noscript image for google
Κυριακή 14 Ιουλίου 2024 | 08:25 μμ

Ηλεκτρονικός Επαγγελματικός Οδηγός Ελλάδας

 • Κατηγορία: ΤΕΧΝΙΚΕΣ – ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ – ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ – ΑΝΑΠΑΛΑΙΩΣΕΙΣ
  Γλυφάδα - Αθήνα
  6939999627
  6987002783
  ΤΕΧΝΟΔΟΜΗΣΗ
  Αδαμόπουλος Γιώργος
  Αττική

  Η Εταιρεία "ΤΕΧΝΟΔΟΜΗΣΗ ΑΔΑΜΟΠΟΥΛΟΣ" εδρεύει στην Αθήνα. Υπεύθυνος της επιχείρησης είναι ο κος Αδαμόπουλος Γιώργος ο οποίος έχει πολυετή εμπειρία στον τομέα των ανακαινίσεων και κατασκευών και βρίσκεται στο χώρο από το 1988.

  Η Εταιρεία αναλαμβάνει τις ανακαινίσεις σπιτίων και καταστημάτων, εξωτερικών και εσωτερικών χώρων. Αναλαμβάνουμε ανακαινίσεις μονοκατοικιών, διαμερισμάτων, καταστημάτων, μονόσεις ταράτσας, θερμοπροσόψεις, γυψοσανίδες, τσιμεντοσανίδες και τοποθέτηση πλακιδίων.

  Το εξειδικευμένο προσωπικό μας σε συνδυασμό με την εμπερία ετών στον τομέα αλλά και τα σύγχρονα μέσα και άριστης ποιότητας υλικά που χρησιμοποιούμε εγγυώνται για τα άριστα αποτελέσματα και την καταλληλότερη λύση για την ανακαίνιση του χώρου σας.

  Είμαστε πάντα σε στένη συνεργασία με τον εκάστοτε πελάτη ώστε να καταλαβαίνουμε τις ανάγκες του και να προτείνουμε το καταλληλότερο πακέτο ανακαίνισης ανάλογα με τις απαταίσεις που έχει.

  Εγγυόμαστε το αρτιότερο αποτέλεσμα για τις εργασίες που αναλαμβάνουμε έχοντας θέση σαν στόχο την απόλυτη ικανοποίηση των πελατών μας

  Ανακαινίσεις Μονώσεις ταράτσας ΘερμοπροσόψειςΓυψοσανίδεςΤσιμεντοσανίδεςΤοποθέτηση πλακιδίων

  Toggle
 • Κατηγορία: ΑΛΟΥΜΙΝΙΑ – ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ
  ΠΕΛΑΣΓΩΝ 1 - Περιστέρι
  80011676767,2105026069
  6980236170
  ΕΔΡΑ: Ναυαρίνου 55, Πετρούπολη

  Η εταιρεία "Κλιάπος Κων/νος" ιδρύθηκε το 2007 από τον Κλιάπο Κων/νο ο οποίος έχει πείρα 15 ετών με πτυχίο στην Αρχιτεκτονική διακόσμηση και στις κατασκευές όλων των κουφωμάτων αλουμινίου, σιδήρου και ειδικών κατασκευών.

  Το εργαστήρι μας βρίσκεται στο Περιστέρι, Πελασγών 1, όπου μπορείτε να μας βρείτε. Η ειδικότητα μας είναι η κατασκευή και τοποθέτηση κουφωμάτων αλουμινίου θωρακισμένων θυρών. Επίσης, αναλαμβάνουμε πάσης φύσεως επισκευές - μερεμέτια στον κλάδο αυτό. Η συνεργασία με την εταιρεία Profilco α.ε. μας παρέχει άριστη ποιότητα, αισθητική και το κυριότερο ασφάλεια για να μπορούμε να κοιμόμαστε πιο ήσυχοι. Τα εξαρτήματα των κουφωμάτων είναι αποκλειστικά της εταιρείας Profilco, με την εγγύηση της αντοχής και της ασφάλειας. Το επίτευγμα μας είναι η απόλυτη εξυπηρέτηση των πελατών ενώ στόχος μας είναι οι προσιτές τιμές και οι προσφορές για τις οποίες θα ενημερώνονται οι πελάτες μέσω του site μας.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΜΕΤΑΛΛΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ
  ΠΕΝΤΑΛΟΦΟΣ ΚΥΠΡΙΝΟΣ - Έβρου
  2556061278
  6944350610
  Αλουμινοκατασκευές -λυόμενες σιδηροκατασκευές
  Toggle
 • Κατηγορία: ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ
  ΜΟΥΔΑΝΙΑ - Χαλκιδικής
  2373025550
  6976438759
  Εσωτερικά-εξωτερικά κουφώματα-θωρακισμένες πόρτες-προστατευτικά κάγκελα αλουμινίου-ιταλικά έπιπλα κουζίνας -πατώματα laminate-κάγκελα τύπου inox.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΣΙΔΗΡΟΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ
  Λεωφόρος Σαλαμίνος 25 - Σαλαμινα
  2104673848
  6989271851
  TECHNICAL WORKS - Εξειδικευμένες Σιδηροκατασκευές στη Σαλαμίνα Αττικής

  Υψηλής Ποιότητας Σιδηροκατασκευές για Κάθε Ανάγκη Η TECHNICAL WORKS στη Σαλαμίνα Αττικής παρέχει κορυφαίες υπηρεσίες σιδηροκατασκευών, συνδυάζοντας τεχνογνωσία, ποιότητα και αξιοπιστία. Είτε πρόκειται για οικιακά, είτε για επαγγελματικά έργα, η ομάδα μας είναι έτοιμη να ανταποκριθεί στις ανάγκες σας με τον καλύτερο τρόπο.

  Ποικιλία Υπηρεσιών και Προϊόντων Η TECHNICAL WORKS ειδικεύεται σε μια ευρεία γκάμα υπηρεσιών και προϊόντων, όπως:

  Μεταλλικές Κατασκευές: Κατασκευάζουμε μεταλλικές δομές και σκελετούς για κτίρια, αποθήκες, και άλλες κατασκευές.
  Πόρτες και Παράθυρα: Δημιουργούμε και εγκαθιστούμε μεταλλικές πόρτες και παράθυρα υψηλής αντοχής και αισθητικής.
  Κάγκελα και Φράκτες: Προσφέρουμε λύσεις για κάγκελα και φράκτες που συνδυάζουν ασφάλεια και κομψότητα.
  Βιομηχανικές Εφαρμογές: Κατασκευές και εγκαταστάσεις που ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις των βιομηχανικών μονάδων.

  Τεχνογνωσία και Καινοτομία Η ομάδα μας αποτελείται από εξειδικευμένους επαγγελματίες με πολυετή εμπειρία στον τομέα των σιδηροκατασκευών. Χρησιμοποιούμε τις πιο σύγχρονες τεχνολογίες και μεθόδους για να εξασφαλίσουμε την ποιότητα και την αντοχή των κατασκευών μας.

  Προσαρμοσμένες Λύσεις για Κάθε Πελάτη Κατανοούμε ότι κάθε έργο έχει τις δικές του ιδιαιτερότητες και απαιτήσεις. Γι' αυτόν τον λόγο, παρέχουμε προσαρμοσμένες λύσεις που καλύπτουν απόλυτα τις ανάγκες του κάθε πελάτη. Από την αρχική μελέτη και τον σχεδιασμό, μέχρι την κατασκευή και την εγκατάσταση, είμαστε δίπλα σας σε κάθε βήμα.

  Ασφάλεια και Αντοχή Η ασφάλεια και η αντοχή είναι προτεραιότητες για εμάς. Όλες οι κατασκευές μας πληρούν τα υψηλότερα πρότυπα ποιότητας και ασφάλειας, εξασφαλίζοντας μακροχρόνια χρήση χωρίς προβλήματα.

  Επικοινωνία και Συνεργασία Στην TECHNICAL WORKS, η επικοινωνία και η συνεργασία με τους πελάτες μας είναι κλειδί για την επιτυχία κάθε έργου. Ακούμε τις ανάγκες και τις επιθυμίες σας, προσφέροντας λύσεις που ανταποκρίνονται πλήρως στις προσδοκίες σας.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΑΛΟΥΜΙΝΙΑ – ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ
  2ο ΧΛΜ ΧΑΛΚΙΔΑΣ ΔΡΟΣΙΑΣ - Χαλκίδα
  6946633616
  RAL RAPTIS
  Κατασκευές Αλουμινίου Χαλκίδα Εύβοια

  Η εταιρία RAL RAPTIS, με έδρα την Χαλκίδα, αποτελεί πρότυπο στον τομέα των κατασκευών αλουμινίου με πάνω από 20 χρόνια εμπειρίας. Είμαστε υπερήφανοι για την πορεία μας και την αφοσίωσή μας στην παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών που καλύπτουν όχι μόνο την Χαλκίδα και την Εύβοια, αλλά και όλες τις περιοχές της Αττικής.

