noscript image for google
Δευτέρα 27 Ιουνίου 2022 | 05:57 πμ

Ηλεκτρονικός Επαγγελματικός Οδηγός Ελλάδας

 • Κατηγορία: ΤΕΧΝΙΚΕΣ – ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ – ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ – ΑΝΑΠΑΛΑΙΩΣΕΙΣ
  Γλυφάδα - Αθήνα
  6939999627
  6987002783
  ΤΕΧΝΟΔΟΜΗΣΗ
  Αδαμόπουλος Γιώργος
  Αττική

  Η Εταιρεία "ΤΕΧΝΟΔΟΜΗΣΗ ΑΔΑΜΟΠΟΥΛΟΣ" εδρεύει στην Αθήνα. Υπεύθυνος της επιχείρησης είναι ο κος Αδαμόπουλος Γιώργος ο οποίος έχει πολυετή εμπειρία στον τομέα των ανακαινίσεων και κατασκευών και βρίσκεται στο χώρο από το 1988.

  Η Εταιρεία αναλαμβάνει τις ανακαινίσεις σπιτίων και καταστημάτων, εξωτερικών και εσωτερικών χώρων. Αναλαμβάνουμε ανακαινίσεις μονοκατοικιών, διαμερισμάτων, καταστημάτων, μονόσεις ταράτσας, θερμοπροσόψεις, γυψοσανίδες, τσιμεντοσανίδες και τοποθέτηση πλακιδίων.

  Το εξειδικευμένο προσωπικό μας σε συνδυασμό με την εμπερία ετών στον τομέα αλλά και τα σύγχρονα μέσα και άριστης ποιότητας υλικά που χρησιμοποιούμε εγγυώνται για τα άριστα αποτελέσματα και την καταλληλότερη λύση για την ανακαίνιση του χώρου σας.

  Είμαστε πάντα σε στένη συνεργασία με τον εκάστοτε πελάτη ώστε να καταλαβαίνουμε τις ανάγκες του και να προτείνουμε το καταλληλότερο πακέτο ανακαίνισης ανάλογα με τις απαταίσεις που έχει.

  Εγγυόμαστε το αρτιότερο αποτέλεσμα για τις εργασίες που αναλαμβάνουμε έχοντας θέση σαν στόχο την απόλυτη ικανοποίηση των πελατών μας

  Ανακαινίσεις Μονώσεις ταράτσας ΘερμοπροσόψειςΓυψοσανίδεςΤσιμεντοσανίδεςΤοποθέτηση πλακιδίων

  Toggle
 • Κατηγορία: ΑΛΟΥΜΙΝΙΑ – ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ
  ΠΕΛΑΣΓΩΝ 1 - Περιστέρι
  80011676767,2105026069
  6980236170
  ΕΔΡΑ: Ναυαρίνου 55, Πετρούπολη

  Η εταιρεία "Κλιάπος Κων/νος" ιδρύθηκε το 2007 από τον Κλιάπο Κων/νο ο οποίος έχει πείρα 15 ετών με πτυχίο στην Αρχιτεκτονική διακόσμηση και στις κατασκευές όλων των κουφωμάτων αλουμινίου, σιδήρου και ειδικών κατασκευών.

  Το εργαστήρι μας βρίσκεται στο Περιστέρι, Πελασγών 1, όπου μπορείτε να μας βρείτε. Η ειδικότητα μας είναι η κατασκευή και τοποθέτηση κουφωμάτων αλουμινίου θωρακισμένων θυρών. Επίσης, αναλαμβάνουμε πάσης φύσεως επισκευές - μερεμέτια στον κλάδο αυτό. Η συνεργασία με την εταιρεία Profilco α.ε. μας παρέχει άριστη ποιότητα, αισθητική και το κυριότερο ασφάλεια για να μπορούμε να κοιμόμαστε πιο ήσυχοι. Τα εξαρτήματα των κουφωμάτων είναι αποκλειστικά της εταιρείας Profilco, με την εγγύηση της αντοχής και της ασφάλειας. Το επίτευγμα μας είναι η απόλυτη εξυπηρέτηση των πελατών ενώ στόχος μας είναι οι προσιτές τιμές και οι προσφορές για τις οποίες θα ενημερώνονται οι πελάτες μέσω του site μας.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΜΕΤΑΛΛΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ
  ΠΕΝΤΑΛΟΦΟΣ ΚΥΠΡΙΝΟΣ - Έβρου
  2556061278
  6944350610
  Αλουμινοκατασκευές -λυόμενες σιδηροκατασκευές
  Toggle
 • Κατηγορία: ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ
  ΜΟΥΔΑΝΙΑ - Χαλκιδικής
  2373025550
  6976438759
  Εσωτερικά-εξωτερικά κουφώματα-θωρακισμένες πόρτες-προστατευτικά κάγκελα αλουμινίου-ιταλικά έπιπλα κουζίνας -πατώματα laminate-κάγκελα τύπου inox.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΑΛΟΥΜΙΝΙΑ – ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ
  ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ 55 - Πετρούπολη
  2130344853
  6939090199, 6907208377
  Η επιχείρηση του Ηλία Θεοφίλου με έδρα την Πετρούπολη, δραστηροποιείται στις σιδηροκατασκευές, ειδικές κατασκευές και αλουμινοκατασκευές με πιστοποίηση CE.

  Κύριος στόχος της επιχείρησης μας είναι η άμεση επαφή με τον πελάτη, η γρήγορη εξυπηρέτηση και κατα κύριο λόγο η συνέπεια.

  Η γνώση και η εξειδίκευση μας με τα αλουμίνια, είναι και η εγγύηση για την δουλεία και το αποτέλεσμα μας.

  Αλουμινοκατασκευές
  Σιδηροκατασκευές
  Εγκατάσταση Κουφωμάτων
  Κάγκελα
  ΠόρτεςΑλουμινίου
  Ειδικές Κατασκευές
  Εγκατάσταση Γκαραζόπορτας

  Toggle
 • Κατηγορία: ΑΛΟΥΜΙΝΙΑ – ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ
  Κοντοπούλι - Λήμνος
  2254041900
  6932702910, 6989562217
  Λιάπης Δημήτριος
  Κουφώματα Αλουμινίου & Pvc - Μεταλλικές Κατασκευές - Σιδηροκατασκευές - Τέντες - Ρολά - Κάγκελα - Λήμνος

  Εδώ και 80 χρονιά το όνομα ΛΙΑΠΗΣ δραστηριοποιείται στο χώρο του παραδοσιακού και χειροποίητου κάγκελου από πάππου, πατέρα και θείο (αδελφοί) ΛΙΑΠΗ, καθώς επίσης και στα μεταλλικά παράθυρα εκείνης της εποχής.

  Με το πέρασμα των χρόνων εξελιχθήκαμε στα κουφώματα αλουμινίου ALUMIL και συνεχίζουμε την παράδοση κάνοντας την δουλειά μας ακόμα πιο σωστή και πιο ποιοτική, σε καινούργιο χώρο με νέα μηχανήματα, καταφέρνοντας να πετύχουμε πιο σωστή και ποιοτική εργασία στα χειροποίητα κάγκελα καθώς και στα κουφώματα αλουμινίου και όχι μονό καθώς εμπορευόμαστε και τα παγκόσμιος γνωστά συνθετικά κουφώματα KOMMERLING Γερμανίας.

  Σε μας θα βρείτε σίτες, ρολά, ρολά γκαραζόπορτας, πέργκολες απλές μεταλλικές και ηλεκτρικές καθώς και μία τεράστια γκάμα από πολλά σχέδια σε τέντες απλές και ηλεκτρικές.

  Βρισκόμαστε 100 μέτρα έξω από το Κοντοπούλι προς Παναγία και σας περιμένουμε.

  Αναλαμβάνουμε την μελέτη, την κατασκευή και την τοποθέτηση οποιασδήποτε κατασκευής αλουμινίου επιθυμείτε, εξυπηρετώντας άμεσα, Λήμνο, Μυτιλήνη και Χίο.

  Toggle
 • Κατηγορία: ΑΛΟΥΜΙΝΙΑ
  Κέρκυρα - Κέρκυρας
  6983195108
  Η εταιρεία μας ΦΑΚΙΟΛΑΣ ΣΠΥΡΟΣ με βάση την Κέρκυρα εδώ και χρόνια βρίσκεται δίπλα σας και σας προσφέρει υπηρεσίες τοποθέτησης και επισκευής συστημάτων και κουφωμάτων αλουμινίου σε όλη την Κέρκυρα.

  Σε συνεργασία με τους καλά εκπαιδευμένους εργάτες και τα εξειδικευμένα μας εργαλέια αναλαμβάνουμε όλα τα έργα ανεξαρτήτως μεγέθους και δυσκολίας.

  Στα έργα μας πάντα χρησιμοποιούμε υλικά υψηλής ποιότητας για να εξασφαλίσουμε την μακροζωία και την ανθεκτικότητα στα καιρικά φαινόμενα.

  Ποιό συγκεκριμένα αναλαμβάνουμε :

  Είδη Αλουμινίου
  Κατασκευές Αλουμινίου
  Κουφώματα Αλουμινίου
  Συστήματα Αλουμινίου
  Συστήματα Σιδήρου

  Στόχος μας είναι να ικανοποιήσουμε κάθε σας επιθυμία.

