noscript image for google
Τετάρτη 21 Απριλίου 2021 | 02:51 μμ

Ηλεκτρονικός Επαγγελματικός Οδηγός Ελλάδας

 • Κατηγορία: ΤΕΧΝΙΚΕΣ – ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ – ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ – ΑΝΑΠΑΛΑΙΩΣΕΙΣ
  ΑΘΗΝΑ - Αττική
  6987002783
  6939999627
  ΤΕΧΝΟΔΟΜΗΣΗ
  Αδαμόπουλος Γιώργος
  Αττική

  Η Εταιρεία "ΤΕΧΝΟΔΟΜΗΣΗ ΑΔΑΜΟΠΟΥΛΟΣ" εδρεύει στην Αθήνα. Υπεύθυνος της επιχείρησης είναι ο κος Αδαμόπουλος Γιώργος ο οποίος έχει πολυετή εμπειρία στον τομέα των ανακαινίσεων και κατασκευών και βρίσκεται στο χώρο από το 1988.

  Η Εταιρεία αναλαμβάνει τις ανακαινίσεις σπιτίων και καταστημάτων, εξωτερικών και εσωτερικών χώρων. Αναλαμβάνουμε ανακαινίσεις μονοκατοικιών, διαμερισμάτων, καταστημάτων, μονόσεις ταράτσας, θερμοπροσόψεις, γυψοσανίδες, τσιμεντοσανίδες και τοποθέτηση πλακιδίων.

  Το εξειδικευμένο προσωπικό μας σε συνδυασμό με την εμπερία ετών στον τομέα αλλά και τα σύγχρονα μέσα και άριστης ποιότητας υλικά που χρησιμοποιούμε εγγυώνται για τα άριστα αποτελέσματα και την καταλληλότερη λύση για την ανακαίνιση του χώρου σας.

  Είμαστε πάντα σε στένη συνεργασία με τον εκάστοτε πελάτη ώστε να καταλαβαίνουμε τις ανάγκες του και να προτείνουμε το καταλληλότερο πακέτο ανακαίνισης ανάλογα με τις απαταίσεις που έχει.

  Εγγυώμαστε το αρτιότερο αποτέλεσμα για τις εργασίες που αναλαμβάνουμε έχοντας θέση σαν στόχο την απόλυτη ικανοποίηση των πελατών μας

  Ανακαινίσεις Μονώσεις ταράτσας ΘερμοπροσόψειςΓυψοσανίδεςΤσιμεντοσανίδεςΤοποθέτηση πλακιδίων

  ΑΘΗΝΑ, Αττική 10551 / Αττικής

  Τηλέφωνο: 2121004155

  Κινητό: 6982481489, 6987002783

  Toggle
 • Κατηγορία: ΑΛΟΥΜΙΝΙΑ – ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ
  ΠΕΛΑΣΓΩΝ 1 - Περιστέρι
  80011676767,2105026069
  6980236170
  ΕΔΡΑ: Ναυαρίνου 55, Πετρούπολη

  Η εταιρεία "Κλιάπος Κων/νος" ιδρύθηκε το 2007 από τον Κλιάπο Κων/νο ο οποίος έχει πείρα 15 ετών με πτυχίο στην Αρχιτεκτονική διακόσμηση και στις κατασκευές όλων των κουφωμάτων αλουμινίου, σιδήρου και ειδικών κατασκευών.

  Το εργαστήρι μας βρίσκεται στο Περιστέρι, Πελασγών 1, όπου μπορείτε να μας βρείτε. Η ειδικότητα μας είναι η κατασκευή και τοποθέτηση κουφωμάτων αλουμινίου θωρακισμένων θυρών. Επίσης, αναλαμβάνουμε πάσης φύσεως επισκευές - μερεμέτια στον κλάδο αυτό. Η συνεργασία με την εταιρεία Profilco α.ε. μας παρέχει άριστη ποιότητα, αισθητική και το κυριότερο ασφάλεια για να μπορούμε να κοιμόμαστε πιο ήσυχοι. Τα εξαρτήματα των κουφωμάτων είναι αποκλειστικά της εταιρείας Profilco, με την εγγύηση της αντοχής και της ασφάλειας. Το επίτευγμα μας είναι η απόλυτη εξυπηρέτηση των πελατών ενώ στόχος μας είναι οι προσιτές τιμές και οι προσφορές για τις οποίες θα ενημερώνονται οι πελάτες μέσω του site μας.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΜΕΤΑΛΛΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ
  ΠΕΝΤΑΛΟΦΟΣ ΚΥΠΡΙΝΟΣ - Έβρου
  2556061278
  6944350610
  Αλουμινοκατασκευές -λυόμενες σιδηροκατασκευές
  Toggle
 • Κατηγορία: ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ
  ΜΟΥΔΑΝΙΑ - Χαλκιδικής
  2373025550
  6976438759
  Εσωτερικά-εξωτερικά κουφώματα-θωρακισμένες πόρτες-προστατευτικά κάγκελα αλουμινίου-ιταλικά έπιπλα κουζίνας -πατώματα laminate-κάγκελα τύπου inox.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΑΛΟΥΜΙΝΙΑ – ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ
  Πρωτοπαπαδάκη 24, Γαλάτσι - Αττική
  2102856913
  6978234703
  ALUPROFESSION
  Αλουμινοκατασκευές Γαλάτσι

  Η εταιρεία ALUPROFESSION η οποία εδρεύει στο Γαλάτσι, δραστηριοποιείται εδώ και χρόνια στον χώρο των κατασκευών προσφέροντάς σας κουφώματα αλουμινίου, κουφώματα pvc καθώς και κάθε άλλη αλουμινοκατασκευή που επιθυμείτε για την οικία ή τον επαγγελματικό σας χώρο.

  Διαθέτοντας τεχνογνωσία, καταρτισμένο και υπεύθυνο προσωπικό, καθώς και άριστη ποιότητα πρώτων υλών, μπορούμε να σας προσφέρουμε κατασκευές άριστης ποιότητας και υψηλής αισθητικής πάντα στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς.

  Στόχος μας είναι η ικανοποίηση των πελατών μας στο μεγαλύτερο δυνατό βαθμό μέσα από κατασκευές υψηλών προδιαγραφών με εγγύηση ποιότητας, εφαρμογής και αντοχής. Διατηρούμε μακροχρόνια συνεργασία με τις πιο γνωστές εταιρίες στον τομέα μας για να εξασφαλίζουμε για εσάς τα πιο άρτια προϊόντα.

  Προιόντα:
  Κουφώματα αλουμινίου
  Πόρτες ασφαλείας
  Κάγκελα
  Γκαραζόπορτες
  Σίτες & Ρολά

  Παρεχόμενες υπηρεσίες:

  Αντικατάσταση κουφωμάτων
  Επισκευές ράουλων

  ____

  Περιοχές που εξυπηρετούμε:
  Γαλάτσι, Κέντρο Αθήνα, Πεύκη, Νέο Ηράκλειο, Χολαργός, Χαλάνδρι, Ψυχικό, Νέα Ιωνία, Κυψέλη, Πατήσια, Αγία Παρασκευή, Βόρεια Προάστια.

  Toggle
 • Κατηγορία: ΑΛΟΥΜΙΝΙΑ – ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ
  ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΓΕΩΜΕΤΡΟΥ 3-5 - Νεος Κόσμος
  2109234894
  6970856046
  ΚΙΤΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
  ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΕΜΑΣ

  Η εταιρεία του κου. Κίτου Γιώργου η οποία εδρεύει στον Νέο Κόσμο, διαθέτει την απαραίτητη τεχνογνωσία και εμπειρία για να κατασκευάσει κάθε δημιουργία, εξασφαλίζοντας άψογη αισθητική και απόλυτη ασφάλεια. Το εξειδικευμένο προσωπικό μας, σας προτείνει την λύση που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες και τις απαιτήσεις του χώρουσας, και εργάζεται πάντα με σκοπό την καλύτερη και άμεση εξυπηρέτηση σας.