  Η RAL RAPTIS έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη των πελατών της με την εξειδίκευση και την επαγγελματική προσέγγιση σε κάθε έργο που αναλαμβάνει. Προσφέρουμε ολοκληρωμένες λύσεις για τις ανάγκες σας σε κατασκευές αλουμινίου, διασφαλίζοντας αντοχή, αισθητική και λειτουργικότητα σε κάθε μας κατασκευή.

  Οι υπηρεσίες μας περιλαμβάνουν:

  Κατασκευή και τοποθέτηση κουφωμάτων αλουμινίου
  Κατασκευή συστημάτων σκίασης και στέγαστρα
  Ειδικές κατασκευές αλουμινίου προσαρμοσμένες στις ανάγκες σας
  Ανακαίνιση και συντήρηση υφιστάμενων εγκαταστάσεων αλουμινίου

  Στην RAL RAPTIS, η ποιότητα και η ικανοποίηση του πελάτη είναι οι βασικές μας προτεραιότητες. Χρησιμοποιούμε μόνο τα καλύτερα υλικά και τις πιο σύγχρονες τεχνικές για να εξασφαλίσουμε την αντοχή και την αισθητική των κατασκευών μας. Επιπλέον, η ομάδα μας αποτελείται από εξειδικευμένους επαγγελματίες που είναι πάντα έτοιμοι να σας προσφέρουν συμβουλές και λύσεις που ανταποκρίνονται πλήρως στις απαιτήσεις σας.

  Ευχαριστούμε που μας εμπιστεύεστε και ανυπομονούμε να σας εξυπηρετήσουμε, προσφέροντάς σας τις καλύτερες λύσεις για τις κατασκευές αλουμινίου.

  Με εκτίμηση,
  Η ομάδα της RAL RAPTIS

  Επικοινωνήστε μαζί μας ώστε να σας εξυπηρετήσουμε άμεσα.

  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

  Toggle
 • Κατηγορία: ΤΕΧΝΙΚΕΣ – ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ – ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ – ΑΝΑΠΑΛΑΙΩΣΕΙΣ
  Νικοπόλεως 31 - Ιωάννινα
  2651035732
  6949255291-6972835551
  Τεχνική Εταιρεία - Μελέτες - Οικοδομικές Εργασίες - Ανακαινίσεις - Μονώσεις - Εργολαβίες - Ιδιωτικά Δημόσια Έργα | Ιωάννινα

  Έχοντας μια σταθερά αναπτυσσόμενη πορεία και μπροστάρη τον επαγγελματισμό, την υπευθυνότητα, αλλά και την προσωπική μας σχέση με κάθε πελάτη ξεχωριστά, η τεχνική μας εταιρεία TINAS Design Technical Construction με έδρα τα Ιωάννινα, δραστηριοποιείται στον ευρύτερο και απαιτητικό χώρο των πάσης φύσεως οικοδομικών εργασιών και υπηρεσιών, καλύπτοντας ένα ευρύ πεδίο απαιτήσεων ιδιωτικού, επαγγελματικού και δημόσιου συμφέροντος, εγγυώμενοι για την ποιότητα του τελικού αποτελέσματος.

  ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΣΗ

  Η τεχνική εταιρεία TINAS Design Technical Construction με έδρα τα Ιωάννινα, διαθέτει άρτια εκπαιδευμένο κι εξειδικευμένο προσωπικό και αναλαμβάνει παντός είδους εργασίες και κατασκευές, όπως οικοδομικές, χωματουργικές, υδραυλικές, ηλεκτρολογικές, ξηρής δόμησης, αλλά και μελέτες, ανακαινίσεις, μονώσεις κι εμπόριο οικοδομικών υλικών, καλύπτοντας εξ’ ολοκλήρου τιςκατασκευαστικές ανάγκες μεταλλικών, σύμμεικτων και συμβατικών κτιρίων.

  ΤΕΧΝΟΓΝΩΣΙΑ

  Εγγυόμαστε ποιοτικές κατασκευές για κάθε εργασία, λόγω της πολύχρονης εμπειρίας μας, του κατάλληλου εξοπλισμού και της τεχνογνωσίας που διαθέτουμε και πάντοτε με ειλικρίνεια κι επαγγελματισμό, φροντίζοντας να είναι αντάξιος της εμπιστοσύνης σας κάθε χώρος ιδιωτικός ή επαγγελματικός σας παραδίνουμε όπως κατοικίες, καταστήματα, πολυκατοικίες, ξενοδοχεία κ.α., πάντα μες τον προκαθορισμένο χρόνο παράδοσης.

  ΙΣΧΥΡΕΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ

  Είτε πρόκειται για ριζικές αλλαγές, είτε απλά για μια ανανέωση, τα πολύπειρα κι εξειδικευμένα συνεργεία μας αναλαμβάνουν τη διαμόρφωση, επισκευή ή την ενίσχυση του χώρου σας, εξυπηρετώντας άμεσα όλο το νομό Ιωαννίνων.

  Με χρόνια εμπειρίας στον τομέα των κατασκευών και ανακαινίσεων, η TINAS Design Technical Construction έχει αναπτύξει μακρόχρονες και ισχυρές συνεργασίες με προμηθευτές, μηχανικούςή αρχιτέκτονες, διασφαλίζοντας υψηλή ποιότητασε κάθε έργο, με ποιοτικά, καλαίσθητα και εντός του προβλεπόμενου χρονοδιαγράμματος και οικονομικού προγραμματισμού αποτελέσματα.

  Οι εξειδικευμένοι, με άριστη εκπαίδευση, βαθιά γνώση, πλούσια επαγγελματική πορεία και συνεχή ενημέρωση επαγγελματίες της εταιρείας μας, δεσμεύονται να παρέχουν υπηρεσίες υψηλού επιπέδου, πάντα με σεβασμό στις ανάγκες και τις προσδοκίες των πελατών, διασφαλίζοντας αντοχή στο χρόνο άρτιων, ποιοτικών και σύμφωνων με τις προδιαγραφές έργων.

  ΣΥΝΕΧΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ
  Προτείνουμε λύσεις οικονομικές, μελετάμε την οικοδομή και φροντίζουμε τα πάντα, σύμφωνα με τις δικές σας ανάγκες και επιθυμίες!

  Παρέχουμε συνεχή υποστήριξη σε όλα τα θέματα και σε όλες τις διαδικασίες υλοποίησης των έργων, από τον αρχικό σχεδιασμό, τον προγραμματισμό και την έκδοση των εκάστοτε απαιτούμενων αδειοδοτήσεων, τις μελέτες ωρίμανσης και τα τεύχη δημοπράτησης έως τη δημοπράτηση, τη κατασκευή και τη λειτουργία.

  Στόχος μας όλα αυτά τα χρόνια είναι να εξελισσόμαστε και να αναπτυσσόμαστε συνεχώς, προσφέροντας άριστη εξυπηρέτηση σε όλους τους πελάτες μας, εστιάζοντας στην αρτιότητα, με το να ανταποκρινόμαστε σε κάθε πτυχή του έργου μ’ επαγγελματικότητα, συνέπεια και υπευθυνότητα.

  ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ

  για να κλείσετε ένα ραντεβού
  ή για περισσότερες πληροφορίες
  και θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε,
  προσφέροντάς σας λύσεις που θα ξεπεράσουν τις προσδοκίες σας!

  Toggle
 • Κατηγορία: ΑΛΟΥΜΙΝΙΑ
  Γρηγορίου Ε - Ανατολή Ιωαννίνων - Ιωαννίνων
  6944783387
  ΤάτσηςΙωάννης
  Συστήματα Σίτας - Κουνουπιέρες | Ιωάννινα

  Η επιχείρηση του Τάτση Ιωάννη στα Ιωάννινα αποτελεί έναν αξιόπιστο προορισμό για όσους επιζητούν ποιοτικές υπηρεσίες και προϊόντα στον τομέα των κουνουπιέρων. Με πολυετή εμπειρία και τεχνογνωσία, ο Τάτσης Ιωάννης έχει καθιερωθεί στην αγορά ως ειδικός στην επισκευή, συντήρηση, τοποθέτηση και εμπόριο κουνουπιέρας παντός τύπου.