  Αναλαμβάνουμε έργα σε όλη την Κέρκυρα.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΑΛΟΥΜΙΝΙΑ – ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ
  ΝΕΑ Π.Ο. ΒΕΡΟΙΑΣ 1οΧΛΜ ΒΕΡΟΙΑΣ-ΝΑΟΥΣΑΣ - Βέροια
  2331060310
  23310 60310
  ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ
  SYSTEM DOOR MON. I. K. E. ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ ΜΟΝΑΔΑ ΚΟΥΦΩΜΑΤΩΝ | Συνθετικά Κουφώματα - Έπιπλα - Πτυσσόμενα Κάγκελα - Ρολά - Θωρακισμένες - Εσωτερικές & Εξωτερικές Πόρτες Βέροια

  Το 2002 ιδρύεται στην Βέροια η εταιρεία "SYSTEM DOOR". Ιδρυτές της τρία αδέλφια, Τζέτζιος Αστέριος, Τζέτζιος Κωνσταντίνος και Τζέτζιος Νικόλαος. Η εταιρεία δραστηριοποιείται στην κατασκευή συνθετικών κουφωµάτων, επίπλων , πτυσσόμενων καγκέλων, ρολών,και θωρακισµένων εσωτερικών& εξωτερικώνπορτών.

  Η "SYSTEM DOOR" σας παρέχει άριστη ποιότητα κατασκευής κουφωµάτων, βασισµένη στα πιστοποιηµένα γερµανικά υλικά υψηλής ποιότητας και φιλικά προς το περιβάλλον - eco line του οίκου Salamander System Brugmannκαι στον σύγχρονο µηχανολογικό εξοπλισµό της. Η παραγωγή συστηµάτων καλύπτει όλες τις ανάγκες του σήµερα µε κατασκευή ποικίλων εφαρµογών στον χώρο του συνθετικού κουφώµατος, µε προϊόντα όπως πόρτες, παράθυρα, εξώπορτες, συρόµενα, φυσούνες, συρόµενα τύπου βαγονέτου, κυκλικά ανοίγµατα, φεγγίτες, συρόµενα βαρέως τύπου, ρολά, παντζούρια, αντικουνουπικές σήτες και κουφώµατα ειδικών κατασκευών.

  ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ

  Ταυτόχρονα µε τα συνθετικά κουφώµατα δραστηριοποιείται και στην κατασκευή επίπλων (σαλόνια, κρεβατοκάµαρες, τραπεζαρίες, ντουλάπες, συνθέσεις, παιδικά έπιπλα κ.α.) και επίπλων κουζίνας. Η επιχείρησή µας είναι σε θέση να γνωρίζει όλες τις τάσεις της µόδας και να σας προσφέρει τις ιδανικές επιλογές για εσάς και το σπίτι σας. Η µεγάλη ποικιλία . των σχεδίων που προσφέρει δεν αφήνει κανέναν ασυγκίνητο. Η λιτότητα της γραµµής, η κοµψότητα της λεπτοµέρειας και η λειτουργικότητα του κάθε κοµµατιού χαρακτηρίζουν την ιδιαίτερη κουζίνα και έπιπλο του σπιτιού σας.

  Τέλος σε εµάς θα βρείτε θωρακισµένες και εσωτερικές πόρτες µε µεγάλη ποικιλία τύπων, σχεδίων, χρωµάτων και γενικών λύσεων στις ανάγκες της σύγχρονης κατοικίας. Ελπίζουµε ότι οι πληροφορίες που θα βρείτε στην ιστοσελίδα µας να σας βοηθήσουν ώστε να γίνετε και εσείς ένας από τους ικανοποιηµένους πελάτες µας. Αν όµως θέλετε να µάθετε κάτι περισσότερο µην διστάσετε να επικοινωνήσετε µαζί µας.

  Επικοινωνήστε μαζί μας

  για να συζητήσουμε για τις κατασκευές που έχετε ανάγκη και θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε

  Toggle
 • Κατηγορία: ΜΕΤΑΛΛΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ
  Εθνομαρτύρων Πόντου 79 - Δράμα
  6948888807
  Σεργιάδης Απόστολος
  Κουφώματα Αλουμινίου - Γυψοσανίδες - Σιδηροκατασκευές -
  Θερμοπροσόψεις - Ηλεκτρολογικά - Ανακαινίσεις - Δράμα

  Η επιχείρησή μας “ΣΕΡΓΙΑΔΗΣ Α” η οποία εδρεύει στην πόλη της Δράμας και πιο συγκεκριμένα Εθνομαρτύρων Πόντου 79, δραστηριοποιείται από το 1998, στο χώρο των μεταλλικών κατασκευών, προσφέροντάς σας κατασκευές που χαρακτηρίζονται από άψογο στυλ και λειτουργικότητα.

  Ο σύγχρονος εξοπλισμός των εγκαταστάσεων μας, μας δίνει τη δυνατότητα ανάληψης διαφόρων έργων, αλλά και το επιθυμητό αποτέλεσμα σε όλες τις αλουμινοκατασκευές ή σιδηροκατασκευές, με βάση τη στατική και αρχιτεκτονική μελέτη κάθε έργου.

  Χρησιμοποιώντας πάντα ποιοτικά υλικά, σύγχρονες τεχνικές και το μεράκι για τη δουλειά μας είμαστε σίγουροι ότι θα σας προτείνουμε την καλύτερη λύση για την οικία ή τον επαγγελματικό σας χώρο. Δίνουμε άμεσες και λειτουργικές λύσεις ακόμα και σε ειδικές κατασκευές.

  Οι έμπειροι τεχνίτες μας μπορούν να ανταπεξέλθουν σε οποιαδήποτε έργο, φροντίζοντας να ικανοποιήσουν απόλυτα και τους πιο απαιτητικούς πελάτες. Παραδίδουμε πάντα κάθε έργο που αναλαμβάνουμε σύμφωνα με τις προδιαγραφές που εσείς επιθυμείτε, σε τιμές ανταγωνιστικές και στον προκαθορισμένο χρόνο παράδοσης.

  Toggle
 • Κατηγορία: ΑΛΟΥΜΙΝΙΑ – ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ
  Παλαμηδίου 57-59 - Αθήνα
  2106666666
  6936666663
 • Κατηγορία: ΑΛΟΥΜΙΝΙΑ – ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ
  Λουτρά - Ρεθύμνου
  2831072512
  6988669347
  Alouminium Mprilakis
  Κατασκευές αλουμινίου & σιδήρου Ρέθυμνο

  _____

  προφίλ

  Η εταιρεία μας Alouminium Mprilakisη οποία εδρεύει στο Ρέθυμνο, δραστηριοποιείται με συνέπεια και επαγγελματισμό στο χώρο των κατασκευών αλουμινίου αλλά και σιδήρου. Με διαρκή εξέλιξη και βελτίωση των προϊόντων και του προσωπικού της, η εταιρεία μας αποτελεί μια εταιρεία υψηλών παροχών υπηρεσιών στον χώρο του αλουμινίου.

  Μελέτη
  Κατασκευή
  Εγκατάσταση
  Εγγύηση ποιότητας
  Service
  Αντικατάσταση παλαιών κουφωμάτων

  Η εμπειρία μας, ο σύγχρονος εξοπλισμός & το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό μας,
  μπορούν να σας εγγυηθούν την σωστή δουλειά και το καλύτερο δυνατο αποτέλεσμα σε οποιαδήποτε ανάγκη σας, προσφέροντας τις πιο ανταγωνιστικές και προσιτές τιμές της αγοράς.

  Η συνεργασία μας με κορυφαίες κατασκευάστριες εταιρείες, οι οποίες διαθέτουν όλες τις απαραίτητες πιστοποιήσεις, διασφαλίζει για τους πελάτες μας προϊόντα άριστης ποιότητας με εγγύηση κατασκευής και άψογο αισθητικό αποτέλεσμα.

  ____
  Επικοινωνήστε μαζί μας
  για να σας προτείνουμε τη καλύτερη λύση για τις δικές σας ανάγκες, την ιδανική επιλογή κουφωμάτων αλουμινίου για την οικία ή τον επαγγελματικό σας χώρο.

  Toggle
 • Κατηγορία: ΑΛΟΥΜΙΝΙΑ – ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ
  Γαληνού 13 - Κερατσίνι
  6934808215,6947705033
  ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ - ΣΙΔΗΡΟΥ
  Ευάγγελος Θ. Μαρκοζάνης | Αλουμινοκατασκευές - Σιδηροκατασκευές & Κουφώματα PVC Κερατσίνι Πειραιά

  Η επιχείρησή μας “ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ” δημιουργήθηκε το 1970 με βασικό αντικείμενο τις αλουμινοκατασκεύες και σιδηροκατασκευές, και με στόχο να προσφέρει κατασκευές που θα ξεχωρίζουν τόσο για την υψηλή ποιότητά τους όσο και για την άψογη αισθητική τους.

  Έχοντας αναλάβει από το 1994 η 2η γενιά, η επιχείρησή μας, συνεχίζει την ανοδική της πορεία στο χώρο του αλουμινίου και του σιδήρου ενώ δεν παύει να εκσυγχρονίζεται προκειμένου να μπορεί να καλύψει τις ανάγκες κάθε πελάτη.

  Διαθέτοντας σύγχρονο εξοπλισμό, εξειδικευμένο προσωπικό και συνεργαζόμενη με τις μεγαλύτερες εταιρείες στο χώρο του αλουμινίου, η επιχείρησή μας, αναλαμβάνει την κατασκευή και την τοποθέτηση κουφωμάτων αλουμινίου, θωρακισμένων πορτών και παντός είδους αλουμινοκατασκευών

  Με μεράκι & αγάπη

  για την τέχνη της σιδηρουργίας, δημιουργούμε μεταλλικά κάγκελα σε μοντέρνα αλλά και κλασική γραμμή, περιφράξεις, σκάλες και οποιαδήποτε άλλη σιδηροκατασκευή επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε.

