noscript image for google
Δευτέρα 21 Ιουνίου 2021 | 04:23 πμ

Ηλεκτρονικός Επαγγελματικός Οδηγός Ελλάδας

 • Κατηγορία: ΤΕΧΝΙΚΕΣ – ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ – ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ – ΑΝΑΠΑΛΑΙΩΣΕΙΣ
  Γλυφάδα - Αθήνα
  6939999627
  6987002783
  ΤΕΧΝΟΔΟΜΗΣΗ
  Αδαμόπουλος Γιώργος
  Αττική

  Η Εταιρεία "ΤΕΧΝΟΔΟΜΗΣΗ ΑΔΑΜΟΠΟΥΛΟΣ" εδρεύει στην Αθήνα. Υπεύθυνος της επιχείρησης είναι ο κος Αδαμόπουλος Γιώργος ο οποίος έχει πολυετή εμπειρία στον τομέα των ανακαινίσεων και κατασκευών και βρίσκεται στο χώρο από το 1988.

  Η Εταιρεία αναλαμβάνει τις ανακαινίσεις σπιτίων και καταστημάτων, εξωτερικών και εσωτερικών χώρων. Αναλαμβάνουμε ανακαινίσεις μονοκατοικιών, διαμερισμάτων, καταστημάτων, μονόσεις ταράτσας, θερμοπροσόψεις, γυψοσανίδες, τσιμεντοσανίδες και τοποθέτηση πλακιδίων.

  Το εξειδικευμένο προσωπικό μας σε συνδυασμό με την εμπερία ετών στον τομέα αλλά και τα σύγχρονα μέσα και άριστης ποιότητας υλικά που χρησιμοποιούμε εγγυώνται για τα άριστα αποτελέσματα και την καταλληλότερη λύση για την ανακαίνιση του χώρου σας.

  Είμαστε πάντα σε στένη συνεργασία με τον εκάστοτε πελάτη ώστε να καταλαβαίνουμε τις ανάγκες του και να προτείνουμε το καταλληλότερο πακέτο ανακαίνισης ανάλογα με τις απαταίσεις που έχει.

  Εγγυόμαστε το αρτιότερο αποτέλεσμα για τις εργασίες που αναλαμβάνουμε έχοντας θέση σαν στόχο την απόλυτη ικανοποίηση των πελατών μας

  Ανακαινίσεις Μονώσεις ταράτσας ΘερμοπροσόψειςΓυψοσανίδεςΤσιμεντοσανίδεςΤοποθέτηση πλακιδίων

  Toggle
 • Κατηγορία: ΑΛΟΥΜΙΝΙΑ – ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ
  ΠΕΛΑΣΓΩΝ 1 - Περιστέρι
  80011676767,2105026069
  6980236170
  ΕΔΡΑ: Ναυαρίνου 55, Πετρούπολη

  Η εταιρεία "Κλιάπος Κων/νος" ιδρύθηκε το 2007 από τον Κλιάπο Κων/νο ο οποίος έχει πείρα 15 ετών με πτυχίο στην Αρχιτεκτονική διακόσμηση και στις κατασκευές όλων των κουφωμάτων αλουμινίου, σιδήρου και ειδικών κατασκευών.

  Το εργαστήρι μας βρίσκεται στο Περιστέρι, Πελασγών 1, όπου μπορείτε να μας βρείτε. Η ειδικότητα μας είναι η κατασκευή και τοποθέτηση κουφωμάτων αλουμινίου θωρακισμένων θυρών. Επίσης, αναλαμβάνουμε πάσης φύσεως επισκευές - μερεμέτια στον κλάδο αυτό. Η συνεργασία με την εταιρεία Profilco α.ε. μας παρέχει άριστη ποιότητα, αισθητική και το κυριότερο ασφάλεια για να μπορούμε να κοιμόμαστε πιο ήσυχοι. Τα εξαρτήματα των κουφωμάτων είναι αποκλειστικά της εταιρείας Profilco, με την εγγύηση της αντοχής και της ασφάλειας. Το επίτευγμα μας είναι η απόλυτη εξυπηρέτηση των πελατών ενώ στόχος μας είναι οι προσιτές τιμές και οι προσφορές για τις οποίες θα ενημερώνονται οι πελάτες μέσω του site μας.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΜΕΤΑΛΛΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ
  ΠΕΝΤΑΛΟΦΟΣ ΚΥΠΡΙΝΟΣ - Έβρου
  2556061278
  6944350610
  Αλουμινοκατασκευές -λυόμενες σιδηροκατασκευές
  Toggle
 • Κατηγορία: ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ
  ΜΟΥΔΑΝΙΑ - Χαλκιδικής
  2373025550
  6976438759
  Εσωτερικά-εξωτερικά κουφώματα-θωρακισμένες πόρτες-προστατευτικά κάγκελα αλουμινίου-ιταλικά έπιπλα κουζίνας -πατώματα laminate-κάγκελα τύπου inox.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΣΙΔΗΡΟΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ
  Αγίας Παρασκευής & Αθανασίου Διάκου - Πόρτο Ράφτη
  6982019378
  Niko Besnik Rapushi
  Αλουμινοκατασκευές - Σιδηροκατασκευές Πόρτο Ράφτη Αττική

  Η επιχείρησή μας “Niko Besnik Rapushi” η οποία βρίσκεται στην Αττική και πιο συγκεκριμένα στο Πόρτο Ράφτη, δραστηριοποιείται για περισσότερα από 25 χρόνια με σιδηροκατασκευές και αλουμινοκατασκευές προσφέροντας ολοκληρωμένες και ποιοτικές λύσεις σε οικίες και επαγγελματικούς χώρους στο Πόρτο Ράφτη, σε όλη την Αττική και σε όλη την Ελλάδα κατόπιν συνεννόησης.

  Χάρης την πολυετή εμπειρία μας στο χώρο και το άρτια εξειδικευμένο προσωπικό μας, είμαστε σε θέση να φέρουμε σε πέρας οποιαδήποτε σιδηροκατασκευή και αλουμινοκατασκευή μας αναθέσετε, φροντίζοντας πάντα για την άριστη ποιότητα και την τήρηση του χρονοδιαγράμματος που έχουμε ορίσει από κοινού.

  Πιο συγκεκριμένα αναλαμβάνουμε σιδηροκατασκευές και αλουμινοκατασκευές παντός τύπου, κουφώματα αλουμινίου και pvc, θωρακισμένες πόρτες αλλά και ξύλινες εσωτερικές πόρτες αφού πρώτα πραγματοποιήσουμε προσεκτική μελέτη του χώρου σας.

  ΣΥΝΕΠΕΙΑ & ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΣΜΟΣ

  Με βασικό σκοπό την μεγιστοποίηση του βαθμού ικανοποίησης των πελατών, εγγυόμαστε την εξονυχιστική μελέτη κάθε παραμέτρου που αφορά στο υπό κατασκευή έργο ώστε να επιλέξουμε την πιο λειτουργική και οικονομική λύση.

  Όλα αυτά τα χρόνια που δραστηριοποιούμαστε στο χώρο έχουμε φέρει σε πέρας ένα μεγάλο αριθμό έργων στο Πόρτο Ράφτη και σε όλη την Αττική, τα οποία φημίζονται για την άψογη αισθητική του, καθώς και για την μοναδική ποιότητά τους.

