noscript image for google
 • Κατηγορία: ΤΕΧΝΙΚΕΣ – ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ – ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ – ΑΝΑΠΑΛΑΙΩΣΕΙΣ
  ΑΘΗΝΑ - Αττική
  6987002783
  6939999627
  ΤΕΧΝΟΔΟΜΗΣΗ
  Αδαμόπουλος Γιώργος
  Αττική

  Η Εταιρεία "ΤΕΧΝΟΔΟΜΗΣΗ ΑΔΑΜΟΠΟΥΛΟΣ" εδρεύει στην Αθήνα. Υπεύθυνος της επιχείρησης είναι ο κος Αδαμόπουλος Γιώργος ο οποίος έχει πολυετή εμπειρία στον τομέα των ανακαινίσεων και κατασκευών και βρίσκεται στο χώρο από το 1988.

  Η Εταιρεία αναλαμβάνει τις ανακαινίσεις σπιτίων και καταστημάτων, εξωτερικών και εσωτερικών χώρων. Αναλαμβάνουμε ανακαινίσεις μονοκατοικιών, διαμερισμάτων, καταστημάτων, μονόσεις ταράτσας, θερμοπροσόψεις, γυψοσανίδες, τσιμεντοσανίδες και τοποθέτηση πλακιδίων.

  Το εξειδικευμένο προσωπικό μας σε συνδυασμό με την εμπερία ετών στον τομέα αλλά και τα σύγχρονα μέσα και άριστης ποιότητας υλικά που χρησιμοποιούμε εγγυώνται για τα άριστα αποτελέσματα και την καταλληλότερη λύση για την ανακαίνιση του χώρου σας.

  Είμαστε πάντα σε στένη συνεργασία με τον εκάστοτε πελάτη ώστε να καταλαβαίνουμε τις ανάγκες του και να προτείνουμε το καταλληλότερο πακέτο ανακαίνισης ανάλογα με τις απαταίσεις που έχει.

  Εγγυώμαστε το αρτιότερο αποτέλεσμα για τις εργασίες που αναλαμβάνουμε έχοντας θέση σαν στόχο την απόλυτη ικανοποίηση των πελατών μας

  Ανακαινίσεις Μονώσεις ταράτσας ΘερμοπροσόψειςΓυψοσανίδεςΤσιμεντοσανίδεςΤοποθέτηση πλακιδίων

  ΑΘΗΝΑ, Αττική 10551 / Αττικής

  Τηλέφωνο: 2121004155

  Κινητό: 6982481489, 6987002783

  Toggle
 • Κατηγορία: ΑΛΟΥΜΙΝΙΑ – ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ
  ΠΑΤΡΙΑΡΧΟΥ ΙΩΑΚΕΙΜ 15 - Ταύρος
  2103462995
  6977655340
  Από το 1979 είμαστε στην αγορά κατασκευής κουφωμάτων αλουμινίου. Η πολυετή πείρα μας, η συνέπεια του χρόνου παράδοσης αλλά και η ποιότητα των κατασκευών μας, μας καθιέρωσαν στον χώρο του αλουμινίου.
  - Πόρτες, παράθυρα με διπλά κρύσταλλα
  - Αντικατάσταση χωρίς μερεμέτια
  - Τοποθετούνται απ ευθείας στην παλιά κάσα
  - Σίτες
  - Επισκευές αλουμινίου
  - Κλειδαριές ασφαλείας στα συρόμενα κουφώματα
  - Πλαστικά ρολά αντικατάσταση
  - Πρόσθετες κλειδαριές ασφαλείας στα συρόμενα και ανοιγόμενα κουφώματα
  Toggle
 • Κατηγορία: ΑΛΟΥΜΙΝΙΑ – ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ
  ΠΕΛΑΣΓΩΝ 1 - Περιστέρι
  80011676767,2105026069
  6980236170
  ΕΔΡΑ: Ναυαρίνου 55, Πετρούπολη

  Η εταιρεία "Κλιάπος Κων/νος" ιδρύθηκε το 2007 από τον Κλιάπο Κων/νο ο οποίος έχει πείρα 15 ετών με πτυχίο στην Αρχιτεκτονική διακόσμηση και στις κατασκευές όλων των κουφωμάτων αλουμινίου, σιδήρου και ειδικών κατασκευών.

  Το εργαστήρι μας βρίσκεται στο Περιστέρι, Πελασγών 1, όπου μπορείτε να μας βρείτε. Η ειδικότητα μας είναι η κατασκευή και τοποθέτηση κουφωμάτων αλουμινίου θωρακισμένων θυρών. Επίσης, αναλαμβάνουμε πάσης φύσεως επισκευές - μερεμέτια στον κλάδο αυτό. Η συνεργασία με την εταιρεία Profilco α.ε. μας παρέχει άριστη ποιότητα, αισθητική και το κυριότερο ασφάλεια για να μπορούμε να κοιμόμαστε πιο ήσυχοι. Τα εξαρτήματα των κουφωμάτων είναι αποκλειστικά της εταιρείας Profilco, με την εγγύηση της αντοχής και της ασφάλειας. Το επίτευγμα μας είναι η απόλυτη εξυπηρέτηση των πελατών ενώ στόχος μας είναι οι προσιτές τιμές και οι προσφορές για τις οποίες θα ενημερώνονται οι πελάτες μέσω του site μας.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΜΕΤΑΛΛΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ
  ΠΕΝΤΑΛΟΦΟΣ ΚΥΠΡΙΝΟΣ - Έβρου
  2556061278
  6944350610
  Αλουμινοκατασκευές -λυόμενες σιδηροκατασκευές
  Toggle
 • Κατηγορία: ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ
  ΜΟΥΔΑΝΙΑ - Χαλκιδικής
  2373025550
  6976438759
  Εσωτερικά-εξωτερικά κουφώματα-θωρακισμένες πόρτες-προστατευτικά κάγκελα αλουμινίου-ιταλικά έπιπλα κουζίνας -πατώματα laminate-κάγκελα τύπου inox.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΑΛΟΥΜΙΝΙΑ – ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ
  ΦΘΙΩΤΙΔΑ - Φθιώτιδας
  2261020737
  6977422105
  Κοσμίδης Φίλιππος | Αλουμινοκατασκευές Φθιώτιδα

  Η επιχείρηση ΚΟΣΜΙΔΗΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ Aluminium Systems σας καλωσορίζει στις διαδικτυακές της υπηρεσίες. Είναι γνωστή από τη συνεχή της παρουσία στο χώρο των συστημάτων αλουμινίου και μεταλλικών κατασκευών. Γνωστή από το 1996 έως και σήμερα.

  Γνωστή για την άψογη ποιότητα και αισθητική της, για την εξυπηρέτηση και συνέπειά της, για τη μεγάλη εμπειρία και τις ασυναγώνιστες τιμές της. Αυτά είναι τα κύρια χαρακτηριστικά μας που κάνουν τη διάφορα στο χώρο αυτό.

