noscript image for google
Κυριακή 03 Μαρτίου 2024 | 03:07 μμ

Ηλεκτρονικός Επαγγελματικός Οδηγός Ελλάδας

 • Κατηγορία: ΤΕΧΝΙΚΕΣ – ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ – ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ – ΑΝΑΠΑΛΑΙΩΣΕΙΣ
  Γλυφάδα - Αθήνα
  6939999627
  6987002783
  ΤΕΧΝΟΔΟΜΗΣΗ
  Αδαμόπουλος Γιώργος
  Αττική

  Η Εταιρεία "ΤΕΧΝΟΔΟΜΗΣΗ ΑΔΑΜΟΠΟΥΛΟΣ" εδρεύει στην Αθήνα. Υπεύθυνος της επιχείρησης είναι ο κος Αδαμόπουλος Γιώργος ο οποίος έχει πολυετή εμπειρία στον τομέα των ανακαινίσεων και κατασκευών και βρίσκεται στο χώρο από το 1988.

  Η Εταιρεία αναλαμβάνει τις ανακαινίσεις σπιτίων και καταστημάτων, εξωτερικών και εσωτερικών χώρων. Αναλαμβάνουμε ανακαινίσεις μονοκατοικιών, διαμερισμάτων, καταστημάτων, μονόσεις ταράτσας, θερμοπροσόψεις, γυψοσανίδες, τσιμεντοσανίδες και τοποθέτηση πλακιδίων.

  Το εξειδικευμένο προσωπικό μας σε συνδυασμό με την εμπερία ετών στον τομέα αλλά και τα σύγχρονα μέσα και άριστης ποιότητας υλικά που χρησιμοποιούμε εγγυώνται για τα άριστα αποτελέσματα και την καταλληλότερη λύση για την ανακαίνιση του χώρου σας.

  Είμαστε πάντα σε στένη συνεργασία με τον εκάστοτε πελάτη ώστε να καταλαβαίνουμε τις ανάγκες του και να προτείνουμε το καταλληλότερο πακέτο ανακαίνισης ανάλογα με τις απαταίσεις που έχει.

  Εγγυόμαστε το αρτιότερο αποτέλεσμα για τις εργασίες που αναλαμβάνουμε έχοντας θέση σαν στόχο την απόλυτη ικανοποίηση των πελατών μας

  Ανακαινίσεις Μονώσεις ταράτσας ΘερμοπροσόψειςΓυψοσανίδεςΤσιμεντοσανίδεςΤοποθέτηση πλακιδίων

  Toggle
 • Κατηγορία: ΑΛΟΥΜΙΝΙΑ – ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ
  ΠΕΛΑΣΓΩΝ 1 - Περιστέρι
  80011676767,2105026069
  6980236170
  ΕΔΡΑ: Ναυαρίνου 55, Πετρούπολη

  Η εταιρεία "Κλιάπος Κων/νος" ιδρύθηκε το 2007 από τον Κλιάπο Κων/νο ο οποίος έχει πείρα 15 ετών με πτυχίο στην Αρχιτεκτονική διακόσμηση και στις κατασκευές όλων των κουφωμάτων αλουμινίου, σιδήρου και ειδικών κατασκευών.

  Το εργαστήρι μας βρίσκεται στο Περιστέρι, Πελασγών 1, όπου μπορείτε να μας βρείτε. Η ειδικότητα μας είναι η κατασκευή και τοποθέτηση κουφωμάτων αλουμινίου θωρακισμένων θυρών. Επίσης, αναλαμβάνουμε πάσης φύσεως επισκευές - μερεμέτια στον κλάδο αυτό. Η συνεργασία με την εταιρεία Profilco α.ε. μας παρέχει άριστη ποιότητα, αισθητική και το κυριότερο ασφάλεια για να μπορούμε να κοιμόμαστε πιο ήσυχοι. Τα εξαρτήματα των κουφωμάτων είναι αποκλειστικά της εταιρείας Profilco, με την εγγύηση της αντοχής και της ασφάλειας. Το επίτευγμα μας είναι η απόλυτη εξυπηρέτηση των πελατών ενώ στόχος μας είναι οι προσιτές τιμές και οι προσφορές για τις οποίες θα ενημερώνονται οι πελάτες μέσω του site μας.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΜΕΤΑΛΛΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ
  ΠΕΝΤΑΛΟΦΟΣ ΚΥΠΡΙΝΟΣ - Έβρου
  2556061278
  6944350610
  Αλουμινοκατασκευές -λυόμενες σιδηροκατασκευές
  Toggle
 • Κατηγορία: ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ
  ΜΟΥΔΑΝΙΑ - Χαλκιδικής
  2373025550
  6976438759
  Εσωτερικά-εξωτερικά κουφώματα-θωρακισμένες πόρτες-προστατευτικά κάγκελα αλουμινίου-ιταλικά έπιπλα κουζίνας -πατώματα laminate-κάγκελα τύπου inox.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΑΛΟΥΜΙΝΙΑ
  Άγιος Δημήτριος - Αττική
  2109954587,2109954972
  6944316631
  Καλωσορίσατε στην ιστοσελίδα μας! Είμαστε μια εταιρεία που ειδικεύεται στις αλουμινοκατασκευές στον Άγιο Δημήτριο της Αττικής, προσφέροντας υψηλής ποιότητας υπηρεσίες και προϊόντα που καλύπτουν κάθε ανάγκη και απαίτηση.

  Με μια πλούσια ποικιλία αλουμινένιων κατασκευών, όπως παράθυρα, πόρτες, μπαλκονόπορτες, συρόμενα συστήματα, σκίαστρα, και άλλα, είμαστε η ιδανική επιλογή για τη βελτίωση και την αναβάθμιση του χώρου σας. Επιπλέον, παρέχουμε εξειδικευμένες υπηρεσίες εγκατάστασης από έμπειρους τεχνικούς, εξασφαλίζοντας την ορθή λειτουργία και την ασφάλεια των προϊόντων μας.

  Στοχεύουμε στην πλήρη ικανοποίηση των πελατών μας, παρέχοντας προσαρμοσμένες λύσεις που ανταποκρίνονται στις ανάγκες και τις προτιμήσεις κάθε πελάτη. Με σταθερή δέσμευση στην ποιότητα, την αξιοπιστία και την εξυπηρέτηση, σας προσφέρουμε την απόλυτη εμπειρία σε αλουμινοκατασκευές.

  Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και να σας προσφέρουμε τις καλύτερες λύσεις για τον χώρο σας. Είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε να δημιουργήσετε τον ιδανικό χώρο που πάντα ονειρευόσασταν.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΑΛΟΥΜΙΝΙΑ
  Μέγαρα - Αττική
  6948332335
  Καλωσορίσατε στην ιστοσελίδα μας! Είμαστε μια εταιρεία που αφοσιώνεται στις ανοξείδωτες κατασκευές, προσφέροντας εξειδικευμένες λύσεις για τις ανάγκες σας σε αυτόν τον τομέα.

  Με μια εμπειρία που υπερβαίνει τα όρια της δεκαετίας, είμαστε περήφανοι για την τεχνογνωσία και την εξειδίκευσή μας στην κατασκευή ανοξείδωτων προϊόντων υψηλής ποιότητας. Ανεξάρτητα από το μέγεθος ή την πολυπλοκότητα του έργου σας, είμαστε έτοιμοι να σας παρέχουμε εξατομικευμένες λύσεις που ανταποκρίνονται στις ανάγκες και τις προσδοκίες σας.

  Είτε πρόκειται για κατασκευή ανοξείδωτων κατασκευών για τον επαγγελματικό σας χώρο, όπως εστιατόρια, κουζίνες, εργαστήρια, είτε για ανοξείδωτα μέρη και εξαρτήματα για το σπίτι ή το γραφείο σας, είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε να δημιουργήσετε ένα περιβάλλον που θα σας εντυπωσιάζει και θα διαρκέσει για πολλά χρόνια.