  Παράλληλα, δραστηριοποιείται και με συνθετικά κουφώματα προσφέροντας ποιοτικές και οικονομικές λύσεις σε οικίες και επαγγελματικούς χώρους στο Κερατσίνι, στον Πειραιά, στην Σαντορίνη και σε όλη την Ελλάδα κατόπιν συνεννόησης.

  Είμαστε στην διάθεσή σας και έτοιμοι να ακούσουμε τις ανάγκες σας, να μελετήσουμε το χώρο σας και αφού συζητήσουμε μαζί σας να σας προτείνουμε τις ιδανικές λύσεις για όλες τις αλουμινοκατασκευές ή σιδηροκατασκευές που επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε στο χώρο σας.

  Φιλοσοφία μας είναι να προσφέρουμε σε κάθε πελάτη μας ποιοτικές και κομψές λύσεις που θα αναδείξουν το κτίριό του και που θα το κάνουν σύγχρονο και λειτουργικό.

  ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

  να σας δώσουμε την προσφορά μας. Εξυπηρετούμε άμεσα το Κερατσίνι, τον Πειραιά, την Σαντορίνη και όλη την Ελλάδα κατόπιν συνεννόησης.

  Toggle
 • Κατηγορία: ΑΛΟΥΜΙΝΙΑ – ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ
  Άγιος Κήρυκος - Ζακύνθου
  6982042594
  ΡΙΚΟΣ ΛΕΑΝΔΡΟΣ
  Κατασκευές Σιδήρου & Αλουμινίου Ζάκυνθος - Κουφώματα Αλουμινίου & Pvc

  Με 30 χρόνια εμπειρίας, η επιχείρησή μας “ΡΙΚΟΣ ΛΕΑΝΔΡΟΣ” η οποία βρίσκεται στην Ζάκυνθο, μπορεί να αναλάβει και να φέρει σε πέρας παντός είδους κατασκευές σιδήρου και αλουμινίου στην οικία ή τον επαγγελματικό σας χώρο στην Ζάκυνθο και σε όλη την Ελλάδα κατόπιν συνεννόησης.

  Συνεργαζόμενοι με τις μεγαλύτερες εταιρείες στο χώρο του αλουμινίου, μπορούμε να καλύψουμε κάθε σας ανάγκη σε κουφώματα αλουμινίου, σίτες, ρολά, γκαραζόπορτες και κάθε είδους κατασκευή και εφαρμογή αλουμινίου.

  Με μεράκι για την τέχνη της σιδηρουργίας, πραγματοποιούμε επίσης κάθε είδους κατασκευές σιδήρου, όπως κάγκελα, πόρτες, μεταλλικές σκάλες, μεταλλικά κτίρια και ειδικές κατασκευές.Παράλληλα, αναλαμβάνουμε την κατασκευή και τοποθέτηση κουφωμάτων pvc σε οικίες και επαγγελματικούς χώρους στην Ζάκυνθο και σε όλη την Ελλάδα κατόπιν συνεννόησης.

  ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ & ΠΟΙΟΤΙΚΕΣ ΛΥΣΕΙΣ

  Παρακολουθώντας διαρκώς τις νέες εξελίξεις του χώρου και αφού μελετήσουμε το χώρο σας, μπορούμε να σας προτείνουμε τις ιδανικές λύσεις για οποιαδήποτε σχετική εργασία επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε στην οικία ή τον επαγγελματικό σας χώρο.

  Το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μας, είναι στην διάθεσή σας και πάντα έτοιμο να κάνει τις επιθυμίες σας πράξεις, προσφέροντάς σας κατασκευές που ξεχωρίζουν για την ποιότητα, την λειτουργικότητα και την υψηλή αισθητική τους.

  Αντιμετωπίζουμε τον κάθε πελάτη ξεχωριστά, με βάση τις δικές του ιδιαίτερες ανάγκες και επιθυμίες έχοντας ως στόχο να ξεπεράσουμε τις προσδοκίες του και να προσφέρουμε ποιοτικές κατασκευές.

  Όλα αυτά τα χρόνια που δραστηριοποιούμαστε στο χώρο, έχουμε αναλάβει και φέρει σε πέρας ένα μεγάλο αριθμό εργων σε όλη την Ζάκυνθο τα οποία ξεχωρίζουν τόσο για την υψηλή τους ποιότητα όσο και για την μοναδική αισθητική τους.

  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

  για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και να σας προτείνουμε τις ιδανικές λύσεις. Εξυπηρετούμε άμεσα τη Ζάκυνθο και όλη την Ελλάδα κατόπιν συνεννόησης.

  Toggle
 • Κατηγορία: ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ – ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΣΙΔΗΡΟΥ – ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ
  Καππαδοκίας 18 - Αιγάλεω
  6956135924
  KARAGIANNIS SYSTEM
  Κατασκευές αλουμινίου & σιδήρου Αιγάλεω
  _____

  λίγα λόγια για εμάς

  Η επιχείρησή μας KARAGIANNIS SYSTEM η οποία εδρεύει στο Αιγάλεω, δραστηριοποιείται εδώ καιχρόνια στον χώρο των κατασκευών προσφέροντάς σας κουφώματα αλουμινίου, πλαστικά κουφώματα - pvc καθώς και κάθε άλλη αλουμινοκατασκευή ή σιδηροκατασκευή που επιθυμείτε για την οικία ή τον επαγγελματικό σας χώρο.

  Διαθέτοντας τεχνογνωσία, υπεύθυνο προσωπικό, καθώς και άριστη ποιότητα των πρώτων υλών, μπορούμε να σας προσφέρουμε μοντέρνες κατασκευές υψηλής αισθητικής πάντα στις πιο ανταγωνιστικές τιμές.

  Επικοινωνήστε μαζί μας & ενημερωθείτε για τις ολοκληρωμένες λύσεις μας.
  Επισκεπτόμαστε και μελετάμε το χώρο σας, συζητάμε μαζί σας και σας προτείνουμε τις καλύτερες λύσεις προσαρμοσμένες στις ανάγκες σας.

  Toggle
 • Κατηγορία: ΑΛΟΥΜΙΝΙΑ – ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ
  Κεντητή - Ξάνθη
  2541041491
  6944197166 / 6972609870
  ΤΑ ΔΥΟ ΑΔΕΛΦΙΑ

  Αλουμινοκατασκευές με ποιότητα και αισθητική στην Ξάνθη και σε ολη την Θράκη και πανελλαδικά !!!!!

  Η επιχείρηση ΤΑ ΔΥΟ ΑΔΕΛΦΙΑ (ΡΑΣΗΤ ΟΓΛΟΥ) στην Ξάνθη,δραστηριοποιείται δυναμικά στο χώρο των αλουμινοκατασκευών και τοποθέτισης ολων των κουφωμάτων, εδώ και πολλά χρόνια. Η επιτυχημένη πορεία μας οφείλεται στην μεγάλη εμπειρία μας στην τεχνογνωσία και στην συνεχή παρακολούθηση των τεχνολογικών εξελίξεων. Το όνομά μας είναι συνώνυμο με την άριστη ποιότητα των υλικών που χρησιμοποιούμε, το σεβασμό που δείχνουμε στους πελάτες μας, τις ασυναγώνιστες τιμές και φυσικά τη συνέπεια μας.

  Δίνουμε λύσεις στον ιδιωτικό ή στον επαγγελματικό χώρο, με δωρεάν μελέτη του χώρου σας. Είμαστε πιστοποιημένοι αντιπρόσωποι επώνυμων εταιρειών ELVIAL και ALUMIL.

  Όλα τα κουφώματα αλουμινίου που κατασκευάζουμε και τοποθετούμε φέρουν τη σήμανση CE ενώ οι διαδικασίες κατασκευής που ακολουθούνται είναι βάσει των ευρωπαϊκών προτύπων.

  Αναλαμβάνουμε τον σχεδιασμό, την κατασκευή και την τοποθέτηση και την συντήριση ολων των συστημάτων αλουμινίου αυξημένης αντοχής και υψηλής αισθητικής,από οπου μας ζητηθεί στην Ξάνθη σε ολο τον νομό Ξάνθης στην Κομοτηνή, στην Καβάλα, Αλεξανδρούπολη, Ορεστιάδα, Διδυμότειχο και πανελλαδικά μόνο για σοβαρές προτάσεις.

  Οι υπηρεσίες που παρέχουμε είναι:

  Αλουμινοκατασκευές παντός τύπουστην Ξάνθη, Κομοτηνή,Αλεξανδρούπολη,Σαμοθράκη, Ορεστιάδα Διδυμότειχο σε ολο τον νομό Εβρου και πανελλαδικά.

  Κουφώματα αλουμινίουALUMIL , ELVIALμε μεγάλη ενεργειακή απόδοσημέγιστη Θερμομόνωση, μεγάλη διάρκεια ζωής και αντοχή στις καιρικές συνθήκες
  Κουφώματα συνθετικά, πλαστικά κουφώματα PVC

  Παράθυρα ανοιγόμενα με ανάκλιση, συρόμενα , οριζόντια, κάθετα

  Κάγκελα αλουμινίου, inox (παραδοσιακά), επιλέξετε μέσα από μια μεγάλη γκάμα σχεδίων και χρωμάτων ηλεκτροστατικής βαφής.