  Με κάθε πελάτη μας δημιουργούμε μια μόνιμη σχέση εμπιστοσύνης, παρέχοντας του υποστήριξη σε κάθε πρόβλημα ή ανάγκη που μπορεί να προκύψει κατά τη διάρκεια ενός έργου, αλλά κυρίως μετά την ολοκλήρωσή του.

  ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ

  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

  και θα έρθουμε στο χώρο σας για να πραγματοποιήσουμε μια εξατομικευμένη μελέτη και να σας
  προτείνουμε λειτουργικές λύσεις για οποιαδήποτε κατασκευαστική σας ανάγκη. Εξυπηρετούμε άμεσα το Πόρτο Ράφτη, όλη την Αττική και όλη την Ελλάδα κατόπιν συνεννόησης.

  Toggle
 • Κατηγορία: ΑΛΟΥΜΙΝΙΑ – ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ
  Κύπρου 2 Παλαιό Ηράκλειο - Αττική
  2102850031
  6982035078
  Η επιχείρηση ΤΣΟΠΕΛΑΣ ΜΠΑΜΠΗΣ, δραστηριοποιείται εδώ και πολλά χρόνια στο χώρο των μεταλλικών κατασκευών. Η πολυετής εμπειρία και η τεχνογνωσία που έχουμε αποκτήσει, μας διακρίνει στην τοπική αγορά.

  Το εξειδικευμένο προσωπικό μας παρέχει άμεσα τις υπηρεσίες μας απο όπου μας ζητηθεί σε ολη την Eλλαδα. Κατασκευάζουμε παντός είδους μεταλλικές κατασκευές, ΙΝΟΧ κάγκελα, αλουμινοκατασκευές, κουφώματα, αίθρια, γκαραζόπορτες, σκάλες, πέργκολες, ανοξείδωτες κατασκευές, ρολλά, πάντα παρέχοντας ποιότητα εργασίας, συνέπεια, στις πιο ανταγωνιστικές τιμές.

  Επικοινωνήστε μαζί μας για να επωφεληθείτε άμεση εξυπηρέτηση και πιο οικονομικές λύσεις.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΑΛΟΥΜΙΝΙΑ – ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ
  Ψαλίδαινα Νέας Ανατολής - Ιεράπετρα
  2842041558
  6986695248
  TOPAL
  Συστήματα Αλουμινίου - Μεταλλικές Κατασκευές | Ιεράπετρα Κρήτη

  Η εταιρεία συστημάτων αλουμινίου και μεταλλικών κατασκευών TOPAL ιδρύθηκε το 1979 από τον Βαγγέλη Λουτσέτη στην Ιεράπετρα της Κρήτης.

  Από τότε έως σήμερα, βασισμένη πάντα στο δημιουργικό μεράκι και την πείρα, και με αποκλειστικό γνώμονα τις αρχιτεκτονικές απαιτήσεις των πελατών, προσφέρει κατασκευές με εξαιρετική αντοχή και αισθητική, που καλύπτουν όλες τις ανάγκες σε κουφώματα, κάγκελα, αίθρια και ρολά αλουμινίου, και υαλοπίνακες.

  Η εμπειρία ετών και η μακρόχρονη ενασχόληση και εξειδίκευση σε δομικά προϊόντα υψηλών ποιοτικών προδιαγραφών, εγγυώνται κατασκευές προορισμένες να αντέξουν στο χρόνο, σε μια μεγάλη ποικιλία σχεδίων και εφαρμογών.

  Σε συνεργασία με τις εταιρείες Aluminco και Exalco, οι δημιουργίες της εταιρείας TOPAL έχουν σήμερα καταξιωθεί στο χώρο των κατασκευών αλουμινίου και αποτελούν εγγύηση κατασκευαστικής αρτιότητας και άψογης λειτουργικότητας.

  Επικοινωνήστε μαζί μας

  Είμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με τις κατασκευές μας.
  Εξυπηρετούμε την Ιεράπετρα, το Νομό Λασιθίου και όλη την Κρήτη κατόπιν συνεννόησης.

  Toggle
 • Κατηγορία: ΑΛΟΥΜΙΝΙΑ – ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ
  5ο χλμ. Λάρισας - Κοζάνης - Λάρισα
  6973670746,6936721452
  GIANNOULAS G. ALUTECH
  Αλουμινοκατασκευές - Σιδηροκατασκευές - Συνθετικά Κουφώματα PVC Λάρισα

  Η επιχείρησή μας “Giannoulas G. Alutech” η οποία βρίσκεται στην Λάρισα, δραστηριοποιείται από το 1985 με αλουμινοκατασκευές, σιδηροκατασκευές και κουφώματα pvc προσφέροντας ολοκληρωμένες και ποιοτικές λύσεις για την οικία ή τον επαγγελματικό σας χώρο.

  Χάρη στην πολυετή εμπειρία μας στο χώρο και το άρτια εξειδικευμένο προσωπικό μας, είμαστε σε θέση να φέρουμε σε πέρας οποιαδήποτε σιδηροκατασκευή και αλουμινοκατασκευή μας αναθέσετε, φροντίζοντας πάντα για την άριστη ποιότητα και την τήρηση του χρονοδιαγράμματος που έχουμε ορίσει από κοινού.

  Πιο συγκεκριμένα αναλαμβάνουμε σιδηροκατασκευές και αλουμινοκατασκευές παντός τύπου, κουφώματα αλουμινίου και pvc, θωρακισμένες πόρτες αλλά και ξύλινες εσωτερικές πόρτες αφού πρώτα πραγματοποιήσουμε προσεκτική μελέτη του χώρου σας.

  ΑΜΕΣΗ & ΣΩΣΤΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ

  Με βασικό σκοπό την μεγιστοποίηση του βαθμού ικανοποίησης των πελατών, εγγυόμαστε την εξονυχιστική μελέτη κάθε παραμέτρου που αφορά στο υπό κατασκευή έργο ώστε να επιλέξουμε την πιο λειτουργική και οικονομική λύση.

  Όλα αυτά τα χρόνια που δραστηριοποιούμαστε με αλουμινοκατασκευές και σιδηροκατασκευές έχουμε φέρει σε πέρας ένα μεγάλο αριθμό έργων σε όλη την Λάρισα τα οποία φημίζονται για την άψογη αισθητική του, καθώς και για την μοναδική ποιότητά τους.

  Με κάθε πελάτη μας δημιουργούμε μια μόνιμη σχέση εμπιστοσύνης, παρέχοντας του υποστήριξη σε κάθε πρόβλημα ή ανάγκη που μπορεί να προκύψει κατά τη διάρκεια ενός έργου, αλλά κυρίως μετά την ολοκλήρωσή του.

  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

  και θα έρθουμε στο χώρο σας για να πραγματοποιήσουμε μια εξατομικευμένη μελέτη και να σας προτείνουμε λειτουργικές λύσεις για οποιαδήποτε κατασκευαστική σας ανάγκη. Εξυπηρετούμε άμεσα την Λάρισα και τις γύρω περιοχές.