  Στόχος μαςείναι να καλύψουμε κάθε σας ανάγκη χρησιμοποιώντας υψηλής ποιότητας υλικά, εγγυημένη επαγγελματική τεχνική υποστήριξη και πάντοτε με τον οικονομικότερο δυνατό τρόπο!

  Χάρη στην πολυετή εμπειρία μας, τη τεχνογνωσία και την άριστη ποιότητα των κατασκευών μας, σας προσφέρουμε αξιόπιστεςλύσεις, που μπορούν να ικανοποιήσουν κάθε απαίτηση σας.

  Η εταιρεία μας με εμπειρία πολλών ετών στον χώρο των κατασκευών, σας προσφέρει ιδανικές λύσεις από αλουμίνιο αλλά και σίδηρο.

  Κουφώματα συνθετικά και αλουμινίου
  Θωρακισμένες πόρτες, σε μεγάλη ποικιλία συστημάτων και χρωμάτων
  Συστήματα σίτας
  Ειδικές κατασκευές αλουμινίου
  Ειδικές κατασκευές σιδήρου
  Εξωτερικά κάγκελα και περιφράξεις κατοικιών
  Toggle
 • Κατηγορία: ΑΛΟΥΜΙΝΙΑ – ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ
  Τσαριτσάνη - Ελασσόνα
  6974439492
  ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
  Αλουμινοκατασκευές - Σιδηροκατασκευές - Τέντες Ελασσόνα Λάρισα Λεπτοκαρυά Πλαταμώνας

  Η επιχείρησή μας “ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗΣ” η οποία βρίσκεται στην Ελασσόνα, δραστηριοποιείται με αλουμινοκατασκευές και σιδηροκατασκευές, προσφέροντας ποιοτικές λύσεις σε οικίες και επαγγελματικούς χώρους στην Ελασσόνα και στην Λάρισα.

  Χάρη στην μακροχρόνια πορεία μας στον χώρο, μπορούμε να αναλάβουμε οποιαδήποτε αλουμινοκατασκευή και σιδηροκατασκευή επιθυμείτε. Παράλληλα, αναλαμβάνουμε την τοποθέτηση τεντών και συστημάτων σκίασης, ζελατίνες, καποτίνες, inox κάγκελα,εσωτερικές πόρτες, θωρακισμένες πόρτες, πέργκολες κ.α.

  Αναλαμβάνουμε εργασίες με το πρόγραμμα εξοικονομώ κατ' οίκον.
  Επικοινωνήστε μαζί μας για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και να σας προτείνουμε την ιδανική λύση. Εξυπηρετούμε άμεσα την Ελασσόνα, την Λάρισα και όλη την Ελλάδα κατόπιν συνεννόησης.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΑΛΟΥΜΙΝΙΑ
  Χάρητος 25 - Νέα Φιλαδέλφεια
  6945352222
  ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ
  ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΡΟΛΩΝ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ/ΒΟΡΕΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ/ΑΘΗΝΑ/ΑΤΤΙΚΗ
  ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΚΟΥΦΩΜΑΤΩΝ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ/ΒΟΡΕΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ/ΑΘΗΝΑ/ΑΤΤΙΚΗ
  ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΣΙΤΑΣ -ΑΝΤΙΚΟΥΝΟΥΠΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ/ΒΟΡΕΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ/ΑΘΗΝΑ/ΑΤΤΙΚΗ
  ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ ΜΟΤΕΡ ΣΤΑ ΡΟΛΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ/ΒΟΡΕΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ/ΑΘΗΝΑ/ΑΤΤΙΚΗ
  ΣΥΝΤΗΡΗΣΕΙΣ ΚΟΥΦΩΜΑΤΩΝ – ΑΛΟΥΜΝΙΟΥ- ΞΥΛΙΝΑ – ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ/ΒΟΡΕΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ/ΑΘΗΝΑ/ΑΤΤΙΚΗ
  ΤΕΧΝΙΤΗΣ ΡΟΛΩΝ -ΣΙΤΑΣ- ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ/ΒΟΡΕΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ/ΑΘΗΝΑ/ΑΤΤΙΚΗ
  ΕΛΑΙΟΧΡΩΜΑΤΙΣΜΟΙ -ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ/ΒΟΡΕΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ/ΑΘΗΝΑ/ΑΤΤΙΚΗ

  Επισκευές ρολών, κουφωμάτων, σίτας παντός τύπου ΑΥΘΗΜΕΡΟΝ σε όλα τα Βόρεια Προάστια της Αθήνας !!!!!

  Ο ειδικός τεχνίτης ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ με εδρα την Φιλαδέλφεια Αττικής δραστηριοποιείται στις επισκευές ρολών, επισκευές κουφωμάτων, στις επισκευές και τοποθετήσεις σίτας.

  Εχοντας αποκτήσει πολυετή εμπειρία στις επισκευές και συντηρήσεις εγγυάται άμεση και
  ποιοτική εργασία στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς, το τεχνικό προσωπικό μας εξυπηρετεί από οπου μας ζητηθεί σε ιδιωτικούε και επαγγελματικούς χώρους ( κατοικίες, διαμερίσματα, καταστήματα, γραφεία ξενοδοχεία) στην Φιλαδέλφεια, τα Πατήσια, το Μαρούσι, το Χαλάνδρι, τον Χολαργό, την Αγία Παρασκευή, το Ψυχικό, την Κηφισιά, την Εκάλη τα Βόρεια Προάστια και σε ολη την Αθήνα.

  Οι υπηρεσίες μας:
  Επισκευάζουμε όλα τα κουφώματα παντός τύπου αλουμινίου, ξύλινα, πλαστικά

  Επισκευάζουμε και αντικαθιστούμε όλα τα ρολά στα παλαιού και νέου τύπου ρολά (ξύλινα, πλαστικά, αλουμινίου και καταστημάτων ασφαλείας ) ιμάντες, (φθαρμένες κορδέλες) Ράουλα, ταινίες, βουρτσάκια, ταμπακιέρες, δίσκους, άξονες

  φρακαρισμένα ρολά και μηχανισμούς μανιβέλας

  Τροποποιούμε τα χειροκίνητα ρολά σε ηλεκτρικά με μοτέρ

  Επισκευές Σίτας και αντικατάσταση με καινούργιες ( κουνουπιέρες) παντός τύπου

  Κάθετης Κίνησης

  Σίτα Πλισέ

  Aνοιγόμενη Σίτα

  Συρόμενη Σίτα

  Σταθερή Σίτα

  Ανακαινίσεις ελαιοχρωματισμών με χρώματα και υλικά επώνυμων εταιρειών για να εχουν αντοχή στον χρόνο και στον Ελληνικό ηλιο !!!!!

  Επισκευάζουμε τα πάντα γιατί απλά… ΞΕΡΟΥΜΕ και ΑΓΑΠΑΜΕ τη δουλειά μας

  Εσείς απλά
  Καλέστε μας και εμείς θα ανταποκριθούμε αμεσα

  Φιλικά

  ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ

  Ωρες επικοινωνίας καθημερινά από τις 8 το πρωί εως τις 10 το βράδυ και στις αργίες
  Toggle
 • Κατηγορία: ΑΛΟΥΜΙΝΙΑ – ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ
  Βερδικούσια - Λάρισα
  6948379604
  ΜΠΟΥΝΤΑΛΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
  Αλουμινοκατασκευές & Σιδηροκατασκευές Βερδικούσια Ελασσόνα Λάρισα

  Η επιχείρησή μας “ΜΠΟΥΝΤΑΛΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ” η οποία βρίσκεται στην περιοχή Βερδικούσια, δραστηριοποιείται με αλουμινοκατασκευές και σιδηροκατασκευές σε όλη την περιοχή του νομού Λαρίσης.