  Κάγκελα ασφαλείας αντικλεπτικά, πτυσσόμενα

  Πόρτες εισόδου ασφαλείας, θωρακισμένες μπαλκονόπορτες

  Ρολλά αλουμινίου, παντζούρια αλουμινίου

  Παράθυρα με Θερμοηχομονωτικά τζάμια για να εχετε ένα ήσυχο και ζεστό σπίτι .

  Αντικουνουπικά συστήματα (Σίτες)

  Τζαμαρίες

  Συστήματα σκίασης πέργκολες , αιθρια, στέγαστρα,

  Γκαραζόπορτες με αυτοματισμούς, Γκαραζόπορτες συρόμενες, σπαστές, μονοκόματες

  Επισκευές κουφωμάτων και αλλαγή παλαιών κουφωμάτων με αλουμίνια

  Συντηρήσεις κουφωμάτων

  Λειτουργούμε και με το πρόγραμμα κατ’ Οικον

  Το πλήθος των κατασκευών που εχουμε αποπερατώσει στην Ξάνθη σε ολη την Θράκη αλλά και πανελλαδικά , όλα αυτά τα χρόνια που σε δραστηριοποιούμαστε αποτελούν εγγύηση για την ποιότητα εργασίας που παρέχουμε και για το ονομά μας.

  Καλέστε μας για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και να σας προτείνουμε λύσεις που αρμόζουν στον δικό σας χώρο για όλες τιςαλουμινοκατασκευές που επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε.

  Φιλικά

  ΤΑ ΔΥΟ ΑΔΕΛΦΙΑ ΡΑΣΗΤ ΟΓΛΟΥ στην Ξάνθη

  Ωρες επικοινωνίας καθημερινά από τις 8 το πρωί εως τις 9 το βράδυ

  ΑλουμινοκατασκευέςΞάνθη, Κομοτηνή,Αλεξανδρούπολη,Σαμοθράκη, Ορεστιάδα Διδυμότειχο,Κάβαλα, Σέρρες,Πανελλαδικά.
  ΑλουμίνιαΞάνθη, Κομοτηνή,Αλεξανδρούπολη,Σαμοθράκη, Ορεστιάδα Διδυμότειχο,Κάβαλα, Σέρρες,Πανελλαδικά.
  Κουφώματα αλουμινίουΞάνθη, Κομοτηνή,Αλεξανδρούπολη,Σαμοθράκη, Ορεστιάδα Διδυμότειχο,Κάβαλα, Σέρρες,Πανελλαδικά.
  Πορτες αλουμινίουΞάνθη, Κομοτηνή,Αλεξανδρούπολη,Σαμοθράκη, Ορεστιάδα Διδυμότειχο,Κάβαλα, Σέρρες,Πανελλαδικά.
  Θωρακισμένες πόρτεςΞάνθη, Κομοτηνή,Αλεξανδρούπολη,Σαμοθράκη, Ορεστιάδα Διδυμότειχο,Κάβαλα, Σέρρες,Πανελλαδικά.
  Πόρτες ασφαλείαςΞάνθη, Κομοτηνή,Αλεξανδρούπολη,Σαμοθράκη, Ορεστιάδα Διδυμότειχο,Κάβαλα, Σέρρες,Πανελλαδικά.
  Αλουμινάς - αλουμινάδεςΞάνθη, Κομοτηνή,Αλεξανδρούπολη,Σαμοθράκη, Ορεστιάδα Διδυμότειχο,Κάβαλα, Σέρρες,Πανελλαδικά.
  Παράθυρα αλουμινίουΞάνθη, Κομοτηνή,Αλεξανδρούπολη,Σαμοθράκη, Ορεστιάδα Διδυμότειχο,Κάβαλα, Σέρρες,Πανελλαδικά.
  Καγκελα αλουμινιουΞάνθη, Κομοτηνή,Αλεξανδρούπολη,Σαμοθράκη, Ορεστιάδα Διδυμότειχο,Κάβαλα, Σέρρες,Πανελλαδικά.
  Κατασκευές αλουμινίουΞάνθη, Κομοτηνή,Αλεξανδρούπολη,Σαμοθράκη, Ορεστιάδα Διδυμότειχο,Κάβαλα, Σέρρες,Πανελλαδικά.
  Κάγκελα πτυσόμενα ασφαλείαςΞάνθη, Κομοτηνή,Αλεξανδρούπολη,Σαμοθράκη, Ορεστιάδα Διδυμότειχο,Κάβαλα, Σέρρες,Πανελλαδικά.
  Πέργκολες αλουμινίουΞάνθη, Κομοτηνή,Αλεξανδρούπολη,Σαμοθράκη, Ορεστιάδα Διδυμότειχο,Κάβαλα, Σέρρες,Πανελλαδικά.
  ΓκαραζόπορτεςΞάνθη, Κομοτηνή,Αλεξανδρούπολη,Σαμοθράκη, Ορεστιάδα Διδυμότειχο,Κάβαλα, Σέρρες,Πανελλαδικά.
  Συστήματα αλουμινίου Ξάνθη, Κομοτηνή,Αλεξανδρούπολη,Σαμοθράκη, Ορεστιάδα Διδυμότειχο,Κάβαλα, Σέρρες,Πανελλαδικά.
  Σίτες αλουμινίουΞάνθη, Κομοτηνή,Αλεξανδρούπολη,Σαμοθράκη, Ορεστιάδα Διδυμότειχο,Κάβαλα, Σέρρες,Πανελλαδικά.

  Toggle
 • Κατηγορία: ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ – ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΣΙΔΗΡΟΥ – ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ
  Άγιος Ελευθέριος - Τριπολη
  6970665023
  ΗΛΙΑΣ ΜΠΑΡΛΑΜΠΑΣ

  Αλουμινοκατασκευές & Σιδηροκατασκευές στην Τρίπολη και σε ολη την Αρκαδία

  Η επιχείρησηΗΛΙΑΣ ΜΠΑΡΛΑΜΠΑΣ , με έδρα τον Αγιο Ελευθέριο στην Τρίπολη της Αρκαδίας προσφέρουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες στον τομέα των αλουμινοκατασκευών και των σιδηροκατασκευών, από το 1998 μέχρι και σήμερα με δυναμική και επιτυχημένη πορεία.

  Με πολυετή εμπειρία και τεχνογνωσία αναλαμβάνουμε τον σχεδιασμό, την κατασκευή και την τοποθέτηση και την συντήριση ολων των συστημάτων αλουμινίου αυξημένης αντοχής και υψηλής αισθητικής.

  Με αξιοπιστία και επαγγελματισμό δημιουργούμεκουφώματα αλουμινίουπου εξασφαλίζουν την μέγιστηενεργειακή απόδοσημεάριστη λειτουργικότητα.

  Το εξιδικευμένο προσωπικό μας που αποτελείται από εμπειρους αλουμινάδες ,σιδεράδες που μπορούν να σας εγγυηθούν την σωστή δουλειά και το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα σε οποιαδήποτε ανάγκη σας, προσφέροντας τις πιο ανταγωνιστικές και προσιτές τιμές της αγοράς στην Τρίπολη .

  Όλα τα κουφώματα αλουμινίου που κατασκευάζουμε και τοποθετούμε φέρουν τη σήμανση CE ενώ οι διαδικασίες κατασκευής που ακολουθούνται είναι βάσει των ευρωπαϊκών προτύπων.

  Συνεργαζόμαστε με επώνυμες εταιρείες και ειμαστε πιστοποιημένοι αντιπρόσωποι των εταιρειώνALUMINCO,καιEUROPA

  Παρέχουμε αμεση εξυπηρέτιση από οπου μας ζητηθεί στην Τρίπολη, στην Δημητσάνα,στην Βυτίνα, στο Λεβίδι, στο Αστρος,στην Μεγαλόπολη,στο Λεωνίδιο και σε ολο το νομό Αρκαδίας αλλά και στους γύρω νομούς στην Λακωνία, Μεσσηνία

  Ειμαστε πάντα δίπλα σας και μετά το πέρας των εργασιών μας

  Οι υπηρεσίες μας :

  Διαθέτουμε μεγάλη γκάμα επιλογών, που αποτελείται από:

  Αλουμινοκατασκευές παντός τύπου και τοποθέτιση αλουμινοκατασκευών
  Κουφώματα αλουμνίου από τις εταιρείες ALUMINCO,EUROPA με μεγάλη ενεργειακή απόδοσημέγιστη Θερμομόνωση, με μεγάλη διάρκεια ζωής και αντοχή στις καιρικές συνθήκες
  Παράθυρα ανοιγόμενα με ανάκλιση, συρόμενα , οριζόντια, κάθετα

  Κάγκελα αλουμινίου, inox (παραδοσιακά), επιλέξετε μέσα από μια μεγάλη γκάμα σχεδίων και χρωμάτων ηλεκτροστατικής βαφής. Τα παραδοσιακά κάγκελα αλουμινίου τοποθετούνται εύκολα σε μπαλκόνια, βεράντες, παράθυρα, αυλόγυρους, καλύπτοντας κάθε ανάγκη του χώρου σας, ιδιωτικού και επαγγελματικού.

  Κάγκελα πτυσσόμενααντικλεπτικά

  Πριν από λίγα χρόνια τα πτυσσόμενα κάγκελα ασφάλειας αποτελούσαν είδος πολυτελείας στη χώρα μας. Σήμερα όμως όλο και περισσότεροι πολίτες καταφεύγουν πλέον στην αγορά αυτών ακόμη και σε περίοδο οικονομικής κρίσης. Τα πτυσσόμενα κάγκελα μπορούν να μας δώσουν την ασφάλεια που χρειαζόμαστε.