  Η επιχείρηση δίνει έμφαση στη λεπτομέρεια και την ικανοποίηση των πελατών, προσφέροντας εξατομικευμένες λύσεις που ανταποκρίνονται στις ανάγκες και τις απαιτήσεις κάθε πελάτη.

  Με Συνέπεια & Επαγγελματισμό

  Στην επισκευή και συντήρηση κουνουπιέρων, η επιχείρηση του Τάτση Ιωάννη διακρίνεται για την άμεση και αποτελεσματική εξυπηρέτηση. Χρησιμοποιώντας τα καλύτερα υλικά και μεθόδους, εξασφαλίζει ότι οι κουνουπιέρες σας θα παραμείνουν σε άριστη κατάσταση για μεγάλο χρονικό διάστημα.

  Η ομάδα των ειδικών είναι εκπαιδευμένη να αντιμετωπίζει κάθε είδους πρόβλημα, από μικρές φθορές μέχρι και σοβαρές βλάβες, με επαγγελματισμό και αφοσίωση.

  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
  Το εξειδικευμένο προσωπικό μας είναι έτοιμο να σας βοηθήσει και να σας προσφέρει τις καλύτερες λύσεις για τις ανάγκες σας σε κουνουπιέρες. Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα και απολαύστε άμεση και φιλική εξυπηρέτηση!

  ΤΗΛΕΦΩΝΟ
  6944783387

  ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΑΣ

  Η τοποθέτηση κουνουπιέρας είναι μια διαδικασία που απαιτεί ακρίβεια και εξειδίκευση, και η επιχείρηση του Τάτση Ιωάννη φροντίζει να προσφέρει υπηρεσίες υψηλής ποιότητας σε αυτόν τον τομέα. Οι τεχνικοί της εταιρείας είναι εκπαιδευμένοι να τοποθετούν κουνουπιέρες σε κάθε τύπο παράθυρου ή πόρτας, διασφαλίζοντας τέλεια εφαρμογή και μέγιστη προστασία από τα έντομα. Η χρήση σύγχρονων εργαλείων και τεχνικών εγγυάται ένα άριστο αποτέλεσμα που θα ικανοποιήσει και τον πιο απαιτητικό πελάτη.

  ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

  Toggle
 • Κατηγορία: ΑΛΟΥΜΙΝΙΑ – ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ
  Λεωφ. Ειρήνης 73, Νέα Ιωνία - Βόλος
  2421100225
  6945558439
  WINDOW
  Αλουμινοκατασκευές - Σιδηροκατασκευές - Κουφώματα PVC & Ξύλινα Κουφώματα Βόλος Μαγνησία

  Η επιχείρησή μας “WINDOW” η οποία βρίσκεται στον Βόλο, αποτελεί μια δυναμική επιχείρηση η οποία εξειδικεύεται στην κατασκευή και εμπορία κουφωμάτων αλουμινίου καθώς και με σιδηροκατασκευές, κουφώματα PVC και ξύλινα κουφώματα.

  Με περισσότερα από 18 χρόνια εμπειρίας στον χώρο, η επιχείρησή μας, συνδυάζει την τεχνογνωσία με την καινοτομία και προσφέρει υψηλής ποιότητας υπηρεσίες και προϊόντα που ανταποκρίνονται στις ανάγκες και τις προσδοκίες ακόμα και του πιο απαιτητικού πελάτη.

  ΣΤΙΣ ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ
  ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΜΑΣ

  καθημερινά κατασκευάζουμε και σας προσφέρουμε κουφώματα αλουμινίου, ενεργειακά κουφώματα, σίτες, ρολά και οποιαδήποτε άλλη αλουμινοκατασκευή επιθυμείτε για την οικία ή τον επαγγελματικό σας χώρο.

  Αναλαμβάνουμε επίσης την τοποθέτηση συνθετικών κουφωμάτων - pvc, την κατασκευή και τοποθέτηση ξύλινων κουφωμάτων, ενώ διαθέτουμε και μεγάλη ποικιλία σχεδίων από εσωτερικές ξύλινες πόρτες.

  Παράλληλα, με προσοχή στην λεπτομέρεια, μπορούμε να δημιουργήσουμε σιδηροκατασκευές όπως κάγκελα περίφραξης, μεταλλικές σκάλες, πτυσσόμενες ασφάλειες, πυράντονες πόρτες κ.α.

  Εξυπηρετούμε άμεσα τον Βόλο, όλη την Μαγνησία και όλη την Ελλάδα, κατόπιν συνεννόησης.

  ΖΗΤΗΣΤΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

  ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΣΑΣ

  και πάντα έτοιμοι να επισκεφτούμε τον χώρο σας, να τον μελετήσουμε, να ακούσουμε τις ανάγκες σας και μαζί να βρούμε τις ιδανικές λύσεις. Εξυπηρετούμε άμεσα τον Βόλο, όλη την Μαγνησία και όλη την Ελλάδα, κατόπιν συνεννόησης.

  Χάρη στη μακροχρόνια εμπειρία μας στο χώρο, το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μας, είμαστε σε θέση να ανταποκριθούμε ακόμα και στην πιο απαιτητική εργασία, άμεσα και οικονομικά.

  Κάθε έργο μας ξεχωρίζει για την άριστη ποιότητά του, την αντοχή του στο χρόνο, καθώς και για την προσοχή του ακόμα και στην πιο μικρή λεπτομέρεια.

  Όλα αυτά τα χρόνια που δραστηριοποιούμαστε στο χώρο, έχουμε αναλάβει και φέρει σε πέρας ένα μεγάλο αριθμό έργων που ξεχωρίζουν για την ποιότητα, την λειτουργικότητα και την μοναδική αισθητική τους.

  Στόχος μας είναι αφενός η άρτια εξυπηρέτηση κάθε πελάτη και αφετέρου ο διαρκής εκσυγχρονισμός μας, προκειμένου να μπορούμε να σας προσφέρουμε πάντα τα καλύτερα προϊόντα και υψηλής ποιότητας υπηρεσίες.

  ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ

  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
  και να είστε σίγουροι ότι θα λάβετε την καλύτερη εξυπηρέτηση. Εξυπηρετούμε άμεσα τον Βόλο, όλη την Μαγνησία και όλη την Ελλάδα, κατόπιν συνεννόησης.

  Toggle
 • Κατηγορία: ΑΛΟΥΜΙΝΙΑ – ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ
  Καβάλας 47 Άνω Γλυφάδα - Αττική
  6937470002
  Καλώς ήρθατε στην εταιρεία μας, όπου η εξειδίκευσή μας είναι οι κατασκευές αλουμινίου και σιδήρου. Με μια εμπειρία χρόνων στον τομέα, δημιουργούμε προϊόντα υψηλής ποιότητας που ικανοποιούν τις ανάγκες και τις προσδοκίες των πελατών μας.

  Υπηρεσίες Κατασκευών

  Οι υπηρεσίες μας περιλαμβάνουν την κατασκευή και τον εγκατάσταση προϊόντων αλουμινίου και σιδήρου για διαφορετικές ανάγκες και εφαρμογές.

  Ανεξάρτητα από το αν πρόκειται για κατασκευή και τοποθέτηση κουφωμάτων, κιγκλιδωμάτων, πόρτων ασφαλείας ή άλλων προϊόντων, εξασφαλίζουμε την απόλυτη ακρίβεια και ποιότητα σε κάθε έργο που αναλαμβάνουμε.

  Εξειδίκευση στις Εξατομικευμένες Λύσεις

  Κατανοούμε ότι κάθε έργο έχει τις δικές του ξεχωριστές ανάγκες και απαιτήσεις. Γι' αυτόν τον λόγο, προσφέρουμε εξατομικευμένες λύσεις, σχεδιασμένες με προσοχή στις λεπτομέρειες και σύμφωνα με τις ατομικές προτιμήσεις και τις ανάγκες κάθε πελάτη.

  Υψηλής Ποιότητας Υλικά και Εξοπλισμός

  Χρησιμοποιούμε μόνο υλικά υψηλής ποιότητας και σύγχρονο εξοπλισμό για την κατασκευή των προϊόντων μας, εξασφαλίζοντας την αντοχή, την αξιοπιστία και τη μακροχρόνια λειτουργία τους.