  Χάρη στην μακροχρόνια πορεία μας στον χώρο, μπορούμε να αναλάβουμε και να φέρουμε σε πέρας κάθε είδους αλουμινοκατασκευές και σιδηροκατασκευές για την οικία αλλά και για τον επαγγελματικό σας χώρο.

  Αναλαμβάνουμε κουφώματα αλουμινίου, σίτες, ρολά, πέργκολες αλουμινίου, κάγκελα, μεταλλικές σκάλες, στέγαστρα, σιδεριές ασφαλείας καθώς και ανοξείδωτες κατασκευές.

  Επικοινωνήστε μαζί μας για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και να σας προτείνουμε την ιδανική λύση. Εξυπηρετούμε άμεσα την περιοχή Βερδικούσια, την Ελασσόνα και όλη την Λάρισα.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΤΕΧΝΙΚΕΣ – ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ – ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ – ΑΝΑΠΑΛΑΙΩΣΕΙΣ
  Ευεργέτη Γιαβάση 19, Αγία Παρασκευή - Αθήνα
  6909175650
  ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ REMIX

  | λίγα λόγια για την εταιρεία

  Η εταιρεία Κατασκευές REMIX - ΡΟΥΝΤΙ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ, που εδρεύει στην Αγία Παρασκευή, δραστηριοποιείται στον κλάδο των ανακαινίσεων.

  Η εταιρεία μας έχει ολοκληρώσει με επιτυχία έργα υψηλών απαιτήσεων σε μονοκατοικίες, μεζονέτες, πολυκατοικίες, αλλά και σε επαγγελματικούς, βιομηχανικούς και εμπορικούς χώρους.

  Αναλαμβάνουμε την ανακαίνιση σπιτιών, καταστημάτων, ξενοδοχείων, γραφείων και εξοχικών κατοικιών.

  Η εταιρεία μας, αξιοποιώντας την πολύχρονη παρουσία της και την εμπειρία της στο χώρο των ηλεκτρικών, υδραυλικών εγκαταστάσεων και ανακαινίσεων, τη συνεχή ενημέρωση και το σύγχρονο μηχανολογικό εξοπλισμό της, μπορεί να προσφέρει στους πελάτες της άριστη λειτουργικότητα, ασφάλεια και οικονομία, που χαρίζουν άνεση στην καθημερινή ζωή.

  Αναλαμβάνουμε ανακαινίσεις, ηλεκτρικά και υδραυλικά έργα.

  Οικοδομικές εργασίες, Υδραυλικά
  Γυψοσανίδες, Ηλεκτρολογικά, Αλουμίνια
  Μονώσεις, Ελαιοχρωματισμοί
  Ανακαίνιση ξενοδοχείων

  Οι άνθρωποι που απαρτίζουν την Remix είναι πρόθυμοι να σας συμβουλέψουν σε ό,τι σας απασχολεί και, με γνώμονα την εμπειρία τους και την τεχνική τους κατάρτιση, να σας βοηθήσουν να έχετε ένα άρτιο αποτέλεσμα.

  Η εταιρεία προσδοκά να είναι δίπλα σας με συνέπεια και να γίνει ο πιο έμπιστος και καλός συνεργάτης σας.

  Toggle
 • Κατηγορία: ΑΛΟΥΜΙΝΙΑ – ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ
  Ε.Ο. Βερβεράτου - Δαφνώνα Βερβεράτου - Χίος
  2271077161
  6944648042
  Η επιχείρησή μας “ΓΙΑΣΕΜΗΣ ΚΩΣΤΑΣ” η οποία εδρεύει ΧΙΟ, δραστηριοποιείται στον χώρο των κατασκευών προσφέροντάς σας κουφώματα αλουμινίου, πλαστικά κουφώματα - pvc καθώς και κάθε άλλη αλουμινοκατασκευή που επιθυμείτε για την οικία ή τον επαγγελματικό σας χώρο.

  Διαθέτοντας τεχνογνωσία, καταρτισμένο και υπεύθυνο προσωπικό, καθώς και άριστη ποιότητα πρώτων υλών, μπορούμε να σας προσφέρουμε κατασκευές άριστης ποιότητας και υψηλής αισθητικής πάντα στις πιο ανταγωνιστικές τιμές.

  Λόγω της πολυετής εμπειρίας μας στο χώρο, μπορούμε να προσφέρουμε στους πελάτες μας κάθε είδους αλουμινοκατασκευές όπως κουφώματα αλουμινίου, πόρτες, παράθυρα, ρολά, κάγκελα, γκαραζόπορτες κ.α. καθώς και πλαστικά κουφώματα - pvc.

  Όλες οι κατασκευές που αναλαμβάνουμε ανταποκρίνονται στην παραδοσιακή ομορφιά με την σύγχρονη αισθητική, ανάλογα με το στιλ του κτιρίου σας. Είναι ανεπηρέαστα από τις καιρικές συνθήκες (βροχοπτώσεις, υψηλές θερμοκρασίες) έχουν αντοχές και απεριόριστη διάρκεια ζωής χωρίς συντήρηση.

  Είμαστε πάντα δίπλα σας πρόθυμοι, να σας λύσουμε οποιοδήποτε πρόβλημα προσφέροντάς σας ποικιλία σχεδίων, υψηλή ποιότητα και προσιτές τιμές.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΑΛΟΥΜΙΝΙΑ – ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ
  Γρ. Λαμπράκη 1 - Αργυρούπολη
  2109930044
  6932373454
  ΚΑΝΑΚΗΣΠ. - Κ. ΚΟΡΡΕ Ο.Ε.
  Βιοτεχνία Ρολών Αργυρούπολη Αττικής

  Η βιοτεχνία ρολών “ΚΑΝΑΚΗ Π. - Κ. ΚΟΡΡΕ Ο.Ε.” η οποία βρίσκεται στην Αργυρούπολη Αττικής, δραστηριοποιείται εδώ και αρκετά χρόνια με την κατασκευή ρολών, προσφέροντας προϊόντα υψηλής ποιότητας και μοναδικής αισθητικής.

  Πιο συγκεκριμένα η βιοτεχνία ρολών κατασκευάζει οικιακά ρολά και γκαραζόπορτες των εταιρειών ELVIAL - EUROPA - ALUMINCO αποκλειστικά για χονδρική πώληση σε κατασκευαστές.

  Επίσης διαθέτει μια μεγάλη γκάμα από αυτοματισμούς ρολών και γκαράζ που θα κάνουν την καθημερινότητά σας πιο εύκολη και λειτουργική.

  Επικοινωνήστε μαζί μας για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας. Εξυπηρετούμε άμεσα την Αργυρούπολη και όλη την Αττική.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΑΛΟΥΜΙΝΙΑ – ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ
  Τρικόρυφο, Φιλιατών - Ηγουμενίτσα
  2664023277
  6972779661
  ΦΕΙΔΕΡΟΠΟΥΛΟΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ
  Αλουμινοκατασκευές & Σιδηροκατασκευές Ηγουμενίτσα

  Η επιχείρησή μας “ΦΕΙΔΕΡΟΠΟΥΛΟΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ” η οποία βρίσκεται στην Ηγουμενίτσα και πιό συγκεκριμένα στην Περιοχή Τρικόρυφο, δραστηριοποιείται από το 1989 με αλουμινοκατασκευές και σιδηροκατασκευές, παρέχοντας συνεχή και υπεύθυνη υποστήριξη σε οικίες και επαγγελματικούς χώρους σε όλη την Ηγουμενίτσα.