  Πόρτες εισόδου ασφαλείας, θωρακισμένες μπαλκονόπορτες

  Ρολλά αλουμινίου,παντζούρια

  Παράθυρα με Θερμοηχομονωτικά τζάμια για να εχετε ένα ήσυχο και ζεστό σπίτι .

  Αντικουνουπικά συστήματα (Σίτες)

  Συστήματα σκίασης πέργκολες , αιθρια, στέγαστρα,

  Γκαραζόπορτες με αυτοματισμούς, Γκαραζόπορτες συρόμενες, σπαστές, μονοκόματες

  Επισκευές κουφωμάτων και αλλαγή παλαιών κουφωμάτων με κουφώματα αλουμινίου

  Συντηρήσεις κουφωμάτων

  Σκάλες εσωτερικές και εξωτερικές σιδερένιες (στρογγυλές ισιες) με κουπαστές που συνδυάζουν λειτουργικότητα και καλαισθησία και επιπλέον σχεδιάζονται και εφαρμόζονται σύμφωνα με τις απαιτήσεις του κάθε χώρου

  Κάγκελα περίφραξης

  Πατάρια

  Υπόστεγα

  Σκίαστρα αυτοκινήτων ειναι μια οικονομική και καλαίσθητη λύση γι’ αυτούς που δεν διαθέτουν εσωτερικούς χώρους στάθμευσης, για την προφύλαξη των αυτοκινήτων τους από τις καιρικές συνθήκες.

  Το πλήθος των αλουμινοκατασκευών και σιδηροκατασκευών που εχουμε αποπερατώσει στην Τρίπολη και σε ολη την Αρκαδία, όλα αυτά τα χρόνια που δραστηριοποιούμαστε αποτελούν εγγύηση για την ποιότητα εργασίας που παρέχουμε και για το ονομά μας.

  Καλέστε μας για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και να σας προτείνουμε λύσεις που αρμόζουν στον δικό σας χώρο για όλες αλουμινοκατασκευές και τις σιδηροκατσκευές που επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε.

  Φιλικά

  ΗΛΙΑΣ ΜΠΑΡΛΑΜΠΑΣ

  Ωρες επικοινωνίας καθημερινά από τις 8 το πρωί εως τις 9 το βράδυ

  Αλουμινοκατασκευές Τρίπολη, Δημητσάνα, Βυτίνα,Λεβίδι,Αστρος, Μεγαλόπολη,Λεωνίδιο, Αρκαδία

  Αλουμίνια Τρίπολη, Δημητσάνα, Βυτίνα,Λεβίδι,Αστρος, Μεγαλόπολη,Λεωνίδιο, Αρκαδία

  Κουφώματα αλουμινίου Τρίπολη, Δημητσάνα, Βυτίνα,Λεβίδι,Αστρος, Μεγαλόπολη,Λεωνίδιο, Αρκαδία

  Πορτες αλουμινίου Τρίπολη, Δημητσάνα, Βυτίνα,Λεβίδι,Αστρος, Μεγαλόπολη,Λεωνίδιο, Αρκαδία

  Θωρακισμένες πόρτες Τρίπολη, Δημητσάνα, Βυτίνα,Λεβίδι,Αστρος, Μεγαλόπολη,Λεωνίδιο, Αρκαδία

  Πόρτες ασφαλείας Τρίπολη, Δημητσάνα, Βυτίνα,Λεβίδι,Αστρος, Μεγαλόπολη,Λεωνίδιο, Αρκαδία

  Αλουμινάς - αλουμινάδες Τρίπολη, Δημητσάνα, Βυτίνα,Λεβίδι,Αστρος, Μεγαλόπολη,Λεωνίδιο, Αρκαδία

  Παράθυρα αλουμινίου Τρίπολη, Δημητσάνα, Βυτίνα,Λεβίδι,Αστρος, Μεγαλόπολη,Λεωνίδιο, Αρκαδία

  Καγκελα αλουμινιου Τρίπολη, Δημητσάνα, Βυτίνα,Λεβίδι,Αστρος, Μεγαλόπολη,Λεωνίδιο, Αρκαδία

  Κατασκευές αλουμινίου Τρίπολη, Δημητσάνα, Βυτίνα,Λεβίδι,Αστρος, Μεγαλόπολη,Λεωνίδιο, Αρκαδία

  Κάγκελα πτυσόμενα ασφαλείας Τρίπολη, Δημητσάνα, Βυτίνα,Λεβίδι,Αστρος, Μεγαλόπολη,Λεωνίδιο, Αρκαδία

  Πέργκολες αλουμινίου Τρίπολη, Δημητσάνα, Βυτίνα,Λεβίδι,Αστρος, Μεγαλόπολη,Λεωνίδιο, Αρκαδία

  Γκαραζόπορτες Τρίπολη, Δημητσάνα, Βυτίνα,Λεβίδι,Αστρος, Μεγαλόπολη,Λεωνίδιο, Αρκαδία

  Συστήματα αλουμινίου Τρίπολη, Δημητσάνα, Βυτίνα,Λεβίδι,Αστρος, Μεγαλόπολη,Λεωνίδιο, Αρκαδία

  Σίτες αλουμινίου Τρίπολη, Δημητσάνα, Βυτίνα,Λεβίδι,Αστρος, Μεγαλόπολη,Λεωνίδιο, Αρκαδία

  Σιδηροκατσκευές Τρίπολη, Δημητσάνα, Βυτίνα,Λεβίδι,Αστρος, Μεγαλόπολη,Λεωνίδιο, Αρκαδία

  Σιδεράς -κατασκευές σιδήρου Τρίπολη, Δημητσάνα, Βυτίνα,Λεβίδι,Αστρος, Μεγαλόπολη,Λεωνίδιο, Αρκαδία

  Σιδερένια κάγκελα Τρίπολη, Δημητσάνα, Βυτίνα,Λεβίδι,Αστρος, Μεγαλόπολη,Λεωνίδιο, Αρκαδία

  Σιδερενιες σκαλες Τρίπολη, Δημητσάνα, Βυτίνα,Λεβίδι,Αστρος, Μεγαλόπολη,Λεωνίδιο, Αρκαδία

  Υποστεγα Τρίπολη, Δημητσάνα, Βυτίνα,Λεβίδι,Αστρος, Μεγαλόπολη,Λεωνίδιο, Αρκαδία
  Toggle
 • Κατηγορία: ΑΛΟΥΜΙΝΙΑ – ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ
  Χατζηπέτρου 29 - Αχαρνές
  6980800549
 • Κατηγορία: ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ – ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΣΙΔΗΡΟΥ – ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ
  Τρίκαλα - Τρικάλων
  6986631190
  6984460396
  ΖΙΝΤΖΟΒΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

  Για αλουμινοκατσκευές και μεταλλικές κατασκευές παντός τύπου με αισθητική και εργονομία στα Τρίκαλα και σε ολη την Θεσσαλία !!!!!

  Η επιχείρηση “ΖΙΝΤΖΟΒΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ CONSTRUCTION ” η οποία βρίσκεται στα Τρίκαλα,της Θεσσαλίας δραστηριοποιείται εδώ και πολλά χρόνια στις αλουμινοκατασκευές στις μεταλλικές κατασκευές, και στην κατασκευή μεταλλικών κτιρίων, και Προκάτ κατοικιών, καθώς και στην εγκατάσταση ολων των φωτοβολταικών πάρκων, προσφέροντας ποιοτικές και οικονομικές λύσεις για Ιδιώτες και επαγγελματίες.
  Διαθέτοντας πολυετή εμπειρία και τεχνογνωσία στον χώρο, μπορούμε να αναλάβουμε και να φέρουμε σε πέρας με επιτυχία κάθε είδους εργοληψίες αλουμινοκατασκευών , κουφώματα αλουμινίου, πλαστικά κουφώματαPVCαλλά και μεταλλικών κατασκευών.

  Το εμπειρο προσωπικό μας παρέχει τις υπηρεσίες μας υψηλών προδιαγραφών, αμεσα , από οπου μας ζητηθεί στα Τρίκαλα, στην Καλαμπάκα σε ολο τον νομό Τρικάλων στην Καρδίτσα, στην Λάρισα, στον Βόλο και κατ’ επέκτασιν σε ολη την Θεσσαλία.

  Η υψηλή ποιότητα των υλικών που χρησιμοποιούμε είναι αποτέλεσμα έρευνας, έτσι ώστε να εξελισσόμαστε με την πάροδο των χρόνων και να προσφέρουμε καινοτόμες λύσεις σε ολες τις κατασκευές με πρωτοποριακό σχεδιασμό, λειτουργικότητα και αντοχή στον χρόνο .

  Όλα τα κουφώματα αλουμινίουπου κατασκευάζουμε και τοποθετούμε φέρουν τη σήμανση CE ενώ οι διαδικασίες κατασκευής που ακολουθούνται είναι βάσει των ευρωπαϊκών προτύπων.

  Συνεργαζόμαστε με επώνυμες εταρείες και ειμαστε πιστοποιημένοι αντιπρόσωποι των εταιρειώνALUMINCO,καιALUMIL.

  Όλα αυτά τα χρόνια που ανήκουμε στον χώρο η συνεχής επιτυχία της επιχείρησης αποδεικνύεται από τους ικανοποιημένους πελάτες μας. Προσφέρουμε πάντα ολοκληρωμένες λύσεις ανάλογα με τις ανάγκες των πελατών μας, με συνέπεια στους χρόνους παράδοσης και με τις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς.

  Εγγυόμαστε για την παροχή προϊόντων και υπηρεσιών υψηλής ποιότητας. Το εξειδικευμένο συνεργείο μας αναλαμβάνει την μελέτη, την τοποθέτηση την συντήριση ολων των κατασκευών και ειμαστε δίπλα σας και μετά το πέρα ς των εργασιών.