  Το Όραμά μας

  Να έχουμε μία δυναμική, ανταγωνιστική και συνεχώς εξελισσόμενη πορεία στην ελληνική αγορά παραγωγής και διάθεσης συστημάτων αλουμινίου, δίνοντας έμφαση στις ανάγκες των πελατών μας, την αξιοπιστία των προϊόντων και των υπηρεσιών μας, προσφέροντας συνεχώς πρωτοποριακές, καινοτόμες και ευέλικτες κατασκευαστικές λύσεις χάρη στην υψηλή τεχνογνωσία και μακρόχρονη εμπειρία μας.

  Καθημερινά αναλαμβάνουμε στόχους με υπευθυνότητα και δεσμευόμαστε για την επίτευξη αυτών, αγκαλιάζουμε την ανάπτυξη πρωτοποριακών λύσεων, αντιλαμβανόμαστε τις ανάγκες των πελατών μας, εργαζόμαστε ομαδικά, με σεβασμό στις κοινωνικές και ηθικές αξίες, παράγουμε προϊόντα υψηλής προστιθέμενης αξίας και υλοποιούμε νέες ιδέες, με στόχο να γίνουμε ο πιο αξιόπιστος συνεργάτης σας στην επιτυχία!

  KOSMIDHS FILIPPOS | Aluminium Systems

  https://www.facebook.com/Filippos-Kosmidis-1847911588854329/

  https://www.facebook.com/filipp.os.370

  Toggle
 • Κατηγορία: ΑΛΟΥΜΙΝΙΑ – ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ
  ΛΙΝΟΠΟΤΙ - Κως
  2242069462
  6949171378
  αλουμινοκατασκευες κως, δωδεκανησα - σιδηροκατασκευες κως, δωδεκανησα

  Από το 1985 η Βερούτας Νικόλαος και Σια Ο.Ε ασχολείται με αλουμινοκατασκευές και κουφώματα προσφέροντας χάρη στη μακρόχρονη εμπειρία λύσεις ανάλογα με τις ανάγκες σας.

  Παρακολουθώντας τις εξελίξεις στον τομέα των κατασκευών και των ενεργειακών κουφωμάτων, μπορούμε να κατασκευάσουμε και να σας προτείνουμε σχέδια, υλικά, σχήματα που θα ταιριάζουν με τις επιθυμίες σας, τις ανάγκες του χώρου σας και τις οικονομικές δυνατότητες.

  Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας ή να περάσετε από το κατάστημα μας στο Λινοπότι της Κως, για να συζητήσουμε για τις κατασκευές που σαν ενδιαφέρουν.

  Κατόπιν επικοινωνίας αναλαμβάνουμε εργασίες σε όλα τα Δωδεκάνησα.

  Ενδεικτικά αναλαμβάνουμε τα παρακάτω

  κουφώματα αλουμινίου Κως, Δωδεκάνησα
  ενεργειακά κουφώματα Κως, Δωδεκάνησα
  κουφώματα pvc Κως, Δωδεκάνησα
  σιδηροκατασκευές Κως, Δωδεκάνησα
  αλουμινοκατασκευές Κως, Δωδεκάνησα
  υαλοπίνακες Κως, Δωδεκάνησα
  στέγαστρα Κως, Δωδεκάνησα
  ρολά Κως, Δωδεκάνησα
  κάγκελα Κως, Δωδεκάνησα

  Με εκτίμηση,

  Νικόλαος Βερούτας

  koufomata ko, dodekanisa - alouminokataskeues kws, dodekanisa - sidirokataskeues ko, dodekanisa
  Toggle
 • Κατηγορία: ΑΛΟΥΜΙΝΙΑ – ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ
  ΜΑΡΙΤΣΑ - Ρόδος
  2241048045
  6945818094
  Κατασκευές Αλουμινίου Ρόδος | Κουφός Φώτης

  Κατασκευές Αλουμινίου Ρόδος

  Σιδηροκατασκευές Ρόδος

  Χωρίσματα

  Γυψοσανίδες Ρόδος

  Κεραμοσκεπές

  Συστήματα Αλουμινίου και Σιδήρου

  Ρολλά

  Γκαραζόπορτες

  Θωρακισμένες πόρτες

  Πόρτες ασφαλείας

  Δόμηση - Κατοικία- Πόρτες ασφαλείας
  Toggle
 • Κατηγορία: ΑΛΟΥΜΙΝΙΑ – ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ
  ΚΥΡΙΤΣΗ 11 - Κορωπί
  2106620719
  6973322239
  αλουμινοκατασκευες αττικη - σιδηροκατασκευες αττικη

  εξυπνο σπιτι αττικη - ενεργειακα κουφωματα αττικη

  Η IRALCO METALODOMIKI του Γεωργίου Τσατσούλη δραστηριοποιείται από το 1967 στο χώρο των αλουμινοκατασκευών και των μεταλλικών κατασκευών αναλαμβάνοντας παντός τύπου κατασκευές σε όλη την Αττική.

  Εγγυόμαστε ένα άριστο αποτέλεσμα χάρη στην καταρτισμένη ομάδα μας αλλά και στη μακρόχρονη εμπειρία που μας επιτρέπει να δίνουμε λύσεις με αξιοπιστία και σιγουριά.

  Διαθέτουμε μια μεγάλη γκάμα σε ενεργειακά κουφώματα , τα οποία διαθέτουν ειδικό μονωτικό υλικό, με το οποίο επιτυγχάνεται υψηλή θερμομόνωση και ηχομόνωση.

  Και καθώς η τεχνολογία βελτιώνεται, θέση παίρνει το έξυπνο σπίτι. Το έξυπνο σπίτι, που αποτελεί το σπίτι του μέλλοντος, προσαρμόζεται όλο το 24ωρο σε εσάς και έχει τα πάντα σε απόλυτο έλεγχο.

  Μπορούμε να σας ενημερώσουμε σχετικά με τα ενεργειακά κουφώματα και το έξυπνο σπίτι, λύνοντας κάθε απορία και δίνοντας πρακτικές και οικονομικές λύσεις.

  Οι υπηρεσίες της IRALCO METALODOMIKI:

  αλουμινοκατασκευές Αττική

  σιδηροκατασκευές Αττική

  μεταλλικές κατασκευές Αττική

  κουφώματα αλουμινίου Αττική

  ενεργεικά κουφώματα Αττική

  κουφώματα αλουμινίου Αττική

  έξυπνο σπίτι Αττική

  κατασκευές αλουμινίου Αττική

  Ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη σας όλα αυτά τα χρόνια!