  Toggle
 • Κατηγορία: ΑΛΟΥΜΙΝΙΑ
  Κύμη - Νάτο - Κύμη
  2222023543
  6945445020
  Σκοπελίτης Βελισσάριος
  Αλουμινοκατασκευές Κύμη Αλιβέρι Εύβοια

  Η επιχείρηση μας “Σκοπελίτης Βελισσάριος” η οποία βρίσκεται στην Εύβοια και πιο συγκεκριμένα στην Κύμη, δραστηριοποιείται με αλουμινοκατασκευές και κουφώματα αλουμινίου, παρέχοντας ποιοτικές και οικονομικές υπηρεσίες.

  Χάρη στην μακροχρόνια πορεία μας στις αλουμινοκατασκευές, μπορούμε να αναλάβουμε κουφώματα αλουμινίου, ειδικές κατασκευές αλουμινίου αλλά και όλες τις αλουμινοκατασκευές που επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε στην οικία ή το επαγγελματικό σας χώρο στην Κύμη, το Αλιβέρι και σε όλη την Εύβοια.

  Αναλαμβάνουμε και εργασίες με το πρόγραμμα εξοικονομώ - αυτονομώ.Στόχος μας είναι να σας προσφέρουμε πάντα την καλύτερη εξυπηρέτηση.

  Επικοινωνήστε μαζί μας για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας. Εξυπηρετούμε την Κύμη, το Αλιβέρι και όλη την Εύβοια.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΑΛΟΥΜΙΝΙΑ
  Κοσκινά - Εύβοιας
  6948534511
  Η επιχείρηση τουΙωάννη Δημολιάνηπου εδρεύει στην Εύβοια, δραστηριοποιείται στο χώρο των συστημάτων αλουμινίου και αλουμινοκατασκευών έχοντας εμπειρία ετών.

  Χάρη στη συνεχή ενημέρωση των τεχνολογικών εξελίξεων, την άριστη τεχνογνωσία και τον σύγχρονο τεχνολογικό εξοπλισμό παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις για κουφώματα που διακρίνονται για την άριστη ποιότητα, την λειτουργικότητα και την υψηλή αισθητική τους.

  Κατασκευάζει κατασκευές και κουφώματα αλουμινίουπαντός είδους που αντέχουν στο χρόνο και σας βοηθούν να εξοικονομήσετε ενέργεια και χρήματα.

  Πληρώντας όλες τις απαιτούμενες προδιαγραφέςη επιχείρηση τουΔημολιάνη Ιωάννηκατασκευάζει ενεργειακά κουφώματα που ανταποκρίνονται στις απιτήσεις των προγραμμάτων εξοικονομώ.

  Έχει φέρει εις πέρας έργα με μέγιστο βαθμό δυσκολίαςπαραδίδοντας τα στον προκαθαρισμένο έργο.

  Ο επαγγελματισμός, η συνέπεια και η ποιότητατης δουλείας είναι τα χαρακτηριστικά της εργασίας.

  Επικοινωνήστε στο6948534511για να σας δώσει λύσεις που ανταποκρίνονται στις ανάγκες είτε του σπιτιού είτε του επαγγελματικού χώρου.

  αλουμινοκατασκευες παντος τυπου ευβοια, κατασκευες σιδηρου ευβοια, κατασκευες σιδηρου παντος τυπου ευβοια, κατασκευες αλουμινιου παντος τυπου ευβοια, τοποθετηση κουφωματων ευβοια, συντηρηση κουφωματων ευβοια, επισκευες κουφωματων ευβοια, κουφωματα αλουμινιουpvcευβοια, θωρακισμενε πορτες.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΑΛΟΥΜΙΝΙΑ – ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ
  Βάτος - Κέρκυρα
  6971701181
  ΣΙΔΗΡΟΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΠΑΝΤΟΣ ΤΥΠΟΥ ΚΕΡΚΥΡΑ - ΑΛΟΥΜΙΝΟΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΠΑΝΤΟΣ ΤΥΠΟΥ ΚΕΡΚΥΡΑ

  Η επιχείρηση τουΚώστα Κοσκινάδιαθέτοντας πολυετή εμπειρία δραστηριοποιείται στον τομέα των σιδηροκατασκευών και των κουφωμάτων αλουμινίου στην Κέρκυρα.

  Το εξειδικευμένο προσωπικόφέρνει εις πέρας κάθε κατασκευή από σίδηρο που αναλαμβάνει παραδίδοντας ολοκληρωμένο το έργο στο χρόνο που έχει συμφωνηθεί .

  Τα υλικά που χρησιμοποιούνται είναι πιστοποιημένα και ελεγμέναπαρέχοντας ένα αποτέλεσμα που ανταποκρίνεται στις ανάγκες του χώρου σας είτε του σπιτιού σας είτε του γραφείου ή του καταστήματος σας.

  Όσον αφορά τα κουφώματα, οι συνεργασίες είναι με εταιρείες που είναι καταξιωμένες στο χώρο για να σας παρέχουμε ένα ολοκληρωμένο αποτέλεσμα στις πιο συμφέρουσες τιμές της αγοράς.

  Οι υπηρεσίες τηςεπιχείρησης του Κώστα Κοσκινά:
  - σιδηροκατασκευες
  - αλουμινοκατασκευες
  - κουφωματα αλουμινιου
  - ενεργειακα κουφωματα
  - γυψοσανιδες
  - κατασκευη πανελ

  Η υπευθυνότητα,η συνέπεια, η άμεση εξυπηρέτηση , τα άριστα ποιοτικά υλικά και το σίγουρο αποτέλεσμααποτελούν τα βασικά χαρακτηριστικά της επιχείρησης του Κώστα Κοσκινά.

  Καλέστε μας στο69771701181για να σχεδιάσουμε και να υλοποιήσουμε οποιαδήποτε κατασκευή επιθυμείτε.Κώστας Κοσκινάς

  σιδηροκατασκευες παντος τυπου κερκυρα, αλουμινοκατασκευες παντος τυπου κερκυρα, κουφωματα αλουμινιου κερκυρα, τοποθετηση κουφωματων κερκυρα, αλλαγη κουφωματων κερκυρα, ενεργειακα κουφωματα κερκυρα, κουφωματα εξοικονομω κερκυρα, τοποθετηση γυψοσανιδων κερκυρα, κατασκευες με γυψοσανιδα κερκυρα, κατασκευες σιδηρου κερκυρα, σιδερενιες πορτες κερκυρα, σιδερενια καγκελα κερκυρα, κατασκευη πανελ κερκυρα, παντος τυπου σιδερενιες κατασκευες κερκυρα
  Toggle
 • Κατηγορία: ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ
  Περιοχή Λιβάδια Ερέτρια - Εύβοιας
  2229066059
  6936999454,6906545822
  Η επιχείρηση μαςμε έδρα την Ερέτρια σας παρέχει ολοκληρωμένες εργασίες πάνω στην μελέτη, κατασκευή και τοποθέτηση κουφωμάτων και αλουμινοκατασκευών παντός τύπου.

  Η πολυετής μας εμπειρίαστις αλουμινοκατασκευές και η συνεχής μας ενημέρωση για τα νέα υλικά και τις εφαρμογές τους μας καθιστά την ιδανική επιλογή ώστε τα συστήματα του αλουμινίου σας να ξεχωρίζουν για την υψηλή αισθητική τους αλλά και για την αντοχή τους.

