες αλιβερι, αλουμινοκατασκευες αμαρυνθοσιδηροκατασκευες χαλκιδα, σιδηροκατασκευες βασιλικο, σιδηροκατασκευες αλιβερι, σιδηροκατασκευες αμαρυνθο
  Toggle
 • Κατηγορία: ΑΛΟΥΜΙΝΙΑ – ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ
  Γαβαλού - Αγρίνιο
  2635041236
  6955191079
  Kaltsis Aluminium
  Αλουμινοκατασκευές & Σιδηροκατασκευές Αγρίνιο Αιτωλοακαρνανίας

  Η επιχείρησή μας “Kaltsis Aluminium” η οποία βρίσκεται στο Αγρίνιο, δραστηριοποιείται στις κατασκευές στο χώρο της οικοδομής από το 1969. Ιδρύθηκε από τον Καλτσή Αθανάσιο με ειδίκευση το σίδηρο. Έχοντας ως βάση την πολυετή παρουσία στο χώρο, την εμπειρία και τις γνώσεις του κου. Καλτσή Αθανάσιου, το 2008, ανέλαβε τα ηνία ο γιος του, Καλτσής Βασίλειος, δίνοντας νέα πνοή στην εταιρεία.

  Διαθέτουμε πλήρως τεχνολογικά εξοπλισμένες εγκαταστάσεις που σε συνδυασμό με σύγχρονες και πρωτοπόρες ιδέες για τις κατασκευές στοχεύουμε σε ποιοτικό για τον πελάτη μας αποτέλεσμα καλύπτοντας κάθε του ανάγκη.

  ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΟΥΜΕ

  κουφώματα αλουμινίου, πόρτες σε διάφορα σχέδια και χρώματα, διαχωριστικά γραφείων, βιτρίνες καταστημάτων, θωρακισμένες πόρτες, πτυσσόμενες πόρτες, γκαραζόπορτες, ηλεκτρικά ρολά, κάγκελα αλουμινίου και inox, σκάλες εσωτερικού και εξωτερικού χώρου, πέργκολες αλουμινίου, υπόστεγα και κάθε είδους μεταλλικές κατασκευές.

  Επίσης, αναλαμβάνουμε την αντικατάσταση των παλαιών σας κουφωμάτων με σύγχρονα, θερμοδιακοπτόμενα κουφώματα και υαλοπίνακες ενεργειακής απόδοσης, αυθημερόν και χωρίς φθορές.

  Όλα τα προϊόντα της επιχείρησής μας φέρουν Πιστοποίηση CE καθώς και εγγύηση κατασκευής αφού η επιχείρηση ανήκει στους πιστοποιημένους κατασκευαστές – συνεργάτες της ALUMINCO και της EUROPA.

  Η πολύχρονη πορεία μας στον χώρο των αλουμινοκατασκευών και σιδηροκατασκευών, η άρτια κατάρτιση του προσωπικού και η ποιότητα, τόσο στην κατασκευή όσο και στην τοποθέτηση, μπορούν να σας εξασφαλίζουν ένα άριστο ποιότητα και αισθητικά αποτέλεσμα σε οποιαδήποτε κατασκευή μας αναθέσετε.

  Κύριο μέλημά μας είναι ο σεβασμός προς τον πελάτη. Η εξυπηρέτηση μετά την ολοκλήρωση κάθε έργου είναι η βάση της επιτυχίας μας και παράλληλα αποτελεί εφαλτήριο για διαρκώς ποιοτικότερες υπηρεσίες.

  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

  ώστε να έρθουμε στο χώρο σας και να αναπτύξουμε την πιο δημιουργική συνεργασία, προσαρμοσμένη στις
  απαιτήσεις του χώρου σας. Εξυπηρετούμε το Αγρίνιο και τις γύρω περιοχές.

  Toggle
 • Κατηγορία: ΑΛΟΥΜΙΝΙΑ – ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ
  Πρωτοπαπαδάκη 24, Γαλάτσι - Αττική
  2102856913
  6978234703
  ALUPROFESSION
  Αλουμινοκατασκευές Γαλάτσι

  Η εταιρεία ALUPROFESSION η οποία εδρεύει στο Γαλάτσι, δραστηριοποιείται εδώ και χρόνια στον χώρο των κατασκευών προσφέροντάς σας κουφώματα αλουμινίου, κουφώματα pvc καθώς και κάθε άλλη αλουμινοκατασκευή που επιθυμείτε για την οικία ή τον επαγγελματικό σας χώρο.

  Διαθέτοντας τεχνογνωσία, καταρτισμένο και υπεύθυνο προσωπικό, καθώς και άριστη ποιότητα πρώτων υλών, μπορούμε να σας προσφέρουμε κατασκευές άριστης ποιότητας και υψηλής αισθητικής πάντα στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς.

