noscript image for google
Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου 2020 | 07:19 μμ

Ηλεκτρονικός Επαγγελματικός Οδηγός Ελλάδας

 • Κατηγορία: ΤΕΧΝΙΚΕΣ – ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ – ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ – ΑΝΑΠΑΛΑΙΩΣΕΙΣ
  ΑΘΗΝΑ - Αττική
  6987002783
  6939999627
  ΤΕΧΝΟΔΟΜΗΣΗ
  Αδαμόπουλος Γιώργος
  Αττική

  Η Εταιρεία "ΤΕΧΝΟΔΟΜΗΣΗ ΑΔΑΜΟΠΟΥΛΟΣ" εδρεύει στην Αθήνα. Υπεύθυνος της επιχείρησης είναι ο κος Αδαμόπουλος Γιώργος ο οποίος έχει πολυετή εμπειρία στον τομέα των ανακαινίσεων και κατασκευών και βρίσκεται στο χώρο από το 1988.

  Η Εταιρεία αναλαμβάνει τις ανακαινίσεις σπιτίων και καταστημάτων, εξωτερικών και εσωτερικών χώρων. Αναλαμβάνουμε ανακαινίσεις μονοκατοικιών, διαμερισμάτων, καταστημάτων, μονόσεις ταράτσας, θερμοπροσόψεις, γυψοσανίδες, τσιμεντοσανίδες και τοποθέτηση πλακιδίων.

  Το εξειδικευμένο προσωπικό μας σε συνδυασμό με την εμπερία ετών στον τομέα αλλά και τα σύγχρονα μέσα και άριστης ποιότητας υλικά που χρησιμοποιούμε εγγυώνται για τα άριστα αποτελέσματα και την καταλληλότερη λύση για την ανακαίνιση του χώρου σας.

  Είμαστε πάντα σε στένη συνεργασία με τον εκάστοτε πελάτη ώστε να καταλαβαίνουμε τις ανάγκες του και να προτείνουμε το καταλληλότερο πακέτο ανακαίνισης ανάλογα με τις απαταίσεις που έχει.

  Εγγυώμαστε το αρτιότερο αποτέλεσμα για τις εργασίες που αναλαμβάνουμε έχοντας θέση σαν στόχο την απόλυτη ικανοποίηση των πελατών μας

  Ανακαινίσεις Μονώσεις ταράτσας ΘερμοπροσόψειςΓυψοσανίδεςΤσιμεντοσανίδεςΤοποθέτηση πλακιδίων

  ΑΘΗΝΑ, Αττική 10551 / Αττικής

  Τηλέφωνο: 2121004155

  Κινητό: 6982481489, 6987002783

  Toggle
 • Κατηγορία: ΑΛΟΥΜΙΝΙΑ – ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ
  ΠΑΤΡΙΑΡΧΟΥ ΙΩΑΚΕΙΜ 15 - Ταύρος
  2103462995
  6977655340
  Από το 1979 είμαστε στην αγορά κατασκευής κουφωμάτων αλουμινίου. Η πολυετή πείρα μας, η συνέπεια του χρόνου παράδοσης αλλά και η ποιότητα των κατασκευών μας, μας καθιέρωσαν στον χώρο του αλουμινίου.
  - Πόρτες, παράθυρα με διπλά κρύσταλλα
  - Αντικατάσταση χωρίς μερεμέτια
  - Τοποθετούνται απ ευθείας στην παλιά κάσα
  - Σίτες
  - Επισκευές αλουμινίου
  - Κλειδαριές ασφαλείας στα συρόμενα κουφώματα
  - Πλαστικά ρολά αντικατάσταση
  - Πρόσθετες κλειδαριές ασφαλείας στα συρόμενα και ανοιγόμενα κουφώματα
  Toggle
 • Κατηγορία: ΑΛΟΥΜΙΝΙΑ – ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ
  ΠΕΛΑΣΓΩΝ 1 - Περιστέρι
  80011676767,2105026069
  6980236170
  ΕΔΡΑ: Ναυαρίνου 55, Πετρούπολη

  Η εταιρεία "Κλιάπος Κων/νος" ιδρύθηκε το 2007 από τον Κλιάπο Κων/νο ο οποίος έχει πείρα 15 ετών με πτυχίο στην Αρχιτεκτονική διακόσμηση και στις κατασκευές όλων των κουφωμάτων αλουμινίου, σιδήρου και ειδικών κατασκευών.

  Το εργαστήρι μας βρίσκεται στο Περιστέρι, Πελασγών 1, όπου μπορείτε να μας βρείτε. Η ειδικότητα μας είναι η κατασκευή και τοποθέτηση κουφωμάτων αλουμινίου θωρακισμένων θυρών. Επίσης, αναλαμβάνουμε πάσης φύσεως επισκευές - μερεμέτια στον κλάδο αυτό. Η συνεργασία με την εταιρεία Profilco α.ε. μας παρέχει άριστη ποιότητα, αισθητική και το κυριότερο ασφάλεια για να μπορούμε να κοιμόμαστε πιο ήσυχοι. Τα εξαρτήματα των κουφωμάτων είναι αποκλειστικά της εταιρείας Profilco, με την εγγύηση της αντοχής και της ασφάλειας. Το επίτευγμα μας είναι η απόλυτη εξυπηρέτηση των πελατών ενώ στόχος μας είναι οι προσιτές τιμές και οι προσφορές για τις οποίες θα ενημερώνονται οι πελάτες μέσω του site μας.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΜΕΤΑΛΛΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ
  ΠΕΝΤΑΛΟΦΟΣ ΚΥΠΡΙΝΟΣ - Έβρου
  2556061278
  6944350610
  Αλουμινοκατασκευές -λυόμενες σιδηροκατασκευές
  Toggle
 • Κατηγορία: ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ
  ΜΟΥΔΑΝΙΑ - Χαλκιδικής
  2373025550
  6976438759
  Εσωτερικά-εξωτερικά κουφώματα-θωρακισμένες πόρτες-προστατευτικά κάγκελα αλουμινίου-ιταλικά έπιπλα κουζίνας -πατώματα laminate-κάγκελα τύπου inox.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΑΛΟΥΜΙΝΙΑ – ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ
  Ιθάκης 38 - Αθήνα
  6941630633
  Απο το 1952 η εταιρεία μας με εμπειρία και τεχνογνωσία αναλαμβάνει τονσχεδιασμό, την κατασκευή και την τοποθέτησησυστημάτωναλουμινίουαυξημένης αντοχής και υψηλής αισθητικής.

  Με αξιοπιστία και επαγγελματισμό δημιουργούμεκουφώματα αλουμινίουπου εξασφαλίζουν την μέγιστηενεργειακή απόδοσημεάριστη λειτουργικότητα.

  Καλύπτουμε κάθε ανάγκη του χώρου σας σεκουφώματα, ρολά,σίτες, γκαραζόπορτες, βιτρίνες και παντός τύπουαλουμινοκατασκευές.

  Επιπλέον, δραστηριοποιούμαστε και στιςμεταλλικές κατασκευές, όπως,πόρτες, κάγκελα, σκάλες,πέργκολες, στέγαστρα και πάσης φύσεως ειδικές κατασκευές.