  Συνεργαζόμενοι με μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες στο χώρου του αλουμινίου, την Aluminco, μπορούμε να καλύψουμε κάθε σας ανάγκη σε κουφώματα αλουμινίου, σίτες, ρολά, γκαραζόπορτες, αίθρια και κάθε είδους κατασκευή και εφαρμογή αλουμινίου, ενώ συνεργαζόμαστε και με όλες τις εταιρείες αλουμινίου προκειμένου ο πελάτης να επιλέξει την εταιρεία της αρεσκείας του.

  Παράλληλα, ασχολούμαστε με αυτοματισμούς και με κάθε είδους σιδηροκατασκευές, όπως κάγκελα, πόρτες, πέργκολες, μεταλλικές σκάλες και ειδικές κατασκευές για οικίες και επαγγελματικούς χώρους.

  ΕΜΠΕΙΡΙΑ & ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΣΜΟΣ

  Έχοντας σαν εφόδια τα υψηλά ποιοτικά στάνταρ των υλικών που χρησιμοποιούμε, την άρτια τεχνική εκπαίδευση του προσωπικού μας καθώς και την κατάλληλη τεχνογνωσία, μπορούμε να ανταπεξέλθουμε σε οποιαδήποτε αρχιτεκτονική απαίτηση και ειδική κατασκευή επιθυμείτε, με πολλές εναλλακτικές λύσεις, ώστε το τελικό αποτέλεσμα να σας αφήσει απόλυτα ικανοποιημένους.

  Η πολύχρονη πορεία μας στον χώρο των αλουμινοκατασκευών και σιδηροκατασκευών, η άρτια κατάρτιση του προσωπικού και η ποιότητα, τόσο στην κατασκευή όσο και στην τοποθέτηση, μπορούν να σας εξασφαλίζουν ένα άριστο ποιότητα και αισθητικά αποτέλεσμα σε οποιαδήποτε κατασκευή μας αναθέσετε στην Ηγουμενίτσα.

  Αντιμετωπίζουμε τον κάθε πελάτη ξεχωριστά, με βάση τις δικές του ιδιαίτερες ανάγκες και επιθυμίες και ξεπερνάμε τις προσδοκίες σας, δημιουργώντας σχέσεις αμοιβαίας εμπιστοσύνης. Ακολουθούμε συνεχώς ανοδική πορεία, εξελίσσοντας τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας, ώστε να ανταποκρίνονται στις σύγχρονες ανάγκες σας.

  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

  ώστε να έρθουμε στο χώρο σας και να αναπτύξουμε την πιο δημιουργική συνεργασία, προσαρμοσμένη στις απαιτήσεις του χώρου σας. Εξυπηρετούμε άμεσα όλη την Ηγουμενίτσα και τις γύρω περιοχές.

  Toggle
 • Κατηγορία: ΑΛΟΥΜΙΝΙΑ – ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ
  Γούναρη Δ. 136 & Ειρήνης 2 - Γλυφάδα
  2109614633
  6937278761
  GKIONAKIS - SYSTEMS
  ΑΛΟΥΜΙΝΟΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΓΛΥΦΑΔΑ

  Η εταιρεία μας με έδρα την Γλυφάδα Αττικής με πολυετή εμπειρία στις αλουμινοκατασκευές καιστις σιδηροκατασκευές αναλαμβάνει παντός τύπου κατασκευές απο αλουμίνιο και σίδηρο σε όλη την Αττική.

  Το άρτια καταρτισμένο συνεργείο μας αναλαμβάνει την κατασκευή και τοποθέτηση κουφωμάτων αλουμινίουσύγχρονων προδιαγραφών για να εξοικονομείτε ενέργεια και χρήματα. Φροντίζουμε να αφαιρέσουμε τα παλιάσας κουφώματα και να προετοιμάσουμε τις επιφάνειες με προσοχή για την σωστή εφαρμογή των κουφωμάτων σαςγια να έχετε την καλύτερη απόδοση όλες τις εποχές.

  Αναλαμβάνουμε τον σχεδιασμό και κατασκευή ειδικών κατασκευών με αλουμίνιο ή σίδηρο σύμφωνα με τις ανάγκεςτου επαγγελματικού σας χώρου αλλά και του σπιτιού σας.

  Φροντίζουμε όλες οι κατασκευές μας να γίνονται απο άριστα υλικά αξιόπιστων εταιρειών και με επαγγελματισμότοποθετούμε κάθε κατασκευή τηρώντας όλες τις απαραίτητες ενέργειες που απαιτούνται για την σωστή τοποθέτηση της.

  Με σύμμαχο την γνώση και την εμπειρία αναλαμβάνουμε:
  - παντος τύπου αλουμινοκατασκευέςγλυφαδα
  - παντος τύπου σιδηροκατασκευέςγλυφαδα
  - κουφώματα αλουμινίουγλυφαδα
  - σίτες αλουμινίουγλυφαδα
  - ρολά
  - γκαραζόπορτες
  - πάνελ αλουμινίου
  - κάγκελα
  - στέγαστρα
  - ειδικές κατασκευές αλουμινίουγλυφαδα
  - ειδικές κατασκευές σιδήρουγλυφαδα
  - περιφράξεις
  - μεταλλικες κατασκευέςγλυφαδα

  Στόχος μας είναι η άριστη ποιότητα των κατασκευών μας σε συνδυασμό με την υψηλή αισθητική τους.

  Με εκτίμηση
  Γκιωνάκης Γιώργος

  αλουμινοκατασκευες γλυφαδα - παντος τυπου αλουμινοκατασκευες γλυφαδα - σιδηροκατασκευες γλυφαδα
  παντος τυπου σιδηροκατασκευες γλυφαδα - ειδικες κατασκευες αλουμινιου γλυφαδα - ειδικες κατασκευες σιδηρου γλυφαδα
  κουφωματα αλουμινιου γλυφαδα - πορτες αλουμινιου γλυφαδα - παραθυρα αλουμινιου γλυφαδα - καγκελα γλυφαδα
  πανελ γλυφαδα - κατασκευη στεγαστρων γλυφαδα - περιφραξεις γλυφαδα - αλουμινοκατασκευες γλυφαδα αττικης
  σιδηροκατασκευες γλυφαδα αττικης - σιδηροπορτες γλυφαδα - παντος τυπου αλουμινοκατασκευες γλυφαδα αττικης
  Toggle
 • Κατηγορία: ΑΛΟΥΜΙΝΙΑ – ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ
  Αγγέλου Σικελιανού 25, Αιάντειο - Σαλαμινα
  2104665200
  6985650161
  Με εμπειρία πολλών ετών στις αλουμινοκατασκευές σας παρέχουμε ολοκληρωμένες εργασίες στην κατασκευή , επισκευή και αντικατάσταση των κουφωμάτων σας.

  Αντικαταστήσετε τα παλιά σας κουφώματα με νέα θερμοδιακοπτόμενα κουφώματα αλουμινίου και εξοικονομήστε ενέργεια και χρήματα. Διαμορφώστε τον χώρο σας σύμφωνα με τις ανάγκες σας και παράλληλα αναβαθμίστε τον ενεργειακά. Θα μπορείτε να ανακαινίσετε, σε σύγχρονους σχεδιασμούς, το σπίτι σας ή τον επαγγελματικό σας χώρο και θα κερδίσετε τις εντυπώσεις αλλά και χρήματα.

  Το εξειδικευμένο συνεργείο μας θα αναλάβει την αντικατάσταση των παλιών σας κουφωμάτων και με υπευθυνότητα και με αξιοπιστία θα αναλάβει την κατασκευή και την τοποθέτηση των νέων.

  Πάντα σύμφωνα με τις ανάγκες σας σχεδιάζουμε , κατασκευάζουμε και τοποθετούμε συστήματα αλουμινίου διαχρονικής αξίας λόγω των άριστων υλικών που χρησιμοποιούμε και της επιμελημένης εργασίας που παρέχουμε.