  Επικοινωνήστε μαζί μας

  Εάν ψάχνετε για αξιόπιστες και εξειδικευμένες υπηρεσίες κατασκευής αλουμινίου και σιδήρου στην περιοχή των ΑΝΩ ΓΛΥΦΑΔΑΣ ΑΤΤΙΚΗ
  Toggle
 • Κατηγορία: ΑΛΟΥΜΙΝΙΑ
  Παστίδα - Ρόδος
  6955014468
  Κατασκευές Αλουμινίου ΚΑΡΠΑΘΑΚΗΣ: Η Επιλογή της Αριστείας

  Καλωσορίσατε στην ΚΑΡΠΑΘΑΚΗΣ, τον κορυφαίο προορισμό για υψηλής ποιότητας κατασκευές αλουμινίου στην πανέμορφη Παστίδα της Ρόδου.

  Ποιότητα Χωρίς Συμβιβασμούς

  Στην ΚΑΡΠΑΘΑΚΗΣ, δεσμευόμαστε να παρέχουμε μόνο τα καλύτερα προϊόντα και υπηρεσίες στους πελάτες μας. Με τη χρήση πρώτηςς ποιότητας αλουμινίου και την εξειδικευμένη μας τεχνογνωσία, δημιουργούμε κατασκευές που ξεχωρίζουν για την ανθεκτικότητά τους και την αισθητική τους.

  Προσαρμοσμένες Λύσεις για κάθε Ανάγκη

  Καθένας έχει τις δικές του μοναδικές ανάγκες και προτιμήσεις. Εδώ στην ΚΑΡΠΑΘΑΚΗΣ, κατανοούμε αυτές τις διαφορετικότητες και προσφέρουμε προσαρμοσμένες λύσεις που ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις κάθε πελάτη, εξασφαλίζοντας την πλήρη ικανοποίησή του.

  Εμπιστοσύνη και Διαφάνεια

  Στην ΚΑΡΠΑΘΑΚΗΣ, η εμπιστοσύνη των πελατών μας είναι προτεραιότητά μας. Από την πρώτη επαφή μέχρι την παράδοση του έργου, εργαζόμαστε με απόλυτη διαφάνεια και επαγγελματισμό, διασφαλίζοντας ότι κάθε πελάτης λαμβάνει την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση.

  Εάν αναζητάτε αξιόπιστες και προσαρμοσμένες λύσεις στον τομέα των κατασκευών αλουμινίου, η ΚΑΡΠΑΘΑΚΗΣ είναι εδώ για εσάς. Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για να ξεκινήσουμε το επόμενο επαγγελματικό ή προσωπικό σας έργο!
  Toggle
 • Κατηγορία: ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΑ ΥΛΙΚΑ
  1η πάροδος Άρη Βελουχιώτη, Πλατεία Μακρυγιάννη, Σπερχειάδα - Φθιώτιδας
  6974885750
  Οικοδομικά Υλικά - Οικοδομικές Εργασίες - Μεταποίηση Σιδήρου - Μπετόν - Καυσόξυλα - Κάρβουνα - Χωματουργικά Έργα - Μεσιτικά | Σπερχειάδα Φθιώτιδα

  Η επιχείρηση ΣΠΥΡΟΣ ΚΟΥΡΕΛΗΣ με έδρα την Σπερχειάδα Φθιώτιδας, δραστηριοποιείται στο χώρο της οικοδομής, εγγυώμενη για την ποιότητα των υλικών και το τελικό αποτέλεσμα, έχοντας πρωτομάστορα τον επαγγελματισμό, την υπευθυνότητα, αλλά και την προσωπική μας σχέση με κάθε πελάτη ξεχωριστά.

  Μπορείτε να μας βρείτε στο κεντρικό μας κατάστημα στη Σπερχειάδα, απέναντι από τη πλατεία Μακρυγιάννη, στη 1η πάροδο Άρη Βελουχιώτη καθώς επίσης και στα δυο μας υποκαταστήματα:
  1) 1ο χιλ. Σπερχειάδα - Λαμία (θέση Στρήμα)
  2) Μάρμαρα, πλατεία Παλιοκατερίνης

  ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

  ΤΙΜΙΕΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ

  Διατηρώντας μακρόχρονη συνεργασία με ιδιώτες αλλά και πολιτικούς μηχανικούς, αρχιτέκτονες και διακοσμητές, εμπορευόμαστε και παραδίδουμε ποιοτικά, καλαίσθητα και στη καλύτερη τιμή προϊόντα και υπηρεσίες, καλύπτοντας ευρύ φάσμα αναγκών.

  Τιμάμε την εμπιστοσύνη που μας έχετε δείξει μέσω της κατάθεσης των αναγκών, των ιδεών και των έργων σας, εξασφαλίζοντας με αυτό το τρόπο την τεχνογνωσία εκείνη που μας οδηγεί στο να προσφέρουμε άμεσες, σωστές και μ’ αντοχή στο χρόνο λύσεις.

  ΞΕΧΩΡΙΖΟΥΜΕ ΓΙΑ:

  #τη βαθιά γνώση των απαιτήσεων της αγοράς

  #τη τεχνογνωσία των δομικών υλικών

  #τη συνεχή αναζήτηση νέων προϊόντων

  #την άψογη εξυπηρέτηση

  #τις ανταγωνιστικές τιμές

  ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΣΗ & ΤΕΧΝΟΓΝΩΣΙΑ

  Η επιχείρηση ΣΠΥΡΟΣ ΚΟΥΡΕΛΗΣ με έδρα την Σπερχειάδα Φθιώτιδας, διαθέτει άρτια εκπαιδευμένο κι εξειδικευμένο προσωπικό που μπορεί να εγγυηθεί την ποιότητα των προϊόντων και των υπηρεσιών της, παραδίνοντας οποιαδήποτε εργασία με ταχύτητα μεν, αλλά προσοχή δε, εγγυώμενοι ταυτόχρονα για άριστα αποτελέσματα, εξυπηρετώντας άμεσα τη Σπερχειάδα, αλλά και όλο το νομό Φθιώτιδας.

  Λόγω της πολύχρονης εμπειρίας μας, του κατάλληλου εξοπλισμού και της τεχνογνωσίας που διαθέτουμε καθώς και της ειλικρίνειας και του επαγγελματισμού που μας διακρίνει, εγγυόμαστε ποιοτικές κατασκευές για κάθε εργασία, φροντίζοντας ώστε κάθε χώρος ιδιωτικός ή επαγγελματικός που σας παραδίνουμε να είναι αντάξιος της εμπιστοσύνης σας και πάντα μες τον προκαθορισμένο χρόνο παράδοσης.

  Επικοινωνήστε μαζί μας

  για ότι χρειάζεστε στο χώρο της οικοδομής ή καλέστε μας στο 6974885750
  και θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε!

  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

  Toggle
 • Κατηγορία: ΑΛΟΥΜΙΝΙΑ – ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ
  Αδελφών Εμμανουήλ 50, Κάτω Τούμπα - Θεσσαλονίκη
  2310929384
  6993199129
  ΦΩΤΙΑΔΗΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣ
  Αλουμινοκατασκευές, Θεσσαλονίκη

  Αναζητάτε υψηλής ποιότητας και αξιόπιστα κουφώματα, πόρτες, και κάγκελα για τον χώρο σας;

  Η εταιρία "ΦΩΤΙΑΔΗΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣ" είναι η ιδανική επιλογή σας. Βρισκόμαστε στον χώρο των αλουμινοκατασκευών για πάνω από 30 χρόνια και το 2013 ανέλαβε η 2η γενιά. Εξειδικευόμαστε στην παροχή κουφωμάτων αλουμινίου και PVC , εσωτερικών πορτών, σιτών, και καγκελων, ενώ προσφέρουμε επίσης εξειδικευμένες θωρακισμένες πόρτες για υψηλό επίπεδο ασφαλείας.

  Επιλέγοντας εμάς, επιλέγετε αξιοπιστία, αισθητική και ασφάλεια για τον χώρο σας. Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για να μάθετε περισσότερα και να εξασφαλίσετε την ιδανική λύση για τις ανάγκες σας.

  ΣΤΟΧΟΣ ΜΑΣ

  Ο βασικός μας στόχος είναι να παρέχουμε στους πελάτες μας όχι μόνο υψηλής ποιότητας προϊόντα, αλλά και μια ολοκληρωμένη εμπειρία που να ανταποκρίνεται στις ανάγκες και τις προσδοκίες τους.