  Το άριστα καταρτισμένο συνεργείο μας αναλαμβάνει,με αξιοπιστία και επαγγελματισμό, νααντικαταστήσει τα παλιά συστήματα αλουμινίου σας μενέα κουφώματα άριστης ποιότητας προσφέρονταςσαςασφάλεια και οικονομία με σύγχρονο σχεδιασμό.

  Με σύμμαχο την γνώση και την συνεχή ενημέρωση πάνω στις νέες τεχνικές αλλά και στην εξέλιξη των υλικώνεγγυόμαστε το άριστο αποτέλεσμα της κατασκευής και την αντοχή της στον χρόνο.

  Ανακαινίστε τον επαγγελματικό σας χώρο μεσυστήματα αλουμινίουκαιειδικές μεταλλικές κατασκευέςφτιαγμέναμε αξιοπιστίαπου θα σας παρέχουνθερμομόνωση,εξοικονόμηση ενέργειας, ασφάλεια & υψηλή αισθητική.

  Με υπευθυνότητα και αξιοπιστία αναλαμβάνουμε παντός τύπου αλουμινοκατασκευές και σιδηροκατασκευέςσε προσυμφωνημένο χρόνο παράδοσης και σε ανταγωνιστικές τιμές.

  Με εκτίμηση
  Ιπποκράτης Διακοδημητρίου

  αλουμινοκατασκευες αθηνα - συστηματα αλουμινιου αθηνα - κουφωματα αλουμινιου αθηνα -ενεργειακα κουφωματα αθηνα -
  μεταλλικες κατασκευες αθηνα - σιδηροκατασκευες αθηνα - παντος τυπου αλουμινοκατασκευες αθηνα - παντος τυπου μεταλλικες κατασκευες αθηνα
  παντος τυπου σιδηροκατασκευες αθηνα - αττικης - αττικη - μεταλλικες πορτες αθηνα - γκαραζοπορτες αθηνα - καγκελα αθηνα -παραθυρα αλουμινιου αθηνα
  πορτες αλουμινιου αθηνα - πορτες ασφαλειας αθηνα - αλουμινοκατασκευες αθηνα αττικης - σιδηροκατασκευες αθηνα αττικης - κουφωματα αλουμινιου αθηνα αττικης
  παντος τυπου αλουμινοκατασκευες αθηνα αττικης - μεταλλικες κατασκευες αθηνα αττικης - σιδηροκατασκευες αθηνα αττικης - κουφωματα αλουμινιου αθηνα αττικης
  Toggle
 • Κατηγορία: ΑΛΟΥΜΙΝΙΑ – ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ
  Αγγέλου Σικελιανού 25, Αιάντειο - Σαλαμινα
  2104665200
  6985650161
  Με εμπειρία πολλών ετών στις αλουμινοκατασκευές σας παρέχουμε ολοκληρωμένες εργασίες στην κατασκευή , επισκευή και αντικατάσταση των κουφωμάτων σας.

  Αντικαταστήσετε τα παλιά σας κουφώματα με νέα θερμοδιακοπτόμενα κουφώματα αλουμινίου και εξοικονομήστε ενέργεια και χρήματα. Διαμορφώστε τον χώρο σας σύμφωνα με τις ανάγκες σας και παράλληλα αναβαθμίστε τον ενεργειακά. Θα μπορείτε να ανακαινίσετε, σε σύγχρονους σχεδιασμούς, το σπίτι σας ή τον επαγγελματικό σας χώρο και θα κερδίσετε τις εντυπώσεις αλλά και χρήματα.

  Το εξειδικευμένο συνεργείο μας θα αναλάβει την αντικατάσταση των παλιών σας κουφωμάτων και με υπευθυνότητα και με αξιοπιστία θα αναλάβει την κατασκευή και την τοποθέτηση των νέων.

  Πάντα σύμφωνα με τις ανάγκες σας σχεδιάζουμε , κατασκευάζουμε και τοποθετούμε συστήματα αλουμινίου διαχρονικής αξίας λόγω των άριστων υλικών που χρησιμοποιούμε και της επιμελημένης εργασίας που παρέχουμε.

  Ακόμη η μακροχρόνια εμπειρία μας και στις σιδηροκατασκευές εγγυάται την άριστη ποιότητα των κατασκευών της με επιμελημένη εργασία καθώς και με τα άριστα υλικά που χρησιμοποιεί στις κατασκευές της.

  Ακόμη για κάθε ειδική κατασκευή σχεδιασμένη σύμφωνα με τις ανάγκες του χώρου σας αξιοποιούμε κάθε μας δυνατότητα για να σας παρέχουμε μια κατασκευή που θα θα σας εξυπηρετεί λειτουργικά και αισθητικά.

  Αναλαμβάνουμε με σύμμαχο την γνώση και την εμπειρία:
  παντός τύπου αλουμινοκατασκευές
  ενεργειακά κουφώματα
  σίτες αλουμινίου
  κάγκελα
  παντός τύπου σιδηροκατασκευές
  γκαραζόπορτες
  σκεπές
  συστήματα αλουμινίου
  ρολά
  κατασκευές inox
  πόρτες ασφαλείας θωρακισμένες
  panel
  ειδικές κατασκευές αλουμινίου και σιδήρου

  Με τον καλύτερο συνδυασμό ποιότητας - τιμής εξυπηρετούμε όλη την Αττική (κατόπιν συνεννόησης).
  Με εκτίμηση
  Αντωνέας Γιάννης

  παντος τυπου αλουμινοκατασκευες σαλαμινα - αλουμινοκατασκευες παντος τυπου σαλαμινα - αλουμινοκατασκευες σαλαμινα - συστηματα αλουμινιου σαλαμινα
  παραθυρα αλουμινιου σαλαμινα - πορτες αλουμινιου σαλαμινα - πορτες ασφαλειας σαλαμινα - ενεργειακα κουφωματα σαλαμινα - κουφωματα σαλαμινα - σιτες σαλαμινα
  ρολα σαλαμινα - καγκελα σαλαμινα - γκαραζόπορτες σαλαμινα - παντος τυπου σιδηροκατασκευες σαλαμινα - κουφωματα αλουμινιου σαλαμινα - αλουμινας σαλαμινα - αλουμινια σαλαμινα
  Toggle
 • Κατηγορία: ΑΛΟΥΜΙΝΙΑ – ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ
  Λεωφόρος Λαυρίου 1 και Ασκληπιού - Παλλήνη
  2106657178
  6945958830
  Η εταιρεία AlbDoor του κου Mece Andrea (Μικε Ανδρέας), δραστηριοποιείται στο χώρο των αλουμινοκατασκευών και σιδηροκατασκευών από την έδρα του στη Λεωφόρο Λαυρίου 1 με Ασκληπιού στην Παλλήνη.

  Πέραν των αλουμινοκατασκευών και σιδηροκατασκευών, εγκαθιστούμε συνθετικά κουφώματα, PVC και ενργειακά κουφώματα εν γένει, τα αξεσουάρ τους (σίτες) και αναλαμβάνουμε την προστασία του χώρου σας τοποθετώντας πόρτες ασφαλείας.