  Οι παρεχόμενες υπηρεσίες μας:

  Αλουμινοκατασκευές παντός τύπου

  Κουφώματα αλουμινίουALUMIL , ALUMINCOμε μεγάλη ενεργειακή απόδοσημέγιστη Θερμομόνωση, μεγάλη διάρκεια ζωής και αντοχή στις καιρικές συνθήκες
  Κουφώματα συνθετικά, πλαστικά κουφώματα PVC

  Παράθυρα ανοιγόμενα με ανάκλιση, συρόμενα , οριζόντια, κάθετα

  Κάγκελα αλουμινίου, inox (παραδοσιακά), επιλέξετε μέσα από μια μεγάλη γκάμα σχεδίων και χρωμάτων ηλεκτροστατικής βαφής.

  Κάγκελα ασφαλείας αντικλεπτικά, πτυσσόμενα

  Πόρτες εισόδου ασφαλείας, θωρακισμένες μπαλκονόπορτες

  Ρολλά αλουμινίου, παντζούρια αλουμινίου

  Παράθυρα με Θερμοηχομονωτικά τζάμια για να εχετε ένα ήσυχο και ζεστό σπίτι .

  Αντικουνουπικά συστήματα (Σίτες)

  Συστήματα σκίασης πέργκολες , αιθρια, στέγαστρα,

  Γκαραζόπορτες με αυτοματισμούς, Γκαραζόπορτες συρόμενες, σπαστές, μονοκόματες

  Επισκευές κουφωμάτων και αλλαγή παλαιών κουφωμάτων με αλουμίνια

  Συντηρήσεις κουφωμάτων

  Λειτουργούμε και με το πρόγραμμα κατ’ Οικον

  Μεταλλικές κατασκευές

  Μεταλλικά Κτίρια

  Σύμμικτες κατασκευές Παρέχουν αντισεισμική θωράκιση. Ενδείκνυται για την κατασκευή πολυώροφων κτιρίων Το εύρος των εφαρμογών μας καλύπτει από κατοικίες απλού τύπου έως πολυώροφα κτίρια, μάρκετ, αποθήκες για βιομηχανικά κτίρια, αποθηκευτικούς χώρους,κτηνοτροφικές μονάδες αθλητικές εγκαταστάσεις, πολυκαταστήματα, γυμναστήρια καθώς επίσης και προσθήκες σε υπάρχοντα κτίρια.

  Προκάτ- προκατασκευασμένα κτίρια, κατοικίες

  Έτσι, σας εξασφαλίζουμε μικρότερο χρόνο κατασκευής, μειωμένο κόστος, αντοχή κατασκευής στο χρόνο, πυρασφάλεια, αντισεισμικότητα, υψηλή λειτουργικότητα και μοντέρνα αισθητική.

  Κάγκελα περίφραξης

  Σκάλες

  Πατάρια

  Υπόστεγα

  Σκίαστρα αυτοκινήτων ειναι μια οικονομική και καλαίσθητη λύση γι’ αυτούς που δεν διαθέτουν εσωτερικούς χώρους στάθμευσης, για την προφύλαξη των αυτοκινήτων τους από τις καιρικές συνθήκες.

  Εγκατάσταση φωτοβολταϊκών σε πάρκα, σε στέγη, ταράτσες .

  Το πλήθος των κατασκευών που εχουμε αποπερατώσει σε ολη την Θεσσαλία , όλα αυτά τα χρόνια που σε δραστηριοποιούμαστε αποτελούν εγγύηση για την ποιότητα εργασίας που παρέχουμε και για το ονομά μας.

  Καλέστε μας για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και να σας προτείνουμε λύσεις που αρμόζουν στον δικό σας χώρο για όλες αλουμινοκατασκευές και τις μεταλλικές κατασκευές που επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε.

  Φιλικά

  ΖΙΝΤΖΟΒΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

  Ωρες επικοινωνίας καθημερινά από τις 8 το πρωί εως τις 9 το βράδυ

  Αλουμινοκατασκευές Τρίκαλα, Καρδίτσα, Λάρισα, Βόλος Θεσσαλία
  Κουφώματα αλουμινίου Τρίκαλα, Καρδίτσα, Λάρισα, Βόλος Θεσσαλία
  Κατασκευές αλουμινίου Τρίκαλα, Καρδίτσα, Λάρισα, Βόλος Θεσσαλία
  Αλουμινάς- αλουμινάδες Τρίκαλα, Καρδίτσα, Λάρισα, Βόλος Θεσσαλία
  Τοποθέτιση αλουμινίων Τρίκαλα, Καρδίτσα, Λάρισα, Βόλος Θεσσαλία
  Επισκευές κουφωμάτων αλουμινίου Τρίκαλα, Καρδίτσα, Λάρισα, Βόλος Θεσσαλία
  Κάγκελα αλουμινίου Τρίκαλα, Καρδίτσα, Λάρισα, Βόλος Θεσσαλία
  Ρολά αλουμινίου Τρίκαλα, Καρδίτσα, Λάρισα, Βόλος Θεσσαλία
  Επισκευές ρολών Τρίκαλα, Καρδίτσα, Λάρισα, Βόλος Θεσσαλία
  Μεταλλικές κατασκευές Τρίκαλα, Καρδίτσα, Λάρισα, Βόλος Θεσσαλία
  Μεταλλικά κτίρια Τρίκαλα, Καρδίτσα, Λάρισα, Βόλος Θεσσαλία
  Βιομηχανικά κτίρια – αποθήκες μεταλλικές Τρίκαλα, Καρδίτσα, Λάρισα, Βόλος Θεσσαλία
  Προκάτ μεταλλικά σπίτια Τρίκαλα, Καρδίτσα, Λάρισα, Βόλος Θεσσαλία
  Συντηρήσεις κουφωμάτων αλουμινίου Τρίκαλα, Καρδίτσα, Λάρισα, Βόλος Θεσσαλία
  Εγκατάσταση φωτοβολταϊκών Τρίκαλα, Καρδίτσα, Λάρισα, Βόλος Θεσσαλία

  Toggle
 • Κατηγορία: ΑΛΟΥΜΙΝΙΑ – ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ
  Άρτα Φιλιππιάδα - Πρέβεζας
  2683024657
  6955469430 / 6944962349
  ΓΕΩΡΓΑΝΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ & ΣΙΑ ΟΕ

  Αλουμινοκατασκευές – κουφώματα αλουμινίου στην Φιλιππιάδα- Αρτα - Πρέβεζα - Γιάννενα και σε όλη την Δυτική Ελλάδα με αισθητική ποιότητα,επιδόσεις, ασφάλειακαιεξαιρετικό design!!!!!!

  Για να εξασφαλίσετε την ενεργειακή αναβάθμιση του σπιτιού σας !!!!!

  Η επιχείρηση μας “ΓΕΩΡΓΑΝΟΣ ΑΛΟΥΜΙΝΙΑ” η οποία εδρεύει στην Φιλιππιάδα της Πρέβεζας, δραστηριοποιείται για περισσότερα από 35 χρόνια στο χώρο των αλουμινοκατασκευών και, εξυπηρετώντας με συνέπεια και επαγγελματισμό την Φιλιππιάδα την Πρέβεζα αλλά και ολο τον νομό Αρτας και όλη την Δυτική Ελλάδα.

  Η παραγωγική μας δυναμική και ο σύγχρονος εξοπλισμός των εγκαταστάσεων, μας δίνει τη δυνατότητα ανάληψης μεγάλων έργων, αλλά και το επιθυμητό αποτέλεσμα σε όλες τις αλουμινοκατασκευές κουφωμάτων με βάση τη στατική και αρχιτεκτονική μελέτη κάθε έργου.

  Αναλαμβάνουμε κάθε είδουςαλουμινοκατασκευή και Πλαστικά κουφώματα PVC, είτε για ιδιωτικό είτε για επαγγελματικό χώρο, με συνέπεια στην παράδοση του έργου.

  Η υψηλή ποιότητα των υλικών που χρησιμοποιούμε είναι αποτέλεσμα έρευνας, έτσι ώστε να εξελισσόμαστε με την πάροδο των χρόνων και να προσφέρουμε καινοτόμες λύσεις με πρωτοποριακό σχεδιασμό.

  Ηεπιχείρισή μας έχει φέρει σε πέρας μέχρι και σήμερα μεγάλο πλήθος έργων στην Αρτα, Φιλιππιάδα,σε ολο το νομό Πρέβεζας, Γιάννενα και σε όλη την Δυτική Ελλάδα, με απαιτητικές προδιαγραφές και μέγιστο βαθμό δυσκολίας.

  Ο επαγγελματισμός, η συνέπεια και η ποιότητα είναι τα συστατικά της πετυχημένης μας πορείας και οι πελάτες μας (ιδιώτες και επαγγελματίες) αποτελούν την καλύτερη διαφήμισή μας.

  Όλα τα παραγόμενα κουφώματα αλουμινίου φέρουν τη σήμανση CE ενώ οι παραγωγικές διαδικασίες που ακολουθούνται είναι βάσητων ευρωπαϊκών προτύπων.

  Είμαστεαντιπρόσωποι των εταιρειών ETEM,ALUMINCO, EXALCO, EUROPA, ALUMIL και λειτουργούμε και με το πρόγραμμα εξοικονομώ κατ’οικον.