  Με διαρκή προσήλωση στην καινοτομία και στην αρτιότητα, αποσκοπούμε στην ανάπτυξη σχέσεων με τους πελάτες μας που βασίζονται στην εμπιστοσύνη και την αμοιβαία επιτυχία.

  EΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
  Θα έρθουμε στο χώρο σας για να τον μελετήσουμε, να ακούσουμε τις ανάγκες σας και μαζί να βρούμε τις ιδανικές λύσεις.

  ΤΗΛΕΦΩΝΟ
  2310929384

  Επιλέγοντας εμάς

  επιλέγετε να επενδύσετε σε προϊόντα και υπηρεσίες υψηλής ποιότητας που θα ικανοποιήσουν τις ανάγκες και τις προσδοκίες σας. Με εμάς στο πλευρό σας, θα έχετε τη βεβαιότητα ότι ο χώρος σας θα εξοπλιστεί με προϊόντα που συνδυάζουν αξιοπιστία, αισθητική και ασφάλεια. Επιπλέον, θα απολαύσετε την προσοχή και την υποστήριξη της ομάδας μας καθ' όλη τη διάρκεια της διαδικασίας, εξασφαλίζοντας μια άνετη και επιτυχημένη εμπειρία.

  ΕΜΠΕΙΡΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ
  Στην εταιρία μας, διαθέτουμε έμπειρο προσωπικό που είναι αφοσιωμένο στην παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών και προϊόντων. Οι εξειδικευμένοι μας τεχνικοί και συνεργάτες διαθέτουν τη γνώση, την εμπειρία και την επιδεξιότητα που απαιτούνται για να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις σας με επαγγελματισμό και ακρίβεια. Με την υποστήριξη του εμπειρημένου προσωπικού μας, μπορείτε να είστε βέβαιοι ότι η εγκατάσταση και η συντήρηση των προϊόντων μας θα εκτελεστεί με εξαιρετικό επίπεδο επαγγελματισμού και ακρίβειας

  ΑΜΕΣΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ
  Κατανοούμε πόσο σημαντικό είναι να λαμβάνετε άμεση εξυπηρέτηση όταν χρειάζεστε υποστήριξη. Για αυτόν τον λόγο, διασφαλίζουμε ότι είμαστε πάντα διαθέσιμοι να ανταποκριθούμε άμεσα στα αιτήματά σας. Είτε πρόκειται για ερωτήσεις σχετικά με τα προϊόντα μας, είτε για τεχνική υποστήριξη ή οποιοδήποτε άλλο θέμα, μπορείτε να βασιστείτε στην άμεση ανταπόκρισή μας και στην προθυμία μας να σας βοηθήσουμε να λύσετε οποιοδήποτε πρόβλημα παρουσιαστεί. Η ικανοποίηση των πελατών μας είναι η προτεραιότητά μας.

  Toggle
 • Κατηγορία: ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ – ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΣΙΔΗΡΟΥ – ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ
  1ο χλμ Πατρών - Πύργος
  2621023534
  6948385207
  Γιατράς Αριστείδης & Υιοί Ο.Ε.
  Κατασκευές Αλουμινίου & Σιδήρου | Πύργος Ηλείας

  Η εταιρεία μας Γιατράς Αριστείδης & Υιοί ΟΕ με έδρα στον Πύργο Ηλείας και πάνω από 50 χρόνια εμπειρίας, δραστηριοποιείται σε παντός είδους κατασκευές αλουμινίου και σιδήρου.

  Εξυπηρετούμε ιδιώτες και επιχειρήσεις σε Ηλεία, Αχαΐα και Ιόνιο με ειδίκευση στα κουφώματα αλουμινίου και τα συστήματα ρολού και σήτας, προσφέροντας σύγχρονες λύσεις για κάθε χώρο και διάσταση.

  ΑΞΙΟΠΙΣΤΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

  Αποτελούμε εξουσιοδοτημένους συνεργάτες κατασκευαστές της εταιρείας Europa, μια εκ των κορυφαίων εταιρειών στα ενεργειακά προφίλ αλουμινίου στη χώρα μας. Η ποιότητα κατασκευής και τοποθέτησης της Europa εξασφαλίζει εγγύηση καλής λειτουργίας, μεγάλη ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων και άψογο φινίρισμα.

  Τεχνική υποστήριξη

  Το εξειδικευμένο προσωπικό μας αποτελείται από έμπειρους επαγγελματίες στον τομέα των κατασκευών αλουμινίου και σιδήρου που μπορούν να ανταπεξέλθουν σε κάθε κατασκευαστική πρόκληση.

  Μένουμε στο πλευρό σας και μετά το πέρας των εργασιών με υπηρεσίες συντήρησης και επισκευής με άμεση ανταπόκριση σε κάθε σας κάλεσμα.

  Επικοινωνήστε μαζί μας

  Είμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε πληροφορία ή τον προγραμματισμό ραντεβού.

  ΤΗΛΕΦΩΝΟ
  2621023534

  Toggle
 • Κατηγορία: ΑΛΟΥΜΙΝΙΑ – ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ
  Νίκης 63 - Αιγάλεω
  2105444644
  6941402926
  Πορτοκαλλίδης Ιωάννης
  Κατασκευές Αλουμινίου - Κουφώματα & Συστήματα Αλουμινίου - Πόρτες - Κάγκελα - Πέργκολες - Σίτες - Ρολά - Αλουμινοκατασκευές - Αιγάλεω Αττική

  Η Εταιρεία Κατασκευών Αλουμινίου "Πορτοκαλλίδης Ιωάννης" είναι μία από τις πρωτοπόρες εταιρείες στον τομέα των κατασκευών αλουμινίου στο Αιγάλεω Αττικής. Με περισσότερα από 50 χρόνια εμπειρίας, η εταιρεία μας έχει αποκτήσει φήμη για την υψηλή ποιότητα των προϊόντων και τις εξαιρετικές υπηρεσίες που παρέχει.

  Η εταιρεία μας ιδρύθηκε το 1970 από τον θείο του κυρίου Πορτοκαλλίδη Ιωάννη και από το 2003 έχει αναλάβει τη διαχείριση ο ίδιος ο κύριος Πορτοκαλλίδης Ιωάννης. Με βάση την οικογενειακή παράδοση και την επαγγελματική μας αφοσίωση, συνεχίζουμε να προσφέρουμε εξαιρετικές υπηρεσίες και προϊόντα υψηλής ποιότητας στους πελάτες μας.

  Συνεργαζόμαστε με την EUROPA, μία από τις κορυφαίες εταιρείες στον κλάδο, προκειμένου να διασφαλίσουμε την παροχή εξειδικευμένων υλικών και τεχνολογικών λύσεων που ανταποκρίνονται στις ανάγκες και τις προσδοκίες των πελατών μας.

  Υπηρεσίες

  Ασχολούμαστε με μία ευρεία γκάμα κατασκευών αλουμινίου και σιδήρου, συμπεριλαμβανομένων αλλά όχι περιορισμένων σε:

  Κατασκευές Αλουμινίου: Κατασκευή κουφωμάτων και συστημάτων αλουμινίου για κατοικίες και επιχειρηματικούς χώρους.
  Παράθυρα και Πόρτες: Κατασκευή παραθύρων, εξωτερικών πορτών και μπαλκονοπορτών αλουμινίου, σχεδιασμένων για αισθητική και λειτουργικότητα.
  Κάγκελα και Πέργκολες: Εξειδικευμένες κατασκευές καγκελα και πέργκολες αλουμινίου για ασφαλή και εντυπωσιακή αισθητική.
  Σίτες και Ρολά: Προσφέρουμε υψηλής ποιότητας σίτες αλουμινίου και ρολά για προστασία και ασφάλεια.
  Σιδηροκατασκευές και Inox Κάγκελα: Ειδικές κατασκευές σιδηροκατασκευών και καγκελα Inox για διακόσμηση και λειτουργικότητα.

  Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για να μάθετε περισσότερα ή για να κλείσετε ένα ραντεβού για μια δωρεάν αξιολόγηση των αναγκών σας.