  Στόχος μας είναι η ικανοποίηση των πελατών μας στο μεγαλύτερο δυνατό βαθμό μέσα από κατασκευές υψηλών προδιαγραφών με εγγύηση ποιότητας, εφαρμογής και αντοχής. Διατηρούμε μακροχρόνια συνεργασία με τις πιο γνωστές εταιρίες στον τομέα μας για να εξασφαλίζουμε για εσάς τα πιο άρτια προϊόντα.

  Προιόντα:
  Κουφώματα αλουμινίου
  Πόρτες ασφαλείας
  Κάγκελα
  Γκαραζόπορτες
  Σίτες & Ρολά

  Παρεχόμενες υπηρεσίες:

  Αντικατάσταση κουφωμάτων
  Επισκευές ράουλων

  ____

  Περιοχές που εξυπηρετούμε:
  Γαλάτσι, Κέντρο Αθήνα, Πεύκη, Νέο Ηράκλειο, Χολαργός, Χαλάνδρι, Ψυχικό, Νέα Ιωνία, Κυψέλη, Πατήσια, Αγία Παρασκευή, Βόρεια Προάστια.

  Toggle
 • Κατηγορία: ΑΛΟΥΜΙΝΙΑ – ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ
  ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΓΕΩΜΕΤΡΟΥ 3-5 - Νεος Κόσμος
  2109234894
  6970856046
  ΚΙΤΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
  ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΕΜΑΣ

  Η εταιρεία του κου. Κίτου Γιώργου η οποία εδρεύει στον Νέο Κόσμο, διαθέτει την απαραίτητη τεχνογνωσία και εμπειρία για να κατασκευάσει κάθε δημιουργία, εξασφαλίζοντας άψογη αισθητική και απόλυτη ασφάλεια. Το εξειδικευμένο προσωπικό μας, σας προτείνει την λύση που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες και τις απαιτήσεις του χώρουσας, και εργάζεται πάντα με σκοπό την καλύτερη και άμεση εξυπηρέτηση σας.

  Στόχος μαςείναι να καλύψουμε κάθε σας ανάγκη χρησιμοποιώντας υψηλής ποιότητας υλικά, εγγυημένη επαγγελματική τεχνική υποστήριξη και πάντοτε με τον οικονομικότερο δυνατό τρόπο!

  Χάρη στην πολυετή εμπειρία μας, τη τεχνογνωσία και την άριστη ποιότητα των κατασκευών μας, σας προσφέρουμε αξιόπιστεςλύσεις, που μπορούν να ικανοποιήσουν κάθε απαίτηση σας.

  Η εταιρεία μας με εμπειρία πολλών ετών στον χώρο των κατασκευών, σας προσφέρει ιδανικές λύσεις από αλουμίνιο αλλά και σίδηρο.

  Κουφώματα συνθετικά και αλουμινίου
  Θωρακισμένες πόρτες, σε μεγάλη ποικιλία συστημάτων και χρωμάτων
  Συστήματα σίτας
  Ειδικές κατασκευές αλουμινίου
  Ειδικές κατασκευές σιδήρου
  Εξωτερικά κάγκελα και περιφράξεις κατοικιών
  Toggle
 • Κατηγορία: ΑΛΟΥΜΙΝΙΑ – ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ
  Τσαριτσάνη - Ελασσόνα
  6974439492
  ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
  Αλουμινοκατασκευές - Σιδηροκατασκευές - Τέντες Ελασσόνα Λάρισα Λεπτοκαρυά Πλαταμώνας

  Η επιχείρησή μας “ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗΣ” η οποία βρίσκεται στην Ελασσόνα, δραστηριοποιείται με αλουμινοκατασκευές και σιδηροκατασκευές, προσφέροντας ποιοτικές λύσεις σε οικίες και επαγγελματικούς χώρους στην Ελασσόνα και στην Λάρισα.

  Χάρη στην μακροχρόνια πορεία μας στον χώρο, μπορούμε να αναλάβουμε οποιαδήποτε αλουμινοκατασκευή και σιδηροκατασκευή επιθυμείτε. Παράλληλα, αναλαμβάνουμε την τοποθέτηση τεντών και συστημάτων σκίασης, ζελατίνες, καποτίνες, inox κάγκελα,εσωτερικές πόρτες, θωρακισμένες πόρτες, πέργκολες κ.α.

  Αναλαμβάνουμε εργασίες με το πρόγραμμα εξοικονομώ κατ' οίκον.
  Επικοινωνήστε μαζί μας για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και να σας προτείνουμε την ιδανική λύση. Εξυπηρετούμε άμεσα την Ελασσόνα, την Λάρισα και όλη την Ελλάδα κατόπιν συνεννόησης.
  Toggle
προηγούμενη 1 από 29 επόμενη
Διαφημιστείτε εδώ