  Η σωστή μελέτη του έργου σας είναι βασική προϋπόθεση για μια καλή συνεργασία γι’αυτό και το προσωπικό μας φροντίζει από την αρχή ώστε ο πελάτης να είναι ενήμερος για το τελικό κόστος της κατασκευής, το χρόνο παράδοσης του έργου και φυσικά τα απαραίτητα πιστοποιητικά εγγυήσεων που θα συνοδεύουν ολες τις κατασκευές αλουμινίου.

  Οι υπηρεσίες μας:

  Διαθέτουμε μεγάλη γκάμα επιλογών, που αποτελείται από:

  Αλουμινοκατασκευές παντός τύπου και τοποθέτιση αλουμινοκατασκευών
  Κουφώματα αλουμνίου από τις εταιρείες ETEM, ALUMINCO,EXALCO με μεγάλη ενεργειακή απόδοσημέγιστη Θερμομόνωση, με μεγάλη διάρκεια ζωής και αντοχή στις καιρικές συνθήκες
  Κουφώματα συνθετικά, πλαστικά κουφώματα PVC

  Παράθυρα ανοιγόμενα με ανάκλιση, συρόμενα , οριζόντια, κάθετα

  Κάγκελα αλουμινίου, inox (παραδοσιακά), επιλέξετε μέσα από μια μεγάλη γκάμα σχεδίων και χρωμάτων ηλεκτροστατικής βαφής. Τα παραδοσιακά κάγκελα αλουμινίου τοποθετούνται εύκολα σε μπαλκόνια, βεράντες, παράθυρα, αυλόγυρους, καλύπτοντας κάθε ανάγκη του χώρου σας, ιδιωτικού και επαγγελματικού.

  Κάγκελα αντικλεπτικά, πτυσσόμενα

  Πριν από λίγα χρόνια τα πτυσσόμενα κάγκελα ασφάλειας αποτελούσαν είδος πολυτελείας στη χώρα μας. Σήμερα όμως όλο και περισσότεροι πολίτες καταφεύγουν πλέον στην αγορά αυτών ακόμη και σε περίοδο οικονομικής κρίσης. Τα πτυσσόμενα κάγκελα μπορούν να μας δώσουν την ασφάλεια που χρειαζόμαστε.

  Πόρτες εισόδου ασφαλείας, θωρακισμένες μπαλκονόπορτες

  Συνεπίπεδες πόρτες

  Ρολλά αλουμινίου

  Παράθυρα με Θερμοηχομονωτικά τζάμια για να εχετε ένα ήσυχο και ζεστό σπίτι .

  Αντικουνουπικά συστήματα (Σίτες)

  Συστήματα σκίασης πέργκολες , αιθρια, στέγαστρα,

  Γκαραζόπορτες με αυτοματισμούς, Γκαραζόπορτες συρόμενες, σπαστές, μονοκόματες

  Επισκευές κουφωμάτων και αλλαγή παλαιών κουφωμάτων με αλουμίνια

  Συντηρήσεις κουφωμάτων

  Στόχος μας όλα αυτά τα χρόνια που ανήκουμε στον τομέα της κατασκευής και τοποθέτισης αλουμινίων είναι να εχουμε μόνο ευχαριστημένους πελάτες και μακροχρόνιες συνεργασίες.

  Καλέστε μας και εμείς θα ανταποκριθούμε αμεσα με συνέπεια στους προκαθορισμένους χρόνους παράδοσις της εργοληψίας από την ανάθεση εως την αποπεράτωση και πάντα στις πιο λογικές τιμέ ςτης αγοράς, από οπου μας ζητηθεί στην Φιλιππιάδα, την Πρέβεζα και στον νομό Αρτας .

  Με εκτίμηση

  ΓΕΩΡΓΑΝΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ – ΓΕΩΡΓΑΝΟΣ ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ

  Ωρες επικοινωνίας καθημερινά από τις 9 το πρωί εως τις 9 το βράδυ

  Αλουμινοκατασκευές Φιλιππιάδα, Αρτα, Πρέβεζα, Γιάννενα σε όλη την Δυτική Ελλάδα

  Αλουμίνια Φιλιππιάδα, Αρτα, Πρέβεζα, Γιάννενα, Δυτική Ελλάδα

  Κουφώματα αλουμινίου Φιλιππιάδα, Αρτα, Πρέβεζα, Γιάννενα, Δυτική Ελλάδα

  Πορτες αλουμινίου Φιλιππιάδα, Αρτα, Πρέβεζα,Γιάννενα, Δυτική Ελλάδα

  Θωρακισμένες πόρτες Φιλιππιάδα, Αρτα, Πρέβεζα,Γιάννενα, Δυτική Ελλάδα

  Πόρτες ασφαλείας Φιλιππιάδα, Αρτα, Πρέβεζα,Γιάννενα, Δυτική Ελλάδα

  Αλουμινάς - αλουμινάδες Φιλιππιάδα, Αρτα, Πρέβεζα,Γιάννενα, Δυτική Ελλάδα

  Παράθυρα αλουμινίου Φιλιππιάδα, Αρτα, Πρέβεζα,Γιάννενα, Δυτική Ελλάδα

  Καγκελα αλουμινιου Φιλιππιάδα, Αρτα, Πρέβεζα,Γιάννενα, Δυτική Ελλάδα

  Κατασκευές αλουμινίου Φιλιππιάδα, Αρτα, Πρέβεζα,Γιάννενα, Δυτική Ελλάδα

  Κάγκελα πτυσόμενα ασφαλείας Φιλιππιάδα, Αρτα, Πρέβεζα,Γιάννενα, Δυτική Ελλάδα

  Πέργκολες αλουμινίου Φιλιππιάδα, Αρτα, Πρέβεζα,Γιάννενα, Δυτική Ελλάδα

  Γκαραζόπορτες Φιλιππιάδα, Αρτα, Πρέβεζα,Γιάννενα, Δυτική Ελλάδα

  Συστήματα αλουμινίου Φιλιππιάδα, Αρτα, Πρέβεζα,Γιάννενα, Δυτική Ελλάδα

  Σίτες αλουμινίου Φιλιππιάδα, Αρτα, Πρέβεζα,Γιάννενα, Δυτική Ελλάδα
  Toggle
 • Κατηγορία: ΑΛΟΥΜΙΝΙΑ – ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ
  Λάκκα Καλογήρου - Μέγαρα
  6975917186
  Τσακίρης Ισίδωρος
  || Μεταλλικές Κατασκευές & Συστήματα Αλουμινίου Μέγαρα Αττική

  Η επιχείρησή μας “Τσακίρης Ισίδωρος” η οποία βρίσκεται στην Αττική και πιο συγκεκριμένα στα Μέγαρα, δραστηριοποιείται για περισσότερα από 30 χρόνια στις μεταλλικές κατασκευές καθώς και στα συστήματα αλουμινίου, προσφέροντας ολοκληρωμένες λύσεις τόσο σε επιχειρήσεις όσο και σε ιδιώτες.

  Το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μας, χρησιμοποιώντας τελευταίας τεχνολογίας μηχανήματα και εργαλεία, εξυπηρετεί με συνέπεια και επαγγελματισμό κάθε σιδηροκατασκευή και ανοξείδωτη κατασκευή που θα του ζητηθεί, εντός και εκτός του νομού Αττικής.

  Παράλληλα, συνεργαζόμενοι με τις μεγαλύτερες εταιρείες στο χώρο του αλουμινίου, μπορούμε να ολοκληρώσουμε με επιτυχία οποιαδήποτε αλουμινοκατασκευή επιθυμείτε αλλά και να σας προτείνουμε τις ιδανικές λύσεις για τον χώρο σας.

  || Με αγάπη & μεράκι

  αναλαμβάνουμε τον σχεδιασμό, τοποθέτηση, συντήρηση, επισκευή και ανακαίνιση σε μεταλλικές κατασκευές παντός τύπου, κουφώματα αλουμινίου ενεργειακά, σκάλες παντός τύπου και υπόστεγα.

  Συνδυάζοντας την πολυετή εμπειρία και την τεχνογνωσία που διαθέτουμε, εγγυόμαστε την υψηλή ποιότητα των κατασκευών μας σε τιμές λογικές, με στόχο την ικανοποίηση των πελατών μας τόσο στο αποτέλεσμα όσο και στην τσέπη τους.Η ικανοποίηση σας είναι ο στόχος μας και σε εμάς έχετε πάντα την πρώτη θέση.

  Όλα αυτά τα χρόνια που δραστηριοποιούμαστε στο χώρο, έχουμε αναλάβει και φέρει σε πέρας ένα μεγάλο αριθμό έργων. Έτσι, έχουμε αποκτήσει όλην εκείνη την πείρα που είναι απαραίτητη και η οποία μας επιτρέπει να μπορούμε να ολοκληρώσουμε με επιτυχία ακόμα και τις πιο δύσκολες και περίπλοκες κατασκευές.

  || Επικοινωνήστε μαζί μας
  για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και να σας προτείνουμε τις ιδανικές λύσεις. Εξυπηρετούμε άμεσα τα Μέγαρα, όλη την Αττική και όλη την Ελλάδα κατόπιν συνεννόησης.

  ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

  Toggle
 • Κατηγορία: ΑΛΟΥΜΙΝΙΑ – ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ
  Στρέφι - Μεσσηνίας
  2722094265
  6974902423 Κος ΚΩΣΤΑΣ/ 6976350802 Κος ΔΗΜΗΤΡΗΣ
  Η εταιρεία μας ΣΚΙΑΔΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ-ΣΚΙΑΔΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ με βάση το Στρέφι στην Μεσσηνία μαζί με τις γνώσεις και την εμπειρία από τα χρόνια στον κλάδο σας προσφέρει υπηρεσίες αλουμινοκατασκευών και εγκατάστασης γενικών συστημάτων αλουμινίου

  Μαζί με τους καλά εκπαιδευμένους μας εργάτες είμαστε στην διάθεση σας και αναλαμβάνουμε όλα τα έργα ανεξαρτήτως το μέγεθος και την δυσκολία του.