  Ευχαριστούμε για τη προτίμησή σας,

  Γεώργιος Τσατσούλης

  alouminokataskeues attiki, sisirokataskeues attiki, energeiaka koufomata attiki
  Toggle
 • Κατηγορία: ΠΟΡΤΕΣ, ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ
  Παναγή Ζωγράφου 7, Πρώην Λεύκης - Περιστέρι - Περιστέρι
  2105725512
  6947694811
  Το 1969 ιδρύθηκε από τον Μηλιώνη Κωνσταντίνο η επιχείρηση με κύρια δραστηριότητα την κατασκευή κουφωμάτων σιδήρου και αλουμινίου.
  Έγινε γνωστή, για πάνω από 40 χρόνια με την επωνυμία ΑΦΟΙ ΜΗΛΙΩΝΗ Ο.Ε., για την άρτια λειτουργία και συνεργασία με τους πελάτες της.
  Σήμερα μετονομάστηκε και συνεχίζει την πορεία της με βάση την πολυετή εμπειρία του εξειδικευμένου προσωπικού της, ως Μηλιώνης Κ. Αναστάσιος.
  Η φιλοσοφία της εταιρείας και της παραγωγής της συνοψίζονται στις πρωταρχικές αρχές: άριστη σχέση ποιότητας τιμής, ποικιλία και πληρότητα, υψηλή αισθητική, απλότητα κατασκευής και τέλεια τοποθέτηση.

  Κουφώματα αλουμινίου – σιδήρου

  Πόρτες
  Παράθυρα
  Κάγκελα
  Σίτες
  Αντικατάσταση παλαιών κουφωμάτων
  Toggle
 • Κατηγορία: ΑΛΟΥΜΙΝΙΑ – ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ
  Μάρκου Μπότσαρη 68 - Θεσσαλονίκη
  2310812701
  6946417090
  ΠΡΟΪΟΝΤΑ
  ΓΑΝΩΤΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ
  ΑΛΟΥΜΙΝΙΑ / ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ

  Η έδρα της εταιρείας μας είναι στην Θεσσαλονίκη καιδραστηριοποιούμαστε επαγγελματικά με επιτυχία εδώ και 30 χρόνια.
  Ασχολούμαστε με την κατασκευή και την εφαρμογή :

  Κάγκελα αλουμινίου, inox
  Τα ΚΑΓΚΕΛΑ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ ανταποκρίνονται σε κάθε αρχιτεκτονική εφαρμογή. Είναι υψηλής ποιότητας και αισθητικής τελειότητας, για να αντέχουν σε όλες τις καιρικές συνθήκες, ιδανικά για θάλασσα, πισίνες, βουνό.

  Πτυσσόμενα κάγκελα ασφαλείας
  Τα πτυσσόμενα κάγκελα ασφαλείας είναι ένας εύκολος και αξιόπιστος τρόπος για την προστασία κατοικήσιμων και επαγγελματικών χώρων.

  Διαχωριστικά γραφείων
  Η ολοκληρωμένη λύση για διαχωριστικά γραφείων, αλλά και κάθε εσωτερικού χώρου. Η μοντέρνα σχεδίαση, η τέλεια εργονομία, ο ειδικός σχεδιασμός στο κάτω μέρος για απόκρυψη των εσωτερικών καλωδίων, οι εσωτερικές κινητές περσίδες και η υψηλή ηχομόνωση, εξασφαλίζουν μοναδικό λειτουργικό και αισθητικό αποτέλεσμα.

  Θωρακισμένες πόρτες ασφαλείας
  Η προστασία της οικίας ή του καταστήματος σας από κλέφτες και διαρρήκτες αποτελεί τον πρωταρχικό μας στόχο.Το ειδικά εκπαιδευμένο προσωπικό της εταιρείας θα βοηθήσει τους πελάτες μας να βρουν θωρακισμένες πόρτες, πτυσσόμενα κάγκελα και άλλα προϊόντα που ανατποκρίνονται 100% στις ανάγκες σας.

  Σίτες
  Όλες οι λύσεις για τις σίτες, για τα παράθυρα και τις μπαλκονόπορτες του σπιτιού σας αλλά και του επαγγελματικού σας χώρου.

  Επενδύσεις κτιρίων ETALBOND
  Τα πάνελ αλουμινίου δίνουν εξαιρετικής ποιότητας λεία χρωματισμένη επιφάνεια, μεγάλης αντοχής στις καιρικές συνθήκες και στο χρόνο. Η λεία και αδιάβροχη επιφάνειά τους κάνει τον καθαρισμό τους πολύ εύκολο με τη χρήση ενός απλού απορρυπαντικού.

  Kατασκευή Κουφωμάτων Αλουμινίου, Συνθετικά, Ενεργειακά
  Με σεβασμό στην αισθητική και στο σχεδιασμό που εξυπηρετούν την ποιότητα ζωής , καθώς και την εφαρμογή καινοτομιών σε πόρτες, παράθυρα, αίθρια και κουφώματα , η εταιρία μας, σας δίνει την ευκαιρία να βασιστείτε σε άμεσα εγγυημένες λύσεις για την αισθητική του προσωπικού σας χώρου.

  Πόρτες θωρακισμένες
  Οι θωρακισμένες πόρτες αλουμινίου προσφέρουν υψηλή λειτουργικότητα και ποιότητα, αφού αντέχουν σε όλες τις καιρικές συνθήκες και εναλλαγές της θερμοκρασίας. Διαθέτουμε ένα μεγάλο εύρος επιλογών, κλασικού και μοντέρνου στυλ, με διπλή θωράκιση που ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις και ανάγκες σας.

  Άμεσο service
  Η πολύχρονη εμπειρία μας και η διάρκεια της επιχείρησής μας στον χρόνο αποτελούν την καλύτερη εγγύηση για την ποιότητα και τη συνέπεια της δουλειάς μας.

  Με ένα τηλεφώνημα, μπορούμε να βρεθούμε στο χώρο σας εντελώς δωρεάν και να σας προτείνουμε ιδέες και λύσεις
  για τις δικές σας ανάγκες και με συμμετοχή στο πρόγραμμα 'Εξοικονομώ κατ' οίκον'.

  Μάρκου Μπότσαρη 68, Θεσσαλονίκη
  Τηλέφωνο: 2310812701 , Κινητό: 6946417090

  Toggle
 • Κατηγορία: ΑΛΟΥΜΙΝΙΑ – ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ
  ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ 54 - Καλαμάτα
  2721025788
  6985561152
  Αριστείδης Παπανικολόπουλος | Αλουμινοκατασκευές Καλαμάτα

  Κατασκευές αλουμινίου και σιδήρου

  Εμπορία εξαρτημάτων αλουμινίου

  Ενεργειακά κουφώματα αλουμινίου

  Γκαραζόπορτες

  Θωρακισμένες πόρτες

  Παραδοσιακά κάγκελα

  Πέργκολες

  Μεταλλικά έπιπλα

  Ρολλά
  Toggle
 • Κατηγορία: ΑΛΟΥΜΙΝΙΑ – ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ
  ΚΑΣΤΕΛΙ - ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ - Λασιθίου
  6986593943
  Η εταιρεία Πάγκαλος Γεώργιος με εμπειρία στις μεταλλικές κατασκευές, στις κατασκευές αλουμινίου & σιδήρου και στις ανοξείδωτες κατασκευές αναλαμβάνει σε οικονομικές τιμές και με εγγυημένο αποτέλεσμα όλες τις σχετικές εργασίες.