  Με προσήλωση στην ποιότητα, την αισθητική και την καινοτομία, σας προσφέρουμε την εγγύηση ότι κάθε προϊόν που κατασκευάζουμε είναι ανθεκτικό, λειτουργικό και αισθητικά εντυπωσιακό.

  Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για να μάθετε περισσότερα για τις υπηρεσίες μας και να ξεκινήσουμε το επόμενο εξατομικευμένο έργο σας σήμερα! Ανυπομονούμε να σας εξυπηρετήσουμε και να κατασκευάσουμε κάτι μοναδικό για εσάς.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΑΛΟΥΜΙΝΙΑ – ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ
  5ο χλμ ΛΑΡΙΣΑΣ- ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ - Λάρισα
  6987326300
  Συστήματα Αλουμινίου - Μεταλλικές Κατασκευές - Συστήματα Σκίασης • ΛΑΡΙΣΑ

  Η επιχείρηση ΜΕΤΑΛΛΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΣΤΑΜΟΥΛΑΚΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ εδρεύει στη ΛΑΡΙΣΑ και δραστηριοποιείται στον χώρο των αλουμινοκατασκευών κ σιδηροκατασκευων. Το αντικείμενο εργασιών της εταιρείας μας περιλαμβάνει ένα ευρύ φάσμα κατασκευών.

  Καλύπτουμε κάθε ανάγκη του χώρου σας σε κουφώματα, ρολά,σίτες, γκαραζόπορτες, βιτρίνες και παντός τύπου αλουμινοκατασκευές.

  Επιπλέον, δραστηριοποιούμαστε και στις μεταλλικές κατασκευές, όπως, πόρτες, κάγκελα, σκάλες, πέργκολες, στέγαστρα και πάσης φύσεως ειδικές κατασκευές.

  Το άριστα καταρτισμένο συνεργείο μας αναλαμβάνει,με αξιοπιστία και επαγγελματισμό, να αντικαταστήσει τα παλιά συστήματα αλουμινίου σας με νέα κουφώματα άριστης ποιότητας προσφέροντας σας ασφάλεια και οικονομία με σύγχρονο σχεδιασμό.

  Με σύμμαχο την γνώση και την συνεχή ενημέρωση πάνω στις νέες τεχνικές αλλά και στην εξέλιξη των υλικών εγγυόμαστε το άριστο αποτέλεσμα της κατασκευής και την αντοχή της στον χρόνο.

  Ανακαινίστε τον επαγγελματικό σας χώρο με συστήματα αλουμινίου και ειδικές μεταλλικές κατασκευές φτιαγμένα με αξιοπιστία που θα σας παρέχουν θερμομόνωση, εξοικονόμηση ενέργειας, ασφάλεια & υψηλή αισθητική.

  Με υπευθυνότητα και αξιοπιστία αναλαμβάνουμε παντός τύπου αλουμινοκατασκευές και σιδηροκατασκευες.

  Η υψηλή ποιότητα των υλικών που χρησιμοποιούμε είναι αποτέλεσμα έρευνας, έτσι ώστε να εξελισσόμαστε με την πάροδο των χρόνων και να προσφέρουμε καινοτόμες λύσεις με πρωτοποριακό σχεδιασμό.

  Η εμπειρία η τεχνογνωσία και η αγάπη για την δουλειά μας είναι αυτά που μας κάνουν πρώτους στο είδος μας και πάντα ανταγωνιστικούς. Το εξειδικευμένο προσωπικό προτείνει και παρέχει άμεση εξυπηρέτηση από όπου μας ζητηθεί στο νομό Δράμας και τη γύρω περιοχή.

  ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
  ►ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΣΙΔΗΡΟΥ & ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ
  ►ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ PVC
  ►ΚΑΓΚΕΛΑ ΣΙΔΗΡΟΥ & INOX
  ►ΠΟΡΤΕΣ - ΠΑΡΑΘΥΡΑ - ΡΟΛΛΑ - ΣΙΤΕΣ
  Toggle
 • Κατηγορία: ΑΛΟΥΜΙΝΙΑ
  Γάζι - Ηράκλειο
  6947691248
  Καλωσορίσατε στον κόσμο των κουφωμάτων αλουμινίου, όπου η ποιότητα συναντά την αισθητική και η λειτουργικότητα ενσωματώνεται με την ασφάλεια. Είμαι εδώ για να σας παρουσιάσω τις πιο εξειδικευμένες λύσεις σε κουφώματα αλουμινίου, προσφέροντας μια πλήρη γκάμα προϊόντων και υπηρεσιών που προσαρμόζονται στις ανάγκες σας.

  Σε αυτή την ιστοσελίδα, θα ανακαλύψετε την εκτενή συλλογή μας από κουφώματα αλουμινίου, σχεδιασμένα για να ανταποκρίνονται στις υψηλότερες προδιαγραφές αισθητικής, ανθεκτικότητας και ενεργειακής απόδοσης. Είτε πρόκειται για παράθυρα, πόρτες, συρόμενα συστήματα, εξωτερικές σκάλες ή οποιοδήποτε άλλο στοιχείο κουφώματος, μπορείτε να εμπιστευτείτε την εμπειρία μου για να δημιουργήσουμε το ιδανικό περιβάλλον για τον χώρο σας.

  Είτε αναζητάτε μοντέρνα και κομψά σχέδια, είτε λειτουργικά και πρακτικά κουφώματα, εδώ θα βρείτε την τελειότητα σε κάθε λεπτομέρεια. Με υψηλής ποιότητας υλικά και προηγμένες τεχνολογίες κατασκευής, σας παρέχω την απόλυτη εμπιστοσύνη για ασφαλή, ανθεκτικά και λειτουργικά κουφώματα που θα σας συντροφεύουν για πολλά χρόνια εξυπηρέτησης και αισθητικής απόλαυσης.

  Επικοινωνήστε μαζί μου σήμερα για να συζητήσουμε τις ανάγκες και τις προτιμήσεις σας και να ξεκινήσουμε το ταξίδι προς τη δημιουργία του ιδανικού χώρου μαζί!
  Toggle
 • Κατηγορία: ΠΟΡΤΕΣ, ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ
  Κόσκινα - Εύβοιας
  6948590186
  Καλωσορίσατε στην ιστοσελίδα μας! Είμαστε ο ειδικός στα ενεργειακά κουφώματα αλουμινίου που επιδιώκει την παροχή υψηλής ποιότητας λύσεων για το σπίτι ή την επιχείρησή σας.

  Με χρόνια εμπειρίας στον τομέα, διαθέτουμε την τεχνογνωσία και την εξειδίκευση που απαιτούνται για την επιλογή, την εγκατάσταση και τη συντήρηση ενεργειακών κουφωμάτων αλουμινίου, προσφέροντας παράλληλα εξατομικευμένες λύσεις που προσαρμόζονται στις ανάγκες και τις προτιμήσεις σας.

  Τα ενεργειακά κουφώματα αλουμινίου που προσφέρουμε συνδυάζουν υψηλή αισθητική, αντοχή και εξαιρετική θερμομόνωση, προσφέροντας προστασία από τις καιρικές συνθήκες και εξοικονόμηση ενέργειας.

  Στοχεύουμε στην πλήρη ικανοποίηση των πελατών μας, παρέχοντας εξαιρετική εξυπηρέτηση πριν, κατά τη διάρκεια και μετά την εγκατάσταση, διασφαλίζοντας ότι η εμπειρία σας θα είναι απρόσκοπτη και ευχάριστη.

  Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας, και αφήστε μας να δημιουργήσουμε μαζί την ιδανική λύση για τις ανάγκες σας σε ενεργειακά κουφώματα αλουμινίου.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΑΛΟΥΜΙΝΙΑ – ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ
  Κυθήρων 3 - Σέρρες
  2321046191
  6934872662
  Αλουμινοκατασκευές - Ενεργειακά Κουφώματα - Σιδηροκατασκευές - Κάγκελα αλουμινίου - Πόρτες ασφαλείας - Γκαραζόπορτες - Κατασκευή - Αντικατάσταση - Συντήρηση | Γεώργιος Στόϊκος Σέρρες

  Η επιχείρηση STALDOOR του Γεωργίου Στόϊκου με έδρα στις Σέρρες, ξεκίνησε το 1964 ως σιδηρουργείο από τον Νικόλαο Βουτσά και συνεχίστηκε από τον Πέτρο Στόϊκο με έμφαση στις αλουμινοκατασκευές, με έργα γνωστά και αναγνωρίσιμα σε όλη την πόλη.

  Σήμερα η παράδοση συνεχίζεται από την τρίτη γενιά, τον Γιώργο Στόϊκο, που με την τεχνογνωσία των προκατόχων του και το προσωπικό του μεράκι κατασκευάζει ό,τι πιο καινούριο στο χώρο των ενεργειακών κουφωμάτων.

  ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ

  Διαθέτουμε σύγχρονο εργαστήριο στο οποίο κατασκευάζουμε κουφώματα με τις πιο σύγχρονες προδιαγραφές και όλες τις απαραίτητες πιστοποιήσεις (CE) που ορίζει η Ευρωπαϊκή Ένωση σχετικά με την ποιότητα υλικών, εξαρτημάτων και κατασκευής, εγγυώμενοι για την ηχομόνωση, τη θερμομόνωση και την αντοχή στο χρόνο των προϊόντων μας.

  ΕΥΡΕΙΑ ΚΑΛΥΨΗ ΕΡΓΑΣΙΩΝ

  Η πολυετής εμπειρία και τεχνογνωσία που διαθέτουμε συνοδοιπορεί με τη συνεχή ενημέρωση γύρω από τις νέες εξελίξεις στον χώρο του αλουμινίου και ακολουθώντας τις απαιτήσεις των καιρών και τη σύγχρονη αισθητική, καλύπτουμε με ιδανικό τρόπο οποιαδήποτε ανάγκη προκύπτει στη τέχνη των αλουμινοκατασκευών, ακόμα και των πιο απαιτητικών, στη πόλη των Σερρών αλλά και σ’ όλη την Ελλάδα.

  Εγγύηση αντοχής και ασφάλειας

  Η επιχείρηση STALDOOR του Γεωργίου Στόϊκου με έδρα στις Σέρρες, διαθέτει σύγχρονο τεχνικό εξοπλισμό και προσωπικό με συνεχή ενημέρωση γύρω από τις νέες εξελίξεις στον χώρο του αλουμινίου και σιδηρού, εγγυώμενη την κατασκευή, εγκατάσταση και συντήρηση (service) των κουφωμάτων, σε τιμές προσιτές, προσαρμοσμένες στις εκάστοτε ανάγκες του πελάτη και σε σύντομο χρονικό διάστημα.

  Η προσοχή που δίνουμε στις λεπτομέρειες, η αφοσίωσή μας στην ικανοποίηση των αναγκών σας, η επαγγελματική μας συμπεριφορά, η ειλικρίνεια και την ηθική που διέπει τις συνεργασίες μας, είναι αυτά που έχουν συμβάλει στην ανάπτυξη μιας ισχυρής βάσης ικανοποιημένων πελατών και στην καλή μας φήμη στον κλάδο για ομαλή και ξεκάθαρη συνεργασία.

  ΠΟΙΟΤΗΤΑ
  Αλουμινοκατασκευές

  ΑΝΤΟΧΗ
  Σιδηροκατασκευές

  ΑΣΦΑΛΕΙΑ
  Πόρτες ασφαλείας

  ΕΓΓΥΗΣΗ
  «Εξοικονομώ»

  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΣΗΜΕΡΑ

  για μια δωρεάν επίσκεψη στο χώρο σας,
  με σκοπό την αξιολόγηση των αναγκών σας
  και τη σύνταξη ολοκληρωμένης προσφοράς έργου,
  που ιδανικά θα καλύψει τις ανάγκες σας!

  Toggle
 • Κατηγορία: ΑΛΟΥΜΙΝΙΑ – ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ
  Ξυλόκαστρο - Κορινθίας
  6948078264
  Με αντοχή και διάρκεια στο χρόνο!

  Τα αλουμίνια είναι ανθεκτικά, τραβούν τα βλέμματα και είναι εύκολο να παραχθούν αποτελώντας ιδανική επιλογή για το σπίτι ή τον επαγγελματικό σας χώρο.

  Αντιστέκονται επίσης στο ξεθώριασμα και το θρυμματισμό, που σημαίνει ότι θα διατηρήσουν την ποιότητά τους για τα επόμενα χρόνια. Τέλος, το αλουμίνιο μπορεί να ανακυκλωθεί, καθιστώντας το μια φιλική προς το περιβάλλον επιλογή.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΑΛΟΥΜΙΝΙΑ
  Υδρας 14 - Χαϊδάρι
  6942619675
  Αναλαμβάνουμε υπεύθυνα οποιαδήποτε κατασκευή μας αναθέσετε με προιόντα υψηλών προδιαγραφών!

  Η εταιρεία KIRIMIS ALUMINIUM SYSTEMS η οποία εδρεύει στο Χαϊδάρι, διαθέτοντας μεγάλη εμπειρία στο χώρο του αλουμινίου αναλαμβάνει την τοποθέτηση συστημάτων αλουμινίου σε οικίες, επαγγελματικούς χώρους, γραφεία κ.α. σε όλη την Αττική κατόπιν συνεννόησης.

  Συνεργαζόμαστε με εταιρείες που είναι κορυφαίες στο είδος τους και σας προσφέρουμε προϊόντα υψηλής αντοχής και αισθητικής!

  Επικοινωνήστε μαζί μας
  για να σας προτείνουμε τη καλύτερη λύση για τις δικές σας ανάγκες, την ιδανική επιλογή κουφωμάτων αλουμινίου για το δικό σας σπίτι ή το δικό σας επαγγελματικό χώρο.

  Toggle
 • Κατηγορία: ΑΛΟΥΜΙΝΙΑ – ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ
  Σαλαμίνος 96-98 - Πειραιάς
  2104616814
  6947444705
  PAVLIDAKIS ALOUMINIA
  Αλουμινοκατασκευές - Κουφώματα Αλουμινίου Πειραιάς Αττικής

  Η εταιρεία "PAVLIDAKIS ALOUMINIA" δημιουργήθηκε το 1969 από τον Ιωάννη Παυλιδάκη, ο οποίος και είχε ήδη πολυετή πείρα στις αλουμινοκατασκευές. Το 1977 μεταφερθήκαμε στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις μας στον Πειραιά και πιο συγκεκριμένα στην περιοχή του Αγ. Διονυσίου - οδός Σαλαμίνος 96-98, όπου μπορείτε να μας βρείτε και σήμερα.

  Με έμφαση ακόμα και στην πιο μικρή λεπτομέρεια, δημιουργούμε ότι μπορείτε να φανταστείτε από αλουμίνιο, ενώ χάρη στην μακροχρόνια εμπειρία μας, μπορούμε να ανταποκριθούμε με τις καλύτερες λύσεις ακόμα και στις πιο απαιτητικές αλουμινοκατασκευές σε οικίες και επαγγελματικούς χώρους στον Πειραιά και σε όλη την Αττική.

  Χρησιμοποιώντας τις καλύτερες πρώτες ύλες, κατασκευάζουμε πόρτες αλουμινίου, παράθυρα αλουμινίου, φράχτες, σίτες, ρολά, θωρακισμένες πόρτες ασφαλείας αλλά και οποιαδήποτε άλλη αλουμινοκατασκευή επιθυμείτε.

  Η πολύχρονη εμπειρία μας, σας εγγυάται το τέλειο αποτέλεσμα στις κατασκευές μας.