  Το εξειδικευμένο μας συνεργείοαναλαμβάνει την αντικατάσταση των παλιών σας κουφωμάτων με νέα κουφώματα αλουμινίου αλλά και με κουφώματα pvc με σύχρονες προδιαγραφές για να εξοικονομήσετε ενέργεια και χρήματα.

  Ακόμη αναλαμβάνουμετον σχεδιασμό και την κατασκευή ειδικών κατασκευών αλουμινίου σύμφωνα με τις ανάγκες του επαγγελματικού σας χώρου αλλά και του σπιτιού σας.

  Αντικαταστήστε την πόρτα εξόδου του σπιτιού σας ή του γραφείου σας με θωρακισμένες πόρτες αλουμινίου που θα σας προσφέρουν σιγουριά , ασφάλεια αλλά και υψηλό αισθητικό αποτέλεσμα.

  Με αξιοπιστία και υπευθυνότητα αναλαμβάνουμε :
  -παντός τύπου αλουμινοκατασκευές
  -κουφώματα αλουμινίου
  -κουφώματα pvc
  -ενεργειακά κουφώματα
  -εξοικονομώ κουφώματα
  -σίτες αλουμινίου
  -σίτες ρολά
  -θωρακισμένες πόρτες
  -γκαραζόπορτες
  ​​​​​​​-στέγαστρα
  ​​​​​​​-κάγκελα αλουμινίου
  ​​​​​​​-κάγκελα περιφράξεων
  ​​​​​​​-εσωτερικές σκάλες
  ​​​​​​​-ειδικές κατασκευές αλουμινίου

  Στόχος μαςείναι να σας προσφέρουμε άριστη ποιότητα και υψηλή αισθητική στις κατασκευές μας σε ανταγωνιστικές τιμές.

  Με εκτίμηση,

  Νικόλαος Κακαβάς

  αλουμινοκατασκευες ευβοια - αλουμινοκατασκευες ερετρια - αλουμινοκατασκευες παντος τυπου ευβοια - κουφωματα αλουμινιου ευβοια - κουφωματα αλουμινιου ερετρια - θωρακισμενες πορτες αλουμινιου ευβοια - θωρακισμενες πορτες ερετρια - σιτες αλουμινιου ευβοια- σιτες αλουμινιου ερετρια - πορτες αλουμινιου ευβοια -ενεργειακα κουφωματα ευβοια-ενεργειακα κουφωματα ερετρια - μοτερ γκαραζοπορτας ευβοια- καγκελα αλουμινιου ευβοια
  Toggle
 • Κατηγορία: ΑΛΟΥΜΙΝΙΑ – ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ
  Γαβαλού - Αγρίνιο
  2635041236
  6955191079
  Kaltsis Aluminium
  Αλουμινοκατασκευές & Σιδηροκατασκευές Αγρίνιο Αιτωλοακαρνανίας

  Η επιχείρησή μας “Kaltsis Aluminium” η οποία βρίσκεται στο Αγρίνιο, δραστηριοποιείται στις κατασκευές στο χώρο της οικοδομής από το 1969. Ιδρύθηκε από τον Καλτσή Αθανάσιο με ειδίκευση το σίδηρο. Έχοντας ως βάση την πολυετή παρουσία στο χώρο, την εμπειρία και τις γνώσεις του κου. Καλτσή Αθανάσιου, το 2008, ανέλαβε τα ηνία ο γιος του, Καλτσής Βασίλειος, δίνοντας νέα πνοή στην εταιρεία.

  Διαθέτουμε πλήρως τεχνολογικά εξοπλισμένες εγκαταστάσεις που σε συνδυασμό με σύγχρονες και πρωτοπόρες ιδέες για τις κατασκευές στοχεύουμε σε ποιοτικό για τον πελάτη μας αποτέλεσμα καλύπτοντας κάθε του ανάγκη.

  ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΟΥΜΕ

  κουφώματα αλουμινίου, πόρτες σε διάφορα σχέδια και χρώματα, διαχωριστικά γραφείων, βιτρίνες καταστημάτων, θωρακισμένες πόρτες, πτυσσόμενες πόρτες, γκαραζόπορτες, ηλεκτρικά ρολά, κάγκελα αλουμινίου και inox, σκάλες εσωτερικού και εξωτερικού χώρου, πέργκολες αλουμινίου, υπόστεγα και κάθε είδους μεταλλικές κατασκευές.

  Επίσης, αναλαμβάνουμε την αντικατάσταση των παλαιών σας κουφωμάτων με σύγχρονα, θερμοδιακοπτόμενα κουφώματα και υαλοπίνακες ενεργειακής απόδοσης, αυθημερόν και χωρίς φθορές.

  Όλα τα προϊόντα της επιχείρησής μας φέρουν Πιστοποίηση CE καθώς και εγγύηση κατασκευής αφού η επιχείρηση ανήκει στους πιστοποιημένους κατασκευαστές – συνεργάτες της ALUMINCO και της EUROPA.

  Η πολύχρονη πορεία μας στον χώρο των αλουμινοκατασκευών και σιδηροκατασκευών, η άρτια κατάρτιση του προσωπικού και η ποιότητα, τόσο στην κατασκευή όσο και στην τοποθέτηση, μπορούν να σας εξασφαλίζουν ένα άριστο ποιότητα και αισθητικά αποτέλεσμα σε οποιαδήποτε κατασκευή μας αναθέσετε.

  Κύριο μέλημά μας είναι ο σεβασμός προς τον πελάτη. Η εξυπηρέτηση μετά την ολοκλήρωση κάθε έργου είναι η βάση της επιτυχίας μας και παράλληλα αποτελεί εφαλτήριο για διαρκώς ποιοτικότερες υπηρεσίες.

  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

  ώστε να έρθουμε στο χώρο σας και να αναπτύξουμε την πιο δημιουργική συνεργασία, προσαρμοσμένη στις
  απαιτήσεις του χώρου σας. Εξυπηρετούμε το Αγρίνιο και τις γύρω περιοχές.

  Toggle
 • Κατηγορία: ΑΛΟΥΜΙΝΙΑ – ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ
  Πρωτοπαπαδάκη 24, Γαλάτσι - Αττική
  2102856913
  6978234703
  ALUPROFESSION
  Αλουμινοκατασκευές Γαλάτσι

  Η εταιρεία ALUPROFESSION η οποία εδρεύει στο Γαλάτσι, δραστηριοποιείται εδώ και χρόνια στον χώρο των κατασκευών προσφέροντάς σας κουφώματα αλουμινίου, κουφώματα pvc καθώς και κάθε άλλη αλουμινοκατασκευή που επιθυμείτε για την οικία ή τον επαγγελματικό σας χώρο.

  Διαθέτοντας τεχνογνωσία, καταρτισμένο και υπεύθυνο προσωπικό, καθώς και άριστη ποιότητα πρώτων υλών, μπορούμε να σας προσφέρουμε κατασκευές άριστης ποιότητας και υψηλής αισθητικής πάντα στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς.

  Στόχος μας είναι η ικανοποίηση των πελατών μας στο μεγαλύτερο δυνατό βαθμό μέσα από κατασκευές υψηλών προδιαγραφών με εγγύηση ποιότητας, εφαρμογής και αντοχής. Διατηρούμε μακροχρόνια συνεργασία με τις πιο γνωστές εταιρίες στον τομέα μας για να εξασφαλίζουμε για εσάς τα πιο άρτια προϊόντα.