  σιδηροκατασκευες παλληνη βριλησσια πεντελη χαλανδρι αλουμινοκατασκευες παλληνη συνθετικα κουφωματα p.v.c ενεργειακα κουφωματα θωρακισμενες πορτες σιτες παραθυρα
  Toggle
 • Κατηγορία: ΑΛΟΥΜΙΝΙΑ – ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ
  Ματσούκα 131, Κορυδαλλός - Αττικής
  2105690750
  6944717842
  Η επιχείρηση ΧΑΝΑΒΕΡΗΣ ΜΕΝΕΛΑΟΣ ασχολείται με κατασκευές αλουμινίου, σίδηρου, μεταλλικές κατασκευές, κουφώματα αλουμινίου.

  Ο σύγχρονος τεχνικός εξοπλισμός μας και το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό μας καθώς και οι ασυναγώνιστες τιμές μας, εγγύηση για εσάς και τον χώρο σας.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΤΕΧΝΙΚΕΣ – ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ – ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ – ΑΝΑΠΑΛΑΙΩΣΕΙΣ
  Επαρχ. Οδός Αμφιαρείου-Χαλκουτσίου, Ωρωπός - Αττική
  2295152009
  6987112641
  H Ζιάκας Κατασκευαστική, δραστηριοποιείται στο χώρο των γενικών κατασκευών από το 1969 και διαθέτει έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό. Από μία απλή μεταλλική κατασκευή, έως ένα προκατασκευασμένο κτήριο, οι δυνατότητές μας είναι πολλές.
  Η εταιρεία μας πορεύεται με γνώμονα την ικανοποίηση των δικών σας αναγκών.

  Βασικός μας στόχος είναι η διατήρηση της υψηλής ποιότητας των προϊόντων μας σε ανταγωνιστικές τιμές.

  Επικοινωνήστε μαζί μας για να συζητήσουμε το έργο σας και να σας δώσουμε τη λύση.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΣΙΔΗΡΟΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ
  Λεωφόρος Τατοΐου 363, Μονομάτι - Κόντιτα - Αχαρνές
  2108078051
  6972428363, 6977287092
  Η επιχείρηση Nικ. & Παν. Βελής ΟΕ, δραστηριοποιείται εδώ και πολλά χρόνια στο χώρο των μεταλλικών κατασκευών. Η πολυετής εμπειρία και η τεχνογνωσία που έχουμε αποκτήσει, μας διακρίνει στην τοπική αγορά.

  Το εξειδικευμένο προσωπικό μας παρέχει άμεσα τις υπηρεσίες μας απο όπου μας ζητηθεί στο νομό ΑΤΤΙΚΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ. Κατασκευάζουμε παντός είδους μεταλλικές κατασκευές, ΙΝΟΧ κάγκελα, αλουμινοκατασκευές, κουφώματα, αίθρια, γκαραζόπορτες, σκάλες, πέργκολες, κατασκευές καγκέλων, ταρατσών, περιφράξεων,σιδηροκατασκευές για πυλωτές, πόρτες συρόμενες ανοιγόμενες,γκαραζόπορτες, σκάλες μεταλλικές, εσωτερικού και εξωτερικού χώρου, πατάρια καταστημάτων
  και ό,τι άλλο έχει να κάνει με σιδηροκατασκευή.

  Ασφαλείστε τα σπίτια σας με σιδεριές ασφαλείας για να κοιμάστεάφοβα το βράδυ.Aνοξείδωτες κατασκευές, ρολλά, πάντα παρέχοντας ποιότητα εργασίας, συνέπεια, στις πιο ανταγωνιστικές τιμές.

  Επικοινωνήστε μαζί μας για να επωφεληθείτε άμεση εξυπηρέτηση και πιο οικονομικές λύσεις.

  Σιδηροκατασκευές Αχαρνές Αττική, Αλουμινοκατασκευές Αχαρνές Αττική, Αλουμίνια Αχαρνές Αττική, Κάγκελα Αχαρνές Αττική, Ειδικές Κατασκευές Αχαρνές Αττική, Στέγαστρα Αχαρνές Αττική, Σιδηροκατασκευές Αχαρνές Αττική, Αλουμινοκατασκευές Αχαρνές Αττική, Αλουμίνια Αχαρνές Αττική, Κουφώματα Αλουμινίου Αχαρνές Αττική, Γκαραζόπορτες Αχαρνές Αττική, Πέργκολες Αχαρνές Αττική, Κάγκελα Αχαρνές Αττική, Περιφράξεις Αχαρνές Αττική, Στέγαστρα Αχαρνές Αττική, Μεταλλικές Σκάλες Αχαρνές Αττική, Ειδικές Κατασκευές Αχαρνές Αττική,
  Toggle
 • Κατηγορία: ΑΛΟΥΜΙΝΙΑ – ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ
  Καλλιγιάννη Θάλειας 10, Σούδα - Χανιά - Χανιά
  6972605497
  Τζουβάς
  Κατασκευές Αλουμινίου Σούδα Χανιά - Κατασκευές Σιδήρου Σούδα Χανιά

  Η επιχείρησή μας “Τζουβάς” η οποία βρίσκεται στα Χανιά, δραστηριοποιείται με κατασκευές σιδήρου και κατασκευές αλουμινίου σε οικίες και επαγγελματικούς χώρους στα Χανιά και σε όλη την Κρήτη.

  Χάρη στην μακροχρόνια πορεία μας στις σιδηροκατασκευές και τις αλουμινοκατασκευές, μπορούμε να αναλάβουμε και να φέρουμε σε πέρας οποιαδήποτε κατασκευή επιθυμείτε καθώς και ειδικές κατασκευές.

  Αναλαμβάνουμε κουφώματα αλουμινίου, κάγκελα, περιφράξεις, στέγαστρα και οποιαδήποτε άλλη κατασκευή σιδήρου ή αλουμινίου επιθυμείτε.

  Στόχος μας είναι να σας προσφέρουμε πάντα ξεχωριστές και ποιοτικές κατασκευές, πάντα στα μέτρα σας και σε οικονομικές τιμές. Εξυπηρετούμε άμεσα τα Χανιά και όλη την Κρήτη.

  Κατασκευές Αλουμινίου Σούδα Χανιά, Κατασκευές Σιδήρου Σούδα Χανιά, Κουφώματα Αλουμινίου Σούδα Χανιά, Ειδικές Κατασκευές Σούδα Χανιά, Σιδηροκατασκευές Σούδα Χανιά, Ανακαινίσεις Σούδα Χανιά, Μεταλλικά Κάγκελα Σούδα Χανιά, Περιφράξεις Σούδα Χανιά, Μεταλλικές Σκάλες Σούδα Χανιά, Προστασίες Παραθύρων Σούδα Χανιά, Ειδικές Κατασκευές Σούδα Χανιά

  Toggle
 • Κατηγορία: ΑΛΟΥΜΙΝΙΑ – ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ
  Ταλλού 4 - Ζαρουχλέικα - Πάτρα
  6955770172
  Φραντζής Δημήτρης
  Κατασκευές Αλουμινίου & Σιδήρου Πάτρα

  Η επιχείρησή μας “Φραντζής Δημήτρης” η οποία βρίσκεται στην Πάτρα, δραστηριοποιείται εδώ και αρκετά χρόνια με κατασκευές αλουμινίου και σιδήρου προσφέροντας ποιοτικές και οικονομικές κατασκευές σε οικίες και επαγγελματικούς χώρους σε όλη την Πάτρα.