  Επικοινωνήστε μαζί μας για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και μαζί να βρούμε τις ιδανικές αλουμινοκατασκευές για την οικία ή τον επαγγελματικό σας χώρο. Εξυπηρετούμε τον Πειραιά και σε όλη την Αττική.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ
  Κρέστενα - Ηλείας
  2625023628
  6974706428
  Η επιχείρησή του ΣΩΤΗΡΗ ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΥ, η οποία εδρεύει στα ΚΡΕΣΤΕΝΑ ΗΛΕΙΑΣ, δραστηριοποιείται στον χώρο των κατασκευών προσφέροντάς σας κουφώματα αλουμινίου, πλαστικά κουφώματα - pvc -επιπλα σιδηρου καθώς και κάθε άλλη αλουμινοκατασκευή που επιθυμείτε για την οικία ή τον επαγγελματικό σας χώρο.

  Διαθέτοντας τεχνογνωσία, καταρτισμένο και υπεύθυνο προσωπικό, καθώς και άριστη ποιότητα πρώτων υλών, μπορούμε να σας προσφέρουμε κατασκευές άριστης ποιότητας και υψηλής αισθητικής πάντα στις πιο ανταγωνιστικές τιμές.

  Λόγω της πολυετής εμπειρίας μας στο χώρο, μπορούμε να προσφέρουμε στους πελάτες μας κάθε είδους αλουμινοκατασκευές όπως κουφώματα αλουμινίου, πόρτες, παράθυρα, ρολά, κάγκελα, γκαραζόπορτες ,επιπλα σιδηρου κ.α

  Όλες οι κατασκευές που αναλαμβάνουμε ανταποκρίνονται στην παραδοσιακή ομορφιά με την σύγχρονη αισθητική, ανάλογα με το στιλ του κτιρίου σας. Είναι ανεπηρέαστα από τις καιρικές συνθήκες (βροχοπτώσεις, υψηλές θερμοκρασίες) έχουν αντοχές και απεριόριστη διάρκεια ζωής χωρίς συντήρηση.

  Πέραν της μακρόχρονης εμπειρίας μας, το κύριο συστατικό της επιτυχίας μας είναι ο συνδυασμός του εξειδικευμένου προσωπικού μας, ή άρτια κατασκευή έργων υψηλής ποιότητας, λειτουργικότητας και αισθητικής αλλά και η άμεση και αποτελεσματική εξυπηρέτησή. Τα αποτελέσματα των εργασιών μας σε κάθε επίπεδο, μας δίνουν τη δυνατότητα να αισθανόμαστε σίγουροι και περήφανοι για κάθε κατασκευή που αναλαμβάνουμε.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΑΛΟΥΜΙΝΙΑ – ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ
  Γαβριηλίδου 14 - Ηλιούπολη
  6978395249
  ZOIS
  Βαγγέλης Ζώης Αλουμινοκατασκευές & Σιδηροκατασκευές Ηλιούπολη Αττική

  Η επιχείρησή μας “ZOIS” η οποία βρίσκεται στην Αττική και πιο συγκεκριμένα στην Ηλιούπολη, δραστηριοποιείται από το 2008 με αλουμινοκατασκευές και σιδηροκατασκευές, παρέχοντας ποιοτικές υπηρεσίες και άμεση εξυπηρέτηση σε όλη την Αττική.

  Έχοντας φέρει σε πέρας ένα μεγάλο αριθμό έργων που ξεχωρίζουν για την ποιότητα, την αντοχή τους στο χρόνο και την υψηλή αισθητική τους, η επιχείρησή μας, μπορεί να σας προτείνει τις ιδανικές αλουμινοκατασκευές και σιδηροκατασκευές για την οικία αλλά και τον επαγγελματικό σας χώρο.

  ΜΕ ΤΕΧΝΗ & ΜΕΡΑΚΙ

  αναλαμβάνουμε την κατασκευή, την επισκευή, το service και την αντικατάσταση κουφωμάτων αλουμινίου, ενώ κατασκευάζουμε και σίτες, ρολά, θωρακισμένες πόρτες, πέργκολες και οποιαδήποτε άλλη αλουμινοκατασκευή επιθυμείτε για τον χώρο σας. Παρέχουμε επίσης και συνθετικά κουφώματα pvc.

  Χάρη στην μακροχρόνια πορεία μας στις σιδηροκατασκευές, μπορούμε να υλοποιήσουμε κάγκελα, σκάλες, στέγαστρα, γκαραζόπορτες και οποιαδήποτε άλλη κατασκευή επιθυμείτε, ανεξαρτήτως δυσκολίας και πολυπλοκότητας.

  Είμαστε στην διάθεσή σας και πάντα έτοιμοι να επισκεφτούμε τον χώρο σας, να τον μελετήσουμε, να ακούσουμε τις ανάγκες και μαζί να βρούμε τις ιδανικές λύσεις.

  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

  και να είστε σίγουροι ότι θα λάβετε άμεση και σωστή εξυπηρέτηση. Εξυπηρετούμε άμεσα την Ηλιούπολη, το Κορωπί, την Αγία Παρασκευή, την Βάρη και όλη την Αττική.

  6978395249

  Όλες οι κατασκευές μας

  Όλες οι κατασκευές μας ξεχωρίζουν για την αδιαμφισβήτητη ποιότητά τους, την προσοχή τους ακόμα και στην πιο μικρή λεπτομέρεια, την υψηλή λειτουργικότητα και την κομψή αισθητική τους.

  Συνεργάτες

  Συνεργαζόμενοι με τις μεγαλύτερες εταιρείες στο χώρο του αλουμινίου όπως Europa, Exalco, Alumil και Etem καθώς την kommerling για συνθετικά κουφώματα - pvc μπορούμε να σας εξασφαλίσουμε υψηλής ποιότητας κατασκευές.

  Στόχος μας

  Στόχος μας είναι αφενός η πλήρη ικανοποίηση ακόμα και του πιο απαιτητικού πελάτη και αφετέρου ο διαρκής εκσυγχρονισμός μας, προκειμένου να μπορούμε να καλύψουμε κάθε μελλοντική σας ανάγκη.

  ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

  Toggle
 • Κατηγορία: ΑΛΟΥΜΙΝΙΑ
  7o χλμ Λ.ΒΑΡΗΣ-ΚΟΡΩΠΙΟΥ - Κορωπί
  6908737407
  6934804659
  Καλώς ήλθατε στην Εταιρεία AR METAL Εγκαταστάσεων Κουφωμάτων Αλουμινίου

  Στην εποχή της καινοτομίας και της αισθητικής λειτουργικότητας, η επιλογή των κατάλληλων κουφωμάτων αποτελεί κρίσιμο κομμάτι για την ασφάλεια, την ενεργειακή απόδοση και την αισθητική του χώρου σας. Εδώ στην εταιρεία μας, αφιερωνόμαστε στην παροχή εξειδικευμένων υπηρεσιών εγκατάστασης κουφωμάτων αλουμινίου που ξεπερνούν τις προσδοκίες.

  Τι Προσφέρουμε :

  Εξειδικευμένες Εγκαταστάσεις

  Οι τεχνικοί μας είναι έμπειροι και εξειδικευμένοι στις εγκαταστάσεις κουφωμάτων αλουμινίου. Ανεξαρτήτως του μεγέθους του έργου, δημιουργούμε λύσεις που είναι τόσο πρακτικές όσο και αισθητικά εντυπωσιακές.

  Προϊόντα Ανώτερης Ποιότητας

  Συνεργαζόμαστε με κορυφαίους κατασκευαστές κουφωμάτων αλουμινίου, προσφέροντας προϊόντα υψηλής ποιότητας που συνδυάζουν αντοχή, ασφάλεια και αισθητική.

  Εξατομικευμένες Λύσεις

  Κατανοούμε ότι κάθε χώρος είναι μοναδικός. Επομένως, προσφέρουμε εξατομικευμένες λύσεις που ικανοποιούν τις ανάγκες και τις προτιμήσεις του κάθε πελάτη.