  210544464

  Toggle
 • Κατηγορία: ΑΛΟΥΜΙΝΙΑ
  Εσπερίδων 38 Εύοσμος - Θεσσαλονίκη
  2314008996
  6936273278
  Καλώς ήλθατε στην ΑΦΟΙ ΗΛΙΑΔΗ: Η Αξιόπιστη Επιλογή για Αλουμίνια, Τζάμια και Κρύσταλλα

  Στην ΑΦΟΙ ΗΛΙΑΔΗ, η αφοσίωσή μας στην ποιότητα και την εξυπηρέτηση έχει καθιερώσει την εταιρεία μας ως έναν από τους κορυφαίους προμηθευτές αλουμινίων, τζαμιών και κρυστάλλων στον Εύοσμο, Θεσσαλονίκης.

  Εξειδικευμένη Κατασκευή και Εγκατάσταση

  Οι εξειδικευμένοι τεχνίτες μας κατασκευάζουν και εγκαθιστούν προϊόντα υψηλής ποιότητας, προσφέροντας ασφάλεια και αισθητική αντοχή στα σπίτια και τις επιχειρήσεις στην περιοχή.

  Εξατομικευμένες Λύσεις

  Κατανοούμε ότι κάθε πελάτης έχει μοναδικές ανάγκες. Γι' αυτό, προσφέρουμε εξατομικευμένες λύσεις που προσαρμόζονται στις απαιτήσεις και τις προτιμήσεις του κάθε πελάτη.

  Αισθητική και Λειτουργικότητα

  Τα προϊόντα μας συνδυάζουν εξαιρετική αισθητική με υψηλή λειτουργικότητα, προσφέροντας στους πελάτες μας την απόλυτη ικανοποίηση και εμπιστοσύνη.

  Επαγγελματισμός και Υπευθυνότητα

  Με βάση την εμπειρία μας και την αφοσίωσή μας στην ποιότητα, εγγυόμαστε την παροχή υπηρεσιών υψηλών προδιαγραφών, με επαγγελματισμό και υπευθυνότητα.

  Εάν αναζητάτε αξιόπιστα αλουμίνια, τζάμια και κρύσταλλα στον Εύοσμο, εμπιστευθείτε την εμπειρία και την αξιοπιστία της ΑΦΟΙ ΗΛΙΑΔΗ. Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για μια δωρεάν αξιολόγηση και προσφορά.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΑΛΟΥΜΙΝΙΑ
  Άρτης 31 - Αμπελόκηποι
  2106912192
  6973537643
  Καλώς ήρθατε στην εταιρεία μας, όπου η εξειδίκευσή μας είναι οι κατασκευές αλουμινίου και σιδήρου. Με μια εμπειρία χρόνων στον τομέα, δημιουργούμε προϊόντα υψηλής ποιότητας που ικανοποιούν τις ανάγκες και τις προσδοκίες των πελατών μας.

  Υπηρεσίες Κατασκευών

  Οι υπηρεσίες μας περιλαμβάνουν την κατασκευή και τον εγκατάσταση προϊόντων αλουμινίου και σιδήρου για διαφορετικές ανάγκες και εφαρμογές. Ανεξάρτητα από το αν πρόκειται για κατασκευή και τοποθέτηση κουφωμάτων, κιγκλιδωμάτων, πόρτων ασφαλείας ή άλλων προϊόντων, εξασφαλίζουμε την απόλυτη ακρίβεια και ποιότητα σε κάθε έργο που αναλαμβάνουμε.

  Εξειδίκευση στις Εξατομικευμένες Λύσεις

  Κατανοούμε ότι κάθε έργο έχει τις δικές του ξεχωριστές ανάγκες και απαιτήσεις. Γι' αυτόν τον λόγο, προσφέρουμε εξατομικευμένες λύσεις, σχεδιασμένες με προσοχή στις λεπτομέρειες και σύμφωνα με τις ατομικές προτιμήσεις και τις ανάγκες κάθε πελάτη.

  Υψηλής Ποιότητας Υλικά και Εξοπλισμός

  Χρησιμοποιούμε μόνο υλικά υψηλής ποιότητας και σύγχρονο εξοπλισμό για την κατασκευή των προϊόντων μας, εξασφαλίζοντας την αντοχή, την αξιοπιστία και τη μακροχρόνια λειτουργία τους.

  Επικοινωνήστε μαζί μας

  Εάν ψάχνετε για αξιόπιστες και εξειδικευμένες υπηρεσίες κατασκευής αλουμινίου και σιδήρου στην περιοχή των Άνω Πατησίων, επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα. Με χαρά θα σας εξυπηρετήσουμε και θα σας προσφέρουμε τις καλύτερες λύσεις για τις ανάγκες σας.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΑΛΟΥΜΙΝΙΑ – ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ
  Σπινθάρου 35 Νέος Κόσμος - Αθήνα
  2109248579
  6936904576
  Από το 1970 και από τον πατέρα στον γιο προσφέρουμε υπηρεσίες υψηλού επιπέδου με συνέπεια υπευθυνότητα και επαγγελματισμό στο χώρο του αλουμινίου και σιδήρου με εδρα της εταιρειας στο ΝΕΟ ΚΟΣΜΟ

  Το εξειδικευμένο προσωπικό μας παρέχει άμεσα τις υπηρεσίες μας απο όπου μας ζητηθεί στο νομό ΑΤΤΙΚΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ.
  Κατασκευάζουμε παντός είδους μεταλλικές κατασκευές, ΙΝΟΧ κάγκελα, αλουμινοκατασκευές, κουφώματα, αίθρια, γκαραζόπορτες, σκάλες, πέργκολες, κατασκευές καγκέλων, ταρατσών, περιφράξεων, για πυλωτές, πόρτες συρόμενες ανοιγόμενες,γκαραζόπορτες, σκάλες μεταλλικές, εσωτερικού και εξωτερικού χώρου, πατάρια καταστημάτων και ό,τι άλλο έχει να κάνει με αλουμίνια

  Ασφαλείστε τα σπίτια σας με σιδεριές ασφαλείας για να κοιμάστε άφοβα το βράδυ. Aνοξείδωτες κατασκευές, ρολλά, πάντα παρέχοντας ποιότητα εργασίας, συνέπεια, στις πιο ανταγωνιστικές τιμές.

  Επικοινωνήστε μαζί μας για να επωφεληθείτε άμεση εξυπηρέτηση και πιο οικονομικές λύσεις
  Συμμετέχουμε στο πρόγραμμα: ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΩ ΚΑΤ' ΟΙΚΟΝ
  Toggle
 • Κατηγορία: ΑΛΟΥΜΙΝΙΑ – ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ
  Ακρολίμνη Πέλλας - Πέλλας
  2382062768
  6936187558, 6936187557
  ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΚΟΥΦΩΜΑΤΩΝ ΓΑΤΣΗΣ
  Ακρολίμνη Πέλλας

  Η επιχείρησή μας "ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΚΟΥΦΩΜΑΤΩΝ ΓΑΤΣΗΣ"εξειδικεύεται στην παροχή υψηλής ποιότητας κουφωμάτων αλουμινίου και PVC, εσωτερικών πορτών, σιτών παντός τύπου, καθώς και κάγκελων από ανοξείδωτο χάλυβα. Επιπλέον, προσφέρουμε εξειδικευμένες θωρακισμένες πόρτες που προσφέρουν υψηλό επίπεδο ασφαλείας. Επιλέγοντάς μας, επιλέγετε αξιοπιστία, αισθητική και ασφάλεια για τον χώρο σας.

  Τα νέα σύγχρονα Ενεργειακά Κουφώματα Αλουμινίου διακρίνονται τόσο για την υψηλή θερμομόνωση όσο και για την αποτελεσματική ηχομόνωση, προσφέροντας εντυπωσιακή εξοικονόμηση ενέργειας και ένα ήσυχο ασφαλές εσωτερικό περιβάλλον.

  Είναι σχεδιασμένα να αντέχουν σε ακραίες καιρικές συνθήκες, προσφέροντας αξιόπιστη προστασία και αισθητική απόλαυση για τον εξωτερικό σας χώρο.

  ΣΤΟΧΟΣ ΜΑΣ

  Ο στόχος μας είναι να παρέχουμε στους πελάτες μας υψηλής ποιότητας προϊόντα και υπηρεσίες που να ανταποκρίνονται στις ανάγκες τους και να υπερβαίνουν τις προσδοκίες τους. Μέσω της συνεχούς καινοτομίας, της επιμονής στην ποιότητα και της εξυπηρέτησης προς τον πελάτη,

  προσπαθούμε να καταστήσουμε το περιβάλλον τους ασφαλές, λειτουργικό και αισθητικά ελκυστικό. Στόχος μας είναι να δημιουργούμε μακροχρόνιες σχέσεις εμπιστοσύνης με τους πελάτες μας, παρέχοντάς τους την απόλυτη ικανοποίηση και εμπιστοσύνη στις υπηρεσίες μας.

  EΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
  Θα έρθουμε στο χώρο σας για να τον μελετήσουμε, να ακούσουμε τις ανάγκες σας και μαζί να βρούμε τις ιδανικές λύσεις.

  ΤΗΛΕΦΩΝΟ
  2382062768

  Επιλέγοντας τις υπηρεσίες μας

  μπορείτε να εμπιστευτείτε την εξειδίκευση μας και να απολαύσετε μια προσαρμοσμένη λύση που ανταποκρίνεται στις ανάγκες και τις προτιμήσεις σας, δημιουργώντας έναν εξωτερικό χώρο που συνδυάζει λειτουργικότητα και αισθητική.

  ΕΜΠΕΙΡΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ
  Η εταιρία μας διαθέτει έμπειρο προσωπικό με εξειδίκευση στον κλάδο, το οποίο είναι αφοσιωμένο στην παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών στους πελάτες μας.

  ΑΜΕΣΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ
  Κατανοούμε τη σημασία της άμεσης ανταπόκρισης στις ανάγκες και τα αιτήματα των πελατών μας, και γι' αυτό προσφέρουμε γρήγορη απόκριση και εξυπηρέτηση.

  Toggle
 • Κατηγορία: ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ
  Κάλυμνος - Δωδεκανήσου
  2243023072
  6944246587
  Καλωσορίσατε στην πιο αξιόπιστη πηγή για κουφώματα αλουμινίου στην Κάλυμνο. Είμαστε αφοσιωμένοι στην παροχή υψηλής ποιότητας προϊόντων και υπηρεσιών που θα καλύψουν κάθε ανάγκη σας για κουφώματα αλουμινίου.

  Εξειδικευμένοι Στην Κατασκευή Κουφωμάτων Αλουμινίου

  Με χρόνια εμπειρίας στον κλάδο, έχουμε καθιερωθεί ως ένας από τους κορυφαίους προμηθευτές και εγκαταστάτες κουφωμάτων αλουμινίου στην Κάλυμνο. Χαρακτηριζόμαστε για την εξειδίκευσή μας στην παροχή εξατομικευμένων λύσεων που προσφέρουν ασφάλεια, αισθητική και λειτουργικότητα.

  Υψηλής Ποιότητας Υλικά και Επαγγελματική Εγκατάσταση

  Στηριζόμαστε σε πιστοποιημένα υλικά και τεχνογνωσία υψηλού επιπέδου για να εξασφαλίσουμε την ποιότητα και την αντοχή των κουφωμάτων αλουμινίου που παρέχουμε. Επιπλέον, η έμπειρη ομάδα μας είναι διαθέσιμη για την επαγγελματική εγκατάσταση, εξασφαλίζοντας άριστα αποτελέσματα και απόλυτη ικανοποίηση των πελατών μας.

  Εξατομικευμένη Εξυπηρέτηση

  Κατανοούμε ότι κάθε έργο έχει τις δικές του ιδιαιτερότητες και ανάγκες. Για αυτό το λόγο, προσφέρουμε εξατομικευμένη εξυπηρέτηση και συμβουλές, λαμβάνοντας υπόψη τις προτιμήσεις και τον προϋπολογισμό κάθε πελάτη.

  Επικοινωνήστε μαζί μας

  Εάν αναζητάτε υψηλής ποιότητας κουφώματα αλουμινίου στην Κάλυμνο, είμαστε εδώ για εσάς. Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή λύση.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΑΛΟΥΜΙΝΙΑ – ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ
  Γραβιάς 2 Πειραιάς - Αττική
  6934440575
  Καλωσορίσατε στην INOXDESIGN: Η Εξειδικευμένη Λύση σας σε Ανοξείδωτες Κατασκευές στον Πειραιά, Αττική

  Κατασκευές που αντέχουν στο χρόνο, σχεδιασμένες με αισθητική και λειτουργικότητα - αυτό είναι το σήμα κατατεθέν της INOXDESIGN. Είμαστε εδώ για να καλύψουμε κάθε ανάγκη σας σε θέματα ανοξείδωτων κατασκευών, προσφέροντας εξειδικευμένες λύσεις που ξεπερνούν τις προσδοκίες σας.

  Υπηρεσίες Υψηλής Ποιότητας

  Από την αρχική σχεδίαση μέχρι την τελική εγκατάσταση, η INOXDESIGN προσφέρει υπηρεσίες υψηλής ποιότητας σε ανοξείδωτες κατασκευές. Με τη χρήση προηγμένων τεχνολογιών και την εμπειρία μας, εξασφαλίζουμε την πλήρη ικανοποίηση και την αντοχή των έργων μας.

  Προσαρμοσμένες Λύσεις

  Κάθε έργο είναι μοναδικό και για αυτόν τον λόγο προσφέρουμε προσαρμοσμένες λύσεις που ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις και τις προτιμήσεις σας. Είτε πρόκειται για κατασκευές για επαγγελματικούς χώρους είτε για οικιακές ανάγκες, είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε να δημιουργήσετε το ιδανικό περιβάλλον.

  Επικοινωνήστε Μαζί μας

  Επισκεφθείτε μας στον Πειραιά και ανακαλύψτε πώς μπορούμε να μετατρέψουμε τις ιδέες σας σε πραγματικότητα μέσω των ανοξείδωτων κατασκευών μας. Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για μια ατομική συζήτηση και ένα προσαρμοσμένο προσφορά που θα ανταποκριθεί στις ανάγκες σας.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΑΛΟΥΜΙΝΙΑ
  Λαοδικείας 149 - Πειραιάς
  6978018085
  Σουσουγιάννης Φώτης
  Αλουμινοκατασκευές & Σιδηροκατασκευές Πειραιάς Αττικής

  Η επιχείρησή μας “Σουσουγιάννης Φώτης” η οποία βρίσκεται στον Πειραιά Αττικής, δραστηριοποιείται από το 1990 με αλουμινοκατασκευές και σιδηροκατασκευές, προσφέροντας έργα υψηλής ποιότητας και αισθητικής και σε οικίες και επαγγελματικούς χώρους σε όλη την Αττική.

  Έχοντας φέρει σε πέρας ένα μεγάλο αριθμό έργων, η επιχείρησή μας, αποτελεί την ιδανική επιλογή για οποιαδήποτε αλουμινοκατασκευή ή σιδηροκατασκευή επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε, ανεξαρτήτως βαθμού δυσκολίας και πολυπλοκότητας.

  ΤΗΛΕΦΩΝΟ:
  6978018085

  ΜΕ ΣΥΝΕΠΕΙΑ &
  ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΣΜΟ

  κατασκευάζουμε μια ευρεία γκάμα αλουμινοκατασκευών που περιλαμβάνουν κουφώματα αλουμινίου, θωρακισμένες πόρτες, πέργκολες, ειδικές κατασκευές αλλά και οποιαδήποτε άλλη αλουμινοκατασκευή επιθυμείτε για τον χώρο σας.

  Παράλληλα, μπορούμε να αναλάβουμε και να φέρουμε σε πέρας οποιαδήποτε σιδηροκατασκευή επιθυμείτε, όπως κάγκελα, σκάλες, στέγαστρα αλλά και ειδικές κατασκευές σχεδιασμένες αποκλειστικά για τον χώρο σας.

  ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ & ΚΟΜΨΕΣ
  ΛΥΣΕΙΣ

  Με πολυετή εμπειρία στον χώρο και αφοσίωση στην ποιότητα και την καινοτομία, προσφέρουμε ολοκληρωμένες λύσεις που καλύπτουν τις ανάγκες κάθε πελάτη.

  Παρακολουθώντας διαρκώς όλες τις νέες τάσεις στο χώρο, μπορούμε να σας προτείνουμε τις πιο σύγχρονες λύσεις για οποιαδήποτε αλουμινοκατασκευή η σιδηροκατασκευή επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε.

  ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΙΠΛΑ ΣΑΣ
  και πάντα έτοιμοι να μελετήσουμε τον χώρο σας, να ακούσουμε τις ανάγκες σας και να σας προτείνουμε τις ιδανικές λύσεις για την οικία ή τον επαγγελματικό σας χώρο.