  Προιόντα:
  Κουφώματα αλουμινίου
  Πόρτες ασφαλείας
  Κάγκελα
  Γκαραζόπορτες
  Σίτες & Ρολά

  Παρεχόμενες υπηρεσίες:

  Αντικατάσταση κουφωμάτων
  Επισκευές ράουλων

  ____

  Περιοχές που εξυπηρετούμε:
  Γαλάτσι, Κέντρο Αθήνα, Πεύκη, Νέο Ηράκλειο, Χολαργός, Χαλάνδρι, Ψυχικό, Νέα Ιωνία, Κυψέλη, Πατήσια, Αγία Παρασκευή, Βόρεια Προάστια.

  Toggle
 • Κατηγορία: ΑΛΟΥΜΙΝΙΑ – ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ
  ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΓΕΩΜΕΤΡΟΥ 3-5 - Νεος Κόσμος
  2109234894
  6970856046
  ΚΙΤΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
  ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΕΜΑΣ

  Η εταιρεία του κου. Κίτου Γιώργου η οποία εδρεύει στον Νέο Κόσμο, διαθέτει την απαραίτητη τεχνογνωσία και εμπειρία για να κατασκευάσει κάθε δημιουργία, εξασφαλίζοντας άψογη αισθητική και απόλυτη ασφάλεια. Το εξειδικευμένο προσωπικό μας, σας προτείνει την λύση που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες και τις απαιτήσεις του χώρουσας, και εργάζεται πάντα με σκοπό την καλύτερη και άμεση εξυπηρέτηση σας.

  Στόχος μαςείναι να καλύψουμε κάθε σας ανάγκη χρησιμοποιώντας υψηλής ποιότητας υλικά, εγγυημένη επαγγελματική τεχνική υποστήριξη και πάντοτε με τον οικονομικότερο δυνατό τρόπο!

  Χάρη στην πολυετή εμπειρία μας, τη τεχνογνωσία και την άριστη ποιότητα των κατασκευών μας, σας προσφέρουμε αξιόπιστεςλύσεις, που μπορούν να ικανοποιήσουν κάθε απαίτηση σας.

  Η εταιρεία μας με εμπειρία πολλών ετών στον χώρο των κατασκευών, σας προσφέρει ιδανικές λύσεις από αλουμίνιο αλλά και σίδηρο.

  Κουφώματα συνθετικά και αλουμινίου
  Θωρακισμένες πόρτες, σε μεγάλη ποικιλία συστημάτων και χρωμάτων
  Συστήματα σίτας
  Ειδικές κατασκευές αλουμινίου
  Ειδικές κατασκευές σιδήρου
  Εξωτερικά κάγκελα και περιφράξεις κατοικιών
  Toggle
 • Κατηγορία: ΑΛΟΥΜΙΝΙΑ – ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ
  Τσαριτσάνη - Ελασσόνα
  6974439492
  ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
  Αλουμινοκατασκευές - Σιδηροκατασκευές - Τέντες Ελασσόνα Λάρισα Λεπτοκαρυά Πλαταμώνας

  Η επιχείρησή μας “ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗΣ” η οποία βρίσκεται στην Ελασσόνα, δραστηριοποιείται με αλουμινοκατασκευές και σιδηροκατασκευές, προσφέροντας ποιοτικές λύσεις σε οικίες και επαγγελματικούς χώρους στην Ελασσόνα και στην Λάρισα.

  Χάρη στην μακροχρόνια πορεία μας στον χώρο, μπορούμε να αναλάβουμε οποιαδήποτε αλουμινοκατασκευή και σιδηροκατασκευή επιθυμείτε. Παράλληλα, αναλαμβάνουμε την τοποθέτηση τεντών και συστημάτων σκίασης, ζελατίνες, καποτίνες, inox κάγκελα,εσωτερικές πόρτες, θωρακισμένες πόρτες, πέργκολες κ.α.

  Αναλαμβάνουμε εργασίες με το πρόγραμμα εξοικονομώ κατ' οίκον.
  Επικοινωνήστε μαζί μας για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και να σας προτείνουμε την ιδανική λύση. Εξυπηρετούμε άμεσα την Ελασσόνα, την Λάρισα και όλη την Ελλάδα κατόπιν συνεννόησης.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΑΛΟΥΜΙΝΙΑ
  Χάρητος 25 - Νέα Φιλαδέλφεια
  6945352222
  ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ
  ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΡΟΛΩΝ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ/ΒΟΡΕΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ/ΑΘΗΝΑ/ΑΤΤΙΚΗ
  ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΚΟΥΦΩΜΑΤΩΝ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ/ΒΟΡΕΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ/ΑΘΗΝΑ/ΑΤΤΙΚΗ
  ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΣΙΤΑΣ -ΑΝΤΙΚΟΥΝΟΥΠΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ/ΒΟΡΕΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ/ΑΘΗΝΑ/ΑΤΤΙΚΗ
  ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ ΜΟΤΕΡ ΣΤΑ ΡΟΛΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ/ΒΟΡΕΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ/ΑΘΗΝΑ/ΑΤΤΙΚΗ
  ΣΥΝΤΗΡΗΣΕΙΣ ΚΟΥΦΩΜΑΤΩΝ – ΑΛΟΥΜΝΙΟΥ- ΞΥΛΙΝΑ – ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ/ΒΟΡΕΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ/ΑΘΗΝΑ/ΑΤΤΙΚΗ
  ΤΕΧΝΙΤΗΣ ΡΟΛΩΝ -ΣΙΤΑΣ- ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ/ΒΟΡΕΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ/ΑΘΗΝΑ/ΑΤΤΙΚΗ
  ΕΛΑΙΟΧΡΩΜΑΤΙΣΜΟΙ -ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ/ΒΟΡΕΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ/ΑΘΗΝΑ/ΑΤΤΙΚΗ

  Επισκευές ρολών, κουφωμάτων, σίτας παντός τύπου ΑΥΘΗΜΕΡΟΝ σε όλα τα Βόρεια Προάστια της Αθήνας !!!!!

  Ο ειδικός τεχνίτης ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ με εδρα την Φιλαδέλφεια Αττικής δραστηριοποιείται στις επισκευές ρολών, επισκευές κουφωμάτων, στις επισκευές και τοποθετήσεις σίτας.

  Εχοντας αποκτήσει πολυετή εμπειρία στις επισκευές και συντηρήσεις εγγυάται άμεση και
  ποιοτική εργασία στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς, το τεχνικό προσωπικό μας εξυπηρετεί από οπου μας ζητηθεί σε ιδιωτικούε και επαγγελματικούς χώρους ( κατοικίες, διαμερίσματα, καταστήματα, γραφεία ξενοδοχεία) στην Φιλαδέλφεια, τα Πατήσια, το Μαρούσι, το Χαλάνδρι, τον Χολαργό, την Αγία Παρασκευή, το Ψυχικό, την Κηφισιά, την Εκάλη τα Βόρεια Προάστια και σε ολη την Αθήνα.