  Επιλέξτε Ασφάλεια και Απόδοση

  Με τις εγκαταστάσεις μας, επιλέγετε όχι μόνο την αισθητική και την ποιότητα, αλλά και την ασφάλεια και την ενεργειακή απόδοση. Είμαστε εδώ για να διαμορφώσουμε κουφώματα που ενσωματώνουν τις σύγχρονες απαιτήσεις και προδιαγραφές.

  Επικοινωνία

  Εάν αναζητάτε αξιόπιστες και καλαίσθητες εγκαταστάσεις κουφωμάτων αλουμινίου, επικοινωνήστε μαζί μας για να συζητήσουμε το έργο σας. Είμαστε εδώ για να κάνουμε τον χώρο σας πιο ασφαλή, πιο λειτουργικό και πιο όμορφο με τις εγκαταστάσεις μας.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΑΛΟΥΜΙΝΙΑ – ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ
  2ος δρόμος ΒΙ.ΠΕ. Αργοστολίου - Κεφαλονιά
  6936936349
  Γιούντι
  Κουφώματα & Κατασκευές Αλουμινίου | Αργοστόλι Κεφαλονιά

  Η επιχείρηση συστημάτων αλουμινίου "Γιούντι" έχει έδρα στη ΒΙ.ΠΕ. Αργοστολίου στην Κεφαλονιά και δραστηριοποιείται σε παντός είδους κατασκευές αλουμινίου.

  Δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στην ποιότητα και την υψηλή αντοχή κατασκευάζουμε και τοποθετούμε ενεργειακά κουφώματα αλουμινίου, ρολά, σίτες, γκαραζόπορτες, πέργκολες, κάγκελα και παντός είδους ειδικές κατασκευές.

  Διαθέτουμε μακροχρόνια εμπειρία στον τομέα των αλουμινοκατασκευών και είμαστε επίσημοι αντιπρόσωποι της εταιρείας Exalco, μια εταιρεία εγγύηση στον τομέα του αλουμινίου.

  Εξυπηρετούμε ιδιώτες και επαγγελματίες σε όλη την Κεφαλονιά, εργαζόμενοι με συνέπεια, επαγγελματισμό και ιδιαίτερη προσοχή στη λεπτομέρεια.

  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

  Είμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με τις υπηρεσίες και τις κατασκευές μας.

  Toggle
 • Κατηγορία: ΑΛΟΥΜΙΝΙΑ
  Μαυροκορδάτου 7 Οβρυά, Δεμένικα - Πάτρα
  2616008332
  6934904339
  Η επιχείρηση του Πετρόπουλου Νίκου στην Πάτρα δραστηροποιείται στο χώρο των αλουμινοκατασκευών και σιδηροκατασκευών εδώ και χρόνια. Όλα αυτά τα χρόνια, η επιχείρηση μας έχει καταξιωθεί ως αξιόπιστη και αξιόλογη στον χώρο της μεταλλικής κατασκευής.

  Αναλαμβάνουμε:

  Αλουμινοκατασκευές
  Η εμπειρία μας στην αλουμινοκατασκευή περιλαμβάνει τη δημιουργία παραθύρων, πορτών, σκίαστρων, θωράκισης, και άλλων κατασκευών από αλουμίνιο, υψηλής ποιότητας και αντοχής στον χρόνο.

  Σιδηροκατασκευές
  Δημιουργούμε σιδηροκατασκευές όπως πόρτες, κάγκελα, και σκάλες με έμφαση στην ασφάλεια, την αισθητική και την ποιότητα. Κάθε προϊόν μας προσφέρει ανθεκτικότητα και αισθητική αξία.

  Εξατομικευμένες λύσεις - Ειδικές κατασκευές
  Ακούμε προσεκτικά τις ανάγκες των πελατών μας για να προσαρμόσουμε τις λύσεις μας.

  Η επιχείρηση μας δεσμεύεται να παρέχει υπηρεσίες υψηλής ποιότητας και να ικανοποιεί τις ανάγκες των πελατών της. Εάν ψάχνετε για αξιόπιστες αλουμινοκατασκευές και σιδηροκατασκευές στην Πάτρα, επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για να συζητήσουμε το έργο σας και να σας παρουσιάσουμε τις καλύτερες λύσεις για τις ανάγκες σας.

  Υψηλή ποιότητα και ασφάλεια!
  Toggle
 • Κατηγορία: ΑΛΟΥΜΙΝΙΑ
  Ατσιπόπουλο - Ρεθύμνου
  2831056753
  6980357091
  ΜΑΝΤΑΔΑΚΗΣ ΜΑΝΩΛΗΣ
  Συστήματα Αλουμινίου - Συνθετικά Κουφώματα PVC & Μεταλλικές Κατασκευές

  Η επιχείρησή μας “ΜΑΝΤΑΔΑΚΗΣ ΜΑΝΩΛΗΣ” η οποία βρίσκεται στο Ρέθυμνο και συγκεκριμένα στην περιοχή Ατσιπόπουλο, δραστηριοποιείται στα συστήματα αλουμινίου, στα συνθετικά κουφώματα και στις μεταλλικές κατασκευές, προσφέροντας σύγχρονες και κομψές λύσεις.

  Αποτελεί μια οικογενειακή επιχείρηση, η οποία δραστηριοποιείται στο χώρο από το 1990, έχοντας πάντα στο επίκεντρο τις εξατομικευμένες ανάγκες του κάθε πελάτη. Τα τελευταία 10 χρόνιατην επιχείρηση έχει αναλάβει η δεύτερη γενιά, συνεχίζοντας να προσφέρει κατασκευές που ξεχωρίζουν για την υψηλή τους ποιότητα, ενώ εκσυγχρονίζεται διαρκώς με στόχο να προσφέρει τις πιο σύγχρονες και λειτουργικές λύσεις.

  ΜΕ ΤΕΧΝΗ & ΜΕΡΑΚΙ

  μπορούμε να υλοποιήσουμε οποιαδήποτε αλουμινοκατασκευή ή μεταλλική κατασκευή επιθυμείτε για την οικία ή τον επαγγελματικό σας χώρο.

  Από την πιο απλή έως την πιο σύνθετη και πολύπλοκη κατασκευή. Να είστε σίγουρη ότι θα την φέρουμε σε πέρας και θα ξεχωρίζει για την ποιότητα και την κομψότητά της.

  Παράλληλα, αναλαμβάνουμε την κατασκευή συνθετικών κουφωμάτων pvc ενώ πραγματοποιούμε και εργασίες με το πρόγραμμα εξοικονομώ - αυτονομώ.

  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
  και ζητήστε προσφορά. Θα λάβετε άμεση ανταπόκριση και γρήγορη εξυπηρέτηση όπου και αν βρίσκεστε στην Κρήτη.

  ΤΗΛΕΦΩΝΟ
  6980357091 & 2831056753

  Εξυπηρετούμε άμεσα το Ρέθυμνο και όλη την Κρήτη.

  Η αγάπη μας για τον χώρο
  είναι εμφανής

  σε όλες τις κατασκευές μας, οι οποίες υλοποιούνται πάντα στο προσυμφωνηθέντα χρόνο, με τα καλύτερα υλικά και με προσοχή ακόμα και στην πιο μικρή λεπτομέρεια.

  Το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό είναι στην διάθεσή σας, έτοιμο να επισκεφθεί και να μελετήσει το χώρο σας, να εξετάσει τις ανάγκες σας και να προτείνει τις πιο ενδεδειγμένες λύσεις.

  Στόχος μας είναι αφενός η ολοκλήρωση ποιοτικών, κομψών και λειτουργικών κατασκευών και αφετέρου ο διαρκής εκσυγχρονισμός μας προκειμένου να μπορούμε να σας εξασφαλίσουμε πάντα τις καλύτερες λύσεις.

  ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΜΑΣ
  δείτε εδώ μερικές από τις δουλειές που έχουμε αναλάβει και φέρει σε πέρας όλα αυτά τα χρόνια, στο Ρέθυμνο και σε όλη την Κρήτη.

  ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΜΑΣ

  Toggle
 • Κατηγορία: ΑΛΟΥΜΙΝΙΑ
  Ιωνίας 78 Αχαρνές - Αττική
  2102402477
  6977420307 - 6983437423 - 6940021016
  Ανεβάστε τον Χώρο σας με Κατασκευές Αλουμινίου στις Αχαρνές, Αθήνα

  Καλώς ήρθατε στην εταιρεία μας κατασκευών και έργων αλουμινίου, όπου η καινοτομία και η δεξιοτεχνία συναντώνται για να μετατρέψουν τα αρχιτεκτονικά σας όνειρα σε πραγματικότητα. Στην καρδιά των Αχαρνών, στην Αθήνα, ειδικευόμαστε στη δημιουργία εκπληκτικών και λειτουργικών λύσεων αλουμινίου που αναδεικνύουν την αισθητική, την ενεργειακή απόδοση και την ασφάλεια του οικιακού ή επαγγελματικού σας χώρου.

  Οι υπηρεσίες μας αλουμινίου:

  Αρχιτεκτονικό αλουμίνιο: Βελτιώστε τον σχεδιασμό του κτιρίου σας με τις αρχιτεκτονικές μας λύσεις αλουμινίου. Από κουρτινότοιχους έως προσόψεις, δημιουργούμε ενεργειακά αποδοτικούς και οπτικά ελκυστικούς εξωτερικούς χώρους.

  Παράθυρα και πόρτες αλουμινίου: Τα προσαρμοσμένα μας παράθυρα και πόρτες αλουμινίου προσφέρουν έναν τέλειο συνδυασμό στυλ, αντοχής και ασφάλειας, καθιστώντας τα ιδανικά τόσο για κατοικίες όσο και για εμπορικές ιδιοκτησίες.

  Κάγκελα και κιγκλιδώματα αλουμινίου: Εξασφαλίστε ασφάλεια και κομψότητα με τα κιγκλιδώματα και τα κιγκλιδώματα αλουμινίου μας, ιδανικά για μπαλκόνια, σκάλες και βεράντες.

  Κατασκευές Αλουμινίου: Δημιουργήστε ευέλικτους υπαίθριους χώρους διαβίωσης με τις κατασκευές μας από αλουμίνιο, συμπεριλαμβανομένων πέργκολων, ηλιόλουστων και χώρων αυτοκινήτων, σχεδιασμένων να αντέχουν στο ελληνικό κλίμα.

  Γιατί να μας επιλέξετε:

  Καινοτόμα σχέδια: Παραμένουμε στην πρώτη γραμμή των τάσεων και των τεχνολογιών σχεδιασμού αλουμινίου, διασφαλίζοντας ότι το έργο σας δεν είναι μόνο λειτουργικό αλλά και σύγχρονο.

  Εξειδικευμένη χειροτεχνία: Οι εξειδικευμένοι τεχνίτες μας υπερηφανεύονται για τη δουλειά τους, παρέχοντας ακρίβεια και ανθεκτικότητα σε κάθε κατασκευή αλουμινίου που δημιουργούμε.

  Προσαρμοσμένες λύσεις: Κατανοούμε ότι κάθε έργο είναι μοναδικό. Η ομάδα μας συνεργάζεται στενά μαζί σας για να προσαρμόσετε λύσεις που να ευθυγραμμίζονται με τις συγκεκριμένες ανάγκες και προτιμήσεις σας.

  Ποιοτικά υλικά: Χρησιμοποιούμε υλικά αλουμινίου υψηλής ποιότητας, γνωστά για την αντοχή στη διάβρωση και τη μακροζωία τους, εγγυώντας την αξία της επένδυσής σας.

  Μεταμορφώστε τον χώρο σας με αλουμίνιο:

  Είτε ανακαινίζετε το σπίτι σας, αναβαθμίζετε το γραφείο σας ή βελτιώνετε την εμπορική σας ιδιοκτησία, οι κατασκευές και τα έργα μας από αλουμίνιο είναι το κλειδί για να ζωντανέψετε το όραμά σας. Εξερευνήστε το χαρτοφυλάκιό μας, γνωρίστε την αφοσιωμένη ομάδα μας και επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για να συζητήσουμε το έργο σας. Μαζί, θα αναβαθμίσουμε τον χώρο σας με την ομορφιά, τη λειτουργικότητα και την αξιοπιστία του αλουμινίου.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΑΛΟΥΜΙΝΙΑ – ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ
  Ελ. Βενιζέλου 103 - Αχαρνές
  2121065189
  Metallo Designer
  Αλουμινοκατασκευές & Σιδηροκατασκευές Αχαρνές Αττική

  Η επιχείρησή μας “Metallo Designer” η οποία βρίσκεται στην Αττική και πιο συγκεκριμένα στις Αχαρνές, αποτελεί μια επιτυχημένη επιχείρηση που δραστηριοποιείται στον τομέα των αλουμινοκατασκευών και σιδηροκατασκευών για περισσότερα από 17 χρόνια.

  Ιδρύθηκε το 2004 και από τότε έχει κατακτήσει μια εξαιρετική φήμη χάρη στην ποιότητα των κατασκευών της και την άρτια εξυπηρέτηση που προσφέρει σε κάθε πελάτη της στην Αττική και σε όλη την Ελλάδα.

  ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ & ΚΟΜΨΕΣ ΛΥΣΕΙΣ

  Συνεργαζόμενη με μια εκ των κορυφαίων εταιρειών στο χώρο του αλουμινίου την Alumil, η επιχείρησή μας, μπορεί να αναλάβει και να φέρει σε πέρας οποιαδήποτε αλουμινοκατασκευή επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε στην οικία ή τον επαγγελματικό σας χώρο.

  Με τέχνη και μεράκι, η επιχείρησή μας, μπορεί να αναλάβει και οποιαδήποτε σιδηροκατασκευή επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε όπως κάγκελα, μεταλλικές σκάλες, γκαραζόπορτες αλλά και οποιαδήποτε άλλη σιδηροκατασκευή της αναθέσετε.

  Το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μας, είναι στην διάθεσή σας και πάντα έτοιμο να μελετήσει τον χώρο σας, να ακούσει τις ανάγκες σας και να σας προτείνει τις ιδανικές λύσεις.

  Όλες οι κατασκευές μας ξεχωρίζουν για την υψηλή ποιότητά και λειτουργικότητά τους, την άψογη αισθητική τους αλλά και για την προσοχή τους ακόμα και στην πιο μικρή λεπτομέρεια.

  Υψηλή Ποιότητα
  Δίνουμε έμφαση στην υψηλή ποιότητα των υλικών και την άριστη εκτέλεση κάθε κατασκευής.

  Εξυπηρέτηση Πελατών
  Οι πελάτες μας βρίσκονται στο επίκεντρο και η ικανοποίησή τους είναι προτεραιότητα.

  Καινοτομία
  Παρακολουθούμε διαρκώς τις τελευταίες τάσεις στον χώρο και εφαρμόζει καινοτόμες τεχνολογίες και υλικά.

  Εξοικονομώ - Αυτονομώ
  Η επιχείρησή μας, πραγματοποιεί και εργασίες με το πρόγραμμα εξοικονομώ - αυτονομώ.

  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
  και να είστε σίγουροι ότι θα λάβετε άμεση και σωστή εξυπηρέτηση όπου και αν βρίσκεστε στις Αχαρνές, σε όλη την Αττική και σε όλη την Ελλάδα, κατόπιν συνεννόησης.

  ΤΗΛΕΦΩΝΟ
  2121065189 ή 6948238617

  Εάν ψάχνετε για αξιόπιστες & επαγγελματικές λύσεις

  αλουμινοκατασκευών και σιδηροκατασκευών για την οικία ή τον επαγγελματικό σας χώρο, η επιχείρησή μας, είναι η κατάλληλη επιλογή για εξειδικευμένες υπηρεσίες και υψηλή ποιότητα εκτέλεσης.

  ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΜΑΣ

  Toggle
 • Κατηγορία: ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ – ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΣΙΔΗΡΟΥ – ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ
  Αμπελουπόλεως 15 - Αττική
  6947607381
  6972667122
  ALUFORT
  Αλουμινοκατασκευές-Μεταλλικές Κατασκευές - Αρτέμιδα - Λούτσα- Αττική
  ___________

  Η εταιρεία μας ALUFORT έχει τη βάση της στην Αρτέμιδα Λούτσα Αττικής. Δραστηριοποιούμαστε σε ποικίλες αλουμινοκατασκευές και σιδηροκατασκευές.

  Καθώς είμαστε μια οικογενειακή επιχείρηση, καταφέραμε να αναπτύξουμε μια επιτυχημένη πορεία από το 1997, εξυπηρετώντας ιδιώτες και επαγγελματίες σε όλη την Ελλάδα.

  Η έμπειρη ομάδα μας, σε συνδυασμό με τον εξειδικευμένο τεχνολογικό εξοπλισμό μας και την βαθιά τεχνογνωσία μας στον τομέα, είναι η εγγύηση για λειτουργικά και αισθητικά άριστα αποτελέσματα.

  Συνεργαζόμαστε με εξαιρετικά αξιόπιστες εταιρείες στον χώρο, ενώ κατασκευάζουμε ποικίλες κατασκευές όπως πόρτες, παράθυρα, ρολά, σίτες, κάγκελα, πέργκολες και εξειδικευμένες κατασκευές αλουμινίου, πάντα με έμφαση στην ποιότητα, τη συνέπεια και τον επαγγελματισμό.

  Είμαστε διαθέσιμοι για υπηρεσίες επισκευής και συμβουλές συντήρησης, εξασφαλίζοντας την μακροχρόνια ανθεκτικότητα και απόδοση των αλουμινοκατασκευών και σιδηροκατασκευών μας.

  ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ

  ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΜΑΣ

  ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΣΗ ΜΑΣ

  ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ

  Toggle
 • Κατηγορία: ΑΛΟΥΜΙΝΙΑ – ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ
  Μπάφρα - Θέση Γράβος Ιωαννίνων - Ιωαννίνων
  6977451248
  TecAlumin O.E
  Καρατζένης Π. Νικόλαος
  Σύγχρονα Συστήματα Αλουμινίου

  ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

  Καλωσορίσατε στην TecAlumin Ο.Ε - την πρωτοπόρο επιχείρηση στα Ιωάννινα που εξειδικεύεται στην κατασκευή, τοποθέτηση και συντήρηση αλουμινοκατασκευών. Είμαστε περήφανοι που παρέχουμε υψηλής ποιότητας υπηρεσίες σε όλη την περιοχή των Ιωαννίνων και των γύρω περιοχών.

  Η TecAlumin Ο.Ε έχει κερδίσει τη φήμη της ως αξιόπιστος και καινοτόμος πάροχος λύσεων αλουμινοκατασκευών σε εμπορικές, κατοικιακές και βιομηχανικές εφαρμογές. Αναλαμβάνουμε έργα όλων των μεγεθών και πολυπλοκότητας, από μικρές ατομικές παραγγελίες έως μεγάλα επαγγελματικά έργα.

  Η ομάδα μας αποτελείται από έμπειρους ειδικούς στον τομέα της αλουμινοκατασκευής, οι οποίοι διαθέτουν τις γνώσεις και την εμπειρία για να προσφέρουν μοναδικές και προσαρμοσμένες λύσεις για κάθε πελάτη. Συνεργαζόμαστε με επώνυμους προμηθευτές υλικών, εξασφαλίζοντας έτσι την ποιότητα και την αντοχή των κατασκευών μας.

  ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΥΨΗΛΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ

  Στην TecAlumin Ο.Ε, δίνουμε έμφαση στην ποιότητα και την εξυπηρέτηση των πελατών μας. Κάθε έργο μας υλοποιείται με προσοχή στη λεπτομέρεια και σεβασμό προς τις ανάγκες του πελάτη.

  Η εμπιστοσύνη που μας δείχνουν οι πελάτες μας είναι η κινητήρια δύναμή μας για να συνεχίσουμε να βελτιώνουμε και να προσφέρουμε τις καλύτερες υπηρεσίες μας.

  Εάν αναζητάτε αξιόπιστες και ποιοτικές λύσεις αλουμινοκατασκευών στα Ιωάννινα και τις γύρω περιοχές, επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα. Θα χαρούμε να συζητήσουμε τις ανάγκες και τις απαιτήσεις σας και να προτείνουμε τις καλύτερες λύσεις που θα σας βοηθήσουν να επιτύχετε τους στόχους σας.

  Εμπιστευτείτε μας τα έργα σας και εμείς θα φροντίσουμε για το αποτέλεσμα που αξίζετε!

  Ο ΣΤΟΧΟΣ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΜΑΣ

  Ο στόχος της εταιρείας TecAlumin O.E είναι να είναι ο κορυφαίος πάροχος υπηρεσιών αλουμινοκατασκευών στα Ιωάννινα και τις περιοχές γύρω τους. Με πάνω από 30 χρόνια εμπειρίας στον χώρο, η εταιρεία έχει θέσει ως κύριο στόχο την παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών και την ικανοποίηση των αναγκών των πελατών της.

  Με δέσμευση στην καινοτομία, την ποιότητα και την εξυπηρέτηση των πελατών, η TecAlumin O.E έχει αναπτύξει μια εξαιρετική φήμη στην αγορά. Η συνεχής ανάπτυξη και εξέλιξή της οφείλεται στον επαγγελματισμό, την εμπειρία και την τεχνογνωσία της ομάδας της, καθώς και στη συνεχή παρακολούθηση των εξελίξεων στον τομέα της αλουμινοκατασκευής.

  ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

  tecalumin@gmail.com

  6977451248

  Μπάφρα - Θέση Γράβος Ιωαννίνων

  Toggle
 • Κατηγορία: ΑΛΟΥΜΙΝΙΑ – ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ
  Σοφοκλή Βενιζέλου 176 - Χανιά
  2821096061
  6970012927, 6930412396
  Dooral OE
  Αλουμίνια - Κουφώματα | Χανιά

  Καλωσορίσατε στην Dooral OE, την επιχείρηση που έχει αφιερωθεί στην κατασκευή, τοποθέτηση και συντήρηση αλουμινοκατασκευών σε όλη την Κρήτης. Με πολυετή εμπειρία στον κλάδο και μια ομάδα εξειδικευμένων επαγγελματιών, στοχεύουμε στην παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών που καλύπτουν τις ανάγκες σας σε αλουμινοκατασκευές.

  Η Dooral OE βρίσκεται στα Χανιά, και έχει ως στόχο να παρέχει πρωτοποριακές λύσεις στον κλάδο των αλουμινοκατασκευών. Εξειδικευόμαστε στην κατασκευή και τοποθέτηση παραθύρων, πορτών, μπαλκονόπορτων και πολλώνάλλων,προσφέροντας εξατομικευμένες λύσεις που προσαρμόζονται στις ανάγκες και τις προτιμήσεις των πελατών μας.

  Προϊόντα Υψηλής Ποιότητας

  Η ποιότητα και η αξιοπιστία είναι τα θεμέλια της εταιρείας μας. Χρησιμοποιούμε υλικά υψηλής ποιότητας και μοντέρνες τεχνολογίες κατασκευής για να διασφαλίσουμε την αντοχή, την ασφάλεια και την αισθητική των προϊόντων μας. Επιπλέον, η επιχείρησή μας συνεργάζεται με κορυφαίους προμηθευτές στον τομέα, προκειμένου να διασφαλίσουμε την άριστη λειτουργία και αντοχή των προϊόντων μας στον χρόνο.