  Το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μας μπορεί να αναλάβει κάθε είδους αλουμινοκατασκευές και σιδηροκατασκευές όπως κουφώματα αλουμινίου, πέργκολες αλουμινίου, σίτες, ρολά, μεταλλικές κατασκευές, κάγκελα, μεταλλικές σκάλες, θωρακισμένες πόρτες και οποιαδήποτε κατασκευή επιθυμείτε.

  Έχοντας αναλάβει και φέρει σε πέρας ένα μεγάλο αριθμό αλουμινοκατασκευών και σιδηροκατασκευών σε όλη την Πάτρα, μπορούμε να σας εγγυηθούμε για την σωστή και άμεση ολοκλήρωση οποιασδήποτε εργασίας επιθυμείτε.

  Παράλληλα δημιουργούμε διαχωριστικά - προστατευτικά γραφείων τα οποία αποτελούν ιδανική λύση για επιχειρήσεις που έρχονται καθημερινά σε επαφή με αρκετούς πελάτες.

  Στόχος μας είναι πάντα η υψηλή ποιότητα υπηρεσιών και η άμεση εξυπηρέτηση κάθε πελάτη. Εξυπηρετούμε άμεσα όλη την Πάτρα.

  Κατασκευές Αλουμινίου Πάτρα, Κατασκευές Σιδήρου Πάτρα, Αλουμινοκατασκευές Πάτρα, Θωρακισμένες Πόρτες Πάτρα, Κουφώματα Αλουμινίου Πάτρα, Αλουμινοκατασκευές Πάτρα, Πέργκολες Πάτρα, Κάγκελα Πάτρα, Σκάλες Πάτρα, Σιδηροκατασκευες Πάτρα, Αυλόπορτες Πάτρα, Προστατευτικά - Διαχωριστικά Γραφείων Πάτρα

  Toggle
 • Κατηγορία: ΑΛΟΥΜΙΝΙΑ
  ΕΠ. Οδος Καμαρών - Πιπίτσας, Καμάρες - Αχαΐας
  2691074288
  6973388556
  Η επιχείρηση"METALTECH" του Ιωάννη Κυρίτσηδραστηριοποιείται από το 2006 στο χώρο των αλουμινοκατασκευών, μεταλλικών κατασκευών και κατασκευών αλουμινίου παντός τύπου στο νομό Αχαϊας

  Η πολυετής εμπειρία και τεχνογνωσία που διαθέτουμε σε συνδυασμό με τα άριστα ποιοτικά υλικά που χρησιμοποιούμε,δημιουργούν ένα ολοκληρωμένο αποτέλεσμα που ανταποκρίνονται στις ανάγκες και στις προσδοκίες των πελατών μας

  Παρέχουμε ένα ασφαλές αποτέλεσμα ικανοποιώντας και τους πιο απαιτητικούς μας πελάτες καθώς είμαστε πιστοποιημένοι συνεργάτες κουφωμάτωνETEM.

  Οι υπηρεσίες μας:

  αλουμινοκατασκευες αχαια,καλαβρυτα, πατρα αχαιας, αιγιο
  κατασκευες αλουμινιου αχαια,καλαβρυτα, πατρα αχαιας, αιγιο
  κουφωματα αλουμινιου αχαια,καλαβρυτα, πατρα αχαιας, αιγιο
  συστηματα αλουμινιου αχαια,καλαβρυτα, πατρα αχαιας, αιγιο
  κουφωματα εξοικονομω αχαια,καλαβρυτα, πατρα αχαιας, αιγιο
  πορτες ρολα αχαια,καλαβρυτα, πατρα αχαιας, αιγιο
  αλουμινια αχαια,καλαβρυτα, πατρα αχαιας, αιγιο
  μεταλλικες κατασκευες αχαια,καλαβρυτα, πατρα αχαιας, αιγιο
  καγκελα αχαια,καλαβρυτα, πατρα αχαιας, αιγιο
  καγκελα αλουμινιου αχαια,καλαβρυτα, πατρα αχαιας, αιγιο
  στεγαστρα αχαια,καλαβρυτα, πατρα αχαιας, αιγιο
  γκαραζοπορτες αχαια,καλαβρυτα, πατρα αχαιας, αιγιο
  ειδικες μεταλλικες κατασκευες αχαια,καλαβρυτα, πατρα αχαιας, αιγιο

  Επικοινωνήστε μαζί μας στα τηλέφωνα 2691074288 και 697.338.8556 και θα σας εξυπηρετήσουμε άμεσα.

  Με εκτίμηση,ΙωάννηςΚυρίτσης
  Toggle
 • Κατηγορία: ΑΛΟΥΜΙΝΙΑ – ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ
  Λεωφ. Φανερωμένης 115 - Σαλαμινα
  2114100399
  6994655230
  ΜΑΡΑΙ ΛΟΡΕΝΤΖΟ (MARAJ LORENTZO)
  ΑΛΟΥΜΙΝΟΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑ
  ΑΛΟΥΜΙΝΙΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ
  ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ ΣΑΛΑΜΙΝΑ
  ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ ΣΑΛΑΜΙΝΑ
  ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ ΣΑΛΑΜΙΝΑ
  ΑΛΟΥΜΙΝΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑ
  ΚΕΡΑΜΟΣΚΕΠΕΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑ
  ΣΚΕΠΕΣ ΞΥΛΙΝΕΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑ
  ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΚΕΡΑΜΟΣΚΕΠΩΝ ΣΑΛΑΜΙΝΑ
  ΣΙΔΗΡΟΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑ
  ΣΙΔΕΡΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑ
  ΚΑΓΚΕΛΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ-ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ- ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ ΚΑΓΚΕΛΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ
  ΓΚΑΡΑΖΟΠΟΡΤΕΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑ

  Η επιχείριση ΜΑΡΑΙ ΛΟΡΕΝΤΖΟΣ με εδρα της δουλειάς του στην Σαλαμίνα εδώ και πολλά χρόνια, δραστηριοποιείται στο χώρο των αλουμινοκατασκευών σιδηροκατασκευών, και κατασκευή και επισκευή κεραμοσκεπών, με στόχο την σωστή και άμεση εξυπηρέτηση του κάθε πελάτη.

  Μέσα από την πολυετή εμπειρία μας, την κατάλληλη τεχνογνωσία και τον τεχνολογικό εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας ειμαστε σε θέση να εξυπηρετήσουμε από οπου μας ζητηθεί στην Σαλαμίνα και σε ολο τον νομό Αττικής μόνο για σοβαρές προτάσεις.