  Οι υπηρεσίες μας:
  Επισκευάζουμε όλα τα κουφώματα παντός τύπου αλουμινίου, ξύλινα, πλαστικά

  Επισκευάζουμε και αντικαθιστούμε όλα τα ρολά στα παλαιού και νέου τύπου ρολά (ξύλινα, πλαστικά, αλουμινίου και καταστημάτων ασφαλείας ) ιμάντες, (φθαρμένες κορδέλες) Ράουλα, ταινίες, βουρτσάκια, ταμπακιέρες, δίσκους, άξονες

  φρακαρισμένα ρολά και μηχανισμούς μανιβέλας

  Τροποποιούμε τα χειροκίνητα ρολά σε ηλεκτρικά με μοτέρ

  Επισκευές Σίτας και αντικατάσταση με καινούργιες ( κουνουπιέρες) παντός τύπου

  Κάθετης Κίνησης

  Σίτα Πλισέ

  Aνοιγόμενη Σίτα

  Συρόμενη Σίτα

  Σταθερή Σίτα

  Ανακαινίσεις ελαιοχρωματισμών με χρώματα και υλικά επώνυμων εταιρειών για να εχουν αντοχή στον χρόνο και στον Ελληνικό ηλιο !!!!!

  Επισκευάζουμε τα πάντα γιατί απλά… ΞΕΡΟΥΜΕ και ΑΓΑΠΑΜΕ τη δουλειά μας

  Εσείς απλά
  Καλέστε μας και εμείς θα ανταποκριθούμε αμεσα

  Φιλικά

  ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ

  Ωρες επικοινωνίας καθημερινά από τις 8 το πρωί εως τις 10 το βράδυ και στις αργίες
  Toggle
 • Κατηγορία: ΑΛΟΥΜΙΝΙΑ – ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ
  Βερδικούσια - Λάρισα
  6948379604
  ΜΠΟΥΝΤΑΛΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
  Αλουμινοκατασκευές & Σιδηροκατασκευές Βερδικούσια Ελασσόνα Λάρισα

  Η επιχείρησή μας “ΜΠΟΥΝΤΑΛΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ” η οποία βρίσκεται στην περιοχή Βερδικούσια, δραστηριοποιείται με αλουμινοκατασκευές και σιδηροκατασκευές σε όλη την περιοχή του νομού Λαρίσης.

  Χάρη στην μακροχρόνια πορεία μας στον χώρο, μπορούμε να αναλάβουμε και να φέρουμε σε πέρας κάθε είδους αλουμινοκατασκευές και σιδηροκατασκευές για την οικία αλλά και για τον επαγγελματικό σας χώρο.

  Αναλαμβάνουμε κουφώματα αλουμινίου, σίτες, ρολά, πέργκολες αλουμινίου, κάγκελα, μεταλλικές σκάλες, στέγαστρα, σιδεριές ασφαλείας καθώς και ανοξείδωτες κατασκευές.

  Επικοινωνήστε μαζί μας για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και να σας προτείνουμε την ιδανική λύση. Εξυπηρετούμε άμεσα την περιοχή Βερδικούσια, την Ελασσόνα και όλη την Λάρισα.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΤΕΧΝΙΚΕΣ – ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ – ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ – ΑΝΑΠΑΛΑΙΩΣΕΙΣ
  Ευεργέτη Γιαβάση 19, Αγία Παρασκευή - Αθήνα
  6909175650
  ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ REMIX

  | λίγα λόγια για την εταιρεία

  Η εταιρεία Κατασκευές REMIX - ΡΟΥΝΤΙ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ, που εδρεύει στην Αγία Παρασκευή, δραστηριοποιείται στον κλάδο των ανακαινίσεων.

  Η εταιρεία μας έχει ολοκληρώσει με επιτυχία έργα υψηλών απαιτήσεων σε μονοκατοικίες, μεζονέτες, πολυκατοικίες, αλλά και σε επαγγελματικούς, βιομηχανικούς και εμπορικούς χώρους.

  Αναλαμβάνουμε την ανακαίνιση σπιτιών, καταστημάτων, ξενοδοχείων, γραφείων και εξοχικών κατοικιών.

  Η εταιρεία μας, αξιοποιώντας την πολύχρονη παρουσία της και την εμπειρία της στο χώρο των ηλεκτρικών, υδραυλικών εγκαταστάσεων και ανακαινίσεων, τη συνεχή ενημέρωση και το σύγχρονο μηχανολογικό εξοπλισμό της, μπορεί να προσφέρει στους πελάτες της άριστη λειτουργικότητα, ασφάλεια και οικονομία, που χαρίζουν άνεση στην καθημερινή ζωή.

  Αναλαμβάνουμε ανακαινίσεις, ηλεκτρικά και υδραυλικά έργα.

  Οικοδομικές εργασίες, Υδραυλικά
  Γυψοσανίδες, Ηλεκτρολογικά, Αλουμίνια
  Μονώσεις, Ελαιοχρωματισμοί
  Ανακαίνιση ξενοδοχείων

  Οι άνθρωποι που απαρτίζουν την Remix είναι πρόθυμοι να σας συμβουλέψουν σε ό,τι σας απασχολεί και, με γνώμονα την εμπειρία τους και την τεχνική τους κατάρτιση, να σας βοηθήσουν να έχετε ένα άρτιο αποτέλεσμα.

  Η εταιρεία προσδοκά να είναι δίπλα σας με συνέπεια και να γίνει ο πιο έμπιστος και καλός συνεργάτης σας.

  Toggle
 • Κατηγορία: ΑΛΟΥΜΙΝΙΑ – ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ
  Ε.Ο. Βερβεράτου - Δαφνώνα Βερβεράτου - Χίος
  2271077161
  6944648042
  Η επιχείρησή μας “ΓΙΑΣΕΜΗΣ ΚΩΣΤΑΣ” η οποία εδρεύει ΧΙΟ, δραστηριοποιείται στον χώρο των κατασκευών προσφέροντάς σας κουφώματα αλουμινίου, πλαστικά κουφώματα - pvc καθώς και κάθε άλλη αλουμινοκατασκευή που επιθυμείτε για την οικία ή τον επαγγελματικό σας χώρο.

  Διαθέτοντας τεχνογνωσία, καταρτισμένο και υπεύθυνο προσωπικό, καθώς και άριστη ποιότητα πρώτων υλών, μπορούμε να σας προσφέρουμε κατασκευές άριστης ποιότητας και υψηλής αισθητικής πάντα στις πιο ανταγωνιστικές τιμές.

  Λόγω της πολυετής εμπειρίας μας στο χώρο, μπορούμε να προσφέρουμε στους πελάτες μας κάθε είδους αλουμινοκατασκευές όπως κουφώματα αλουμινίου, πόρτες, παράθυρα, ρολά, κάγκελα, γκαραζόπορτες κ.α. καθώς και πλαστικά κουφώματα - pvc.

  Όλες οι κατασκευές που αναλαμβάνουμε ανταποκρίνονται στην παραδοσιακή ομορφιά με την σύγχρονη αισθητική, ανάλογα με το στιλ του κτιρίου σας. Είναι ανεπηρέαστα από τις καιρικές συνθήκες (βροχοπτώσεις, υψηλές θερμοκρασίες) έχουν αντοχές και απεριόριστη διάρκεια ζωής χωρίς συντήρηση.