  Η ομάδα μας αποτελείται από έμπειρους τεχνίτες και εξειδικευμένο προσωπικό, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις σας και να παρέχει λύσεις που θα ξεπεράσουν τις προσδοκίες σας. Μας διακρίνει η επαγγελματική μας στάση, η ευγένεια και η συνέπεια στην παροχή υπηρεσιών.

  ΔΙΠΛΑ ΣΑΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΒΗΜΑ

  Είτε πρόκειται για ιδιωτικούς ή επαγγελματικούς χώρους, η Dooral OE είναι εδώ για να σας προσφέρει τις καλύτερες λύσεις σε αλουμινοκατασκευές στα Χανιά και σε όλη την Κρήτη. Επικοινωνήστε μαζί μας για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και να σας προτείνουμε τις καλύτερες επιλογές για να αναβαθμίσετε τον χώρο σας με προϊόντα που θα διαρκέσουν στον χρόνο και θα ενισχύσουν την ασφάλεια και την αισθητική του.

  Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη σας στην Dooral OE και ανυπομονούμε να συνεργαστούμε μαζί σας για την υλοποίηση των αλουμινοκατασκευών που επιθυμείτε.

  ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

  dooral2023@gmail.com

  2821096061 -6970012927 - 6930412396

  Σοφοκλή Βενιζέλου 176 | Χανιά Κρήτης

  Toggle
 • Κατηγορία: ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ
  Ηρακλειδών 85, Ιξιά - Ρόδος
  2241601677
  6958495236
  Καλώς ήρθατε στον ιστότοπό μας, τον προορισμό σας για εξαιρετικές κατασκευαστικές εργασίες και ανακαινίσεις. Με πολυετή εμπειρία και πάθος για τη δεξιοτεχνία, δεσμευόμαστε να μετατρέψουμε το όραμά σας σε πραγματικότητα. Είτε θέλετε να χτίσετε μια νέα δομή, να ανακαινίσετε έναν υπάρχοντα χώρο ή να βελτιώσετε τη λειτουργικότητα και την αισθητική του καταλύματός σας, η ομάδα αφοσιωμένων επαγγελματιών μας είναι εδώ για να ζωντανέψει το έργο σας.

  Οι Υπηρεσίες μας:

  Κατασκευαστικές εργασίες: Από οικιστικά έως εμπορικά έργα, διαπρέπουμε στην παροχή κατασκευαστικών εργασιών υψηλής ποιότητας. Η εξειδικευμένη ομάδα αρχιτεκτόνων, μηχανικών και επαγγελματιών κατασκευών μας είναι άρτια γνώστες σε ένα ευρύ φάσμα κατασκευαστικών τεχνικών και υλικών. Αναλαμβάνουμε κάθε πτυχή της κατασκευαστικής διαδικασίας, από τον αρχικό σχεδιασμό και τον προγραμματισμό μέχρι την εκτέλεση και τη διαχείριση έργου. Στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε δομές που δεν είναι μόνο οπτικά ελκυστικές αλλά και δομικά υγιείς και κατασκευασμένες για να αντέχουν στη δοκιμασία του χρόνου.

  Ανακαινίσεις και ανακαινίσεις: Μεταμορφώστε τον χώρο σας με τις ολοκληρωμένες υπηρεσίες ανακαινίσεων και ανακαίνισης. Είτε θέλετε να ανανεώσετε την κουζίνα σας, να αναβαθμίσετε το μπάνιο σας ή να ανανεώσετε ολόκληρο το σπίτι ή το γραφείο σας, η ομάδα μας θα συνεργαστεί στενά μαζί σας για να κατανοήσει τις ανάγκες σας και να προσφέρει εξατομικευμένες λύσεις. Προσέχουμε κάθε λεπτομέρεια, διασφαλίζοντας ότι το τελικό αποτέλεσμα ξεπερνά τις προσδοκίες σας.

  Εσωτερικές και εξωτερικές βελτιώσεις: Βελτιώστε την ομορφιά και τη λειτουργικότητα του ακινήτου σας με τις υπηρεσίες μας εσωτερικής και εξωτερικής βελτίωσης. Από την τοποθέτηση νέων δαπέδων, το βάψιμο τοίχων και την προσθήκη προσαρμοσμένων φινιρισμάτων μέχρι τη δημιουργία εκπληκτικών υπαίθριων χώρων διαβίωσης, έχουμε την τεχνογνωσία να δώσουμε νέα πνοή στο περιβάλλον σας. Η προσοχή μας στη λεπτομέρεια και η δέσμευσή μας στην ποιότητα διασφαλίζουν ότι ο χώρος σας αντικατοπτρίζει το στυλ σας και βελτιώνει τον τρόπο ζωής σας.

  Διαχείριση Έργου: Κατανοούμε ότι τα κατασκευαστικά έργα μπορεί να είναι πολύπλοκα, γι' αυτό και η αποκλειστική μας ομάδα διαχείρισης έργων είναι εδώ για να επιβλέπει κάθε στάδιο του έργου σας. Από τον αρχικό σχεδιασμό και τον προϋπολογισμό έως τις προμήθειες και τον προγραμματισμό, διασφαλίζουμε ότι το έργο σας παραμένει σε καλό δρόμο και ολοκληρώνεται εντός του συμφωνηθέντος χρονικού πλαισίου. Η διαφανής επικοινωνία και η σχολαστική οργάνωσή μας εξασφαλίζουν μια ομαλή και χωρίς άγχος διαδικασία κατασκευής.

  Γιατί να μας επιλέξετε:

  Εμπειρία και Εξειδίκευση: Με πολυετή πείρα στον κατασκευαστικό κλάδο, έχουμε βελτιώσει τις δεξιότητές μας και έχουμε αναπτύξει μια βαθιά κατανόηση της πολυπλοκότητας που εμπλέκονται σε διάφορα έργα. Η ομάδα μας φέρνει μια πληθώρα τεχνογνωσίας σε κάθε έργο, διασφαλίζοντας ότι παρέχουμε αποτελέσματα της υψηλότερης ποιότητας.

  Προσοχή στη λεπτομέρεια: Πιστεύουμε ότι η διαφορά έγκειται στις λεπτομέρειες. Δίνουμε σχολαστική προσοχή σε κάθε πτυχή της δουλειάς μας, από την επιλογή των υλικών μέχρι την ακρίβεια της χειροτεχνίας. Η δέσμευσή μας για αριστεία διασφαλίζει ότι κάθε έργο ολοκληρώνεται με τα υψηλότερα πρότυπα.

  Ικανοποίηση πελατών: Στο επίκεντρο της επιχείρησής μας βρίσκεται η δέσμευση για την ικανοποίηση των πελατών. Δίνουμε προτεραιότητα στην ανοιχτή επικοινωνία, ακούμε ενεργά τις ανάγκες και τις επιθυμίες σας και συνεργαζόμαστε στενά μαζί σας σε όλη τη διαδικασία. Η ικανοποίησή σας είναι ο απώτερος στόχος μας και υπερβαίνουμε τις προσδοκίες σας.

  Επικοινωνήστε μαζί μας:

  Σας προσκαλούμε να εξερευνήσετε τον ιστότοπό μας για να μάθετε περισσότερα για τις κατασκευαστικές μας υπηρεσίες και να δείτε το χαρτοφυλάκιο των ολοκληρωμένων έργων μας. Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή θέλετε να συζητήσετε το επερχόμενο έργο σας, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Η φιλική και έμπειρη ομάδα μας είναι έτοιμη να σας βοηθήσει και να σας προσφέρει εξατομικευμένες λύσεις για να καλύψει τις ανάγκες σας για την κατασκευή και την ανακαίνιση.

  Σας ευχαριστούμε που σκεφτήκατε την εταιρεία μας για τα έργα κατασκευής και ανακαίνισης σας. Ανυπομονούμε να έχουμε την ευκαιρία να συνεργαστούμε μαζί σας και να δημιουργήσουμε χώρους που εμπνέουν και αντέχουν στη δοκιμασία του χρόνου.

  Toggle
προηγούμενη 1 από 32 επόμενη
Διαφημιστείτε εδώ