  Ακόμη η μακροχρόνια εμπειρία μας και στις σιδηροκατασκευές εγγυάται την άριστη ποιότητα των κατασκευών της με επιμελημένη εργασία καθώς και με τα άριστα υλικά που χρησιμοποιεί στις κατασκευές της.

  Ακόμη για κάθε ειδική κατασκευή σχεδιασμένη σύμφωνα με τις ανάγκες του χώρου σας αξιοποιούμε κάθε μας δυνατότητα για να σας παρέχουμε μια κατασκευή που θα θα σας εξυπηρετεί λειτουργικά και αισθητικά.

  Αναλαμβάνουμε με σύμμαχο την γνώση και την εμπειρία:
  παντός τύπου αλουμινοκατασκευές
  ενεργειακά κουφώματα
  σίτες αλουμινίου
  κάγκελα
  παντός τύπου σιδηροκατασκευές
  γκαραζόπορτες
  σκεπές
  συστήματα αλουμινίου
  ρολά
  κατασκευές inox
  πόρτες ασφαλείας θωρακισμένες
  panel
  ειδικές κατασκευές αλουμινίου και σιδήρου

  Με τον καλύτερο συνδυασμό ποιότητας - τιμής εξυπηρετούμε όλη την Αττική (κατόπιν συνεννόησης).
  Με εκτίμηση
  Αντωνέας Γιάννης

  παντος τυπου αλουμινοκατασκευες σαλαμινα - αλουμινοκατασκευες παντος τυπου σαλαμινα - αλουμινοκατασκευες σαλαμινα - συστηματα αλουμινιου σαλαμινα
  παραθυρα αλουμινιου σαλαμινα - πορτες αλουμινιου σαλαμινα - πορτες ασφαλειας σαλαμινα - ενεργειακα κουφωματα σαλαμινα - κουφωματα σαλαμινα - σιτες σαλαμινα
  ρολα σαλαμινα - καγκελα σαλαμινα - γκαραζόπορτες σαλαμινα - παντος τυπου σιδηροκατασκευες σαλαμινα - κουφωματα αλουμινιου σαλαμινα - αλουμινας σαλαμινα - αλουμινια σαλαμινα
  Toggle
 • Κατηγορία: ΣΙΔΗΡΟΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ
  Ερατοσθένους 15 - Παγκράτι
  2130046993
  6936915590
  Αλουμινοτεχνική
  Σιδηροκατασκευές & Αλουμινοκατασκευές Παγκράτι

  Η επιχείρησή μας “Αλουμινοτεχνική” η οποία βρίσκεται στο Παγκράτι Αττικής, δραστηριοποιείται εδώ και αρκετά χρόνια με σιδηροκατασκευές και αλουμινοκατασκευές προσφέροντας ξεχωριστές κατασκευές σε οικίες και επαγγελματικούς χώρους στο Παγκράτι και σε όλη την Αττική.

  Χάρη στην μακροχρόνια πορεία μας στο χώρο, μπορούμε να αναλάβουμε και να φέρουμε σε πέρας οποιαδήποτε αλουμινοκατασκευή και σιδηροκατασκευή επιθυμείτε. Πιο συγκεκριμένα αναλαμβάνουμε:
  Αλουμινοκατασκευές
  Σιδηροκατασκευές
  Επισκευές Αλουμινίου
  Σίτες
  Κατασκευές Σιδήρου
  Θωρακισμένες Πόρτες
  Πόρτες Ασφαλείας
  Κάγκελα

  Στόχος μας είναι να σας προσφέρουμε πάντα ξεχωριστές, ποιοτικές και οικονομικές κατασκευές που θα κάνουν τον χώρο σας λειτουργικό και άνετο.

  Επικοινωνήστε μαζί μας και θα έρθουμε άμεσα στον χώρο σας για να εξετάσουμε τις ανάγκες σας και να ακούσουμε τις επιθυμίες σας. Εξυπηρετούμε άμεσα το Παγκράτι και όλη την Αττική.

  Toggle
 • Κατηγορία: ΑΛΟΥΜΙΝΙΑ – ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ
  Ματσούκα 131, Κορυδαλλός - Αττικής
  2105690750
  6944717842
  Η επιχείρηση ΧΑΝΑΒΕΡΗΣ ΜΕΝΕΛΑΟΣ ασχολείται με κατασκευές αλουμινίου, σίδηρου, μεταλλικές κατασκευές, κουφώματα αλουμινίου.

  Ο σύγχρονος τεχνικός εξοπλισμός μας και το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό μας καθώς και οι ασυναγώνιστες τιμές μας, εγγύηση για εσάς και τον χώρο σας.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΣΙΔΗΡΟΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ
  Λεωφόρος Τατοΐου 363, Μονομάτι - Κόντιτα - Αχαρνές
  2108078051
  6972428363, 6977287092
  Η επιχείρηση Nικ. & Παν. Βελής ΟΕ, δραστηριοποιείται εδώ και πολλά χρόνια στο χώρο των μεταλλικών κατασκευών. Η πολυετής εμπειρία και η τεχνογνωσία που έχουμε αποκτήσει, μας διακρίνει στην τοπική αγορά.

  Το εξειδικευμένο προσωπικό μας παρέχει άμεσα τις υπηρεσίες μας απο όπου μας ζητηθεί στο νομό ΑΤΤΙΚΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ. Κατασκευάζουμε παντός είδους μεταλλικές κατασκευές, ΙΝΟΧ κάγκελα, αλουμινοκατασκευές, κουφώματα, αίθρια, γκαραζόπορτες, σκάλες, πέργκολες, κατασκευές καγκέλων, ταρατσών, περιφράξεων,σιδηροκατασκευές για πυλωτές, πόρτες συρόμενες ανοιγόμενες,γκαραζόπορτες, σκάλες μεταλλικές, εσωτερικού και εξωτερικού χώρου, πατάρια καταστημάτων
  και ό,τι άλλο έχει να κάνει με σιδηροκατασκευή.

  Ασφαλείστε τα σπίτια σας με σιδεριές ασφαλείας για να κοιμάστεάφοβα το βράδυ.Aνοξείδωτες κατασκευές, ρολλά, πάντα παρέχοντας ποιότητα εργασίας, συνέπεια, στις πιο ανταγωνιστικές τιμές.

  Επικοινωνήστε μαζί μας για να επωφεληθείτε άμεση εξυπηρέτηση και πιο οικονομικές λύσεις.

  Σιδηροκατασκευές Αχαρνές Αττική, Αλουμινοκατασκευές Αχαρνές Αττική, Αλουμίνια Αχαρνές Αττική, Κάγκελα Αχαρνές Αττική, Ειδικές Κατασκευές Αχαρνές Αττική, Στέγαστρα Αχαρνές Αττική, Σιδηροκατασκευές Αχαρνές Αττική, Αλουμινοκατασκευές Αχαρνές Αττική, Αλουμίνια Αχαρνές Αττική, Κουφώματα Αλουμινίου Αχαρνές Αττική, Γκαραζόπορτες Αχαρνές Αττική, Πέργκολες Αχαρνές Αττική, Κάγκελα Αχαρνές Αττική, Περιφράξεις Αχαρνές Αττική, Στέγαστρα Αχαρνές Αττική, Μεταλλικές Σκάλες Αχαρνές Αττική, Ειδικές Κατασκευές Αχαρνές Αττική,
  Toggle
 • Κατηγορία: ΑΛΟΥΜΙΝΙΑ – ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ
  Καλλιγιάννη Θάλειας 10, Σούδα - Χανιά - Χανιά
  6972605497
  Τζουβάς
  Κατασκευές Αλουμινίου Σούδα Χανιά - Κατασκευές Σιδήρου Σούδα Χανιά

  Η επιχείρησή μας “Τζουβάς” η οποία βρίσκεται στα Χανιά, δραστηριοποιείται με κατασκευές σιδήρου και κατασκευές αλουμινίου σε οικίες και επαγγελματικούς χώρους στα Χανιά και σε όλη την Κρήτη.