  Δίνουμε λύση στο χώρο σας είτε ιδιωτικό είτε επαγγελματικό. Χρησιμοποιούμε υλικά με μεγάλη διάρκεια ζωής και εξυπηρετούμε και με το πρόγραμμα εξοικονομώ κατ'οικον.

  Οι υπηρεσίες μας :
  Συστήματα αλουμινίου -Αλουμινοκατασκευές και σιδηροκατασκευές παντός τύπου
  Ειδικές κατασκευές αλουμινίου
  Ενεργειακά κουφώματα αλουμινίου συρόμενα ανοιγόμενα με ανάκλιση και μηχανισμούς
  Πόρτες - παράθυρα
  Συστήματα αντικουνουπικά Σίτες Ρολλά.
  Η τοποθέτηση και η λειτουργία τους είναι πολύ απλή, ενώ ο σχεδιασμός τους επιτρέπει να τοποθετηθούν σε κάθε είδους κούφωμα, νέο ή παλιό, αλουμινίου, ξύλινο ή πλαστικό
  Κάγκελα παραδοσιακά αλουμινίου INOX
  Κάγκελα μπαλκονιών κάγκελα αφαλείας
  Τα ρολά ασφαλείας παρέχουν υψηλή προστασία, είναι αξιόπιστα με προηγμένο ντιζάιν, αναβαθμίζουν το χώρο σας και δημιουργούν το τέλειο αισθητικό αποτέλεσμα.
  ΣΠΑΣΤΑ ΡΟΛΛΑ για παράθυρα ΡΟΛΛΑ για μπαλκονόπορτες , για κατοικίες και καταστήματα
  Γκαραζόπορτες,( συρόμενες ή ανοιγόμενες ) με μηχανισμούς
  Πατάρια, υπόστεγα με πάνελ ,στέγαστρα, πέργκολες
  Γενικές σιδηροκατασκευές
  Σιδηρουργικές εργασίες
  Η ιδανική λύση για εσάς.
  SERVICE Κουφωμάτων
  Αντικατάσταση παλαιών κουφωμάτων
  Ανακαίνιση Κουφωμάτων

  Κάγκελα INOX αλουμινίου Ένα από τα κυριότερα χαρακτηριστικά τους είναι ότι έχουν μεγάλη διάρκεια ζωής απαιτώντας σχεδόν μηδενική συντήρηση. Καθώς το αλουμίνιο δεν απορροφά υγρασία και δεν επηρεάζεται από την ηλιακή ακτινοβολία, τα κάγκελα αλουμινίου αποτελούν την ιδανική επιλογή για εξωτερικούς χώρους αφού έχουν μεγάλη αντοχή στις διαφορετικές καιρικές συνθήκες.
  Κάγκελα με ανοδίωση και παραδοσιακά κάγκελα σιδήρου με περίτεχνα σχέδια
  Θωρακισμένες πόρτες, πόρτες εισόδου
  Σκάλες σιδερένιες εξωτερικές η εσωτερικές
  Αυλόπορτες καγκελόπορτες
  Κεραμοσκεπές παντός τύπου
  Κατασκευή κάθε τύπου κεραμοσκεπής ( Μονόριχτες, Δίριχτες Τετράριχτες) καλαίσθητες και ποιοτικές με κεραμίδια ανάλογα των επιθυμιών σας (βυζαντινά, ασφαλτικά,ρωμαικά)
  Κατασκευή πέργκολας σε σχέδια και χρώματα των επιθυμιών σας με αισθητική τελειότητα
  Συντηρούμε τις κεραμοσκεπές -αναπαλαιώνουμε και επισκευάζουμε κάθε στέγη ειτε σε επαγγελματικό χώρο ειτε σε ιδιωτικό.
  Κατασκευή σοφίτας , κιόσκια χαγιάτια
  Κατασκευή παράθυρων στις στέγες των σπιτιών .
  Και τοποθετούμε και τις ΥΔΡΟΡΡΟΕΣ (λούκια) ΓΑΛΒΑΝΙΖΕ και εξαρτήματα αυτών
  ΥΔΡΟΡΡΟΕΣ αλουμινίου
  ΥΔΡΟΡΡΟΕΣ χαλκού
  Οριζόντιες - κάθετες υδρορροές
  Μονοκόμματες - συνεχόμενες
  Διαθέτουμε μεγάλη ποικιλία χρωμάτων για να επιλέξετε τις υδρορροές που ταιριάζουν καλύτερα στο σπίτι σας ώστε να πετύχετε τη βέλτιστη εναρμόνιση, εχουν επίστρωση ειδικής εργοστασιακής βαφής με αντισκωριακή προστασία

  Ειμαστε πιστοποιημένοι εγκαταστάτες αλουμινίου και σιδεράδες παρέχουμε τις υπηρεσίες μας και με το πρόγραμμα Εξοικονομώ κατ'οικον
  Επικοινωνήστε μαζί μας για να επωφεληθείτε...

  ΑΜΕΣΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ - ΛΟΓΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ

  Το πλήθος των πελατών μας είναι απόδειξη του επαγγελματισμού και της συνέπειας της δουλειάς μας.

  Φιλικά
  ΜΑΡΑΙ ΛΟΡΕΝΤΖΟΣ
  Ο αλουμινάς και σιδεράς της Σαλαμίνας

  Ωρες λειτουργίας καταστήματος
  Καθημερινά και Σάββατο
  Από τις 7.30 το πρωί εως τις 15.00 το μεσημέρι και από τις 17.00 το απόγευμα εως τις 21.00 το βράδυ
  Toggle
 • Κατηγορία: ΑΛΟΥΜΙΝΙΑ – ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ
  Νέα Εθνική Οδός - Διασταύρωση Πελόπιου - Αρχαία Ολυμπία
  2624031997
  6972622410
  Ο Ηλιόπουλος Βασίλειος δραστηριοποιείται στον τομέα του αλουμινίου και σιδήρου καθώς και στην εμπορία σιδήρου από το 1994 έως σήμερα, με έδρα το Πελόπιο Ηλείας. Αναλαμβάνει αλουμινοκατασκευές και σιδηροκατασκευές παντός τύπου με υπευθυνότητα και επαγγελματισμό, με σκοπό την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτησή σας. Διαθέτοντας τα κατάλληλα επαγγελματικά μηχανήματα κοπής και διαμόρφωσης μετάλλων όπως στράντζα, ψαλίδι και παντογράφο Plasma CNC μπορεί να επεξεργαστεί το μέταλλο σύμφωνα με τις επιθυμητές διαστάσεις και το ανάλογο πάχος και να δημιουργήσει κατασκευές για κάθε σας απαίτηση.

  Αλουμινοκατασκευές:
  Κουφώματα αλουμινίου
  Πόρτες – Παράθυρα αλουμινίου
  Ρολά αλουμινίου
  Πόρτες ασφαλείας
  Τοποθέτηση αλουμινοκατασκευών
  Συντήρηση – Επισκευή αλουμινοκατασκευών

  Σιδηροκατασκευές:
  Κάγκελα
  Καγκελόπορτες
  Γκαραζόπορτες
  Πόρτες- κουφώματα σιδήρου
  Υπόστεγα
  Στέγαστρα
  Περιφράξεις
  Σκάλες
  Διαχωριστικά μπαλκονιών
  Ειδικές κατασκευές σιδήρου
  Τοποθέτηση σιδηροκατασκευών
  Συντήρηση – Επισκευή σιδηροκατασκευών
  Επαγγελματικός εξοπλισμός κοπής και διαμόρφωσης μετάλλων:
  Στράντζα
  Ψαλίδι
  Παντογράφος Plasma CNC

  Επικοινωνήστε μαζί του για να σας εξυπηρετήσει.