  Είμαστε πάντα δίπλα σας πρόθυμοι, να σας λύσουμε οποιοδήποτε πρόβλημα προσφέροντάς σας ποικιλία σχεδίων, υψηλή ποιότητα και προσιτές τιμές.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΑΛΟΥΜΙΝΙΑ – ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ
  Γρ. Λαμπράκη 1 - Αργυρούπολη
  2109930044
  6932373454
  ΚΑΝΑΚΗΣΠ. - Κ. ΚΟΡΡΕ Ο.Ε.
  Βιοτεχνία Ρολών Αργυρούπολη Αττικής

  Η βιοτεχνία ρολών “ΚΑΝΑΚΗ Π. - Κ. ΚΟΡΡΕ Ο.Ε.” η οποία βρίσκεται στην Αργυρούπολη Αττικής, δραστηριοποιείται εδώ και αρκετά χρόνια με την κατασκευή ρολών, προσφέροντας προϊόντα υψηλής ποιότητας και μοναδικής αισθητικής.

  Πιο συγκεκριμένα η βιοτεχνία ρολών κατασκευάζει οικιακά ρολά και γκαραζόπορτες των εταιρειών ELVIAL - EUROPA - ALUMINCO αποκλειστικά για χονδρική πώληση σε κατασκευαστές.

  Επίσης διαθέτει μια μεγάλη γκάμα από αυτοματισμούς ρολών και γκαράζ που θα κάνουν την καθημερινότητά σας πιο εύκολη και λειτουργική.

  Επικοινωνήστε μαζί μας για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας. Εξυπηρετούμε άμεσα την Αργυρούπολη και όλη την Αττική.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΑΛΟΥΜΙΝΙΑ – ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ
  Τρικόρυφο, Φιλιατών - Ηγουμενίτσα
  2664023277
  6972779661
  ΦΕΙΔΕΡΟΠΟΥΛΟΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ
  Αλουμινοκατασκευές & Σιδηροκατασκευές Ηγουμενίτσα

  Η επιχείρησή μας “ΦΕΙΔΕΡΟΠΟΥΛΟΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ” η οποία βρίσκεται στην Ηγουμενίτσα και πιό συγκεκριμένα στην Περιοχή Τρικόρυφο, δραστηριοποιείται από το 1989 με αλουμινοκατασκευές και σιδηροκατασκευές, παρέχοντας συνεχή και υπεύθυνη υποστήριξη σε οικίες και επαγγελματικούς χώρους σε όλη την Ηγουμενίτσα.

  Συνεργαζόμενοι με μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες στο χώρου του αλουμινίου, την Aluminco, μπορούμε να καλύψουμε κάθε σας ανάγκη σε κουφώματα αλουμινίου, σίτες, ρολά, γκαραζόπορτες, αίθρια και κάθε είδους κατασκευή και εφαρμογή αλουμινίου, ενώ συνεργαζόμαστε και με όλες τις εταιρείες αλουμινίου προκειμένου ο πελάτης να επιλέξει την εταιρεία της αρεσκείας του.

  Παράλληλα, ασχολούμαστε με αυτοματισμούς και με κάθε είδους σιδηροκατασκευές, όπως κάγκελα, πόρτες, πέργκολες, μεταλλικές σκάλες και ειδικές κατασκευές για οικίες και επαγγελματικούς χώρους.

  ΕΜΠΕΙΡΙΑ & ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΣΜΟΣ

  Έχοντας σαν εφόδια τα υψηλά ποιοτικά στάνταρ των υλικών που χρησιμοποιούμε, την άρτια τεχνική εκπαίδευση του προσωπικού μας καθώς και την κατάλληλη τεχνογνωσία, μπορούμε να ανταπεξέλθουμε σε οποιαδήποτε αρχιτεκτονική απαίτηση και ειδική κατασκευή επιθυμείτε, με πολλές εναλλακτικές λύσεις, ώστε το τελικό αποτέλεσμα να σας αφήσει απόλυτα ικανοποιημένους.

  Η πολύχρονη πορεία μας στον χώρο των αλουμινοκατασκευών και σιδηροκατασκευών, η άρτια κατάρτιση του προσωπικού και η ποιότητα, τόσο στην κατασκευή όσο και στην τοποθέτηση, μπορούν να σας εξασφαλίζουν ένα άριστο ποιότητα και αισθητικά αποτέλεσμα σε οποιαδήποτε κατασκευή μας αναθέσετε στην Ηγουμενίτσα.

  Αντιμετωπίζουμε τον κάθε πελάτη ξεχωριστά, με βάση τις δικές του ιδιαίτερες ανάγκες και επιθυμίες και ξεπερνάμε τις προσδοκίες σας, δημιουργώντας σχέσεις αμοιβαίας εμπιστοσύνης. Ακολουθούμε συνεχώς ανοδική πορεία, εξελίσσοντας τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας, ώστε να ανταποκρίνονται στις σύγχρονες ανάγκες σας.

  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

  ώστε να έρθουμε στο χώρο σας και να αναπτύξουμε την πιο δημιουργική συνεργασία, προσαρμοσμένη στις απαιτήσεις του χώρου σας. Εξυπηρετούμε άμεσα όλη την Ηγουμενίτσα και τις γύρω περιοχές.

  Toggle
 • Κατηγορία: ΑΛΟΥΜΙΝΙΑ – ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ
  Γούναρη Δ. 136 & Ειρήνης 2 - Γλυφάδα
  2109614633
  6937278761
  GKIONAKIS - SYSTEMS
  ΑΛΟΥΜΙΝΟΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΓΛΥΦΑΔΑ

  Η εταιρεία μας με έδρα την Γλυφάδα Αττικής με πολυετή εμπειρία στις αλουμινοκατασκευές καιστις σιδηροκατασκευές αναλαμβάνει παντός τύπου κατασκευές απο αλουμίνιο και σίδηρο σε όλη την Αττική.

  Το άρτια καταρτισμένο συνεργείο μας αναλαμβάνει την κατασκευή και τοποθέτηση κουφωμάτων αλουμινίουσύγχρονων προδιαγραφών για να εξοικονομείτε ενέργεια και χρήματα. Φροντίζουμε να αφαιρέσουμε τα παλιάσας κουφώματα και να προετοιμάσουμε τις επιφάνειες με προσοχή για την σωστή εφαρμογή των κουφωμάτων σαςγια να έχετε την καλύτερη απόδοση όλες τις εποχές.

  Αναλαμβάνουμε τον σχεδιασμό και κατασκευή ειδικών κατασκευών με αλουμίνιο ή σίδηρο σύμφωνα με τις ανάγκεςτου επαγγελματικού σας χώρου αλλά και του σπιτιού σας.

  Φροντίζουμε όλες οι κατασκευές μας να γίνονται απο άριστα υλικά αξιόπιστων εταιρειών και με επαγγελματισμότοποθετούμε κάθε κατασκευή τηρώντας όλες τις απαραίτητες ενέργειες που απαιτούνται για την σωστή τοποθέτηση της.