  Χάρη στην μακροχρόνια πορεία μας στις σιδηροκατασκευές και τις αλουμινοκατασκευές, μπορούμε να αναλάβουμε και να φέρουμε σε πέρας οποιαδήποτε κατασκευή επιθυμείτε καθώς και ειδικές κατασκευές.

  Αναλαμβάνουμε κουφώματα αλουμινίου, κάγκελα, περιφράξεις, στέγαστρα και οποιαδήποτε άλλη κατασκευή σιδήρου ή αλουμινίου επιθυμείτε.

  Στόχος μας είναι να σας προσφέρουμε πάντα ξεχωριστές και ποιοτικές κατασκευές, πάντα στα μέτρα σας και σε οικονομικές τιμές. Εξυπηρετούμε άμεσα τα Χανιά και όλη την Κρήτη.

  Κατασκευές Αλουμινίου Σούδα Χανιά, Κατασκευές Σιδήρου Σούδα Χανιά, Κουφώματα Αλουμινίου Σούδα Χανιά, Ειδικές Κατασκευές Σούδα Χανιά, Σιδηροκατασκευές Σούδα Χανιά, Ανακαινίσεις Σούδα Χανιά, Μεταλλικά Κάγκελα Σούδα Χανιά, Περιφράξεις Σούδα Χανιά, Μεταλλικές Σκάλες Σούδα Χανιά, Προστασίες Παραθύρων Σούδα Χανιά, Ειδικές Κατασκευές Σούδα Χανιά

  Toggle
 • Κατηγορία: ΑΛΟΥΜΙΝΙΑ – ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ
  Ταλλού 4 - Ζαρουχλέικα - Πάτρα
  6955770172
  Φραντζής Δημήτρης
  Κατασκευές Αλουμινίου & Σιδήρου Πάτρα

  Η επιχείρησή μας “Φραντζής Δημήτρης” η οποία βρίσκεται στην Πάτρα, δραστηριοποιείται εδώ και αρκετά χρόνια με κατασκευές αλουμινίου και σιδήρου προσφέροντας ποιοτικές και οικονομικές κατασκευές σε οικίες και επαγγελματικούς χώρους σε όλη την Πάτρα.

  Το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μας μπορεί να αναλάβει κάθε είδους αλουμινοκατασκευές και σιδηροκατασκευές όπως κουφώματα αλουμινίου, πέργκολες αλουμινίου, σίτες, ρολά, μεταλλικές κατασκευές, κάγκελα, μεταλλικές σκάλες, θωρακισμένες πόρτες και οποιαδήποτε κατασκευή επιθυμείτε.

  Έχοντας αναλάβει και φέρει σε πέρας ένα μεγάλο αριθμό αλουμινοκατασκευών και σιδηροκατασκευών σε όλη την Πάτρα, μπορούμε να σας εγγυηθούμε για την σωστή και άμεση ολοκλήρωση οποιασδήποτε εργασίας επιθυμείτε.

  Παράλληλα δημιουργούμε διαχωριστικά - προστατευτικά γραφείων τα οποία αποτελούν ιδανική λύση για επιχειρήσεις που έρχονται καθημερινά σε επαφή με αρκετούς πελάτες.

  Στόχος μας είναι πάντα η υψηλή ποιότητα υπηρεσιών και η άμεση εξυπηρέτηση κάθε πελάτη. Εξυπηρετούμε άμεσα όλη την Πάτρα.

  Κατασκευές Αλουμινίου Πάτρα, Κατασκευές Σιδήρου Πάτρα, Αλουμινοκατασκευές Πάτρα, Θωρακισμένες Πόρτες Πάτρα, Κουφώματα Αλουμινίου Πάτρα, Αλουμινοκατασκευές Πάτρα, Πέργκολες Πάτρα, Κάγκελα Πάτρα, Σκάλες Πάτρα, Σιδηροκατασκευες Πάτρα, Αυλόπορτες Πάτρα, Προστατευτικά - Διαχωριστικά Γραφείων Πάτρα

  Toggle
 • Κατηγορία: ΑΛΟΥΜΙΝΙΑ
  ΕΠ. Οδος Καμαρών - Πιπίτσας, Καμάρες - Αχαΐας
  2691074288
  6973388556
  Η επιχείρηση"METALTECH" του Ιωάννη Κυρίτσηδραστηριοποιείται από το 2006 στο χώρο των αλουμινοκατασκευών, μεταλλικών κατασκευών και κατασκευών αλουμινίου παντός τύπου στο νομό Αχαϊας

  Η πολυετής εμπειρία και τεχνογνωσία που διαθέτουμε σε συνδυασμό με τα άριστα ποιοτικά υλικά που χρησιμοποιούμε,δημιουργούν ένα ολοκληρωμένο αποτέλεσμα που ανταποκρίνονται στις ανάγκες και στις προσδοκίες των πελατών μας

  Παρέχουμε ένα ασφαλές αποτέλεσμα ικανοποιώντας και τους πιο απαιτητικούς μας πελάτες καθώς είμαστε πιστοποιημένοι συνεργάτες κουφωμάτωνETEM.

  Οι υπηρεσίες μας:

  αλουμινοκατασκευες αχαια,καλαβρυτα, πατρα αχαιας, αιγιο
  κατασκευες αλουμινιου αχαια,καλαβρυτα, πατρα αχαιας, αιγιο
  κουφωματα αλουμινιου αχαια,καλαβρυτα, πατρα αχαιας, αιγιο
  συστηματα αλουμινιου αχαια,καλαβρυτα, πατρα αχαιας, αιγιο
  κουφωματα εξοικονομω αχαια,καλαβρυτα, πατρα αχαιας, αιγιο
  πορτες ρολα αχαια,καλαβρυτα, πατρα αχαιας, αιγιο
  αλουμινια αχαια,καλαβρυτα, πατρα αχαιας, αιγιο
  μεταλλικες κατασκευες αχαια,καλαβρυτα, πατρα αχαιας, αιγιο
  καγκελα αχαια,καλαβρυτα, πατρα αχαιας, αιγιο
  καγκελα αλουμινιου αχαια,καλαβρυτα, πατρα αχαιας, αιγιο
  στεγαστρα αχαια,καλαβρυτα, πατρα αχαιας, αιγιο
  γκαραζοπορτες αχαια,καλαβρυτα, πατρα αχαιας, αιγιο
  ειδικες μεταλλικες κατασκευες αχαια,καλαβρυτα, πατρα αχαιας, αιγιο

  Επικοινωνήστε μαζί μας στα τηλέφωνα 2691074288 και 697.338.8556 και θα σας εξυπηρετήσουμε άμεσα.