  Με εκτίμηση
  Ηλιόπουλος Βασίλειος

  Αλουμινοκατασκευές Πελόπιο Ηλείας - Κουφώματα αλουμινίου Πελόπιο Ηλείας - Πόρτες – Παράθυρα αλουμινίου Πελόπιο Ηλείας - Ρολά αλουμινίου Πελόπιο Ηλείας - Πόρτες ασφαλείας Πελόπιο Ηλείας - Τοποθέτηση αλουμινοκατασκευών Πελόπιο Ηλείας - Συντήρηση – Επισκευή αλουμινοκατασκευών Πελόπιο Ηλείας - Σιδηροκατασκευές Πελόπιο Ηλείας – Κάγκελα Πελόπιο Ηλείας – Καγκελόπορτες Πελόπιο Ηλείας – Γκαραζόπορτες Πελόπιο Ηλείας - Πόρτες- κουφώματα σιδήρου Πελόπιο Ηλείας - Υπόστεγα Πελόπιο Ηλείας – Στέγαστρα Πελόπιο Ηλείας – Περιφράξεις Πελόπιο Ηλείας – Σκάλες Πελόπιο Ηλείας - Διαχωριστικά μπαλκονιών Πελόπιο Ηλείας - Ειδικές κατασκευές σιδήρου Πελόπιο Ηλείας – Τοποθέτηση σιδηροκατασκευών Πελόπιο Ηλείας – Συντήρηση – Επισκευή σιδηροκατασκευών Πελόπιο Ηλείας – Κοπή – Διαμόρφωση μετάλλων Πελόπιο Ηλείας - Στράντζα Πελόπιο Ηλείας – Ψαλίδι Πελόπιο Ηλείας - Παντογράφος Plasma CNC Πελόπιο Ηλείας
  Toggle
 • Κατηγορία: ΑΛΟΥΜΙΝΙΑ
  Κοιμήσεως Θεοτόκου 15 Σικυωνίων - Κιάτο
  6947727260
  Τζελεπής Θανάσης
  Αλουμινοκατασκευές Κιάτο - Κατασκευές Αλουμινίου Κιάτο

  Η επιχείρησή μας “Τζελεπής Θανάσης” η οποία βρίσκεται στο Κιάτο, δραστηριοποιείται για περισσότερα από 22 χρόνια με κατασκευές αλουμινίου και αλουμινοκατασκευές παντός είδους στο Κιάτο και σε όλη την Αττική.

  Διαθέτοντας έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό, μπορούμε να αναλάβουμε αλουμινοκατασκευές, κατασκευές αλουμινίου, κατασκευή κουφωμάτων αλουμινίου, αντικατάσταση αλουμινίων, επιδιορθώσεις παλαιών αλουμινίων, επισκευές αλουμινίων, σίτες, ρολά καθώς και κατασκευή pvc κουφωμάτων σε οικίες και επαγγελματικούς χώρους στο Κιάτο και σε όλη την Αττική.

  Συνεργαζόμενοι με τις μεγαλύτερες εταιρείες του χώρου όπως είναι η EXALCO και η KOMMERLING, μπορούμε να σας προτείνουμε τις καλύτερες λύσεις για κάθε είδους αλουμινοκατασκευές και κατασκευές pvc κουφωμάτων στον χώρο σας.

  Για οποιαδήποτε αλουμινοκατασκευή επιθυμείτε στον χώρο σας δεν έχετε παρά να επικοινωνήσετε μαζί μας. Εξυπηρετούμε το Κιάτο και όλη την Αττική.

  Αλουμινοκατασκευές Κιάτο, Κατασκευές Αλουμινίου Κιάτο, Κατασκευή Κουφωμάτων Αλουμινίου Κιάτο, Αντικατάσταση Αλουμινίων Κιάτο, Επιδιορθώσεις Παλαιών Αλουμινίων Κιάτο, Επισκευές Αλουμινίων Κιάτο, Σίτες Κιάτο, Ρολά Κιάτο, Κατασκευή PVC Κουφωμάτων Κιάτο,
  Toggle
 • Κατηγορία: ΑΛΟΥΜΙΝΙΑ – ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ
  Καραγιαννοπούλου 165 - Λιβαδειά
  2261088234
  6977422105
  Η επιχείρησή μας “Κοσμίδης Φίλιππος” η οποία βρίσκεται στην Βοιωτία και πιο συγκεκριμένα στην Λειβαδιά, δραστηριοποιείται εδώ και αρκετά χρόνια με κατασκευές αλουμινίου και κατασκευές σιδήρου στην Βοιωτία και σε όλη την Ελλάδα.

  Χάρη στην μακροχρόνια πορεία μας στον χώρο των αλουμινοκατασκευών, μπορουμε να αναλάβουμε και να φέρουμε σε πέρας από τις πιό απλές εώς και τις πιό πολύπλοκες αλουμινοκατασκευές και σιδηροκατασκευές σε οικίες και επαγγελματικούς χώρους στην Λειβαδιά, σε όλη την Βοιωτία αλλά και σε όλη την Ελλάδα.

  Πιο συγκεκριμένα αναλαμβάνουμε κουφώματα αλουμινίου, πόρτες ασφαλείας, ασφάλειες θυρών, κάγκελα περίφραξης και οποιαδήποτε άλλη αλουμινοκατασκευή και σιδηροκατασκευές επιθυμείτε.

  Επικοινωνήστε μαζί μας για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και να σας προτείνουμε την ιδανική λύση για τον χώρο σας. Αναλαμβάνουμε κατασκευές αλουμινίου και κατασκευές σιδήρου στην Λειβαδιά, την Βοιωτία και σε όλη την Ελλάδα.