  Με σύμμαχο την γνώση και την εμπειρία αναλαμβάνουμε:
  - παντος τύπου αλουμινοκατασκευέςγλυφαδα
  - παντος τύπου σιδηροκατασκευέςγλυφαδα
  - κουφώματα αλουμινίουγλυφαδα
  - σίτες αλουμινίουγλυφαδα
  - ρολά
  - γκαραζόπορτες
  - πάνελ αλουμινίου
  - κάγκελα
  - στέγαστρα
  - ειδικές κατασκευές αλουμινίουγλυφαδα
  - ειδικές κατασκευές σιδήρουγλυφαδα
  - περιφράξεις
  - μεταλλικες κατασκευέςγλυφαδα

  Στόχος μας είναι η άριστη ποιότητα των κατασκευών μας σε συνδυασμό με την υψηλή αισθητική τους.

  Με εκτίμηση
  Γκιωνάκης Γιώργος

  αλουμινοκατασκευες γλυφαδα - παντος τυπου αλουμινοκατασκευες γλυφαδα - σιδηροκατασκευες γλυφαδα
  παντος τυπου σιδηροκατασκευες γλυφαδα - ειδικες κατασκευες αλουμινιου γλυφαδα - ειδικες κατασκευες σιδηρου γλυφαδα
  κουφωματα αλουμινιου γλυφαδα - πορτες αλουμινιου γλυφαδα - παραθυρα αλουμινιου γλυφαδα - καγκελα γλυφαδα
  πανελ γλυφαδα - κατασκευη στεγαστρων γλυφαδα - περιφραξεις γλυφαδα - αλουμινοκατασκευες γλυφαδα αττικης
  σιδηροκατασκευες γλυφαδα αττικης - σιδηροπορτες γλυφαδα - παντος τυπου αλουμινοκατασκευες γλυφαδα αττικης
  Toggle
 • Κατηγορία: ΑΛΟΥΜΙΝΙΑ – ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ
  Αγγέλου Σικελιανού 25, Αιάντειο - Σαλαμινα
  2104665200
  6985650161
  Με εμπειρία πολλών ετών στις αλουμινοκατασκευές σας παρέχουμε ολοκληρωμένες εργασίες στην κατασκευή , επισκευή και αντικατάσταση των κουφωμάτων σας.

  Αντικαταστήσετε τα παλιά σας κουφώματα με νέα θερμοδιακοπτόμενα κουφώματα αλουμινίου και εξοικονομήστε ενέργεια και χρήματα. Διαμορφώστε τον χώρο σας σύμφωνα με τις ανάγκες σας και παράλληλα αναβαθμίστε τον ενεργειακά. Θα μπορείτε να ανακαινίσετε, σε σύγχρονους σχεδιασμούς, το σπίτι σας ή τον επαγγελματικό σας χώρο και θα κερδίσετε τις εντυπώσεις αλλά και χρήματα.

  Το εξειδικευμένο συνεργείο μας θα αναλάβει την αντικατάσταση των παλιών σας κουφωμάτων και με υπευθυνότητα και με αξιοπιστία θα αναλάβει την κατασκευή και την τοποθέτηση των νέων.

  Πάντα σύμφωνα με τις ανάγκες σας σχεδιάζουμε , κατασκευάζουμε και τοποθετούμε συστήματα αλουμινίου διαχρονικής αξίας λόγω των άριστων υλικών που χρησιμοποιούμε και της επιμελημένης εργασίας που παρέχουμε.

  Ακόμη η μακροχρόνια εμπειρία μας και στις σιδηροκατασκευές εγγυάται την άριστη ποιότητα των κατασκευών της με επιμελημένη εργασία καθώς και με τα άριστα υλικά που χρησιμοποιεί στις κατασκευές της.

  Ακόμη για κάθε ειδική κατασκευή σχεδιασμένη σύμφωνα με τις ανάγκες του χώρου σας αξιοποιούμε κάθε μας δυνατότητα για να σας παρέχουμε μια κατασκευή που θα θα σας εξυπηρετεί λειτουργικά και αισθητικά.

  Αναλαμβάνουμε με σύμμαχο την γνώση και την εμπειρία:
  παντός τύπου αλουμινοκατασκευές
  ενεργειακά κουφώματα
  σίτες αλουμινίου
  κάγκελα
  παντός τύπου σιδηροκατασκευές
  γκαραζόπορτες
  σκεπές
  συστήματα αλουμινίου
  ρολά
  κατασκευές inox
  πόρτες ασφαλείας θωρακισμένες
  panel
  ειδικές κατασκευές αλουμινίου και σιδήρου

  Με τον καλύτερο συνδυασμό ποιότητας - τιμής εξυπηρετούμε όλη την Αττική (κατόπιν συνεννόησης).
  Με εκτίμηση
  Αντωνέας Γιάννης

  παντος τυπου αλουμινοκατασκευες σαλαμινα - αλουμινοκατασκευες παντος τυπου σαλαμινα - αλουμινοκατασκευες σαλαμινα - συστηματα αλουμινιου σαλαμινα
  παραθυρα αλουμινιου σαλαμινα - πορτες αλουμινιου σαλαμινα - πορτες ασφαλειας σαλαμινα - ενεργειακα κουφωματα σαλαμινα - κουφωματα σαλαμινα - σιτες σαλαμινα
  ρολα σαλαμινα - καγκελα σαλαμινα - γκαραζόπορτες σαλαμινα - παντος τυπου σιδηροκατασκευες σαλαμινα - κουφωματα αλουμινιου σαλαμινα - αλουμινας σαλαμινα - αλουμινια σαλαμινα
  Toggle
 • Κατηγορία: ΣΙΔΗΡΟΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ
  Ερατοσθένους 15 - Παγκράτι
  2130046993
  6936915590
  Αλουμινοτεχνική
  Σιδηροκατασκευές & Αλουμινοκατασκευές Παγκράτι

  Η επιχείρησή μας “Αλουμινοτεχνική” η οποία βρίσκεται στο Παγκράτι Αττικής, δραστηριοποιείται εδώ και αρκετά χρόνια με σιδηροκατασκευές και αλουμινοκατασκευές προσφέροντας ξεχωριστές κατασκευές σε οικίες και επαγγελματικούς χώρους στο Παγκράτι και σε όλη την Αττική.

  Χάρη στην μακροχρόνια πορεία μας στο χώρο, μπορούμε να αναλάβουμε και να φέρουμε σε πέρας οποιαδήποτε αλουμινοκατασκευή και σιδηροκατασκευή επιθυμείτε. Πιο συγκεκριμένα αναλαμβάνουμε:
  Αλουμινοκατασκευές
  Σιδηροκατασκευές
  Επισκευές Αλουμινίου
  Σίτες
  Κατασκευές Σιδήρου
  Θωρακισμένες Πόρτες
  Πόρτες Ασφαλείας
  Κάγκελα

  Στόχος μας είναι να σας προσφέρουμε πάντα ξεχωριστές, ποιοτικές και οικονομικές κατασκευές που θα κάνουν τον χώρο σας λειτουργικό και άνετο.

  Επικοινωνήστε μαζί μας και θα έρθουμε άμεσα στον χώρο σας για να εξετάσουμε τις ανάγκες σας και να ακούσουμε τις επιθυμίες σας. Εξυπηρετούμε άμεσα το Παγκράτι και όλη την Αττική.

  Toggle
προηγούμενη 1 από 29 επόμενη
Διαφημιστείτε εδώ