  Τα προϊόντα μας είναι εξαιρετικής ποιότητας, κατασκευασμένα με τα καλύτερα υλικά στον τομέα τους και συνδυάζουν την παραδοσιακή ομορφιά με τη σύγχρονη αισθητική ώστε να ανταποκρίνονται σε όλο το φάσμα των κατασκευών.

  Δεν επηρεάζονται από τις καιρικές συνθήκες όπως η βροχόπτωση και οι υψηλές θερμοκρασίες, έχουν άριστη αντοχή και απεριόριστη διάρκεια ζωής.

  Η εταιρία Πάγκαλος Γεώργιος, συνεπής και άρτια οργανωμένη, βρίσκεται πάντα στο πλάι σας πρόθυμη να επιλύσει οποιοδήποτε πρόβλημα παρουσιαστεί. Ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη και την προτίμηση που μας δείχνετε.

  Υπηρεσίες

  Μεταλλικές Κατασκευές

  Αλουμινοκατασκευές

  Κουφώματα Αλουμινίου – PVC

  Ανοξείδωτες Κατασκευές

  Παράθυρα

  Πύλες – Πόρτες

  Κάγκελα

  Συνεργαζόμαστε με όλες τις επιχειρήσεις και όλα τα τεχνικά γραφεία.

  Με εκτίμηση

  ΠΑΓΚΑΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
  Toggle
 • Κατηγορία: ΑΛΟΥΜΙΝΙΑ – ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ
  ΧΡΥΣΑΝΘΕΜΩΝ 104 - Νέο Ηράκλειο
  2102822943
  6974522100
  Η εταιρεία μας αναλαμβάνει παντός τύπου αλουμινοκατασκευές και σιδηροκατασκευές, εδώ και πολλά χρόνια.

  Στόχος μας είναι η παροχή ολοκληρωμένων, ποιοτικών υπηρεσιών σε πολύ προσιτές τιμές.

  Εγγυώμαστε άριστη ποιότητα.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΑΛΟΥΜΙΝΙΑ – ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ
  ΜΟΙΡΕΣ - ΑΛΗΘΙΝΗ - Ηράκλειο
  6974743851
  6982890853
  Κατασκευή πορτών - παραθύρων, καθώς και πλαισίων

  Κουφώματα - αλουμινίου - σιδήρου - PVC

  Ρολά, Κάγκελα, Θάλαμοι ψύξης

  Μεταλλικές πέργκολες, σκάλες, υπόστεγα, μπαλκόνια

  Ειδικες κατασκευές απο σίδηρο και αλουμίνιο

  Αντικατάσταση παλαιών κουφωμάτων με νεα ενεργειακά θερμοδιακοπτομενα κουφώματα
  Πρόγραμμα εξοικονομώ κατ οίκον

  Για κάθε δικιά σας επιθυμία μπορείτε να καλέσετε στο τηλέφωνο ή σε προσωπικό μήνυμα να σας δώσουμε ιδέες και συμβουλές για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα με ποιότητα και εμπιστοσύνη!!!

  Με εκτίμηση,

  ΑΡΜΟΥΤΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
  Toggle
 • Κατηγορία: ΑΛΟΥΜΙΝΙΑ – ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ
  ΝΑΥΑΡΙΝΟΥ 52 - Αμαλιάδα
  2622026267
  6983249109
  κουφωματα αλουμινιου αμαλιαδα - σιδηροκατασκευες αμαλιαδα

  αλουμινοκατασκευες αμαλιαδα - μεταλλικες κατασκευες αμαλιαδα

  κατασκευες αλουμινιου -σιδηρου αμαλιαδα

  Σας καλωσορίζουμε στη νέα σελίδα "Δαλαμάρας Ανδρέας" . Δραστηριοποιούμαστε στο χώρο των αλουμινοκατασκευών και των μεταλλικών κατασκευών, παρέχοντας αξιόπιστες και οικονομικές λύσεις.

  Το προσωπικό μας κατέχοντας την τεχνογνωσία και την εμπειρία, αναλαμβάνει και υλοποιεί ότι έχετε σκεφτεί, εξυπηρετώντας άμεσα όλο το νομό Ηλείας.

  Η επιχείρηση "Δαλαμάρας Ανδρέας" αναλαμβάνει τη μελέτη, τη κατασκευή και τη τοποθέτηση μεταλλικών κτιρίων κάθε είδους, σιδηροκατασκευών, αλουμινοκατασκευών, ακολουθώντας τους κανονισμούς και τους κώδικες.

  Διαθέτουμε και αναλαμβάνουμε την κατασκευή σε :

  κουφώματα αλουμινίου Αμαλιάδα

  κουφώματα pvc Αμαλιάδα

  μεταλλικές κατασκευές Αμαλιάδα

  μεταλλικά κτίρια Αμαλιάδα

  κατασκευή πόρτας Αμαλιάδα

  πόρτες ασφαλείας Αμαλιάδα

  κουρμπαριστά κουφώματα Αμαλιάδα

  ειδικές κατασκευές Αμαλιάδα

  κουφώματα Αμαλιάδα

  κατώφλια Αμαλιάδα

  μπαλκονόπορτες Αμαλιάδα

  πόρτες Αμαλιάδα

  σίτες Αμαλιάδα

  ρολά Αμαλιάδα

  κάγκελα Αμαλιάδα

  γκαραζόπορτες Αμαλιάδα

  Επικοινωνήστε μαζί μας και επωφεληθείτε από την ποιότητα και τις ασυναγώνιστες τιμές.

  Με εκτίμηση, Ανδρέας Δαλαμαρας

  koufomata amaliada - alouminokataskeues amaliada - sidirokataskeues amaliada
  Toggle
 • Κατηγορία: ΑΛΟΥΜΙΝΙΑ – ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ
  ΚΡΙΕΖΑ - Εύβοιας
  2223051738
  6947643161
  αλουμινοκατασκευες ευβοια - σιδηροκατασκευες ευβοια

  καγκελα inox ευβοια - περγκολες ευβοια

  θωρακισμενες πορτες ευβοια - γκαραζοπορτες ευβοια

  ρολα ασφαλειας ευβοια

  Η επιχείρηση Νικόλαος Ρουμελιώτης - Εuropa δραστηριοποιείται στο χώρο των αλουμινοκατασκευών,σιδηροκατασκευών, με έδρα του τη Kριέζα Ευβοίας και αναλαμβάνει παντός τύπου κατασκευές σε όλη την Εύβοια.