  Ποιό συγκεκριμένα αναλαμβάνουμε:

  Συστήματα Αλουμινίου
  Συστήματα Σιδήρου
  ΙΝΟΧ
  Ρολά
  Γκαραζόπορτες
  Σίτες

  Σκοπός μας είναι ικανοποίηση όλων των επιθυμιών σας και παράδοση ενός ολοκληρωμένου έργου, προσεγμένου στην παραμικρή λεπτομέρεια
  Toggle
 • Κατηγορία: ΑΛΟΥΜΙΝΙΑ – ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ
  Πράμαντα - Ιωάννινα
  6972873818
  Μπόγδος Χρήστος
  Αλουμινοκατασκευές / Σιδηροκατασκευές Πράμαντα Ιωαννίνων

  Η πολυετής εμπειρία του κου. Μπόγδου Χρήστου, η τεχνογνωσία και οεπαγγελματισμός που τον διακρίνουν σε συνδυασμό με την αυστηρή τήρηση των απαιτητικών τεχνικών προδιαγραφών και των συμφωνημένων χρονοδιαγραμμάτων παράδοσης της κατασκευής τον ανέδειξαν στο χώρο των κατασκευών.

  Αναλαμβάνουμε παντός είδους κατασκευές αλουμινίου, είτε για ιδιωτικό είτε για επαγγελματικό χώρο με συνέπεια στην παράδοση του έργου.

  Εγγύηση αντοχής και ασφάλειας.

  Αλουμινοκατασκευές
  Ειδικές κατασκευές και επισκευές
  Στέγαστρα – πατάρια – πέργκολες
  Κατασκευές σιδήρου
  Εξώπορτες

  Η εξειδικευμένη και έμπειρη ομάδα μας, σαςπαρέχει άμεση εξυπηρέτηση, ασυναγώνιστες τιμές, μοντέρνα σχέδια, από όπου μας ζητηθεί στην Ιωάννινα.

  Με ένα τηλεφώνημα θα είμαστε κοντά σας για να σας δώσουμε την προσφορά μας, όπου κι αν μας ζητηθεί.
  Τηλ. επικοινωνίας : 6972873818

  Toggle
 • Κατηγορία: ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ – ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΣΙΔΗΡΟΥ – ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ
  Ηλείας 181, Κάτω Οβρυά - Αχαΐας
  2610525452
  6937072707
  AL KORONIOS
  Κατασκευές Αλουμινίου - Σιδηροκατασκευές - Ειδικές Κατασκευές - Πόρτες Ασφαλείας - Παράθυρα - Πάτρα

  Εδώ και τρεις δεκαετίες, η AL koronios, επιχείρηση δεύτερης γενιάς του Δημήτρη Κορωνιού, δημιουργεί στο χώρο του αλουμινίου, του σιδήρου και των εφαρμογών τους. Καλύπτουμε κάθε ανάγκη του χώρου σας σε κουφώματα, ρολά, αίθρια, γκαραζόπορτες, βιτρίνες και παντός είδους εφαρμογές αλουμινίου. Επιπλέον, δραστηριοποιούμαστε και στις κατασκευές σιδήρου, όπως, μεταξύ άλλων, πόρτες, κάγκελα, σκάλες, πέργκολες, στέγαστρα και πάσης φύσεως ειδικές κατασκευές.
  Η συνεργασία μας με τις κορυφαίες κατασκευάστριες εταιρείες (ALUMIL, ETEM, ALUMINCO, PROFILCO, ALOUSYSTEM, EUROPA), οι οποίες διαθέτουν όλες τις απαραίτητες πιστοποιήσεις, διασφαλίζει για τους πελάτες μας προϊόντα άριστης ποιότητας με εγγύηση κατασκευής και άψογο αισθητικό αποτέλεσμα. Επιπλέον, η επιχείρηση διαθέτει οργανωμένο τμήμα σέρβις για την εξυπηρέτηση των πελατών της και μετά την εγκατάσταση - τοποθέτηση των προϊόντων της στην Πάτρα, αλλά και σε όλη την Ελλάδα.
  Τέλος, η επιχείρηση AL koronios αναλαμβάνει τη διεκπεραίωση του προγράμματος Εξοικονόμηση Κατ’ Οίκον, παρέχοντας τη δυνατότητα σε όποιον θέλει και πληροί τις προϋποθέσεις να ανακαινίσει την κατοικία του και συγχρόνως να την αναβαθμίσει ενεργειακά.

  ΑΛΟΥΜΙΝΙΑ: ειδικευόμαστε στη μελέτη, κατασκευή, εγκατάσταση και επισκευή σε

  Συστήματα αλουμινίου
  Κουφώματα αλουμινίου
  Υαλοπετάσματα αλουμινίου
  Θωρακισμένες πόρτες - Πόρτες ασφαλείας
  Εσωτερικές πόρτες
  Παράθυρα - Σήτες
  Κάγκελα αλουμινίου
  Ρολά αλουμινίου
  Γκαραζόπορτες
  Panel system
  Etalbond κατασκευές
  Βιτρίνες καταστημάτων

  Επιπλέον, αναλαμβάνουμε, κατόπιν παραγγελίας, κάθε είδους ειδικές και ιδιαίτερες κατασκευές, για τις ανάγκες κάθε χώρου.

  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

  Toggle
 • Κατηγορία: ΑΛΟΥΜΙΝΙΑ – ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ
  Λεωφόρος Σαλαμίνος 74 Σαλαμίνα - Αττική
  6978413802
  ΜΕΤΑΛΛΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ - ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΑΤΤΙΚΗ -ΑΛΟΥΜΙΝΟΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ

  ΑΛΕΞΙΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ

  ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ - ΣΑΛΑΜΙΝΑ

  Η επιχείρηση μας με έδρα τη Σαλαμίνα Αττικής σας παρέχει ολοκληρωμένες εργασίες πάνω στηνμελέτη, κατασκευή και τοποθέτηση αλουμινοκατασκευών παντός τύπου.

  Η πολυετής μας εμπειρία στις αλουμινοκατασκευές και η συνεχής μας ενημέρωση για τα νέα υλικάκαι τις εφαρμογές τους μας καθιστά την ιδανική επιλογή ώστε τα συστήματα του αλουμινίουσας να ξεχωρίζουν για την υψηλή αισθητική τους αλλά και για την αντοχή τους.

  Το εξειδικευμένο μας συνεργείο αναλαμβάνει την αντικατάσταση των παλιών σας κουφωμάτων με νέακουφώματααλουμινίουαλλά και μεκουφώματαpvcμε σύχρονες προδιαγραφές για να εξοικονομήσετε ενέργεια και χρήματα.

  Ακόμη αναλαμβάνουμε τον σχεδιασμό και την κατασκευήειδικών μεταλλικών κατασκευών και σιδηροκατασκευώνσύμφωνα με τις ανάγκεςτου επαγγελματικού σας χώρου αλλά και του σπιτιού σας.

  Αντικαταστήστε την πόρτα εξόδου του σπιτιού σας ή του γραφείου σας μεθωρακισμένες πόρτες αλουμινίουπου θα σας προσφέρουν σιγουριά , ασφάλειααλλά και υψηλό αισθητικό αποτέλεσμα.

  Με αξιοπιστία και υπευθυνότητα αναλαμβάνουμε :

  παντός τύπου αλουμινοκατασκευές

  κουφώματα αλουμινίου

  κουφώματα pvc

  σίτες αλουμινίου

  θωρακισμένες πόρτες

  γκαραζόπορτες

  στέγαστρα

  σιδηροκατασκευές

  κατασκευές inox

  ειδικές μεταλλικές κατασκευές

  αυλόπορτες

  παραδοσιακά κάγκελα

  μεσόπορτες αλουμινίου

  ειδικές κατασκευές αλουμινίου

  Στόχος μας είναι να σας προσφέρουμε άριστη ποιότητα και υψηλή αισθητική στις κατασκευές μας σε ανταγωνιστικές τιμές.

  Με εκτίμηση

  Αλεξίου Βαγγέλης

  αλουμινοκατασκευες σαλαμινα - σιδηροκατασκευες σαλαμινα - μεταλλικες κατασκευες σαλαμινα

  ενεργειακα κουφωματα σαλαμινα - αλουμινοκατασκευες σαλαμινα αττικη - σιδηροκατασκευες σαλαμινα αττικη

  ενεργειακα κουφωματα σαλαμινα αττικη - πορτες αλουμινιου σαλαμινα αττικη - παραθυρα αλουμινιου σαλαμινα αττικη

  θωρακισμενες πορτες σαλαμινα αττικη - σιτες αλουμινιου - ρολα αλουμινιου αττικη - ειδικες κατασκευες αλουμινιου σαλαμινα αττικη

  αυλοπορτες σαλαμινα αττικη - καγκελα σαλαμινα αττικη - γκαραζπορτες σαλαμινα αττικη - μεταλλικες κατασκευες σαλαμινα αττικη

  Toggle
 • Κατηγορία: ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ – ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΣΙΔΗΡΟΥ – ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ
  Περικλέους 7 - Ηλιούπολη
  2110159102
  6945084314
προηγούμενη 1 από 30 επόμενη
Διαφημιστείτε εδώ