  Με εκτίμηση,ΙωάννηςΚυρίτσης
  Toggle
 • Κατηγορία: ΑΛΟΥΜΙΝΙΑ – ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ
  Λεωφ. Φανερωμένης 115 - Σαλαμινα
  2114100399
  6994655230
  ΜΑΡΑΙ ΛΟΡΕΝΤΖΟ (MARAJ LORENTZO)
  ΑΛΟΥΜΙΝΟΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑ
  ΑΛΟΥΜΙΝΙΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ
  ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ ΣΑΛΑΜΙΝΑ
  ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ ΣΑΛΑΜΙΝΑ
  ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ ΣΑΛΑΜΙΝΑ
  ΑΛΟΥΜΙΝΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑ
  ΚΕΡΑΜΟΣΚΕΠΕΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑ
  ΣΚΕΠΕΣ ΞΥΛΙΝΕΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑ
  ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΚΕΡΑΜΟΣΚΕΠΩΝ ΣΑΛΑΜΙΝΑ
  ΣΙΔΗΡΟΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑ
  ΣΙΔΕΡΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑ
  ΚΑΓΚΕΛΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ-ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ- ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ ΚΑΓΚΕΛΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ
  ΓΚΑΡΑΖΟΠΟΡΤΕΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑ

  Η επιχείριση ΜΑΡΑΙ ΛΟΡΕΝΤΖΟΣ με εδρα της δουλειάς του στην Σαλαμίνα εδώ και πολλά χρόνια, δραστηριοποιείται στο χώρο των αλουμινοκατασκευών σιδηροκατασκευών, και κατασκευή και επισκευή κεραμοσκεπών, με στόχο την σωστή και άμεση εξυπηρέτηση του κάθε πελάτη.

  Μέσα από την πολυετή εμπειρία μας, την κατάλληλη τεχνογνωσία και τον τεχνολογικό εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας ειμαστε σε θέση να εξυπηρετήσουμε από οπου μας ζητηθεί στην Σαλαμίνα και σε ολο τον νομό Αττικής μόνο για σοβαρές προτάσεις.

  Δίνουμε λύση στο χώρο σας είτε ιδιωτικό είτε επαγγελματικό. Χρησιμοποιούμε υλικά με μεγάλη διάρκεια ζωής και εξυπηρετούμε και με το πρόγραμμα εξοικονομώ κατ'οικον.

  Οι υπηρεσίες μας :
  Συστήματα αλουμινίου -Αλουμινοκατασκευές και σιδηροκατασκευές παντός τύπου
  Ειδικές κατασκευές αλουμινίου
  Ενεργειακά κουφώματα αλουμινίου συρόμενα ανοιγόμενα με ανάκλιση και μηχανισμούς
  Πόρτες - παράθυρα
  Συστήματα αντικουνουπικά Σίτες Ρολλά.
  Η τοποθέτηση και η λειτουργία τους είναι πολύ απλή, ενώ ο σχεδιασμός τους επιτρέπει να τοποθετηθούν σε κάθε είδους κούφωμα, νέο ή παλιό, αλουμινίου, ξύλινο ή πλαστικό
  Κάγκελα παραδοσιακά αλουμινίου INOX
  Κάγκελα μπαλκονιών κάγκελα αφαλείας
  Τα ρολά ασφαλείας παρέχουν υψηλή προστασία, είναι αξιόπιστα με προηγμένο ντιζάιν, αναβαθμίζουν το χώρο σας και δημιουργούν το τέλειο αισθητικό αποτέλεσμα.
  ΣΠΑΣΤΑ ΡΟΛΛΑ για παράθυρα ΡΟΛΛΑ για μπαλκονόπορτες , για κατοικίες και καταστήματα
  Γκαραζόπορτες,( συρόμενες ή ανοιγόμενες ) με μηχανισμούς
  Πατάρια, υπόστεγα με πάνελ ,στέγαστρα, πέργκολες
  Γενικές σιδηροκατασκευές
  Σιδηρουργικές εργασίες
  Η ιδανική λύση για εσάς.
  SERVICE Κουφωμάτων
  Αντικατάσταση παλαιών κουφωμάτων
  Ανακαίνιση Κουφωμάτων

  Κάγκελα INOX αλουμινίου Ένα από τα κυριότερα χαρακτηριστικά τους είναι ότι έχουν μεγάλη διάρκεια ζωής απαιτώντας σχεδόν μηδενική συντήρηση. Καθώς το αλουμίνιο δεν απορροφά υγρασία και δεν επηρεάζεται από την ηλιακή ακτινοβολία, τα κάγκελα αλουμινίου αποτελούν την ιδανική επιλογή για εξωτερικούς χώρους αφού έχουν μεγάλη αντοχή στις διαφορετικές καιρικές συνθήκες.
  Κάγκελα με ανοδίωση και παραδοσιακά κάγκελα σιδήρου με περίτεχνα σχέδια
  Θωρακισμένες πόρτες, πόρτες εισόδου
  Σκάλες σιδερένιες εξωτερικές η εσωτερικές
  Αυλόπορτες καγκελόπορτες
  Κεραμοσκεπές παντός τύπου
  Κατασκευή κάθε τύπου κεραμοσκεπής ( Μονόριχτες, Δίριχτες Τετράριχτες) καλαίσθητες και ποιοτικές με κεραμίδια ανάλογα των επιθυμιών σας (βυζαντινά, ασφαλτικά,ρωμαικά)
  Κατασκευή πέργκολας σε σχέδια και χρώματα των επιθυμιών σας με αισθητική τελειότητα
  Συντηρούμε τις κεραμοσκεπές -αναπαλαιώνουμε και επισκευάζουμε κάθε στέγη ειτε σε επαγγελματικό χώρο ειτε σε ιδιωτικό.
  Κατασκευή σοφίτας , κιόσκια χαγιάτια
  Κατασκευή παράθυρων στις στέγες των σπιτιών .
  Και τοποθετούμε και τις ΥΔΡΟΡΡΟΕΣ (λούκια) ΓΑΛΒΑΝΙΖΕ και εξαρτήματα αυτών
  ΥΔΡΟΡΡΟΕΣ αλουμινίου
  ΥΔΡΟΡΡΟΕΣ χαλκού
  Οριζόντιες - κάθετες υδρορροές
  Μονοκόμματες - συνεχόμενες
  Διαθέτουμε μεγάλη ποικιλία χρωμάτων για να επιλέξετε τις υδρορροές που ταιριάζουν καλύτερα στο σπίτι σας ώστε να πετύχετε τη βέλτιστη εναρμόνιση, εχουν επίστρωση ειδικής εργοστασιακής βαφής με αντισκωριακή προστασία

  Ειμαστε πιστοποιημένοι εγκαταστάτες αλουμινίου και σιδεράδες παρέχουμε τις υπηρεσίες μας και με το πρόγραμμα Εξοικονομώ κατ'οικον
  Επικοινωνήστε μαζί μας για να επωφεληθείτε...

  ΑΜΕΣΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ - ΛΟΓΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ

  Το πλήθος των πελατών μας είναι απόδειξη του επαγγελματισμού και της συνέπειας της δουλειάς μας.

  Φιλικά
  ΜΑΡΑΙ ΛΟΡΕΝΤΖΟΣ
  Ο αλουμινάς και σιδεράς της Σαλαμίνας

  Ωρες λειτουργίας καταστήματος
  Καθημερινά και Σάββατο
  Από τις 7.30 το πρωί εως τις 15.00 το μεσημέρι και από τις 17.00 το απόγευμα εως τις 21.00 το βράδυ
  Toggle
 • Κατηγορία: ΑΛΟΥΜΙΝΙΑ – ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ
  Νέα Εθνική Οδός - Διασταύρωση Πελόπιου - Αρχαία Ολυμπία
  2624031997
  6972622410
  Ο Ηλιόπουλος Βασίλειος δραστηριοποιείται στον τομέα του αλουμινίου και σιδήρου καθώς και στην εμπορία σιδήρου από το 1994 έως σήμερα, με έδρα το Πελόπιο Ηλείας. Αναλαμβάνει αλουμινοκατασκευές και σιδηροκατασκευές παντός τύπου με υπευθυνότητα και επαγγελματισμό, με σκοπό την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτησή σας. Διαθέτοντας τα κατάλληλα επαγγελματικά μηχανήματα κοπής και διαμόρφωσης μετάλλων όπως στράντζα, ψαλίδι και παντογράφο Plasma CNC μπορεί να επεξεργαστεί το μέταλλο σύμφωνα με τις επιθυμητές διαστάσεις και το ανάλογο πάχος και να δημιουργήσει κατασκευές για κάθε σας απαίτηση.