  Παρέχουμε ολοκληρωμένες λύσεις χάρη στη τεχνογνωσία και την εμπειρία που διαθέτουμε και φυσικά στην άρτια καταρτισμένη ομάδα των τεχνικών μας εξασφαλίζοντας ένα άριστο αποτέλεσμα των εργασιών μας.

  Ικανοποιούμε και τους πιο απαιτητικούς πελάτες μας χάρη στην ποιοτική εργασία που παρέχουμε και στα υλικά που χρησιμοποιούμε.

  Οι υπηρεσίες μας:

  αλουμινοκατασκευές Εύβοια

  σιδηροκατασκευές Εύβοια

  κάγκελα inox Εύβοια

  γκαραζόπορτες Εύβοια

  πόρτες ασφαλείας Εύβοια

  θωρακισμένες πόρτες Εύβοια

  πέργκολες Εύβοια

  ρολά ασφαλείας Εύβοια

  κάγκελα μπαλκονιών Εύβοια

  περιφράξεις Εύβοια

  κάγκελα ασφαλείας Εύβοια

  στέγαστρα Εύβοια

  Ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη σας όλα αυτά τα χρόνια!

  Με εκτίμηση,

  Νικόλαος Ρουμελιώτης

  alouminokataskeues evia, sisirokataskeues euboia
  Toggle
 • Κατηγορία: ΑΛΟΥΜΙΝΙΑ – ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ
  ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ 7, ΠΟΛΙΧΝΗ - Θεσσαλονίκη
  2310614220
  6944479765
  Έχοντας μακρόχρονη εμπειρία και παρουσία στο χώρο, η επιχείρησή μας ειδικεύεται στην κατασκευή και τοποθέτηση θερμομονωτικών κουφωμάτων ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ κ PVC.
  Παράλληλα καλύπτουμε κάθε ανάγκη και σε άλλες κατασκευές όπως: παντζούρια, ρολά, σήτες και κάθε είδους ειδική κατασκευή (εξωτερικές ντουλάπες- τζαμαρίες). Επιλέγοντας ότι πιο σύγχρονο και ποιοτικό σε θέματα πρώτων υλών, υαλοπινάκων, μηχανισμών, βαφής κ.λ.π. εγγυόμαστε για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.
  Γρήγορος χρόνος παράδοσης έργου και ολοκλήρωση εργασιών αυθημερόν!
  Παρέχουμε ΑΜΕΣΗ εξυπηρέτηση σε θέματα SERVICE κάθε τύπου κουφώματος λύνοντας γρήγορα και σωστά κάθε πρόβλημα σας...

  Απλά...
  Εμπιστευθείτε μας...alu-TRUST us!

  Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας : www.alutrust.gr
  Toggle
 • Κατηγορία: ΑΛΟΥΜΙΝΙΑ – ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ
  ΝΕΑ ΖΙΧΝΗ - Σέρρες
  2324022230
  6944058983, 6944058984, 6944058985
  Συνθετικά Κουφώματα Σέρρες, Πανελλαδικά - Κουφώματα Αλουμινίου Σέρρες, Θεσσαλονίκη
  Υαλοπίνακες - Τζάμια Triplex - Γκαραζόπορτες - Κάγκελα - Σέρρες, Θεσσαλονίκη, Πανελλαδικά

  H επιχείρηση ''ΜΑΡΙΝΗΣ & ΣΙΑ Ο.Ε'', έχει μια διαδρομή πάνω από 40 χρόνια στην τοπική και ελληνική αγορά.

  Ο Στέργιος Μαρίνης ξεκίνησε το 1975 στο χώρο του σιδήρου και του αλουμινίου με έδρα στη Ν. Ζίχνη Σερρών και ύστερα από μια 20ετία ανέλαβαν την επιχείρηση οι γιοί του, Κωνσταντίνος, Θεόδωρος και Μόσχος Μαρίνης, συνεχίζοντας και εξελίσσοντας την οικογενειακή παράδοση στο αλουμίνιο, στο σίδερο και στα τζάμια.

  Η εταιρεία ''ΜΑΡΙΝΗΣ & ΣΙΑ Ο.Ε'' από το 1996 δραστηριοποιείται στο χώρο της κατασκευής και εμπορίας κουφωμάτων αλουμινίου και συνθετικών κουφωμάτων, συνεργάζεται με μεγάλες εταιρείες όπως είναι οι: Exalco, Bruckmann, Dr. Hann και ανταποκρίνετε άμεσα στις ανάγκες των πελατών της, με προσωπική επαφή και ενδιαφέρον, πάντα με καινοτόμες και οικονομικές λύσεις.

  Η πολυετής εμπειρία στα κουφώματα αλουμινίου και η άριστη τεχνογνωσία του αντικειμένου, αποτέλεσε τον κύριο παράγοντα επιτυχίας της ''ΜΑΡΙΝΗΣ & ΣΙΑ Ο.Ε'', σε συνδυασμό με την ιδιαίτερη έμφαση και προσοχή που δίνουν σε κάθε πελάτη τους ξεχωριστά.

  Το εργατικό δυναμικό είναι έτοιμο να πραγματοποιήσει κάθε ανάγκη σας και οι προκλήσεις στην σχεδίαση και στην κατασκευή υπάρχουν για να τις υλοποιούν.

  Αναλαμβάνουν τη μελέτη, τον σχεδιασμό και την κατασκευή συνθετικών κουφωμάτων για ιδιώτες και επαγγελματίες, ειδικές κατασκευές αλουμινίου, ανακαινίσεις επαγγελματικών χώρων και αντικατάσταση παλαιών κουφωμάτων.

  Άριστη ποιότητα κουφωμάτων, Μεγάλη ποικιλία σχεδίων, Άμεση εξυπηρέτηση, Πανελλαδικά, στις καλύτερες τιμές!!!

  ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ:
  ΣΥΝΘΕΤΙΚΑ ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ
  ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ
  ΕΙΔΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ
  ΥΑΛΟΠΙΝΑΚΕΣ (ΤΖΑΜΙΑ ΔΙΠΛΗΣ ΥΑΛΩΣΗΣ)
  ΤΖΑΜΙΑ TRIPLEX
  ΣΙΤΕΣ
  ΘΩΡΑΚΙΣΜΕΝΕΣ ΠΟΡΤΕΣ
  ΓΚΑΡΑΖΟΠΟΡΤΕΣ

  ΠΑΝΤΖΟΥΡΙΑ
  ΡΟΛΛΑ
  ΥΑΛΟΠΕΤΑΣΜΑΤΑ
  ΠΟΡΤΕΣ ΕΙΣΟΔΟΥ
  ΝΤΟΥΛΑΠΕΣ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ
  ΑΙΘΡΙΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ
  ΚΑΓΚΕΛΑ
  ΠΟΡΤΕΣ SECURITY

  Σας εξασφαλίζουμε 2 χρόνια εγγύηση (και έλεγχο ποιότητας CE) και να είστε σίγουροι πως θα μείνετε ευχαριστημένοι.