  Αλουμινοκατασκευές Λειβαδιά, Κατασκευές Αλουμινίου Λειβαδιά, Κατασκευές Σιδήρου Λειβαδιά, Πόρτες Ασφαλείας Λειβαδιά, Ασφάλειες Θυρών Λειβαδιά, Παράθυρα Λειβαδιά, Κουφώματα Αλουμινίου Λειβαδιά, Αλουμινοκατασκευές Βοιωτία, Κατασκευές Αλουμινίου Βοιωτία, Κατασκευές Σιδήρου Βοιωτία, Πόρτες Ασφαλείας Βοιωτία, Ασφάλειες Θυρών Βοιωτία, Παράθυρα Βοιωτία, Κουφώματα Αλουμινίου Βοιωτία,
  Toggle
 • Κατηγορία: ΑΛΟΥΜΙΝΙΑ – ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ
  Καραΐσκου 29 - Πειραιάς
  2111822421
  6948297882
  παντος τυπου αλουμινοκατασκευες πειραιας - παντος τυπου σιδηροκατασκευες πειραιας -κουφωματα αλουμινιου πειραιας - συστηματα αλουμινιου πειραιας- πορτες αλουμινιου πειραιας -ειδικες κατασκευες αλουμινιου πειραιας - παραθυρα αλουμινιου πειραιας -καγκελα πειραιας- θερμομονωτικα κουφωματα πειραιας - ενεργειακα κουφωματα πειραιας - αλουμινια πειραιας - πτυσσομενες πορτες πειραιας - τοποθετηση σιτας πειραιας - επισκευές αλουμινοκατασκευώνπειραιας -ειδικές κατασκευές αλουμινοκατασκευώνπειραιας

  Η επιχείρηση μας , με έδρα τον Πειραιά , προσφέρει ολοκληρωμένες υπηρεσίες στον τομέα των αλουμινοκατασκευών και των σιδηροκατασκευών.

  Με εμπειρία πολλών ετών στις αλουμινοκατασκευές σας παρέχουμε ολοκληρωμένες εργασίες στην κατασκευή , επισκευή και αντικατάσταση των κουφωμάτων σας.

  Αντικαταστήσετε τα παλιά σας κουφώματα με νέα θερμοδιακοπτόμενα κουφώματα αλουμινίου και εξοικονομήστε ενέργεια και χρήματα. Διαμορφώστε τον χώρο σας σύμφωνα με τις ανάγκες σας και παράλληλα αναβαθμίστε τον ενεργειακά. Θα μπορείτε να ανακαινίσετε, σε σύγχρονους σχεδιασμούς, το σπίτι σας ή τον επαγγελματικό σας χώρο και θα κερδίσετε τις εντυπώσεις αλλά και χρήματα.

  Το εξειδικευμένο συνεργείο μας θα αναλάβει την αντικατάσταση των παλιών σας κουφωμάτων και με υπευθυνότητα και με αξιοπιστία θα αναλάβει την κατασκευή και την τοποθέτηση των νέων.

  Πάντα σύμφωνα με τις ανάγκες σας σχεδιάζουμε , κατασκευάζουμε και τοποθετούμε συστήματα αλουμινίου διαχρονικής αξίας λόγω των άριστων υλικών που χρησιμοποιούμε και της επιμελημένης εργασίας που παρέχουμε.

  Η εταιρεία μας με μακροχρόνια εμπειρία και στις σιδηροκατασκευές εγγυάται την άριστη ποιότητα των κατασκευών της με επιμελημένη εργασία καθώς και με τα άριστα υλικά που χρησιμοποιεί στις κατασκευές της. Ακόμη για κάθε ειδική κατασκευή σχεδιασμένη σύμφωνα με τις ανάγκες του χώρου σας αξιοποιούμε κάθε μας δυνατότητα για να σας παρέχουμε μια κατασκευή που θα θα σας εξυπηρετεί λειτουργικά και αισθητικά.

  Αναλαμβάνουμε με σύμμαχο την γνώση και την εμπειρία την κατασκευή και τοποθέτηση σε:
  -παντός τύπου αλουμινοκατασκευές
  - συστήματα αλουμινίου ULTRA
  - θερμομονωτικά κουφώματα
  - σίτες αλουμινίου
  - κάγκελα
  - παντός τύπου σιδηροκατασκευές
  - γκαραζόπορτες
  - πέργκολες
  -θερμοδιακοπτόμενα κουφώματα αλουμινίου
  -θωρακισμένες πόρτες
  - πτυσσόμενες ασφαλείας
  - ρολά
  - επισκευές αλουμινοκατασκευών
  -ειδικές κατασκευές αλουμινοκατασκευών

  Με τον καλύτερο συνδυασμό ποιότητας - τιμής εξυπηρετούμε όλη την Αττική (κατόπιν συνεννόησης).

  Με εκτίμηση
  Αντωνίνης Ιωάννης
  Toggle
 • Κατηγορία: ΑΛΟΥΜΙΝΙΑ
  Θέση Ξηροπήγαδο - Μάνδρα
  2105556564
  6942706889
  H εταιρία μας ασχολείται αποκλειστικά με την επεξεργασία και ανοδίωση αλουμινίου από το 1962.

  Έχοντας την καλύτερη τεχνογνωσία στην επεξεργασία και ανοδίωση του αλουμινίου ανταποκρινόμαστε στις σύγχρονες τάσεις και ανάγκες της αγοράς στο αλουμίνιο.

  Προσφέρουμε πρωτοπόρες εφαρμογές και λύσεις στους συνεργάτες μας έχοντας ως γνώμονα την πιστή τήρηση των προδιαγραφών, τον συνεχή ποιοτικό έλεγχο και την πιστοποιημένη οργάνωση παραγωγής πετυχαίνοντας προδιαγραφές υψηλών προτύπων.

  Διαθέτουμε κάθετη γραμμή παραγωγής με δυνατότητα ταχύτερης παράδοσής (εντός 3-5 ημερών) ανάλογα με την ποσότητα της παραγγελίας. Η άριστη ποιότητα είναι εξασφαλισμένη. Επαγγελματισμός και διαρκής έλεγχος σε όλες τις φάσεις της διαδικασίας.

  Προσφέρουμε την δυνατότητα επιλογής τριων ειδών φινιρίσματος του αλουμινίου (ματ-γυαλιστερό-σατινέ) με μηχανική ή χημική επεξεργασία οι χρωματικές επιλογές είναι (ασήμι-inox-χρυσό-μπρονζέ-μαύρο) και πολλές άλλες συμφωνά με το χρωματολόγιο μας. (μπλε-κόκκινο-πορτοκαλί-μωβ-κίτρινο-πράσινο)

  Εξειδικευόμαστε σε προϊόντα μηχανουργικών κατασκευών. Από την εμπειρία που αποκτήθηκε τόσο από τα εργαστήρια μας όσο και από την πράξη για την μείωση του κινδύνου της διάβρωσης στο αλουμίνιο σε επιβαρυμένο βιομηχανικό περιβάλλον η σε εξωτερικές συνθήκες. Διαθέτουμε ενισχυμένη επιφανειακή επεξεργασία (20-25Μ+) πιστοποιημένη από ειδικές μεθόδους και συσκευές μέτρησης.

  Έχοντας οικολογική συνείδηση εφαρμόζουμε αυστηρούς κανόνες και ελαχιστοποιούμε οποιαδήποτε επιβάρυνση στο περιβάλλον. Διαθέτουμε σύστημα καθαρισμού υγρών αποβλήτων και σύστημα πύργου εξουδετέρωσης αέριων ρύπων. Ταυτόχρονα ανακυκλώνουμε το σύνολο του αλουμινίου και χαρτιού που προκύπτουν από την παραγωγική διαδικασία.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΑΛΟΥΜΙΝΙΑ
  Αχιλλέως 53 - Παλαιό Φάληρο
  2109310066
  6979570567
  Η επιχείρηση Lion's Systems Doors βρίσκεται στο Παλαιό Φάληρο Αττικής προσφέροντας υπηρεσίες κατασκευής και εγκατάστασης συστημάτων και προϊόντων αλουμινίου. Με πολύχρονη εμπειρία στο χώρο και εξυπηρετώντας όλα τα Νότια Προάστια Αττικής παρέχουμε λύσεις για κάθε χώρο άμεσα και υπεύθυνα.