  Εξυπηρετούμε άμεσα τον Πειραιά και όλη την Αττική!

  ΟΛΕΣ ΟΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΜΑΣ
  ξεχωρίζουν για την υψηλή ποιότητα και αντοχή τους καθώς και για την μοναδική αισθητική και λειτουργικότητα που προσφέρουν σε κάθε χώρο.

  ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΜΕ ΣΥΝΕΠΕΙΑ
  και επαγγελματισμό, δίνοντας έμφαση ακόμα και στην πιο μικρή λεπτομέρεια και παραδίδουμε κάθε έργο στον προσυμφωνηθέντα χρόνο.

  ΣΤΟΧΟΣ ΜΑΣ
  όλα αυτά τα χρόνια είναι αφενός η άμεση εξυπηρέτηση κάθε πελάτη και αφετέρου η προσφορά ποιοτικών κατασκευές που θα μεταμορφώσουν τον χώρο σας και θα καλύψουν κάθε αισθητική απαίτησή σας.

  Μην χάνετε χρόνο!
  Επικοινωνήστε μαζί μας και μαζί θα βρούμε τις ιδανικές κατασκευές για τον χώρο σας. Εξυπηρετούμε άμεσα τον Πειραιά και όλη την Αττική.

  6978018085

  ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

  Toggle
 • Κατηγορία: ΑΛΟΥΜΙΝΙΑ
  Άγιος Δημήτριος - Αττική
  2109954587,2109954972
  6944316631
  Καλωσορίσατε στην ιστοσελίδα μας! Είμαστε μια εταιρεία που ειδικεύεται στις αλουμινοκατασκευές στον Άγιο Δημήτριο της Αττικής, προσφέροντας υψηλής ποιότητας υπηρεσίες και προϊόντα που καλύπτουν κάθε ανάγκη και απαίτηση.

  Με μια πλούσια ποικιλία αλουμινένιων κατασκευών, όπως παράθυρα, πόρτες, μπαλκονόπορτες, συρόμενα συστήματα, σκίαστρα, και άλλα, είμαστε η ιδανική επιλογή για τη βελτίωση και την αναβάθμιση του χώρου σας. Επιπλέον, παρέχουμε εξειδικευμένες υπηρεσίες εγκατάστασης από έμπειρους τεχνικούς, εξασφαλίζοντας την ορθή λειτουργία και την ασφάλεια των προϊόντων μας.

  Στοχεύουμε στην πλήρη ικανοποίηση των πελατών μας, παρέχοντας προσαρμοσμένες λύσεις που ανταποκρίνονται στις ανάγκες και τις προτιμήσεις κάθε πελάτη. Με σταθερή δέσμευση στην ποιότητα, την αξιοπιστία και την εξυπηρέτηση, σας προσφέρουμε την απόλυτη εμπειρία σε αλουμινοκατασκευές.

  Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και να σας προσφέρουμε τις καλύτερες λύσεις για τον χώρο σας. Είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε να δημιουργήσετε τον ιδανικό χώρο που πάντα ονειρευόσασταν.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΑΛΟΥΜΙΝΙΑ
  Μέγαρα - Αττική
  6948332335
  Η επιχείρηση ‹‹PROJECT INOX ART›› δραστηριοποιείται στο κλάδο των inox και των αλουμινίων ειδικών κατασκευών.

  Τα τελευταία χρόνια, η συνεργασία μας με πληθώρα απαιτητικών πελατών μας έδωσε την ευκαιρία να επεκταθούμε στην αποπεράτωση διαφόρων κατασκευών, αφ’ ενός επιτυγχάνοντας τον συνδυασμό ποιότητας και εργονομίας αφ’ ετέρου λόγω του οπτικού και ποιοτικού μας αποτελέσματος, μας κατατάσσει σε μια ξεχωριστή θέση συγκριτικά με τον ανταγωνισμό.

  Τα εξειδικευμένα μας στελέχη είναι σε θέση να πραγματοποιήσουν κάθε ιδέα του εκάστοτε πελάτη μας αλλά και να του προτείνουν, βελτιώσουν και τελικά να υλοποιήσουν μια κατασκευή που θα ικανοποιήσει στον μέγιστο βαθμό τις επιθυμίες του.

  Είτε αναζητάτε προσαρμοσμένα προϊόντα inox είτε χρειάζεστε έναν αξιόπιστο συνεργάτη για τα έργα σας, είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε. Η ομάδα μας μπορεί να σας βοηθήσει με το σχεδιασμό, την κατασκευή, την εγκατάσταση και τη συντήρηση μιας ευρείας σειράς προϊόντων inox.

  Είμαστε υπερήφανοι για τη δέσμευσή μας στην ποιότητα και την ικανοποίηση των πελατών μας προσφέροντας ανταγωνιστικές τιμές και είμαστε βέβαιοι ότι μπορούμε να προσφέρουμε τις καλύτερες λύσεις για τις ανάγκες της επιχείρησής και του εκάστοτε πελάτη.

  Toggle
 • Κατηγορία: ΑΛΟΥΜΙΝΙΑ – ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ
  5ο χλμ ΛΑΡΙΣΑΣ- ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ - Λάρισα
  6987326300
  Συστήματα Αλουμινίου - Μεταλλικές Κατασκευές - Συστήματα Σκίασης • ΛΑΡΙΣΑ

  Η επιχείρηση ΜΕΤΑΛΛΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΣΤΑΜΟΥΛΑΚΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ εδρεύει στη ΛΑΡΙΣΑ και δραστηριοποιείται στον χώρο των αλουμινοκατασκευών κ σιδηροκατασκευων. Το αντικείμενο εργασιών της εταιρείας μας περιλαμβάνει ένα ευρύ φάσμα κατασκευών.

  Καλύπτουμε κάθε ανάγκη του χώρου σας σε κουφώματα, ρολά,σίτες, γκαραζόπορτες, βιτρίνες και παντός τύπου αλουμινοκατασκευές.

  Επιπλέον, δραστηριοποιούμαστε και στις μεταλλικές κατασκευές, όπως, πόρτες, κάγκελα, σκάλες, πέργκολες, στέγαστρα και πάσης φύσεως ειδικές κατασκευές.

  Το άριστα καταρτισμένο συνεργείο μας αναλαμβάνει,με αξιοπιστία και επαγγελματισμό, να αντικαταστήσει τα παλιά συστήματα αλουμινίου σας με νέα κουφώματα άριστης ποιότητας προσφέροντας σας ασφάλεια και οικονομία με σύγχρονο σχεδιασμό.

  Με σύμμαχο την γνώση και την συνεχή ενημέρωση πάνω στις νέες τεχνικές αλλά και στην εξέλιξη των υλικών εγγυόμαστε το άριστο αποτέλεσμα της κατασκευής και την αντοχή της στον χρόνο.

  Ανακαινίστε τον επαγγελματικό σας χώρο με συστήματα αλουμινίου και ειδικές μεταλλικές κατασκευές φτιαγμένα με αξιοπιστία που θα σας παρέχουν θερμομόνωση, εξοικονόμηση ενέργειας, ασφάλεια & υψηλή αισθητική.

  Με υπευθυνότητα και αξιοπιστία αναλαμβάνουμε παντός τύπου αλουμινοκατασκευές και σιδηροκατασκευες.

  Η υψηλή ποιότητα των υλικών που χρησιμοποιούμε είναι αποτέλεσμα έρευνας, έτσι ώστε να εξελισσόμαστε με την πάροδο των χρόνων και να προσφέρουμε καινοτόμες λύσεις με πρωτοποριακό σχεδιασμό.

  Η εμπειρία η τεχνογνωσία και η αγάπη για την δουλειά μας είναι αυτά που μας κάνουν πρώτους στο είδος μας και πάντα ανταγωνιστικούς. Το εξειδικευμένο προσωπικό προτείνει και παρέχει άμεση εξυπηρέτηση από όπου μας ζητηθεί στο νομό Δράμας και τη γύρω περιοχή.

  ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
  ►ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΣΙΔΗΡΟΥ & ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ
  ►ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ PVC
  ►ΚΑΓΚΕΛΑ ΣΙΔΗΡΟΥ & INOX
  ►ΠΟΡΤΕΣ - ΠΑΡΑΘΥΡΑ - ΡΟΛΛΑ - ΣΙΤΕΣ
  Toggle
προηγούμενη 1 από 33 επόμενη
Διαφημιστείτε εδώ