  Με εκτίμηση: ''ΜΑΡΙΝΗΣ & ΣΙΑ Ο.Ε''
  Toggle
 • Κατηγορία: ΑΛΟΥΜΙΝΙΑ – ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ
  ΠΟΤΑΜΟΣ - Κύθηρα
  2736033336
  6976144538
  Κατασκευές αλουμινίου
  Κατασκευές σιδήρου
  Κουφώματα
  Κάγκελα

  Υπεύθυνη εργασία, στις καλύτερες τιμές.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΑΛΟΥΜΙΝΙΑ – ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ
  ΑΓΙΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΟΙ - ΝΑΟΥΣΑ - Πάρος
  2284051492
  6945781226
  αλουμινοκατασκευες παρος, αντιπαρος

  αλουμινια παρος, αντιπαρος

  σιδηροκατασκευες παρος, αντιπαρος

  μεταλλικες κατασκευες παρος, αντιπαρος

  συνθετικα κουφωματα παρος, αντιπαρος

  κουφωματα pvc παρος, αντιπαρος

  καγκελα παρος, αντιπαρος

  καγκελα αλουμινιου παρος, αντιπαρος

  καγκελα μπαλκονιων παρος, αντιπαρος

  σκαλες παρος, αντιπαρος

  καγκελα περιφραξεις παρος, αντιπαρος

  περιφραξεις παρος, αντιπαρος

  πτυσσομενα καγκελα παρος, αντιπαρος

  καγκελα ασφαλειας παρος, αντιπαρος

  στεγαστρα παρος, αντιπαρος

  πορτες ασφαλειας παρος, αντιπαρος

  γκαραζοπορτες παρος, αντιπαρος

  ειδικες μεταλλικες κατασκευες παρος, αντιπαρος

  συστηματα σκιασης παρος, αντιπαρος

  ντουλαπες αλουμινιου παρος, αντιπαρος

  ρολα αλουμινιου παρος, αντιπαρος

  Η εταιρία του _ Δημήτρη Κρητικού _ δραστηριοποιείται στο χώρο των αλουμινοκατασκευών, μεταλλικών κατασκευών, σιδηροκατασκευών, συνθετικών κουφωμάτων PVC και ειδικών κατασκευών παντός τύπου, με έδρα του τη Νάουσα της Πάρου.

  Με την εμπειρία όλων αυτών των ετών, μετά από αρκετά χρόνια παρουσίας στο χώρο, με υπευθυνότητα, τεχνογνωσία σε συνδυασμό με μια ομάδα άρτια εξειδικευμένων τεχνικών, παρέχουμε τις υπηρεσίες μας, έχοντας ως πρωταρχικό μέλημά μας τη δική σας ικανοποίηση από το τελικό αποτέλεσμα των εργασιών μας.

  Ακόμα και μετά το πέρας των εργασιών είμαστε εδώ για εσάς να δώσουμε λύση σε ότι πρόβλημα και αν αντιπετωπίσετε.

  Σε συνεργασία με επώνυμες ελληνικές και ξένες εταιρίες στο χώρο του αλουμινίου, παρέχουμε σε σας ένα απόλυτα ασφαλές αποτέλεσμα, με εγγυημένα προϊόντα και πρώτες ύλες, ικανοποιώντας και τους πιο απαιτητικούς μας πελάτες!

  Η εταιρία μας εκτός από συνθετικά κουφώματα, κουφώματα ασφαλείας, σίτες παντός τύπου και κουφώματα αλουμινίου σας παρέχει μεγάλη ποικιλία και από επιμέρους προϊόντα όπως _ πόρτες ασφαλείας, ρολλά ασφαλείας, γκαραζόπορτες, κάγκελα αλουμινίου ή κάγκελα ΙΝΟΧ, πτυσσόμενες πόρτες, πτυσσόμενες πόρτες ασφαλείας, αυτοματισμούς και αυτοματισμούς ρολών καθώς και ειδικών κατασκευών σιδήρου και μεταλλικών κατασκευών παντός τύπου.

  Αναλαμβάνουμε επισκευές και συντηρήσειςσε ιμάντες ρολλών, ρουλεμαν, ροδάκια και ράουλα σε κουφώματα αλουμινίου, σε κουφώματα και σίτες παντός τύπου οποιοδήποτε τυχόν πρόβλημα παρουσιάζουν!

  Ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη σας όλα αυτά τα χρόνια!
  Toggle
 • Κατηγορία: ΑΛΟΥΜΙΝΙΑ – ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ
  1ο ΧΛΜ ΣΕΛΕΡΟ ΣΟΥΝΙΟΥ - Ξάνθη
  2541031350
  6944624347
  Αλουμινοκατασκευές - Κουφώματα αλουμινίου

  Πόρτες - Παράθυρα - Ρολά

  καγκελα - Γκαραζόπορτες
  Toggle
 • Κατηγορία: ΑΛΟΥΜΙΝΙΑ – ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ
  Μισόκαμπος Θέση Ράχη, Κύμη - Εύβοιας
  2222029294
  6986322559
  Υδραίος Νικόλαος

  Συστήματα Αλουμινίου Κύμη / Εύβοια

  Η εταιρεία μας “Υδραίος Νικόλαος” η οποία εδρεύει στον Μισόκαμπο στην Εύβοια, δραστηριοποιείται με συνέπεια και επαγγελματισμό στο χώρο των συστημάτων αλουμινίου. Με διαρκή εξέλιξη και βελτίωση των προϊόντων και του προσωπικού της, η εταιρεία μας αποτελεί μια εταιρεία υψηλών παροχών υπηρεσιών στον χώρο του αλουμινίου.

  Κατασκευάζουμε αρχιτεκτονικά συστήματα αλουμινίου υψηλής ποιότητας και αισθητικής σε όλες τις σειρές της Europa, σε οποιονδήποτε επιθυμητό χρωματισμό και για κάθε είδους εφαρμογές.

  Η εταιρεία μας εξυπηρετεί τηνΚύμη, όλη την Εύβοια, την Σκύρο, την Χαλκίδα και όλη την Αττική, τηρώντας αυστηρά το χρονοδιάγραμμα παράδοσης έργων τοποθέτησης κουφωμάτων αλουμινίου Europa και θέτοντας πρώτες τις δικές σας ανάγκες.

  Πιστοποιητικό Επιχείρησης

  Κάθε έργο που αναλαμβάνουμε αποτελεί για την εταιρεία μας μία νέα πρόκληση που θέτει τον πήχη ψηλότερα, με στόχο την ευχαρίστηση και την άριστη σχέση συνεργασίας με τον πελάτη.