  Αλουμινοκατασκευές:
  Κουφώματα αλουμινίου
  Πόρτες – Παράθυρα αλουμινίου
  Ρολά αλουμινίου
  Πόρτες ασφαλείας
  Τοποθέτηση αλουμινοκατασκευών
  Συντήρηση – Επισκευή αλουμινοκατασκευών

  Σιδηροκατασκευές:
  Κάγκελα
  Καγκελόπορτες
  Γκαραζόπορτες
  Πόρτες- κουφώματα σιδήρου
  Υπόστεγα
  Στέγαστρα
  Περιφράξεις
  Σκάλες
  Διαχωριστικά μπαλκονιών
  Ειδικές κατασκευές σιδήρου
  Τοποθέτηση σιδηροκατασκευών
  Συντήρηση – Επισκευή σιδηροκατασκευών
  Επαγγελματικός εξοπλισμός κοπής και διαμόρφωσης μετάλλων:
  Στράντζα
  Ψαλίδι
  Παντογράφος Plasma CNC

  Επικοινωνήστε μαζί του για να σας εξυπηρετήσει.

  Με εκτίμηση
  Ηλιόπουλος Βασίλειος

  Αλουμινοκατασκευές Πελόπιο Ηλείας - Κουφώματα αλουμινίου Πελόπιο Ηλείας - Πόρτες – Παράθυρα αλουμινίου Πελόπιο Ηλείας - Ρολά αλουμινίου Πελόπιο Ηλείας - Πόρτες ασφαλείας Πελόπιο Ηλείας - Τοποθέτηση αλουμινοκατασκευών Πελόπιο Ηλείας - Συντήρηση – Επισκευή αλουμινοκατασκευών Πελόπιο Ηλείας - Σιδηροκατασκευές Πελόπιο Ηλείας – Κάγκελα Πελόπιο Ηλείας – Καγκελόπορτες Πελόπιο Ηλείας – Γκαραζόπορτες Πελόπιο Ηλείας - Πόρτες- κουφώματα σιδήρου Πελόπιο Ηλείας - Υπόστεγα Πελόπιο Ηλείας – Στέγαστρα Πελόπιο Ηλείας – Περιφράξεις Πελόπιο Ηλείας – Σκάλες Πελόπιο Ηλείας - Διαχωριστικά μπαλκονιών Πελόπιο Ηλείας - Ειδικές κατασκευές σιδήρου Πελόπιο Ηλείας – Τοποθέτηση σιδηροκατασκευών Πελόπιο Ηλείας – Συντήρηση – Επισκευή σιδηροκατασκευών Πελόπιο Ηλείας – Κοπή – Διαμόρφωση μετάλλων Πελόπιο Ηλείας - Στράντζα Πελόπιο Ηλείας – Ψαλίδι Πελόπιο Ηλείας - Παντογράφος Plasma CNC Πελόπιο Ηλείας
  Toggle
 • Κατηγορία: ΑΛΟΥΜΙΝΙΑ
  Κοιμήσεως Θεοτόκου 15 Σικυωνίων - Κιάτο
  6947727260
  Τζελεπής Θανάσης
  Αλουμινοκατασκευές Κιάτο - Κατασκευές Αλουμινίου Κιάτο

  Η επιχείρησή μας “Τζελεπής Θανάσης” η οποία βρίσκεται στο Κιάτο, δραστηριοποιείται για περισσότερα από 22 χρόνια με κατασκευές αλουμινίου και αλουμινοκατασκευές παντός είδους στο Κιάτο και σε όλη την Αττική.

  Διαθέτοντας έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό, μπορούμε να αναλάβουμε αλουμινοκατασκευές, κατασκευές αλουμινίου, κατασκευή κουφωμάτων αλουμινίου, αντικατάσταση αλουμινίων, επιδιορθώσεις παλαιών αλουμινίων, επισκευές αλουμινίων, σίτες, ρολά καθώς και κατασκευή pvc κουφωμάτων σε οικίες και επαγγελματικούς χώρους στο Κιάτο και σε όλη την Αττική.

  Συνεργαζόμενοι με τις μεγαλύτερες εταιρείες του χώρου όπως είναι η EXALCO και η KOMMERLING, μπορούμε να σας προτείνουμε τις καλύτερες λύσεις για κάθε είδους αλουμινοκατασκευές και κατασκευές pvc κουφωμάτων στον χώρο σας.

  Για οποιαδήποτε αλουμινοκατασκευή επιθυμείτε στον χώρο σας δεν έχετε παρά να επικοινωνήσετε μαζί μας. Εξυπηρετούμε το Κιάτο και όλη την Αττική.

  Αλουμινοκατασκευές Κιάτο, Κατασκευές Αλουμινίου Κιάτο, Κατασκευή Κουφωμάτων Αλουμινίου Κιάτο, Αντικατάσταση Αλουμινίων Κιάτο, Επιδιορθώσεις Παλαιών Αλουμινίων Κιάτο, Επισκευές Αλουμινίων Κιάτο, Σίτες Κιάτο, Ρολά Κιάτο, Κατασκευή PVC Κουφωμάτων Κιάτο,
  Toggle
 • Κατηγορία: ΑΛΟΥΜΙΝΙΑ – ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ
  Καραγιαννοπούλου 165 - Λιβαδειά
  2261088234
  6977422105
  Η επιχείρησή μας “Κοσμίδης Φίλιππος” η οποία βρίσκεται στην Βοιωτία και πιο συγκεκριμένα στην Λειβαδιά, δραστηριοποιείται εδώ και αρκετά χρόνια με κατασκευές αλουμινίου και κατασκευές σιδήρου στην Βοιωτία και σε όλη την Ελλάδα.

  Χάρη στην μακροχρόνια πορεία μας στον χώρο των αλουμινοκατασκευών, μπορουμε να αναλάβουμε και να φέρουμε σε πέρας από τις πιό απλές εώς και τις πιό πολύπλοκες αλουμινοκατασκευές και σιδηροκατασκευές σε οικίες και επαγγελματικούς χώρους στην Λειβαδιά, σε όλη την Βοιωτία αλλά και σε όλη την Ελλάδα.

  Πιο συγκεκριμένα αναλαμβάνουμε κουφώματα αλουμινίου, πόρτες ασφαλείας, ασφάλειες θυρών, κάγκελα περίφραξης και οποιαδήποτε άλλη αλουμινοκατασκευή και σιδηροκατασκευές επιθυμείτε.

  Επικοινωνήστε μαζί μας για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και να σας προτείνουμε την ιδανική λύση για τον χώρο σας. Αναλαμβάνουμε κατασκευές αλουμινίου και κατασκευές σιδήρου στην Λειβαδιά, την Βοιωτία και σε όλη την Ελλάδα.

  Αλουμινοκατασκευές Λειβαδιά, Κατασκευές Αλουμινίου Λειβαδιά, Κατασκευές Σιδήρου Λειβαδιά, Πόρτες Ασφαλείας Λειβαδιά, Ασφάλειες Θυρών Λειβαδιά, Παράθυρα Λειβαδιά, Κουφώματα Αλουμινίου Λειβαδιά, Αλουμινοκατασκευές Βοιωτία, Κατασκευές Αλουμινίου Βοιωτία, Κατασκευές Σιδήρου Βοιωτία, Πόρτες Ασφαλείας Βοιωτία, Ασφάλειες Θυρών Βοιωτία, Παράθυρα Βοιωτία, Κουφώματα Αλουμινίου Βοιωτία,
  Toggle
προηγούμενη 1 από 29 επόμενη
Διαφημιστείτε εδώ