  Αναλαμβάνουμε τη μελέτη, το σχεδιασμό, την κατασκευή και την εγκατάσταση μεταλλικών δομών όπως, γκαραζόπορτες, πόρτες ασφαλείας, σίτες, ρολά, κλειδαριές ασφαλείας παντός τύπου, αυτόματο κλείδωμα, κουφώματα PVC, συρόμενα κουφώματα, κάγκελα αλουμίνιο, 46 κλειδώματα Iron, κουφώματα αλουμινίου Europa κ.α.
  Με εγγύηση ποιότητας κατασκευής, εγκατάστασης και τοποθέτησης εξυπηρετούμε κάθε ιδιώτη και επαγγελματία παρέχοντας λύσεις για κάθε χώρο και budget.

  Εξυπηρετούμε άμεσα τις περιοχές Παλαιό Φάληρο, Άγιος Δημήτριος, Δάφνη, Ελληνικό, Ηλιούπολη, Καματερό,Κηφισιάκαι τα Νότια προάστια κ.α.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΑΛΟΥΜΙΝΙΑ
  Λαύκα - Κορινθίας
  2747031343
  6977316965
  Η επιχείρησή μας “Λουμάνης Ιωάννης” η οποία εδρεύει στην Λαύκα Κορινθίας, δραστηριοποιείται εδώ και αρκετά χρόνια στις αλουμινοκατασκευές παντός είδους, προσφέροντας μοναδικές λύσεις σε οικίες και επαγγελματικούς χώρους σε όλη την Κορινθία.

  Διαθέτοντας τεχνογνωσία, καταρτισμένο και υπεύθυνο προσωπικό, καθώς και άριστη ποιότητα πρώτων υλών, μπορούμε να φέρουμε σε πέρας κουφώματα αλουμινίου, θωρακισμένες πόρτες, ρολά, σίτες, κάγκελα αλουμινίου, πέργκολες αλουμινίου και κάθε είδους αλουμινοκατασκευή, στοχεύοντας στην άριστη ποιότητα και την υψηλή αισθητική.

  Όλες οι κατασκευές που αναλαμβάνουμε ανταποκρίνονται στην παραδοσιακή ομορφιά με την σύγχρονη αισθητική, ανάλογα με το στιλ του κτιρίου σας. Είναι ανεπηρέαστα από τις καιρικές συνθήκες έχουν αντοχές και απεριόριστη διάρκεια ζωής χωρίς συντήρηση.

  Επικοινωνήστε μαζί μας και θα έρθουμε στον χώρο σας όπου και αν βρίσκεστε στην Κορινθία για να βρούμε μαζί την ιδανική λύση για τον χώρο σας.

  Κουφώματα Αλουμινίου Λαύκα Κορινθίας, Αλουμινοκατασκευές Λαύκα Κορινθίας, Πόρτες Αλουμινίου Λαύκα Κορινθίας, Θωρακισμένες Πόρτες Λαύκα Κορινθίας, Παράθυρα Αλουμινίου Λαύκα Κορινθίας, Κάγκελα Αλουμινίου Λαύκα Κορινθίας
  Toggle
 • Κατηγορία: ΑΛΟΥΜΙΝΙΑ – ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ
  Χρήστου Βρεττού 12, Αχαρνές - Αθήνα
  6934461000
  Άμεση εξυπηρέτηση | Προσιτές τιμές | Μεγάλη εμπειρία στον χώρο των ανακαινίσεων και ελαιοχρωματισμών!

  Η εταιρία Master Home αναλαμβάνει γενικές ανακαινίσεις, ελαιοχρωματισμούς παντός τύπου,κατασκευές με συστήματα αλουμινίου, γκαραζόπορτες, ρολά, ρολά ασφαλείας ,κατασκευές αλουμινίου, σίτες, σίτες αλουμινίου, πτυσσόμενα κάγκελα, πορτες αλουμινιου, κ.α. για τις περιοχές της Κηφισιάς, της Εκάλης και της Βαρυμπόμπης.

  Το κατάστημα βρίσκεται στις Αχαρνές - Μενιδι και εξυπηρετεί τις περιοχές Αχαρνές, Καματερό, Λιόσια κ.α.

  Επικοινωνήστε μαζί μας και ενημερωθείτε για τις τιμές μας και τρέχουσες προσφορές σε κουφώματα αλουμινιου, πόρτες αλουμινίου, παράθυρα, σίτες κλπ.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΑΛΟΥΜΙΝΙΑ – ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ
  Αγίων Θεοδώρων 16 - Μεταμόρφωση
  2102811129
  6948572729
  Η επιχείρησή μας Μπλέτσας η οποία βρίσκεται στην Μεταμόρφωση Αττικής, σε συνεργασία με τις μεγαλύτερες βιομηχανίες στο χώρο του αλουμινίου ALOUSYSTEM και EUROPA, αναλαμβάνει αλουμινοκατασκευές σε σιδηροκατασκευές σε οικίες και σε επαγγελματικούς χώρους στην Μεταμόρφωση Αττικής, στα Πατήσια, το Μεταξουργείο, τα Σεπόλια, το Παγκράτι, το κέντρο της Αθήνας και όλη την Αττική.

  Με μεράκι και πολύ αγάπη σχεδιάζουμε, παράγουμε και τοποθετούμε κουφώματα αλουμινίου που διακρίνονται για την κατασκευαστική τους αρτιότητα, για το σύγχρονο σχεδιασμό τους, για την ανθεκτικότητα στην χρήση τους, ενώ είναι υψηλής αισθητικής και λειτουργικότητας.

  Σας προσφέρουμε αλουμινοκατασκευές και σιδηροκατασκευές που ξεχωρίζουν για την ποιότητα αλλά και τις ανταγωνιστικές τιμές. Επικοινωνήστε μαζί μας για προσφορά.

  Όλα αυτά τα χρόνια που δραστηριοποιούμαστε με κουφώματα αλουμινίου, αλουμινοκατασκευές και σιδηροκατασκευές έχουμε φέρει σε πέρας ένα μεγάλοι αριθμό έργων στην Μεταμόρφωση Αττικής, στα Πατήσια, το Μεταξουργείο, τα Σεπόλια, το Παγκράτι, το κέντρο της Αθήνας και όλη την Αττική.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΑΛΟΥΜΙΝΙΑ
  Κοπτερό - Κομοτηνή
  2534024271
  6932595294
  Η εταιρεία μας διαθέτει σύγχρονες εγκαταστάσεις φύλαξης και αποθήκευσης προϊόντων & εξαρτημάτων αλουμινίου και pvc. Μηχανήματα CnC της γνωστής γερμανικής εταιρείας Kraft & Muller.
  Toggle
προηγούμενη 1 από 29 επόμενη
Διαφημιστείτε εδώ