  Η πολύχρονη πείρα μας και οι δεκάδες ικανοποιημένοι πελάτες μας, μας καθιστούν έναν από τους πιο έμπιστους, πιστοποιημένους συνεργάτες της Europa εδώ και χρόνια.

  Υπηρεσίες Δουλειές μας

  Υδραίος Νικόλαος Συστήματα Αλουμινίου

  Μισόκαμπος Θέση Ράχη, Κύμη - Εύβοιας

  Τηλ: 2222029294 Κιν: 6986322559

  Toggle
 • Κατηγορία: ΑΛΟΥΜΙΝΙΑ – ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ
  ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ 31 - Αγία Παρασκευή
  2106007176,2106438008,2262035641
  Αναλαμβάνουμε ολικές ή επι μέρους ανακαινίσεις κατοικιών και επαγγελματικών χώρων.

  ΚΟΥΖΙΝΑ – ΜΠΑΝΙΟ – ΝΤΟΥΛΑΠΕΣ – ΠΑΤΩΜΑΤΑ – ΠΟΡΤΕΣ (ασφαλείας / εσωτερικές) – ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ – ΥΔΡΑΥΛΙΚΕΣ/ΗΛΕΚΤΡΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ – ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ - ΕΛΑΙΟΧΡΩΜΑΤΙΣΜΟΥΣ

  Ποιοτικά και εξαιρετικά οικονομικά.

  ΓΙΑ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ 80 τμ. 6000€ + φπα : ΚΟΥΖΙΝΑ , ΜΠΑΝΙΟ (υδραυλικές εγκαταστάσεις-εργασίες) , ΠΟΡΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ , ΕΛΑΙΟΧΡΩΜΑΤΙΣΜΟΙ (εσωτερικού χώρου)Ελάτε μαζί μας για να το κάνουμε πανέμορφο, ατμοσφαιρικό και λειτουργικό, με απλές, κομψές και οικονομικές λύσεις και παρεμβάσεις. Χρησιμοποιώντας τα κατάλληλα υλικά , χρώματα και έχοντας αμέτρητεςιδέες - προτάσεις διακόσμησης.

  Επισκεφθείτε τη σελίδα μας και ζητήστε μας προσφορές σύμφωνα με τις δικές σας ανάγκες .

  www.velmahos.gr

  ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ ΚΑΤΟΙΚΙΩΝ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ ΑΘΗΝΑ

  Στην εταιρεία Velmahos κατασκευάζουμε όλα όσα ονειρεύεστε και προτείνουμε λύσεις με βάση τις ανάγκες του χώρου και της οικογένειάς σας. Βάζουμε από την αρχή στο σπίτι τη μεγάλη αγάπη για την κατασκευή, το μεράκι για τη δουλειά και φυσικά την εξειδίκευση από την αρχή ως το τέλος. Σεβόμαστε και ακολουθούμε πάντα το αρχικό οικονομικό σας πλάνο και είμαστε δίπλα σας για κάθε λεπτομέρεια, ως την ολοκλήρωση του έργου. Η επαφή μας είναι προσωπική και καθημερινή.

  Κάθε προσφορά μας συνοδεύεται από λεπτομερή και αναλυτική περιγραφή των εργασιών σε κάθε χώρο ξεχωριστά για να γνωρίζετε την ποιότητα των υλικών που χρησιμοποιούμε και το ακριβές κόστος. Αναμφίβολα η ευθύνη για τις εργασίες ανήκει εξ’ ολοκλήρου σε εμάς, ώστε να μην χρειαστεί να έρθετε σε επαφή με τους τεχνίτες μας ξεχωριστά.

  Στηριζόμαστε σε εξειδικευμένους επαγγελματίες, που αναφέρονται σε μας για το αποτέλεσμα και για το χρονοδιάγραμμα που πρέπει να τηρήσουν. Φυσικά έχετε την δυνατότητα να παρέμβετε σε οποιαδήποτε φάση των εργασιών, μιλώντας μόνο με τον επικεφαλή, για κάθε λεπτομέρεια της προσφοράς, που θέλετε να διευκρινίσετε.

  • Οι εργασίες και τα υλικά θα έχουν την γραπτή εγγύηση τηςVELMAHOSAllAboutHomeκαθώς καιτων επωνύμων εταιρειώνπου εμπιστευόμαστε για όλες μας τις κατασκευές.Στο τέλος θέλουμε να νιώθουμε περήφανοι για το αποτέλεσμα κι εσείς σίγουροι οτι κάνατε την καλύτερη επιλογή.

  Στην σελίδα μας θα βρείτε Πακέτα ανακαίνισεις για κατοικίες - επαγγελματικούς χώρους, με ενδεικτικές τιμές και αναλυτικές πληροφορίες.

  Επιπλέον θα βρείτε και Πακέτα για μεμονωμένες εργασίες όπως Ανακαίνιση Μπάνιου - Κουζίνας

  Επιπλέον ανακαλμβάνουμε την κατασκευή και τοποθέτηση κουφωμάτων, σίτων, πόρτας ασφαλείας , προστατικών κάγκελων για παιδία.Δεν σταματάμε όμως εκεί γιατί η αισθητική του χώρου απαιτεί μια ολοκληρωμένη πρόταση.

  ΔΕΙΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΠΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΕΙΚΟΝΑ

  Ακολουθώντας τα παρακάτω βήματα ανακαίνισης φτάνουμε με απόλυτη σιγουριά και ασφάλεια στον τελικό μας στόχο.Αναλυτικά τι να προσέξετε, ποιά στάδια πρέπει να ακολουθήσετε και γιατί διαφέρουν τόσο οι τιμές γραφείο με γραφείο.

  ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΩΝ ΑΘΗΝΑ

  Με επικεντρωμένο πάντα το ενδιαφέρον της εταιρείας στις ανάγκες του Έλληνα καταναλωτή , διεύρυνε την γκάμα των προϊόντων σεπτυσσόμενα κάγκελα ασφαλείας , ντουλάπες , κουζίνες ,καθώς καιαλουμίνια / pvcτωνεπωνύμωνεταιρειών Etem,Europa. Επιπλέον σε συνεργασία της επιχείρησης με μεγάλους Ομίλους εταιρειών , όπως οι Knauf και Sto , είναι πλέον δυνατή η ανάληψηολικής ανανέωσηςτόσο των οικιακών , όσο και των επαγγελματικών χώρων . Διαθέτονταςλύσεις υψηλής αισθητικής,γεγονός το οποίο αποδεικνύει τις μελετημένες κινήσεις μας έχοντας στόχο να διασφαλίζουμε εγγυημένη ποιότητα στους πελάτες μας σε όλα μας τα προϊόντα.

  Δεν μείναμε όμως εκέι, με την προσθήκηποικιλίας πατωμάτωντης εταιρείας Meister και της Beauflor , υλοποιούνται τα σταθερά βήματα της εταιρείας μας στο χώρο του σπιτιού, αλλά και της εσωτερικής και εξωτερικής διακόσμησης χώρου.

  Στην εταιρεία μας θα βρείτετέντεςγερμανικής και ολλανδικής προέλευσης ,ταπετσαρίεςμε την υπογραφή της γαλλικής εταιρείας Ugepa ,ξύλινες περσίδεςκαιυφασμάτινα στόρια,διαχωριστικά χώρουυψηλής αισθητικής , όπως καιχειροποίητα μοναδικά έπιπλα(exclusive)δικής μας κατασκευής,σε συνδυασμό με τα είδη επίπλου και εσωτερικής διακόσμησης σε στυλ Country( boho , modern , romantic , industrial και glam ), του πασίγνωστου ιταλικού Οίκου InArt και της Art-et-Lumiere.

  Toggle
 • Κατηγορία: ΑΛΟΥΜΙΝΙΑ – ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ
  ΑΓΙΑΣ ΠΕΤΡΑΣ 1 - Διδυμότειχο
  2553026130
  6974406762
  ΝΕΣΤΟΡΙΔΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ

  ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ –ΤΖΑΜΙΑ ΚΡΥΣΤΑΛΛΑ –ΥΑΛΟΠΙΝΑΚΕΣ - ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΤΖΑΜΙΑ, ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟ ΕΒΡΟΣ

  Καλώς ήλθατε στην ιστοσελίδα μας !!!

  Η επιχείριση ΝΕΣΤΟΡΙΔΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ που εδρεύει στο Διδυμότειχο Εβρου δραστηριοποιείτε στα ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ – ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ PVC στα ΞΥΛΙΝΑ ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ και στα ΤΖΑΜΙΑ, ΚΡΥΣΤΑΛΛΑ, ΚΑΘΡΕΠΤΕΣ.

  Η πολυετής εμπειρία, η μεγάλη γκάμα προϊόντων και η άριστη ποιότητα τους μας δίνουν τη δυνατότητα αξιόπιστων και λειτουργικών γυάλινων κατασκευών, τόσο σε εσωτερικούς όσο και σε εξωτερικούς χώρους.

  Η τεχνογνωσία, το άρτιο προσωπικό, ο υπερσύγχρονος εξοπλισμός και η συνέπεια, οδήγησαν την εταιρία μας σε σταθερά ανοδική πορεία. Με γνώμονα λοιπόν την καινοτομία, την άμεση εξυπηρέτηση και τις ανταγωνιστικές τιμές, η εταιρία μας προσφέρει λύσεις για κάθε σας ανάγκη.

  Είμαστε μιά από τις πλέον εξειδικευμένες επιχείρησεις με αποκλειστικό αντικείμενο τα κουφώματα αλουμνίου, τα ξύλινα κουφώματα, τα πλαστικά κουφώματα pvc και τα τζάμια (υαλοπίνακες), τα κρύσταλλα και τους καθρέφτες.

  Ασχολούμαστε με την διάθεση αλλά και την τοποθέτηση αυτών σε όλο το νομό Εβρου, Διδυμότειχο, Ορεστιάδα, Σουφλί, Αλεξανδρούπολη Σαμοθράκη, αλλά και πανελλαδικά στις κυκλάδες , Σαντορίνη Πάρο Νάξο και από οπου μας ζητηθεί πανελλαδικά.

  Χρόνια τώρα ακολουθώντας την εξέλιξη της τεχνολογίας καταφέραμε ο εξοπλισμός μας να αγγίζει τα ευρωπαϊκά πρότυπα, τα προϊόντα μας να είναι κορυφαίας ποιότητας αλλά και το συνεργείο τοποθέτησης να αποτελείται από τεχνικούς άριστα καταρτισμένους.

  Υπηρεσίες:

  κουφώματα αλουμινίου

  θωρακισμένες πόρτες

  κάγκελα αλουμινίου - ΙΝΟΧ ρολά

  σίτες παντός τύπου

  αλουμινοκατασκευές προϊόντα της ALVΕΚ

  κουφώματα συνθετικά PVC

  γκαραζόπορτες

  Στέγαστρα

  Ανοιγοανακλινόμενα κουφώματα

  Συρόμενα κουφώματα Αλουμίνιο

  Υαλοπετάσματα

  Διαχωριστικά γραφείων

  Πόρτες εισόδου θωρακισμένες

  Συστήματα αλουμινίου

  Πτυσσόμενα κάγκελα ασφαλείας

  Κάγκελα αλουμινίου

  Γκαραζόπορτες-Ρολά

  Σήτες

  Επικοινωνήστε μαζί μας για να επωφεληθείτε ποιότητα, συνέπεια, άμεσα εξυπηρέτηση.

  Με εκτίμηση

  Νεστορίδης Χαράλαμπος

  www.nestoridis.gr

  ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑ ΣΟΥΦΛΙ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ ΕΒΡΟΣ ΣΑΜΟΘΡΑΚΗ

  ΞΥΛΙΝΑ ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑ ΣΟΥΦΛΙ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ ΕΒΡΟΣ ΣΑΜΟΘΡΑΚΗ

  ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ PVC ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑ ΣΟΥΦΛΙ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ ΕΒΡΟΣ ΣΑΜΟΘΡΑΚΗ

  ΤΖΑΜΙΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΤΖΑΜΙΑ ΚΡΥΣΤΑΛΛΑ ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑ ΣΟΥΦΛΙ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ ΕΒΡΟΣ ΣΑΜΟΘΡΑΚΗ

  ΑΛΟΥΜΙΝΟΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑ ΣΟΥΦΛΙ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ ΕΒΡΟΣ ΣΑΜΟΘΡΑΚΗ

  ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΚΟΥΦΩΜΑΤΩΝ ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑ ΣΟΥΦΛΙ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ ΕΒΡΟΣ ΣΑΜΟΘΡΑΚΗ

  ΑΛΛΑΓΕΣ ΚΟΥΦΩΜΑΤΩΝ ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑ ΣΟΥΦΛΙ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ ΕΒΡΟΣ ΣΑΜΟΘΡΑΚΗ

  ΕΜΠΟΡΙΟ ΚΟΥΦΩΜΑΤΩΝ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑ ΣΟΥΦΛΙ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ ΕΒΡΟΣ ΣΑΜΟΘΡΑΚΗ

  ΠΟΡΤΕΣ ΠΑΡΑΘΥΡΑ

  ΠΟΡΤΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑ ΣΟΥΦΛΙ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ ΕΒΡΟΣ ΣΑΜΟΘΡΑΚΗ

  Toggle
προηγούμενη 1 από 26 επόμενη
Διαφημιστείτε εδώ